Babakendo: Az enyem Hoppediz (www.hoppediz.de) markaju, 58 EUR volt, ami nem olcso. Ami szempont volt, h. az anyaga kivalo minositest kapjon, mert a baba ragcsalja, a bore dorzsolodik stb. (sok textil tartalmaz nagyon karos anyagokat), persze amellett, h. jo elasztikus anyag, 60 fokon moshato, sokaig hasznalhato, nem tudom hany megkotes van, mert kezikonyv van hozza
Szerencsere Noah imadja, es konnyebb, mint a babakocsit pakolgatni ki-be az autobol.
Lilla irta, h. ortopedusok nem ajanljak a babat arccal kifele hordani, en sem eroltetem. Oldalrol is tokeletesen lat. En ugy kotom meg, h. amikor nezelodik, akkor kibujtatom az egyik karjat es akkor ugy szabadabb. Ha alszik, akkor teljesen be van bugyolalva, mert ugy jobban tartja.
A sok megkotesi mod kozul a kepen lathato jott be egyelore, de amint ulni kezd, kitagulnak a lehetosegek.
A kenguruval osszehasonlithatatlan, epp az allithatosaga miatt, ezert NIKA melegen ajanlom neked, tenyleg olyan magasra kotod, amennyire akarod. Noah most 7,5 kg, eddig nincs gondom a hatammal, erzem azert persze, de eleg kenyelmes viselet.
Bacilivi,
Azert kerdeztem csak, de rajtad kivul senki sem reagalt (gondolom, mert nem volt senki tolunk), mert megfordult a fejemben, h. lehetett volna forumos is az SIDS eloadason.
Sok erdekeset mondtak, pl. a Heim Palban csinalnak SIDS szurest, 1,5 napot vesz igenybe, meg agyalok, h. csinaltassak -e... Amit fizetni kell, az csak az ellatas anyukanak, eleg korrekt babas szoba van. A masik, h. a statisztikak azt mutatjak, h. nem egy okot lehet okolni a bolcsohalalert, hanem tobb apro, kulon-kulon jelentektelen dolgok osszeadodasat. Az eloadas vegen bemutattak a Baby controllt, a Heim Palos fejlesztesu legzesfigyelot, utana pedig ujraelesztest tanultunk egy mentos holgytol. Vegre megtanultam. Igazabol ugy gondolom, h. minden terhesnek meg kellene tanulnia, h. mit kell tenni, sokkal nyugodtabbak lehetnenk. Bocsi, ha hosszu lett
Sch. Judit,
Minel tobbszor teszed a babat a melledre, annal tobb tejed lesz.
Masreszt a nagy melegben az anyatej sokkal higabb lesz es gazdagabb asvanyi anyagokban, tehat alkalmazkodik a szituhoz, igy nem indokolt a folyadek adasa. Noahnal ez abszolut latvanyosan mukodik. Itt Mo-on annyira eroltetik sajna...
Koszi szepen a bokokat Noah neveben.

Blani játszik

[/url]

Tesók
Engem akarsz fotózni?
Ügyi vagyok?
Anya, lefröcsköllek!!!
No comment..

Baján, a Halászléfőzőn. Háttérben Győzike és Bejjja

Ez a játszóállvány
És mivel meleg van, apa megfürdetett a nagymedencében:-)