A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Köszi Viki!

Patti, utalom...

Kép
andkata

Nekem se jött meg, Kata, miért is kellene...
És várandós nem lehetek. Szóval ne aggódj!
Dórinak jobbulást!

Kép
andkata

Potyka! Nagyon jó! :lol:

Kép
dittke

Csövike!

VKata!

Szépséges Dórikának gyógypuszi!!!!

5 liter tejcsi a fagyóban? Én olyan irigy mirigy vagyok. Mi csak a mának élünk :oops:

Nekem sem jött még meg ;)

Laci csak úgy általánosságban nézi a kezét. A ballal tök ügyesen veri a macikat a játszószőnyegen, a jobban csak úgy csapkod.

Kike apu
nagyon ügyes!!!!

Dodó!
Egy kis raffaellot fénypostázhatnál!!! :lol:

AKata!
Puszilom Adélt. Csak otthon a legjobb ;)

Lacus ma nyügizett. Délelőtt főztem, mostam, pakoltam. Nagy Laci nem tudta úgy bealtatni Minit, mint én. Szegénykém többször aludt 30-40 percet, fel fel sírt, nyügizett. Levittem sétálni, sikerült végre 2 órát 1 huzamban durmolnia.
20150601134430

Patti!
Laci is szörcsi hörcsi már születése óta, de az elmúlt 2 hétben rendesen fehér cucc jön ki az orrából.
20150601134430

Sziasztok!

Végre meggyógyították a gépünket! :)
Nagyjából visszaolvastam! Hallanotok kellene Nóri hogy sikoltozik amikor kijövök a szobából és őt otthagyom! Szó szerint kurjongat, de olyan hangosan, ahogy még szerintem én sem tudnék! Állati! :twisted: :lol:
Most is ezt csinálja, úgyhogy csak pár szó...

Mi is taknyolunk még mindig és orrszívózunk napi 4-5 alkalommal. Szerencsére fehér a váladék, viszont nagyon sűrű, olyan nehezen jönk ki, Sterimarral is... :(

Vidokata - nekem sem jött még meg. Te is sokat szoptatsz, így egyáltalán nem gáz! Remélhetőleg még van pár jó hónapunk! :wink:

Kike - durva h nem volt fűtés, remélem most már rendben lesz!! +++++

Viki - Nóri is séta közben alszik a legnagyobbakat. CSak hát sajna azzal mi nem igazán vagyunk kisegítve... de legalább levegőzünk, ha már nem is pihenünk... :roll: :lol:

Aztaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Képzeljétek! Az előbb hasra tettem a kiságyban és most megyek be és háton van!!! :D Gyorsan visszafordítottam és mondtam neki mutassa meg hogy csinálta... de már nem akarta :twisted: :lol: :lol: Úgy sajnálom h nem láttam :(

MÁsik új produkció, hogy nyúl felénk és homorít hogy vegyük fel.

Ja, és rájött hogy milyen frankón lehet pocsolni a fürővízben! :twisted: :twisted: Újabban egy szál fehérneműben fürdetem, mert én is csurrrrom vizes szoktam lenni tőle! :lol:
Vendég

Sziasztok!

VKata, még nekem sem jött meg! :wink: De nem is hiányolom! Luca nézi mindkét kezét, meg van olyan is, hogy nézi az egyiket és a másikkal odarakja a szájához. :lol: Jobbulást Dórinak!

Most mennem kell, mert Luca ordít! :?

Jó éjt mindenkinek!

Kép
sziszka82

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 16:32-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 16:32-kor.
Vendég

Dóri irtó édes :)

Adél felfedezte a kezét, meg kell zabálni, ahogy nézegeti.

És ha nagyon koncentrál csücsörít valahogy így...
Kép

Annyira szeretem!

Jó éjt mindenkinek!

Kép
andkata

szép jó estét anyukák és babócik!

előkerültem én is :D ma a nagyiknál (anyukáméknál ;) ) voltunk.
hát produkálta magát törpe rendesen. ebbe azt is beleértve, hogy sikerült ugy összerotyiznia magát hogy mosni kellett még ott a bodyt+harisnyát+pulóvert :D
persze anyukám nem bánta. babusgatta, etette, tisztába tette stbstbstb.
és rengeteget beszélgetett, kacarászott és persze nem igazán akart aludni. mikor hasra tettem hogy mostmár aztán tessék aludni, akkor meg megmutatta hogy már mennyire ki tudja magát tolni. szépen tartotta magát, talán ennyire még sose itthon, és már remegett a feje a tartásban mert már alig birta, de akkor is tartotta!!!
jah és egy nagyot sétáltunk mert nagyon szuper idő volt! rólam folyt a víz olyan meleg volt. tuti volt vagy huszonakárhány fok!!!

remélem holnap is jó idő lesz, mert szeretnék csavarogni egyet a városban és esetleg vásárolni egy kicsit :D (apukám meglepett minket vagyis a törpét egy kisebb vagyonnal)
ma egy részét már el is költöttem. vettem neki a C und A-ban 4 hosszu ujju bodyt. 68,74-eseket. hát szerintem ha kimosom tuti jó is lesz rá. sőt a 68-as lehet már nem is sokáig.

holnap ha nem felejtem el dobok róluk képet. nekem nagyon tetszenek. vagány kiscsávó lesz bennük :D

kike!
remélem hamar megcsinálják a fűtést és már véglegesen :D nem jó igy betegen a hidegben!!!! óvatosan!!!!

a betegeknek jobbulást!!! tegnap egy kicsit nekem is fájt a torkom, de ittam calciumos mézes teát 3 bögrével jó forrón és el is mult. kop-kop-kop. remélem nem jön vissza!!!!

jah és kedden megyünk oltásra :( :( :( már most izgulok miatta.

láttam fotókat is! :D szuper mindegyik!!!

(mensi téma: még nekem sem jött meg, de nem is hiányzik... kivi vagyok nekem mikor fog megjönni mert a vetélésem után is vacakolt és csak gyógyszerrel tudtuk beállítani...)

szly!
remélem megoldódtak már a tejcsi gondok...

mindenkinek babasírásmentes és éjszakaikelésmentes jó éjszakát!!!

Kép

Kép

Kép
timi1982

V.Kata: Nekem Olivérnél 6 honapos korában jött meg elősször. Aki szoptat annak nem baj, ha nem jön meg. Nagyon gyönyörű DÓri bébi!

Wera: nagyon ügyes Bugri Nóri. Sajna Levi még csak oldalra sem nagyon fordul. Csak pörög az ágyában hason és háton is. Már többször úgy találtam, hogy 90 fokkal elfordult (nekem) jobbra, de ennyi. És még csak nagyon ügyetlenül fogja meg a dolgokat alig nyitja ki az ujjait úgy próbál fogni, de sem azt fogja meg általában amit néz hanem ami a keze ügyébe kerül és azt próbálja tömni a szájába. A kezét állandóan rágja és tömi a szájába.
Amúgy nagyon ügyi. Ma énekeltem neki a Hopp Juliskát és közben a kezemben (kicsit) dobáltam. Annyira kacagott, ilyet még nem csinált. Majd megzabáltam. Zengett tőle a szoba. :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek, ma evett elősször krumplit almával táppal higítva és megevett egy kis csészényit belőle. Ja és a legnagyobb dolog volt hetek óta elősször vacsizott tápot. Megevett 120-130-at. Csináltam 120 vízzel sűrűre, azt nem ette és akkor felhigítottam neki 200-ra. Bár elég ügyetlenül itta, úgy mint régen meg mint a teát, de megitta és időnként kivettem a szájából és visszatettem és úgy is ette. (ezt jól leírtam) Ma teával és SÜTŐTÖKLÉVEL (40 ml.) együtt 780 ml-t termelt be. Persze holnap megyünk gasztróshoz. Ez mindig így szokott lenni, ha dokihoz készülünk az evése miatt. :? :lol: :wink:

Na megyek mert még hajat is kell mosnom.

Képzeljétek tegnap voltam főzőversenyen és 2.-ak lettünk! Babgulyást csináltunk. nagyon jó lett csak a hatását nem szeretem. :oops: :? :lol:

Na tényleg megyek.

Csak ezt az oldalt olvastam végig, ezért nem tudok többet reagálni.

Patr: elküldenéd priviben a babakocsis honlapcímet? Köszi!!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Andi: ezt találtam ez az én kedvencem!
http://www.videoplayer.hu/videos/play/110298

Kép
Kép
Kép
titanilla78

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 16:33-kor.
Vendég

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

Csak felületesen olvastam vissza a hétvégét.. :oops:

Látom, a mensi ismét a téma. Hát, nekem megjött, vagy valami olyasmi... Szombat óta készülődik. A hasam borzasztóan görcsöl, amúgy még elviselhető...
Remélem, ez Emmának nem fog gondot okozni. Már épp kezdtünk visszaállni a pótlás nélküli szopira, remélem, nem kell tápszerhez nyúlnom ismét.

Csodaszép babafotókat láttam! Hihetetlenül nyönyörű babók vannak itt!

házassági évforduló?!
Szívből gratulálok!!!

Nekem ma jön az anyukám délelőtt, úgyhogy nem tudok jönni. nála sem megengedett, hogy valaki "dologidőben" Csak úgy verje a gépet... :wink:

Amúgy azért jön, mert nálunk is évforduló van, sajnos ennek nem lehet örülni.
Ma 3 éve, hogy az apukám elment tőlünk... :cry: :cry: :cry:

Azért még visszakukkantok, ha tudok!
Vendég

Marcsi: részvétem apukád miatt!
Vendég

Köszönöm Kata!

Sajnos a hiányát nem lehet feldolgozni.
Vendég

Jó reggelt!

Wera!

Bugri milyen ügyes csajszi!!!

VKata!

Dorcsi szépség manó! Jobbulást neki!!!

AKata!
Adél nagyon kis tudományosan nézi a forgókát! Zabálni való!

Timi!
Bence ügyesen produkálta magát a nagyszülőknek! ;)

Titi!
Gratula a jó evéshez!
Babgulyás.................. Nyamika!

Marcsi!
Részvétem apukád miatt :cry:

A mi éjjelünk jó volt. Fél 9kor beájult Bubu és fél 5kor volt a köv. szopi. Többször is megnéztem éjjel, de aludt, fél 5kor mikor köv. megébredtem már nyalogatta a kis kezét, de nem szól volna.
Evett, persze amikor az apja kelt 6kor ő is fent volt már. Apát vigyorogva szokta elengedni munkába.

Aztán most reggel megviccelt. Rotyizott, pelus csere, még össze sem tépőzáraztam, ismét rotyi. Amikor szedtem le róla, akkor meg vigyorogva lepisilt.
20150601134430

Jó reggelt mindenkinek!

Marcsi! Részvétem!

Babák egytől egyig cukorfalatok!

Viki! Ezek a kisrácok már csak ilyenek! :lol:
Este én is megkaptam a magamét.
Pont fürcsihez készültünk, vártuk, hogy a hősugárzó kicsit bemelegítse a szobát. Én bugyiban, Levi az ölemben még felöltözve.
Hallottuk mekkorát rotyizik, de vártam még, mert egyszerre sosem szokta kiadni magából. Hát egyszercsak valami meleget érzek. Ó-Ó!
Felálltam, hát folyt a jóság végig a lábamon egészen a bokámig, ágynemű, szőnyeg, minden olyan lett, a kölökről ne is beszéljünk! :shock: :o

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

[quote="terek.krisztina"] írta:terek.krisztina
Felálltam, hát folyt a jóság végig a lábamon egészen a bokámig, ágynemű, szőnyeg, minden olyan lett, a kölökről ne is beszéljünk! :shock: :o

Levi is roppant tehetséges!!!!!!
20150601134430

Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Marcsi: sajnálom apokádat, tudom mit érzel, nekem 20-án volt 3 éve, hogy az anyukám elment. Ezt soha nem lehet kiheverni.....

Viki: sokáig nem tartott a jó evés, 2-kor ennek ellenére felébredt és evett 140-et a szokásos 200 helyett és azóta sem hajlandó enni. Most alszik, de 10 percen belül indulunk a gasztróshoz és nem tudom mikor lesz lehetőségem ismét etetni. :? :(
Azért köszi! :lol:

Kata: nagyon boldog házassági évfordulót kívánok nektek.

Na megyek, mert lekésük a buszunkat!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi!
Ez gyönyörűséges!

Azok a sonkák Levinél! Kép
20150601134430

Jó reggelt mindenkinek!
Hát nekünk elég car éjszakánk volt... :( Lizy is elkapta ezt a náthát... nagyon szörcsögött....meg felkelt fél 2-kor is enni...akkor sem röstelltem bekapcsolni a porszívót...szomszédok biztos azt hitték hülye vagyok, hogy hajnali fél 2-kor porszívózok (itt nem lehet ilyen orrszívót kapni). De hát nem hagytam a ygereket szenvedni... evett, de alig akart visszaaludni...sikítva sírt...tuti fájt a torka...de mire ugy döntöttünk hogy beadunk egy adag Alvedon szirupot (láz és fájdalom csillapító) mire párom behozta, addigra rajtam elaludt.... aztán visszacsempésztük az ágyába, mert én igy nem tudtam volna aludni most hogy rajtam alszik (pedig van hogy szoktunk igy). És szerencsére 7-ig aludt utána még....

Kriszta!
Nemsemmi lehetett, hogy így bekakilt....

Ja, a védőnőt már hívtam, de még nem hívott vissza, meg akartam kérdezni, hogy mi van ha csütörtökig nem gyógyul meg, ugyanis akkor kapnánk szurit!

d.dodó

Sziasztok!

Visszaolvastam,de sietek,bocsi csak gyors helyzetjelentésre jöttem.
Áron mindjárt ébred!
Éjszaka jól telt,20-7-ig aludt,2-or felébredt kapoott egy kis teát+cumit és visszaaludt!
2 napja 3 óránként követeli ugyanúgy a kaját,de 180-200-220-kat eszik! :shock:
Szerintem ez a vas megbolondította! :lol:
Kaki van mindennap.
Hétvégén elvittem csavarogni és nagyon jól viselkedett.
Csak lesz valami ebből a gyerekből! :wink:
Most ezt mind gyorsan lekopogom és megyek mert ébren van!

Titi! várom az eredményt!

Bocsi csajok,de muszály mennem......

Kép

Kép
ibm

Jóreggelt!

Marcsi részvétem!

Nekünk megint szupi éjszakánk volt, este 11 kor evett, és reggel fél 8-kor kelt. És már a 6-dik napja. Ugylátom mostmár végig fogja aludni az éjszakákat. Tök jó! :D

Mi megyünk ki az udvarra fát vágni! Készülni kell mostmár a fűtési szezonra! :? Fújj annyira utálom!!!

De ahogy néztem az időjárást, a héten még bizti nem kell begyújtani. Addig elég a radiátorok!

Kép
linda24

Náthás babáknak jobbulást!

Marcsika :P
Lehet, hogy Emma 2 hete a peteérést érezte? Mert ugye a menst 2 héttel előzi meg a peteérés, és az egy "hormonbomba". Állítólag a babák megérzik, mert picit más a tejci íze olyankor. Maga a mensi már nem szokta őket annyira zavarni.
Apukád miatt részvétem :(
Nekem még mindketten élnek, de gondolni sem merek arra, ha majd nem... Főleg Anyu...

Vkata :P
Nekem Liluval 8 hóig nem jött meg :wink: Aki sokat szoptat - és éjjel is - azoknak később szokott megjönni. Te tulképp. egész nap cicztetsz. hol Dórikát, hol a gépet... miért is jönne meg :roll: :lol:

Patr :P
Ezen az oldalon melyik a ti kocsitok? engem is érdekel egy könnyű, és újszülöttkortól használható, jó árú kocsi. De ezek közül nem tudok választani. Melyik is a tied?
(Csabi napi 3X alszik kocsiban, mindannyiszor hason. Fontos, hogy vízszintesig dönthető legyen.)

Lányok :P
Köszi a sok vigasztalást, és bíztatást!

Ági :P
Igen, szeretném majd mondani a dr.nőnek is. Köszi a szakértői véleményedet! Igazából egy viselkedészavaros kisfiú anyukája ajánlotta, akik ide járnak, és sokat segített a torna. A ter. azt mondta, hogy mindenképp egyéni ter. kapna Lilu speciálisan neki tervezett gyakorlatsorral, amit itthon kellene csinálnunk heti 3-6X. Egy idő után gyakorlatsor csere. Okt.30-ra kaptunk időpontot. Akkor lesz állapotfelmérés.
Lilu ma is megy Kati nénihez "én világomat" játszani. Nagyon várja!

Mi felvonulunk Liluval fürdeni, amég Apa Csabizik. Ez 3/4 8 körül van. Ők 8 után jönnek fel kicsivel. Amég Csabit fürdetem, Apa Liluzik. Fél 9 körül már mindenki a gyerekszobában van. Én szoptatom Csabust, Lilu a saját ágyában Apa mellette, közben mesélek - fejből szoktam újabban. 9 körül megkapja Csabi a másik cicit, ezzel egyidőben lámpaoltás, és Apa elköszön. Lilu a fal felé fordul, még dobbunk a szoba másik végéből egy puszit tesikével neki, és jó éjt. Lilu ált. előbb horkol, minthogy Csabit betenném az ágyába :D
(Jópofa volt Lilu, amikor kérdezte Kati néni, hogy "Mikor szoktál elaludni?" Erre ő:"Amikor jön a másik cici..." :lol: :lol: :lol: )

Véda
Vendég

Wera :P
Gratulálok a kis bugri teljesítményéhez!!!

KKépzeljétek én is rászoktam a fejésre. Egy páran kedvet csináltatok itt nekem!!! :lol: :lol: :lol: De tényleg hasznos dolog, mert gyarapítja a tejcit, és biztonságérzetet ad, hogy van a fagyóban aranytartalék. Ha máskor nem, majd januárban felhasználom a pürékhez. Ha jól tudom 3 hónapig mindenképp eláll fagyasztva.
Viszont szopi után szoktam fejni, így csak 10-15-20 ml-t tudok csak lefejni. És csak napi 1X jut rá időm :? Így vicces, de ezeket a parányi mennyiségeket fagyasztom műa. kávéspoharakban. Ráírom alk.ficcel az oldalra, hogy mikor és mennyi. Ezt beleteszem egy nagyobb műa. zárható dobozba, és ott sorakoznak egymás mellett :D

Véda
Vendég

Jaj, már rég akartam írni:

Tejci-gyarapító:
1. váltott ciciből szopiztatás. Pl. bal cicin végzett, jobb cici, majd ismét a balra tesszük, és újra a jobb. Ha szükséges, akkor még 1X bal, majd jobb.
2. minden szopinál testhelyzet váltás. Pl. hagyományos bölcsőtartás, majd fekve szopi, majd hónaljtartásban. Aztán újra ugyanez. Miután a baba alsó ajka felőli tejmirigyek ürülnek a legjobban, így a váltott testhelyzetnek köszönhetően, mindig másik tejmirigyeket ürít ki teljesen a baba. Ezáltal fokozódik a tejmennyiség.

Véda
Vendég

véda!
Én ugy tudom fél évig áll el a fagyóban a tej...vagy egy év....

d.dodó

Ami!
Áronodnak nagyon jó étvágya van!!!
20150601134430

Patti!
Megkaptam a bodykat! Köszi szépen!!!!! Az átutalást megkaptad?

Kép

Nagyon tetszenek!!!
20150601134430

Sziasztok!

Éjszaka megint kétszer kelt Jázmin, mint a régi szép időkben. Este nem volt hajlandó még szopi előtt sem meginni cüvegből a lefejt tejtet. cicizett valamennyit és elaludt. Igaz előtte két órával evett, de úgy tűnik nem volt éhes. Úgyhogy leadtam az utolsó 80 ml tejet a gyűjtőbe és megmondtam, hogy nem hozok többet, mert nincs. Sajnálta a nő, de én nem kínlódok 60 mlkkel. Inkább ha megmarad elrakom a fagyóba.
Ma jön ki a doki, hoz tápszerreceptet. Kiváltom, aztán majd lesz valahogy, lehet nem kell használni, de legyen itthon.

Roli beteg! Este úgy köhögött, majd megfulladt, és majdnem hányt miatta többször is. Éjfélig kétszer keltem hozzá, fél egykor Jázminhoz, utána fél hatkor ismét Jázminhoz. Szóval jól feldarabolódott az éjszakám.

Még van egy új homeopátiás szer, amit kipróbálok, ha meg tudom szerezni: Agnus Castus 5CH. Kíváncsi vagyok rá!

Wera! Nagyon ügyi Nóri!

A tejcsi szerintem is fél évig használható fel.

Kriszti! Anyóssal mi újság? Akarja még elvinni Levit?

Potyka! Nem találom a 2 hós adatokat a blogodban!

Adél és Dórika, meg Levi is nagyon édik!

Kép
szly27

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 16:40-kor.
Vendég

Szly!
Hagyj időt 1 homeós szernek, hogy kifejtse a hatását, ne változtasd őket.
Van hogy romlik pont a szer hatására az állapot, és utána jön a javulás.

Ha eddig a ricinust szedted, pihenő után folytasd azzal, de ne igyál hozzá édesköményteát, mert annak erős az illóolaj tartalma.

Rolkó királyfinak gyógypuszi!!!!
20150601134430

Vidokata! 1800 ft egy liter anyatej. Én összesen kb 50 ezret kapok, mert ugye még a szeptemberit nem kaptam meg.

Viki! Ok! Próbálkozom!

Kép
szly27

eleg keson jutottam el ide, pedig edes Annam fel 7 utan mar nem aludt vissza, ese iszonyat siras utan fel 9kor beajult( nem volt hajlando szopizni sem, tapot vegul megette) majd kelt 3kor( ugy be volt dugulva az orra hogy en is bekapcsoltam a porszivot) utana kelt 6kor megevett 120 lefejt tejcit, majd szopizott is de mar nem aludt vissza, hanem bekakilt es mosolygott:) Azota is csak egy oracskat aludt a mostanaban szokasos 3 helyett, de nagyon jol elvan a mozesban a kifeszitett csorgo alatt, vagy fel oraja:)

En addig foztem, mostam takaritottam, most meg mindjart kap ebedet, utana leviszem, kulonben kepes es nem alszik delutan sem.

Mit lehet csinalni hogy javuljon ez a takonykor? Sterimart hasznalom a nasivinnel most telik le az egy het, es semmit nem javult- sot igen szorcsog mindig.

Linda: tiszta ugyi a kiscsaj! Irigyellek am! En ezektol a 3-4 oras alvasoktol mar elegge ki vagyok .

Azokat is irigylem akiknek nem jott meg meg! En tobb mint 11honapja "beteten" elek :twisted: Ok, most par napja mar nem verzek, de meg nem az igazi. Mult heten el is mentem ujra a nogyogyihoz egy masikhoz, hogy kivulallo velemenyet is halljam mi lehet az oka annak hogy ennyire faj meg mindig a gat, meg a kornyeke, szur meg nyom ,meg minden( ne is beszelve arrol, hogy az egyuttlet valami oruletes fajdalom , mar nem is merek probalkozni :oops: ) de o is azt mondta nogyogyaszati oka nincs a fajdalmaimnak. Hat akkor fogalmam sincs mitol van. Jo ok par napja mar nem annyira gaz, de tuti nem normalis ez.
Vendég

ma retroban nyomjuk:) Kép

tegnapi vasarnapi unneplo
Kép
Vendég

Anna egy cukorfalat!

Anyjuk!

Nekem akkor fáj a gátam, amikor fáradt vagyok és sokat állok.
20150601134430

VIKI:IGEN OLYANKOR NEKEM IS . VAN UGY HOGY A BOLTBAN SORBAN ALLVA MAR TIPRODOK A FAJDALOMTOL. DE EGESZ MULT HETIG MINDEN TESTHELYZETBEN FAJT ESTERE MEG VISITANI TUDTAM VOLNA A FAJDALOMTOL ,EZERT PARAZTAM VALAMI GAZ VAN, DE DOKIKA MONDTA MINDEN RENDBEN.

A RUCI APAJE VOL :oops: DURVA 31 EVES A CUCC:)

DE MAJD TESZEK FEL KEPET UJJ SZERZEMENYEKROL IS,AMIK UGYAN NEM UJAK DE NEKUNK AZOK ES TOK SZUPIK.
Vendég

Anyjuk!
Nagyon édi képek Annáról....nekem a "retrós" nagyon tetszik. És mennyit változott Anna! Kikerekedett! És szerintem rád hasonlít! :)
Az tényleg durva, hogy Alekoé volt az a ruha még.....meglátszik, hogy akkor még jobb minőségű cuccokat csináltak....bár egy babán még annyira nem tud "szétnyúzódni" egy ruha!
Annának is folyik a nyála, azért adod rá a kendőt? Vagy ez csak amolyan "dísz"?

Lizy ma nagyon nagyon nyűgös...csak kendőben van el..akkor is ha nem alszik...ma még a meseolvasás sem köti le...pedi az le szokta kötni, szereti a meséket hallgatni, és nagyokat vigyorog rá általában... de a védőnő visszahívott, és mondta hogy más teendő nincs mint szívni az orrát, meg csepegtetni...meg ha esetleg lázas lesz, akkor Alvedont adni neki. De azt mondta hogy csütörtökön ennek ellenére vigyem el, leméri, és akkor ugye ott lesz a doki is (mert esedékes a 3 hós szuri) és a doki ott eldönti majd hogy beadja-e (meghallgatja a tüdejét, és megvizsgálja) vagy ha ugy látja, hogy még beteg, akkor ad egy másik időpontot szurira.

d.dodó

Anyjuk nagyon szép Anna, édik nagyon a képek. Hát elhiszem neked hogy már kivagy, én mindig is nagy alvó voltam, és mikor megszültem jöttek ezek az éjszakai kelések 3 óránként, ugyhogy már én is nagyon kivoltam. De remélem ez már így marad. De ha mégsem, ennek a 6 napnak is nagyon örülök, mert végre kialudtam magam. :D

Kép
linda24

Linda!
Vivi szopizik még?

Anyukám és a nagynénm is mondja, hogy jó lenne az éjjeli szopiról leszoktatni a gyerkőcöt (oké, anyum egyáltalán, nagynéném is csak 2 hónapig szoptatott). Nekem viszont nem nyűg, és Lacinkón sem látom, hogy ő kihagyná ezt az étkezést.
20150601134430

üdv mindenki, köszi a hiányolásokat... azt hiszem megint kilábalóban vagyok a mélypontról és sok erőt ad, hogy valószínű rosszabb már nem lesz, hisz mostmár újat nem fognak találni. :) Naszóval. Vannak jó híreim is. Van kicsiny hazánkban pár koraifejlesztő, ahova sérült gyerekeket szoktak ugye vinni. hát az egyik ilyenbe volt nekünk mára időpontunk. már előzetes emailváltásunkból tudom, hogy volt nekik már pár hasonló sérült gyerekük úgyhogy nagyon kíváncsi voltam mit mondanak. odaértünk és a vezetőnő jól megvizsgálta és vártam a szokásos hát igen, szóval... ehelyett a következőt kaptam: számára teljesen érthetetlen módon a legkisebb problémát sem véli felfedezni a gyerek mozgásban. mindent megnézett és a gyerek mindet tud és úgy csinál, ahogy azt 3 hónaposan kell! Nem tudja hogyan lehetséges, de a mozgása alapján olyan, mintha mégis meglenne az összeköttetés az idepályák között. mondta, hogy neki csak jó ha hordom hozzá a gyereket, de ő semmi okot nem lát rá!!! :) az összes eddigi kérgestest hiányos eseténél szenzomotoros problémák voltak, de esetünkben ismét csak azt tudja mondani, hogy ez a gyerek rendben van. :) aztán hogy később milyen tanulási nehézségei lesznek, vagy az intelligenciája hogy alakul az megint más kérdés, de azért kezdetnek ez túlszárnyal minden reményt. ahogy kijöttem nem is tudtam hogy srjak vagy nevessek! :) de azt hiszem inkább a nevetést választom. :) és megint a hűtőre kell néznem arra az uh képre, amin megmutatta nekünk hogy erős lesz! :) Ő EGY HŐS!!! és tök nagy büszkeség egy hős anyukájának lenni. :)

KépKép
muffin

Evelyn!
Mi itt mindannyian tudjuk, hogy eliot egy HŐS! Te is az vagy!

Nagyon örülök a jó híreknek, és hogy visszajöttél hozzánk!!!
20150601134430

Evelin!
:D :D :D
Ez tök jó!
Egyébként már én is akartam mondani, hogy Elioton nem látszik semmi lemaradás, probléma. Elvileg én fejlesztő pedagógus vagyok, vagy mi a csuda, igaz ugyan, hogy ovis kortól szoktam foglalkozni gyerkőcökkel, de azt még én is tudom, hogy már egész pici kortól látszik a probléma!

Ha már ilyen jó kedved van, nem raknád fel a pénteki talin készült képeket? :oops: :lol:

Kép
Kép
patr

újabban rendszeresen laptetőre kerülök.
Pedig nem is írok olyan sokat! :shock:

Viki, köszönöm, még nem kaptam meg a pénzt, ha pénteken utaltad, akkor szerintem már csak holnap jön meg!
Szólok, ha megjött!
És örülök, hogy tetszenek!!

Kép
Kép
patr

Patti!
Szombaton utaltunk.

Zsolti manó hogy van? Zsuzska?
20150601134430

Muffin :P
Juhéjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eliot valóban HŐS, és ennek megfelelő anyukát választott magának! (Na, meg persze apukát :wink: )
A BHRG-ben voltál?

Viki :P
Én is szívesen szoptatok éjjel. Olyan kis békés, meghitt ez az együttlét. még akkor is, ha álmatag vagyok néha. De cserébe olyan jókat alszik nappal.
Hát, igen az idősebb generáció gyakran sokkalja a szoptatás gyakoriságát, az éjszakai keléseket, a folyadékpótlást hiányolják, meg hogy régen a 6 hetes babák már "ettek mást is", teáztatás, st, stb, stb... Ismerem a dörgést, de abszolút jókat mosolygok rajta, és csinálok mindent úgy, ahogyan én azt jónak látom :wink:

Szly :P
Szerintem, tuti helyreáll a tejci - rend!

Akata :P
Még nem is írtam, hogy szuperul gyarapítottad a tejcit! Előbb-utóbb táp sem kell majd! :wink:

Lányok, ti hogy álltok a súllyal? Én mától kicsit visszafogottabb leszek. (Viki, nem diéta, izti-bizti!!! :oops: ) Igazság szerint 74 kg-val mentem szülni, 65 kg-al jöttem ki, és ez az első héten lement 63-ra. Most viszont ismét 65 vagyok. A terhességet pedig 60-al kezdtem. Na, ennyit a számvetésről. Igazából az zavar, hogy rengeteg ruhám van, és csak a negyedébe tudok belebújni, a többi mind kicsi. Újakat venni nem akarok, az pazarlás. Tehát vissza kell fogynom, ha lassanként is.
Arra gondoltam, hogy befejezem a nasit - amit IMÁDOK. Anélkül + a szopi, ami segít a kal.égetésben, talán lemegy egy kevés.
Ti hogy álltok?

Véda
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: