A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Wera! Köszi!

AKata! A helyzet nem sokat változott. Ha megállás nélkül szövegelek neki, akkor minden szép és jó, gagyog, vigyorog, buborékokat fúj stb. de merészeljem csak elfordítani a fejem...

Na megyek fekszem, mert leragadnak a szemeim.

Jó éjszakát mindenkinek!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Madárcsicsergős jó reggelt mindenkinek!

Jelentem túl vagyok a tesztelésen, és produkáltam egy csodaszép negatívot!
Hurrá!
Amúgy vicces lett volna, ha pozitív, mert gyakorlatilag nulla volt rá az esély, csak mivel nem jött meg, paráztam.
De én elvagyok nélküle... :wink:
Egy hete fogamzásgátlót szedek, attól állítólag nem is fog megjönni... :roll:

na, visszaolvasok!
Vendég

[....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 13:10-kor.
20150601134430

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 13:10-kor.
20150601134430

Sziasztok!

Maria! Gratula az egy csíkhoz!
Ma én is összeszedem a bátorságom és veszek egyet!
Ha nem jelentkezem 2 csík lett és összeestem a budiba! :lol:

Mi nagyon sz@rul aludtunk az éjjel,Áron 22:30-kor még egyszer felkelt enni és még 23:30-kor is fennt volt.
Beraktuk közénk de nemtudjuk mikor aludt el,mi előbb mint ő az biztos!
Sokat nyekergett éjszaka,úgyhogy egész éjjel cumit tömködtem a szájába,nem is kapott enni és kibírta.
6-kor viszont már muszály volt felkellni,olyan fáradt vagyok!
Evett,1 óra játék EGYEDÜL,aztán nyekergett,hogy álmos,ilyenkor már alig lát,kapott egy cumpót,betettem a kiságyba és ALSZIK!!!!!
Ez persze ritka pillanat de úgy örülök neki!
Arra jó volt a koránkelés,hogy elmosogattam,összepakoltam és mindjárt ljeár a mosógép!
Megyek eszem valamit mert kitudja meddig fog aludni!
Ja! És asszem a késő du-i sétákat mostmár kifogom hagyni,mert addig alszik amíg kinntvagyunk vele,ha 2 órát akkor 2-őt!
Lehet este ezért kukorékol!

Kép

Kép
ibm

szép reggelt!!!!!!!!!!!!!!

KATÁK::::töletek szeretném kérdezni.
Léna tegnap csak 3 szor evett 510ml volt összesen
nem gáz ez egy kicsit??
meg minden pelusban van fosi-szo szerint derékig...
és mi tápot eszünk,ez lehet a foga?
elég dudros az inye
de a legjobban a 3 evés zavar
és tisztára beállt a 4 orákra
6250g és ha 5 ször eszik egy nap akkor 750-850ml közötti mennyiséget eszik

MARCSI:::tarts ki idövel jobb lesz,majd lesz barátnö koleszos buli stb,én azon vivok csatát MÁR hogyha beteg akkor maradjon itthon mert akkor sem akar
nekem nagyon rossz volt decemberig_sokan mondták hülye vagyok mér bögök...nem tudtam nem bögni,nekem nagyon hiányzott(most is )
szoval kitartás!!!!!!!!!!
grat a negativ teszthez!!!

Képimg][/url]
Kép
ronix

Jó reggelt!

Szomorú Vagyok!
Vikinek is át kell mosni a könnycsatornáját!!! A francba!! Szegény kicsi lány! De olyan ügyesen tűri, mikor csepegtetek bele...Jaj, szegénykém!

Képeket, mondókát betettem!

Viszont kéne még CSILLÁTÓL, SZISZKÁTÓL, H.SZILVITŐL, KRYSSTŐL, BABULITÓL, SIPINÉTŐL, BONDITÓL, és POTYKÁTÓL kép!!!

Ők egyébként merre járnak?? Nagyon régen voltak!
Remélem azért nincs semmi baj velük!!!

sz.andi

Marcsika, Magdi! Hát gratulálok a negatív teszthez!! :lol: :lol:

Ami? Nálatok mizu??

sz.andi

Jaj! Viki! Már akartam kérni tőled, hogy tegyél már fel kiccsaládos képet, ha van! Kíváncsi vagyok kire hasonlít ez a fickó! :oops: Ha apuka nem akarja, akkor legalább magadról! Oké? :lol:

sz.andi

Nah! Azeket egy hsz-ba is beleírhattam volna!!! Mindegy!

sz.andi

Jó reggelt!

Viki! Lackó nagyon édi és az tűnt fel a képen, hogy mennyit hízott! Jó kis pofis lett!

Az autó kétszer romlott el két héten belül a koszos üzemanyag miatt és összesen 150 ezerbe került. Mindkétszer húzni kellett a szervízig, annyira bekrepált. Most jó (kop kop kop).

Roli jól van, küzdünk a cumival, mert állandóan akarja. De most már erős leszek és nem érdekel ha hisztizik, mert ez nem vezet sehova. Tegnap egész nap a szájában volt, mert megkapta Jázmin egyik NUK-os cumiját, mert azt Jázmin nem szereti. De ma már határozottan megmondtam neki, hogy nem kapja meg. Csak ezt apában is tudatosítani kell, mert azért hogy csönd legyen és hallja a tévét, oda szokta neki adni!

Ronix! Örülök, hogy Léna megjavult! Mindjárt szebb a világ, igaz?

Marcsi! Negatív teszt: :D A kolit meg majd megszereti a leányzó!

Vidokata! Én úgy jártam Rolival, hogy vagy 20 litert kiborítottam. Le volt fagyasztva, de Roli nem volt hajlandó meginni. Keveset kavargattam főzelékbe, de a helyet is foglalta, szóval a végén kiborogattuk. Most azért kezdtem el leadni.
De ezek szerint Dóri megissza, úgyhogy szerencséd van!

Éjszaka fél 4-kor kelt Jázmin, evett és nem tudott visszaaludni. Tekergett össze-vissza. Aztán kiraktam a pelenkázóra, hogy tisztába rakom. Alátettem a tiszta pelust, de még nem hajtottam rá, ekkor akkorát kakált, minden olyan lett. Várok várok, lesz e még, újra tiszta pelus, megint nyomott egy jó adagot. Öltözés , mosdás, minden játszott. Utána viszonylag hamar elaludt, még most is alszik. Remélem nem sűrűn lesz több ilyen, zokon esett ez az egy órás fentlét. Éjszaka 20 perc alatt evéssel együtt túl szoktunk esni a dolgokon és lehet aludni!

Süt a nap! :lol:

Kép
szly27

Jó reggelt mindenkinek!

Ég a szemem, olyan "sokat" aludtam az éjjel.

Marcsi! Grat az egy csíkhoz!

Ibm! Látom most neked drukkolhatunk!

Lányok, szedem ezt az Urtica bogyókat, igaz csak napi 2x mert a kis tájékoztatóban úgy van írva, viszont nem ír szünetet. Tudom hogy ti tartotok, de mennyi időt? Viki! Elsősorban tőled kérdem, mert otthon vagy a témában!
Ja és úgy tűnik, hogy ezzel a napi kettő adaggal is hatott rám! :D

Ja és a legszebbet nem is meséltem este!
Úgy néz ki, hogy Apa eltörte a csuklóját! :shock: :evil:
Azazhogy nem tudni pontosan, mert szombaton bár volt bent a kórházban, csináltak két röntgenfelvételt is, de olyan rossz minőségű, hogy a doki nem tudta eldönteni, hogy törés vagy repedés!
A papírra azt írták, hogy el nem mozduló csonttörés.
Pénteken megy vissza, újra RTG-t csinálnak, hátha jobban látszik.
Most kényszerszabin van. Mivel minimábérre van bejelentve, gyönyörű összegeket fog kapni! :evil:
És azt mondta a doki, hogy ha törés, akkor nyugodtan számolhat minimum 8-12 hét munkakiesésre! :shock: Gyönyörű karácsonyunk lesz! :evil:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Jó Reggelt :!:

Szly :!: Tényleg nagyon hasonlítanak egymásra a gyerkőck :!:

Kriszti :!: Levi baba is nagyon ari :!:

Marcsi :!: Gratula a negatív teszthez :!:

Viki :!: Lackó nagyon édin alszik :!:

Ibm :!: Sajnálom a rossz éjszakát :!:

Ronix :!: Mostanában Szabi is fosizik de más baja nincsen :!: Remélem nem bujkál benne semmi :!:

Andi :!: Ide is rakhatok képet vagy privibe küldjem?
Vendég

Andi! Nálunk még semmi,szerintem csak du. jutok el tesztért úgyhogy holnap reggel lesz eredmény!

Na már reggeliztem is és kiteregettem.
Remélem még egy órát horpaszt.
Olyan fáradt vagyok,esküszöm szédülök! :cry:

Basszu ez már nem lesz egy óra,nyöszörög! :twisted:

Kép

Kép
ibm

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 13:11-kor.
20150601134430

léptem én is,fenntvan :twisted:

Kép

Kép
ibm

Viki! Lackó nagyon cukker! :D

Szly! Néha belefér az ilyen rotyi is! Hú nálunk már hányszor volt! :lol:

Még annyit akartam, hogy vasárnap reggel megjelent anyós, és úgy csinált, mintha minap semmi sem történt volna, ugyanúgy osztotta az észt ugyanabban a stílusban, mint máskor. Ééééés, megint el akarta vinni Levit! Hát nem! Szerencse, hogy akkor raktam be a fagyiba a tejet és nem látott a hűtőben egy cseppet sem! Mondta visz fagyasztottat, de Apa kimentett azzal, hogy mondta még nem adtunk neki fagyasztott tejet és nem biztos, hogy megeszi.
Mire anyós, hogy máskor előre szól, hogy legyen időm fejni! :shock: Francba!
Fejni? Hetek óta még csak nem is láttam a fejőkét! :?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Hát Kriszti! Anyós miatt nem irigyellek! Én biztos, hogy megmondanám neki, hogy várjon ezzel legalább még 4-5 hónapot! Vagy mond azt neki, hogy nem szeretnéd többet feleslegesen üvegből etetni, mert úgy vetted észre, hogy szívesebben eszik onnan és félsz, nehogy leszokjon a ciciről!

Kép
szly27

Szly! Ez jó ez a cumisüveges! Kösz a tippet! :wink:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Nincs mit!

Kép
szly27

Kép Kép

Roli a kályhában!

Kép
szly27

Azt meg nem süthetem el, hogy várjon még, mert tudja, hogy anyám már elvitte, na de ő sétálni volt vele, meg a szabad ég alatt órákon át, és nem a bagós lakásba vitte haza, amit anyós tervez. :x

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Húha Szly! Szegény Roli mit vétett? :lol:
Jancsi és Juliska után szabadon? :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Ronix: ha egyszer történik ilyen nap szerintem nem gáz! az 500 körüli mennyiség azért még elfogadható egy 5-6 kg-os gyereknek (egyszer-egyszer) a 3x-i evés?, gondolom ez sem rendszer, de ha ez megnyugtat az egyik barátnőm gyereke kb- 3 hónapos korát.ól 3 esetleg 4x evett egy nap, a szülők meg örültek mint majom a farának!
A kaki meg lehet a fogától is igen! De figyeld meg a köv. napokat, hogyan alakul!

Kata, Ami: úgy sajnálom a nem alvást!

Viki: nagyon nagyfiús Lackó, ügyes kis kölyök!

Marcsi: örülök, ha nincs para a teszt miatt
Ami: neked is megy a drukk!

Le sem merem írni: de ma 7-ig aludt a gyerek este háromnegyed tíztől!
Vendég

Kriszti! :lol:

Kép
szly27

Babu!
Itt is jó! Mindegy!

sz.andi

Sziasztok!
Hú mennyit írtatok már! Alig győztem visszaolvasni!

Kriszta!
Anyósod nem normális......

Hát én nem tudom mi volt Laurával az éjjel...talán 4 hetes kora óta nem csinált ilyent, hogy felkelt 1-kor is... akkor is evett, szerencsére hamar visszaaludt, és aludt 6-ig. Akkor már egy kicsit nehezebben aludt vissza. De reggel meg nagyon jó kislány volt.....már nyöszörögve kelt... mondom nem baj, otthagyom a nagyágy közepén, rendbeszedem magam, felteszek teavizet, csinálok cappucinot és még a krumplit is odateszem főzni rakott krumplinak. Már előre felkészültem, hogy az egészet végigüvölti. Hát olyan nagy csend volt, hogy muszáj volt belesnem a szobába (ugy hogy ne vegyen észre) hogy vajon mit csinál! Hát ezerrel osztogatta a mosolyokat a falon lévő szobahőmérőnek! :lol: Mondtam mindjárt megzabálom. Szóval mindent elő tudtam készíteni a terv szerint, és ő csak utána evett.

d.dodó

Sziasztok!

Muffin
Nagyon ügyes volt tegnap Eliot!
ES en is fantasztikusnak talalom - többek között - hogy hogy sikerül megoldani kilatastalannak tünö helyzeteket! Iszonyat, hogya z idöpontotokat nemletezönek nyilvanitottak es, hogy varjal meg nehany orat egy ehes kisbabaval....agyam eldobom! :twisted:
Es milyen jo, hogy ismered meg a tanitvanyaid szüleit. En ezt mar egyszer irtam, de szerintem ilyen esetekben igen is ki KELL hasznalni, ha az ember ismer valakit!!!!
Hogy aludtatok? ES Eliot? Mennyit kajalt? Es olyan mar, mint szokott lenni, vagy meg almoskas?

Andi
En is odakukkantottam az oldalra, amit csinaltal! Köszi szepen!Nagyon tetszik!!!
Latom, küldjek kepet, van friss, de a gepen. Ma-holnap letöltetem a ferjemmel es postazom mielöbb! :wink:

Kriszti
A te gyereked elsösorban Levente, Te tudod a legjobban megitelni, hogy jo-e neki, ha anyos elviszi. En nem adnam - ha setalni megy vele egy kis idöre, az OK!
Csak persze kar lenne összeveszni anyossal, jo lenne, ha megertene!Ö annak idejen csak ugy odaadta volna az anyosanak orakra a gyereket?(BAr lehet, hogy pont emiatt akarja Levit elvinni...)

Szly
Roli = Kisbence :lol: (kalyha = kemence) :?:

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok lányok!

Hú, nem győztem visszaolvasni és miket olvasok, már fogacskák jönnek, hihetetlen!

Muffin, Elliot tényleg igazi kis szuperhős, kijárna neki egy Superman-es body!

Sly, azt hittem először, hogy ezt is a képszerkesztővel csináltad, gondolkoztam, hogy én ezt a fajtát nem is láttam, akkor neked más programod van? De a második képnél leesett. Roli milyen kis vigyori minden képen!

Kriszti, mit csinált az embered, hogy így járt?

Én már megint sikeresen produkáltam egy gyomorrontást, hányás, hasmenés, ami ilyenkor szokás. Kicsit uncsi, kb 2hete volt csak az előző. De most legalább nem volt lázam. Oké, hogy a terhesség és a szoptatás miatt mondjuk le vagyok gyengülve, na de a gyomrom?

Tami egy kis mosolygyár, ahogy apukája mondja, úgy bírom azt a kis fogatlan, nyelvnyújtogatós vigyorát. Esős, borús időt utálom, de mióta ez van, Tami tök jól alszik napközben. És már többször volt, hogy este fél 10-től aludt fél 6ig.
Sly, majd küldök én is képeket meg adatokat, csak sajna elfelejtettem pont 2 hónaposan mérni és fotózni.

Anyósra én is kivagyok (szokás szerint). Átjön, jól megpuszilgatja Tami kezét, aztán közli, neki is tökre kavar a gyomra, lehet, hogy vírus, jaj, el ne kapja Tamika! Azt hittem, felrobbanok, ha van ilyen gyanúja, akkor miért puszilgatja a baba kezét, amit utána a szájába vesz?

Szerintetek nagy tahó lennék, ha megkérném, hogy iilyenkor puszilja mondjuk a lábait vagy a feje tetejét,de ne a kezét?
Meg influenza miatt is félek ettől a puszilkodástól, merthogy tök erős járványt mondanak, ő meg egy csomó kamasz között dolgozik, akik ha jól emlékszem, mindig a legveszélyeztettebb korosztály szoktak lenni.

Kép
teó

Vkata!

Akkor én se merjem leírni, hogy Emma tegnap 10 körül aludt el, és ma reggel 9-ig nyomta... :oops:
most evett, és dumál a haveroknak...
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.06 09:13-kor.
Vendég

Teó, Kriszti, és mindenki, aki anyós problémával küzd!

Igenis merjetek a sarkatokra állni, és merjetek a nagyiknak nemet mondani!
az nem lehet, hogy egy babát, aki szopizik csak úgy elvisznek otthonról!
A kézpuszilgatás pedig a kedvencem.
Én már kiosztottam a mamákat, anyukám volt a kézpuszilgatós, anyósom meg az okos...

Amikor Emmának tápit kellett adnom, jól kiosztott, hogy tudom e, hogy a babának a legjobb az anyatej.
Na, én is kellőképpen kiakadtam...
Hát ki tudná jobban, ha nem én!
De ha kevés volt, akkor hallgatnom kellett volna a sírását?
Arról nem is beszélve, hogy a középső lányomnál miatta apadt el...
Jól összevesztünk, és egyik pillanatról a másikra nem volt mit adjak neki enni...
Mindössze két hónapig szoptattam.
Azóta már nem tud kihozni a béketűrésemből, már nem hagyom magam.

A múltkor itt voltak, és Emmát letettem a kanapéra.
Nagyon álmos volt, de nem tudott elaludni. Erre kedves mama, megfogta mindkét kezét, és azokkal ringatta.nem tudom, jól írom e le, de a lényeg, hogy szegény kislányom, azt sem tudta, hol van.
Nagyon kiborító teremtés...
Aztán elvettem onnan, és a tesóm bevitte a szobába, ahol két másodperc alatt elaludt.
Ő pedig mondogatta: Nem is álmos az Emmácska.... :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.06 09:14-kor.
Vendég

köszönöm kérdéseteket, jól aludtunk. tegnap délután 6-ig durmolt a drága, és csak akkor kért először enni. Akkor mondjuk benyomott 180-at. Aztán este megint elég szépen evett, úgyhogy nap végére szerencsére megvolt 510. Nem túl fényes de egy ilyen naphoz képest szuper. Aztán reggel 7-ig aludt, pedig tartottam tőle hogy nem fog...
Annyira vegyes érzések vannak bennem. Ismét elbizonytalanodtam, hogy jó-e nekem ide jönni. Nagyon rossz látni a gyönyörű képeket meg hallgatni a beszámolókat hogy ki miket csinál. És hiába írjátok hogy milyen szépen figyel vagy emeli magát, én vagyok vele minden nap és érzem, hogy le van maradva. Az, hogy emeli magát, nagyon ritka. Akkor is leginkább izomból és nem karral nyomja ki. A ránk figyelés továbbra sem nagyon megy neki, és a mosolygás is elég változó. Persze, látom én is hogy van némi fejlődés, de nem érzem azt, hogy minden oké. Tök jól elvan egyedül, egyáltalán nem igényli a társaságomat. Hiába beszélek hozzá vagy énekelek neki, nagyon ritkán figyel rá. Naponta max. kétszer sikerül olyan formában találni hogy rám is nézzen és mosolyogjon is. Tény, hogy nagyon jó gyerek, de nem tudom, hogy ez tényleg jó-e... Most is csak ül a hintájában és elvan magában. Annyira kavart érzéseim vannak. Azt érzem hogy nagyon szeretem és nem adnám semmiért, de ugyanakkor minden porcikám tiltakozik az egész problémás helyzet ellen és szabadulni akarok tőle. De mivel külön a problémától nem lehet, tőle meg persze nem bírnék, így össze vagyok zárva egy olyan helyzettel, amitől kikészülök. Nem is tudom elmagyarázni hogy hogy érzek de nagyon rossz. Tegnap este is mentem a fejőgépért és közben azon gondolkodtam hogy mi értelme? Úgy működök mint egy gép. Kötelességből vonszolom magam előre és nem látom semmi értelmét, nincs jutalma. Az az egy szerencsém van, hogy a férjem tartja bennem a lelket. Különben nem tudom hogy viselném.
Baromság hogy megint rám tört, mert rajta semmi nem különbözik tegnap óta, de mégsem tudok úgy ránézni. Az, hogy nagyon kicsire csökkentek az esélyek rá hogy semmi ne maradjon vissza iszonyatosan visszavett az energiámból. Gondolom és nagyon remélem hogy ezen is túlleszek mint eddig mindenen de most iszonyatos viharok vannak bennem. És bocsi hogy rátok borítom, de nem nagyon van itthon kivel beszélgetni lévén hogy egyedül vagyok... Mármint a gyerekkel... Na mindegy nem panaszkodok tovább mert ez senkinek nem jó... Inkább megetetem. Majd jövök még azt hiszem.
(katák nektek meg írok privit mert kérdésem van)

KépKép
muffin

Kata! Én hallottam arról a könyvről és csak jót hallottam! Gondolkodtam, hogy megvegyem-e, de még nem jutottam el odáig!

Anyós gondok: ......no comment. Nem írom le!

sz.andi

Jo reggelt Mindenkinek!

Jobbat mint nekem.Hat en teljesen kivagyok.Egesz ejszaka egy percet nem aludtam. A sracok megfaztak es 10 percenket szivtam az orrukat, a maradek idoben meg azt figyeltem vessznek-e levegot. Ti a szundikendobe ha belefurja magat a gyerek nem feltek hogy megfullad? En hason altatni se merem,mert belenyomja a fejet az agyba es nem oldalra forditja.
En nem tudom,de aki okosabb mondja mar meg,hogy ha a gyerek visit es remeg a porszivos orrszivotol es ilyen surun muszaly szivni nem lesz idegbeteg a vegere? Ezt komolyan kerdem,mert szornyu nezni ahogy megijednek mikor bekapcsolom,hat meg mikor szivni kezdem,foleg h ki se akarja nagyon szedni.

Katák!
Tegnap megfazasra 2x2,5ml nurofent meg 3x10 csepp c-vitamint kaptunk. A nurofenre 2,5ml van irva adagolasnak egesz napra az is 3honapos kortol a vitaminra meg osszeen 10csepp. Nem sok amit a doki irt? Raadasul nem is lazasak,azt mondta gyulladas csokkento,bar gyulladast nem talalt naluk,akkor mire kaptuk????

Sok volt belolem,bocsi!
Vendég

sziasztok!
örülök, h mindenki jól van. Elliotnak nagyon szorítok, ő tényleg egy nagy hős :)

azt szeretném megkérdezni, h vmelyikőtök jár-e babaúszásra? szeretném elvinni Martint, mert sok jót hallottam róla, és én mindig féltem a víztől, és nagyon jót tett nekem, h megtanultam úszni.
úgy néz ki, h a Grippe Water beváltotta az ígéretét..már sokkal jobban van Martin. érdekes, h mostanában csökkent az étvágya, és alvási ciklusok is változtak. mondjuk én ennek csak örülök :)
hihetetlen, h mennyi változáson megy át..már gagyog, forgatja a fejét, visszamosolyog, kacag, sikoltozik :) akkora élmény nézni..
most az öltözködés megy az agyamra..sosem tudom, h most nagyon melegen, vagy csak melegen öltöztessem.nem beszélve arról, h ha a fiam ebben a tempóban fejlődik, teljes új ruhatárra lesz szükség....készülök bundazsákot is venni..az javasolják, h inkább overállt vegyek, mert abban könnyebb a gyereket emelgetni. van egy ismerős aki varrja ezeket. remélem jók lesznek.

megyünk sétálni, süt a napocska :)

¤mia¤

Kép így nézelődöm :)
Vendég

Muffin!
Kitartas!!!!!Pont most nem szabad feladni.Eddig is minden alakulgatott. Az hogy nem csinal meg dolgokat ugy mint masok nem biztos hogy a betegseg miatt van. Az en sracaim egyaltalan nem tudjak meg megemelni a fejuket. En is parazok mar emiatt,mert nekem nincs is mire fogni. Nekik mar elvileg kene.
A masik meg hogy megnyugtatni se tudom oket. Ha orditanak es kedvesen beszelek hozzajuk sz@rnak ram. Mintha ott se lennek. A cumi az persze jo. Meg a hangomra se nagyon figyelnek. De bizom benne hogy valtozni fog. Eloszor feltem hogy nem figyelmesek aztan egyik naprol a masikra vigyorogni kezdtek mindenre a jatsszoszonyegen.Hihetelen volt hogy addig semmi,tenyleg egyik naprol a masikra. En ettol kezdve mindig abban bizom hogy talan holnap...szoval ne add fel.
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 13:11-kor.
20150601134430

[.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 13:12-kor.
20150601134430

Sziasztok.
Ma visszamegyek a fogorvoshoz,nem akar javulni a fogam-már nagyon unom :cry:

Fáj a fejem is,és a torkom is szórakozik.

Muffin:én is csak a saját példámmal tudok előjönni,na nem a Domival,hanem a Kristivel-mikor kicsi volt,nem igazán kedvelte a társaságot,jobban szeretett egyedül lenni a kiságyában,szobájában.
Csak evett,nézelődött egymgában,és aludt.Nem szerette ha gügyögtünk hozzá,akkor inkább nyűgösebb volt.Szóval nem feltétlenül a visszamaradás jele,amiket leírtál.Kitartás!

Kép
Kép
Kép
kike

bocsi, 2szer ment el
20150601134430

Muffin! Mindig vannak hullámvölgyek és lesznek is4 Még nagyon sok vár rátok sajnos. Bízz abban, hogy beleesik abba a 30%-ba, de mindig gondolj arra, hogy nagy esély van rá, hogy nem. Akkor is a ti kisfiatok és nagyon jó, hogy van nektek. Ahhoz képest, hogy a terhesség közben még arra is gondolnotok kellett, hogy haza sem vihetitek. Most otthon van veletek, ügyesen eszik, szépen hízik. Lehet hogy mindent kicsit később fog csinálni. Ha még most nem figyel, az nem azt jelenti, hogy soha nem is fog! Persze tudom, hogy állandóan azt figyeled önkéntelenül is, hogy hogy halad a többi babához képest. Fel a fejjel! És soha ne csak a pozitív dolgokra készülj, mert könnyebb, ha a negatívra számítasz és mégsem az lesz!

Kép
szly27

Eszembe jutott hogy van itthon Tantum Verde-azt lehet szopogatni torokra,ugye? :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 13:12-kor.
20150601134430

Akkor válaszolok is magamnak :lol: igen lehet szedni szoptatás alatt is-sőt még a fogíny gyulladására is jó,meg foghúzás előtt,és után is :D

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!
Igen, azt nyugodtan ehetsz!
Vendég

Sziasztok!

Tudom-tudom, már régen voltam :oops: , remélem, még emlékeztek ránk 8) .

Hogy mi, Marcsi negatív teszt :shock: , hű. Lehetett para (vagy szeretnétek még babót)?

Persze rohanunk, most éppen oltásra. Majd délután még jövök.

Puszi
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

Viki:köszi :wink:
Domi továbbra is tanyos-orrszvás,orrspré,és orrcsepp-ezeket használom,nem hiszem hogy a gyerekektől kapta el,inkább a foga miatt van.Most még be is kell cipelni magammal,mert azért nem egy óra lenne mire hazaérek :?

Kép
Kép
Kép
kike

muffin!

Sajnálom, hogy ilyen nehéz.
De az eszem tudja, hogy bizony még sok nehéz nap vár rátok, és a kicsi Eliotra.
viszont soha nem szabad feladni, és soha nem szabad elkeseredni.
Arra pedig végképp ne is gondolj, hogy n em jössz hozzánk!
Soha ne azt figyeld, hogy mit tud a többi baba. Ők sem egyformák.
Emma sem igazán társasági lény. Ő is inkább elvan magában, csak akkor kellek neki, ha éhes, vagy ha már nagyon nem tud elaludni. Egyébként szívesebben bambul ki a fejecskéjéből egyedül.
A buciját egyáltalán nem tartja hason, pedig kéne.
Nem sürgetem, nem erőltetek semmit. Ez nekem már a nagyoknál bejött. (persze akkor nem is volt internet otthon, és nem tudtam hasonlítgatni...) :roll:

Nem szabad elkeseredned, a kicsi fiadnak nagy-nagy szüksége van rád!
Ezt már olyan sokszor írtuk, és lassan kicsit elcsépelt, de ő valóban egy igazi kis HŐS!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: