A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

akkor a prognózis sem túl bíztató.
ma reggelre itt is ilyen "lisztes" tájra ébredtünk

Kép
kissmanó

Hali!

Brigi: mi is fürdünk együtt :D . A kédban hány fokos a vizetek? Oda is 37-et engedtem, akárcsak a kiskádba, de nekem ott befagy a .... Múltkor 38-ra engedtem, de az szinte semmi változás.

Molkata: mi is most nézünk új babaülés után, írom majd hogy mire jutottunk. (ha nem Te veszel előbb és azt utánozzuk mi is :wink: :lol: )

Emma: 8) o.k. pánik nuku :wink:

3 hós Bors: 6900g/60cm (golyóóóóóóó)

Egcsi: Bors azért feszeget, mert fel akar állni. Mi hagyjuk: fogjuk hóna alatt és áll a baba áll.... (ha egyforma feszegetésre gondolunk)

Eddig sikerült visszaolvasni, teljesen kivagyok, mert éjjel két óránként szoptatok... Jelenleg a lefejt mennyiség 30ml :(

üdv,
ckat
ckat

Ckat: fogalmam sincs róla hány fokos a viz? Jó meleg :lol: Samu eddig még nem reklamált! Mondjuk én a kiskádban sem mértem soha :roll:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Andi :) Nenőke :)
Boldog szülinapot!

Marciknak Boldog Névnapot!

Hemej :)
Beni nagyon ari! Manócska apasapkával. :lol:

Brigi :)
Szépek a gyerkők, úgy látom a barna haj és a bogárszem rulez!:D
Samu ügyike! :wink:

Manó :)
Bence nem centiben, hanem egyéniségben magasodik ki. :lol:
Grétu :lol: Apja lánya! :wink:

Kata :)
Mi az a PEKIP? :roll:

Ckat :)
Enyém gyerek ülni akar...mindenáron. Ha letámasztom a párnára féligülésbe, hasizomból felül. :shock:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Pekip Kati megmonnya ismét mijaz pontosan, de valami foglalkozásféle. Azon voltak a múltkor, amikor levontuk az álltalános következtetést, hogy jó játék a fél lityes ásványvizes palackba tett apróra vágott színes szívószál. És társai.

Jaja. Egyéniség. Értem. Tegnap óta erre gyúr az enyém aprójány is.

Gréta lassan űlőbajnokságba is nevezne ha tőle függne. Sajnos szigorú anyája nem engedi.
De kezd rájönni, hogy hisztivel sokminden elérhető.

Kép
kissmanó

Halihóka,

Na milyen szülinapi ajándékot kaptam?! Hóesés!!!!! Jippijájé

Köszönöm a köszöntéseket nektek, nagyon aranyosak vagytok! Millió csoccsantás érte!

Szüleim megszántak: gyógypapucsot és szőrtelenítő gépet kaptam... a szőrös, béna lábú anyuka... :-)

Ckat: Botond is 2 óránként szopizik éjjel, nem tudom mi a fene van,, nekünk még ilyen nem volt! Szerintem a hóesés! 2-4-6 én is elég fáradt vagyok! És mi még nem fordultunk át de ülni és állni már nagyon szeretnénk! Ja és nem alszik a gyerekem egész nap?! :shock:

Andrea
Kép
kindernay

mi a kavics? mindenkinél a nőivonal a menő?

Kép
kissmanó

Köszönjük a köszöntéseket!

Brigi, természetesen a te Marcidnak is Nagyon Boldog Névnapot! :lol:

Nagyinál voltunk, kaptunk egy csomó játékot. :lol: Csak Marci nem élvezte, mert a hóesés annyira bekavart, hogy nem aludt és sírt megállás nélkül. Úgyhogy a libaevés nem volt felhőtlen. :?

kispiskóta

Pekip:Egy nagyon jó program szülö-gyermek között.Mi is megyünk Kata kedden.Mi nekünk könyvünk is van nagyon jó.Nem tudom hogy a nagy Usa-ban van-e.Itt Németbe minden városba van.Mi már Beni amikor meg született akkor be jelentkeztünk.Csak mostanra kaptunk helyet.Az jó,hogy nagyából egy idös babák vannak.Meg az is jó benne hogy apa is jöhet.Már nagyon várja.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Üdv!

Egcsi: szerdán megyünk vérvételre. Holnap mérjük pelenka nélkül, majd beszámolok.

Ünneplő babáknak, anyukáknak minden jót!

[quote="kissmanó"]M írta:kissmanóelinda: asszem ez az etetőszék eléggé fullextrás, reméljük a fiatalúr díjjazni fogja. Meg tesókat is szépen kiszolgálja.
Remélem én is.

hemej

Melinda! A tapirol: mar akartam irni neked, csak mindig kimegy a fejembol. Csak nehogy megharagudj. Sztem, tul gyakran eteted. Amig egyutt voltunk Egon csak 1-szer evett, Beni, mar nem is tudom...talan 3-szor. Sztem, nem mindig ehes, ha jelez valamit, csak kicsit tul-aggodosak vagytok. Persze, en is hajlamos vagyok azt gondolni, ha valami baja van, hogy ehes. De sokszor a cumi, vagy egy kis jatek kell csak. Nalunk nagyon bejott ez a 3 ora, sot mostmar neha 4 is es az ejaszakat teljesen atalussza. Pedig en igeny szerint szoptatok. Ha valami nyugi van es hamarabb keri, persze kap.
Nagyon jo a telapos szerko. :D

Egcsi! A PEKIP egy csoport, ahol hasonlo koru babak vannak 1 eves korig. Egyutt jatszanak, az anyukak beszelgethetnek es nagyon jo kis fejleszto jatekok vannak. Mi 3 hete voltunk eloszor, azota volt egy szunet es csak a mult heten hivott a csoportvezeto, hogy mehetunk, mert mi egy mar megtelt csoportba szorultunk be. Velunk egyutt leszunk 10-en. Kicsit sopankodott is a no, de mivel mar megismerte Egont, nem tudott nemet mondani. :wink:

Marcieknak boldog nevnapot!!!!

Ckat! Mi csak tavasszal veszunk. Szal, szerintem te fogsz hamarabb tudositani. :D

Greti szinten autosversenyzo lesz?
Nem lehet eleg koran kezdeni. :lol:

Brigi! Te jo eg!!! Ekkora ho!? Itt ho nincs csak vihar. Egyiket sem szeretem.
molkata

Kata:Nem haragszok de aznap tényleg sokat evett.Nála ez változó tegnap nagyon keveset evett ma meg megint éhes volt.Sokszor csak szomjas akkor adok neki teát amit mostanába elfogad.De szerintem jót fog tenni ha jön gyümi.

hemej

Akkor ezek szerint felismerhető volt a járgány a folyóiratban.
A cikk sem kispályás, gyerekem egyenesen a Transsyberia tanulmányozásával kezdi.
Apája jó korán kezdi a szoktatást, pedig csak szét néne nézzen a család többi tagjai között, tuti akadna jelentkező (s nem magamra gondoltam).

Kati: aztán várjuk a következő beszámolót is a Pekipről.
Meg Melindától is.

Kati: most lehet kicsit a Melinda pártjára állok így kívülállóként. Képzeld, ma déli 1 és 5 óra között Grétu is 3x evett. Először lenyomott 175-öt, majd 2x100-at. Igaz, hajnalban volt némi cicizés, meg de. 10-kor is, de szerintem a kettő együtt ha lehetett olyan max 100. Na, s azóta már 8 óra, de még nem kért kaját. Szal lehet Beni is csak abrakolt, nehogy túlzottan kiürüljön a belügy. Bár az is lehet, hogy tényleg kellene valami kis figyelemelterelés a nyűgösségről a cumisüvegen kívül.

Sóginőm is ha egyet vakkantott a lány, már nyomta a cumisüveget. Noémi meg ma már úgy néz ki, mint aki bármelyik pillanatban készül elgurulni. Enikőnek is igaza van a témában.

Kép
kissmanó

hmmm..... ahogy írom.....

Kép
kissmanó

Mano! Ha ehes, akkor persze adni kell neki. En csak felvetettem, hogy nem biztos, hogy minden nyuginel ures a pocak. Es azt is hamar megtanuljak a gyerekek, hogy mas problemat is evessel orvosoljanak.
Nalunk is volt kb 2 olyan nap, hogy csak cicin tudott megnyugodni, ebben a korban meg belefer, sot. Csak az evesnel kell figyelni a jelzesekre.
Nem akarok vitat, csak leirtam a velemenyem.
molkata

persze, nem vitázunk.
meg mondtam, hogy Enikőnek is igazat adok

Kép
kissmanó

Kata :) Melinda :)
Köszi az infot, így már rémlik, mintha olastam volna már róla itt. :roll: Nem tudom az amcsiknál van-e ilyen, majd rákeresek. :)

2 óránkénti éjszakai szopi már nálunk is volt. :roll: Másnap kijött rajtam is a mosogatórongy effekt. :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Köszönjük a köszöntéseket, de az én Marcim Marcell :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

hogy mik ki nem derülnek.....

Kép
kissmanó

Szép estét!

Nem is tudom hol kezdjem.... Talán az elején...
Én megpróbáltam... Megpróbáltam nem irni, nem jönni. De nem bírom. :( :( :( :(
Nagyon hiányoztok! Könyörögve kérlek benneteket ne büntessetek azzal hogy kiközösítetek. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Veletek éltem meg életem legcsodálatosabb pillanatát. Tömzsike születését. Ma visszaolvastam a 2007.06.27.-i hozzászólásokat és csak zokogtam és zokogtam... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nem tudom a dolgokat meg nem történtté tenni. :cry: :cry: :cry:
Kérlek adjatok nekem még egy esélyt, vagy mondjátok hogy húzzak a fenébe, de nagyon rossz ez a bizonytalanság. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Szörnyű érzés mikor levegőnek néznek. :cry: :cry: :cry:

Hajni
Vendég

[quote="brigi73"]K írta:brigi73öszönjük a köszöntéseket, de az én Marcim Marcell :lol:
Ez jó :P :P :P :P :P :P

hemej

Basszus én fel sem köszöntöttem a ma szülinap illetve névnaposokat! Akkor most megteszem!
Isten éltessen minden ma ünneplőt :D

Manó: Hja hogy a hosszára gondotál??? :lol: Amúgy ma itt volt barátnőm és együtt lemértük és 64 cm-t mértünk :shock: Ahányszor mérték a dokinál,annyi értéket kaptak :roll: . 2 hósan is 58 volt és 3 hósan is annyit mértek (közbe láthatóan nőtt a gyerkőc, hisz 68-as rugikat hordunk, van amiből már az is kicsi!) Hja a 3 hós oltás után is le lett mázsálva béjb, és a védőnő rácsodálkozott, hogy megint 58 cm? És közölte hogy akkor a 2 hós lett elmérve javítsuk ki. Úgyhogy átjavították a 2 hóst 54 cm-re :lol: Úgyhogy fogalmam sincs hány centis a pasim 8) :lol: De mondom ma lemértük apánk kőműves colostokjával, avagy centijével és az bezony 64-et mutatott fejtetőtől talpacskáig (nem kinyútva hanem a sarkáig)

Hemej: Nálunk most szopi+tápi van! Viussal csak az volt (5 hós kora után) uhyanígy csináltam mint amit fentebb Kati írt, hogy ha megnyekkent cumisüveget dugtam a szájába hangtompítónak ( Viola nem cumizott sosem) Ő mindig elfogadta és szépen megdagadt :cry: Most úgy csinálom, hogy szopi+tápi (90 tápit szoktam csinálni, de általában nem issza meg mindet kb 60at fogad el...) és közbe ha sír vagy nem tudom eldönteni mi baja, akkor teáztatom! Tea amúgy is kell neki a kaki gondunk miatt! De a 3-4 órát az EVÉSEK között igyekszem kivárni! Tehát Zalán naponta 5x eszik! Este az utolsó kaja úgy megy, hogy szopik majd fürcsi, majd megint cici és utána bepuszil 120vízből :shock: tápit! Hja és reggel az első szopi után nem pótolok tápival, nem kell. Tehát Ő tápit naponta kb 4x kap!
Te hogy csinálod? Naponta hányszor és mennyiket adsz neki?

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Zsú: Marcinak nagyon boldog névnapot kívánok!
Kép
Már akartalak kérdezni, hogy milyen volt a mai ill. tegnapi napotok. Botond nem alszik napközben, este nem tud elaludni, éjszaka felsír... nem ismerek a gyerekemre! 3 hónapos koráig 8-f9-től aludt 4-5-6-ig most amióta bejött ez a hideg szeles, esős szar, éjszaka kel (nem minden nap) és sír, és nem alszik el... Nem tudom mit tudnék neki segíteni.

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok!

Visszaolvastam a hétvégi termést, de reagálni már nincs erőm, álmos vagyok :?
De a köszöntést én sem szeretném kihagyni, így :

Boldog születésnapot kívánok Andi!!!!!

Marcinak boldog névnapot!!!!

....és végül jó éjszakát mindenkinek, babáknak, mamáknak! Babák: aludjatok sokat, a szopizást hagyjátok reggelre....köszi!

Móni

Kép
Kép
moni1973

Annee: Én nem akartam ebbe a témába belefolyni, de eddig bírtam :x !
Ne haragudj, de én már rohadtul unom ezt a témát. Ha pörög is a topik te jössz, beírsz egy ilyet és aztán utána néma csend és hullaszag, egy csomó ideig nem írnak a többiek,mert valszeg ők is unják (nem akarok senki nevében beszélni csak valúszínűsítem) Nem veszed észre magad??? Te ezt direkt csinálod vagy alapból vagy ilyen? :shock:
Nem gondolod, hogy nem csak neked,hanem másoknak is fontos ez a topik, és valószínű, hogy nem kíváncsiak a nyavalygásodra, meg arra hogy mennyire megbántad? Basszus 3 gyerekes anya vagy, és a fejedben az ész azért van, hogy gondolkozzál vele, és ne utólag....
Nekem mindegy, hogy mit teszel (bár én kb a föld alá süllyednék szégyenemben), de vagy ne írj ide többet, vagy ha írsz hagyd már abba az önsajnálatot meg ezt a rohadt nyavajgást mert télleg szétbombázod a topikot! A faszkivanmár ezzel, de télleg! :evil:

ui. szted ha "levegőnek néznek" az burkoltan, mit jelent??? :shock:

ceniko
Szeged

Megint mennyi édes kép!:wink:

3 hónapos adatok: 64cm, 585O g.

Az ünneplőket Isten éltesse!

Akik használnak párásítót: mennyi ideig kell párologtatni naponta?Merthogy páratartalommérőnk nincs...

Tápszer közül melyik a "menőbb"?
Vendég

Zsanett: Párásító, mi elég régi párásító használók vagyunk, mert Bogim kb 1,5 éves kora óta kruppos (mostanában kezdi kinőni :) ) Páratartalom mérőnk nekünk sincs, de ha veszed a levegőt érzed, hogy ha párásabb (nem túlzottan) akkor "könnyebb" levegőt venni és jobban esik a lélegzetvétel!

Hideg vagy meleg párásítótok van?

Tápszer: Mi a Milupa Aptamil HA-t használjuk...nemtom melyik a "menő". Az árakban vannak különbségek, összetételben annyira nem...kivéve a specilis gyógytápszer, pl ami nem tehéntej alapú,hanem szójatejből van...de az más tészta.... :roll:

ceniko
Szeged

Húúúú csajok, még egy kérdés/kérés mielőtt lépek, hátha elfelejtem holnapra....
Segítsetek nekem abban, hogy milyen zoknit vegyek, ami Bálintom "enyhén" duci lábiját nem vágja. Vettem már egy jópárat, de mindegyiknek nagyon szoros a gumírozása... ( Top és Brendon márkák) Az agyamra megy, hogy megveszem a zoknikat, és ott figyelnek a fiókban :roll:

Tényleg megyek.

Jó éjt,
Móni

Kép
Kép
moni1973

Ma esti foto csak Majanak. :D
Csak az elso pasi elado. :wink: :lol:

Kép
molkata

Hali!

Kinderandi, Egcsi gyerekdoki azt mondta, hogy ez a fogzás jele. Több vigasz kell nekik, mint egy ölelés vagy egy sima cumi. Ez ügyben mit vettetek észre?
Nálunk a legszembetűnőbb, hogy bekapja az ujjam, nem szopja, hanem harapdálja. Ez volt furi először. Aztán azóta rendszeresen masszírozom és hihetetlen, de nem kapja el a fejét, nyitva tartja a száját és néha még a nyelvét is hátrahúzza.
Nyunyi is hasonlókat produkált?

Brigi:... :roll: első gyerekednél sem mérted?...még ebben is látni akarom, nehogy rosszat tegyek.

Manó: már régi válaszod, hogy "egyből második gyereked volt", a taknyos gyerek az orvosnál témában. Látod, én még a fürdővizet is mérem, annyira be vagyok tojva
:D

Kép
..nekünk nincs olyan "babatartó" a kádban, jó az anya lába is :D
ckat

Moni! Egonnak is vagja a labat egy-egy zokni. Mi az osszeset kaptuk, szal nem tudok tanacsot adni. Nem lehet erezni rajta, hogy melyik kevesbe szoros?
Kicsi Balintka!
molkata

Enikő, köszi!

Hideg párásítónk van.Mind szimatolom a levegőt,nem tudom eldönteni hogy elég vagy nem, ezért gondoltam megkérdezem mi itt a tapasztalat :wink: .

Kata: mi is megcsodáltuk Egont, de csak haveri alapon :wink: .
Vendég

Andi és Ckat! Babamasszázst csináljátok? más ötletem nincs... pl a fogzás idején bizonyos gyakorlatok kifejezetten hasznosak és fájdalmat csillapítanak.. én vettem egy könyvet, ajánlom mindenkinek: Wimala: Babamasszázs
jó éjt!

Kép
lidikoka

Zsanett! :D

Csajok! A masszazs tenyleg nagyon jo. Egon pl minden este furdes elott kap es utanna atalussza az ejszakat. Nem tudom, hogy amiatt-e, de arra is jo.
molkata

Párásító a mienk ultrahangos porlasztású. Maximumon szokom használni, de nyitott ajtóval, s a brutál száraz levegő miatt így sem éri el a minimum egészséges szintet. Ha már 50% akkor írtó sokat működött kihagyás nélkül. Ezért kéne befigyeltetni még minimum egyet.
Télleg, Enikő azokból amikről szóltál, még nem vettetek?

Ckat: akkor bírkatürelmed van. Nekem 1-2-3 alkalom után nem lenne idegem a víz hőmérőzéséhez. Bár ma gondoltam el, ha valaki adna egyet kölcsönbe, 1x megmérném kb. hány fókás vízben "úsztatom" a kölket.

Atyámvilág: most számoltam utána, ma gyermekemnek zabálós napja volt. De nem csoda, hogy 700-at leküldött (ebből 200 tápi sajna), szerintem tegnap alig szárnyalhatta túl az 500at.

Zsanett: errefele a Milumil a trendi. Enyim nagyok azt kaptak, keresztfiam szintén, gyerkőceim 2 unokatesója szintúgy.
Bár Grétunak kiprószáltam eccer a Humanat is, mikor épp nem feküdt neki a Milumil. Aztán visszatértem erre. Szal légy okos, ha tucc.

Kép
kissmanó

brutál koszmónk van.

Kép
kissmanó

Zsanett: Én főleg éjszakára kapcsolom be... Délután estefelé olyan 7 körül, hogy amikor 8-9 fele nyugovóra térnek már jó legyen bent a levegő. És reggel kapcsolom ki! Ha beteg, köhögős valamelyik akkor szinte éjjel nappal megy. De ez függ a szoba méretétől, a készülék teljesítményétől... én aszondom hagyatkozz az ösztöneidre és a szimatodra :wink: Nők vagyunk olyan az orrunk, mint egy vizslának :wink:

Kata, Ckat: Tündériek a pasik :D

Móni: Küdtem privit :wink: Zalán lábát úgy bevágta egyik zoknija, hogy hetekig ott volt a nyoma a lábacskáján :cry:
Mi harisnyába nyomulunk itthon, ha pedig kimegyünk adok rá egy nacit....

ceniko
Szeged

Zsanett: szopival mi lett?

Kép
kissmanó

Manó: De vettünk egy párásítót (még nem próbáltuk ki :oops: ) de nem azt az überdrágát, mert apa nem járult hozzá, pedig összes érvem melle volt... (kivéve az ára, de úgy tünik sajna az a legnagyobb úr)
Minnyá megkeresem milyet vettünk....
Ilyet vettünk, van hozzá távirányító is :lol:
http://www.vivamed.hu/gyven-01.htm

Koszmóra Babé sampon, teljesen jól bevált, máig álldom Esztora nevét :D

ceniko
Szeged

Én is sok boldogságot és jó egészséget kívánok az ünnepelteknek!

Ma vendégeink voltak, én pedig háziasszonykodtam.

Ági! Amikor te 760-at írtál, akkor nálunk csak 700 volt a napi termés. Ádámnak jobb volt ekkor az étvágya, mint Gáboromnak. (De az is lehet, hogy előtte való nap Gabó sokat evett.) Te pedig nagyon ügyes vagy, hogy ennyire "feltornáztad" (vagy inkább felturbóztad?) a tejcsit. Amit a védőnő-orvos párosról írsz......én a védőnőt is leváltanám, de ez a személyes véleményem. Szorítok a holnapi súlyméréshez!

Hossz, súly stb.: sztem olyan mindegy, hogy ki hány cm, hány gr. A lényeg a növekedés, a fejlődés. Majd kamaszkorban válik el, hogy kit könnyebb etetni, ruházni. :lol:

Andrea! Nálunk semmi különöset nem tapasztaltam. Azt leszámítva, hogy megéreztem a havat (fájt a térgyem :lol: )

Brigi! Hóember. :D Most már mindig kell egy kicsi répát az orrának tartalékolni idehaza. Egyszer úgy jártam, hogy az összeset megfőztem. Répaorr nélkül nem hóember a hóember, így a szomszéd nénitől kértünk egy hetyke hóemberorrnyit.
Samuka is tisztában volt a fordulás határidejével. :lol:

Jó éjszakát mindenkinek, ránk fér a pihi.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

melle= mellette :lol:

ceniko
Szeged

Hali!

Móni: Borsnak olyan zoknit választok, aminek nincs gumis rész a végén. Vastagabb zokinik között van olyan.

Mano: babe sampit próbáltad? Víz: ha eddig nem mérted, mostmár ne akard, úgyis mindig más, attól függ, hogy hideg avagyon meleg e a kezed :lol:

Lidikoka: köszi! Tényleg, mutatott a masszírnéni ilyesmit, akkor nem nagyon tetszett Őfelségének. Köszi, hogy írtad, most jött el annak a gyakorlatnak az ideje. sajna mostanában annyira "lepukkan" Bors, hogy estére már nincs türelme a masszázshoz. Igen... :roll: akkor tán napközban bepróbálkozom :oops:
Más: Ha itt laknál a szomszédban segítenék hízókúrázni :wink:
ckat

Jaaaaj:
sok sok boldog szülinapot a szülinaposoknak!!!
ckat

Sziasztok

Bori, helyes kis tablicskuhoz az adatok:
Janka :) 6100 gramm es sajat meres szerint 65 cm

Anee, szerintem gyere, de tenyleg ne demoralizalj, en nagyon bekes vagyok, de amikor beirtad, hogy 4. sor torlendo, felment a pumpa.
Inkabb ird be hany killa Tomzsi (mit csinal etc.) es a tobbiek vagy reagalnak, vagy nem. Mondjuk en nem tudok olyan sokat jonni...

Eniko
ez a fkv :) ez erdelyi hatas? mert en is a "csaladfotol" tanultam.

Nalunk is esett a ho, nagylanyom hogolyozott is anyukammal, aki egy hete felutazott a korhaz miatt.

joejt mindenkinek

mandarka

babák cukik!
Dr. Gréta :lol:
Hóemberépítő kisiparosok!
Egonapu növeszthetne még egy bajuszt úgy, mintha tükrözné a meglévőt. Így pont olyan lenne, mint Egon cumival a szájában :wink:
ckat

Hű, milyen élet volt itt amíg én szunyáltam! :shock:

Andi :)
Talán költözzetek a környékünkre, itt nincs hideg tél.... :D Remélem nem kell taszig várnod, hogy a fiad megjavuljon. :)

Kata :)
:lol:

Ckat :)
Bors :D
Akár igaza is lehet a dokinak, mert nyálzunk ezerrel. :roll: A mi dokinőnk szerint még korai, bár a tünetek meglehetnek. :?

Berci vetetett velem ananász-narancs-alma gyümilevet. Brutál rossz.(most ide jönne egy hányós smile) Még jó, hogy a gyerek megissza, mert különben menne a csapba. :?
Bence délben kiverte a hepajt,kizárólag a jobb cicimből és csak hónaljtartásban volt hajlandó ebédelni.... :roll: Remélem még nem jön a foga-bár a jelek szerint igen-mert így is tönkrevágja a bibmbómat, összeszorítja az ínyét és úgy cuppan le, amikor befejezte a kajálást. :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Jó reggelt!

Jól van, igazatok van! Hogy akarom én hogy lépjetek túl rajta, ha még én sem tudok. :roll: :cry: Ceniko: Én is szeretnék elsűllyedni, de nem tudok itthagyni mindent.. inkább vállalom a közutálatot. Egyébként meg sokan azt mondják hogy nem miattam nem pörög a topik. Na mindegy, tényleg befejeztem a témázást. :roll:

Mandarka: Köszönöm.:) Tömzsi most 6970 gramm és 65 cm.
3760-al született. Ez előtt 09.05.-én mérték, akkor 5770 gramm volt. Tápszert eszik, néha almát és banánt, de tegnap kipróbáltuk a sárgabarackos tejberizspépet is.
A képeken látható a hatás...
Meggyógyulni látszik hála az égnek. Már csak az orrát kell sűrűn szivin. Viszont a szeme sehogysem akar rendbejönni. :( :( :( Ez látszik a képen is... Kép Kép Kép
Vendég

Most láttam hogy az Enéh nevűek ma ünnepelnek. Ha jól emlékszem van egy ilyen nevű baba itt, de sajna nem tudom kié. :oops: :oops:
A lényeg: Sok Boldogságot Neki!

Ha még lehet... Szeretném ha Tömzsi adatai is bekerülnének a táblázatba. :oops: :oops:
Vendég

Sziasztok!

Andi, hogy telt az utóbbi két nap? Szombaton egész nap aludt, nagyon furcsa volt, merthogy ilyet pár hetes kora óta nem csinált. Tegnap viszont brutál volt. Egész nap sírt és semmit nem aludt. Értsd ezt úgy, hogy 9-fél 10 körül elkezdte és valamikor 5 környékén hagyta abba. Természetesen kisebb-nagyobb megszakításokkal. Szóval a havazás se jön be. :( De hál az égnek az éjszakáinkba nem szól bele. Tegnap is fél 8kor (már nem bírtam tovább :oops: ) elaludt és most szoptattam 10 perce. De ebben a fogzásban lehet valami, mert az embernek is este fáj a foga jobban. :roll:

Ckat, tündéri Bors gyerek, amint anyájával fürcsizik. :lol:

Na és méhecskés Egon is cukker falat!!!! :wink:

Csaszisok, milyen a hasatok "állaga"? Az enyém, nagyon csúnya, ronda.

És akkor egy ünneplős, amint nagypapa ölében kapja az ajándékokat. :lol:

Nagypapa, ez mi???Kép

Na kapok még valamit?Kép

kispiskóta

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: