A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Domino day!!!!!imádom

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora: Én is!!!:D Olyan gyönyörűűűű!:D
Vendég

Boldog hófordulót az érintetteknek!!

KépKép

KépKép
szivvi

Cumisüveg: nem dacból nem kell nekik, már mástól is hallottam, sőt ismerősöknél láttam is, ha egy bizonyos ideig nem él vele rendszeresen a gyerek, vagy sosem használt, akkor egy bizonyos kort elérve már nem feltétlen fogadja el. Nagyobb, okosabb, már nem tök mindegy, miből jön a tej.

Valószínű Beni sem tudna vele mit kezdeni.

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!

Olyan sokat írtatok, azt hittem sosem érek a végére.

Egcsi: munkaszervezés, és szoc.politika vizsgára készülök/ készülgetek

Zsuzsi: gratulálok a házikóhoz!

Andi: de jó nektek, hogy nálatok "mindig" esik a hó, itt meg semmi, pedig már nagyon várjuk. Jó bulizást neked! Táncolj sokat :D

Zsú: gratulálok a 3 kilóhoz, ez szuper! Hogy csinálod? "Csak" a torna? Lehet, hogy nekem is többet kellene tornáznom?!

Ckat: nagyon jó a járóka, hol vettétek? Na és mennyi az annyi? -ha szabad kérdezni.

Lidikóka: Bálintnak gyakorlatilag mindegy hogy honnan, csak folyjon a tejci. Bimbóvédővel, anélkül, Nuk cumiból, aventes üvegből, egyaránt iszik. Úgy látszik mázlim van.

Mennem kell, majd még jövök.

Kép
Kép
moni1973

Ádám is elfogadja cumiból a tejet, tápszert. Tartja is az üveget. Ez is szerencse. Azt nem tom, ha befekszünk a kórházba, hogy alakul a szoptatás, fejés, gőzöm sincs.

Gyors bejelentkezés, nem táncoltam, ittam egy itókát, de nagyon "lájtosat" megyek kifejem... :lol: :lol: viszont fincsit ettem, dumcsiztam, rötyögtem. Puszi mindenkinek

Andrea
Kép
kindernay

Jó reggelt, kellemes hétvégét!:)

Andrea: Azért gondolom tök jó volt kikapcsolódni.:)
Én szombatonként általában a barátnőmnél vagyok, ott dumcsizunk. Tömzsit is viszem persze.:) A múltkor elaludt apuéknál, igy nem vittem át. (Barátnőmék 4 lépcsőházzal arrébb laknak) Fél órát voltam képes maradni náluk mert hiányzott a fiam.:)
Vendég

Ági írtad,hogy a doki sok érdekes dologra hívta fel a figyelmet.Mire?Mi nem tanulhatunk belőle?

Nenoke én is jártam így a cumisüveggel és egy tök banális dolog volt ami ezt okozta.A cumi végén már nem pont volt hanem hasadék.Szegény Domika szívott egyet a cumin és dőlt kfele a szájából és félrenyelt.Én meg elvittem dokihoz,hogy nem eszik a gyerek csak köpködi ki a tápit írjanak fel másikat.Tök égő.

Hajhullásra a bőrgyógyász írt fel ferro-folgammát,és hajszesztAlpicort a neve.Ma kezdem el,majd beszáolok a hatásáról.
pillangó7

Hogy el ne felejtsem...

Marcinak, Dávidnak és Jankának gratula a 4. hónaphoz!
Vendég

Huha!

Dávidkának nagy pusszantást küld a kicsi menyasszonya, a 4 hónapjához!!!

A többieknek is gartula a 4 hónaphoz!
Vendég

Sziasztok!!
Zalán éjjel 2-kor felsírt, kivettem éreztem, hogy forró a kis teste :cry: Szopizott, majd megmértem a lázát 39,3 popsiban tehát levonva 38,8 :shock: Adtam neki Nurofent 2,5 milit, orrotszívtam (alig jönn valami az is vizenyős volt, tehát nem sárga vagy zöld -bocs a részletezésért :oops: -)
Aztán nyüszizett még egy darabig, majd bealudtunk. Elég rosszul aludt sokat felsírt, majd nyüszi , mindezt csukott szemmel és aztán visszaaludt...ez ment reggelig.

Reggel elrendeztem a nagyokat, majd őt is, és megmértem megint a lázát, de csak pici hőemelkedése volt (37,4 levonva) Úgy voltam vele csak elviszem az ügyeletre, ráadásul Viola lázgörcsre hajlamos, és hátha Zalán is örökölte... :roll: No elmentünk, a torka piros, valszeg vírusos, torokgyulája van... :( Írt fel antibiotikumot, elmentünk kiváltani, de a patikába közölték, hogy már hónapok óta hiánycikk ez a gyógyszer :shock: :evil: Vissza az ügyeletre másik gyógyszert-receptet kérni :evil: (nem voltam ám ideges áááááááááááááááááádehogy, vérnyomásom 500 :evil: ) Esett a havaseső, fújt a szél,kb 0 fok volt, a lázas gyereket meg cígölöm oda-vissza magammal :evil: No aztán kiváltottuk a másik gyógyszert mire hazaértünk 38,9 volt a láza levonva :shock: beadtam neki a gyogyót, meg Nurofent is kapott, de sajna nem vitte le a lázát, így adtam neki egy fél kúpot is...
Alig alszik, mindig fel-felsír tehát láthatóan fájdalmai vannak :cry:
Annyira sajnálom szegényt :cry:
Bogim is köhög, meg folyik az orra, de neki más tünete nincs,a száján belül meg kijött egy bazi nagy afta :shock: hogy honnan a rákból szedte össze?? :roll: Lehet az oviba vagy nemtom..
A héten az oviba összesen 9 gyerek volt a csoportba mindenki beteg, tehát elképzelhető, hogy Zalán is ott kapta el, amikor reggel vittük, hoztuk Bogit...
Most csak ennyi, megyek elmosogatok...
Pusssz
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Gratula a ma 4. hónapos babáknak!!!! :D

Pillangó! Engem is érdekel az eredmény, feltétlenül írjál róla. Sztem ne is foglalkozzál ezzel a cumisüveg dologgal! Sok olyan lesz még, amire te fogsz rájönni és nem egyből.

A tegnapi napom extra jókedvű volt. Ennyit életemben nem nevettem, mint tegnap. De nagyon jó volt. Már a gyerekek is nevettek rajtam, ahogyan nevetek. Gabókám kinevetett. Szóval Annee, a kisegérkére kifestett cici -ami ezek szerint nem a tiéd :lol: - valóban jókedvre derített.

Zsú! Tegnap voltunk a Pólusban szülinapi ajándákokat vásárolni. A játékboltban láttam hullahopp karikákat. De hogy azok mennyire csillogtak, villogtak! Elfáradt a szemem egy idő után, ahogy végig néztem a kínálatot.
Ültetés: Sztem nyugodtan ölbevéve rövid ideig ültetheted Marcit. Nem lesz tőle semmi baja. :wink: Hosszabb ideig való ültetésről (pl:vásárlás, utazás) folytattunk pár oldallal odébb eszmecserét.

Móni és Kata! Már korábban is kérdezni szerettem volna tőletek, hogy ti mivel fogjátok kezdeni a hozzátáplálást? A kisbabáitoknak is vegetáriánus ételeket fogtok adni? Hogyan , milyen útmutatást követve fogjátok csinálni? Én ugyanis ezzel kapcsolatban sokat nem olvastam, de érdekel a téma. Tündérkonyha könyvem csak egy van, de abban csak recepteket találok.

Andrea! És milyen itókával ismerkedtél közelebbről? :lol: Én már nagyon megkóstolnék -nyelvhegynyivel is beérném- egy kis Baileyst. :wink:

Babahordozónkat már kezdjük kinőni. Gabókámat nagyon leszorítja a keresztbe húzott biztonsági öv. Nemtetszését már többször is jelezte. Jövő héten jön a régi, nagyobbacska babának való gyerekülésünk. Már nagyon várom, mert így tényleg sajnálom szegényt, de ha menni kell, nincs más megoldás.....

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Enikő: Jajj! :cry: :cry: Jobbulást Zalánnak! Gyógyuljon meg hamar! Kép
Vendég

Enikő! Jobbulást kívánok Zalánnak. Én is félek az ilyentől. Ráadásul az oviban a gyerekek mindig megsimogatját Gábort, ott ahol csak érik. Nem mindig tudom szemmel tartani, hogy hova nyúlnak, mikor fogdossák meg a kezét, arcát.
(Viszont egyet nem értek. Ha vírusos torokgyulladást mondott a doktor, akkor miért kell antibiotikumot adni? Megelőzésként?Nálunk a doktor nagyon megfontolja az antibiotikum felírását.)

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Babatabló: (kiegészítve Judit Jankó bébijével.):D

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Enikő Zalánkádnak jobbulást!Mit írt fel a doki?Csak mert az én fiam is beteg volt 1hete.
pillangó7

Már akartam kérdezni.. Hogy álltok a mesekvízzel??:)
Vendég

Neurológusok tanácsai:

-kádban fürdés közösen, lebegtetés, masszírozás, lelocsolás
-tárgyakkal ingerelni, cirógatni oldalát, kezét. Egyformán reagál-e mindkét oldalán?
-színes tárgyakat mutogatni neki, értenyúl-e mindkét kezével?
-ha hason van és folyik a nyála, az a természetes, az a jó
-ha hason van, emeli-e a popsiját, behúzza-e maga alá a térdét és úgy kúszik-e? Ha a popsiját nem emeli, a pelenkánál oldalt emeljük meg, és fog kúszni.
-ha hason fekszik és csak az egyik kezét tette előre, a másik oldalon emeljük meg egy ujjal a vállát és előre fogja hozni a kezét.
-ha felültetjük úgy, hogy húzzuk a kezét, figyeljünk arra, h Ő hajlítsa be a kezét, és csak minimálisan segítsünk rá a húzással
-talicska: tenyérrel hasa és mellkasa alatt megemeljük a babát annyira, h a keze még éppen leérjen, és hagyjuk, h ő "lépegessen" előre a kezeivel. Kicsit rásegíthetünk úgy, h úsztatjuk, billentjük előre, de a kezét ne fogjuk, ő mozgassa!
-ülésbe tolás: a háta közepén megtámasztjuk a gerincét tenyérrel, és így húzzuk-toljuk a mellkasunk felé arra késztetve, h üljön fel. A fejét ne lógassa, két vállát lehetőleg egyszerre mozgassa.
-lepedőben(/pelenka/törölköző) forgatás: fektessük rá a hátára, pici lendületet adjunk a textillel ahhoz, h ő kezdjen el hasra fordulni, és néha segítsünk a textillel piciket, de ő forduljon.
-nézegessük magunkat a tükörben, nézi-e, követi-e saját magát a szemével a tükörben?

Pillangó és a többiek, ennyi jutott eszembe. Nem kell elkeseredni, ha nem megy minden 100 %-ig jól, Ádámnál is vannak hiányosságok. Még :wink: De mivel ezeket megtudtuk, jobban odafigyelünk, mert a mozgással a szellemi képességei is fejlődnek!
Remélem, érthetően írtam le. Elmutogatva könnyebb lenne :wink:

sziasztok!

enikő!
zalánodnak jobbulást!

boldog hófordulót a babáknak!

délelőtt takarítottam, mostam. délben elindultunk ingatlanokat nézni..jajj, inkább hagyjuk.

tücsi!
gáborka sír az autóban?

nálunk samu ha épp nem alszik vagy nézelődik akkor szevasztavasz van.
általában a visszafele utakat nem bírja. odafele mindig elalszik akár 3 órát is de érdekes ha vissza általában felébred és akkor nincs megállás hazáig. (na ilyenkor szeretném ha cumizna) :wink:

szerencsére a babakocsiban már nincs ilyen. ott nézelődik.
torolve_20131003125716

Ági!!
Köszi, hogy leírtad ezeket.
Na ennek nagyon örülök. :lol:
torolve_20131003125716

Egy apróság

Az ülésbe tolásnál az egyik kezünkkel toljuk magunk felé a babát (ültetjük fel), a másikkal pedig le kell fogni a két lábát, hogy ne boruljon oldalra, ne csússzon el a helyéről, hanem üljön fel.

üdv

Ádám János apukája

Enikő: jobbúlást a gyerekeknek!
Botond is köhög (nálunk a köcsög munkások nyitva hagyták az ajtót, kb. 100x szóltam nekik, hogy csukják be, meg csukogattam utánuk, hát kihűlt a lakás, gondolom az lehet a baj , adok neki este egy kis Stodalt... lázunk nincs)

Tücsi: én pontosan azt ittam... :lol: de csak egyet, hát az is megártott, pedig én régen nagy pálinkázós voltam (a régi szép idők, bár a mostani idők is szépek, sokkal!)

Gurgika jó ingatlanozást!

Andrea
Kép
kindernay

Na, napom nem jobb mint a tegnap, de ez várható volt.
Erre még Grétu is kibabrált velem.
Délután egy hatalmasat nyomott, bűzölgött körülötte minden. Meg a napokban ismét rengeteget bukott. Gondoltam ha már szépen kettecskén maradtunk, akkor szép nyugiban egyet megfürdetem. Fürcsi előtt huncutkodtunk, élvezte a pucérkodást. Felemeltem, repülőztünk, vigyorogtunk. Mígnem lehervadt a mosoly rólam. Grétu egyet bukott, épp az én nyitva levő számba. Bizonyítandó, hogy ez nem az én napom.

Enikő: mit tegyek ha elfelejtem bevenni a leszarom tablettát?

khmmm... gyermekem itt az ölemben ismét bepakolt a pelusnak, s még nyom, de én már nem bírom a szagot.

Kép
kissmanó

Még vmi, minél többet legyen a baba hason (felügyelet mellett, rá-rá nézve), mégha sír is, mert így erősödik, és kitárul előtte a világ.

Manó: hmmm a szádba ?... hát az anyai örömök!

Andrea
Kép
kindernay

Gurgi! Nem sír, csak az öv becsatolása után feszeng, nagyokat szuszog,nyög közben. A fiúk is ezt csinálták, ha nem volt valami jó nekik. A lábacskái sem igazán férnek el már, hiába vannak kissé behajlítva a térdei, túllógnak. Meg persze a sok ruha, ami rajta van. Amúgy a hordozónk 10 kg-ig, illetve 75 cm-ig jó. Nem tudom, hogy Dorkáéknál van-e ilyen jellegű probléma vagy csak mi jeleskedünk benne? (Ugyanolyan a babahordozónk.)

Andrea! Én is csak helyeselni tudom a döntésedet. Én is ezt tettem/ittam volna. De akkor ezek szerint megvolt a hangulat ezzel alapozva. Én életemben sosem ittam olyan sokat, mint néhány lányismerősöm. Sőt, nagyon keveset tudok alkeszest inni, mert egy bizonyos mennyiség után elálmosodok. Egyszerűen kész, vége, elalszok. :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Sziasztok!

Sehol semmi hó... :( legalábbis felénk.

Pillangó: kiváncsian várom az eredményt hajhullás ügyben.

Enikő: Zalánnak jobbulást. Nem irigyellek, a napod miatt, biztosan megőrültem volna.

Mtücsi: ha itt lesz az ideje, Bálint kap majd husit, Blanka is eszik húst, sőt mi több imádja. Csak én vagyok kecske a családban. :D

Ná: köszi a listát a neurológustól, nagyon hasznos.

Manó: már mástól is hallottam eféle akcióról, hát mit mondjak, nem lehetett kellemes.

Nálunk minden rendben, Bálint eszik, alszik, termel a pelusokba, dumál, mosolyog, sőt mi több "kacag"....legalábbis a mai napra ez volt a jellemző. Tegnap írtam, hogy egész nap aludt, meg is lett a böjtje, este/éjszaka 11 után aludt el, viszont reggel 7-ig durmolt :D

Megyek, mert megy az Örökös- meg kell néznem.

Sziasztok,
Móni

Kép
Kép
moni1973

Kormi! Így már én is jártam. Nem igazán felemelő élmény és nem is egykönnyen felejtős. :wink: Tablettáról pedig tényleg Enikőt kell kérdezni, mert nekem csak tippem van. :lol:

Ági! Már korábban kérdezni szerettem volna, hogy a terhességed alatt rendben volt a vérképed? Nem voltál kicsit sem vérszegény? Nem kellett gyógyszereket szedned?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

hát persze, hogy nem az örökös c. műsor volt, hanem a Pókerarc....

Kép
Kép
moni1973

Hali!

Manó: Kép
ckat

Ckat! Ez nagyon aranyos! Hol találtad? Más: már korábban írtad a szopi körüli változásokat. Van változás e téren?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Hali!

Cenikő: gyógyuljatok meg, szurkolok, hogy mielőbb legyetek túl rajta.

Tücsi: autósülés pontosítását kérjük szépen. Típus, hány kg-tól meddig stb. Köszönjük szépen!

NÁ és NÁ Apu: köszönjük az írást! Bocsánat ha már írtad, de melyik kórházba mentek?

Kinderandi: örülök, hogy jót buliztál. (na jó, azt is írhattam volna, hogy fenemód irigyellek a bulizás miatt...)

járóka: elfelejtve a vásárlásával járó ceremónia, mert Bors megfordult!!! Hasról hátra. Igaz, hogy még csak kétszer, de tuti köze van a járókának hozzá, mint ahogy ezt páran jósoltátok. Olyan cuki volt: véletlen sikerült, igazából a nagy feje húzta arrébb, azóta erőlködik, csinálni akarja, majd meg lesz a technikája is :D
ckat

Halihó!

Itt vagyunk ám mi is. Dani belázasodott, valószínűleg az oltások miatt.. Egész nap rossz kedve volt.. Pedig szerdán kapott oltást, és most jött ki.. Biztos a rota a bűnös.. :(

Ckat! NAGY-NAGY GRATULA BORSNAK A FORDULÁSHOZ!!! Király az a járóka!

Manó! Nálunk ezt a szájbabelebukós témát apa kapta! Azóta csak óvatosan emelgeti a feje felé, és főként csukott szájjal.. :lol:

Cenikő! Gyógyulást kívánok!

Kép

Kép
monccs

Ckat! Mi 8 évvel ezelőtt vettük, bevált, nem veszünk most sem másikat. Az ülés alját meg lehet emelni és majdnem fekvő helyzetbe dönthető benne a gyerek, persze vannak fokozatai. 15 kg-ig jó, Brevi márkájú.
Borsunk nagyon ügyeske. Jó, hogy vettetek járókát. Most már van helye forgolódni a legénykének. :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

unom a fejést, unom a hideget, a sarat, a nyűgös lányomat, meg a hisztiseket, meg unom az egész huszadik (pontosítás: 21) századot.

betegeknek gyógyulást, ünneplőknek síma puszi. ügyeseknek gratula.

Kép
kissmanó

nekünk is van járóka, de csajom különösebben nem bukik rá. evvan

Kép
kissmanó

Monccs! Nem csoda, hogy rossz a közérzete Danikának. Mennyit mértél?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

ja, szerdán nekünk is lesz oltás. legalább lesz időm addig megírni a felmondásomat

Kép
kissmanó

Kormi! Simi-simi. Most jobb sajnos nem jut az eszembe. Lehet, hogy aludni megyek minnyá.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Hófordulós babáknak nagy gratula!

Nekünk Concord Baboo autósülésünk van és ma vettem ki a szűkítőtt.. Azzal már kicsi volt. Így viszont megint van kb. 2-3 hónap, amíg tudjuk használni. Utána viszont kell az új..

Húú, egy nyelvhegyni jéger... :lol:

Kép

Kép
monccs

Tücsi: beírtam, hogy "smiley vomit" aztán az első lehetőségnél :lol: .
Szopi: köszönöm érdeklődésed, nagyon jól esik! Éjjel mostmár csak 3szor eszik, úgy ahogy írtátok, hullámokban jön a fogzás. Most normál időszámítás van (szerencsére). Így a lefejt tejmennyiség is gyarapszik. Képzeld, megpróbáltam azt a verziót is, hogy egy cicit kiszivatok vele, hogy a zsírosabbját is megigya (ezt is itteni javaslatra, hátha úgy jól lakik vele, hogy nem kel fel 5ször), szemben azzal, ahogy ugye én szoktam, hogy két cici és csak az elejét issza az elsőből. Döbbenet történt: Bors egy idő után befejezi a szopit, felnéz olyan tekintettel, hogy mi van már, mikor jön a másik???? :shock: . Ha nem rakom át, nem folytatja az étkezést, nem kéri a "sűrűjét". Volt, hogy leraktam, akkor egy óra után jelzett, valószinű addig tartott ki amit kiszívott.

hozzátáplálást bár még nem kezdtük el, megpróbálom 6 hónapos koráig kihúzni. Érzem, hogy utána már adnom kell neki mást is, már most kinézi a kaját a szánkból. Annyit kezdtem ez ügyben "gyakoroltatni", hogy kanállal is eszünk anyatejet. Cumisüvegből is egyre többet itatom -főleg, hogy Kinderanditól ellestem az utolsó talin, hogy lefejt tejet hoz, úgy etet, nagyon praktikus ötlet, KÖSZI ANDI :D - szóval ügyes cumisüvegből is, de mivel bimbóvédővel szoptatok, írja is, hogy utána könnyebben szoknak át. Karácsonyra Bors etetőszéket kap tőlünk :D .
ckat

Monccs :( . Gyógyulást! Nyelvhegyni jéger.... kecskére kicsi káposzta??? :lol:
ckat

Pillangó: Fromilid a gyógyszer neve amit szed Zalán... 125 milis az üveg és neklünk napi 2x1 milit kell bevennünk! Nem értem miért nem írt fel kisebbet... Mit csinálok a maradékkal? Kiöntöm? Megmarad több, mint háromnegyede :shock: Ti mit szedtetek???

Tücsi: Igen valszeg megelőzésként adta a doki az antibigyót. :roll: Azt mondta, hogy annyira pici még, hogy nem engedi el antibigyó nélkül... Amúgy a mi dokink is csak végszükség esetén ír fel antibiotikumot, de most az ügyeleten voltunk...
Sztem Zalán is az oviba vagy a bölcsibe kapta el. Mindig viszem őt is magammal, ha hozom/viszem a nagyokat!

Moncs: Daninak is jobbulást kívánok! Mennyi a láza?

Zalánnak este 39,2 volt a láza :( Kúp+nurofennel aludt el... Remélem nem lesz olyan az éjszakánk, mint tegnap!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ckat! Ez az érdeklődés nálunk is megvan. Tegnapelőtt almát ettem, Gabókám kenguruban az első sorból figyelt. Olyan érdeklődően koksolt, hogy a harapott almát ozzáérintettem a szájához. Kíváncsi voltam a reakciójára. Először fintor, de utána odafordult és kinyitotta a száját, majd mégközelebb hajolt az almához. A végén már ott tartottunk, hogy morgásokkal, nyitott szájjal vetette rá magát az almára. Komolyan tartottam attól, hogy a semmi fogával egy kisebb darabot valahogyan letör az almából. Addig, amíg az alma a kezemben volt, nem hagyott nyugton. Ő akart "enni" belőle. Még gondoltam is, hogy idegeneknek rögtön az éhes, éhező csecsemő jutna eszébe ennek láttán, aki már mindegy, hogy mi csak ehető legyen alapon mindennel próbálkozik. Persze Gabókám sem éhezik, legalábbis a mérleg nem erről tanuskodik.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Enikő! Drukkolok, hogy jó éjszakátok legyen. Ez tényleg nagyon magas láz ilyen pici babának. Drága csillag! Gyógyuljon meg minél hamarabb! :(

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

ceniko: igen, nekem is ez a bajom a legtöbb gyógyszerrel, hogy nagyon nagy kiszerelésben sózzák az emberre, és általában minimum a fele a kukában köt ki. Mert természetesen a legtöbb felbontás után egy hónapig jó :evil: Ez nagyon bosszantó tud lenni :twisted: Zalánnak gyógypuszik mennek.

ckat: köszi az infót. vejedanyja :D :D :D :D

manó: kitartás, már nem sok van hátra a mai napból, és reméljük, hogy a holnapi nap minden szempontból sokkal jobb lesz :D

Búcsúzom, jó éjt mindenkinek!

Móni

a végére egy mosolygós kis barna maci....
Kép jó kedvem van :-)))

Kép
Kép
moni1973

Ckat: Gratula az átforduláshoz ügyesek vagytok!
Igazán nincs mit - a lefejt üveges technikát -, én is bimbóvédővel szoptatok... Nem tudom a fogzás-e de mi még mindig kelünk és sírással, igazából nem is kel fel, hanem félálomban van, simogatással pár perc alatt visszaalszik teljesen. NEm tudom mi lehet, láza nincs.

Enikő: jobbúlást Zalánnak!

Móni: gyönyörű a fiad (is) és nagyon hasonlít rád!

puszi mindenkinek, jó éjt

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok!

Tücsi ilyet én is csináltam, hogy odaérintettem a szájához az almát, de Marci olyan arcot vágott, mintha a Konakiont adtam volna oda neki. :lol:

Ckat, gratula az átforduláshoz!!! Mi is etetőszéket veszünk karira. :wink:

Az első hónapban én is bimbóvédővel szoptattam és a mai napig elfogadja a cumisüveget. Sőt most már fogni szeretné.

Andi ilyen kelések, hogy felsír nálunk is vannak. Akkor odamegyünk cumi be, simogatás és alszik. Volt olyan, hogy vagy 6szor keltünk/ünk így hozzá.

Ceniko fiacskádnak mihamarabbi gyógyulást!

Monccs ez rátok is vonatkozik!

Moni, nagyon cuki ez a mosolygós kép. Ja és neked még tartozok egy válasszal: tornázok (1,5 órát) és este 6 után nem eszek semmit.

Marci az oldalra fordulást gyakorolja bőszen! :D A bizonyíték:

Kép

Mindenkienk Szép Napot! :lol:

kispiskóta

Egy kérdésem lenne, lehet, hogy butaság, de elképzelhető szerintetek, hogy a mozgás tejfokozó hatással lenne? Én mindenhol apasztó hatásról olvastam.

kispiskóta

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: