A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Ildi,
Köszönöm!

Bori,
Biztos írtad már, de kimaradt.. Mikor kezdett mocorogni? Már nagyon várom! :shock:

Kép
gabi
blur

Sziasztok lányok!

Tudom, hogy unjátok a gonoszkodó megjegyzéseimet, de tudjátok be annak, hogy irigykedem Rátok, mert így ráértek! :D :twisted:
Szóval: :cry: :cry: :cry: így sírok, annyit írtatok, reményem nincs arra, hogy 10!!! oldalt olvassak vissza. Így maradok az utolsó 1-2 oldalnál.
De majd jön ám kutyára dér! Kíváncsi leszek aug. első hetében napi hány hsz fog születni?

Sziasztok új lányok :lol:

brigi: nekem Bercinél volt ilyen "vasízű" a szám :x nem nagyon tudtam mit kezdeni vele, n-szer mostam fogat, ettem, ittam, visszajött. remélem, most nem lesz.

Na, én az OFFokat ki is hagytam a nem-olvasás miatt. Van egy kis szarosom, de mindjárt visszatérek :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Jaj, már én is annyira várom, hogy mocorogjon :roll: Minden nap figyelem, de még szerintem semmi, bár néha mintha éreznék pici kaparászást, de tényleg nagyon enyhén és nagyon ritkán. Talán naponta 1* :roll:
Bori: gratula a jó eredményekhez! Képet nem kaptál? Ne izgulj, most már nem kell annyi vizsgálódás, meg úgyis érzed a mocorgást, van visszajelzés, hogy minden oké :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Nekem a 12. héten volt egy bugyborékolás. Azóta olyan nem volt, de többen, több helyről azt mondták, az is az volt. Aztán valahogy a 13-14. héten érezni kezdtem a méhemet, aztán rájöttem, hogy a méhem nagyobb, mint amit érzek...
Vendég

Jovi: és meddig tartott? Nekem ma kezdődött, de már tiszta ideg vagyok tőle :twisted: Én augusztusban is itt leszek :wink: gyakorlatom van a szopi közbeni írásra meg a félkzezésre :wink: :lol: :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

brigi, nem áltatlak...még pár hónapja is volt. Amióta megint babás vagyok, azóta nem. Félkezezés nekem is megy :lol: Kérdés, hogy Berci+szopizós baba megy-e majd együtt :wink:

uxi: 3 vizsga? Még gyerek nélkül is...uhh. Remélem, az eredménye is jó lett :)

Berci a mobilommal és egy zseblámpával egyszerre telefonál Kép

edit: Jobbulást!

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

készülődök már lassan,összeraktam a papirjaimat ami napról napra több lesz.
a legfontosabb a videókazetta is a táskámban van.mindig felveszi a doki .
ha van kedvetek jelölni az iwiwen (köszi azoknak akik már megtették)
Horváth Brigitta székesfehérvár
doki után jövök majd

Bridzsi

Kép
esztora

Jaj, ez nem jó :cry: Hát igen ez elég nehéz:roll: Én is mostanában azért tudok ennyit itt ülni mert a két kicsi már tök jól elvan egymással:wink:

Edit: jobbulást!

brigi73

Köszönöm, remélem hamarosan ismét teljes fényünkben virulunk! :D
Na, jó éjszakát mindenkinek, holnap ismét benézek az afp és ekg után!

Kép
edit.erdei

Kép pocak

Na közben sikerült egy pocakos képet csinálni nekünk is! :D

Kép
edit.erdei

Helló LÁnyok!

Köszi mindenkinek a szorítást, nincs semmiféle szívzörejem. :lol:

LÁnyok, az Auchanban babavásár van, és többek között van pár kismamaruha is. Én pl. vettem egy hosszú fekete kordszoknyát 3500 FTtért. Nagyon csinos, persze most még nagy, de úgy ítéltem meg, ennyiért máshol nemigen kapok, ezért muszáj volt megvennem. :oops:

Nekem semmit nem mondott a dokim még az AFP-ről, kíváncis vagyok, mikor lesz, mert csak jövő szerdán megyek hozzá. Mondjuk tekintve, hogy voltam az Istenhegyin, nagyon nem izgat, de azért érdekes, mert én jövő szerdán már 16+3 leszek, és még csak akkor fog beutalni, :?

Ja, és az SZTK-ban gőzük sincs, hol van a toxoplazmám eredménye, biztos kiküldték az orvosnak. :roll: Imádom a magyar egészségügyet. Ma pl. ahhoz képest, hogy december elején kaptam időpontot fél 12-re a kardiológiára, 1-kor kerültem sorra úgy, hogy pár olyan ember előtt hívtak be, akiknek 10 órás időpontjuk volt. Nem tudom, miért hívtak be hamarabb, mert kismama vagyok, vagy a nevem miatt (nagybátyám főorvos abban a kórházban), de jól esett. Különösen, hogy mivel nem készültem hosszú várakozásra, nem is ettem reggeli után már semmit, és az éhhalál kerülgetett.

Kép
nenoke

Sziasztok!

Folytatom a maratoni visszaolvasást....

Még mindig babakocsi (összevissza, ami eszembe jutott) :oops: :

a paraméterek attól függnek, hová kell.
Vidékre, hepe-hupás utakra jobba nagykerekű, nem baj, ha túl nehéz.
Városba inkább a kisebb kerekű, könnyebb ajó, de nekünk pl. a mélykocsi közepesen nehéz, nagykerekű, nem bolygósítható, de mégis jó volt, még metróztam is vele.
Viszont sportkocsinál szerintem alap a bolygósítható első kerék, azzal sokkal jobban kormányozható.

Érdemes márkásabbat venni (használtan nem vészes). Sajnos az ár és a minőség babakocsiknál egyenesen arányos...
A Bébé go-ról hallottam, hogy nem érdemes, meg pl. Pierre Cardint nem vettem volna, bár van, akinek bejön, de sokszor gond van a kerekével.

Ja, érdemes a kerekeket jól megnézni, meg a rugózást, mennyire lehet téliesíteni (ősszel már lehet hideg, a szél ellen jó, ha védve van a baba).A mózeskosarasok jól védenek a hideg és a szél ellen, de nyáron nem biztos, hogy érdemes külön mózest venni, ha van, akkor jól jön.

Sportkocsinál (amit nem használnak mélykocsinak) 7-8 kiló már jónak nevezhető, de van 6 kiló körüli is. (Pl. a Peg Peregok könnyűek, de én nem venném meg a kereke miatt).
A nagyon kicsi kerekű kocsi használhatatlan, még esernyőkocsibanis, a szomszédnak van, kipróbáltuk... szenvedés volt. :?

Még valami eszembe jutott: aki sokat kendőzik, az nehezebben fogja tudni beletenni a babát a babakocsiba. Minálunk meg fordítva volt, folyton babakocsiztunk, a kendőt kétszer próbáltam, de utáltuk mindketten. :shock:

Na fogadjunk, mire az aktuális oldalra érek, már rég lerágott csont lesz a babakocsi téma... :shock: De már az 57-iket kezdem.
Nem tudlak benneteket utólérni, ha ennyit írtok! :wink:

Babdorka, hó végéig kiderül, hol fogok szülni. Remélem...Addig hagyd a táblában a régi kórházat.

Ha már szóba jött a kiságy is: jobb keményfából valót (pl. bükk) venni, mert a fenyő puhafa , és bizony megrágják a babák... És a kókuszmatrac sokkal jobb, mint a hagyományos szivacs, ezt tapasztaltuk is.Keményebb, jobban tart, nem süllyed bele a feje és jobban szellőzik.

Elküldöm, mielőtt elszáll...

KépKépKépKépKép
uxi

minden rendben nálunk,lurkó akkorát nőtt nem fér már bele az uh képbe.jővőhéten megyek afp-re.
táppénzen vagyok holnaptól ezt még el kell intéznem de ez a legkevesebb.
méhlepény hátsófali tehát továbbra sem emelhetek.
jó éjt mindenkinek holnap jővők majd.

Bridzsi

Kép
esztora

sziasztok!

hoppá, nekem is azt írta be a doki, hogy lepény hátsófali, de nem mondott rá semmit! :shock:

szóval nem lehet emelni????

érdekes, mert előtte 1 héttel a 12 hetes uh-n jobb oldalfali volt írva! ez lehetséges???

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Jó reggelt!

Még mindig egy kis babakocsi... :wink: . Sokat látom, úgy látszik, most divat, hogy a babakocsi vázára ráteszik a hordozót (autósülést), és abban sétáltatják már az egész kicsiket is. Szerintem ez totál egészségtelen nekik, a gerincüknek sem tesz jót, és mivel a fejük előre van szegve, a légzésük sem az igazi. Ideiglenes megoldásnak persze jó a hordozó,ha épp elutazik valaki valahová, de állandóan abban sétáltatni és abban tartani?!

Brigi, én már régóta filózok babakocsi kapcsán a testvérkocsin. Ti vesztek? Egy 21 hónaposnak még kell időnként a babakocsi, főleg, ha messzebbre megyünk, nem?

Baba, gratulálok az esküvőhöz :D !Tudjátok már, mikor lesz?
Minkenki nagyon szép az esküvői képeken! Én nem teszek fel, mert a férjem nem szeretné, ha felkerülne a képe a netre.
A miénk 2004 júliusában volt. Zsuzsi, hasonló csokrom volt :wink: !
(Ez két oldallal későbbi beszúrás: most látom, hogy szemből van fotózva: a te csokrod szebb :wink: volt).

Nekünk egy napon volt a polgári és a gyülekezeti, vonultunk násznépestől :wink: a városházáról a gyülibe (kb. 200 m). A lagzi nem volt túl nagy, csak a család, meg pár közelebbi barát, úgy 60-an voltunk, azokat a barátokat,akiket nem tudtunk meghívni, meg a gyülekezetet a vacsora előtt megvendégeltük a gyülekezeti házban egy kis sütivel.

Milyen sok keresztelős lagzi lesz!
Mi nem egyezünk teljesen a keresztelőkérdésben, így húzzuk-halasztjuk. Férjem szeretné (meg a családja is), én nem. Én felnőttként keresztelkedtem, saját hitem és döntésem alapján, nem szeretném ettől megfosztani a gyerekeket sem. Szerintem ez fontosabb annál, hogy még csak ne is emlékezzen rá majd később. A gyülinkben nem is keresztelnek gyerekeket, csak megáldják őket és felnőttkorban merítkezhetnek be, saját döntésük alapján. Így ha mégis lesz kereszteltő, anyóséknál tartjuk majd.

Bori, engem lérdekel a szocpolos dolog, ha kitanultad! Előbb-utóbb el kell mennünk, 49m2, másfél szoba, két kicsivel még elférünk, de valószínű nem állunk meg kettőnél :oops: .
Tényleg, utólag is fel lehet venni a szocpolt?

Szilvi, mi is voltunk Paralián!Igaz, nem nászúton ,de jó hely. :D
Utána két hónappal csődbe ment az utazási iroda...

Megnéztem a szüléses listát. Ami még jó:vittem óriás tena betétet, meg a kórházban adtak steril gézes vattát, a kettő együtt tuti volt. Nem is gondoltam volna, a gézes vatta nagyon jó, magában a betét kevés volt.
Még fontos: nedves wc papír (dm-ben lehet kapni). (a sima száraz budipapír ilyenkor nem túl kellemes...).
Házassági akvi kivonat: megküldik postán is, illetékmentesen lehet kérni. Nekünk 300 napnál nem régebbi kellett.

Sikerült az 59. oldal végéig jutnom.. :lol: Most megyek, szaglik a pelus...Anyarabszolga műszak indul. :wink:

KépKépKépKépKép
uxi

Csajok, a hátsó fali lepény a legeltejedtebb, legnormálisabb lepényelhelyezkedés! Meg a mellső fali is ugyanolyan jó, csak az ritkábban van.
Attól függ, hova ágyazódik be a pete.

Ami nem jó: az elöl fekvő méhlepény (placenta praevia), azaz amikor a lepény fedi, vagy érinti a méhszájat, illetve amikor közvetlenül mellette tapad, az sem ideális. Akinek fedi a méhszájat, császárral kell szülnie, ha nem változik szülésig, és közben is előfordulhatnak emiatt vérzések, többet kell pihenni, nem emelni. (De szülésig még feljebb "vándolrolhat", ha valakinek mélyen tapad az elején.)

KépKépKépKépKép
uxi

köszi uxi, megnyugtattál, csak szólna a doki, ha baj lenne vele

lynia-

Uxi!

Köszönöm a gratulációt, nem tudom még mikor házasodunk, de mivel 31 napon belül megoldható, ezért nem izgulok. Úgyis csak páran leszünk.

Edit!

Nagyon sajnálom a lázad, remélem nem lesz semmi gond!

Szép napot mindenkinek!
baba24

Sziasztok!

Meg van az időpont: 2007. május 5-én 13.30kor. :lol:

Lynia, neked a kiskönyvbe van írva ez a lepényes dolog? És a nyakiredőt is odaírta nektek a doki?

kispiskóta

Sziasztok! :lol:

Edit: nagyon szép pocid van már neked is :lol:

Nenoke: dejó, hogy nincs zörej! Akkor mostmár végleg megnyugodhatsz. A babát nem nézték meg?

Uxi: nekünk nem volt testvérkocsi. Én kendőben vittem Mátét Marci meg ült a sportkocsiba! Nekem Greco citysport van és azt imádom. Majdnem vizszintesig fektethető, így mikor Marci játszóterezett és én már nem bírtam cipelni a Mátét simán átraktam arra a kis időre :lol: Nekem ez így bevált :lol:

brigi73

Zsuzsi, azt olvastam tegnap az AFP-s várakozás közben, hogy az ágyszámcsökkentés miatt a Margitban a szülés után 2-3 nappal hazaküldik még a császárosokat is.

Brigi, azért ha lesz találka, megpróbálok elmenni.

Esztora, Téged is felvettelek a táblázatba.

Edit, mi volt az afp-n? Minden ok volt? Tyű, jó nagy hasad van már!!!

kétfiús anyuka
babdorka

Sziasztok :lol:

uxi, Te egy hős vagy! Legalább helyettem is visszaolvasol, a reagálásaidból fogom tudni, miről maradtam le.
Testvérbabakocsi: én is erősen gondolkodom rajta, az "egy kicsi-egypici" topikban föl is vetettem a kérdést, de azóta elfelejtettem megnézni, válaszoltak-e? :oops:
Az én férjem is net-fóbiás :lol: :? Bár, amióta iwiwezik, nem nyervog miatta, hogy pl. a fotóalbumben van róla is kép.
Nálunk sincsenek megkeresztelve a gyerekek (én sem), de ez nem téma nálunk. Érdekes, annak idején én is uezt mondtam, amit Te, amikor az exanyós földobta a kérdést. Meg azt, hogy hogyan ígérhetném én meg, hogy hitben nevelem a gyerekeimet, amikor én sem kaptam ilyen nevelést, így nem is tudnám hitben nevelni őket.

Bori: a szocpol engem is érdekel. Amit tudok (uxi), hogy igen, "utólag is föl lehet venni. 40 éves korig lehet beígérni a gyereket, én arra lennék kíváncsi, hogy ez a 40 év vonatkozik-e azokra is, akik a már meglévő gyerkőre szeretnék fölvenni?

Volt még szó a bodyról(=kombidressz). Én "maradi" anyuka voltam, a lányoknál nem is nagyon volt még body, jobban kedveltem a hagyományos kising-rékli variációt. Olyan bénának tűnt, hogy egy minikére a fején át kell fölcincálni a ruhát. De rájöttem, hogy sokkal praktikusabb a body, mert alul patentos, így nem csúszik a baba nyakába 5 percenként :oops: :)

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

piskóta a12 hetes uhról papírt kaptam a kórházból, azon van, a sima uh magánrendelésen a doki asszisztensnője beírta a méreteket a könyvbe hátulra a megjegyzésekhez

lynia-

Kendő: nekem is van, de nem igazán használtam. párszor, amikor még nagyon pici volt Berci és egész nap cipelnem "kellett", akkor itthon magamra kötöttem, meg talán 2x, amikor kirándultunk, de ennyi.
A csajoknál nem is gondolkodtam testvérbabakocsin (azt sem tudom, volt-e már?), ráadásul Viri már tök önjáró volt 23 hósan, amikor Bogi született. Berci nem biztos, hogy ennyire önálló lesz 20 hósan.

Kelengyéhez nekem még a fertőtlenítő kendő, vagy wc-deszkára helyezhető papírbigyó jutott eszembe (ha netán vkinek pocakosan kell befeküdnie, akkor is jó, ha van), hogy ne egyensúlyozva kelljen dolgot végezni. :oops:

Edit: nagyon helyes pocód van már :) Az enyém is ekkora, de nem a babó miatt :oops: :(

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Jovika, megkérdeztem egy anyukát a házból, nekik 20 hónap van a két gyerkőc között. Vettek testvérkocsit (hazsnáltan), 9 hónapig használták, aztán eladták (annyilért, amennyiért vették).
De van, akinél elég a testvérfellépő, csak előre nem lehet tudni, a nagy hajlandó-e ráállni. Ahhoz meg elég drága, hogy kísérletezzünk... :shock:

Amúgy hú... talán Cam márkájú kocsijuk volt, elég jónak tűnt, de hatalmas monstrum...(Mint minden ilyen).
Nekem tetszene a Peg Perego Aria ikerkocsija is, csak azt nem lehet lefektetni, csak 45 fokos szögig.
A Brendonban árulnak ilyeneket, majd átmegyünk (itt van tőlünk 300 méterre) és meglessük.

Aztán ha valamelyik megtetszik, megpróbálok használtan venni, ha itt az ideje.

KépKépKépKépKép
uxi

Én is vittem papírülőket, de nem tudtam leülni a wc-re szülés után, csak állva tudtam pipilni :oops: ...

KépKépKépKépKép
uxi

Ja, tényleg, Graco a testvérkocsi, most, hogy olvasom, eszembe jutott.

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok Lányok!

Jó sokat írtatok! Úgy sajnálom, hogy nem tudok mindent visszaolvasni. .. :(

Nenoke! Örülök, hogy minden rendben!

Uxi! Gratula a vizsgákhoz! Nagyon ügyi vagy. Jók a babakocsis beszámolók!

Edit! Szép a pocakod!

Brigi! Képet most sajna, nem tudok feltenni, mert nem scaneltük be, csak majd Stuttgártban. Egyébként, elég halvány. Azt mondta a dokim, hogy engem nem szeret az uh, mert a szöveteim nem nagyon engedik át a hangokat.

Mi tegnap voltunk a bankban, hogy megkérdezzük, utólag lehet-e szoc-polt igényelni. Nem! Szóval, el kell adni és újra vásárolni, ahhoz, hogy szoc-polt vegyünk igénybe. Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy ebben az esetben a kedvezményes hitelfeltételek megmaradnak-e, mert már eltörölték azóta.

Bori! Most én is jó sokáig leszek uh és orvosi vizsgálat nélkül. Olyan fura. Remélem, kibírom.

Ma délután megyünk a védőnőhöz.

Lynia! Ha akarod priviben elküldöm a Csongrády számát.
molkata

Jovi: én nem is akartam testvérbabakocsit, pedig anyós is nagyon erősködött, hogy az kell :roll: Nekem viszont kényelmesebb volt a hordozás+Marcitologatás. Nem is beszélve arról, hogy egy testvérbabakocsi be sem fért volna a liftbe :roll:

brigi73

Brigi, és bevált a Citysport? Jó kis könnyű kocsi. Én is néztem, de nem mertem megvenni, féltem, hogy kicsi benne a hely, pedig lehet jó lett volna.
Végül ABC Design Mobile lett, kifutó modell féláron...Jó az is, tavaly áprilisban sokat vettek ilyet a Baby Outlet nyitási akciójában, szoktam vele találkozni néha :wink: .

KépKépKépKépKép
uxi

Lynia, csak azért néztem utána a lepényes dolognak, mert Eminél mellső fali volt, és először azt hittem, ez valami rosszat jelent.
Amúgy meg most tanultam, hétfőn vizsgáztam fejlődéstanból :lol: .

KépKépKépKépKép
uxi

Hellóbelló!:)

Nenoke, nagyon örülök, hogy rendben volt az eredményed! Szuper!!! :D

Edit, remélem már sokkal jobban vagy, s nem is fog visszajönni ez a fránya láz. :evil: Tegnap én is úgy éreztem, hogy kapar a torkom, de szerencsére nem lett belőle semmi. Vigyázz magadra, s pihenj sokat!

Esztora, nekem is volt egy ismerősöm, akinek végig pihennie kellett, vigyázni magára, de úgy is tett, s nem lett semmi gond, sem vele, sem a kisbabáva. Szóval kitartást!

Azt hiszem elkezdett nőni a pocim, meg elég kemény...

A babáknak body szerintem is írtó praktikus, nem lóg ki a hasa, pelenlázásnál is gyorsan feltolható, meg édik is benne :D
Vendég

Uxi: először én is féltem tőle, hogy szűk meg kényelmetlen lesz, de nem. Nagyon szeretem, és Marci most 3.5évesen is simán elfér benne. És nem utolsó szempont, hogy BKV-zni is aránylag könnyű vele mert csak 5kg, és ha a gyerek elalszik le lehet fektetni nem mint az egyszerű esernyőkocsikat+merevített a háta. Egyszóval imádom :lol: Már 3éve nyúzzuk és még simán kiszolgálja a picit is és utánna még el is fogom tudni adni mert nagyon egyben van, sőt olyan mintha új lenne, csak ki kéne már mosni a huzatát :oops:

brigi73

babakocsi lázban égtek, amint látom! én meg csak ideoda kapom a fejemet a típusokon, amiket írtok, de valahogy nem vesz rá semmi, hogy próbáljam átlátni :roll:

kata, a számot megköszönném, magaánrendelésen csinálja a 4d-t? mennyit kell fizetni? ja, és írd le azt is kérlek, hogy hopl!? köszike

lynia-

hahó csajok,
itt vagyok lenyugodva. Már nem rágom a körmöm. Inkább szeretgetem a kicskikémet :D

Hasnövés 14. héten beindul? Nekem 13. vége van (vonalzómat javítom majd), és szúrkál. Kíváncsi vagyok, meddig tudom még gatyóimat hordani. De gondolom 2-3 hét múlva már nem nagyon :D

Látom már szülés, meg vásárlás a téma :lol: Jól belehúztatok :D
Én szerintem júniusig nem veszek bútort meg bébiholmit.

Kép
Kép
emma1976

Emma, örülök, hogy jobban vagy, így kell ezt csinálni :D

Nemtom, nekem egy hete épphogycsak dudorodott a pocim, most meg már igencsak látszik. Fura, hogy mindez hat napos eltéréssel... A többieknek sokkal nagyobb volt már ugyanannyi hetesen, de a gatyóidba már tuti Te sem férsz bele sokáig :lol:
Tegnap séta közben ki kellett gombolnom a nadrágom, mert nagyon szorította a hasam, még jó, hogy térdik érő kabátot vettem :oops: Holnap mennem kell keresni valami ruhát, vagy nem lesz miben utcára menni...
Vendég

Hello!

Emma
De jó, hogy itt vagy!!!!

Mi tegnap babakocsikat teszteltünk, nyálaztunk. Sajnos nekünk eléggé picike autónk van, ezért jól körül kell néznünk. Hát mindig a chicco trio látszik a legalkalmasabbnak. Sajna baromi drága..Mondjuk a barátnőméktől kapnánk egy inglesina mélykocsit, dehát az batár méretű. Na de még van idő..

KépKép

KépKép
szivvi

Emma: nagyon örülök, hogy végre megnyugodtál! :wink: Nincs is min izgulni, hiszen minden oké! :lol:

Emi: ráérsz még bőven a babakocsival. Hidd el majd te is belejösz, most csak figyelsz itt és majd te veszed a legtutibb kocsit:lol:

brigi73

Emi: ne aggódj, én a márkaneveket át is lépem, nekem nem mondanak semmit :oops: tisztára, mint az autóknál...én még leragadtam a Lada-Trabi korszaknál (azokat meg tudom különböztetni) :lol:

Uxi: szerencsére nálunk ninsc lift. Illetve babakocsi szempontból szerencsére, mert egyébként 3 emeletet mászok meg naponta. De a kocsinak van lenn tároló, így tulképp mindegy, hogy milyen nehéz, vagy nagy.

Nekem most is, Bercinél is mellső fali a lepény. Ami nem keverendő az "elöl fekvő" lepénnyel, amit uxi leírt :)

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Én nem tudom, az én lepényem milyen fali :roll: :lol: Marcinál előlfekvő volt, de a 30. hétre szépen elvándorolt a méhszájtól, így simán szültem :lol:
Elmúlt a számból a fémes íz, viszont rókakoma meg visszajött :cry: Miért van nekem ennyi macerám? Pedig már úgy szeretném végre élvezni az utosó babavárást :roll:

brigi73

Sziasztok

most en se nagyon tudok irni, itt vannak anyosek, most epp nezik a leendo hazunkat. Olvasni se sokat tudtam vissza.
Uxi mi is 50 nm-en elunk, de mar most keves, masodik gyereket mar nem mernek bevallalni ide.
Nenoke az jo hogy nincs semmi baj :)
Emma, jo hogy te is vidamabb vagy. :)
Mi egy kicsit betegek vagyunk en kohogok, a kiccsajnak meg arcureg gyulladasa van, de eszre se lehetett venni :( csak a sokaig tarto kohoges jelezte.
Babdorka a tablazathoz: 30 eves vagyok, a kiiras juli 27-e, korhaz, nev nem ismert :), remelem junius vegere mar tudni fogom :)

Sziasztok
R.

mandarka

Nekem szerintem felfali a lepényem, mert mindent felfal a babóca. Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Dorka ez tetszik:felfali lepény Kép

brigi73

Sziasztok Kedveseim!

Végre megint köztetek. Tegnap tanfolyamon voltam, iszonyú uncsi volt, de sajnos muszáj, meg azt is tudom, hogy hasznos....de akkor is....ingatlanjog wááááá.

Nem tudtam mindent visszaolvasni, ezt nagyon sajnálom. Sajna mindjárt el kell mennem, lehet, hogy lesz egy megbízásom juhhhejj Kép

Addig is mindenkinek gyönyörű napot. Kb másfél óra múlva leszek megint... meg most még kb fél órát...

Kép
zsuzsi**

mondjuk engem szerintem azért nem hoz lázba, mert örököljük, habár ha kiderül, hogy az nem etszik de nagyon, akkor talán....

figyu: kismamanacik - a derekuk ugye olyan gumis izés, ha most veszek, azt végig tudom majd hordani? nyúlik annyira a has rész????

lynia-

Kép
ime egy fotó tegnapról,nem túl jó mert videót szoktunk kapni és utána a tv-t fényképezem le.meg hát nem túl előnyösen fekszik éppen.
vagy inkább szemérmesen hogy véletlenül se lássunk semmit a lábikók között.
elintéztem a papirjaimat jővő pénteken megyek afp-re.

Bridzsi

Kép
esztora

Lynia nyugodtan vedd meg a kismama nacit.nyúlik rendesen és a derékrészen a gumi állitható. a megfelelő méretre tudod gombolni.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok Lányok!!

Edit, szép a pocid nagyon és már nagyobbacska :lol:

Nenoke!
Örülök a jó hírnek! Tudtam én, hogy minden rendben veled.

Jól vagyunk, ma tornáztam otthon 45 percet /SOTE I. gyógytornász által vezetett kismama tornára, van relaxáció és légzéstechnika is rajta/ nagyon jó, jól átmozgat..gátlazító gyakorlat is van benne..

Puszilok mindenkit!!
torolve_20131003125716

Esztora!
Hogy kell nézni a képet?? Ne hari de nemtom.. :(
torolve_20131003125716

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: