A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Viki új képek is vannak a diavetítéseden ha jól látom.....hunci-bunci tündérbogár a kis hajkoronás szóval ééééééédiii! Dóra!

KépKép
KépKép
zsalyam

Ja tudom mit akartam még... Bex... lécci lécci... "csapj" entert néha a hsz-ban... mert annyira egybefolyik az egész, hogy amikor olvasom néha feljebb vagy lejjebb "ugrik" a szemem és akkor ilyen értelmetlen mondatok jönnek ki.... :? :? :? :? :wink: :wink: :wink: Bocsánat, hogy kekeckedem..... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: nem rosszból!!!! (remélem nincs a kosaholdban.... :shock: :shock: :shock: :shock: )
vikiviktor

Jujj Lina nevetve-kacagó babája is tündi! :D

KépKép
KépKép
zsalyam

Orsi... igen... :oops: :oops: tegnap csináltam frissekből... próbálom pár nap után újítani.... :wink: :wink: :wink:

Dia... fürdő... :evil: :evil: :evil: :evil: ááááááááááá én is utálok szerelő után takarítani.... bbbllllllleeeeeeeeeeeeeee.... :? :? :? :? együtt érzek veled!!!!! :wink:
vikiviktor

Jó reggelt!

Kata menj dokihoz! Simán ráhúzódhatott az arcüregedre, nekem is soxor.. Ne várj vele szerintem.

Bibi tényleg jó, hogy itt vagy! De képet is dobhatnál :wink:

Viki mit csinálsz? Kiveszed vagy inkább hagyod? Többször nálunk is a pihiszékbe sikerült alkotni....

Andi remélem ma is tudsz majd napközben pihenni.

Én nem is tudom mikor aludt el éjjel. Már nagyon nyűglődött, de a kaja jött vissza így nem akartam neki adni még egy darabig. Bevásárlólistát írtam, aztán fürdés és utána akartam még etetni és aludni. De bealudt, így nem tudtam mikor fog ébredni.... végül 3/4 4 körül ébredt és fél óra múlva már aludtunk és 1/4 9-kor volt megint ébredés. Azóta dumáltunk, vigyorogtunk, aztán nyűgi. Beraktam a hintába, de nagyon álmos volt már. Pár perc múlva áttettem az ágyába. Kicsit dumált, nyűglődött aztán bealudt. Lehet nekem is még most kéne, ki tudja mi lesz napközben. Nincs kedvem semmihez, fázok, kint is borús, ködös...pfúúújjjjjj idő van.
bex13

Bex itt is vacak idő van......de ki kéne vinni majd a gyerkőcöket....Róza már 3 napja nem volt kinnt :shock: :oops:

KépKép
KépKép
zsalyam

Jó reggelt!

Köszönöm a székesegyház nevében,de Sütikével osztozom a szervezésben,mert ma az ő férjecskéje menet el végül a cuccért.

Most összeszedem szétfolyós Barnit,mert természetesen horpaszt,és visszaviszem kontroll mérésre,hogy hízott e eleget.Aztán jók visszaolvasok.

Addig is pusszantás

Kép
v.andi

Süti!

Én is adtam nekik bébiételt az elején. Egyrészt azért, mert a kóstoltatás időszakában időnként olyan kicsi mennyiségeket ettek meg, amiért pepecselni nem érte volna meg (nekem a x gyerek mellett és még külön főzni). Ugye nem szabad rögtön nagy mennyiséggel kezdeni, bármennyire is enné, illetve az is előfordulhat, hogy nem is eszi meg, bármit csinálsz (másodszülöttem 7,5 hónapos koráig full szájzárral reagált a kanálra). A másik meg, hogy én nem jutok bioalapanyagokhoz, azaz előfordulhat, hogy a bolti bébiétel jobb (mert az bioból készült), mint amit én tudok készíteni.

Bibi!

Pár hónap ilyen korban a bilivel kapcsolatban nagyon sokat számíthat. Kisfiam is csak 1,5 hónapja szobatiszta, pedig már korábban is látszott, hogy aggyal értené (pl. elbújt a kakiláshoz, meg pelussal a fenekén kijelentette, hogy "pisilek"), de valamiért nem akarja. Cserábe viszont mióta ő is együttműködik, nagyon megbízható, szól, nem pisil be.
Hagyni kell időt nekik.

Tomika nagyon cukibaba!! :)

Mátét meg a fiam kérésére még egyszer meg kellett néznünk! :D

Madar!

Milyen szépen reagálsz mindenkire! :) Én csak kalandozok, bár ez most épp egy kézzel teljesítmény is!

Astrid

Kép
astrid

Képzeljétek... tegnap miután innen elköszöntem (kb 4 körül) hívott a férjem, hogy bejelentkeztek nála az unokatesójáék.... hogy öt fél hat körül itt lesznek nálunk.... nnnnna netudjátok meg azt a futkosást amit én lerendeztem... ilyen gyorsan még nem raktam rendet... :shock: :shock: :shock: tény, hogy egésznap lett volna rá időm... deminek elven nem csináltam... a franc gondolta, hogy jön valaki.... :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nnnnna a lényeg, hogy Dóri is tök ari volt... végig aludt... és mielőtt jöttek mosolyogva felébredt.... :lol: :lol: :lol: :lol: úgy örültem, mert ez azt jelenti, hogy nem nyügi amikor a vendégek itt vannak... és nem is volt nyügi... Kép és végig mosolygott! gagyogott! olyan édi volt... :lol: :lol: :lol:
hogy értsétek is a mosolygást.... anyósomékat nem igazán tünteti ki mosollyal.... :oops: :oops: :oops: :oops: :? :? :? :?
vikiviktor

[quote="zsalyam"]B írta:zsalyamex itt is vacak idő van......de ki kéne vinni majd a gyerkőcöket....Róza már 3 napja nem volt kinnt :shock: :oops:

mi sem voltunk kint.... :oops: :oops: :oops: :oops: :? :? :? :?
vikiviktor

Halihó!!!

Bex, most itt vagyok, nem kerüllek :D Nagyon jó az a nyuszi, nincs anyudnak valami szabásminta vagy valami???? nagyon édes Tomi, főleg a nem engedem el képen :D

Baba kajáláshoz, amit Bibi írt, igaz, én gyerekemnek főzetem éjjel, nappal, ezt is azt is, és köpte a pofámba, és mit evett meg, kizárólag a legsilányabb és legolcsóbb Kecskeméti bébikajákat, Jancsika gazdaságos volt a neve :lol: :lol:

TPK, hát remélem párod rendben van, és mi volt szabad tudni, mit diagnosztizálta, hogy így haza mert menni ???? :shock:

Kriszti, tudod már a véleményem tűzoltó ügyben,.... :evil: :evil:

Képzeljétek, nem akarom elkiabálni, és lehet csak időleges, de apuka vagy nagyon szarul van, vagy nagyon elhatározta magát, de azt mondta leszokik a cigiről, mondtam jó, de ha nem sikerül nem baj, csak nektek mondom el, mert aztán az orra alá dörgöli a család ,ha nem megy, egyszer már leszokott kb fél évre úgy,hogy kari esete odébbtolta a cigig és kész, hát remélem sikerül szorítsatok, ma már felszerelkezett cukorral, kekszel, csak cigit nem vitt :D :D

Képzeljétek élete első nagy szerelme gyereket szült, és mutattam neki iwiw-en, mert hogy ismerős a csaj és mondom azért én ugye szebb gyerekeket szültem neked, erre ő, ja ,de ezt nem én csináltam, hát akkorát röhögtem, nem is öntelt egyem a szívét. Már a boltos csaj várólistán van, hogy csináljon neki ilyen gyereket, komolyan.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Na megyek, mert most visitozás van és kiszáradt a torkom teljesen, mert hogy én is visítok, egyszer Blanki egyszer én , így szép az élet :lol: :lol:

Rita, tudom még ezt akartam, Máté csudipofi, és én nem látok az orrocskáján semmit, vagy még ilyen picike???

Kép
babcika

Viki így jó lesz? :wink: :wink: Lehet tényleg gondolat olvasó vagyok? Így írtam mielőtt olvastalak volna... :lol: :lol:

Zsalyam nem baj, itt hisztizhetsz is.... úgy is szeretünk :wink: .Mit fogsz enni??

Tengdi részvétem a fürdő miatt. :? :?
bex13

[quote="bex13"]J írta:bex13ó reggelt!

Kata menj dokihoz! Simán ráhúzódhatott az arcüregedre, nekem is soxor.. Ne várj vele szerintem.

Bibi tényleg jó, hogy itt vagy! De képet is dobhatnál :wink:

Viki mit csinálsz? Kiveszed vagy inkább hagyod? Többször nálunk is a pihiszékbe sikerült alkotni....

Andi remélem ma is tudsz majd napközben pihenni.

Én nem is tudom mikor aludt el éjjel. Már nagyon nyűglődött, de a kaja jött vissza így nem akartam neki adni még egy darabig. Bevásárlólistát írtam, aztán fürdés és utána akartam még etetni és aludni. De bealudt, így nem tudtam mikor fog ébredni.... végül 3/4 4 körül ébredt és fél óra múlva már aludtunk és 1/4 9-kor volt megint ébredés. Azóta dumáltunk, vigyorogtunk, aztán nyűgi. Beraktam a hintába, de nagyon álmos volt már. Pár perc múlva áttettem az ágyába. Kicsit dumált, nyűglődött aztán bealudt. Lehet nekem is még most kéne, ki tudja mi lesz napközben. Nincs kedvem semmihez, fázok, kint is borús, ködös...pfúúújjjjjj idő van.

Hagyom... mert olyan békésen alszik... meg ha annyira zavarná akkor nem aludna.-.... :shock: :shock: :shock: :shock: vagy nem? :roll: :roll: :roll: :roll:
vikiviktor

Így alszunk a kakiban....
Kép
vikiviktor

[quote="bex13"]V írta:bex13iki így jó lesz? :wink: :wink: Lehet tényleg gondolat olvasó vagyok? Így írtam mielőtt olvastalak volna... :lol: :lol:

Zsalyam nem baj, itt hisztizhetsz is.... úgy is szeretünk :wink: .Mit fogsz enni??

Tengdi részvétem a fürdő miatt. :? :?

Jóóóóóóóóóóó Kép
vikiviktor

[quote="astrid"]S írta:astridüti!

Én is adtam nekik bébiételt az elején. Egyrészt azért, mert a kóstoltatás időszakában időnként olyan kicsi mennyiségeket ettek meg, amiért pepecselni nem érte volna meg (nekem a x gyerek mellett és még külön főzni). Ugye nem szabad rögtön nagy mennyiséggel kezdeni, bármennyire is enné, illetve az is előfordulhat, hogy nem is eszi meg, bármit csinálsz (másodszülöttem 7,5 hónapos koráig full szájzárral reagált a kanálra). A másik meg, hogy én nem jutok bioalapanyagokhoz, azaz előfordulhat, hogy a bolti bébiétel jobb (mert az bioból készült), mint amit én tudok készíteni.

Bibi!

Pár hónap ilyen korban a bilivel kapcsolatban nagyon sokat számíthat. Kisfiam is csak 1,5 hónapja szobatiszta, pedig már korábban is látszott, hogy aggyal értené (pl. elbújt a kakiláshoz, meg pelussal a fenekén kijelentette, hogy "pisilek"), de valamiért nem akarja. Cserábe viszont mióta ő is együttműködik, nagyon megbízható, szól, nem pisil be.
Hagyni kell időt nekik.

Tomika nagyon cukibaba!! :)

Mátét meg a fiam kérésére még egyszer meg kellett néznünk! :D

Madar!

Milyen szépen reagálsz mindenkire! :) Én csak kalandozok, bár ez most épp egy kézzel teljesítmény is!

jaja: ez volt nekem is az érvem a hipp mellett ... akkoriban pesten éltünk, csak Plusz volt olyan közelségben, ahová babakocsival menni tudtam ... ki tudja, honnan jöttek oda a zöldségek ... a húsról meg már nem is beszélve ... :shock: ... persze nincs illúzióm a hippel kapcsolatban sem, de az is igaz kötlség szempontjából, hogy 1 üveg bébiételt kezdetben 2-3 evésre esznek meg ... az kb 100 ft/ étkezés ... és minden benne van egyben (hús zöldség krumpli vagy rizs stb ) :)

pelus: igen, tudom: türelem-türelem előbb utóbb bilit terem :) ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="vikiviktor"] írta:vikiviktorgy alszunk a kakiban....
Kép

jaaaaaaaaaaj, de édes cukorfalat :) ... é sem ébreszteném :wink:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Viki: Dóri olyan szép :) ... biztosan jó melegen tart azt a plussz réteg a pelusban :)
poz. gondolkodás ... yessssssss

Astrid: kösz :) de sztem biztosan kihagytam valakiket :oops: ... a kalandozás tetszett :)

Bex: így tényleg sokkal jobb, mármint az entrekkel :)

Kaja:
én pont azt akartam írni, amit Astrid .... igen, igen drága, de ha valaki nem jut bio alapanyaghoz, akkor lehet, hogy jobb, mint amit mi csinálunk ... mert sajnos fogalmunk sincs, milyen vegyszerrel kezelték :( :( :(

KépKép
KépKép
madar

[quote="v.andi"]N írta:v.andiálunk most ért véget a Töltse az éjszakát Barnival,avagy csináljuk ki anyut cìmű szórakoztató műsor felnőtteknek 8) :lol: :lol:

akkor nem tudtunk volna bulizni,mert Berni 2-4-ig ciczett,mellbimbó kezd csomagolni :( ,aztán 4-től negyed7-ig dumcsi,mosolygás,pelenkázás után telecarom a kövit,de úgy hogy anya ma moshat még matracot is!!!!aztán negyed7-től fél10-ig alvás.

sutimano76

Babcika: apa ügyes lesz, menni fog neki, csak támogasd, meg dícsérd, hogy milyen büszke vagy rá ... mi meg drukkolunk neki +++++++++++++

KépKép
KépKép
madar

reggelt :(

de sokat írtatok már!!!megyek olvasni!

sutimano76

Szép napot!

nálunk megint cudar éjszaka volt, mindkét kicsi nagyon felszínesen alig aludt. szóval f.sza...

Manó
, jó ötlet a dió az almához, én is ügyködtem vmi hasonlót, mint a főzid, diós almakása lett mazsolával :D:D:D:D ettem hozzá cukordinnyét, valami csudafini volt ;)

Szia Bibi! :):):) jó látni végre!

Vicanemevés
: itt nem csak a gulyásról van szó, mint a pfujjogás tárgyáról, hanem általában véve a zöldségekről. Mert ha zöldség, akkor pfujj, ha piros zöldség akkor is pfujj, ha sárga, akkor is. Ha hús van a zöldség mellé akkor a zöldség pfujj, a hús nem pfujj, de ha pl krumplival van a hús, akkor a hús már pfujj. és bármilyen, bármiféle képpen elkészített, rántott, főtt, párolt, rakott, turmixolt zöldség.
DE tisztában vagyok vele, hogy milyen fóbiákat lehet elültetni egy egy balhéval és kényszerítéssel, s isten őrizz, ilyentől, DE már egyszer írtam, hogy egy forintos nagyságú kopasz folt van, most már nő a haja, a fején, s attól, mert a gyerekben nyomelem, vitamin még nyomokban sem volt.
De egyszerűen tehetetlen vagyok, kap persze naponta multivitamint, de normális étkezés hiányában szinte felesleges, mert nem tud rendesen felszívódni stb...
persze nem ült tegnap fürdésig az asztalnál....

hozzátápi:
van, mikor az üveges bébi étel sokkal sokkal biztonságosabb, mint az otthon készített... gondolok itt a primőr zöldségekre pl... pont beleesünk, h a hozzátápi nagyjából akkor kezdődik, mikor a zöldség szezon a piacokon... csak éppen ki tudja mivel van felfújva, meg optikai tunningolva... ha valaki piacon vesz zöldséget, érdemes a kis mennyiségű termékkel rendelkező idősebb emberektől vásárolni, mert ezek a zöldségek/gyümölcsök nagyobb valószínűséggel háztájiak.
az én álláspontom MOST az, hogy ha nem igényli a hozzátápit, s elég lesz a tej, akkor én várni fogok vele addig, amíg lehet, s amíg otthon lesz biztonságos zöldség. Ellenkező esetben az üveges variációt fogom preferálni. S nem a trehányság miatt /mert amúgy is főzők, tehát oly mindegy, hogy 3 helyett 4 félét kell/, hanem a már említett biztonság miatt.

Bex, az a nyúl!!!!!!!!!!!!!!!!!! Valami csudanyúl!!!!!!!!!!!!!!!!Tomika pedig egy édespofa :):):):):):)

Andi,
én is utaltatom ma az összeget, és köszikösziköszi :):):):)

vicger

Zsalyam mi sem voltunk kinnt egy ideje, tegnap olyan szépen sütött a nap, de be akartam fejezni a takarítást. :?
Ma megpróbálok.

Andi várunk vissza a mérlegelésről!

Viki csak azért kérdeztem, mert én ilyenkor félek, hogy kifolyik. Általában 2-3 naponta van és ilyenkor nincs az a pelus ami megfogja.... fürdés a vége általában.
Villám pakolás... ismerős....nincs is nagyon hová pakoljak.... nagypárna, 2 szopipárna a kanapén. Pléd, kistakaró, kicsit nagyobb. Így én is kapkodtam mikor anyósék beállítottak egyszer bejelentés nélkül. Kéne nagyon a beépített szekrény már.

Astrid, én is főzni szándékozom, de ahogy írtad először csak nagyon kevés kell a másik meg, az tuti bio. Így már nézegettem őket. De még várok vele.

Babcika drukkolok férjednek a leszokáshoz.... nem kérdezted, Te nem kellettél a szép gyerekhez? :wink:
Szabásminta.... nem hiszem, de egyszerű... jah, én mondom akinek semmi ilyen érzéke.... szóval anyu ilyen kreatív. Majd ma felrakjuk kiterítve is :lol: :lol: . Kicsit ferde lett, rossz helyre került a feje.. :lol: :lol: de mondta anyu már ki nem bontja. Erre apu meg azt mondta nem baj, Tomi szeretni fogja a sérülteket is. :wink: Ami nem hátrány!
Egyébként nem tudtam róla, férjem ezzel állított be. Anyu hívta, hogy hazafelé ugorjon be hozzájuk. Azt hittem vette, már mondtam is, hogy annyiszor megmondtam neki, hogy ne költsön ilyenekre... főleg, hogy előző nap együtt voltunk és láttam ilyesmit de nem vettem meg, mert nem igazán tetszett és csörgött a feje... Akkor felhívtam anyut, hogy ki van-e mosva adhatom-e oda és akkor derült ki, hogy ő csinálta. :shock:

Ennyi volt az alvás, már fel is ébredt.
bex13

elvégre a kaki jó meleg, síkos, puha, miért is zavarná?? :lol:

elment a szerelő, megyek mindjárt takarítani, DE

ha megadok olyan, képet, amilyen kell ( milyen is ??? ) akkor vállalja valaki ügyes közülteke, hogy erre a feminás hajprogira felteszi a képem???
anno a hivatalban csináltak nekem, és nagyon jó volt, mert olyan hajak jöttek ki, amik jól állnak, amikről nem is hittem volna, de kidobtam én hülye a kinyomtatott képeket :evil:

Kép
Kép
tengdi

Hoztam a lemaradásom!!!!!!! :) :)

Kép Kép Kép

Puszi nektek :)

Kép
lili34

Lili: csuda ez a lány :) gyönyörű, vidám ... jó nézegetni a képeket ... tessék gyakrabban hozni :)

KépKép
KépKép
madar

jók a ruhák is :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
madar

Kriszti

Jettának hetedikes korában egy foltban kihullott a haja, elvileg ( ha nem segít rá és nem tépkedés miatt van ) ez gombás eredetű. ( ha mindenhol egyenletesen hullik, az stressz és vagy vitaminhiány )
már akkor én foglalkoztam természetgyógyászati dolgokkal, de még nem volt akkor a a hitem bennük, meg hát ugye ha agyerekről van szó mindent megpróbál az ember. Na hiába mentünk dokihoz, paprikaszesz meg mittudom én...semmit nem használt...

míg aztán természetgyógyászati javaslatra friss citromlével kentük. Úgy natúran, és ha hiszed ha nem, pár nap múlva már "borostás" volt a fejbőre

Kép
Kép
tengdi

nem is rémlik hol írtad ezt, akkor már reagáltam volna!!!!! Mármint h Vicának egy foltban hullik a haja

Kép
Kép
tengdi

Lili... de szép Fruzsi!!!!! Hozd gyakrabban lécci lécci lécci.... :lol: :lol: :lol:

Már kint vagyunk a kakiból... :lol: :lol: :lol: :lol: szerencsére nem kúszott a hátára... de az nekem nem újdonság minimum napi szinten háromszor öltözködünk, mosakodunk.... kakkantás miatt.... :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Babcika... én is azt akartam mondani, hogy... boltos kisasszony álljon mááá le... ezekhez a csudiszép gyerkökhöz Te is kellettél!!!!!! :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nooo megyek, mert Dóri éhes.... :wink: :wink: :wink:
vikiviktor

Kriszti... rossz éjszaka miatt nagy nagy simi Neked!!!!
vikiviktor

fffffffff. gyors még valami...

Kicsi Mogyoró Boldog első! névnapot Neked!!!!!! Kép
vikiviktor

Elnézést a nem-reagálásra előre is, betegeknek azért jobbulást!

most csak Krisztinek:

Amiket Vicáról írtál, olyan. mintha csak én írtam volna Vikiről, dettó ugyanaz. Nem is ismétellek, mert ő is ugyanazakaet produkálta.
A mai napig is alig van pár étel, amit megeszik. Múltkor volt a viasat-on egy műsor egy csajról, aki szintén ilyen volt, pszichológust adtak mellé, úgy kísérték nyomon a kajálását(18 éves csajról van szó). De nincs hepiend, mert 4 hét után sem sikerült lemomdania a megszokott kajáiról és új ízeket kipróbálni. :cry:
A mi dokink azt mondja, írjam mindig hogy mikor mit eszik egy hónapig. Na ja, és ha nem látom?????

Amúgy mint mindennek ennek is valami lelki háttere van. Bár azt hiszem te ennél többet nem tehetsz, mégis így próbálja meg magára hívni a figyelmet.

Vikinek egy pár napja elkezdtem tízórait csomagolni (gondolhatod, a reggeli rohanás közben mennyire van időm, mert persze mindenki egyszerre indul )de iszonyat hálás érte-és tényleg meg is eszi, sőt büszkén mondja a suliban, hogy nekem anya csinálta a szendót). Persze tudom, te amúgy is mindent megteszel(csak zárójelben írom, hogy számomra te vagy a példakép :wink: )

Kép
arvaerika

Süti akkor Titeket is utólért az éjjel dumcsi alvás helyett kórság... :? :? matracmosás... lesz dolgod...

Bibi nekem is szivecske volt a jelem. :wink:

Kriszta szóval tök mindegy mi van a tányéron, valami biztos pfúújjj van rajta.... így tényleg nehéz. Főleg ha mással van akkor nem ez fúj, hanem az.
Egyébként én is ültem asztalnál kicsinek. Nem tudom hány éves voltam... csak arra, hogy apu azt mondta nem állhatok fel míg meg nem eszem a májat. Anyu szólt neki, hagyjon. De ő nem engedett míg legalább egy falatot meg nem eszem. 1 falat után kijött. Ma is még a szagától is rosszul vagyok.

Madar, igyexik az ember. :lol: Csak jó sokat szokok írni és így még többnek tűnik enterekel.
bex13

Tengdi, eztkábé fél éve írtam talán.. ;) a citromlevet kipróbálom. Már nő neki, de túlzásba nem viszi. mi bőrgyógyásznál voltunk, de ez nem gombás :shock:

Erika :) tízórait kap, mindig visz, de ellentétben a lányoddal, ő nem mindig eszi meg... pedig aztán igyekszünk változatos szenyókat gyártani, salátás, csirkehúsos stb...

Bex,n na ez az.. ennek aztán végképp nincs értelme...

bocs h nem mindenre, de Lucu nyüszi

vicger

Bex szerencsére már nem halunk éhen odaraktam gyorsan a Kriszti-féle rakott zöldséget! :wink:

KépKép
KépKép
zsalyam

na kaja terén nekem nagyon gáz lesz

Apánál háklisabb, válogatósabb pasit még nem láttam, pörkölt, sült hús, kelkáp főzelék, túrós tészta, halászlé.
slussz. És ez halálkomoly.

szerintetek én mi jogon várhatom el a gyerektől, hogy ne legyen válogatós???????hiszen az utánzás ebben a korban, amből tanulnak...mondhatsz te verbálisan bármit...

Kép
Kép
tengdi

Madar ne hari.... fránya itthonlevésbe sose tudom hányadika van.... Szóbal Nagyon Boldog Veronika napot!
bex13

ja akkor még én nem voltam....
háát ja a citrom nem árt, legalábbis tuttira nincs mellékhatása..már ez is valami

na mék takarítani.....

Kép
Kép
tengdi

Veronika én is boldog névnapot kívánok!!

még hajnali ötkor eszemben volt... :lol:

Kép
Kép
tengdi

Beatrix,nagyon aranyos a nyuszika,és tök jók a színei!!!
Bex,Tomika annyira édes ahogy öleli!!!puszipuszi

Andi,oksa akkor majd visszanézem!!

Köszi Kata a linket!Ja én nem elítélni akarom a hippes hozzátáplálást,csak talán ebbe is tudunk segíteni,hogy a gyerekek ne "mű" kaját egyenek,Manó hatására és is raktam már el céklát! :D Ha nem találok ide valszeg én is műkajákkal tömném,mert fogalmam se lenne hogy mit hogyan,tök jó hogy itt kapok tanácsokat!!
Most olvasom Brumit,szóval ilyen is van?hát nem tudtam!!! :oops:

Kata,hú,rosszabbul vagy???Menj orvoshoz!!!!jobbulást!!

Zsalyam,kitartás minyá vége a napnak!

Tengdi,csap :twisted:

Astrid,jó hogy írtad a szájzár,na nálunk már elkezdődött cumira,aztán este mikor adnánk be a d-vitamint,kész vagyok tőle,jó a cumi nem érdekes legalább nem kell majd leszoknia róla,de hogy a d-vitamint se tudom beadni,mégha megérzi hogy anyatejjel megy akkor se nyitja,lehet a bimbóra kéne cseppenteni???csinálja valaki így???

Babci,drukkolok a cigi leszokásra!

Fruzsibaba de nagyon édes!!!

sutimano76

Madar!

Nagyon boldog névnapot Veronikának!

Ma már nem leszek, megyünk oltásra...

Kép
arvaerika

Névnaposnak!Veronikának!

Kép

KépKép
KépKép
zsalyam

Köszöntéseket köszönjük. :)

és akkor Verának is

nagyon boldog névnapot! :)

Kép

KépKép
KépKép
madar

Erika drukk Nektek

KépKép
KépKép
madar

Süti D vitamin csak anyatejbe mehet....múltkor
mondta a doki.

KépKép
KépKép
zsalyam

Vera... boldog névnapot!!!!! Kép
vikiviktor

Bibi... figyelem ám a blogot... :wink: :wink: s még nem írtál.... :? :? :cry: :cry: :cry: :roll: :roll: :roll:
vikiviktor

boldogságod névnapot Veronika, Verus, Vera, Vercsi s Roniknak is :D :D :D :D :D

Babci, Apátok leszokóban van? drukk neki soksok /erről is lemaradtam, bocsi :oops: :oops: :oops:

T-pk, Atya Úr Isten! remélem pároddal minden a legnagyobb rendben!!!!!!!!!!! a konyha miatt pedig együttérzésem, de bánja a fene, az pótolható, a lényeg, h Ti jól legyetek!

Tengdi, csap :evil: :evil: :evil: nálunk szombaton volt csapmizéria :roll:

vicger

na, most látom, szinte egy komplett oldal kimaradt :shock:

vicger

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: