számítógéppel készíthető ajándékok. utolsó pillanatra
http://www.origo.hu/techbazis/szoftver/ ... dekot.html
(a naptárból szerintem az enyém jobb, mint ami innen tölthető le)
hát, nekem is nagyon sokmindenki hiányzik ám még mindig! gizu sincs, kisvirág, tasin szerintem több mint egy hete... nem véletlen ilyen nagy a pangás, nagyon sokan el vannak tűnve. remélem mindenkivle minden rendben van...
ildi, azért ez a profil gyönyörű!!! nem baj, ha nem éles! biztos a gép olyan egyébként...
mi jan6-án megyünk genetikai uh-ra megint, hogy kiderüljön, hány is az a lábujj... addig gyosran eltelik az idő, hiszen karácsony!!! hurrá!!!
tőlem is kérdezte a doki, hogy volt-e eddig gond, hogy esetleg a zsomle tejest csináljuk, de mondtam, hogy bár eddig nem volt, ugye minden terhesség más, kibírom, legyen pontos.
készülődünk, készülődünk, kivan a derekam. A múlt héten még hazsnáltam a flector tapaszt, de másnap alig mozgolódott a piciketesó, így leálltam vele. azátn megnéztem a papírját, 6. hónaptól nem ajánlják. hurrá. az utolsó mentsvárnak is vége
tünemény, a mi apukánk sem fogdos. talán eddig kényszer hatására vagy 3-szor. meg mikor mutattam neki, hogy a 2 réteg pulcsin keresztül is hogy látszik a kalimpálás, odanézett 3mp-re. de mikor már kívülről rugdos a kölyök, nagyon nagyon nagyon jó apuka, elképzelni sem nagyon lehet jobbat! legyen nektek is így!!!
sziszike, szerintem is jobban jársz a metróval!!! az örs környéke karácsony körül borzalmas. Két éve ott laktunk egy fél évet, és pont beleesett a karácsony, hááááát... őrültekháza. Ott a sugár, az ikea, árkád, legalább 100.000 ember veszi meg ott hétvégente az ajándékait
Tünemény, szerintem ha megkérdezik, hogy kértek-e valamit, akkor tudni akarják, minek örülnétek. Nyilván, ha meglepit akarnak, meg sem kérdezik, csak vesznek valamit. a lista jó ötlet, én is mindig nagyon szívesen választok listáról, ha pl esküvőre akarok nászajándékot vinni. És választok egy olyant, ami belefér a keretbe, vagy ismerőssel összeszövetkezünk egy nagyobb dologra.
ja, még egy ötlet, maradék tojásfehérjét felverni, sok porcukorral 8-10dkg utána összekeverni, megfesteni akár ételfestékkel, és lehet belőle habcsók karácsonyfadíszeket csinálni. egyik éven én csináltam olyant, hogy mindenki nevét leírtam, angyalkát, harangot, ilyesmit. egy tiszta zacsiba bele kell tenni, kis lyukat vágni a sarkára, aztán kinyomkodni sütőlapon alufóliára, és kb 90-100 fokon megszárítani a sütőben.
nándi tudjátok mivel szórakozik? bébitaxira ráül, röhög, hogy borulok borulok, majd hanyattvágja magát róla, és összevissza veri magát. néha elgondolozom, hogy minden rendben van-e nála...3-4 hónaposan, mikor hasalt, kiemelte magát, majd elengedte a kezével, és az arcát beleverte a földbe, majd kacarászott. (aztán megtanult négykézláb állni, és hintázni előre hátra, és így vetődött előre, míg meg nem tanult mászni fél évesen, eközben is össze vissza verte magát mindig) tuti extrém sportoló lesz.
na, akartam még írni,dharmának, judynak meg annaszuszinak is úgy örültem, hogy előkerültek, de mennem kell fektetni. magamat is. muszáj. délután megkésett mézeskalács sütés lesz gizu receptjéből. egyenlőre nem úgy néz ki a tészta, mintha nyújtható tészta lehetne belőle valaha

remélem lesz...