Ahhh megint mire jöttem... De örülök hogy mindenki lehiggadt...
Nekünk szuper napunk volt, itt volt egy bnetes barátnőm családostul, babástul (még a régi topikomból). Dumáltunk, megcsinálta a hajamat (mert fodrász én meg potyáztam
limo: köszi a tippet (meétlőhagymás kaja), kipróbálom
clárika: szagtalanítós kuka nekünk is bevált, én eredeti betéttel használom, de nem csavarintok rajta mint ahogy azt a használati utasításban ajánlják, így egy-egy betét tök sokáig elég
Évi: zumba tök jó
melish: etetőszék nagyon jól néz ki, tortáról majd rakok képet a blogba (felszelve)... Apinak nagyon ízlett, a masnis részt máig tartogattuk, most szeltük fel az ebéd után.
Tina: rubintbékára már rávertél kemény fél kilót
barbcsi: megfelelési kényszer car dolog, de most már engedd el magadtól ezeket a negatív gondolatokat... Én hugom dettó, de ilyen az élet. Te megállod a helyed, neki valószínűleg lesznek még nehézségei. Fel a fejjel. És hogy anyósékkal vagytok most: nézd a jó oldalát! Amikor kell van segítséged. Én anyósom is elég fura fazon (és akkor még árnyaltan fogalmaztam) de engem nem érdekel hogy mit magyaráz. Amikor kell csak felhívom és ugrik. Bárcsak az én anyukámék is a közelünkben laknának, sokkal könnyebb volna.
bévi: az msn-es címed nálam nem tűnik jónak... Használod még? Vagy van esetleg másik? (Mert ha igen akkor jöhetne priviben).
Esti duhajkodás:
Ma mérlegeltem reggel, fogytam egy kilót. Yippppy!