Sziasztok!
Hát jó sokat írtatok!

Reggel már egyszer akartam írni, de pont akkor akart a gyerek enni.
Anyjuk!
Itt is nagy gratula az esküvőhöz. Remélem legalább olyan szép időtök van, mint amilyen itt van ma.
Laura nagyon jól aludt, én is kialudtam magam. Ő fél 9-től fél 6-ig aludt, és én is fél 11-kor már mentem aludni. Fél 6-kor evett, aztán ottmaradt velünk a nagyágyban, és el is aludt. 8-kor ujra evett ugy fekve. Aztán csak fél 10-kor keltünk fel.
Akkor megint evett, és utána indultunk sétálni. Gyönyörű idő van ma. Sosem gondoltam volna, hogy szeptemberben egy szél pólóban fogok itt Svédben sétálni. És elmentünk az ajándékboltba (már eddig is nézegettem, a kirakatban hogy van bent szundikendő, de egyszer sem mentem be). Teljesen ugy nézett ki, mint a legelőkelőbb legdrágább boltok. De most gondoltam bemegyek. Előtte gyorsan felmértem a terepet a játékboltban is tájékozódás képpen. És itt ebben a drágának hitt boltban sokkal olcsóbb volt a szundikendő, és minőségibb is, és szebb is. Majd teszek róla képet! És minden kérdés nélkül be is csomagolta rózsaszín csomagolópapírba, szalaggal.... mondtam is hogy ez egy nagyon jó bolt, ide máskor is megyek.... és felnőtteknek való ajándék is van itt.
Igaz, hogy hazafele már kendőben kellett hozni a leányzót, de be is aludt.... és itthon is mikor kivettem még mindig aludt, aztán mikor felkelt (1-kor) azt hittem hogy majd jön a bömbölés, mert fél 10-kor evett utoljára. De nem...megkapta az ajándékot, és eljátszogatott vele, elvigyorgott neki még egy fél órát. Olyan aranyos volt. Addig mi meg tudtunk ebédelni, szóval nagyon ügyesen bírta fél 2-ig. Aztán evett, és most alszik az új szerzeménnyel.
Viszont egész nap annyira nyálzik, hihetetlen..szabályosan folyik a nyála, és a nyelvével egyfolytában piszkálja az alsó inyét... szerintem jön a foga!
Hú bocsi, kicsit sok lettem!