A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

[quote="manósziget"]S írta:manószigetcoop megy ez!!! Látod, csak kicsit rugdosni kellett a hátsóját aztán már lett is munkája. ;) örülök, hogy jobb lett mára a kedved. :lol:

:lol: köszi :wink:

KépKép
Kép
scooper

[quote="vicger"]I írta:vicgersmételt szépjónapot :)

Scoop, úgy örülök!!! :):):):)

:lol: én is, én is, én is......
nekem gyüminap holnap :? :lol:

KépKép
Kép
scooper

Orsi, rossz hírem van: dádá leszKép fehérje nap sincsen cukker, meg csoki :)
hajdina, köles, bulgur... passzolom.. talán zöldségnapra igen... bár a rizs nem gabona, hanem fű ;) ha gabona akkor igazából a ch napra lehet betenni, na de hogyan? ehhez kicsi vagyok :Egyél rizst, az tudom, h zöldségnapon lehet ;):):):):)

Luca most alszik, kínomban betettem a babakocsiba/!!!/ s most már vagy 3/4 órája húzza a lóbőrt. Remélem éjjel alszunk, mert tényleg világgá megyek. Bocs Andi és t-pk :oops:

Scoop, már haza se mentek? vagy most mi van? :roll:

Asszem makrélát is eszek holnap 8) 8) 8) sajttal.... nyammmmmmmmmm

vicger

:twisted: :idea: :arrow: :arrow: :idea: :) :o 8) :cry: :wink: :roll: :twisted: :evil: :!:

Kép
babcika

Sziasztok

Dorkáéknak nagy simi és sok sok ++++++++++++++++++!!!!
Végre a végére értem, persze megint nemalvás árán. Mert mi éjjel nem aludtunk így lenni hulla. Én nem tudom ti hogy csináljátok, de délután alszik és nem tudom 0-1 előtt letenni. Tegnap letettem negyed 1 körül és aludt 5:20-ig. Az sem sok, de ma......... végre éjfélkor elaludt, de nem sikerült betenni a kiságyba mert felébredt. Akkor vissza, na fél 1-kor siker, de 3 előtt ébredt és nem aludt 3/4 6-ig. Gondoltam legalább 5-6 órát alszik, ha már éjjel nem. De 4 óra múlva kelt. Ő dél körül bealudt, de mire oda jutottam, hogy behunyom a szemem, már ébredt. Aztán ő megint bealudt a hintába!!!! Felébredt, mosdós fürdés, evés, kis nyűgi, kis vigyor... és most megint a hintába alszik...... :shock: :shock:
Mért jó neki ülve aludni???
De 3-4 napja semmi, sehogy nem jó, csak pár percig. Se ölben, se hason, se háton, se hintába, sehol. És ordít, mintha fájna valami, de nem. Tudom mikor fáj, de nem az a baj. Nem tudom mi. Ha kézben van és állunk, na akkor elhallgat. Amint leülsz vagy leteszed olyan brutálisan ordít, hogy az borzasztó. Nem értem!!! Hajnalban kivittem a kagyló fotelba betettem és ott csönd volt. Bejöttem, 1-2 hang volt, de nem sírás, nyöszörgés, aztán csönd lett. Ott bealudt és onnan hoztam az ágyába. Ja és ha áll vele az ember, akkor vigyorog is édesen.
Andi átérzem teljesen az éjszakáitokat. És igen, aludt szinte egész nap, de én nem tudtam, így végre itt utolértem magam.
De semmit nem csináltam egész nap amitől még szarabbul érzem magam, de hulla vagyok. Most lehet el tudnék aludni, de jön párom, csinálok kaját, ma még nem ettem normálisat. Csak műzlit, chipset. Bocs fogyózok!
Andi képek nagyon tetszenek. Barni alvós és a tesós is. :lol:
Veronika, Julcsi, Móni mintha lenne közötök egymáshoz... :wink: :lol: Balcsi.....de irigy vagyok....
Scoop megy ez látod. Meg tudtad vele normálisan beszélni. :lol:
Kriszti Ti még mindig nagyon szépek! Azok a képek. Mindegyikről sugárzik a kiegyensulyozottság, boldogság. És ba........ott jól nézel ki. Én kerülöm a tükröt... :cry: de én lenni nagyon gyenge a diétához, főleg egyedül. Időnként főzni sincs időm, nemhogy 2 félét!
Anna Neked én is köszönöm. Olyan jó olvasni.... és milyen igaz.
És Astrid Neked is tökéletesen igazad van. És én is csak jól elpanaszoltam múltkor a bánatom :oops: pedig ő nagyon jó ember. Az persze más kérdés, hogy összeillünk-e, de az első perctől tudom, hogy jószívű és nagyon jó apa lesz. És az is.
Manó nem semmi vagy ezzel a tornával... :lol: :lol:
Viki teherautó... ez, hogy jött? Én sokái kamionozni szerettem volna, de nem úgy alakult az életem. De a nagy dögök iránti szerelmem örök marad. :lol:
Bölcsi... én is úgy gondolom, hogy 1 évesen még olyan pici és nem adnám be. Nekem annyiból könnyebb, hogy anyuék útba esnek és inkább nekik adnám le napközben, de 2 éves kor alatt semmiképp. És igen, szeretnék vele lenni, dolgokat átélni, látni, most is valamelyik nap lemaradtam az átfordulásáról, pedig csak fürödni voltam.
Sokmindenki kimardt bocsi. Emléxem még dolgokra, de nem jön az ihlet. Én nagyon béka segge alatt.
bex13

Bocs, Janó írta a fentieket, míg Blankáztam :lol: :lol:

Kép
babcika

Andi, ha Berni így folytatja,akkor bulizhatunk együtt is,majd nappal alszunk....

Látom Kriszti is jöhet!! :?

Kriszti lóvé,hát ez nálunk is szolott menni kölcsönből egész éves ajcsi lesz!!
gáz hurrááááá :lol:

Madar,véleményem....csak a megbántódások végett!! :lol: :lol: :lol:

Vera,de jó neked,hogy így visszaaludt...enyim gyerek 3.45-kor ébren maradt,gondoltam bevetem én is ,hát se így se félálomba nem kellett a cumisüveg,így 4.45-kor aludt vissza!!!ha lenne fönt laptopom,akkor dumcsizhattam volna Andival!!

Madar,Frocli,fa, gyerek, fények??????????Én csak félig fa félig Froclit láttam,hova lett nekem a kép többi része?????????

Tengdi,mindegy csak irodai legyen,szeretek gépelni,írni ,számolni(nem túl bonyolultat),telefonálni........és bár tervezek egy vámkezelőit,de a legjobb lenne bekerülni valahova és ott megtanulni,mert nekem munka közben jobban menne ,mint tankönyvből!!!!
például az asztalosság is érdekel,na de ez női szakma ugyi!
nyelvtudás....hmmmm,hát nekem az sose lesz,ez is olyan hogyha leülök és kerek mondatokat kérdezgetek,hamarabb megtanulom,mintha tanfolyamra járnék,plussz most egy fillérünk sincs angol tanfolyamra!

Dorka,Kitartás a 10 :shock: nap kórházhoz,és továbbra is mennek a gyógymanók!!!

Madar,náhány vonás nagyon is hasonlít!!!

Kevének nagyon boldog névnapot!!!

Zsíros tej ,nem zsíros tej.....sztem se ettől függ,mert Berni se alszik sokat 2 etetés közt viszont havi majdnem 1 kg hízik!!!a délutáni kelés után eszik a leglátványosabban és akkor a legkönnyebb előtte is mérni,és ma is csak 90-100-at evett.,

Minuszokhoz gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MAdar,bár apiról nem mutiztál kiskorit,de mindkét csajszi titta te vagy!!!

Scoop,hurrráááá hogy lett munka!!!!

Barni a járókában,de édi....aszitted mi hogy eljártszik.....hahaha,hát titta apja bárhol bármikor :lol: :lol: :lol: :lol:

Hát bocsi de csak 633-on tartok,ha tudok még jövök!!!

sutimano76

És akkor:

Erika Vikijének Boldog Szülinapot!
Katának És Zsúnak Boldog Szülinapot!
Lili Fruzsinádnak Boldog Névnapot!
Astrid és Anna Simonoknak Boldog Névnapot!
Atesznak KisAtinak és Anna Attiláinak Boldog Névnapot!
Zsalyam Kevének Boldog Névnapot!

Nem kis lemaradásom volt, de a 8 napban még benne vagyok! :wink: Remélem nem hagytam ki senkit!
bex13

hahóka!

visszaolvasni nem megy, elromlott a kisoroszlán, alig alszik nappal és csak sír. nem lehet letenni, felvenni se, menni se, állni se, ülni se... semmisejó :(

lassan nekem sem....

egyedül azt élvezi, ha rázzuk, na de nem lájtosan, hanem baromi gyorsan és erősen, lehet, ráteszem a hordozót a centrifugára, eskü... egy mixer megirigyelné a gyerek-koktélt, amit mixelek, én beleszédülök, de ő élvezi...
és hogy nem hány, nem tudom, én hallom a pocakjában, ahogy lötyög a hami

mentem...

floranan

[quote="sutimano76"]
írta:
sutimano76Madar,Frocli,fa, gyerek, fények??????????Én csak félig fa félig Froclit láttam,hova lett nekem a kép többi része?????????

Elvitte a kiscica... :P
De akkor beteszem még egyszer, bocs, ha valaki unja már. ;-) Kép

Kép
frocli

[quote="manósziget"]Z írta:manószigetsú, nálatok sincs alvás? Ákos dettó... ha megyünk de. sétálni, akkor azalatt alszik, de tegnap is csak 5-kor aludt el... Ma nem voltunk sehol és csak 10 perce aludt el....

Ahogy olvasom minden babó "elromlott" :lol: :cry: :lol: :cry: kiváncsi lennék, hogy mi okozza mert ez már mondhatni tömeges...

és ééééértem :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
zsu9

Luca re-nyüssz :? :? már tanyázott mindkét cickón, ivott teát, ezek után már max almát reszelek neki 8) :lol:
most épp a karácsonyfán nézi az égőket.. eddig észre sem vette :roll:
Egyébként tényleg van vmi a levegőben, Ateszék is egész nap meg sem álltak :?

vicger

Mi most füriztünk, vacsiztunk, és most alszik, elájult, de hogy meddig??? :roll: :roll:

Kép
babcika

http://www.nlcafe.hu/noklapja/20100108/ ... os_jelzes/

Frocli
: szépek vagytok, de tudtok élni az már biztos :D :D (lehet hogy betoji vagyok, de nem mernék ilyen hosszú útra menni egy ekkora babóval

Kép

Kép
zsu9

eddig :? :? :?

Kép
babcika

Dávid is kifeküdt kiesett a cumi, úgyhogy mélyen alszik kb. 1 órát aztán indul a mandula éjfél- egyig :lol: :( :lol: :( :lol: :(

Kép

Kép
zsu9

Kép

Kép
zsu9

most nézem aludt 5 percet :shock: :shock: :shock: :shock: kezetfoghatunk babci

Kép

Kép
zsu9

enyém is alszik, most szépen leteszem....

Frocli, jó az a kép :)

vicger

Babci, Zsú babákok tényleg nem vitték túlzásba....
Tényleg a levegőben van valami. Semmi nem jó, itt már most nyűglődés van!
bex13

ahogy letettem, már fent volt a feje /hason alszik/ innentől nem sok ötletem van.... :? :?

vicger

[quote="zsu9"] írta:zsu9
[quote="manósziget"]Z írta:manószigetsú, nálatok sincs alvás? Ákos dettó... ha megyünk de. sétálni, akkor azalatt alszik, de tegnap is csak 5-kor aludt el... Ma nem voltunk sehol és csak 10 perce aludt el....

Ahogy olvasom minden babó "elromlott" :lol: :cry: :lol: :cry: kiváncsi lennék, hogy mi okozza mert ez már mondhatni tömeges...

és ééééértem :lol: :lol: :lol:

enyém nem "romlott el" , maga a Jóság.

Kép
Kép
tengdi

Nahát nahát,irgumburgum.
Álommanókat mindenhova!!!!

Kép KépKépKép
Kép

Kép
v.andi

Babcika, teljesen rendben van, ha egy katolikus gyerek jár a református hittanra. :wink:

Ja, és megtudtam, hogy a jászolban! vannak az állatok, a lovak zabosládából esznek, a tehén szalmát! eszik és vályúból! :shock: és ők a falusi gyerekek. Hm. :(

A kedvencem különben az előző helyünkről: Kik voltak Ádám és Éva fiai? Ábel és Kábel.

És ne haragudjatok rám, de Emese olyan jó, mint egy kis angyal. Sokat alszik, ha ébren van nézelődik, nagyokat kacag, ha puszilgatjuk a nyakát, egy szó panaszom nem lehet rá.

Különben utálom a káposztás tésztát és soha életemben nem főztem még. Nem tudom, mi volt ma velem...

Flora, neked külön: Kisorijobbulást!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Babcika, mi van a hajhullással? Megnyugodtál?

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Andi, nektek nem segítettek ezek az óraketyegéses meg hasonló tanácsok?

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Madar, szeretnélek megkérni, hogy ha elmész a csokoládékóstolóra gondosan jegyezd fel az elérhetőségeket, mert régóta vágyom valami hazai különlegességre. Előre is köszönöm! :wink: :)

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

CSak azért jöttem, hogy kikapcsoljam a gépet :P

Mindenkinek jó éjszakát!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

[quote="laki papné"]A írta:laki papnéndi, nektek nem segítettek ezek az óraketyegéses meg hasonló tanácsok?

Köszönöm a tippeket.
Még aznap pici rádióval aludtunk,de szerintem semmi hatással nem volt Barnira,engem viszont idegesített,mert együtt alszunk a hálóban.

Arra viszont rájöttem,hogy mindegy neki hol alszik,ha álmos.Ma nagyon sokat aludt:babakocsi,járóka,kiságy,háló.Tehát nem ezzel van a baj,hanem azzal,hogy más ritmusban próbálkozik.

Most elaludt,így megpróbálok én is aludni,amíg tudom.Mára különösen elfáradtam.

Kép
v.andi

[quote="zsu9"]h írta:zsu9ttp://www.nlcafe.hu/noklapja/20100108/a_laz_fontos_jelzes/

Frocli
: szépek vagytok, de tudtok élni az már biztos :D :D (lehet hogy betoji vagyok, de nem mernék ilyen hosszú útra menni egy ekkora babóval

Köszi. Majd utólag kiderül, hogy bátor vagy hülye vagyok... :P
De így végiggondolva, nem hiszem, hogy gond lesz. Én elég talpraesett vagyok, voltam már sok ciki helyzetben, mindet megoldottam. Majd egyszer mesélek. ;-)

Kép
frocli

Én is elköszönök. holnap hn 5-kor kelek, 6-ra jön a taxi, 7-kor indul a vonat. Azért majd szurkoljatok....

És majd jövök 2 hét múlva, mesélek. Addig is legyen mindenki jó, aki beteg gyógyuljon meg, a nemalvó babák addigra már aludjanak éjszaka (is), a párok jussanak el a harmonikus kapcsolathoz és a világban se történjen semmi gány dolog. Szóval áldás és békesség....
Sziasztok!!

Ps: ja és előre mentességet kérek a visszaolvasás alól, cserébe majd teszek fel képeket. :oops:

Kép
frocli

[quote="frocli"] írta:frocli
[quote="zsu9"]h írta:zsu9ttp://www.nlcafe.hu/noklapja/20100108/a_laz_fontos_jelzes/

Frocli

De így végiggondolva, nem hiszem, hogy gond lesz. Én elég talpraesett vagyok, voltam már sok ciki helyzetben, mindet megoldottam. Majd egyszer mesélek. ;-)

Nagyobbik kicsi fiamnak :D nagyon tetszik Bence képe a vonalzódon, hogy mekkora szeme van... :lol:

Kép
Kép
tengdi

kint abszolút nem tudsz netezni, vagy nem akarsz?

szorítok az útra!!!úthoz..

Kép
Kép
tengdi

[quote="tengdi"]k írta:tengdiint abszolút nem tudsz netezni, vagy nem akarsz?

szorítok az útra!!!úthoz..

Fiad édi lehet... :)

Szerintem nem lesz. ha igen, akkor beköszönök. :)

Kép
frocli

Barni is felèbredt...

Kép
v.andi

[quote="tengdi"] írta:tengdi
[quote="frocli"] írta:frocli

Frocli

Nagyobbik kicsi fiamnak :D nagyon tetszik Bence képe a vonalzódon, hogy mekkora szeme van... :lol:

Atinak dettó :):):)

vicger

Andi, de ilyenkor aludni szokott, nem? Lehet h cifrázza?
Luca is most kómál be sokadszorra a cickón... azért melegen ajánlom, h bármi is az, ami miatt ilyen cudar napja van minden babának, vagyis majdnem mindenkinek, 5 percen belül jogutód nélkül szűnjön meg.

Frocli, drukkolunk , de minden okés lesz :wink:

a photoscapén mijaza kötegelő? :roll:

Süti, az a cékla már rég szétfőtt 8)

vicger

Kriszti, a kötegelővel tudod pl egy albumon belül újra elnevezni/átnevezni a képeidet. Pl. össze-vissza neveken mentetted le a képeket a gépedről, majd betetted pl. 2009 Karácsony albumba és akkor át tudod őket egyszerre nevezni. Remélem érthető voltam, mert most már kómázom, megyek is.

Frocli: nagyon jó, szép, szopizós utat Nektek! Majd gyere a képekkel.

Kép

Kép
hgrita

[quote="babcika"] írta:babcika
[quote="laki papné"]K írta:laki papnériszti ez nagyon jó! :D

És akartam tegnap írni, de elfelejtettem:

Jézus azt mondta: "Kérjetek és adatik nektek!" (magyarul: kérjetek és Isten megadja, amit kértek :wink: ), úgyhogy tessék kérni, nem csk én vagyok itt protekciós, úgy látom! :wink:

Én vallásos neveltetést kaptam, férjem is, de kicsit mostnaság eltávolodtunk a hittől abból a szempontból,hogy nem járunk templomba, de én már közeledek ismét, csak most a vírus miatt nem merek közösségbe menni, oda sem, de a minap éppen erről beszéltünk, hogy mondtam neki Isten segít, segített, mert nem volt pénzünk és hát megemelte a bank a hitelkeretet, erre ő, hogy ja, hitelt adott a jó Isten, mondom igen, erre, hogy és miért nem lottó 5-öst, és mondtam,hogy arra nem vagyunk érdemesek, biztos valaki más jobban megérdemli, vagy éppen senki, de én inkább kérem, hogy Blanka csípője és az én rákszűrésem rendben legyen, mint a lottó 5-öst, és vajon arról ki gondoskodott, hogy a kollegája lelépjen és így több munka jusson neki és több fizetés, nem kérhetjük, hogy egy bőrönd pénzt adjon, azért kaptunk tőle értelmet, érzelmet, szabad cselekvőképességet, hogy használjuk is.... gondolom én.

Babcika a szerencsejáték az ördög játéka!!!én sem játszom!

sutimano76

[quote="t-pk"]S írta:t-pkziasztok,
Dorka babának +++++

Most csak 1 másodpercre ugrottam ide, de megnyugtatok mindenkit, aki nem alszik, hogy örüljetek, mert nektek csak 1 gyerek nem alszik éjszaka :wink: , legyetek poztitívak,....mi 10ig nézegettük, éjfélkor már fenn voltunk, utána 3 kor ....és mire 2 gyereket megszoptatok, már kelhetek is újra...de imádom őket, az a nagy szerencséjük, hogy amikor rám mosolyognak elolvadok...

minden elismerésem atied,én már kivagyok pedig csak 2 éjszakánk volt rosszabb!!!mikor alszol???

sutimano76

[quote="vicger"] írta:vicger
[quote="babcika"] írta:babcika
[quote="laki papné"]K írta:laki papnériszti ez nagyon jó! :D

És akartam tegnap írni, de elfelejtettem:

Jézus azt mondta: "Kérjetek és adatik nektek!" (magyarul: kérjetek és Isten megadja, amit kértek :wink: ), úgyhogy tessék kérni, nem csk én vagyok itt protekciós, úgy látom! :wink:

Én vallásos neveltetést kaptam, férjem is, de kicsit mostnaság eltávolodtunk a hittől abból a szempontból,hogy nem járunk templomba, de én már közeledek ismét, csak most a vírus miatt nem merek közösségbe menni, oda sem, de a minap éppen erről beszéltünk, hogy mondtam neki Isten segít, segített, mert nem volt pénzünk és hát megemelte a bank a hitelkeretet, erre ő, hogy ja, hitelt adott a jó Isten, mondom igen, erre, hogy és miért nem lottó 5-öst, és mondtam,hogy arra nem vagyunk érdemesek, biztos valaki más jobban megérdemli, vagy éppen senki, de én inkább kérem, hogy Blanka csípője és az én rákszűrésem rendben legyen, mint a lottó 5-öst, és vajon arról ki gondoskodott, hogy a kollegája lelépjen és így több munka jusson neki és több fizetés, nem kérhetjük, hogy egy bőrönd pénzt adjon, azért kaptunk tőle értelmet, érzelmet, szabad cselekvőképességet, hogy használjuk is.... gondolom én.

Babcika, hidd el nekem, hogy a lottó 5öst, nem az Isten osztja.... Lucifer haverunk a ludas benne. Nem is kellene soha...

A din-djin-din Lucául azt jelenti, hogy vegyél fel :)

jó akkor nem csak én gondolom így!!! :D

sutimano76

Babcika,ja ha 5000 vagyon,akkor Berni gazdag lett,a nagyszülők gyűjtögettek neki...mi is ők az új 200-ast míg egyet egyet adtak visszjáróba,azt félreraktuk,aztán egyszer elmentem vásárolni 1000 adtam 810 volt a visszajáró és 4 200-ast kapta akkor mondtam azt uramnak Tibi,vagyis Viktor :D ,így hamar legatyásodom,és azóta nem tesszük félre.
Amúgy egy dolog ami miatt mindenképp akartam:
-ADÓMENTESEN KAMATOZIK!!!!!!!!
-10%,de évi max.6000-rel megtoldja az állam!!!semmit nem hagyok ott amit nem muszáj!!!

Az egészségpénztárba is csak azért léptünk be mert évi befiz. után 30%-al megtoldja az állam
.

Andi,céklát mélyhűtőbe,mert a zöldséges szerint mostmég occsó,de tavasszal drágább lesz a cékla mert őszi zöldség!

Nem főtt szét,de altatni,olvasni,altatni,olvasni,közbe apika is bitorolta a gépet,hát na......és a hajmosás,vasalás már holnapra tolódott!

Ez jó,Ati megverte Gergőt...hihihi

és bocs de nekem Berni nappal jól alszik....

de.10-11 körül alszik,majd 2-3 óra múlva berakom a babakocsiba (ma mondjuk magától aludt el játszás közben az ágyon)és irány a terasz,ma mondjuk nem ott aludt,hanem a fürdőbe fűtés elzár ablak kinyit...bejött,3,5 órát aludt!

Jó éjt,megyek mert kiscsaj délután óta ringlispilt játszik,180 fokban forog,mondjuk most hasra sikerült tennem,nemtudom úgy mit tud csinálni,de remélem alszik vagy 5 órát!!!drukkolok mindenkinek a jó éjszakáért!!!

sutimano76

fél éjfélkor tettem le, 3-kor kelt.. napközben aludt vagy egy órát...ha ezt így folytatja paff leszek... :roll:

Kép

Kép
zsu9

Anna, jajj tegnap elfelejtettem, meg vagyok nyugodva hajhullás ügyben, csak nagyon hullik az újszülött haja, de már ott az új és már 2 cm kb, tehát nem kopi :D

Hittan, én is így gondolom :wink: Ábel-Kábel, na ez nagyon tetszik, nagyon szeretem a gyerekszájat :D

Süti, így már értem, mi kb. 70.000 Ft.-ot szedtünk össze Janónak az új 200-asból, de sajnos elvitte a mumus. mumus= számlák, pesti út, pelus stb....

Én babikám rendes kislány volt, mikor itt írtam felébredt csak egy cumi kellett neki és aludt reggel 5-ig, akkor ismét egy cumi és 7.20-kor jelentkezett reggeliért, tehát jó volt nagyon :D

Remélem minden baba ilyen jó volt :wink:

Kép
babcika

[quote] írta:
[quote="t-pk"]S írta:t-pkziasztok,
Dorka babának +++++

Most csak 1 másodpercre ugrottam ide, de megnyugtatok mindenkit, aki nem alszik, hogy örüljetek, mert nektek csak 1 gyerek nem alszik éjszaka :wink: , legyetek poztitívak,....mi 10ig nézegettük, éjfélkor már fenn voltunk, utána 3 kor ....és mire 2 gyereket megszoptatok, már kelhetek is újra...de imádom őket, az a nagy szerencséjük, hogy amikor rám mosolyognak elolvadok...

minden elismerésem atied,én már kivagyok pedig csak 2 éjszakánk volt rosszabb!!!mikor alszol???

3szor 1,5-2 órát éjszaka...

t-pk

Kriszti, nem uszítasz, ilyet nem mondott senki. Legalább is én nem olvastam ilyet seholsem......... :cry: és ne haragudj Kriszti, de ez a feltételezés nekem sértő..........eszedbe se jusson ilyen!!!!!!!!!!! :wink:

Anna, köszi amit írtál, elgondolkodtató....én észreveszem a jót is, max azt nem olyan sűrűn írom ide, mint a nyűgömet :wink: Mindig megdícsérem-szóváteszem, ha valami jót tesz... Ezzel nincs is gong :)

KépKép
Kép
scooper

jobb reggelt!

T-pk,aszittem nappal is udsz alszol egy kicsit......uhhhh én már felborultam volna ilyen kevés alvással....na valszeg ezért nem kaptam ikreket,pedig hogy szerettem volna!!!

Mi éjszakánk kicsit jobb volt a tegnapi és előttinél,de még nem az igazi!

sutimano76

Astrid, én azért próbáltam úgy leírni a gondomat, hogya azért hiába voltam totál pipa, azért ne csak az jöjjön le, ami rossz...vagy talán lehet, hogy rosszul fogalmaztam? :roll: én nemtom........ :roll:

KépKép
Kép
scooper

Anna,te tényleg olyan jókat írsz,de az én uram az annyira sajátos,hogy sajna ezek rá nem illenek,hiába dícsérem én,attól többet nem tesz!!!már próbáltam semmi eredménnyel! :(

sutimano76

Ja és hajhullásra jó bánfi hajszesz lady is!!!

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: