A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

ORSI ÉS MÓNI
BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!

Marcipánnak boldog hófordulót!!

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi, aranyos vagy köszönjük szépen!

Orsi és Móni Boldog Születésnapot!

kispiskóta

MÓNI ÉS ORSI NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!

Marcinak boldog hófordulót!

Andrea
Kép
kindernay

na. megvagyok. simit is csak ma olvastam, kössz Tücsi. Meg Móninak is.
OFF
Ma már valamivel jobb. Meg kitaláltam valamit, amivel a pénteki mérgem egy részét visszaküldöm a feladónak (irodába kollegák).

meg közöltem apával (nem éltem még vissza azzal a felkiáltással, hogy VERSENYAUTÓ), hogy tegnap vagy 10x indítottam el a mosógépnek egy programját mire végigvitte. s hogy ennek hatására a bukaresti cégtől árajánlatot kértem Miele mosógépre. aztán meglátom mit adnak, max dajcsoktól hoz egyet. hát nézett, mint üregi nyúl, de nem kommentált. max annyit, hogy akkor az áruszállítóval köll menni némethonba.

tegnap hívott anyós, meghalt apának a keresztapja. leukémia. döbb-döbb. ritkán találkoztunk, de szerettem. sajna nem lehet szó róla, hogy elmenjek a temetésre, hisz Gréta, Edina itthon, meg nem érnénk haza mire Adrit el kell venni. Megy apa. Ez van, az élet megy tovább.
ON

Alma először nálunk is csodálatot váltott ki, de éhes disznó (pardon: malacka) rulez, ő is addig foglalkozott a kezemben levő almával, míg elérte. tegnap ilyen alapon banánt nyalt. ha tilos, akkor jöhet, nyalánkság fini.
két napja este 7 köról Panadolt kapott. olyan hisztis volt, tiszta nyűg, az egész ökle a szájában. ma reggel is simiztem a pociját, erre a hüvelyk meg a kicsi ujjaim marokra fogta, s irányította a mutatót a szájába.

na, ugrott apának a kertben kimenni az oldalba minikirándulni. esik az eső.

Enikő, Monccs: fiúk jobban vannak-e?

Kép
kissmanó

érintettek:

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!!!

Kép
kissmanó

Zsú: nem tudok nyilatkozni ez ügyben. apasztó is csak akkor lehet, ha terhes a mozgás, ha kifáraszt. elviekben. de ez is, mint sok más a szopi témában, szerintem embere válogatja

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Móni: Nagyon éééédes a kis Mackód :lol:

Zsú: Milyen ügyes Marci :D

Manó: Örülök, hogy mára kicsit jobban vagy! Mosógép rulez :lol:
off Mienk is kezd behalni, folyik alul... pedig nem régi és jó nevű márkás, vagyon volt... ezeket direkt 2-3 évre gyártják :evil: Nem is tudom miért nevezik tartós fogyasztási cikknek, ha alig bír néhány évet :shock: Bezzeg a régi mosógépek, anyunak a 32 éves Gorenje masinája még mindig műxik, max az ajtónál lévő gumit kellett cserélni más baja nem volt...
on

Éjjel nem valami sokat aludtunk. Mértem a lázát olyan 3 óra fele, 39 volt,akartam adni neki kúpot, de ahogy benyomtam úgy kifosizta. :roll: Most nemtom, hogy az antibiotikumtól fosizta ki, vagy mert egyszerűen irritálta a kis fenekét a kúp.... Aztán összetakarítottam a cart, mivel persze kilőtte így beterítette az ágyat, a ruciját, a pizsimet 8) Ágyathúztam, átöltöztettem, magamat is. Most mosok :lol: Na a lényeg, hogy 3 kúpot fosizott ki, szal nem tudtam neki beadni sehogy se :shock: Ezért Nurofent kapott 2,5 milit, viszont az nem viszi olyan hatékonyan le a lázat, mint a kúp :roll: :( úgyhogy nedves ruhával törölgettem "hűtőfürdő" címszóval... Fél 7kor sikerült visszaaludnunk már apa hazaért a munkából addigra. Persze Viola 3/4-ed 7kor felébredt :shock: , csináltam neki kakaót és lehúztam a redőnyt, mondtam neki, hogy még éjszaka van aludjon tovább, és hihetetlen de visszaaludt, fél 10ig hunyáltunk :D
Hja és Bogár is csúnyán köhög már és folyik az orra, úgyhogy holnap saját dokkerhez nemcsak Zalánt viszem, hanem Bogarat is. Viola tartjaa frontot a kölkök közül...

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Én is boldog név és szülinapot, házassági évfordulót....stb kívánok azoknak akiket érint :lol:

ceniko
Szeged

Enikő: há tudod métt tartós..... tartósan kell vásárolni újabbat és újabbat.

amúgy tieteké millen névre hallgat?

szegény Zalán, szegény Bogár, szegény TE. gyógyuljatok meg hamar, Vilcsi pedig reméljük kimarad belőle.

Kép
kissmanó

csajok: szerintetek ha dajcséknál vennénk motyógépet (s neadjuram mégiscsak az is meghibásodna), akkor a garanciális munkálatokat itten ingyé elvégezhetnék elvileg?
vagy ezt tisztázzam vásárlás előtt?

Kép
kissmanó

Manó, miért pont No-ból kell mosógép? Szerintem érdeklődjétek meg mindenképp!

kispiskóta

Segítsetek!

Van a bal mellbimbómon felül egy fehér pötty, nem tom mi az. Szerintetek? A szájpenész hogy néz ki?

Sziasztok!

Móninak és Orsinak Sok Boldog Szülinapot!

Móni: Tündéri a Barnamacid!:D

Ma csak ennyire futja. Kivagyok... :roll:
Vendég

Éljenek az ünnepeltek!

Tücsi: kellett szednem a terhesség alatt külön vasat,annyi is volt az aranyeremnek. Szülés után nem szedtem, 3 és fél hét múlva úgy kijött megint az aranyerem, h vérzett :oops: . Nem tudták rá a legjobb gyógyszert adni, mert szoptatok. Kb egy hónapja elkezdtem az Elevitet megint. Gondoltam rá, h meg kéne csinálni a vérképemet és vasat kellene szedni, de még nem volt erre időm, ill. "féltem" az aranyerem. :oops: :oops: És egy doki sem mondta, h feltétlenül szedjek vasat. Az új gyerekdoki azt mondta, h azért kéne vas, h ne hulljon majd a hajam, a tejjel kevés megy át a babába. Nem tom, ha nagyon kell, szedem majd, de azt gondolom, h ha direktben adtuk a vasat a gyereknek, annak jobban kell hatnia, mintha én enném.

Ági! Én is szedtem vasat, mert elég rossz lett a vérképem. És kontrollálva is volt végig. Azt tudom, hogy a tej vastartalma szinte elenyésző, a babák a méhen belüli fejlődésük során "töltődnek fel" vassal. Ha ekkor nem megfelelő a vasellátottsága a mamának, akkor a babánál is problémák lehetnek-én így tudom. De mivel te szedtél vasat kismamaként, ezért valószínűleg nem itt keresendő a probléma oka. És milyen gyógyszert kaptál vaspótlásra?
Szájpenészhez nem volt szerencsénk, nem tudok írni róla. (És szappannal, melegvízzel sem jön le?)

Zsú! A mozgás keringés és kedélyállapot javító hatású is egyben. Ha csak a jóleső, kellemes fáradtságig tornázunk, mozgunk, nem hiszem, hogy a tej rovására menne.

Születésnaposoknak sok boldog születésnapot kívánok!

Enikő! Zalánnak és Boginak is mihamarabbi gyógyulást és egészséget kívánok.

Móni! Bálint milyen sokat változott! Nagyon szép kisfiú. És Blanka tényleg nagyon nőcis már. Gondolom a ruha és cipővásárlásnál ő mondja meg, hogy mit és milyen színűt vegyetek meg neki. :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Csajok 39,9 Zalán láza :shock: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: kész vagyok :cry: :cry: :cry:

ceniko
Szeged

Na, pihiztem egy picurit, már jobb.:)

Zsú: Marci nagyon ügyi!:) Andris még nem forog. :roll:

Ckat: Gratula Borsnak! Nagyon ügyi!:D

Enikő: Sajnálom. :cry: :cry: Szegény Zalán! :cry: Hűtőfürcsi, amennyit csak tudod. Ha nem megy le, hívj ügyeletet.
Drukkolok hogy lemenjen a láza és meggyógyuljon hamar. Puszikák neki. Kép
Vendég

Enikő: próbáld meg a csuklójára és esetleg bokájára tegyél ecetes vízbe mártott borogatást. Csajoknál az használt.

Kép
kissmanó

Enikő: Ez az érték már a 0,5 fokkal levont? :shock: :shock:
Vendég

Annee: igen :(
alkoholos vattával megtörölgettem picit..

ceniko
Szeged

Enikő: Szegény kis csöpp. :cry: Hűtőfürcsi és lázcsillapítókúp és sok sok folyadék.
Eszik rendesen?
Vendég

Jaj Enikő gyors jobbúlást Zalánnak! Remélem már jobban van!

Nekem is meg gyereknek is fáj kicsit a torkunk, meg köhög és tüsszög Botond, remélem csak átmeneti és nem rosszabbodik.

Andrea
Kép
kindernay

Andrea: Jobbulást Nektek is!
És minden beteg hamar gyógyuljon meg!!
Vendég

Sziasztok!

Szülinaposoknak boldog szülinapot kívánunk!!!

Enikő: Gyógypuszik Zalánnak, remélem, segít a hútőfürdő. Próbáld a priznicet is...(hűvös vizes kiszoknit húzz a lábára, nekünk anyu mindig ezt csinálta, és mindig le is vitte a lázat, ja a vizesre húzz egy szárazat is).

Annee: Mi történt? Tömzsi még mindig nyomja a rossz korszakot? Panka már picit megnyugodott, nem sír és nem hisztizik annyit. ma voltunk szüleimnél, most értünk haza, kabátban és sapiban alszik a hordozóban :shock:

Gurgika: Veled mi van aranyanyám ház ügyben?

Kép
zsuzsi**

Andi: azt honnan tod, hogy Boti legénynek is fáj a torka?
elhümmögte neked?

minden beteg gyógyuljon, mennek a pusszancsok és betegség: HUSS

Kép
kissmanó

Zsuzsi: Tömzsi rossz korszaka egy újabb fogacskával zárult. 2 fognak van már kint a hegye. Nem nagyok, de mindkettő áttörte az inyét. Lesznek még álmatlak éjszakáim emiatt... :roll:
Vendég

Andi, basszus, ti is lebetegedtetek? Nem igaaaz!!! Van valami járvány, vagy megfáztak a töpörtyűk?

Kép
zsuzsi**

Köszi mindenkinek, Dani láza ma reggelre végleg eltűnt, de maradt a rossz kedv, gyakorlatilag folyamatosan sír, ha nem eszik és nem alszik.. :( :( Szóval küzdünk.. Néha tényleg nem tudom, hogy azzal teszek jót, ha kap oltásokat, vagy azzal, ha nem??

Ceniko: én is a hűtőfürdőt tudom javasolni, vagy ügyeletet hívni. Szegény Zalán baba, gyógyuljon meg mielőbb!

Kormi: Miele a legjobb ( a mosógépszerelők is ezt ajánlják :) )

Kép

Kép
monccs

ja, montam is apjuknak, hogy szerinte az Unimogja lesz a csúcs az offroad versenyautók közt, akkor a Miele a háztartási Unimog.
de szeressem az ilyen megerősítéseket.

Kép
kissmanó

Monccs: Ti is gyógyuljatok meg, és huss a rosszkedvnek!
Daninak jókedv puszik! Kép

Basszus! Hallgatom a Híradót. A franc.. :( :( :(
Vendég

mi van a híradóban?

Kép
kissmanó

Enikő! Lehet, hogy én sem mondok újat. Mi is kifogtuk igaz 2 évvel ezelőtt azt a vírust, ami nagyon magas lázzal járt. Lázcsillapító önmagában azt sem ért. Lázcsillapító és utána hűtőfürdő vitte le a lázat néhány órára 38,5-re. Én már ennek is örültem 39,7 után és az ügyeletes is annyit mondott, hogy kitartás, csak pár napig ilyen magas a lázuk, utána lejjebb megy. Petikém kezdte, kicsit jobban lett -már nem kellett hűtőfürdőznie, elég volt a lázcsillapító is- Ádikám rögtön folytatta. Én már a 7. ülöfürdő után nem számoltam, hogy hányadiknál tartunk, mivel éjjel sem aludtunk. A gyerek a láztól, én pedig az aggódástól. Mire meggyógyultak (nem volt lázuk 3 napja) én iszonyúan fáradtan mentem vissza dolgozni. (A kolléganők pedig azt mondogatták, hogy milyen sokáig voltam otthon és sokkal több munkát osztottak rám mondván, hogy én biztosan kipihentem magamat. Nagyon haragudtam rájuk.:twisted: )

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Annee, Köszi!!! :)

mtücsi: nekik nincs gyerekük?? Nem nagyon érezték át a problémádat... :(

Mi van a híradóban???

Kép

Kép
monccs

anyaaaa.....
nem érted? fogom én az üveget.

Kép

Kép
kissmanó

Ckat: :lol: :lol: Most olvastam, hogy Bors hogyan reagált az egycicis megoldáshoz. Gondolta, szegény anyu biztos elaludt, jelzek, hátha leesik neki a tantusz.. :lol: :lol:

Kép

Kép
monccs

miért reszelje le anya az almát, ha így is jó nekem?
meg hát anyósjelölt is írta, hogy a kispasim is így nyomatja:

Kép

Kép
kissmanó

Kormi: Másfél lityis palack után egy cumisüveget fogni már meg sem kottyan! :lol:

Kép

Kép
monccs

Hiradó: Saját hányásában megfulladt egy 5 hónapos kisfiú egy gyermekotthonban. :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Haliho!

Enikő!
Zalánnak mielőbbi gyógyulást!!!!

Monccs!
Nektek is jobbulást!

Kinderke!
Köszike..

Zsuzsi!
Jajj ne is mondd, egy épülő ikerházat néztük Érden de én ki sem szálltam az autóból. A ház nem volt rossz de a hely nem jött be. Ati tiszteletből megnézte. Szal megerősödött bennünk Érdre SOHA!

Most van a 17-ik kerületben egy mediterrán jellegű sorház, azt nézzük meg.
Kinderke a férjedék ott építenek ha jól emléxem? :roll:

Ma itt voltak a szüleim+ a húgomék.
Samu kapott télapós rugit+sapkával..felöltöztettük, hát nagyon cuki benne, majd nyomatok képet.
Főztem-sütöttem ma.

Zsu!
Marcikád nagyon cukker.

Holnap Ringatóóóó??????????? Tücsike??
Mi ha megyünk akkor a fél 10-esre fogunk.
torolve_20131003125716

Ja ezt hallottam én is..de állítólag légzési problémái is voltak a kisbabának..kórházban is volt ezzel.. :roll: mindenesetre borzasztó :cry:
torolve_20131003125716

Gurgi: Igen, korábban született igy nem volt egészséges. Hmm.. szörnyű az ilyen.. :(
Vendég

Bori: hun vagy?
Főni ma 5 hós, gyere mesélj.

Kép
kissmanó

Uppsz...

Főninek gratula az 5. hónaphoz!
Jesszus! Mindjárt fél éves lesz, pedig épphogy csak megszületett. :shock: :wink:
Vendég

Hopsz!!
Főninek boldog 5 hót!

Móni+Orsi!
Boldog Szülinapot!
torolve_20131003125716

Hallò!

Mosógép:Mi januárban vetünk egy bauknecht-et 3* volt kint a szerelő mire végre megállapították hogy gyári hibás.Vissza a feladónak megjegyzem egy hétig anyunál mostam mivel Beninek éppen hasmenése volt ,és bukott is akkor rendesen szóval gondolhatjátok.Egyébként az Ottonál vetünk 700€ volt.Részletre vettük.Na szóval vissza az Ottónak telefonon mondta a csaj hogy akkor nézünk a neten vagy a katalógusba másikat.ès mivel már több mint a felét ki fizettük azt bele számolják.Ès végül is egy Milét vetünk most na jó ez már 1000€.De egy álom.:-)

Más:képzeljétek mi történt amúgy Off lesz.Ki jött egy villanyszámla hogy fizessünk 200€.Mert 2 hónap alatt 300KW többet fogyasztottunk.Telefon ide-oda. A fagyasztó a hibás.Régi fajta 15-éves nyáron kaptuk ajándékba.én már akkor mondtam Jannak hogy majd fizethetünk.A lényeg két hónap alatt annyit fogyasztott az aljas gép.Mint egy új majdnem egész évben.A lényeg fagyasztót is veszünk jövő héten 400€.Plusz a mosógép.Jól jön így kari előtt.Ráadásul a tv is szarakodik..........Faszomkarate.

Szülinaposoknak Boldog Szülinapot!!!!!!!!!!!!! KépKicsit jó húsban van a fiam????????ß :shock: :D :wink:A cipöcske csörög

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Rita, de jó, hogy mondtad el is felejtettem. Igen megyünk, aztán este meg oltásra. :? Akkor mi is fél a 10-esre megyünk. Talizunk megállóban?

Bori Boldog 5. Hófordulót Ádámnak!!!

kispiskóta

Meg Zsuuuuuuuuu persze neked is szól!!! Mármint a Ringatóóóóóóóóóóóóóóóóóó
torolve_20131003125716

Hemej: Hát, nem egy zörgőcsontú... :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon aranyos!:D
Vendég

Jaja, 9-kor a megállóban vagy picit előbb???
Remélem nem fog esni az eső
torolve_20131003125716

Már akartam kérdezni.. :oops:
Milyen a ringató? Mit csináltok ott?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: