Mütyürke:

Há szuper csaj vagy no

Gyógyulást a csajaidnak+++++++++++ A skarlát milyen? Az ovinkban is dúl a skarlát, milyen jelei vannak? Nincsenek róla infóim
Tücsi: Nem a mostani betesgég miatt vizsgálják ki Violát. Hanem már régóta van olyan, hogy megbillen,meginog mintha egy pillanatra elvesztené az egyensúlyát.
Tegnap kérdezte az orvosunk, hogy haladunk a fejlesztéssel, meg finom és nagymotorikus mozgással, beszéddel...stb és akkor ezt elmeséltem neki, hozzátettem, hogy gondolom ez egyensúlyprobléma. És akkor mondta a doki, hogy dejó, hogy ezt mondtam neki, ugyanis ez az epilepsziának egyik jele is lehet, nem feltétlenül egyensúlyprobléma. Vizsgáljuk ki.Mondom oké, naná. Ha nem az akkor legalább ezt is kizárjuk... De jó lenne rájönni mitől van, mert igencsak megkeseríti a kis életét. Főleg ha épp megy és úgy jön rá, nekimegy a falnak, elesik meg ilyenek...

Volt hogy evés közbe beleborult a tányérba

Hja és ha lázas akkor izomrángásai vannak (lázgörcs előtti állapot) Aki hajlamos a lázgörcsre az hajlamos az epilepsziára is általában...
Hja és audiológiára is adott beutalót, hallásvizsgálatra, lévén a családban van hallássérült (anyósom, apósom) Igaz mindketten szerzett siketek, de a hajlam benne van a gyerekekbe is, és jobb ezt lecsekkolni
Zsú: Szép idő van kint? Mi tegnap óta nemv oltunk levegőn, tegnap is csak a dokinál, meg patikába, egyedül vagyok velük (mint mindig) és nem tudom levinni őket, mert akkor a többivel ki marad fent? Mondjuk max Bogit lehetne levinni egyet sétálni vagy játszóra ő már van olyan állapotban, de a két kicsit semmiképp. Hogy hogy fogom bírni ezt hétfőig, egyedül a 1,5 szobás lakásba a 3 gyerekkel???? Rejtély

Ha nem jönnék felkötöttem magam
Emi: Köszi ,ti jól?