Hahó, csak gyors bekukk, mert vendégeket várunk, aztán még készülni kell. Köszi a homeós válaszokat (na, csak kiprovokáltam őket.

), meg a ne-aggódjak-hogy-fogy-a-gyerek nyugtatgatásokat. Uxi, mi egyáltalán nem voltunk
csípőszűrésen, doki megnézte, és azt modnta, nem kell menni, csak ahol indokolt. Egyébként nekem is ugyanez a bajom Dáviddal, mindenre figyel, csak a szopira nem, pár szívás, és elintézi. Naponta 2-3-szor
eszik rendesen, de nálunk az általában 100-120 milli szokott lenni. MOndjuk éjszaka is nyugodtan eszik, de olyankor egy cici után bealszik. Most akkor húzzam le napközben a redőnyöket?
Monccs, Gurgi, én is Gabi-rajongó vagyok, bár most tudtam meg, hogy pl. a
babaolajuk nem túl jó (a Johnsoné sem), mert ásványi olajból vannak, sokkal jobb a patikában kapható hidegen sajtolt növényi olaj. MOndjuk 100 ml 200 Ft-ba kerül a napraforgóolajbúl, ennyiért akár Bertollit is vehetnék, úgyhogy lehet, hogy legközelebb azt fogok, ha ez a mostani elfogy a masszázsok során.
GYerek leszedte a zenélőforgóját, most azzal táplálkozik, sőt, még pár akkord is felcsendült, pedig nem könnyű felhúzni. Tehetséges gyermek.
Egcsi, várjuk a képeket, fúúúú, biztos szuper lehetett! majd irigykedünk a napsütésre, meg a kalandokra.