A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Kép
Együtt :D

vicger

Boboka, Niki nagyon édi! :) Valahogy mindig az az érzésem, hogy ő hasonlít az itteni babák közül legjobban Bencére. :)

Kép
frocli

Hát lányok a fiam egész eddig nyügi ezerrel ha felvettem kiröhögött :shock: :shock: :shock: ha letettem üvöltött :shock: :shock: :shock: betettem az ágyába nyügi ezerrel felvettem mondom most már jó lesz ha alszol (határozottan) erre kuss 3 percre rá bevágta a szunyát, de mint akit kilőttek :shock: :shock: :shock:

Scoop: kefír? elveszi a savat, megnyugszik a poci és nem bűnöztél akkorát, de ha tényleg szarul vagy egyél valamit

Pussz Istennők hulla vagyok, mielőtt pofára esnék a billentyűn elmegyek aludni. Mindenkinek szép álmokat!

UI: Frocli Te aztán tudsz élni hallod!

Kép

Kép
zsu9

Kép
játszik :)

vicger

Jajj de jó ez akép!!!!!!!!!!! :D

Kép
Kép
tengdi

Pici Niki baba is nagyon drága, csupa mosoly vidám baba!!! :lol:

Kép
Kép
tengdi

ja, az elsőre írtam Kriszti, aztán közben jött a többi...de jól eljátszanak!!!

Kép
Kép
tengdi

[quote="floranan"]H írta:florananahó!

Kriszti! Változatlanul bombasztikusan nézel ki!! (Kocsi azóta még nem volt itthon.)

Rita, jövő hét nem bizti, h jó… lehet, h elutazunk! De még infózok!

Nitácska, ez gááááááááázzzz :((((( Amint lehet, messze el!! Párod melletted áll?

Süti, a legjobb anyósom nekem van, kb 10.000 kilométerre :lol: :lol: :lol: :wink:

Kata, az nem a fém dobozos!

Kriszti, mi nem keresztelünk…
Nekem azt mondta a doki, Babe előtt is kell olaj.

Andi, én lemaradtam, kimaradtam… mi az az Osanit??????????? Mindenki rendel, csak valami tutijó lehet :D Aham, már látom közben, Linának hála… és így olcsóbb? Vagy miért van mindenki bezsongva?
Barni zabálnivalóan szundít!!! Megdögönyözném!!! Tesóskép nagyon tetszik!!

Azta, Viki, 6x hátközépig!

Kata, boldog szülit!

Hajra, körömre Biovanne nagyon jó, de nem tudom, szopinál lehet-e.

Digihőmérőnél hogyan is kell értelmezni? Valamit le kell vonni, ugye?

Babcika, szánom-bánom, kimaradt, hogy mi a baj :oops: , de drukkolok, h minden rendben legyen!!!!!!!!!!!

Erika! Lotti nagyon ügyes!!! Ebano nem tartja magát még, de lelkesen kapaszkodik kétoldalt! És kilábtempózza az összes vizet, mert üldözi a gumikacsát :D

Tengdi, de régen olvastam szüléstörténetet, hüppppp

Flora, diginél 0,5-t kell levonni.

Nekem is nagyon jó volt szüléstörténetet olvasni :lol:

Csajszik, köszi a dicséreteket Niki nevében is :D
Nekem is nagyon teccccccik a kicccsaj :oops: :lol:

Itt a topikban minden bébi csudiszép :)

Pusssz Istennők, ha minden igaz megyek alukálni :) Nekem is kezd leesni a fejem.

Ja, a picre az albumomba tettem "ilyen volt..." képeket. Hát, nem tudom leszek e még valaha olyan. Ha már fele olyan lennék is elégedett lennék, pedig anno nagyon nagyon kövérnek éreztem magam mindig. Most jól fenékbebillenteném az akkori énemet :x
Ja, meg persze Ninis képeket is tettem fel.
Vendég

[quote="frocli"]K írta:frocliriszti, Tengedi, biztos igazatok van, ti jobban tudjátok. De bennem mindig felmerül, hogy egy anyafüggő babának nem lenne-e jobb, ha járna közösségbe és megtanulna egyedül játszani, meg a többiekkel, de főleg anya nélkül.

egyedül játszani tud, nem úgy anyafüggő, hogy nem tudja magát egyedül feltalálni , meg szerintem KisAti sem, ill. ő megint más, mert írta Kriszti, hogy Ő inkább apás.
Valamiért szerintem bizonyos gyerekeknek tovább szükségük van a család adta biztonságra, félénkebbek idegen környezteben, míg mások kevésbé.
Nekik olyan lehet ha bekerülnek közösségbe azelőtt, hogy érzelmileg éretté válnának erre, mint akit úgy akarnak megtanítani úszni, hogy belökik a mélyvízbe. Megtanulhat.....DE
Nálunk amíg hetedik, inkább nyolcadik hónapba nem léptem, addig Mátéval együtt főztem, mellettem egy kis adagban csinálta, amit én, napi két séta, játszótér, Normafa, baba-mama klub, kirándulások, s ezek mellett hosszan eljátszott egyedül is, de szerette, ha egy helyiségben vagyunk. Olvashattam, netezhettem, de legyek a látóterében.
Aztán a végén már nem jól bírtam magam, s volt 46 fok itt a tizediken ( nem túlzás ) szinte depis voltam, mikor szülök meg, sehova nem mentünk, mert nem tudtam utolérni, ő, aki amúgy nem mozog, akkor futkározott, volt, hogy más hozta vissza, és majd infarktust kaptam. Na meg a pisilések!!!!!!!! Szóval akkor kedzett bomlani a jól felépített kis világa, ráadásul hátrányára, s azóta osztozni kell, és ezt ő így viseli....jajj még annyit tudnék, de lassan mennem kéne lefeküdni.

Több olyan kisgyereket látok akik nem tudnak egyedül elleni egyáltalán. a

Én erre kifejezetten ügyeltem, már a lányomnál is, hogy tudjon egyedül játszani. Valamennyire nevelés kérdése, de sztem nem 100%-ban.

És gondolom ez részben nevelés kérdése, de a bölcsiben megtanulnák, hogyan kell egyedül játszani... vagyx rosszul gondolom?

Nekem még előbb munkát kell találni, nem lesz könnyű, 32 évesen "friss diplomásként". De bízom benne, hogy valamit csak találok, elég sok mindent csináltam már életemben.... Szóval egyelőre én várom már, hogy mikor lesz dolgozó, meg kíváncsi vagyok mi lesz az. De én már 3,5 éve nem dolgozom főállásban. Persze csurran-cseppen 1-2 alkalmi munka, szóval sosem unatkoztam otthon.

Osanit-et én úgy oldottam meg, hogy megkértem Bécsi barátnőmet hogy vegye meg, és majd beadja a vonatra, mikor megállunk ott szombaton. :)

Ma voltam szoptatási tanácsadáson, holnap majd írok róla, hátha 1-2 info/tanács nektek is hasznos lesz. Én úgy érzem azért segített a tanácsadás, de persze majd ha be is vállnak a tippek, akkor leszek teljesen elégedett.

Most viszont megyek aludni. Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
tengdi

Hát nem tudom Kriszti mikor kell visszamennem, mindent megpróbálok, hogy 2 éves korig ne, ha tisztázódik, hogy a tgyás-om kétszer annyi nettó lesz, mert tévedtek, akkor is változik a helyzet...szóval ez elég sok tényezős.
De jelenleg összesen legyen 240 ezer felkerekítve, ami havonta bejön.
60 a hitel, télen 80 a rezsi net meg ezek nélkül!!!!!!!!
Marad egy százas egy öttagú családnak kajára, pelsura, utazásra, netre, kocsira, mi mindenre.....hát nem elég. Mindent venni kell, az utolsó darab répát, utolsó kiló húst is...
na most, ha ötvennel több lesz a tévedés miatt a tgyás-om, akkor az megint változtat....

Kép
Kép
tengdi

[quote="frocli"]K írta:frocliriszti, Tengedi, biztos igazatok van, ti jobban tudjátok. De bennem mindig felmerül, hogy egy anyafüggő babának nem lenne-e jobb, ha járna közösségbe és megtanulna egyedül játszani, meg a többiekkel, de főleg anya nélkül.Több olyan kisgyereket látok akik nem tudnak egyedül elleni egyáltalán. És gondolom ez részben nevelés kérdése, de a bölcsiben megtanulnák, hogyan kell egyedül játszani... vagyx rosszul gondolom?

Rosszul. Mert nem az egyedül játszás a probléma, sőt igazából semmi sem probléma. Ati gyönyörűen eljátszik egyedül. Annyi, hogy Ő nem áll szóba mindenkivel és ez nem nevelés kérdése, mert Atit ugyanúgy nevelem, ahogy a másik kettőt, s ebből Vica egy végtelenül nyitott zsizsikes csajszi, Gergő már sokkal visszafogottabb, Ő is hasonló habitusú gyerek, mint Ati, csak Ati az őszintesége mellé /értsd, nem áll szóba akárkivel/ még végtelenül makacs is. Az, hogy a gyerek nincs el Anya nélkül egy bazi tág fogalom, s elképesztően sok oka van. Erre egy sztereotípiát, hogy közösség kell neki, nem anya, ráhúzni .. nos, finoman szólva is botorság.
Tengdinél pl nagyban zajlik a szeparációs szorongás utolsó fázisa. Teljesen természetes és elvárandó dolog. Annál a gyereknél, akinél ez hiányzik, na ott vannak hatalmas problémák. Mert az nem jól "nevelt" gyerek, aki abszolut nem hiányolja az anyját, nem szeppen meg nélküle, hanem kötődési zavaroktól szenvedő gyerek, akinek nincs biztos pontja az életében. Lehet mondani, hogy ezek nagy szavak, biztosan annak tűnnek, csak utána kell olvasni, tanulni, akár komolyabban, akár csak annyira, amennyire az anyasághoz kell. Ez a szeparációs szorongás nálunk majd még most jön ki. Ha most bevarrom a gyerek bölcsibe, hogy na, játsszál fiam a többiekkel, olyan lelki sebeket okozok neki, hogy akár egyből vihetném pszichomókushoz. Kérdés, hogy van e erre szükség....
Na, befejeztem...

vicger

még valami
anyafüggő baba: hála az magasságosnak, hogy anyafüggő . Ha nem az lenne, akkor vagy meghalna, vagy egy roncs lenne....
Na, tényleg kussolok

vicger

én is el tudnám képzelni itthon, nem tudom meddig, lehet még 3 év és sok lenne, nem tudom. Most úgy érzem, hogy amíg alegkisebb mondjuk 10 éves nem lesz, addig ezt tartanám optimálisnak.
Napközi helyett itthoon, menza helyett itthoni kaja...és nyugi!!!!!!!!!!!!
Mert nem tudom eélképzelni, hogyan tudom megtartani egy Béke szigetének az otthont, ha hajnalban hurcolok két kicsit oviba, bölcsibe, este beesem a lakásba, vacsora, fürdés, alvás, mert korán kell kelni....hétvégén kell azt a házimunkát, amit hétközben nem lehet.....
nem egészséges. Az én értékrendem nek nem az.

ÚÚÚÚÚÚÚtálom ezt a rohanást, ami megy a világban, frusztrál, - mint gondolom mindenkit - nincs idő nincs odafigyelés, nincs empátia, ...ugyanakkor mitől is lenne, megértek sokakat, csak a gyerekeimet szeretném megkímélni ettől.

Szeretném megtartani azokat a pillanatokat, amik olyan hamar elmúlnak, egy-egy mondat tőlük, egy egy gesztus, egy egy puszi, az első szavak, első csínyek....
mert egyszercsak azt látom, hogy kijárta az ovit, aztán seperc és kijárta az általánost, seperc és 18 lett. És én közben dolgoztam, hogy pénz legyen, s a mindennapi megélhetésért folyó küzdelem nagyon fontos pillanatokat el

felkelt Máté mennem kell

Kép
Kép
tengdi

Dia, szerintem nem lesz szükség 1 évesen bölcsire. Drukkolok :)

na, most már nincs erőm visszaolvasni, irány az ágy, reggel kelés.

vicger

[quote="tengdi"] írta:tengdin is el tudnám képzelni itthon, nem tudom meddig, lehet még 3 év és sok lenne, nem tudom. Most úgy érzem, hogy amíg alegkisebb mondjuk 10 éves nem lesz, addig ezt tartanám optimálisnak.
Napközi helyett itthoon, menza helyett itthoni kaja...és nyugi!!!!!!!!!!!!
Mert nem tudom eélképzelni, hogyan tudom megtartani egy Béke szigetének az otthont, ha hajnalban hurcolok két kicsit oviba, bölcsibe, este beesem a lakásba, vacsora, fürdés, alvás, mert korán kell kelni....hétvégén kell azt a házimunkát, amit hétközben nem lehet.....
nem egészséges. Az én értékrendem nek nem az.

ÚÚÚÚÚÚÚtálom ezt a rohanást, ami megy a világban, frusztrál, - mint gondolom mindenkit - nincs idő nincs odafigyelés, nincs empátia, ...ugyanakkor mitől is lenne, megértek sokakat, csak a gyerekeimet szeretném megkímélni ettől.

Szeretném megtartani azokat a pillanatokat, amik olyan hamar elmúlnak, egy-egy mondat tőlük, egy egy gesztus, egy egy puszi, az első szavak, első csínyek....
mert egyszercsak azt látom, hogy kijárta az ovit, aztán seperc és kijárta az általánost, seperc és 18 lett. És én közben dolgoztam, hogy pénz legyen, s a mindennapi megélhetésért folyó küzdelem nagyon fontos pillanatokat el

felkelt Máté mennem kell

dettó..

vicger

Andi, gratula picifiúnak a forgáshoz!!

Timi, babó hogy van?

Lina, nagyon köszönjük a meglepit!!!!!!!

Babcika, gyorsan fogsz fogyni ha nem érsz rá enni!! Nyugi a szűrés miatt sztem minden rendben!

Tengdi, maximálisan igazad van anyós kérdésben, mi a másodikat képviseljük! :evil: És igen! :lol: Köszönjük a szüléstörténetedet! Nst-re én is pánikoltam...

Flora,akkor bocsi, én azt hittem!

Scoop, ki ne töröld, csináld meg én arra is kiváncsi vagyok!!

Frocli, bölcsi témában Krisztivel értek egyet! Illetve ha sajna nincs más megoldás akkor marad a bölcsi, sajnos a pénz nagyúr mostanság! :cry:

Boboka, szép Niki baba!! Tiszta te!

Erika, Lotti nagyon ügyi!!!!

Ma lenne apu szülinapja...... :( :( ne haragudjatok a negatív hangulatomért

Kép
kata05

Jó reggelt!!!

Babás képek, és családosak is nagyon jók!!! :D

Látom a bölcsi témát kiveséztétek, és én is Kriszti és Dia véleményét osztom, persze ehhez hozzátortozik a saját bőr..., Frocli még anyai oldalról nem látta,hogy milyen...Nagyon egyetértek, az egész gyerekfüggő, én már most látom, hogy Blanka kevésbé lesz anyán lógós,mint Jancsika, de Jancsikát sok trauma érte anya ügyben 10 hetes koráig, és őt mai napig nem tudom a nagyszülőknél hagyni, és kényszeríteni nem fogom..., de én kiegészíteném ezt azzal is, hogy azért nagyban anya függő is a dolog, mert én biztos voltam benne, de ebben a gyermek pszichiáter is megerősített, a hiba az én készülékemben van, túl sokat agyalok, szorongok, továbbgondolok,hogy mi lesz a gyerkőccel, ezt vetítettem Jancsikára, és részben ezért anyababája mai napig, pedig már 5, de mikor legyen, ha nem most. Egy kicsi elszakadásféleség volt a szüléskor, és ez kicsit önállóbbá tette, és hál istennek nem viselte meg.

Jelen helyzetben én is szívesen lennék itthon sokáig, gondolkodom is egy 3. babán, és értem itt jelen helyzetet az érzelmi, meg egyéb helyzetre, de sajnos anyagi helyzetem már nem ilyen rózsás, tehát lehet bölcsi lesz nekünk is.

Ja és egy tényezőt kifelejtettem, bölcsis gondozónő. Én egy mondhatni feljett, szakemberrel jól ellátott városban DB-ben éltem mikor a gyerek bölcsis volt, és talán 2 db bölcsis néninek volt szakirányú, gyermekekhez való végzettsége, a többiek, a régi motorosok, aki már 40 fölött volt, ápolónő volt, mert hogy régebben ehhez egészségügyi végzettség kellett, és hát ugye ezek az emberek lassan kopnak ám el, addig meg be vannak betonozva a jó kis helyűkre és fingjuk nincs hogy kell bánni egy alig 1 éves babával :evil:

Kép
babcika

Dorka, tényleg, hogy van Dorki, a francba úgy el voltam foglalva tegnap magammal, hogy elfelejtettem kérdezni :oops:

Rakhatok én is képet :?: :?: :?: Rakok :lol:

Janika jó munkásember: :lol: :lol:

Kép

Blankika játszózik:

Kép

Sunyika:

Kép

Kép
babcika

Reggelt :)

Kata :(
Andi, milyen éjszakátok volt? Majd, ha megérkezik a bogyó, én is kérem a számlaszámod :)

Azt gondoltam, hogy nem hagyom abba a 90 napost 90 napnál, hanem majd álomsúlynál...
ma töltött padlizsánt kreálok ebédre..
Babcika, Viki, ti mit ügyködtök?
Scoop, remélem jobban lettél tegnap !

vicger

Kata, sajnálom :(

Kép
babcika

[quote="vicger"]R írta:vicgereggelt :)

Kata :(
Andi, milyen éjszakátok volt? Majd, ha megérkezik a bogyó, én is kérem a számlaszámod :)

Azt gondoltam, hogy nem hagyom abba a 90 napost 90 napnál, hanem majd álomsúlynál...
ma töltött padlizsánt kreálok ebédre..
Babcika, Viki, ti mit ügyködtök?
Scoop, remélem jobban lettél tegnap !

Mire gondolsz??

Kép
babcika

nagyon cukkerek :):):)

vicger

Babcika, ebédileg :)

vicger

Te Bobóka, szerinem a pic-en a képedinél valami nem stimm dátum ügyben, mert 2008-ban nem-igen voltál ekkora pocakos még, nem??? :roll: Egyébként csini vagy, és voltál :D

Kép
babcika

Jahhh, hát nem tudom, paprikás krumpleszre gondoltam, és akkor apáéknak megcsinálom krumplis tésztának, én meg veszek ki krumplit csak :roll: vagy lehet főzők rizi-bizit, de az biztos, hogy savanyút eszek mellé, káposztával töltött almapaprikát, vagy vegyes vágottat, vagy hozatok natur savanyú kápit vacsira :wink:

Kép
babcika

Jajj apuka most olyan édes, most mintha hinne abban, le fogok fogyni, reggelente megkérdezi milyen napom van? Hoz a boltból arra a napra való cuccot és szolidarit is, pedig 54 kg, de tegnap is ő csinált kettőnknek tojást ,amit sikerült is együtt leülve elfogyasztanunk, olyan jó volt :D

Kép
babcika

Basszus nekem még mindig nem jött pénzem a MEP-től hát mi a picskuládét csinálnak ezek :evil: :?:

Kép
babcika

Kriszti, Tengedi, Babcika. Köszönöm a véleményeteket a bölcsiről, olyan szépen írtok. Szóval: aha. Igazatok van, és abban is, hogy én ezt még anyai oldalról nem láttam. De nálunk szerencsére jól működött a bölcsi dolog mindenhol. Remélem Bencénél is így lesz. Én mindenesetre úgy fogok hozzáállni, hogy neki ez jó dolog. :) Választásom úgysincs sok, csak abban az esetben nem kerül bölcsibe, ha nem találok munkát, vagy ha nem veszik fel. Egyik eset sem szerencsés hosszú távon. De ez még arrébb van, egyelőre nem agyaklok rajta.

Kép
frocli

Jó reggelt! :)

Tudom ám már, mi nehéz nekem a 90 naposban ... a reggelek ... nálunk olyankor leül a család és jól bereggelizünk :) .... no, én most csak ülök a kis adag gyümölcsöm mellett :roll: korábban azt az elvet valltam, hogy "Reggelizz úgy, mint a király, ebédelj úgy, mint a polgár, vacsorázz úgy, mint a koldus!" ... szval ez nekem most nehéz ... de gondolom még pár nap és talán hozzá szokom. :)

Nya, kezdek visszaolvasni. :)

KépKép
KépKép
madar

átszerveződtek :evil: még én is a gyedet kapom Atiról, a tgyás sehol sincs...
most feladatonként vannak felosztva a MÁKok, nem pedig területileg :twisted: :twisted: :twisted:

vicger

[quote="frocli"]K írta:frocliriszti, Tengedi, Babcika. Köszönöm a véleményeteket a bölcsiről, olyan szépen írtok. Szóval: aha. Igazatok van, és abban is, hogy én ezt még anyai oldalról nem láttam. De nálunk szerencsére jól működött a bölcsi dolog mindenhol. Remélem Bencénél is így lesz. Én mindenesetre úgy fogok hozzáállni, hogy neki ez jó dolog. :) Választásom úgysincs sok, csak abban az esetben nem kerül bölcsibe, ha nem találok munkát, vagy ha nem veszik fel. Egyik eset sem szerencsés hosszú távon. De ez még arrébb van, egyelőre nem agyaklok rajta.

helyes, most más dolgod van :wink:

Kép
babcika

[quote="vicger"][ írta:vicgerb]átszerveződtek :evil: még én is a gyedet kapom Atiról, a tgyás sehol sincs...
most feladatonként vannak felosztva a MÁKok, nem pedig területileg :twisted: :twisted: :twisted:

na én is átszervezném egy-kettőnek a képét az öklömmel :evil: :evil: , most nemazé, de ez ki...ás, ha most pl. nem növelik meg 40.000-rel a folyószámla hitelkeretemet akkor most itt lennék pénz nélkül napok óta :?

Kép
babcika

De én már kaptam tgyás-t többször is ,tehát rendszeresen, csak most nem gyün megfelé :evil:

Kép
babcika

Forgolódós babáknak gratulálunk. :)

Timi: kösz a feng shuis írást ... engem érdekel:wink:

Babcika: nyugodj meg, minden rendben lesz, csak Krisztit tudom ismételni :)

Lina: ez a meglepetés :) hüphüphüp

Tengdi: szüléstörténetet szívesen olvasnám én is :)
már látom is :)))) ... mindjárt olvasom

KépKép
KépKép
madar

Tengdi, szül(et)és történet , hát az nst-t engem is zavart,mert fájásnál sokszor leesett 80-90-re a szívhang, és papír szintén nem volt, de a mi gépünk olyan volt, hogy sípolt volna, és ezért is volt feltéve, mert ha sípol akkor jött volna szülésznő, de engem a gyorsításra ösztönzött inkább és fájásnál ha jól emlékszem nem sisterizett :roll: , de el tudom képzelni mennyire zavart, és a gátmetszés elkerüléséhez gratulálok, ügyesek vagytok :D , és Blanka szeme is be volt vérezve :?

Kép
babcika

Frocli :) a bölcsi alapvetően jó dolog :) aztán ha a gyereknek is megfelelő, akkor pedig aranyat ér :) ha a gondozónők is elhivatottak, akkor pedig a legtökéletesebb megoldás :):)

Madar, egyél több gyümölcsöt :)

vicger

Jó reggelt,

Móni, nekem is a reggellel van bajom... Hiányzik a forró tea vagy capuccino a fini kaláccsal vagy piritóssal :oops: Etől a gyümölcstől meg csak fázom....
De érdekes mód az ebéd az bőven sok a vacsora is pont elég... csak az uzsi.... az miért nincs???? :? De csak átáll egyszercsak a szervezetem erre, nem?

Míg elmajszolom a mandarinjaimat visszaolvasok... úgy látszik mostanában stabilan min. 2 oldal vár rám minden reggel...

Kép Kép
manósziget

Tengdi: elolvastam ... teljesen megértem az érzéseid ... köszönöm, hogy olvashattam ...

scoop: látod, milyen ügyes vagy :D gratulálok! Kép

Frocli: én meg Gödöllőn lakom :D :wink:

Boboka: de gyönyörűűűű Niki lány :D :D

Kriszti: nagyon szeretem a képeid, a nyugalmat, a harmóniát, ami árad belőlük. :D :D :D

Kata: most megöleltelek ... Kép

KépKép
KépKép
madar

Babci: szépek vagytok :D :D apa nagyon rendes ember :)

Kriszti: akkor jössz velünk tovább :wink: :wink: :wink: mennyi az álom?

Manó: én reggelim is mandarin volt :wink:
a teával, ha üres, mi a gond? :roll:

KépKép
KépKép
madar

Itt szakad a hó Kép

KépKép
KépKép
madar

Szép jó reggelt!!!

hát az korábban lefeküdtem,semmit nem váltaztott a kialvatlanságomon,plusz Berni is később és aludt el és nem kelt később!!

Jó sokat írtatok tegnap este óta!!

Andi,Barni forgolódása szuper Kép

Babcika, Blankinak nagy puszi,hogy ilyen ügyi volt,neked is jól vetted az akadályt(mármint hóban vezetni),eredményért meg drukkolunk,hogy jó legyen!!!

Viki,örülök hogy apikádnak bejött a töltött tojás :lol:

Lina,köszi a meglepit,mentettem "Nagy Hírek" címszóval :D

Én úgy sajnálom,hogy nekem annyira nem adatott meg az a jönnek a fájások irány a kórház,meg egy kis vajúdás(jó az volt 1 órás,de azok a fájdalmak nem voltak még vészesek....és bár itthon voltak pici görcsök amiket lehetett figyelni.....de akkor is kimaradt az első szülésemnél eza rész :cry: .

Flora a legjobb anyós 10000 km :lol: :lol: :lol:

most menke,mert lányom 2 napi kakit nyomott ki is hát ne mondjam hogy nyakig olyan lett,ő már tiszta,de a ruhája!!!!ahhhh a gyermekvállalás örömei...szaros ruha mosás!! :(

majd jövök

sutimano76

Ma kellett volna mennünk a Budai gyermekkórházba orthopédiára kontrollra, de ebben a havazásban én el nem indulok innen. Tuti, hogy ott nem takarítják a havat és én nem szívok megint 3 órát a havas úton Bencével. Másfél hónapja voltunk, akkor mindent rendbe találtak, remélem kibírja még februárig. Meg amúgy is elég mozgalmas ez a hét Bencének, jót tesz neki, ha ma nem macerálom nagyon.

Tegnap este letört az egyik fogam (vagy a régi tömés esett ki belőle), úgyhogy holnap este mehet fogdokihoz. :(

Kép
frocli

Frocli: én is terveztem mára ezt-azt, de inkább nem indulok el, tologatható :)
fogad :(

KépKép
KépKép
madar

[quote="madar"]
írta:
madarFrocli: én meg Gödöllőn lakom :D :wink:

Tudom. :wink: De sajna én nem sokra emléxem belőle... Nagy koromban meg nem nagyon voltam ott.

Kép
frocli

na,akkor a köv. talira elkirándultok :wink:

KépKép
KépKép
madar

Itt ömlik a hó!! :shock: Mehetek lapátolni! Legalább kiszellőztetem a buksim.

kispiskóta

Jó reggelt,
itt szakad a hó, mehetek havat lapátolni...

csak átfutottam, amit írtatok..reagálni talán később lesz időm

munka: én 7 évig itthon maradok az ikrekkel :-), igaz elötte is itthon voltam...családi vállalkozás, tehát a magam ura vagyok, de így legalább nem nekem kell magam után fizetni a járulékokat...

t-pk

halihó....

most értünk haza 4hós oltásokról, kaptunk kettőt is...meg lettünk dícsérve, hogy mi milyen ügyesek vagyunk, és mennyire hihetetlen, hogy még mindig csak anyatejet eszik :shock: :lol: :lol: :lol:
5700 gramm, és 61 centi...
olvasok.....

KépKép
Kép
scooper

[quote="vicger"] írta:vicger
[quote="scooper"] írta:scooper
[quote="vicger"]I írta:vicgergyál teát. Vagy van otthon paradicsom leved? Tudod, télire elrakva. Sózd, borsozd egy kicsit, oszt tessék inni! Isteni jól esik a gyümölcs után és eltelít!!!!! Apjuk meg leckét vehetne empátiából :evil:

nincs...és egyre szarabbul vagyok, a savam is megindult... :cry: komolyan, ha nem múlik el éjfélig, én eszek valamit, mert nagyon gázosan érzem magam.....

apika empátiából egyes, még meg is kérdezte, hogy nekem is kenjen-e :evil: :evil:

Scoop, dió, mogyoró? De ha szarul vagy, akkor egy kekszet rágcsálj el!

Zsu :) ajánlom neki :) mer' aztán ha találkozunk, lesz miről beszélgetnünk :D:D:D

dió van itthon, de attól én még éhesebb lettem volna....keksz nincs itthon, meg mogyoró se.... de túléltem, pedig nem sok hiányzott a zsíroskenyérhez :lol:

KépKép
Kép
scooper

Valakiiii, Ti már kaptatok TGYÁS-t ,mert ha igen, akkor hívom őket, hogy én kimaradtam :?

Kép
babcika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: