A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 Áprilisi babavárók

JAj Cat!

De jó, hogy ilyen gyorsan írtál :-)

Akkor jól emlékeztem. Igazából a szív uh miatt nem félek annyira, mert mondtaa prof, hogy tökéletesnek látszik, de ilyenkor ez a menete a kivizsgálásnak. Gondolom így akarják magukat is levédeni. De nem baj, mert így az én lelkem is nyugodt lesz, hogy mindent megtettem.

Ilyen kiütéses betegségről nem hiszem, hogy volt a környeztemben. Ezért is bízakodom meg azért, mert a dokim mondta, hogy akkor nagyon sok lenne a víz+ ödémás lenne a babóca. Egyik sincs.

Ja igen. nem vagyok arra felé nagyon ismerős.,de ha jól értelmezem akkor az ikea környékén van???

Köszönöm, hogy ilyen gyorsan reagáltatok. Sokkal jobban érzem most magam

puszi

Kép

Kép
sziszike22

Sziszike!

Kocsival vagy BKV-val mész?
Igen, valóban az IKEA környékén van, csak a kereszteződés másik oldalán.
Keress rá a Google Maps-on, és akkor jól lehet látni.

Egyébként a szív UH-ot azért szokták javasolni, mert a kromoszómarendellenességek 85(?) %-nál van eltérés a szívben is. Ezzel elég jól ki lehet zárni.
Vendég

Sziszike, akkor már értem!
Figyu, nem tudsz mást teni, minthogy imádkozol vagy reménykedsz, h minden oké a picivel, és így is lesz!
Tudod, én hasonló cipőben jártam, és valóban pokol volt az az egy hónap, de látod, minden rendben! Nálad is így lesz, és mi is nagyon szorítunk értetek!!!!!!!!!

Zsu
svs

Ha metrózol, akkor a végállomástól kb. 10 perc gyalog.
Kocsival talán könnyebb odatalálni, de kevés a parkolóhely a környéken!

Zsu
svs

Zsu!

Szerintem kocsival sem könnyebb odatalálni a sok kis egyirányú utca és az esetleges balra kanyarodás miatt.
De a parkolóhely valóban nem könnyű eset.
Vendég

Lehet, h igazad van. Én zuglói vagyok, szal én könnyen dumálok! :lol:
Amikor mentem erre a hülye kombiált tesztre, akkor tovább tartott a parkolás, mint az odaút! :x :shock:

Zsu
svs

Amikor mi mentünk azonnal találtunk parkolóhelyet. :D Mondjuk nem is volt több... És éppen időben értünk oda, így nem is nagyon lett volna időnk keresgélni.
Vendég

sziszike... küldök én is egy csomó pozitív energiát.... én hiszek benne....
Biztos minden rendben lesz , mert semmi kóros elváltozás nincs.... szóval ne idegeskedj, mert azzal csak ártasz mindkettőtöknek.... tudom könnyű ezt mondani, :oops:
de annyian szorítunk itt egymás jó eredményeiért, hogy nem történhet semmi baj!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziasztok!

Sziszike szoritok, hogy rendben legyen minden. de még jó, hogy hétfőn már többet tudsz, és ráadásul egy jó szakemberhez mész! sajnos itt többünknek volt oka idegeskedni, de én is egészségesnek képzelem el a babát, nem gondolok a rossz lehetséges kimenetelekre, és azért ez is számit.

nemrég értünk haza, sok felesleges utazgatás után. elmentünk megnézni egy bababoltot a boráros térnél, és láttunk egy kocsit, ami egy 400ezerbe került! és ez csak egy mélykocsi! nem semmi! ez volt az: Kép
na ilyenünk nem lesz :lol: mehettünk vissza, és már migrénem, hányingerem, nyakfájásom, mindenem volt. ráadásul ez az idő

bababolt után elmentünk a bankba, és majdnem hazaértünk, venni akartunk vacsinak valót, erre ott jövünk rá, hogy a bankkártya a bankban maradt... :roll: :roll: :roll:

Judy! neked is még gratulálok!! :D

szép estét mindenkinek, vigyázzatok magatokra!

Kép
tünemény

Jó estét!

Ma napközben nem tudtam jönni, mert egész nap tárgyaltam.

Evike!
Üdv közöttünk! Remélem, hogy most már minden rendben lesz veletek, pihenj sokat!

Zsu!
A hóval kapcsolatos kívánságodhoz maximálisan csatlakozom. Holnaptól már lehet némi esélyünk rá. Úgy szeretném, ha fehér Karácsonyunk lenne.

Sziszike!
Nagyon sajnálom, hogy aggódnod kell ebben a várakozós időpontban. Sokan drukkolunk Nektek, úgy hogy biztos minden jól fog alakulni a végén.

Kellemes estét Mindenkinek!

Kép
gesztenye74

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Íme egy 22 hetes és 4 napos poci kép!Most este csináltuk!Szerintem én döbbentem meg legjobban rajta mennyit nőtt!

Kép

Kép
gabka7926

Sziasztok!

Annyira aranyosak vagytok. Köszönöm a támogatást. Az a helyzet, hogy most egy kicsit jobban érzem magam, de jó lenne ha megjönne az eredmény. Hiszem, hogy erős baba és nem lesz gond.

Az a helyzet, hogy kocsival szogtam járni, de arra tényleg nem vagyok ismerős. Mostanába meg valahogy nem megy jól a vezetés és ott keringeni meg keresgélni. szóval szerintem akkor metro lesz.

Tünemény!
Ez a babkocsi nagyon kemény. :-)

No megyek. Ma kötözöm meg a díszeket.

Puszi és mégegyszer köszönöm Nektek

Kép

Kép
sziszike22

Sziasztok!

Köszi a gratulációkat. Még most sem hiszem el, hogy végre tudjuk, hogy kisfiú! :D És valóban nagy kópék ezek a fiúk, hogy az arcukat elrejtik, de a fütyijüket nem. :)
Ma voltam a dokimnál. Minden rendben van (ő nem látta a baba nemét, de szerintem gyengébb is az uh gépe, mint a 4d-s volt). Azt mondta, hogy a kb. a 27-28. héttől kezd el ugrásszerűen nőni a has, erre számítsak.... Érdekes, mert már most is nagynak találom. Úristen és ennél sokkal nagyobb lesz! Már most gondot okoz, ha lehajolok a zuhanyozásnál talpat mosni, mi lesz csajok később?? :D

29-én megyek a cukorterhelésre a mávba és nem kell cukorszirupot innom, hanem vinnem kell 1 db zsemlét és 2 dl tejet. És így csak 1 órát kell várnom a 2. vérvételig.

Sziszike! Én is nagyon drukkolok, hogy ne legyen semmi gond. Mindenképpen pozitív gondolataid legyenek ezzel kapcsolatban! De asszem én is megőrülnék, amíg bizonytalan lennék ezzel kapcsolatban.

Tünemény ez a babakocsi nagyon durva! És ennyi pénzért még ronda is!

Tegnap és ma is egész nap Pesten rohangáltunk a karácsony miatt. Én baromira elfáradtam. Mire hazaértünk már baromira fájt a lábam. Már fel is raktam őket a párnára, hogy pihentessem egy kicsit. Nem is értem csajok, hogy bírjátok akiknek már van egy gyereke és egész nap nincs megállás még terhesen sem?! Nem semmi lehet az biztos.

Judy

Kép
judy_76

Sziszike kitartást Neked, meg sok-sok erőt. Nagyon rossz volt olvasni,amiket írtál. Én utána is olvastam ennek a parvonak (?) és úgy olvastam,h elég ritka,de főképp a vörösvérsejteket pusztítja,úgyhogy egy kis pohárka vörösbort pároddal este,ha kedved van igyatok meg. Nekem pl az orvosom a munkám miatti idegeskedésre mondta,h este egy kicsi vörösbor,mást inkább ne.
De igazából amiket olvastam azokból az jött le,h ennek azért nagyobb látványossága van,úgyhogy remélem inkább az orvosodnak van igaza. Csak kitartást!!!
És nagyon remélem,h nálunk is olyan jól meglesz a kutyi meg a pici. Szép,amit írtál,h a tietek jelezte,amikor Koli rosszul lett :) :) :) Elég komoly dolgokat tudnak titkon ezek a szőrlények :)

Danival voltunk hétvégén befejezni a karácsonyi vásárolgatást,de megfogadtam,h jövőre ha meglesz a baba,akkor már szeptemberben lerendezzük,mert iszonyat,h milyen őrület van.

Mi ugye még csak a kiságyat vettük meg,de még nem volt alkalmunk összerakni. Mindenesetre a vártnál is jobban néz ki,nagyon örültem.

Holnap megyünk még hordozókendőt venni az elefáni bababoltba,mert ott 5000 Ft és ezt kapjuk Karácsonyra.

Tünemény Te hogy-hogy ilyen bemutatókra jársz. Lehet anno ez kimaradt,de érdekel,h ez Neked hogy? Meg nagyon jó az a csíkos felső,amit bemutattál. Nem tudod hogyért van és hol pontosan?

Csomó mindent akartam írni meg reagálni,ami összegyűlt a fejembe,de elfelejtettem :? :( Úgyhogy még majd talán később. Addig is szép estét mindenkinek!

dharma

Sziasztok Kismamik!

Rég nem ültem gép elé, ezért igazán le vagyok maradva. Múlt hétvégén olvastalak benneteket utoljára, de akkor se reagáltam, pedig lett volna pár kérdésem a leírtakkal kapcsolatba, s tetszettek a mit mondjunk a csemetéinknek a karácsonnyal kapcsolatos kérdéskörben leírtak is. Kikocska! A tiéteket le is mentettem! Nagyon tetszett! Hasonló szemléletünk van nekünk is. Eddig nem néztük még így ezt szülő-szemmel, de azóta már kitaláltuk percről percre mit, és hogyan fogunk csinálni. Persze, ez azért még távoli jövő!

Sziszike! Olvastam, mi van veletek. Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!!!

Judy! Gratulálok a kisfiadhoz! A mi kicsink sem az arcát mutogatta :wink:

Evike! Üdv itt!

Idén holnap dolgozok utoljára, azután pedig pihenés!!!!!!! ...vagy valami olyasfélét fogok csinálni... persze a sütisütés, vendégvárás, bevásárlás...stb közben.. és majd persze jövök ide is...s teszek fel képeket is!

Most viszont jó éjt mindenkinek!

Sziasztok!

KépKép
annaszuszi

Te jó ég! A hasamról készült képet is frissítenem kéne! Szerencsére már igencsak megváltozott!... szépen gömbölyödök!

KépKép
annaszuszi

Sziasztok!
Megjöttem!Vittem dokihoz a papírt, amit TB küldött, szerintük az új cég azaz okt. 1től nem vok biztosítva, meg ilyenek, de a dokitől beküldtek a céghez cirkuszolni, na ezt a részét anyu átvállalta. Remélem sikerült elérni valamit, mert itt állítják rendesen felküldték, de akkor is valahol elveszett az iktatás 1része, persze sehol sincs gazdája. Anyu megmondta jan. 5ig kapnak haladékot, ha nem kapok lóvét, akkor jogász,ügyvéd jön. . .

Cat szerintem is unisex a bútor teljesen. Igazából én úgy látom, ami rózsaszín az csak lányos, a többi annyira nem kötött, ez a bútor meg egyáltalán nem. De gyönyörű.

Én egyetértek Nándival, a kenyér belsejét,ha friss, jó kienni!!!!!!!

Sziszi a remény hal meg utoljára. De a legkevésbé sem okold magad!Azt tuti nem jó és nem a te hibád.

Nem semmi, hogy mernek ennyit kérni egy babakocsiért.

Gabka igyekeznetek is kell, hogy behozzatok pocakügyileg :)

Judy én már most búcsúzkodom a nunimtól,az idén már nem látom….Sőőt jövöre sem egyhamar,félelmetes.
Hihetetlen nagy az én hasam,és csak 2-3hét múlva fog nőni,hát én szét durranok az tuti.

kocska

kocska!Követelem az új képeket a pociról azonnali hatállyal! :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabka7926

Sziasztok!

Sziszike: én is nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen, és a pozitív gondolatok tényleg elengedhetetlenül fontosak!

Nálunk ez a náthás-köhögős nyavalya szépen megy végig mindenki. Szegény Apa is megbetegedett, köhög nagyon, én meg döntöm belé a Stodalt. (szinte közel harcot kell vívnom, hogy bevegye...:D)
Mostanában nem alszok valami sokat, valahogy sehogy nem jó. pedig ott a szopipárna is (hú, Apa mennyire nem szereti :) mióta beköltözött az ágyunkba, szegény félig a földön alszik, akkora helyet elfoglal :D )

Egyfolytában esik az eső :evil: :evil: Havat akarok!!

Kép

Kép
sildi83

Sziasztok!

Judy: gratulálok a kisfiúhoz.

Sziszike: fel a fejjel, ennyi kedves ember közt, s mind nagyon szorítunk. Itt olvasgatva sokkal jobb kedve lesz az embernek és megerősítést kap, hogy nem lesz semmi baj.

Kocska: üdv. látom bajai vagy attól nem is vagyunk olyan messze. Sok jót hallottam a Bajai Kórházról, egy hétig gondolkodtunk hogy Baja vagy Kalocsa, de végül is Kalocsa mellett döntöttem de az ismerőseim 80 % Bajára ment szülni.
Kérdés: a Kossuth utcában, egy belső udvarban van egy szupi baba bolt, bútorok is vannak?

Kép
evike79

Jaj de jó sikerült a vonalzó ez tök jó. Közben a neve is meglett a mi kis manónknak.
evike79

Sziasztok Kismamik és Elveszett(nek hitt) Báránykák! :D

Gabka nagyon jó a pocid! majd az enyém is növöget, mert már a nagykabátban is jól látszik! :D és azt mondod, hogy még 2-3hét múlva indul majd meg az IGAZI NÖVÉS??? már esténként azt érzem, mintha egy görögdinnye feszülne odabent! hűűűű mi lesz még itt!

Ildi jó hogy vagy, el ne kapd apától a köhögős dolgot! inkább harcolj vele, hogy megegye az orvosságot! :lol: (legalább edzel egy kicsit a gyerkőcökkel való orvosságbeadási harcra :lol: ) a szopipárna tényleg olyan sok helyet foglal? és még úgy se kényelmes? és csörög/zörög ami benne van?? én ma reggel mondtam apának, hogy januárban a szülinapomra szeretnék ilyet.

Annaszuszi végre itt vagy te is! majd csinálj új pocakképet te is!!! kiváncsi vagyok tali óta mekkorára nőttél! :D nekem meg ma van az utolsó napom! és január 5én kell újra jönni! :D :D

Kocska aranyos volt a megjegyzés a búcsúzkodásról! :lol: én már rég láttam az enyémet, és jópár hete apával együtt zuhanyzunk, és ő fürdet le meg ő is olajoz be utána! sőt, mikor kicsit dörzsöli a hasamat, mondja közben, hogy most a Luca kezeit meg lábait meg haját mossa meg! :lol:

Cat szuper a bútor, a világos szinű is nagyon jól néz ki! szerintem fiús kiegészitőkkel egyáltalán nem lányos! apa mit szól hozzá? biztos tetszeni fog neki is!

Evike üdv itt, és remélem rendben van minden. pihensz majd jó sokat, és nem lehet gond!!

Dharma a divatbemutatóra akkor jelentkeztünk mikor megvettük a kismamaruháimat a mammystic, www.kismamaruha.hu boltban, a blahánál. a felsők kb 5-7ezer forint körül vannak. (más kismamabolt ruháival nem tudom összehasonlitani őket, mert nekem mindenem innen van!)

képzeljétek a metrón utaztunk a múltkor, és párom szólt, hogy le tudnék-e ülni, mert baba van, és egy nő állt fel! erre kiderült, hogy ő meg 12hetes kismama! egyszerűen hihetetlen, hogy ennyire bunkók legyenek az emberek, és egyik PASINAK se jut eszébe egy kis udvariasság! tudom, erről már annyit irtunk, de tényleg olyan bosszantó!

Judy szerencséd, hogy a tej meg zsömle verziót kaptad. én azt olvastam, hogy a cukros ad pontos eredményt, ha valami gond lenne a zsömléssel, úgyis elküldenek a cukroslötyire is. nekem alapból a lötyit mondta a doki...de legalább én se maradok ki a jóból! :D

Gesztenye, Zsu mostantól már mond havasesőt és havazást is! én is bizom benne! főleg hogy nem kell a munkahelyre csuszkálnom, és az ablakból nézhetem a hóesést! :D csak meg is maradjon!

dolgozok egy kicsit és majd fel-felnézegetek!

Kép
tünemény

Tudtam,h vmit nagyon kihagytam: Evike èn is köszöntelek ès minden szèpetjòt Neked!

dharma

Szia Evike! szép nevet választottatok a kisfiatoknak! jó a vonalzó is, de ezt be tudod másolni (vagyis a linkjét) a profilodnál az aláirás rovatba, és akkor ez mindig megjelenik a hozzászólásoknál is!

Kép
tünemény

Tünemény: háát, az én szopipárnám nem kicsi. Tönköly töltetes és az bizony zizeg benne, de nem zavar. Állítólag jótékony hatása van. Ja, meg jóval nehezebb, mint a mikrogyöngyös. Inkább Apa kapta el tőlem, bár én nem köhögtem, úgyhogy kicsit továbbfejlesztette :D

Evike: Nagyon szép nevet választottatok :)

Kép

Kép
sildi83

Jó reggelt!

A szopipárnával kapcsolatban:
Én a fejem aláhasználom még és tényleg nagy helyet foglal és az enyém nem is tönkölyös. :D
Apa minden reggel morgolódik, hogy lelököm az ágyról ma már az ő helyén gurultam le reggel mert közelebb volt mint az enyém. :shock:

Evike:szép név a Zalán.Privibe elküldöm neked a gmail-es felhasználó nevünket és jelszavunkat.Itt van egy táblázat a dokumentumokban amit értelem szerűen ki kell tölteni.És a fényképekben is vannak albumjaink , mindenkinek saját.Légyszíves csinálj te is magadnak mert jobban eltudjuk képzelni kivel is beszélgetünk.Köszi

Képzeljétek este éjfélkor Andris majdnem kirúgta az oldalam olyan nagyokat rugdosott.Persze az apja ott aludt melletünk :( .Nem volt szívem felkelteni, meg amilyen komás úgysem emlékezett volna rá reggel.De mondtam neki mikor ment dolgozni, hogy mit művel velem a fia.

Sildi:én már kimentem ebből a nyavalyából hál Istennek.Na ezt le is kopogom.

Csajok ez mindenkinek szól!
Andrissal követeljük az új pociképeket!

Kép

Kép
gabka7926

Gabka :lol: :lol: úgy látszik rafkósak ezek a csöppségek! apukáknak nem akarják produkálni magukat! múltkor apa rejtvényt fejtett (meglepetés újságban :D ) és mondtam hogy ha itt benyomja egy kicsit akkor érezni fogja...ő meg belemerülve a rejtvénybe, kicsit benyomta, nem érzett semmit, és fejtett tovább...én meg megsértődtem, hogy más apukák ott lógnak a pocakon és alig várják hogy rúgjon, nem olyan türelmetlenek mint te és hogy neked fontosabb a rejtvény mint a lányod! ezen meg ő sértődött meg, és mondta hogy ilyet ne mondjak mert mi vagyunk neki a legfontosabbak, csak annyi, hogy most úgyse érezné, és ha akarja majd úgyis megrúgja a Luca...no meg 'ne nyomjuk má össze ezt a jányt!!' :lol: aztán délután olyanokat produkált a csajszi, hogy odatettem apa kezét, és 3-4szer olyanokat püfölt oda, hogy akkor már ő is érezte! :D de néha kicselezi, mert mikor balra teszi a kezét, jobbra rugdos, vagy forditva! :? :? :roll: :lol:

másik...

egy kérdés...szerintetek hülyeség ha ÉN akarnám kiválasztani a cuccokat a gyerkőcnek? na nem kisruhákra gondolok, amiket összeszed a rokonság, hanem pihenőszék/játszószőnyeg/kisbútorok/zeneforgó az ágy fölé/ágyneműk... meg kocsi meg ilyenek...mert párom családja is venni akar egy-két dolgot, de én meg olyan vagyok, hogy inkább megmondom mit néztünk ki, és ennyi az ára, vagy irok egy listát, és abba segitenek bele amibe tudnak...vagy ez bunkóság lenne?? csak én is olyan vagyok, hogy az tetszik, ami tetszik...szóval nem tudom :? :?

Kép
tünemény

Sziasztok!

Tünemény, szerintem nem hülyeség, hogy ti szeretnétek kiválasztani. Ezzel én is így vagyok. Úgyis te fogod használni, látni minden nap, miért lenne olyan ami másnak tetszik?

A hétvégén majd próbálok én is időt szakítani, hogy képeket rakjak fel, de ma megint megyünk vásárolni, mert még hiányzik pár dolog karácsonyra. :) De ígérem, hogy felrakom a bizonyíték képet, hogy Richárdunk lesz! :D

Judy

Kép
judy_76

Tünemény:
szerintem sem hülyeség.Te tudod úgyis , hogy mire van szükség.Én pl. az egyik húgomtól 2 micimackós polifon szivacs képet kértem karácsonyra.Tegnap elmentem elrakatni és ő ma megveszi.Ezzel is kevesebb az anyagi teher.Meg még én is veszek hozzá 2 db-ot és elég is a gyerekszobába.

Judy:szavadon fogunk ám a képekkel kapcsoltban.

Úgy néz ki én is megyek vásárolni délután kaposvárra az Obiba.Tök jó éjjeli szekrény van most akcióba és nekem kell egy az én felemre mert, majd Andrissal kell használni éjjelre a kislámpát és nem akarom földre rakni.

Kép

Kép
gabka7926

Tünemény: egyáltalán nem hülyeség. én a kisruhákkal is így vagyok. És jobban örülök, ha a pénzt kapom meg rá és magam választhatok ki mindent.

Egy kép a szerdai uh-ról (én nem tudom, nekem valahogy sosem lesznek olyan szép éles 3d-s képeim).

Kép

Kép

Kép
sildi83

számítógéppel készíthető ajándékok. utolsó pillanatra :)
http://www.origo.hu/techbazis/szoftver/ ... dekot.html
(a naptárból szerintem az enyém jobb, mint ami innen tölthető le)

hát, nekem is nagyon sokmindenki hiányzik ám még mindig! gizu sincs, kisvirág, tasin szerintem több mint egy hete... nem véletlen ilyen nagy a pangás, nagyon sokan el vannak tűnve. remélem mindenkivle minden rendben van...

ildi, azért ez a profil gyönyörű!!! nem baj, ha nem éles! biztos a gép olyan egyébként...

mi jan6-án megyünk genetikai uh-ra megint, hogy kiderüljön, hány is az a lábujj... addig gyosran eltelik az idő, hiszen karácsony!!! hurrá!!! :)

tőlem is kérdezte a doki, hogy volt-e eddig gond, hogy esetleg a zsomle tejest csináljuk, de mondtam, hogy bár eddig nem volt, ugye minden terhesség más, kibírom, legyen pontos.

készülődünk, készülődünk, kivan a derekam. A múlt héten még hazsnáltam a flector tapaszt, de másnap alig mozgolódott a piciketesó, így leálltam vele. azátn megnéztem a papírját, 6. hónaptól nem ajánlják. hurrá. az utolsó mentsvárnak is vége :(

tünemény, a mi apukánk sem fogdos. talán eddig kényszer hatására vagy 3-szor. meg mikor mutattam neki, hogy a 2 réteg pulcsin keresztül is hogy látszik a kalimpálás, odanézett 3mp-re. de mikor már kívülről rugdos a kölyök, nagyon nagyon nagyon jó apuka, elképzelni sem nagyon lehet jobbat! legyen nektek is így!!!

sziszike, szerintem is jobban jársz a metróval!!! az örs környéke karácsony körül borzalmas. Két éve ott laktunk egy fél évet, és pont beleesett a karácsony, hááááát... őrültekháza. Ott a sugár, az ikea, árkád, legalább 100.000 ember veszi meg ott hétvégente az ajándékait :)

Tünemény, szerintem ha megkérdezik, hogy kértek-e valamit, akkor tudni akarják, minek örülnétek. Nyilván, ha meglepit akarnak, meg sem kérdezik, csak vesznek valamit. a lista jó ötlet, én is mindig nagyon szívesen választok listáról, ha pl esküvőre akarok nászajándékot vinni. És választok egy olyant, ami belefér a keretbe, vagy ismerőssel összeszövetkezünk egy nagyobb dologra.

ja, még egy ötlet, maradék tojásfehérjét felverni, sok porcukorral 8-10dkg utána összekeverni, megfesteni akár ételfestékkel, és lehet belőle habcsók karácsonyfadíszeket csinálni. egyik éven én csináltam olyant, hogy mindenki nevét leírtam, angyalkát, harangot, ilyesmit. egy tiszta zacsiba bele kell tenni, kis lyukat vágni a sarkára, aztán kinyomkodni sütőlapon alufóliára, és kb 90-100 fokon megszárítani a sütőben.

nándi tudjátok mivel szórakozik? bébitaxira ráül, röhög, hogy borulok borulok, majd hanyattvágja magát róla, és összevissza veri magát. néha elgondolozom, hogy minden rendben van-e nála...3-4 hónaposan, mikor hasalt, kiemelte magát, majd elengedte a kezével, és az arcát beleverte a földbe, majd kacarászott. (aztán megtanult négykézláb állni, és hintázni előre hátra, és így vetődött előre, míg meg nem tanult mászni fél évesen, eközben is össze vissza verte magát mindig) tuti extrém sportoló lesz.

na, akartam még írni,dharmának, judynak meg annaszuszinak is úgy örültem, hogy előkerültek, de mennem kell fektetni. magamat is. muszáj. délután megkésett mézeskalács sütés lesz gizu receptjéből. egyenlőre nem úgy néz ki a tészta, mintha nyújtható tészta lehetne belőle valaha :? remélem lesz...

kikocska

Tünemény, sztem a nagyobb, fontosabb dolgoknál nyugodtan jelezd, h te szeretnéd kiválasztani, nem hiszem, h ezt ne értené meg bárki is. Néhány meglepi apróság, kisruci meg talán belefér, marad bőven vásárolnivalótok akkor is! :wink:

Ildi, ma olvastam, h ha több a víz a baba arca előtt, akkor élesebb a kép, ha kevesebb, akkor homályosabb. Lehet, h emiatt sikerülnek így a képeid :roll: , de sztem teljesen élvezhető így is! És nagyon helyes a kiscsaj!

Kikocska, biztos minden ok lesz azon az UH-n, de majd mi is drukkolunk!!!!
Van valami helyettesítő lehetőség a tapasz miatt, vagy küzdhetsz végig a derekaddal?

Enyémapa sem olyan lelkes, mint Emmánál, de talán ez érthető. Mondjuk Barni egyelőre nem túl aktív, de lehet, h csak nem figyelek rá eléggé. :oops:
Párodnak is könnyebb lesz azért, ha már tényleg kézzelfogható lesz Lucus, ők másképp kötődnek ilyenkor is a babához! Nincs az már olyan messze!!!

„Helyátadás” ügyben nekem jó tapasztalataim voltak, de ez évszakonként is változó sztem. A kabát alatt megbújhat a pocak, még az se biztos, h észreveszi, aki átadná a helyét. Mondjuk az hihetetlen, h a kérésre sem ugranak fel az emberek azonnal.
Nekem egyszer egy hajléktalan adta át a helyet a 4es6oson, gondolhatjátok, h mennyire akaródzott leülni…. :? :oops:

Jaj, képzeljétek Emma délelőtt félig beleesett a kerti tóba. :lol: :? Anyum egy fél pillanatra fordult el és már meg is volt a baj. Mondjuk az ijedtségen meg az átöltözésen kívül semmi egyéb nem történt, de nagyon sírt szegénykém!

Most már tényleg havazhatna, elegem van az esőből!!! Esik valakinél a hó???

Zsu
svs

Csajopk sajálom hoyg én még mindig egyetlen fotót sem tettem fel a gmailre, de immár több 2,5 hete nincs otthon netünk, bentről meg nem elérhető a gmail.... de ma ha igaz intézkedik a párom és lesz talán netünk héfőig valamikor.... :( :(
Azonnal pótolok majd minden elmaradást! :shock:

Tünemény én teljesen megértelek és ha elmondod akkor szerintem a barátok/rokonok is megértenek, hoyg szívesebben választanátok ti a babának!

sildi hidd el ez szuper kép... csanádról nem is tudtak olyat csinálni amin látszik az arca így csak "egész alakos" képünk van róla.

jajj közben hívott a párom hoyg csak januárban lesz net... :(
Nem tudom mikor és honnan fogok tudni nektek képet tölteni

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

De jó lányok hogy ti is igy gondoljátok, mert most mondtam apának, ha megy haza, akkor mondja nekik, hogy igy szeretnénk a dolgot, ő meg persze olyan, hogy rámhagyja, ha igy akarom, legyen úgy.. :D

Sildi szerintem is jó kis fotó, nekünk sincsen közeli, ezért is megyünk januárban, hátha akkor már tudnak jó kis profilos, kezes-talpas-puncis képet csinálni nekünk! :D

Bogi nekünk meg pont jan.10től nem lesz net otthon, igy csak addig tudok irni mig dolgozom, utána nálunk is gondok lesznek, hogy hogy tudok ide jönni! mert bizony hiányoznátok ám!!!

szegény Emma, de legalább gyorsan át tudtátok öltöztetni! csak nem fázik át olyan gyorsan! és Kikocska Nándija se semmi! múltkor már néztem, hogy az ágyunk fa részét lehet be kell majd valamivel kötni, nehogy ha már csetlik-botlik beverje a kobakját..persze ezek még úgyis odébb vannak :lol:

Gabka te irtad hogy láttál egy édes kisbabát, és majdnem elpityeredtél...én is igy jártam tegnap, egy fél éves gyönyörűség feküdt egy babakocsiban, és megállitottuk a szülőket, hogy ezzel a kocsival például könnyű-e lépcsőzni (kis hátsó kerekei voltak) de mondták, náluk lift van, és soha nem lépcsőztek vele...mindegy, de a baba olyan kis formás tünemény volt, hogy mondtam én mindjárt elsirom magam :D ilyenkor mindig arra gondolok, hogy majd a miénk is ilyen kis pici ujjú lesz, és ilyen nagyszemű :lol:

ha tudnátok az utódom milyen lelkes, most jött vissza a tréningről és mindent akar csinálni! én meg tök lazán veszem az egészet...mondtam, ha akarsz valami újat bevezetni, csináld nyugodtan, mert én úgyse leszek itt, azokat az új dolgokat meg én nem fogom csinálni, amit ő tanult, mert úgyis ő fogja könyvelgetni ezeket...szóval letudtam a dolgot, csinálom ami most is a melóm, ő meg átveszi a vezetést ha én nem leszek. ha meg jobban tudja, csinálja, tessék :D

Kikocska azok a hastartó pántok vagy micsodák, nem segithetnek?? mert én most gondolkozom, hogy vegyek-e, mert néha olyan nehéz lehajolni, vagy mozogni, és hátha tényleg jobban tartja, vagy könnyit valamit.. :? azt hiszem a brendon oldalán vannak ilyesmik, bár biztos van kevésbé borsosan is...meséltem apának a gyerek az ágy alatt, és a cipőfelhúzás elől elszaladó gyerek sztorikat, persze nem hittel el, hogy ilyen lehet, (a kis naiv) ő azt mondta, majd ő rájuk szól, hogy üljenek le szépen, és vegyék fel a cipőket, és feladja és kész...no ezt majd én megnézem magamnak! :lol:

igaz, apa tényleg alig várja, hogy kibújjon végre, és már itt legyen, közöttünk az ágyon, (mig ő nézi a meccset) vagy majd ide-oda tipeg egyik szobából a másikba (mig ő nézi a meccset :lol: ) vagy a nyakában fogja majd vinni, (amiket lát, erre arra hogy egyik másik apuka mit csinál, ha valami megtetszik neki, akkor egyből ő is álmodozik, hogy MAJD HA... :D :D :D igy lehet tényleg igazatok van, hogy ők inkább a kézzel fogható dolgot értékelik majd! de azért olyan jó, hogy igy várja, és örül neki, meg azért a házi munkákat megcsinálja mindig! (múltkor rámszólt, hogy ne rúgjam bokán, mert bekoszolom a nadrágját, hiszen ő mos, tereget, vasal! egyem is meg :lol: )

Kép
tünemény

Sziasztok!

Eddig takarítgattam, de azt hiszem a kisfiam megunta, nem lesz valami rendszerető, 5perces pisiltetésre kapcsolt! Vagy csak titeket akart látni. Kénytelen vagyok leülni. . .

Gabka igazad van már rakta is az albumba. Látom átvetted a szerpem!Jól csinálod.

Evike amit hallottál az itteni kórházról, egy szavukat se hidd el. Jóóóóót? Én azt még nem hallottam,pedig dolgoztam ott évekig.
A Kossutban elég drága cuccok vannak, eddig csak 2szer voltam ott,de majd ott kell beváltani valami kupont, akkor körülnézek. Mert nemtudom mi van az emeleten,azaz van e valami,lent nem volt bútor. Viszont a Czirfuszban, ami a buszmegálló utcája úgyszintén a kórház felé, ott van bútor is a baba boltban, és ezen kívül még egy baba bolt van az Asti, de nem voltam sehol sem elragadtatva a választéktól. Azaz nem az én pénztárcámnak való.
Egyébként merre laksz?

Tünemény a szopipárna is olyan mint minden más,valaki erre esküszik,valaki ellene.
Az a 12 hetes kismama tudja,vagy sejti már mit érzel,a pasik meg lex@arják.
Szerintem a vásárlásban igazad van.Én is mondtam anyámnak,ha most nem álok neki és előbb jön a baba,vagy korházba kerülök,hogy leszenek meg a cuccok.Mondja anyu ne aggódj ,megoldjuk. Na de olyat nemtud senki sem venni ami nekem tetszik,főleg ha még én sem tudom mi az ami tetszik. Nyugodtan nézd ki,bökj rá,ha akarnak venni vegyék meg azt ami tetszik. Majd ráfogod a kismami hisztire,ha húzzák a szájukat. Nem hiszem,hogy nekik tetszene fordított esetben.

Cat most láttam a kengurus kis újságban, amit a kismama újsághoz kaptam, abban van benne ez a bútor család.

Kezdek én is kétségbe esni,mert azt mondták,ahogy a pociban fent van ugy lesz ébren kint is.Hát én a hajnali pisiléseimnél mindig érzem visszafekvésnél, hogy dobol a lelekem. Na ma meg olyan éhes volt nem hagyott 10ig aludni,pedig mondtam,hogy ennek igy van a rendje. Értetlen,mint az …………..annya

Ildi jó a kis pissze orrosod.

Már nemtudom tettetek e fel mézeskalács receptet,de ha van valami kipróbált,ami jó puha lesz később,akkor azt szivesen fogadnám. Mert amit pár évvel ezelőtt csináltam, még mindig meg van ,mint körmös gyönyörű mintákat kreáltam rá,de evésre nem hiszem,hogy alkalmasak voltak.Kemyény azóta is ,meg akkor is az volt.

Kikocska mókás egy csemetéd van.

Na kimegyek anyámért a buszhoz,nehogy elázzon

kocska

sziasztok!Mi az első babánkat várjuk és 22 hetes vagyok de nem nagyon akar nőni a pocakom alig látszik valamicske csak!ezmiatt nagyon szomorú vagyok szerintetek miért van hogy ne nől pocakom pedig a baba egészséges és korának megfelelő méretekkel rendelkezik az orvos szerint!Köszike a választ előre is!!!
angeeka

[Sziasztok!

Olyan kis csoda történt velem ma mint már rég nem. Valószinű más nem ennek fognáfel, de én igen.
Szóval reggel óta takarítottam, hogy mennyen az idő és hívhasam a labort. 10 kor végre telefonáltam és azt mondták, hogy nem jött meg az eredményés hogy ne is várjam csak két ünnep között. Csalodottan , de beletörödve elindultam Kolival vásárolni. Mikor haza értünk csörgöt a telom, de ebédeltetés, altaás nem volt idő felvenni. Mikor végre Kolika aludt vissza hívtam és mondta, hogy a klinkáról hív a laborból, mert megjött az eredményem és gondolta hogy nagyon sokszor érdeklődtem, hogy fontos. Ez engem nagyon meghatott, mert nem kellet volna felhívni sőt még a számomat is visszakellet kerestetnie. De jött a de, hogy csak 2-ig vannak ma. ez fél kettökor volt. mondtam kiárt oda érjek. Nagyon megköszöntem neki és letettük. ekkor beugrott, hogy a dokim szabin van de az asszisztens nem. No sikerült elérnem és bent is volt és megnézte és NEGATÍV. Képzeljétek elsírtam magam. Az igg vagy mi pozítiv ami azt jelenti, hogy valaha már átestem rajta de a mostani eredmény negatív és ez volt a lényeg. Iszonyatosan megkönnyebültem. Vagy fél órát bőgtem mire tudatosult és ez a 3 heti stressz os kijött. Most már nagyon várom a kari és nagyon Boldog vagyok. És egyszerűen kimondhatatlanul hálás vagyok ennek az asszonynak aki felhívott. Így elhatáromztam, hogy hétfőn mielöttmegyek a szív uh-ra beugrok és visszek valami apró ajándékot. Iszonyuan sokat jelent nekem ez az egész.

Tünemény!
Én is listát írok. már kolinál is bejött. Beninél is így akarjuk :-)
A poci fogdosás meg nálunk se megy nagyon, de mikor koli megszületett iszonyau imádta és most is. mindene a fia. tudom, hogy ez most is így lesz. ezért már nem is eröltettem, hogy fogdossa.Valahogy szerintem ez nekik nem jelent annyit mint nekünk, de ezért nem szabad rájuk haragudni.

Jaj mennem kell. fel kellt Koli.
Nagyon köszönöm Nektek mégegyszer a támogatást. sokat jelentett és segített.

puszi

Kép

Kép
sziszike22

Sziszike! nagyon orulok a jo eredmenynek!! es az biztos hogy nem sok ilyen lelkiismeretes ember van foleg nem az egeszsegugyben!!! ennel jobb karacsonyi ajandek nem is kell, jon meg egy jo sziv uh es teljesen meg tudsz nyugdoni hogy Benivel minden OK!! azert ezek a 'kis' gesztusok nagyon sokat tudnak jelenteni, elhiszem, hogy te is ezt erezted!

Angeeka szerintem a pocak merete miatt ne aggodj, foleg ha a babocaval minden rendben! Nalunk is vannak kismamik kisebb-nagyobb pocakkal, es mind masok vagyunk! a lenyeg hogy te es a baba jol legyetek! majd lesz az meg nagyobb is, inkabb elvezd ki, hogy nincs annyira utban!!! :lol: :lol:

Kép
tünemény

Sziasztok!

Itt az unatkozó kismama!

Tünemény: köszi a segítséget épp azon gondolkodtam, hogy hogyan kell megcsinálni hogy mindig látszódjon a vonalzó. Még egyszer köszi.
A vásárláshoz pedig szerintem nem bunkóság megmondani, hogy mit és milyet szeretnél elvégre napi 24 órában neked kell majd nézned. Mivel engem nem nagyon engednek vásárolgatni így a neten nézegetem, hogy mi az ami tetszik és miből mit szeretnénk, ezeket mutogatom a családnak hogy mit vegyenek.

Gabka: kösz az infót már is nézem az e-mailem és rendezem a hiányosságaimat. :D

Szoptatós párna ügyben mi örököltünk egyet (olyan nagy tojásformájú). Egy hónapja az anyósom elő is vette hogy használjam és próbáljak azzal aludni, eredmény: apukáé a párna nagyon jókat alszik rajta gyűri össze vissza. Szóval nálunk apának van szoptatós párnája. :lol:
Nekem egyébként jobban tetszenek azok a kukac formájúak.

Sziszike: gratulálok, sokat gondoltam ma rád.

Kép
evike79

Jól eltűntem... Sajnos nagy volt most az utolsó két hétben a hajtás, hogy mostantól 2 hétig szabin lehessek!!!
Most voltam tegnap a terheléses cukorvizsgálaton, és az éhgyomri az 4,48, de a cukor szirup utáni 2 órás sajnos 7,02 (3,89-5,84).
Szerintetek most majd meg kell ismételni? Gondolom oda kell akkor innentől kezdve figyelnem! Hétfőn megyek a nőgyógyászhoz, majd elmondja úgyis a dolgokat. Csak gondoltam hátha van, aki okosabb ebben!!
Cat! Tudom, hogy neked cukor gondjaid vannak sajnos. Neked mekkora volt az értéked?

Hogy álltok a karácsonyi készülődéssel!
(megpróbálok visszaolvasni, de kétlem, hogy lesz annyi időm.
Sajnos én még a karácsonyi készülődéssel is nagyon el vagyok maradva! :cry: )

Kép

Kép
eda7

Sziszike! Nagyon gratulálok, és ez tényleg boldogság, és nyugodt lehet a karácsony!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
eda7

Szia Eda! Te is jöttél! De jó, ez a nap a visszatérések napja! :D :D sajnálom hogy magasabb lett a cukorérték, nem értek hozzá, de Cat biztos tud majd tanácsot adni. én jövö héten kell, hogy menjek (tényleg, szerintetek menjek most, vagy hagyjam inkább két ünnep közé vagy január elejére?? számit a hét itt valamit?? )

nálunk nincs karácsonyi készülődés. annyi lesz, hogy apa is hazamegy a családjához egy-két napra, 28án, meg én is, szilveszterkor úgyis 24órázik. egymásnak is ez az ajándékunk, meg egy kis csoki és jó sok lustálkodás! majd jövöre igazi lesz a karácsony is!

vigyázzatok magatokra, szép estét meg hétvégét mindenkinek (aki nem dolgozik holnap)

Kép
tünemény

Eda, nekem 7,8 volt annó, akkor azt mondták, h az a határéték. Sztem a 7,02 teljesen ok, nyugi!!!!

Sziszike, hurrá-hurrá!!!!!! Éljenek a jó eredmények! :)

Apa céges karácsonyi partin van, nélküle kell lefeküdnöm aludni!!!!! :(

Zsu
svs

sziasztok.

sziszike:

gratulálok a jó eredményhez.ez nagyon jó hír kari előtt.

eda:

az én papiromon az áll hogy 3,9-5,9-ig normális.de ez lehet csak az éhgyomisra van.vagy nem tom.szerintem a 7 kicsit magas,valószínűleg diétát fognak tanácsolni de nem hiszem hogy a nagyon drasztikusat.

képzeljétek tegnap észrevettem hogy vizesedem :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: elég koránn kezdődik.és nem tudok nemet mondani a sült krumplira :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: pedig muszály lenne.
és most jutott eszembe hogy az eddigi 80/50,90/60-as vérnyomi értékeim helyett is 110/90 lett.ááááááááá remélem nem lessz a végén megint toxémia.

tünemény:

íííííííííírtó ronda ez a kocsi.nekem ha millóim lennének sem vennék ilyet.hihetetlen hogy van aki ilyet megvesz.apumék néztek hasonlót a kika-ba.mondta hogy megveszi nekem mert az kocsi......

annyira rossz kedvem van emiatt a hüle idő miatt.szerda óta folyamatosan esik az eső.mostmár hiába jönne hó,eshetne hetekig sem maradna meg olyan vizes minden.

megjött apa megyek mert mennek fürdeni.

próbálok majd többet jönni,most egy kicsit le is vagyok maradva azért is csak ennyit írtam.kevernék mindent mindenkivel :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
ettike

Etti, nem vitatkozni akarok, de olvassátok el ezt (3. bekezdés) :
http://www.diabetesnet.eu/terhes-cukorb ... trend.html

Zsu
svs

Sziszike :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ....erre csak ennyit tudok reagálni! Nagyon nagy gratula! Természetes,h kisírtad magad,mert összegyülemlett a sok-sok minden benned. Szép karácsony lesz :D

Mi listát nem írunk,jönnek a dolgok itt maguktól azt vettem észre. Vettünk kiságyat. Nagyon sokáig nézegettem a dolgokat Vaterán meg Teszveszen,de mindíg volt valami,ami miatt hezitáltam és nem licitáltam az árura. Vagy korainak éreztem,vagy drága volt,vagy nem tetszett,amit írtak róla...És végül meglett a tökéletes. Nagyim meg drága tegnap felhívott,h azt Ő kifizeti.
Párom Anyuja meg kérdezte,h mit szeretnénk karácsonyra én meg,h babakocsihoz hozzájárulást,de mondta,h annak amúgy is a felét állják. Meg kapunk egy hordozókendőt karácsonyra,amit szintén én veszek meg,szóval jönnek a dolgok úgy látom maguktól is.

Kocska jó,h említed! Nekem eszembe sem jutott,h elbúcsúzhatok magamtól:)

Ma volt bent ajándékozás munkahelyen.
A szokásos valakit húzni kellett megoldással és mivel ilyenkor anyagiakban az emberek nem túl erősek kikötés volt,h max 200 Ft lehet és nem lehet ehető :D Kaptam egy cumit :D Egyébként jó fajta,csak az a gond vele,h cumit ha lehet amúgy sem adnék a gyereknek ez meg ráadásul 18 hónapos kortól van,akkor meg már pláááne nem. Meg kaptam egy ici-pici buborékfújót. Na hát az megtette nálam a hatását,egész nap azt fújogattam :D

Eda nekem cukorterhelésem elég messze van,de látom a lányok nem hagytak cserben és elláttak infókkal,tanácsokkal,ami alapján nem tűnik rossznak a dolog :wink:
A héten viszont megfogadtam,h elég a csokizásból,csak a banán meg a C vitaminos gyümik Na erre angol tanáromtól nem kaptam egy tábla iszonyat finom csokit? :oops: Na puff neki...

Holnap meló,aztán megyek Anyumhoz üvegfesteni, nagyon jó lesz :)

Mindenkinek jó éjszakát, remélem Sildi most már sikerül valamit Neked is aludnod!

dharma

Sziszike! Gratulálok a jó hírhez! Boldog karácsonyotok lesz! :)

Én már most félek a terheléses cukorméréstől, mert 29-én kell mennem. Nem tudom hogyan fogom megállni, hogy ne nasizzak karácsonykor.... :( Ha sok édességet eszem, akkor rontja az eredményt. Írtátok, hogy a zsemlés nem ad pontos eredményt. Ha nem olyan jó, akkor miért lehet azt is választani?

Jó nektek, hogy már ennyi mindent megvettetek a babáknak. Mi még szó szerint semmit nem vettünk és még időnk se volt elmenni nézegetni. Max én szoktam a neten. Asszem januárban már muszáj lesz, mert aztán kapkodhatunk rendesen.

Jó éjt mindenkinek, próbálok elaludni. Bár ahogy érzem, Ricsi éppen most van fent! :D

Judy

Kép
judy_76

Eda!

75 g glukóz után 120 perccel mért érték 7,8 fölött van, akkor beszélünk terhességi diabéteszről.
Nekem ilyen nem volt, mivel már az éhgyomori is magas lett, ezért ezt meg sem csinálták.

De 7,00 fölött szokták javasolni a diétát. Pontosabban hogy kevesebb tészta, péksütemény, édesség elflejtve...
Vendég

Sziszeke, neked ölelés és mi veled örülünk szóval.... szuper!

Eda ahogy olvasom a többiektől nincs nagy baj ne aggódj! És legalább én is megtanultam hogy milyen érték a magas! :))

Judy mi ugyan nézegetünk, de venni még semmit sem vettünk a kismanónak! Szerintem ne aggódj azért még van időnk! :)

Dhrama én minden nap megfogadom hoyg visszább az édességgel, mert amúgy ugye látom hoyg mi a helyzet de most nme tudom mennyit hízom én és mennyit nő Csanád.... de azthiszem karácsony előtt mát nem fog menni ez a keménykedés... :? Sajnos nagyon édessuájú vagyok! :roll:

Én még hétfőn ugyan jövök dolgozni, de otthoni net hiányában nem tudom hogy tudok majd jönni ezért szeretném megragadni az alkalmat hogy mindenkinek!

NAGYON BOLDOG ÜNNEPET KÍVÁNJAK így előre is, és azért a nagy készülődésben vigyázzatok magatokra!

Kép

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziszike, hurrá!!! és olyan jó, hogy ilyen jó emberek vannak!! szuper! biztos jól fog esni neki, ha viszonzod, és legközelebb is megteszi valakinek :)

judy, szerintem a karácsonyi cukormennyiség az nem annyira befolyásolja... cukrot elvileg a legkönnyebben bontja a szervezet, már a szájban elkezdődik, ha jól emlékszem a gimis tanulmányaimra, az összes emésztőnedv bontja. talán az epe nem... előtte nap kicsit érdemes odafigyelni, de szerintem éppen azért van az éhgyomri meg a nem éhgyomri, hogy a kettő közöttit is tudják nézni. nem? lehet, hogy hülyeség...

na, majd visszatérek, gergő kéri a gépet. hurrá, itthon van egy hétig!!!

kikocska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: