A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

én gyerekemnek már érezni a felső metszőjének a hegyét...és, mindent tömne a szájába, és, 22ig ordítás volt :cry: már annyira kész voltam, hogy nem igaz

KépKép
Kép
scooper

Scooper!

Szegény babó, biztos marhára fáj neki....jó korán jön az a fogacska.

Ugye nincs harag, amiket írtam múltkor? Aztán elolvastam amit Hgrita írt, és tényleg jogos. Mert mi tényleg csak az egyik oldalt látjuk. Panaszkodni meg kinek panaszkodjunk, ha nem itt. Szóval nem biztos, hogy így igazságos.

Fannim tegnap nagyon kreatív volt, egyedül hagytam a konyhában palacsintát enni és nekiállt vele gyurmázni....de úgy istenesen, nyakig maszatos lett.Mondjuk gyanús volt, hogy már 10 perce csendben van :lol:

Kép
arvaerika

[quote="arvaerika"]S írta:arvaerikacooper!

Szegény babó, biztos marhára fáj neki....jó korán jön az a fogacska.

Ugye nincs harag, amiket írtam múltkor? Aztán elolvastam amit Hgrita írt, és tényleg jogos. Mert mi tényleg csak az egyik oldalt látjuk. Panaszkodni meg kinek panaszkodjunk, ha nem itt. Szóval nem biztos, hogy így igazságos.

Fannim tegnap nagyon kreatív volt, egyedül hagytam a konyhában palacsintát enni és nekiállt vele gyurmázni....de úgy istenesen, nyakig maszatos lett.Mondjuk gyanús volt, hogy már 10 perce csendben van :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
babcika

[quote="sutimano76"]J írta:sutimano76a és hajhullásra jó bánfi hajszesz lady is!!!

nekem lányom haja hull,de köszi :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
babcika

Krisztiiiiiiiiiiiiiiii, ha én holnap ennék levest is meg másodikat is, akkor is összesen lehet csak 20 dkg-át enni? :roll:

Enyim kisebbik naon jól aludt 9-6-1/2 10, de Míra 2x is ébresztett, hogy takarjam be meg szomjas volt... én meg alig bírtam mindkét alkalommal visszaaludni.
Most meg jön újra a hideg... csoda hogy mindenki meg van gajdulva.

Erika, ezek a gyerekek már csak ilyenek :lol: Ha csend van, akkor tuti mesterkedik vmiben. Legalább csokis volt? :lol:

Többiek hogy aludtatok?

Kép Kép
manósziget

Nem-alvósoknak:kitartás!!!!Nem irigyellek titeket,de lesz ez még jobb is! :D

Babcika:start-számlát mi is nyitottunk,de azt nem értem,hogy mire írtad,hogy nem tellik rá?Semmilyen kötelezettséggel nem jár.Csak akkor fizetsz be rá pénzt,ha akarsz.Nem kötelező.

Timi-Dorki:jaj nagyon drukkolok,hogy mielőbb meggyógyuljanak.++++++++++++++

Madar:gyerkők tényleg nagyon hasonlítanak.Te micsoda csini kiccsaj voltál? :D

Viki:teherautó...elképzeltem..nem semmi látvány volt...óvónéni a teherautón... :D :D :D

Kevének nagyon boldog névnapot

Tara:Marcellnak is nagyon boldog névnapot!

Frocli:jó utat!
Vendég

Szép napot!

Mi is jól aludtunk! 2x volt fenn éjszaka, és reggel 10-ig húzta!

remélem a többiek is csak azért nem jöttek még mert még alszanak!

Timiékről van valami hír? remélem jobban vannak!

Andi: ez a görögszéna mag hogy néz ki? tea? vagy a magokat kell leforrázni? a zacsira semmi nincs ráírva, és nem tudom így jó- e teának! addig iszom a kecskerutát magába, vagy az egyedül nem segít?

KépKép
Kép
s.vera

Mienk éjszaka egész jó volt.Este 8kor alvás utána pedig kaja 1/2 1,1/4 5,majd 1/2 8.Ma pedig szóf-sása van,mert reggel óta dumált folyamatosan meg vigyorog.kis mosolyalbum.Most meg alszik.

Ja és nagyon szépen esszük kanállal az őszit és ahogy látom,kezd neki ízleni,mert minden nap picivel többet eszik.Persze azért óvatosan adom,emrt azt se szeretném,ha most meg hasmarsa lenne. :D

Tegnap mi is leszedtük a karifát,takarítottunk,mostam,mamáztunk,barátoztunk,makaróniztunk(bocsi).ma semmit nem vagyok hajlandó csinálni.Kaja maradt mára is,max a ruhákat leszedem a szárítóról,esetleg ha lesz kedvem délután kivasalom.

Holnap pedig lesz jó kis pulykanyakleves és másodiknak pedig kínai szezámos csirkét csinálok rizzzsel.MEGINT BOCSI A 90 NAPOSOKTÓL!!!!!!
Vendég

Babci!

Start számlánál szerintem nem kell plusz pénzt befizetni, max. a számlanyitásnak lehetnek költségei. Arra az állam által megnyitott számlájának a 42500 Ft-ja alapból átkerül és kamatozik. Ha akartok (vagy más családtag), akkor lehet rá pluszban fizetni, ami után többlet jár az állantól, de ha nem, akkor nem. Az előnye, hogy csak a gyerek kaphatja meg. De ha nem nyitsz ilyet banknál, akkor is van az államnál elkülönítve pénz neki. (Én fogok nyitni neki is, meg a fiamnak is (még neki sem volt) banknál, de azért, mert anyum adott pénzt karácsonykor és máskor is előfordulhat, hogy ad. És mivel játékot pluszban nem akarok venni, ezért a legjobb mód, ha így kapja meg.)

Scoop!

Nem, nem éreztem, hogy csak a rosszat akarod leírni. Csak magamról is tudom, hogy ha az érzelmeim hatása alatt vagyok, akkor nem biztos, hogy pont tényszerű, amit írok, még ha törekszem is rá.

Astrid

Kép
astrid

Manó szerintem mehet úgy, h csak a másodikat méred.

Sziasztok :)

az éjszakánk csak egy hajszállal volt jobb a katasztrófálisnál. konkrétan nem tudtam berakni a kiságyba.... ilyen még nem volt. nemrég értünk haza... most kajafőzés...
vettünk Vicának csizmát és rúzst, mert a csizmája paffra ment, rúzst meg azért, mert szerelmes és már nagylányosan öltözködik ;) Gergő meg elaltatta ma Lucát, h altatódalt énekelt neki.
holnap meg megyünk Egerbe csavarogni :):):)

vicger

Noooo én őszinte leszek.... feladtam tegnap a 90 naposat... este ettem krumpli salátát (jó hagymásan.... :wink: ) ennyit a gyümölcs napról... úgy döntöttem, hogy inkább a cukrot hanyagolom az életemből és adagot csökkentek... meglátom ez mire lesz elég.... :? :? :wink: :wink: :wink: :wink:
vikiviktor

Szép napot mindenkinek!

Kb. 10 oldal lemaradáson van, megint napok óta nem jutottam ide. :( Majd próbálom behozni, addig is az olvasottakhoz tudok hozzászólni.

Utólag is minden Attilának boldog névnapot.

Rita: köszi, megkaptam a gyógytornász címét.

Köszönjük a dícséreteket. Jó hírem is van, az egyik nap Nati kétszer elaludt cici nélkül. Bár először csak fél órára, utána kellett a cici, később a járókában másfél órát és csak a kezét kellett fognom.

Valószínűleg nálunk is elkezdődött a fogzás.

A csudába! Esik az eső. Most akartunk elmenni kádat venni, mert kinőtte.

KépKép
moncsie

Viki, én mióta kijelentettem kiscsaládomnak h lehet h 90 naposozok, azóta fogytam 2 kilót. Így hagyom a csudába. (meg mondjuk nekem nem is lenne jó a 90 napos diéta az inzulinomnak ).

Moncsie, gratula az alváshoz cici nélkül!

Éjszaka, rossz volt megint! :( És ráadásként megjött!!! :( (6 hétre)

Kép
kata05

Kriszti... tegnap este belinkelted a blog címet... és én rákattoltam... és simán beengedett... akkor most már nyilvános?????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Ábel-Kábel... dejót nevettem.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

na megyek hajat mosni.... 8) 8) 8) 8)
vikiviktor

[quote="babcika"] írta:babcika
[quote="sutimano76"]J írta:sutimano76a és hajhullásra jó bánfi hajszesz lady is!!!

nekem lányom haja hull,de köszi :lol: :lol: :lol: :wink:

nem is neki gondoltam,hanem valamelyik anyuka kérdezte anno :lol: :lol:

sutimano76

és a start számlára leginkább annak érdemes befizetni,aki vissza is tud igényelni belőle,merthogy azt is lehet!!!!!
nálunk ezentúl apuka lesz a befizető!!!

és akinek jár a gyermekvédelmi támogatás vagy mi car az 7 és 14 éves korában a gyereknek az állam újabb 40 e körüli lóvét utal!!!aki teheti ott ne hagyja!!!!!

most elköszönök ki tudja meddig,mert nemsokára újratelepítik a gépet és sztem jó ha estére végeznek,főleg hogy a meglévő doksik és képek lementésével se boldogultam!!!

sutimano76

Viki ejnye :( :( :( :( :(
blog: még mindig jelszavas. biztos be voltál jelentkezve. most próbáltam, nem lehet jelszó nélkül bemenni. nyugi :)

vicger

Manó: éjszaka fél 12-kor letettem 2.45-kor kelt, 4-kor visszaaludt, 6-kor kelt. Azóta fenntvan, mmost jöttübk be a sétából és nyügi ezerrel, azt hiszem a maradék hajamat ma fogom elveszteni. :( :( :(

Kép

Kép
zsu9

Lányok ,akkor segítsetek!!

Start szla= babkötvény, ha jól tudom, és nekem jött egy levél, hogy megnyittoták a MÁK-nál a letéti szlá-t Blankának, de én azt hittem ennyi, akkor most nyitnom kellene neki valamit????

Kép
babcika

Tara, kicsi rokon fiúcskának Marcinak:

Kép

Kép
babcika

Babcika:igen,letétben van a MÁKnál,de neked kell nyitnod egy folyószámlát az ő nevére az egyik olyan banknál,amelyiknél lehet (mi pl az OTP-nél kötöttük,de mondjuk az Ersténél is lehet).Innentől kezdve fog majd tudni hozzáférni 18 éves korában.De asszem a szlát bármikor megnyithatod,emrt az letétben marad a MÁK-nál neki.Évente max 120e Ft-ot fizethetsz be rá te vagy bárki.Adó- és kamatmentes!
Vendég

Értem, köszi

Kép
babcika

babcika... bármelyik banknál meg lehet nyitni....+ valamelyik biztosítónál is.... :wink: :wink:

bocs a kis betűkért... egykezezek..... :? :?
vikiviktor

[quote="vicger"]S írta:vicgercoop, már haza se mentek? vagy most mi van? :roll:

majd csak hétfőn....

KépKép
Kép
scooper

Kép
v.andi

Viki, én a helyedben azért nem adnám fel! Még annyira a fogyókúra elején vagy! (mondom ezt én, aki el se kezdtem még :wink: )

Bocs, most csak ennyi. Még el kell mosogatnom és felmosni a konyhát :wink:

JA, Samuka rettenetesen megijedt tegnap. Nagyon sírt és utána szó nélkül lefeküdt, pedig mondtam neki, hogy nincs semmi baj :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

A zuhanytól ijedt meg szegénykém :?: :?: :?: :?

Kép
babcika

Hú Anna mitől ijedt meg Samuka?

Én még nem adom fel a diétát......de ma is ettem sütit, pedig nem lett volna szabad.....na sebaj....azért megy tovább minden, legfeljebb kicsit lazábban. Kriszti azért így is lehet kicsit fogyni ugye :wink: ?

KépKép
KépKép
zsalyam

Itt mindenki kidőlt....usziba voltunk......jó volt úszni egy jót!

Froclinak jó utat! De lehet már oda is ért? :shock:

Remélem Timiék is nagyon-nagyon gyógyulnak! Gondolok Rátok!

KépKép
KépKép
zsalyam

Igen, valaki kérdezte tegnap, hogy megijedt-e, amikor elúsztatta a fürdőt, arra válaszoltam :wink:

Zsalyam, de jó nektek! Én nem merek menni, amíg szoptatok, mert egyszer mellgyulladást kaptam a vizes fürdőruhámtól :( . Egyre érzékenyebb vagyok...

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Kriszti, jó volt Egerben?

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Anna.... Nem adom fel... csak lájtosabbra fogtam.... Kép
vikiviktor

én kérdeztem :wink:

Kép
babcika

Jaj Anna ez nekem is eszembe jutott.....amikor már két hosszt leúsztam a 25 fokos vízbe......:(
remélem nem lesz gond
sőt
biztos nem lesz gond!
Tanulom a pozitivitást! 8)

KépKép
KépKép
zsalyam

CSak azért mert ma nem volt gépem,azért írhattatok volna!!!

na és hiába lett újra telepítve,még mindig nincs hang,remek,viszont nekünk is a win7-t telepítették úgyhogy kész is vagyok,mire ezt megtanulom kezelni,és mostmár a legnagyobb betűk is elég kicsik,és mostmár nekem is csak kicsit több mint fele a képernyős jön csak a babanet!!!

ráadásul,hogy mennyi maradt amit nem mentettem ki,na az majd kiderül!!!.hát remélem a képek nagyrésze meg van!!!

Zsalyam én fogytam úgy is,de ezt már leírtam!!!ha csak pár kilo és plussz úszni fogsz járni akkor nem gond egy kis lazaság!!!

sutimano76

nem jöttök,akkor megyek tv-ni,mert uram a nővéreméknél pókerezik,én meg unatkozom.....és a vonalzóm szerint ha jól értelmezem,akkor Berni 2 nap múlva lesz 4 hónapos pedig még 5 nap van hátra!!!

sutimano76

Anna holnap megyünk :)

hát csajok, a süti evéstől nem nagyon lehet fogyni ;) de ha ebből nem lesz rendszer, akkor nincs veszve a diéta :):):) ugye az egész alapja a szétválasztás. abból nincs gond, ha 20 helyett eszik az ember 30at, de a hús krumplival, majd süti, az már nem szétválasztás :lol:

vicger

Én itt vagyok, de csak bekukk...

várom, hogy ébredjenek a lányok - 10kor esznek megint az éhenkórászok...

+ kicsi férjem ma érkezik haza éjszaka...már meg se ismerik a lányok, én meg majd még meglátom, hogy megismerjem-e :wink:

t-pk

Kata, merre járt megint? biztos megismerik a csajok :)

vicger

t-pk Ismerd meeeeeeeeeeg! :wink: :wink: :wink: 8) 8) :roll: :roll: :roll:

Áh Kriszti nem lesz ebből rendszer........ :roll: :roll: :roll:

KépKép
KépKép
zsalyam

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

4-5 nap után felejtenek a kicsik,nem?

sutimano76

szerintetek,mit csináljak???Berni fürcsizik fél8-8 körül,megetetem,ugye a nagyágyban alszunk,bealszik cicin,de aztán fél9 és fél10 körül megébred és csak cicin alszik vissza,aztán már fogalmam sincs mikor van a kövi kaja,így ha többször nem is kell,akkor 23 éséjfél körül lefekszem én is aztán eszik amikor eszi,de én úgy unom már ezeket a felrohangálásokat,lehet ébren kéne tartanom,nem????
mától asszem megint elkezdem írni hogy éjjel mennyi idönként eszik,mert bár a mai éjszaka úgyahogy,de nagyon szeretnék már 6 órát egyben aludni!!!

sutimano76

Én azt hittem másnapra felejtenek.. :roll: :roll: :roll:

KépKép
KépKép
zsalyam

hm micsoda kívánságok Süti :wink: :D !

nem tudom mit csinálj....
nekem nagyon kényelmes,
hogy együtt alszunk :D .

KépKép
KépKép
zsalyam

Luca sem felejtette el a tesókat, pedig egész téli szünetben nem voltak itthon :)

vicger

na. jó éjszakánk lesz :lol: :lol: :lol:

vicger

Ja és Keve 23 hónapos korában
aludta át először az éjszakát
biztató ugye :lol: :lol: ?
Addig éjszakai cicizés volt...
:D

KépKép
KépKép
zsalyam

Pihentető és kevés keléses Jó Éjszakát!