A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Dikó1, sőt, inkább köszönöm, hogy ezeket leírtad, és ha még bármit leírsz ezzel kapcsolatban!!! Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Kormi, ezek szerint nem értesz velem egyet! :)
Miért ez a véleményem, előzőeket folytatva, ha csak egyik oldalát használja először, jobban erősödik az izom, a másikat máris petyhüdtebbnek láthatják!
Gyerek hisztizik, ordít a vizsgálat közben, rögtön merevebbnek látják! Mondjuk ez függ a vizsgáló személyétől is!
Csak ezért. AMúgy meg a Dévényes torna 45 perc 4000 forint itt a közelben! Hááát, nem kis összeg, és hetente nem 1 alkalommal kell menni! nem mindenki tudja megfizetni....

na eldugultam, de ez szívügyem...

KépKépKép
dikó1

dikó: jaja, erősen biznisz szagú ez a Dévényes...(is)

Kép
Kép
moni1973

dorka: édesen tornázik Balázs. :D

Kép
Kép
moni1973

Dorka! Sztem amit írtál senki nem veszi dicsekvésnek. (És sztem is felesleges mindig leírnod.) Sokat gondoltam rátok is. A diagnózis az arc izmainak baloldali gyengülését jelenti. Ezért lehet lejjebb a bal szájzúg, mert ezen az oldalon az izmoknak nem olyan jó a tónusa, mint a jobboldalon. De sztem is nyugalomban és függőleges helyzetben kellene nézni, nem akkor amikor Balázska sír. Akkor látsz különbséget? A flexiós túlsúly pedig könnyen eldönthető, ha pl. a trapézon vagy egyéb máson (pl. lógatott) függő játékokért nyúl Balázs. (Elviekben tényleg ki kellene nyújtania mkét könyökét.) Az is látszik ilyenkor, hogy melyik oldali karját használja gyakrabban.
Az, hogy Balázskát szoptatod az arcizmok számára a legeslegjobb, ennél jobbat nem is lehetne kitalálni sem az arcizmok tonizálását, erősítését tekintve. A karját pedig tényleg látnia kell szakembernek, de az sem lehet a leírtak alapján olyan vészes.
A beutalós dolog sajnos állami intézményeknél nem kerülhető el. Én felhívnám telefonon pl. Bori Ádámjának gyógytornászát és csak úgy megkérném, hogy nézze meg a babámat, mondjon véleményt, mint mozgásterapeuta. Vagy ha ő nem tudna vállalni, kit ajánl? Azt is elmondanám, hogy már korábban is kérted a kivizsgálást, de el lettél utasítva. Mostanra derült ki, hogy mégis csak jó volt a megérzésed. A másik amit Ckat is javasolt, a konduktor. Vagy egyenesen a Pethő Intézetet hívnám fel és ott kérnék tanácsot a továbbiakat tekintve. De Gézengúz Alapítvány, Dévényi Anna is szóba jöhet. Interneten megtalálod az elérhetőségüket. Engem is bosszant a várakozás, ha a gyerekemmel kapcsolatban valami komolyabb probléma gyanúja merül fel.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Hali!

Molkata: :lol: :lol: :lol: igen-igen-igen, ilyen lesz a kávézónk!!!! :lol: :lol: :lol: ....azóta olvasom, hogy nem rózsás a kedved...

családi parkoló: "mi a francért is kell akkora hely?" -kérdi az a szemét állat, aki úgy ráállt a kocsinkra a családi parkolóban, hogy nemhogy az ajtót nem lehetett kinyitni, de a gyereket berakni ülésestől is bűvészmutatvány lett volna. Ameddig az a sok bunkó nem tudja mire van a családi parkoló addig szinte csak átok. Sokszor szídjuk a magyar közlekedést, meg közlekedési morált stb. de mikor nézünk már rá a vezetőoktatók és kreszt tanítók körmére. Merthogy egyik sem csinál lótrottyot sem tanítás címszó alatt az biztos (csak a zsét rakják el...)

Diko: ne dugulj, érdekel amit íról :D

Monccs: ...hát bocs, de az elmúlt észrevételedért inkább Titeket kéne beutalni valami dokkerhez, addig hozd ide Danit, vigyázok rá
:lol: :lol: :lol:

Kölkök szépek, akiken mikiruha, simaruha azért, amelyik pucér az meg azért, amelyik meg etetőszékben van, az meg azért...csak bírja szóra az anyját mindegyik :D
ckat

Ckat! Már 3-4 napja azzal rémisztget az uram, hogy milyen fura arcot vág (állítólag húzza az arca fél oldalát, meg felakadós szem effekt, meg minden).. Tök szar érzés, amikor én még nem láttam azt az arcot, és a férjem meg haláli komolyan előadja a hülyeségét. Na mindegy, ha jobban belegondolok, tényleg hülyeség, Dani nagyon is értelmes! :lol: (Mi mást mondanék a saját fiamról..) De most már rájöttem, hogy ezért kapta apa a szájába a büfit.. :lol:

Kép

Kép
monccs

Mtücsi, köszi. Ehhez képest a neurológus fekve és üvöltés közben nézte. Még mondta is, hogy nem baj, hogy sír, így legalább látja az arcizmok tónusát... nyugalomban egyáltalán nem látni ezt, csak akkor, ha sír. A karjait pedig sztem ugyanúgy használja most már. Eleinte részesítette előnyben a jobbat.

kétfiús anyuka
babdorka

Sziasztok!

Manó:Bocs hogy nem reagáltam a Milés kérdésre.Nos nekünk felül töltős van.7-kg ruci fér bele.Ami nagyon jó benne a dob egyáltalán nem gyűri a ruhákat.Ez a technológiát álitólag a Mile le is védte tehát más mosógép gyártó nem is alkalmazhatja.Jannak van egy rég(10)éves gépe is abba mosom a munkás cuccait semmi baja a mosógépnek.Anyósoméknak 10-en valahány éve van és csak most volt csináltatva magának a gépnek semmi baja nem volt csak hát a vizkö.Egy álom nagyon halk komolyan sokszor azt sem halom hogy kész.Az én véleményem fektes bele megéri csak saját tapasztalatból mondom.

Kata:Valahogy meg oldjuk a talit.ÈS igenis a kis herceget NEM lehet Nem észrevenni.Meg egyébként is gyere gyorsan és mesélj mi volt a Pekipen.Mi nagyon jól éreztük ismét magunkat.Benike kis is fáradt mióta haza jöttünk csak 1* evett azóta alszik.:-)

Parkolás
:Valamelyik nap esett valami havas eső a családi parkló tele volt a 2 üléses sport kocsikkal.Be kell hogy ismernem hogy mi is a mozgás sérült helyen parkoltunk.Apropó nektek ne szakad le a kezetek a gyerek üléstől?

Na megyek apa beteg csinálok neki teát.Utána megyünk majd sétálni.Az egész betegségbe az a ,hogy így itthon van.Előtte 2 hetet éjszakázott.:-(

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Parkoló: millió embernek meg jogtalanul van mozgássérült kártyája, és odaparkol.. Egyébként tényleg lehetne kisgyermekeseknek is külön parkoló. K..va nehéz a 6-8 kg gyereket + az autósülést cipelni, és van úgy, hogy kénytelen vagyok így "sétálni" 5 percet.. Tudom, 5 perc nem sok, de 10 kg-val egyik kezedben, hetente akár többször, nem könnyű. Arról nem is beszélve, amikor a másik kezemben szatyrok hegye...

Kép

Kép
monccs

Dorka: Arra gondoltam, hogy a vizsgálatokat és azt írd le, hogy Te miket vettél észre. (azt írtad, hogy még egy dolgot írsz és eldugulsz. Hát ne dugulj el, csak írjál! :lol: )

Vettem Daninak Gabi Lanolinos krém + kamillát, mivel az arcát kifújta a szél, és már majdnem 2 hete próbálom helyrehozni. 2 napja használom és tök finom puha lett megint a pofija! :D

Kép

Kép
monccs

Közben olvasok vissza. Mtücsi, hordozó: a lába már nekünk is túllóg, de ez nem zavarja sem őt, sem minket, a kocsi háttámlájához még alig ér hozzá. Az ővön pedig lazítottam, így semmi kényelmetlenség nem látszik Balázson.

kétfiús anyuka
babdorka

Dorka! Ha nyugalomban nem lóg a szájzúg, akkor már jó. Az is érthető, hogy síráskor is nézik a baba száját, de ha kismértékben (éppen hogy csak) nem teljes a szimmetria, az sem jelent még rosszat. Lényeg: több szem többet lát. Másnak -lehetőleg gyakorlati szakembernek- is mutassátok meg Balázst. Már csak a megnyugvás miatt is.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Monccs:
Vizsgálatok:
1. csecsemőorvos: a feje jobb oldalon elfeküdve, fejét a jobb vállához közelítve tartja, adott beutalót ortopédiára
2. ortopédus: kötött az izomzata, de anatómialiag nem indokolt a "kiflizés", adott beutalót neurológiára
3. neurológus: nézte az arcát, ahogy sír, szeme előtt meglengette a body-ját, hogy figyel-e rá, felhúzta a karjánál fogva, megkopogtatta a térdét, sarkát, hasrafektette, így nézte, megmérte a fejkörfogatát, mellkörfogatát, kutacsát, adott beutalót koponya uh-ra, ahova megyünk dec 3-án.

Balázs most felébredt, hogy én miket vettem észre, leírom később.

kétfiús anyuka
babdorka

NÁ nem jelentkezett be.... :roll: bent kellett maradniuk??? :(
ckat

És Egcsi sem jött még.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Monccs
juj, férjed mikkel rémisztget téged! Persze vannak bamba arcok, meg szem fennakadás, de hát még nem ura annyira a tesének. Biztosan értelmes gyermeked van! Úgy tűnik jön az idő, hogy mindenki paráz vmin :)

Nenoke
homeos kérdésedre én is vártam a választ, mert én sem tudtam. Tényleg igazad van, mindennemű érzékenységet félre kell tenni. Sokszor van, hogy nem kapja meg az ember a várt reakciókat, de lehetetlen mindenkinek reagálni

És akkor képek a 4 hónaposomról :D
Kép
Kép Kép

Kép
Kép
emma1976

Bocs, hogy ilyen bazi nagyok!!!

Kép
Kép
emma1976

Hello!

Köszönjük Samumiki dícséreteket..na akkor írjatok-írjatok, kinek mit hozzon a mikibaba..

Kata!!
Ez nem igaz, hogy nem vesszük észre Egont, pl. én is regaltam rátok :) ...de ilyen velünk is van, volt..hogy nem mindenki reagál Samu képére..szal ne menjél el plz.
:(

Most viszont nincs nem tudtam mindent visszaolvasni..
Délelőtt vendégségben voltunk :P

Zsu!
Nekünk nem jó a csütörtök.

Monccs!
Én tök szeretem a Gabi termékeket, nagyon finom az illatuk és jók is.

Majd még írok..puszika
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Mindenki volt már csípőszűrésen?
Mi december 13-ra kaptunk időpontot, akkor már 4,5 hónapos lesz. Nem durva ez egy kicsit? VAn egyáltalán még akkor értelme? :shock:

Szopi: Nálatok hogy zajlik? Nálunk nemrég kezdődött, hogy drasztikusan lecsökkent az evésszám (igaz 10-12 szopiból nem nehéz), éjszaka is elhagyta a zömét, max 2 van, de inkább 1, vagy néha 0. Nappal pedig hiáéba teszem mellre, 1 perc után nézelődik, elfordul, magyaráz, aztán visszacuppan, szív kettőt és újra elfordul. Mintha sosem lenne éhes. Rátesz még egy lapáttal, hogy Emi is mindig ott sertepertél, s akkor Emit is nézi, én meg itt vagyok szétrobbanó mellekkel...:roll:

BAbdorka, nézem Benit, neki meg a jobb lába többet mozog, mint a bal, de mi amúgy is be vagyunk utalva neurológiára, majd holnap kell időpontot kérni. Azt mondák, feszes, főleg a jobb oldala, én nem látok semmit, csak érzem, hogy nehezebb pelenkázni, hajligatni, mint EMit volt kicsinek, de azt hittem eddig azért, mert fiú.
MIt csinál: tudja szopni az ujját:wink:,oldalra tud fordulni, meg párszor "fekvőtámaszból" átbillent hanyatt. Kb. amit egy ekkorának tudni kell. Most a kedvenc "póza", hogy a felsőteste oldalt van,az arca arra áll,amerre sima fekvésben afeje búbja lenne, szinte teljesen kifordul, a lábai kitekerve, s így vájkál a szájában, miközben nézelődik.

Emi kiszedte az összes konyharuhát a szekrényből és a mellkasára tette, mondván, hogy csöpög a teje és fázik a cicije... :D :D :D

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi: egyem meg a kis Emit. Hát nem aranyos?

Kép
kissmanó

csajok: mit csinálok? na mit?
ki találja ki? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kissmanó

Sziasztok! :)

Itt vagyok, Tücsi, köszi a hiányolást. :) Visszaolvasni nincs időm, de mostantól figyelek. 8)
Nagyon jól éreztük magunkat, Mickey egérrel nem találkoztunk, de a Mikulással igen. A férjemtől meg is kérdezte, hogy jó fiú volt-e. Hát tudnék mesélni.... :roll: :lol:
A gyerekek nagyon jól viselték a hosszú órákat az autóban, igaz a nagyfiam a bepisilt, Bence neg nyakig fosizta magát, de ennyi kaland kell is. :D Ha nem bánjátok, majd hozok képeket. 8)

Dorka :)

Remélem Balázskáddal minden rendben lesz! :)

Emma :)
Zalán nagyon aranyos, nem egy pehely súlyú ő sem. :D

Uxi :)
Bence ugyanezt csinálja. Dumál, nézelődik, kettőt szív és kezdődik a műsor előlről. :roll: Ha elpakolom a cicit, akkor meg reklamál. :?
Emi :lol:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Kipróbálod az új fejődet?

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

talált, süllyedt

Kép
kissmanó

Dorka, Köszi, hogy leírtad!

Kormi! ez szuper! :lol:

Kép

Kép
monccs

Uxi! Én is úgy tudom, hogy 3 hónapos korig kell menni csípőszűrésre. Nálunk a napokban volt hasonló érdeklődés a tejcsi iránt. Hamar kiderült, hogy miért. De megfigyeltem, hogy a hatalmas trottyokig néha csak kóstolgatás van. Miután helye van a soron következő evészetnek, jó étvággyal eszik Gáborom.
Emi milyen kis okoska! Akkor megy a szerepjáték már rendesen nálatok is.:D

Egcsi! Igen, tegyél fel fotókat lécci!:D

Kormi! :lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Hahó, csak gyors bekukk, mert vendégeket várunk, aztán még készülni kell. Köszi a homeós válaszokat (na, csak kiprovokáltam őket. :D ), meg a ne-aggódjak-hogy-fogy-a-gyerek nyugtatgatásokat. Uxi, mi egyáltalán nem voltunk csípőszűrésen, doki megnézte, és azt modnta, nem kell menni, csak ahol indokolt. Egyébként nekem is ugyanez a bajom Dáviddal, mindenre figyel, csak a szopira nem, pár szívás, és elintézi. Naponta 2-3-szor eszik rendesen, de nálunk az általában 100-120 milli szokott lenni. MOndjuk éjszaka is nyugodtan eszik, de olyankor egy cici után bealszik. Most akkor húzzam le napközben a redőnyöket? :lol: :lol: :lol:

Monccs, Gurgi, én is Gabi-rajongó vagyok, bár most tudtam meg, hogy pl. a babaolajuk nem túl jó (a Johnsoné sem), mert ásványi olajból vannak, sokkal jobb a patikában kapható hidegen sajtolt növényi olaj. MOndjuk 100 ml 200 Ft-ba kerül a napraforgóolajbúl, ennyiért akár Bertollit is vehetnék, úgyhogy lehet, hogy legközelebb azt fogok, ha ez a mostani elfogy a masszázsok során.

GYerek leszedte a zenélőforgóját, most azzal táplálkozik, sőt, még pár akkord is felcsendült, pedig nem könnyű felhúzni. Tehetséges gyermek. :lol:

Egcsi, várjuk a képeket, fúúúú, biztos szuper lehetett! majd irigykedünk a napsütésre, meg a kalandokra. 8)

Kép
nenoke

Nenőke!!

Én szeretem az olaját is a Gabinak, illatilag meg főleg. A patikai egy idő után beavasodik.
Jó vendégesdit nektek!

Olyan jó vendégeskedni..menni és meg ha jönnek..Én nagyon szeretem és most már sokkal könnyebb.

UXI!
Beszarok Emin, nagyon jó fej!! Folyik a teje..kész :lol:

Ja, mi december 11-ére kaptunk időpontot csípőszűrés kontrollra..majdnek 5 hónapos lesz az öcskös..

Holnap oltás! hejj

Egcsi!!!
Hozzad a képeket!! De jó nektek..imádom a vidámparkokat..naggyon...de a leggagyibbat is, mezei körhintát is.. evvan :lol:
torolve_20131003125716

zsuzsi!
gáz a magyar eü. sajnos ezt tudjuk. :twisted: na ja inkább fizetek én is.
torolve_20131003125716

Nenőke: jó vendégeskedősdit.
Majd legközelebb is provokálj. Látod, soxor úgy többre mész.

Gurgi: Samesz a Grétu sorstársa holnapra. Vagy fordítva?

Ma mi sem ettünk, csak csipegettünk. De anya kezéből két marokra fogtuk az ananászt, s vittük a szánkba. Nyammmmm még íze volt.
Meg fáj a poci, besorolunk a ma még nem volt kaki táborba.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Na, visszaolvastam... Kicsit kiamaradtam a történésekből mert tele lett a... :evil:

Kata: Engedjük össze a Manóinkat! Egonnak van söre Tömzsinek meg tv távirányítója! :lol: :lol: :lol: Nagggyon Édi! :D Olyan komoly pasis buksija van!:D:D
Figyi... EL NE MENJ NEKEM!!!

Gurgi: SAMIKIIIIII!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jajj de éééédi! :D :D :D

Emma, Ckat: Jött válasz emil.
Ime:
Kedves Hajni!

Babusgató foglalkozásunkat inkább már kicsit nagyobbaknak szoktuk ajánlani (honlapunkon sajnos rosszul van, de már javítjuk). De persze már az egészen piciknek is van programunk, ez a Minimuzsika hétfőnként van 10-kor, péntekenként pedig 10-kor és 11-kor is. Ezt a foglalkozást 6 hónapos kortól ajánljuk, de én azt javaslom, hogy jöjjenek el egyszer megnézni, hogy milyen, hogy tetszik a kisfiúnak. 6 hónapos kor alatt korlátlan időt tölthetnek el nálunk teljesen ingyen. 6 hónapos kor fölött az egy órás foglalkozások 1500 forintba kerülnek, de van mindenféle bérletünk, amivel jóval kedvezőbb.

Várjuk szeretettel: Hilbert Edina, játszóházvezető
Vendég

Úgyhogy mi megyünk hétfőn, meglessük hamár ingyé van! :lol: :lol: :lol: Ha tetszik Tömzsinek akkor sűrűn vendégeskedünk majd ott.:D
Vendég

Manó!
Oltás no rulez.

Annee köszike.

babusgató, megkukkantom a weboldalukat.
torolve_20131003125716

Uxi, szopi nálunk is ugyanez. Mondjuk mivel nálunk nincs tesó, csak egyedül vagyok itthon, addig szopik, amíg éhes, de amint van annyi tej a pocijában, hogy ne haljon éhen, máris sokkal érdekesebb, hogy vajon mi lehet a háta mögött, nehogy lemaradjon valamiről.

Csípőszűrésre nekünk kellett menni 6 hetesen, és 4 hónapos kontrollra.

kétfiús anyuka
babdorka

Jajj, és mig el nem felejtem...

Dorka: Sajnálom a dolgot... :( :( Viszont Balázs gyönyörűűű!:D:D

Emma: Ez az ábrázat Zalánnak... Kis miniszter! :D :D Naggyon komoly!:D:D Tündéri!:D
Vendég

Na most akkor melyiket is rendeljem? Kép
Kép
Áh, inkább megeszem most rögtön!
Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Dorka: Tündériii!:D:D És melyen szépen tartja a buksiját... Tömzsi utál hason lenni. Csak leteszi a buksiját és rágja a kezét... :?
Vendég

Dobok egy sulis Fő rosszcsontot...:)

Kép
Vendég

Lehet, kicsit tulreagaltam a dolgot. Abban igazatok van, hogy vmi mas van a hatterben. Aranyosak vagytok, hogy maris hianyoltatok.
Igyekszem majd jonni.

Balazs milyen nagyfiu!!! Dorka, nyugodj meg! Az a gond a dokikkal, hogy keptelenek ugy kozolni a dolgokat, hogy a szulo ne ijjedjen meg. Es sokszor dobaloznak kulonbozo kifejezesekkel.... Masszirozd Balazst? Az is sokat segithet.

Zalannak micsoda frizuraja van. Es kis a gyerekek korulotte?

Annee! Peti nem is nez ki olyan kis rosszalkodonak. Ezen a kepen olyan, mint egy angyal.

Monccs! Mint szulo biztos mindenen tud idegeskedni az ember. Sztem nem lehet semmi gond. En is volt mar, hogy epilepszia gyanuval mentem Egonnal neurologushoz (ismeros dokino)- elotte sirva hivtam, hogy nagy a baj. A nagy baj az volt, hogy Egon visszabufizett. :oops:

Vegetarianus baba:
http://216.239.59.104/search?q=cache:sS ... =firefox-a
Szal, a hust potolja a szoja, a vasra kell figyelni. Viszont, meg fogom beszelni a dokival.

Az etetoszek prima pappa es nagyon jo. Tobb fokozatban dontheto. Ma megszereltem es mar van rajta biztonsagi ov. Nekem tetszik, mert kenyelmes es dontheto.

Most ennyi futja az erombol es kosz mindenkinek.
molkata

Dorka :)
Balázs nagyon cukimanó :D

Annee :)
Nagyon szép szeme van a fiatalembernek! :wink:

OFF
Disneyland:

Szombaton hajnali fél 5-kor indultunk, a gyerekeknek is korai ébresztő volt, de ehhez képest nagyon jól bírták a strapát. Fél 1O-kor már Disneyland utcáit róttuk, nagyon hamar kiderült, hogy 1 nap az kevés ide. :? Berci felült egy csomó mindenre, a repülő elefánt tetszett neki a legjobban. Sajnos rengetegen voltak, fél óra volt a minimum várakozás. Jó néhányszor meglátogattuk Bencével a szoptatós szobát, de sokszor a környezet jobban érdekelte, mint a kaja. :roll:
Megnéztük a felvonulást, nagyon klassz volt, a karácsonyi verziót még nem láttam. Este 9-ig bírtuk. Sajna megint nem láttam Micimackót és barátait, de majd jövőre! :) Hazafelé megálltunk kagylót gyűjteni az óceánnál, jó nagy köd volt és hűvös, de így is voltak fürdőruhás alakok és rengeteg szörfös.
És a képek:
Család
Kép Disneyland nagy karácsonyfája Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Bocs a sok képért. :oops:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi! Bocs a sok képért? :D Nagyon klassz lehetett! És milyen sokáig bírtátok. Minden elismerésem. Szépek vagytok a családi fotón. Először mosolyogtam a babakocsis Bercin, aztán kicsivel később esett le, hogy ennyi ideig mászkálni, jönni-menni még kicsi lenne ő is, ezért a babakocsi nagyon praktikus megoldás. A nyári karácsonyfa hirtelen furcsa volt, de nálunk is volt már példa a hó nélküli karácsonyra. Különbség csak annyi, hogy nálunk nincsen zöld lombkorona karácsonytájt. Nem csoda, hogy minden évben elmentek Disneylandbe. Egy nap nem is elegendő programokra.És a szoptatós pelenkázós szoba tiszta volt? Gondolom, hogy több náció volt Disneylandben, nem csak angolul és magyarul beszéltek a látogatók.

Na, megyek szundizni tovább. A teregetés kimaradt az este, ruhástul belealudtam a szopiba Gáborommal. Nem lennék meglepődve, ha az előző életemről kiderülne, hogy mosómedve voltam. :D

Jó pihenést mindenkinek.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Tücsi :)
Néha én is úgy érzem, hogy mosómede vagyok.... :roll:
A szopis szoba tiszta volt, 5 fotel volt a helyiségben, mert általában többen voltunk. Mellette volt egy pelenkázós szoba,oda bemehettek a családtagok, de a szopis szobába csak a a baba és a mama. :) Lehetett venni pelenkát is, ha valaki nem készült volna.
A személyzet dadusruhába volt öltözve, kötény, főkötő, jól néztek ki. :D
Mindenféle nemzetiség megfordul Disney-ben és állandóan rengetegen vannak. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi: jó, hogy ilyen szuper képsorozattal előkerültél.
Europa park is gondolom hasonló lehet a Disneyhez, csak a második az inkább való kicsiknek is.

Bertold fiad látom ma a számok világában nyomul: 3333

pussz.
mentünk döfésre

Kép
kissmanó

Szép reggelt Mindenkinek!:)

Ritka szar éjszakánk volt. :( Tömzsinek megint tele az orra. :evil: :cry: :cry:
Most gyógyult meg, basszus!! :evil: :evil: :cry:

Kata: Köszi, de szerintem Petinek még a szeme sem áll jól! :lol: :lol:

Egcsi: Szupik a képek!:D Jó buli lehetett..:D Nagyon szépek vagytok, gratula a családodhoz!:)
Vendég

Egcsi! Szuperek a képek! Én személyszerint imádok képeket nézegetni és többet is el tudnék viselni! Szép a családod! Hú, azért irigyellek Disneyland miatt! :lol:

mtücsi: Én is mosómedvének érzem magam. Épphogy megszárad a szárítón a ruha és máris telerakom a következő mosott adaggal. És még csak egy gyerekem van! :lol:

Kép

Kép
monccs

Egy kis mosoly reggelre...

Ime a Szentgotthárdi webkamera felvétele. :lol: :lol: :lol:

Kép
Vendég

Mi is ma megyünk szurira. :(

Zsú és Gurgi! Péntek nem lenne jó a Pólushoz?

Emma! Zalán olyan aranyos a hölgykoszorú közepén is és a portréja is olyan szép! :D

Dorka! Balázska is jó húsban van. És olvas. Mondom én, hogy kis intellektuel! :lol:

Kata! Mit ne mondjak, én is megijedtem amikor Petikém orrán-száján láttam sugárban kifelé jönni a tejcsit. Akkor láttam életemben először ilyet, meg is ijedtem egy pillanatra. De azután megnyugodtam, eszembe jutott az orrán-száján kifejezés. Korábban én azt hittem, hogy ez "költői" túlzás. (Gáborkámnál a terhesség első felében magam is átéltem párszor és már tudom, hogy ez egyáltalán nem költői túlzás. :D )

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Tücsi!
Még nemtom megmondani.
Úgy van, hogy holnap jön a barinőm a kislányával de lehet, hogy pénteken, feltéve ha meggyógyult a picike.

Ma este megírom, hogy jó-e.
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Gyors életjel!
Papa kórházban,nagyi járókerettel otthon ( jan. műtét!) kutya a nővéreméknél... Anya meg sprintel a fent említett helyszínek között!

De azzal,hogy a kutyától "megszabadultunk" sok minden könnyebb lett!
Babuska nagyon örül az almának, minden nap eszi már a reszeléket! Voltunk szombaton börzén itt az FMHban! Vettem kókuszmatracot 3000ért! Nem használták mert nem tudták ágyba szoktatni a gyereket :lol: Meg 2 tündéri rugit!Meg egy farmer minit boleróval! Majd fotózom benne a nagylányt! Dec. 8án lesz a következő azt hiszem!!
Köszönöm a köszöntéseket! És minden skorpónak hasonlóan sok örömet és boldogságot kívánok!!

Próbálok visszaolasni,de a képeket már átfutottam!! Édesek mind!! És Annne! Tök jó,hogy összegyűjtötted! Aszzem én még nem köszöntem meg a munkád!!

pusz
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: