A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Annee!!
Szar éjszakát sajnálom..nekünk már valamivel jobbak. Kb. 3-4 x ébred a kispajti.

Hát beszarás ez a webkamerás kép..háhá..madáááááááár
torolve_20131003125716

Sziasztok,
Dorka: nagyon édes Balázs, és szerintem is menj el egy maszekhoz, ott nem kell annyit várni, a gyógytornát pedig szerintem feltétlenül kezdjétek el.

Manó: Grétinek drukk az oltáshoz!

Megyek, ma kihívtam a doktornénit, nem bírom az éjszakai kelést, és van egy sanda gyanúm, hogy a pocóra ment a megfázás. Majd beszámolok.

Andrea
Kép
kindernay

Hello Orsi!

Papa-nagyi :(
Már kap almát Emőke? aztapasztacipőpaszta..hm..én is úgy kipróbálnék már valamit..de még várok..

Samu olyan kis érzékeny, a bőre is. (fehérbőrű+kékszeműek hajlamosabbak az allergiára)
Na meg beszerezte ma délelőtt első játékközbeni sérülését az arcán..hason volt és lefejelt valamit egy elég nagy karcolás lett a pofiján, picit vérzett is :?

:lol: Na megyek tegnap nem néztem a sorozatomat (váratlan utazás)
torolve_20131003125716

Kinderke!
Ohh basszuskulacs. Gyógypuszó Botondnak..

Én tegnap este adtam Grippet (tovább aludt az első ébredésig) kettőkor volt az első kelés.
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Nem tudok most reagálni, sajnálom, de mindent olvastam, csak el is felejtettem hirtelenjében :oops: :oops: :oops:

Kati örülök, hogy itt vagy! :wink: :lol:

Gurgi ránéztem a linkre amit írtál, komoly hogy huszonakárhánymillió a házrész???? baynek itt annyiért szép nagy családi házat lehet építeni! :shock:

Magán: Sz most hívott, dec 1 től felmondtak neki! Az a köcsög szlovák banya, hú, kapott az alkalmon (Sz szólt Pesten, hogy nem tud menni mert 4.30 ügyvéd) erre: neked 7,30-4,30 munkaidő! jaaa és hol is van ez? 8-4a hivatalos!) és be is vallotta arra várt, hogy Sz mondjon fel! :evil: nem köszöni meg amit kap az tuti! (munkabiztonságiakat a nyakára küldöm, ugyanis olyan vegyi dolgokat forgalmaz amire nincs engedélye)
Két kezét összetehette volna annyiszor kisegítette Sz és kolléganője, meg férje aki fuvarozó
hú de mérges vagyok rá! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Igaz vártuk már, csak januárra! :evil:

bocsi hogy kifakadtam, de nincs kinek mondjam, Maja is alszik!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Oltásosoknak sok sok ++++++++

azt hittem nekünk is holnap lez, de vn nem jött, szal jövő csüt

Kinderke Botinak is ++++

lynia-

Gurgi! Rendben, de ha péntek reggelre derül ki, akkor sincs gond. Nekem akkor mindenféleképpen mennem kell.

Orsi! Most akkor már kicsit könnyebb neked is. A háziállatok valóban sok gondoskodást, időt igényelnek. Én ezért nem mertem és még mindig nem is merek egy jó pár évig kutyust tartani.
Almácska nagyon befutó nálatok is. :D Ez olyan jó. Több anyukától is hallottam, hogy a gyereke nem fogadja el a gyümölcsöt, főzeléket. Aztán szépen lassan kiderült, hogy bébiételes gyümölcsöt kapott inkább a baba, és a gyümölcslevet szintén bébiital formájában. Hozzá kellett, hogy szokjon a kicsi a nyers gyümölcshöz, ami persze időbe tellett. Jobb már az elején ezzel kezdeni.

Kormi! Hogy műxik az új (cicinyüstölő) masinád? Én még mindig nem tudom rávenni magamat a fejésre. (A szomszéd ház tetején ácsok dolgoznak és a vitrázs csak az ablak alsó felén takar. Feszélyezve érezném magam, hogy bármikor megláthatnak. Biztos jó nagyot néznének, majd kigúvadna a szemük, hogy én mit csinálok a mellyemmel. Az is lehet, hogy ilyet még életükben nem láttak. Nem szeretnék én lenni az első.:? :oops:)

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Szurisoknak megy a drukk!+++ Kép

Orsi: Igazán nincs mit! Jó nézegetni ezt a sok gyönyörű babácskát.:)
Vendég

Tücsi!!
OKé, mindenképpen megyünk mi is a Pólusba, Samu nagyon szeret nézelődni..szal már csak ezért is elviszem :lol:
de nekünk jó a péntek délután is, sőt, akár holnap délután is.

Emi!
Jaja, itt sajnos ennyi a házrész és ez még olcsónak számít..
Basszus, és akkor most mi lesz, lesz Szilinek új munkahelye?? biztos, hogy lesz, de, hogy van esetleg kilátásban valami?
torolve_20131003125716

januártól uncsitesójánál 4 órás 90% a többin rajta vagyunk!
nem is a megélhetés, több hónapig oké, hanem ez a hülye lakásos dolog is most! :?

lynia-

Annee! Nem lehet, hogy kicsit hűvösebb van nálatok? Van a baba szobájában hőmérőtök? Jobbulást Andrisnak!

Andrea! Megfázásnál, takonykórnál és néha fogzásnál is kicsit nyálkásabb a babák széklete. A közérzetük sem lehet túl jó. De a biztonság kedvéért én is megmutatnám a babókát. Szurkolok nektek, hogy nem legyen semmi baj. Milyen színű termést produkál Boti a pelusba?

L-Emi! Az a nyanya megérdemelné valóban, hogy jól megsuhintsák büntetéssel. Én azonban úgy vagyok vele, hogy az ilyenektől ki tudja, hogy mi tellik ki, mennyire bosszúállóak. Nem árt az óvatosság. :wink:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Gurgi! Nekem a fiúk miatt a délelőtt lenne jó. PÉnteken már 3-kor kijönnek az iskolások. Az oviból is hamarabb elviszik a szülők a gyerekeket.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

EMi!
Értem. Na ja, a lakás.

Igen, ki tudja mire képes, mindenesetre baromi bosszantó de úgyis utoléri majd a sors, én így vagyok ezzel.
torolve_20131003125716

Tücsi: A kisszobában 26 fok, a nagyban 23 fok van. Tegnap mászkálós nap volt. Ügyeket intéztem és irtó sokat kellett várni. Ott meg fűtöttek mint a barom. Szerintem akkor fázott meg.:(:(
Remélem helyrejön, mert igy nem viszem a babusgatóra. :roll:
Vendég

Jah, jól van Tücsi!
Kiderűl ma, hogy melyik nap oké..és remélem a védőnő nem jelenti ma be a rendelőben, hogy jönne hozzánk mert nem nagyon nem szeretném :twisted:
torolve_20131003125716

Annee! Igen, így is össze lehet szedni hamar a megfázást. Én az óvodában tartok ettől, mert ott is mindig jó meleg van. Gáboromat pedig nem vetkőztetem le teljesen. Reménykedek benne, hogy nem izzad meg.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Emi: nagy fütyi a banya seggibe! V=, mint vérbosszú! :evil:

Tücsi: egyszer narancssárga kicsit nyúlós, máskor zöld darabos... de nagyon húzza a pocakját 2 napja és estére már nem bírtam tovább (éjszakára) annyira sírt szegény... pedig nem volt hasfájós, rendesen aludt, és ez az egész az oltás óta van... franc se tudja már mi van. Remélem minden rendben lesz.

ja: és átfordultunk hasról hátra! dirrekt visszafordítottam kb. 5x és mind az ötször idegesen visszafordult, hogy "mi van már? nem látsz a szemedtől? igen átfordultam" :lol:

Andrea
Kép
kindernay

Kinderke!
Gratula az átforduláshoz! Jippijééé

No lassan ébresztem Samut, indulamandula oltásra..szegénykém az arcán az a karistolás, azt hiszik, hogy verem a gyereket :roll: :oops: :lol:
torolve_20131003125716

Andrea: Nem dobálja magát Boti éjjel? Tömzsi iszonyat módon dobálja magát. :shock: Felhemeli a lábát és tiszta erővel csapja az ágyra. Nálunk is sárgás-nyálkás trotty van, és irtó büdi. :shock: :?
Megyek is, mert ki kell szednem belőle... 8)

Tücsi: Nem értem minek fűtenek ilyen veszettül... :?
Vendég

Andrea! Ilyen Ádinál volt. Kamilla teával rendbe jött. Lehet, hogy túlette magát Boti. Nálunk ez volt az oka. Ügyeske már Boti is. :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Gurgi: drukk az oltáshoz! Szegény kis Samumiki!
Annee: nekünk is nagyon büdi...
Tücsi: hát nem tudom mert most szokunk át 4 órásra, kevesebbet eszünk, de lehet h attól még dől a tej... bár anyám szerint éhezik! :wink:

Andrea
Kép
kindernay

Andrea! Kevesebbszer, de sokat. És mennyit gyarapodott súlyban Boti az elmúlt hónapban?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Megjöttünk, sétáltunk dokker után ebben a szép időben.

Samu nagyon ügyi volt, amikor nyomta be a tűt a dokika nyekkent egyet és kész. (meg is dícsérte) súlya: 6350 gramm és 64cm (570grammot hízott egy hónap alatt)

Pénteken jön a védőnő, szal péntek délelőtt kilőve Pólusilag.
Holnap oké, lemondtam a barinőmet, még kicsit náthás a kislánya.
(jobb a békesség)..

Tücsike!
Ha nincs hőemi bár sztem nem lesz, eddig sem volt akkor irány a Pólus.
torolve_20131003125716

Emma: télleg elmesélni kikkel van körbevéve az a nagyott nőtt fiatalúr.

Hajni: beszarok, ha ez velem nézett volna szembe s nem a webkamerával.....

Gurgi: milyen volt az oltásotok? Nálunk száj legörbült a tű combiba nyomulásakor, majd a lötyi feszítés eltörte a mécsest. De hamar vígasztalódott. Ja, főbanyek megdícsérte a fülcsit. El sem hittem.

Andi: ugyi semmi komoly baj nincs? Ügyes kölök, forgolódik ezerrel.

Emi: bosszúálló fajtából faragtak engem is ha jogtalan ütés ér. Szal szurkolok nektek, osszatok be annak a sötét agyúnak.

Annee: nekem kicsit túlzott a 26 fok. Nálunk 20-22 között variálódik, asszem a háló a leghűvösebb, ami nem is árt. Gréti is ott nyomul éccaka.

Tücsi: na itt szomszéd nem néz be, max egy rókakomesz az oldalból, aki mostanság minden reggel szétnéz mielőtt kidugnánk az orrunkat. Amúgy masina milyen lehet? Szuperr, hisz tök új. Vadiúj. Már nem is emlékeztem, hogy milyen mikor tudom szabályozni a ritmust.

Kép
kissmanó

Manó!
Pusszantás a kis oltásos combira.

Megint rákérdeztem a plusz oltásokra..A doki az összest beadadta a lányainak (3 lánya van) szal, elmagyarázott pár dolgot..jó sokáig..néha latinul :roll: :shock: :lol:
Mi viszont nem szeretnénk beadatni az összest, azért az túlzás, amúgy is "ellenük" vagyok.
A Péterfy-s dokinőnket is meg fogom kérdezni.
torolve_20131003125716

hajj, én már várom a pénteket, lássuk mire megyek kullancsos oltás témában annál a dokinéninél.

Kép
kissmanó

ja, s viszontpuszi lemaradt, de akkor gyorspostával küldjük

Kép
kissmanó

Köszike :lol:

No mingyá indulunk megkukkantani a XVII. kerületi sorházat. :wink:
torolve_20131003125716

na, ahhoz soxart. háha nyerő lenne

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Orsi: Sajnálom a nagyszüleidet, de remélem, hamarosan javulnak... Sok ++++++++++++++

Gurgi: Sok szerencsét nektek, remélem, megtaláljátok a megfelelőt....

Kormi: Nagyon szuper ez a mellszívós történet, hogy sikerült ilyen jól kijönnöd belőle. Örülök!!!

Emi: Gáááz... Hogy lehet valakinek karácsony előtt felmondani. Olyan embertelen dolgok vannak. Plusz nem ez az egyetlen gondotok. Nagyon sajnálom!

Annee: Tömzsikének gyógypuszikat küld Panka (meg én is) ++++++++

Andi: Dömpikének is hasonló puszikákat meg neked is, hogy tarts ki...+++++++++

OFF
Tegnap itt volt a barátnőm, ő tervezi a konyhánkat. Annyira szép lesz. Csajok, annyira várom már, hogy odaköltözzünk....Áááááá
ON

Egcsi: Nem is mondtam, hogy milyen klasszak a képeitek...Disneylandbe én is mennék!

Panka osztja a majmot a játszószőnyegen... most meg már sír... megyek játszani.

Kép
zsuzsi**

Bocs, nem vastagítottam, mindig elfelejtem! :oops: :oops:

Kép
zsuzsi**

Gurgi! Nem tudom, hogy nálunk milyen nap lesz a holnapi. Este 6-ra megyünk oltásra. Sokat nem várok a holnaptól, abban bízom, hogy láz nem lesz. :? De még holnap reggel értekezünk. Zsú nem jött még ma.

Kormi! Rókakoma? :D Most eszembe jutott egy népdal. Se nem róka, se nem nyúl............csipkebokorbúl :lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Sziasztok!

Csak beköszönök, BEni a szokott 2-3 óra helyett úgy hallom csak fél órát alszik... Ennyit a mai gépezésről. :?

Kicsit kiakadtam, gyermekneurológiára itt Dunakeszin is csakdecember közepére tudtak időpontot adni. Mire gyógytornászhoz eljutunk, már január lesz. :evil:

KépKépKépKépKép
uxi

Egcsi, nagyon klassza k a képek! Még még még! Mi úgysem valószínű, hogy valaha is eljutunk ilyen helyekre. :wink:

KépKépKépKépKép
uxi

Manó :)
Tényleg tiszta 3 ma a nagyfiam. :D

Annee :)
Sajnálom Tömzsikét, remélem rendbejön! :?
A kép nagyon klassz! :D

Orsi :)
Hú, nem semmi életed van most. :? Kitartás! :)

Gurgi :)
3X-4X kelés jó? :shock: Akkor én nem is panaszkodom az utolsó két éjszakánkra. :roll:

Emi :)
Sajnálom a munkahelyet. :? Lesz majd ennél sokkal jobb! :)

Andi :)
Gratula az átforduláshoz! :D Jobbulást! :?

Uxi :)
Neurológia :?

Köszi a képdícséreteket. 8) Minden szurisnak puszika! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Na itt vagyok...

Tücsi: majdnem egy kg-ot híztunk egy hónap alatt, most 7500 gramm (2 napja mértem)

Gurgi: Samu a hős miki! :lol: Jól vagytok?

Zsú: mi a helyzet? Tán nem úgy alakulnak a dolgok mint nálunk? Jön a telihold is....

Doktornéni: kicsi vashiány (ez a gyors növekedéstől köv. be, de nem küldött vérvételre, mert nincs baj, azt mondja majdnem minden 2 babánál előfordul) a megfázás valóban a pocira ment, de az sem kóros, nem taknyos, gyulladás nincs, homeós bogyókat írt fel...

Köszi mindenkinek a szép szavakat és a drukkokat!

Andrea
Kép
kindernay

Faszomkarateee!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Én Peti tanárnőjét felrúgom! De úgy hogy le sem esik! :twisted: :twisted: :twisted:

Megjött a negyedéves értékelése magatartás és szorgalomból.
Siralmas, de nem tudtam mást tenni minthogy röhögtem rajta. Olyanok vannak benne hogy a fülem állt ketté... :? :?
Vendég

Sziasztok!

Szurisoknak puszi a combikákra!

Andi! De jó hogy nincs nagy baja Botinak!

Gurgi! Na mi lett a házzal, amit néztetek?

Zsuzsi! Gratula az új házhoz!

Képek cukkerek!

Egcsi, de jó volt nektek!

Emi! Sajnálom :( , reméljük mostmár csak csupa jóhíreket kaptok az idén.

Orsi! Küldük egy kis pozitív energiát!++++++++++

Bocsi, ha kihagytam valakit, de most mennem kell, majd még benézek!
Emi

Kép Kép
emi_25

Kinderke!

Köszike..igen jól de úgyis tudod..hehe :wink:
Jól van, Dömpike drága minden rendben lesz! :lol:

Egcsi!
3-4x-i ébredés az jóóóóó? hehehe..végülis nem rossz mondjuk 6x-ihoz képest..

Annee!
waze

Na megnéztük a házat, az nagyon tuti, viszont átverés volt, nem azt mutatták ami a hirdetésben áll hanem egy másik ugyanolyat..jah, ez eddig nem is lett volna gáz, csak éppen a kert az kb akkora volt, mint egy kutyaol+faszán rá van építve egy másik sorház..szal kilőve..de útközben találtunk egy másikat..na azt még megnézzük vmikor.
torolve_20131003125716

Emi!
Köszike a puszit :lol:
jah, megnéztük..előző hsz-ben írtam..jah az ingatlanos csaj annyira buta volt..egy értelmes mondat nem hagyta el a száját. nem vicc. tré, hogy lehet ilyen ingatlanos, aki elvileg elad..pfuuu..két lábbal rúgnám ki, rontja a biznisszt kőkeményen. zsíros hajú..
torolve_20131003125716

Egész pontosan ez:

Magatartás: Órákon, szünetben, szabadidőben általában fegyelmezetlen, önuralma fejlesztésre szorul. Az általános viselkedési formákat, illemszabályokat, házirendet ismeri, de gyakran nem tartja be azokat. Felnőttekkel szemben néha tiszteletlen általában nehezen működik együtt. Társaival szemben barátságos, de velük is sokszor kerül konfliktusba, s ilyenkor elveszti önuralmát.

Szorgalom: Iskolából néha elkésik. Feladattudata már kialakulóban van. Órán passzív, ritkán jelentkezik, akkor azonban nem várja meg míg felszólítják, belekiabál az órába.
Figyelme szétszórt, gyakran elkalandozik.
Vendég

Kicsivel akartam. :oops: :oops:
Elkésik a suliból??? Mikor, könyörgöm??? Fél 8 előtt minden nap ott van. A kapu még ki sincs nyitva... :shock: :shock: ű
Az ész megáll!! :shock: :shock:
Vendég

sziasztok

köszönöm a bíztató szavakat! jól esnek! :wink:

Egonnak egy mai fürcsis Maja:
(elvigyorognának egymás mellett a kádban :lol: :wink: )
Kép

lynia-

Emi! Az igen, jol elvigyorognanak. :D De Maja mellett nem ferne el :wink: Kis hurkas Majacska. Nagyon szeeeep! Mekkora mar?

Andi! Meg nem is hallottam olyat, hogy megfazas a pocira menjen. Gyogyulast neki, kicsi pindurka!

Gurgi! Egy baratnom ingatlanos Pesten. Ha akarod, a tavolbol osszehozlak titeket.

Mano! Greti egy kis hos!!!!

Egicsi
! Jo lehetett Diznilendben :D

Szegeny Peti....
molkata

Nagyjából én ezt várom el egy 6 éves fiútól. Mit akar a banya, hogy haptákban üljön egész nap? Ennek a nőcinek az öcsémet kellett volna tanítania, kihullott volna a haja. Tesóm naggyon rossz volt, Petid hozzá képest angyal. :D

Lynia :)
Maja :D Hurkakirálylány! :lol:

Kata :)
Jó is volt. :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Ok, nem 6 éves 7. De akkor is. :roll:

E

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Sikerült visszaolvasnom 2 oldalt :( :) szepek a kepek:)

Uxi!
Van ertelme a vizsgalatnak, tenyleg 3 honapos korig jobb,de meg most sem vagytok elkesve. Jankanak pl. rejtett dysplasiaja van, a fizikalis vizsgalatokon nem derult ki, csak az ultrahangon. Mondjuk fiuknal kisebb az esely ra, de sajnos van ilyen is (8% (gondolom a problemas eseteken belul.)).

Koltozeshez, oltasokhoz gratula.

Udv:
M

mandarka

Jó reggelt!

Kata, na igen a kiskád már széltében és hosszában sem jó! :D Csak mivel egyedül fürdettem ez volt épp, aztán amúgy a nagy kádban fürcsizik!
Nem tudom mekkora most, de tuti elhagyta a 7000-et én 7200-300ra saccolom, a hossza meg kb. 66cm körül lehet.

Na én azt hittem dec1ig Sz dolgozik, erre ma már itthon van, kivetették vele a szabit. na de nézzük a jó oldalát, többet van velünk! :D

lynia-

Sziasztok,
Emi: nem lehetett volna ellentmondnani a banyának és kifizettetni inkább a szabadságot?
Nagyon édes Maya látom ti sem fértek már el a kiskádban? :wink:

Andrea
Kép
kindernay

Kata elvileg valami vírus ment a pocóra, nem tudom, de nekem is volt már ilyen. Szegénykém... :cry:

Andrea
Kép
kindernay

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: