A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Astrid.... fogacska éljen éljen.... kilók hurrá hurrá.... Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Móka.
.. Kismomo nagyon édes... milyen kis husis lett!!!!!!

Dorkinak+++++++++++++++++++++++
vikiviktor

ja és tegnap még csak fél képernyős volt a babanet,mára már 3/4 képernyős lett!!

sutimano76

Rita........... gondolok rátok +++++++++++++++++++++

Dóri ma übernyügi.... :? :? :? :? :? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kriszti... csokimérgezés.... :cry: :cry: :cry: :cry: :? :? :? :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
vikiviktor

Sziasztok Istennők!
Madar, zugolvasok :) :)
Megvolt a 3 hós oltás (karácsony miatt kicsit csúsztunk), semmi gond nem volt. Nekünk is jön a fogunk ezerrel, és hintázunk négykézláb :) a felüléssel kinyír minket, úgy nyomjuk vissza - féltem a gerincét nagyon. Túl korai nem????
Tegnap váltottunk 74-es ruhákra, pont 7 kiló Fruzsi :) Apával fürdenek a nagy kádban, annyira élvezi :lol: :lol: Ja, és rájött, hogy tud sikítani.......... sikítva nevet azóta, sikítva gügyög, sikítva sír stb... dobhártyaszaggató :lol: :lol: Úgy néz ki, nagyon csikis lesz, már néha nevet is rajta :) képet most nem hoztam, de pótolom majd, megígérem!
Mindenkit sokszor pusszantunk és szemmel tartjuk az eseményeket :)

Kép
lili34

Jó regg!

Most csak az Osantira reagálok!

Ma 11 után lehetne érte menni,de valószínű ebből holnap lesz,mert párocska dolgozik.
én csömör city,de autóm nincs,így én nem tudok most bemenni a Fiumei útra.Ma felhívom őket,nehogy azt gondolják,hogy nem megyünk,és egyben megkérdezem mennyi lett az annyi.

Kép
v.andi

Na, most bővebben egy kicsit:

Nem gondoltam, hogy nálunk lesz az első fogacska, mert nem tűnt duzzatnak az ínye, a gyerekorvosunk se mondta legutóbb oltáskor. Rágogatott, de nem tűnt olyannak a helyzet, még nem is gondolkodtam el fogzáskönnyítő dolgokon. És hát a legkisebb fiamnak csak 8 hónaposan jött az első fogacska, hozzá viszonyítottam (annak ellenére, hogy volt amelyiknek 3,5 hósan). Azért bízom benne, hogy a többi is ilyen csöndben, észrevétlenül fog kijönni! :)

Szülinap-névnap-ünnepek: én igyekeztem mindenkinek szétválasztani (még a nevek adásakor is figyeltem). Persze úgy nem olyan egyszerű, ha valakinek a szülinapja dec. 18-án van... :D De azért inkább az előtte való hétvégén ünneplünk, hogy nehogy túl közel kerüljön a karácsonyhoz.

Süti!

Nekem tetszett a megtakarításos dolog, mert akkor úgy kalkulálok, hogy ennyivel több egy-egy vásárlás (akkor épp nem is biztos, hogy annyira feltűnne), de elrakat. Ha meg én rakok félre, akkor azért olyan lehet, hogy de most nem, mert másra kell, stb.
Önmagában a krumpli nem lehet gond, én is ettem krumplit, zöldségekkel.
Most vasárnap rizst, zöldséget és csirkecombot, szóval nem is válogatom szét...
Nálam az eredményt az hozza, hogy elhagytam alapvető dolgokat, amik nem hízlaltak tovább, de mellettük nem tudott a szopi fogyasztó hatása hatni. Pl. rendszeresen este ettünk a párommal zsemlét vacsira (nyugiban, amikor már a gyerekek aludtak). Most pedig egy hete nem ettem kenyérfélét és nem eszem este 6 után. Nem ettem semmi cukrosat, csak a gyümiket. Nem ittam teát (azt is cukrosan és citrommal szeretem), szörpöt.
Én tudtam, hogy ha ezeket elhagyom és figyelek arra, hogy mit és mennyit eszem (még akkor is, ha rizst együtt eszem a hússal), akkor fogyni fogok. De ezt mindenkinek magának kell megtalálnia, mi az az étrendjében, ami nem jó. Hát nem kis önuralom kell, mert szeretek enni, szeretek cukros dolgokat enni...
Most keresek olyan sütirecepteket, amikor gyorsan megvannak, finomak. A családnak. Őket azért nem foszthatom meg mindentől... Találtam is többet, amik jónak tűnnek.

T-pk!

Vatera! Hogy lehet valaki ilyen!

Madar!

Azért tessék enni ám! Az ilyen hányingeres, szédülős dolog lehet ám az éhségtől is. Pl. banán az jó lehet ilyenkor.

A pesztós tésztát hogy csináljátok? Saját készítésű pesztóval (amihez ugye kell egy vagon bazsalikom) vagy valami kész szósszal? És ha igen, melyikkel? Én még nem mertem venni készen...
Ja, zöldséges recepteket még várnék sokat. Ha lehet, ne legyen benne padlizsán...

Andi!

Örülök, hogy sikerült aludni, és igen, nekem ez lett volna a tanácsom, ha tudsz, aludj Barnival, amikor ő alszik. Én nem tudnám megtenni a többi miatt, de ha te igen, akkor használd ki!! A takarítás megvár (tapasztalat :D:D).
Ma hogy telt az éjszaka?

Kriszti!

Lakóautó! :D

Astrid

Kép
astrid

No,
kamaszom itthon,sztrájkol a BKV-val :lol:

Az éjszakánk egy bolhamicsodányival jobb volt,mint a tegnapi.
Zömével aludt Barni,1,5-2,5 óránként kelt,és fél 5től fél 7ig volt egy nyűglődős 2 óránk.Utána visszaaludtunk 9 ig,Fél 11 óta megint alszik,de ma délután résen leszek,és nem hagyom annyit aludni.Mivel most éjjel nem egyhuzamban volt fenn sokat,így talán sikerül.

Lilikém,azért jöhetnél ám gyakrabban,Irgumburgum :lol:

Rita,nagyon kíváncsi vagyok,hogy mi van veletek.Remélem minden okés!

Kriszti,ilyet se hallottam még Kép csokoládémérgezés.No persze nem utáltad meg most a csokit :lol:

Viki,sajnálom az übernyűgit.Nyűgiűző manók nektek is.

Móka,pont tegnap gondoltam rátok,mert úúúúgy eltűntetek,de szerencsére írtál.Momóka még mindig nagyon pasi,és ééééédes!

Dorkinak mennek ma is a drukkok.

Kép
v.andi

Na hát ez haladás Andi,szóval ezért nem jöttél éjjel takarítani!!! :roll:
Ha Berni hagyja akkor ma leszedem a fát,és takarítás a cél,de ha kinnt fúrnak esélyes sincs kint altatni.....

sutimano76

Amióta nekiálltam "fogyózni",figyelni mit mivel,azóta hízok!!!már +3 kg :cry: :cry: :cry:

sutimano76

Bocsi,Süti,ezért :lol:
Ha gondolod,megvárhatod a fával Barni következő egész éjszakás kalandját,és akkor megcsinálom :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

á hagyjuk,megoldom,csak a lustaság,ahhhhh,még a rongyoknak se álltam neki,pedig nem nagy mutatvány :?

sutimano76

Andi: haladás, remélem a mai éjszak még jobb lesz! hogy állsz a fejéssel? én már csak egyszer fejek egy nap, kb 90ml-t és azt kapja este lefekvés előtt, bár tegnapelőtt sikerült 100-at fejni és úgy kapott 20-at és 80-at. holnap szuri és mérlegelés, remélem a doki is meg lesz elégedve a hízással, bár az az igazság, hogy nem érdekel, én meg vagyok elégedve és ez a lényeg!

Timi: Dorkinak mielőbbi gyógyulást, remélem hamar hazaengednek végre titeket!

én még nem szedtem le a fát, olyan szép, és még nem is hullik!

Astrid: gratulálok Dóri első fogacskájához, reméljük a többi is ilyen észrevétlen bújik majd elő!

Még én sem mértem magam, de egyenlőre élvezem a diétát, remélem a mérleg csak megerősít jövő héten!

Bocsi, akire nem reagáltam!

KépKép
Kép
s.vera

Vera,nekem se hullik,csak mostmár nincs karácsonyi hangulatom,és inkább leszedném.

hú de jókat fejsz!!!kézivel,kézzel vagy gépivel????

sutimano76

kicsit ellentmondásos a két vonalzóm :lol: :lol: :lol: :lol:

sutimano76

Halihó!!

Kérek engedélyt csak bekapcsolódni, mert akkor sosem érlek utól benneteket, ha visszaolvasok; de midenkinek gratulálok minenhez, Dorkinak gyógyulást, mindenkinek jó diétát.....

Rólunk:

Hát apuka a hétvégén elég carul volt, ami nem azt jelenti, hogy kifekszik, és mindenki szolgálja őt ( ebben nem tipikus beteg férfi), de azért így nem tudott Blankázni, így én nem tudtam jönni, még tegnap is itthon volt... Tegnap röhögtem rajta egy nagyot, mert hívott, hogy jöjjek gyorsan, mert a gyerek is elkapta a nyavaját, nagyon köhög, na rohanok, erre a gyerek persze direkt köhög, szerintem azt hitte, hogy az apja így kommunikál vele, és ő meg hát válaszolt :lol: :lol:

Ma voltunk 4 hós oltás+ Prevanal 2. és 7520 gramm (7800garmm volt, de volt rajta body meg harisnya, így azt levonták) és 66 cm, én meg úgy örültem, hogy ilyen nagy csaj :D utánunk mértek egy 8 hós kislányt és 65 cm volt ,meg 7 000 gramm, az anyukája kérdezte, hogyhogy nem ül még a lányom ilyen idősen, mondom 4 hónaposan, anyuka meg :shock: :shock: :shock: szóval jól nézünk ki, de most nyügizünk, nem tudom miért, megyek megkérdezem :lol: :lol:

Kép
babcika

Babcika,engedélyt megadom,vigyázz,pihenj! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szép nagy már Blanki!

Vera,90 ml? :shock: Azta de ügyi vagy.Én nem fejtem most 3-4 napja,mert elégnek látom a tejet,nem érzem éhesnek Barnit.Most is 2,5 órája alszik,és egy ciciből evett.Gondolom felkelne,ha éhes lenne.Gondoltam rá,hogy ma megpróbálok fejni,de kicsit hulla vagyok az éjszakák miatt.

Süti,nem ér lustizni :D Tényleg,a rongyik,el is felejtettem.

Kép
v.andi

Figyelem:

http://www.lidl.hu/cps/rde/xchg/lidl_hu ... rdate=8121

Én döglödöm..... utálom a náthát!! Anna módszerét hogy is kell csinálni? Tegnap este 2 gerezd fokhagymát+mézet ettem.

Kép
kata05

Hahóóó,

jó hideg van kint. Akkkkorát sétáltunk mint a csuda... a fél várost bejártuk. :lol: Érzem is a hátsómban. ;) Visszafelé már eléggé tele volt a babakocsi. Mi uge Huggiest használunk... na most épp elfogyott a 3-as méret (9 kg-is jó) és gondoltam beprószálom a 4-es Liberót... kiváncsi vagyok bejön-e.

Na, amit tegnap alkottam almaleves az mára főzelék lett. :lol: De végül is nem baj és az íze!!!! Nyami, épp most lapátolom befele.;)

Timiéknek mennek folyamatosan a drukkok!!!+++++++++++

Süti, a tócsnira írtam, mivel a mindmegettés hírlevélben pont az volt a napi ajánlat. Ezt kérdeeztem, higy kapsz-e te is.

Petra, se egy kép semmi?? :( Mikor jártak majd errefelé?

Rita, várunk nagyon a hírekkel. Meg persze képekkel kis haverunkról. ;)

Móka, Momó első képe!!! Az az unott pofi. :lol: Édes nagyon. Örülök, hogy jól telt a hétvégétek.

Tengdi, Kép

Astrid, aztaaaaaa!! Gratula a -kg-khoz!!! Nagyon megy ez neked. :lol:
Basszus, tudtam mit felejtettem el!!!! ÁÁááááá, azt a megtakarításos számlát megnyitni..... Grrrr.... bolond fejem.... pedig éreztem, hgy nem csak a dm miatt akartam a városba menni... de ez nem jutott az eszembe.... Egyébként én is így gondolom, hogy úgyis sokat használom vásárlásokhoz a kártyámat, és 1-1 alkalommal meg se lehet érezni azt a kis pluszt... és ide még bármikor tehetek is be és még kamatozik is.... és kaphatok rá bónuszt... akkor miért ne? Én is tudom magamról, ha ez nem lenne automatikus, akkor bizony el-el odáznám a dolgot.
Hűűű, akkor te szerencsés vagy ha így ezektől már ennyire megindult a fogyásod... mondjuk én nemtom hol tartok, majd hétfőn kiderül. ;)
Pesztót én vettem. Idáig kétfélét próbáltam: Spar zöldfűszeres és Barilla zöldfűszeres... nekem sokkal jobban ízlett, krémesebb teltebb ízű volt a Barillás... a másik jóval vadabb ízű. Mondjuk a Spar-os feleannyiba került...
Zöldésreceptek.... én most vmi karfiolos receptet vadászok következő zöldségnapra....

Kriszti, csokimérgezés :? Én tudod mivel jutalmazom magam ch-napokon? Van a Ferreronak egy új különlegessége... Rondnoir... étcsokis kívül belül és nekem spec nagyon bejön. Nem túl édes, de ropogós... nyami.

Viki, nektek is Kép Mi van itt már kérem szépen????

Orsi, de jót rajzolt Keve. Nálunk is mennek a körök nagyon. Látom mindenkinek van jó sok szeme. :) Míra pár hete új stílusban nyomja :lol: most nem pöttyöt rajzol szemeknek, hanem az is karika.... naaagy gülüszemű emberek hatalmas naaagy füllel... pocak nélkül és hosszú lábakkal :lol:

Lili, azért dobj majd képet nekünk ha lesz egy fél perced. Fruzsi is szép súlyban van. :lol:

Andi, majd írd ám meg hova mennyit kell utalni Osanitra.

Babcika, kicsi menyem szééép súlyban van. ;)

Kép Kép
manósziget

Süti: kézi avent fejőm van!

KépKép
Kép
s.vera

Barnikám fél 11 óta alszik

Kép
v.andi

Jujjj csajok nem is mondtam!!!!! Páromnak még tavaly felajánlottak egy telket, mint dipplomás.... de ugye kellett beadni pályázatot éééééééés ma telefonált a polgárester, hogy megkaptuk, miénk az a telek, amit választottunk a 29-ből!!!!!!!!!!!!!!!

És az a legjobb, hgy mikor nyáron voltunk arra, pont ez is le van fotózva közelről (pedig akkor még nem tudtuk, hogy lehet-e választani) :lol:

Kép Kép
manósziget

Lili... enyje benyje... tessék többször jönni nemcsak zugolvasóként.... :wink: :wink:

Móni... Te merre jársz???

Húúúúúú alig várom vége legyen ennek a napnak.... :? :? :? :? :? :? és végre kialudjam magam.... :? :? :? :wink:
vikiviktor

Ja és bemondták a tv-be, hogy frontmentes hét van!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Akkor nem tudom mi a sz@r ez.... Igaz van amikor front van és ránk az nem hat... lehet, hogy a "frontmentesség" hat Dórira.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :wink:
vikiviktor

Lili... mi voltunk Fejlődés Neurológián... és ott a dokinő látta, hogy Dóri mennyire erőlködik, hogy felüljön....azt mondta, hogy sűrűn rakjuk hasra...
1. erősödik a hátizma... :wink: :wink:
2. nem tud erőlködni a felüléssel....

Ráadásul Dóri utált hason lenni... mindig picit raktam hasra amíg nem nyügiskedett.. raktam játékokat elé, hogy nézegesse... kiságyba is sokszor rakom hasra amikor ébren van... és a pelenkázón is... nnnno a lényeg, hogy már annyira fejlődött, hogy 15-20 percet is elnézelődik hason... és nevetgél... ja és mászik előre... :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: úgyhogy Lili hajrá... tedd Fruzsit többször hasra!!!!!!! Kép
vikiviktor

Andi... légyszi írj privit amint megvan az összeg és akkor utalom...
vikiviktor

[quote="kata05"][ írta:kata05b]Figyelem:

Én döglödöm..... utálom a náthát!! Anna módszerét hogy is kell csinálni? Tegnap este 2 gerezd fokhagymát+mézet ettem.

Kata... mikor van ez az akció????? Tök jók! Köszi!!!!
Anna-féle gyógykúra... :wink: egy gerezd fokhagyma kicsi mézzel... a fokhagymát kis kockára vágd... (ha összenyomod akkor brutálisanerőssss!!!!) ezt naponta 3-szor ... (én így csináltam...) :wink: :wink: Gyógyulj meg!!!!!!
vikiviktor

Manó... séta yuuupppiiii jó kis torna az is.... :lol: :lol: :lol: telek hurrá hurrá.... Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Számlát én is nyitnék... de legközelebb rai bank szekszárdon van... oda meg nincs kedvem menni... meg most nem is jutnék el.... :? :? :? :? :? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
vikiviktor

És hozzánk mikor jöttök??

Kép Kép
manósziget

Manó: gratulálok a telekhez! Hurrá!!!!!!!!! lehet építkezni!!!!!

KépKép
Kép
s.vera

Kriszti most már lehet oldalra csípőre ültetve hordozni babót?
Nem emlékszem Kevét mikor kötöttem oldalra.... :oops:

KépKép
KépKép
zsalyam

[quote="kata05"][ írta:kata05b]Figyelem:

Én eddig akár hány lildl akció keretében akartam vásárolni,ami itt nálunk van,abban soha nem volt az akciós termék.

Kép
v.andi

[quote="vikiviktor"][ írta:vikiviktorb]Andi... légyszi írj privit amint megvan az összeg és akkor utalom...

Én is :wink:

Kép
babcika

Manó, telek hurrá :lol: :lol:

Lidl, nagyon jó, csak sosincs amit akarok :lol: :lol:

Kép
babcika

Lányok, nem tudtok valami olyan progit, ahol frizuákat lehet próbálni mert új hajat akarok :wink:

Kép
babcika

Na,felhívtam a pharmaexpresszt.
Összesen 30.500 Ft-ot kell fizetni,azaz 1525 lesz fejenként.
Olvastam ám valahol,hogy már itthon is lehet kapni az Osanitot.Majd utánajárok.

Kép
v.andi

[quote="manósziget"] írta:manószigets hozzánk mikor jöttök??

Foggggggalmam sincs.... :oops: :oops: :oops: :oops:
vikiviktor

[quote="babcika"]L írta:babcikaányok, nem tudtok valami olyan progit, ahol frizuákat lehet próbálni mert új hajat akarok :wink:

http://www.taaz.com/index.html

Kép
v.andi

[quote="v.andi"]N írta:v.andia,felhívtam a pharmaexpresszt.

Plusz postaköltséggel mennyi az annyi???? :wink: :wink: :wink:
Jaaa és írd meg légyszi priviben a számlaszámod.... :wink:
vikiviktor

[quote="vikiviktor"] írta:vikiviktor

Ja tényleg,az kábé 150-200 ft között van.
1700??? :lol: :lol: :lol:

Figyi!!
A pic-re megírhatom a szlaszámot,meg a részleteket,hogy ne kelljen annyi privit írnom????

Kép
v.andi

Tudom mit akartam... látta valaki közületek tegnap este a széfet?????? Majdnem halálra röhögtem magam... az a nő nagggggyon durva volt.... :shock: :shock: :shock: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
vikiviktor

[quote="v.andi"] írta:v.andi
[quote="vikiviktor"] írta:vikiviktor

Ja tényleg,az kábé 150-200 ft között van.
1700??? :lol: :lol: :lol:

Figyi!!
A pic-re megírhatom a szlaszámot,meg a részleteket,hogy ne kelljen annyi privit írnom????

TÖKÉLETES!!!!!!!!!!
vikiviktor

Orsi, már lehet :)
mit is akartam... ja! Babcika, http://www.femina.hu/frizuraproba

hulla vagyok :? :? :? :?

Manó telek hurrrrrrrrrrrrrrrrááááááááááááááá :)

vicger

Én láttam a széfet.Még egy ilyen idióta víziló????!!Hát borzalmas volt.
Időnként Balázs arcára volt írva mit gondol :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

Kép
v.andi

Igen.... Balázs nagyon kész volt... de a beszólása se volt semmi.... :shock: :shock: :shock: "amikor átjövök hozzátok... itt olyan, mint egy szanatórium"... valami ilyesmi volt... ezzel is mindent elárult... a végén amikor a széfet kellett kinyitni.. akkor is hogy tukmálta a nőt, hogy menjen már ki nyitni... rá volt írva az arcára... ,hogy bammmegnehogymárittmaradjmerthülyétkapokhamégegyszer anyakambaugrasz.... Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
vikiviktor

és Manó naháááát Míra már ilyeneket rajzol magától! Nagyon ügyes!

KépKép
KépKép
zsalyam

Orsi... Keve rajz... :? :? ez a nagy tojásos azért már jobban hangzik.... :wink:
vikiviktor

Egynap két laptető ez valami nagyon jót kell jelentsen!!!!!! :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) 8) Pozitív gondolkodás!!!! Pozitív gondolkodás!!!! Pozitív gondolkodás!!!! Pozitív gondolkodás!!!! Pozitív gondolkodás!!!! Pozitív gondolkodás!!!! Pozitív gondolkodás!!!! Pozitív gondolkodás!!!! Pozitív gondolkodás!!!! Pozitív gondolkodás!!!! Pozitív gondolkodás!!!! Pozitív gondolkodás!!!! Pozitív gondolkodás!!!! Pozitív gondolkodás!!!! .................................. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
vikiviktor

Jaaa és Babcika... nem kell visszaolvas... de akkor hogy leszel képbe????? Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
vikiviktor

Nnnnna megyek Kép

Dorkinak továbbra is mennek a drukkok+++++++++++++++++++ Timi... Neked meg nagy.... Kép

És Rita... még mindig gondolok Rátok!!!! :wink: :wink:
vikiviktor

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: