A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Zsu ejnye-bejnye!!! Kép Na de holnaptól tessék komolyan venni!

Rita :oops: :oops: köszi :D:D:D:D nekem jó szokott lenni a laptetűűű :D:D:D:D

Nita, ez szép :( egyszerű lehet az anyósod....
s köszi neked is :)

Scoop, jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj de jól néz ki!!!!!!!!!!!

Vettünk fügét az ósanba, szárítottat, lévén ugye gyümölcsnap. Hát basszus, majomházíze van keményen... valami hótszar :evil: :evil: :evil:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicger 2010.01.04 22:06-kor.

vicger

Vicger köszönöm!!!!!:))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kriszti ,de jól nézel ki,és tényleg nagyon látszik a fogyásod...februárban errefelé jársz,nem lehetne talizni veletek?????már ha jó idő lesz!!!!

Rita ,sajnálom így car az iccaka!!!

Nitácska......anyós :shock: :shock: :shock: ,jesszus,így nem lehet élni,elköltözés :?: :?: :?:

sutimano76

[quote="nitacska007"]S írta:nitacska007cooper megkérdezhetem mi a baj a pároddal? :oops: :roll:
Zsu tündéri a kis Dávid!!!!!!!!!:))))

már semmi, kicsit visszaolvasol, megtudod, nehari, de nincs lelkületem mégegyszer leírni... :? röviden, minden szarért leugatta a hajam, meg pénzproblémáink vannak, és ez csak olaj a tűzre...rendbejövünk anyagilag, sztem nem lesz gond.......... :wink:

KépKép
Kép
scooper

Kriszti,te ettél már majomházat????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gyüminapon lehet gyümilevest is csinálni,csak azt kéne kitalálni,hogy hogy édesítse az ember,mert habarásra jó maga a gyümölcs leturmixolása.....mondjuk ha egy banánt is hozzáturmixolok????

sutimano76

[quote="sutimano76"]S írta:sutimano76cop,úgyis jó.....figyu,azt szerettem volna még írni,hogy baromi sokat fizettek tv-internet-telefon-ra....kell nektek az a telefon pl??????mert mi a digi tv-nél 2900-t fizetünk,upc internet meg 2500....kicsit barátibb,mint a 10e,nem????????

Tara,én dm-st rendeltem,de megőszültem mire kész lett,és nem is lett olyan szép,erről jut eszembe feltöltöm az albumomba és ott megnézheti akit érdekel!!!!4000 volt

éppenséggel barátibb, de itt csak t-home van....se upc, se digitv, se kábel(iiletve helyi kábeles, de az ugyan annyi, mint a t-home.... akor megdumáljuk, mikor megyünk, még apival megbeszélem...

KépKép
Kép
scooper

és nincs olcsóbb csomag?????csak addig míg kicsit helyrerázódtok????ha fele megmaradna már az is valami!!!

sutimano76

[quote="vicger"]M írta:vicgerutatok egy akkor /okt.vége/ és most képet

Kép

na? azé' látszik, igaz? :oops:

aztán visszaolvasok..

csudi szép vagy!!!!!!!!!!!!!!!!! irigy, irigy, irigy!!!!!!!!!!! :oops: :lol:

KépKép
Kép
scooper

Sütimanó megpróbáltunk elköltözni de a foglaló miatt nem sikerült......napok alatt nem tudtunk 3 millát összeszedni.....
anyumék felett van egy 3 szobás önkormányzati lakás eladó...de megvenni nem akarjuk mert a volt lakók 4 millás tartozást hagytak rajta...max önkormányzati lakásként vennénk ki....albérletbe meg nem akarok menni........

Scooper remélem ki békültök hamar és megoldódnak a problémáitok!!!!!!:)))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Scoop, teljesen meg- és átérzem a helyzetet :(:( annak örülök nagyon, h nyugi van :) és kösziköszi, majd mikor rólad/rajtad ámulunk akkor és most fotón ;)

Süti, olyan íze van, amilyen szaga a majomháznak :twisted: :?

vicger

Nita,értem,sajnálom!sajna mióta a szocpolt megszigorították elég nehéz egyről a kettőre jutni,nekünk szerencsénk volt,2006-ban még elfogadták önerőnek!!!

sutimano76

[quote="nitacska007"]S írta:nitacska007cooper én is egy házba élek anyósommal.....szó szerint pokol az életünk..engem ringyónak hív a gyerekeket meg zabigyereknek......sokat sírtam és szoktam is a szemétségei miatt.......
a zserbóra most csurog a nyálam...........:)))))))

Hgrita jövök amilyen sűrűn csak lehet!!!!

Vicger nagyon sokat fogytál!!!!!!!!!!ügyes vagy!!!!!!!!!!!!!!!!

kezet foghatnál anyámmal...ő anyósa is egy utolsó szarrágó degenerált önimádó zsarnok szemét ringyó kurva! :oops: bocsi a vulgaritásért, de még finoman fogalmaztam.....ki kell osztani...apikának meg megmondani, vagy helyreteszi vagy te fogod! :wink:

KépKép
Kép
scooper

jóvannna Kriszti!!!!!sajnálom!!!! :oops: :( :cry:

sutimano76

Nita,annyiban igaza van Scoopnak,hogy vagy párod vagy te,de ki kéne osztani......nekem van talán a legjobb anyósom itt a fórumon,de ha valamiért megsértődik,vagy van valami olyan én óvatosan de kiosztom,na ha kurvának hívna,a gyerekemet meg zabinak,asszem akkor nem fognám visszamagam

sutimano76

[quote="vicger"]Z írta:vicgersu ejnye-bejnye!!! Kép Na de holnaptól tessék komolyan venni!

Rita :oops: :oops: köszi :D:D:D:D nekem jó szokott lenni a laptetűűű :D:D:D:D

Nita, ez szép :( egyszerű lehet az anyósod....
s köszi neked is :)

Scoop, jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj de jól néz ki!!!!!!!!!!!

Vettünk fügét az ósanba, szárítottat, lévén ugye gyümölcsnap. Hát basszus, majomházíze van keményen... valami hótszar :evil: :evil: :evil:

remélem nem kalifásat vettél! ha igen azonnal dobd ki és meg ne egyétek!!!!!!!! :shock:

KépKép
Kép
scooper

nem bírom megérteni az ilyen savanyú embereket.. miért nem megy ki a falu/város/tanya végére, oszt fröcsögje ott az epét....

Nita, legközelebb fogj egy tükröt, s mikor ilyen fennkölten fogalmaz, tartsd elé. aztán lehet gyönyörködni.

Süti :D:D:D ja, ha megyünk haza, akkor persze :)

vicger

mér Scoop,mi baj van a kalifás cucokkal???

sutimano76

[quote="sutimano76"] írta:sutimano76s nincs olcsóbb csomag?????csak addig míg kicsit helyrerázódtok????ha fele megmaradna már az is valami!!!

nincs, a kisebb csomag drágább, meg hűségnyilatkozatunk él még...nem is t-hommal van baj, ők nem szemetek, hanem a gázzal...az meg annyira elemi, nem álhatok át másik szolgáltatóra, mert 1. kurva sokba kerüln 2. a gáz ára ott is kb annyi :evil:

KépKép
Kép
scooper

na most meg fogok őszülni a várakozásba,mert hol van még február!!!!

sutimano76

Scoop ez most kivételesen nem az.
Miért, mi a baj velük? :shock:

vicger

Te Scoop, van ez a gaz.hu vagy mi... ott olcsóbb a gáz. Miért ne állhatnál át?

vicger

Scoop,menjetek fel a gas.hu oldalára,nekünk ott olcsóbbra jött ki a gáz,valszeg mi szerződést kötünk ott!!!

sutimano76

[quote="sutimano76"]S írta:sutimano76coop,menjetek fel a gas.hu oldalára,nekünk ott olcsóbbra jött ki a gáz,valszeg mi szerződést kötünk ott!!!

mi is csak azért maradunk MÉG állambácsinál, mert a gázkedvezmény vagy mi él ebben az évben. aztán jövőre már persze ez se lesz... nem is tudom, hogy tudják majd fizetni ezeket a horribilis számlákat az emberek... :shock: :shock: :shock: :shock:

Baszki, ma megvettük Lucának a babé sampont. 5000 ft felett volt :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: azt tudtam, h drága, de hogy ennyire???????? kaptunk mellé egy babe popsikrémet. Appám, luxuskategóriás. Olyan doboza van, mint a parfümömnek... lehidaltam.

vicger

süti, közeli ismerős (direkt nem írom, hogy ki) tavaly meg idén kalifáéknál volt időszakos munkán, és mesélte, hogy pl a kalifás diódara(deó) szóval az épeket kiválogatták külföldre vitték, a darabokat bedarálták, csak a gáz az volt, hogy mászkáltak benne a kukacok...a kosarak amik lejártak visszahozták, és átcsomagolták és zacskózták, tavaly pl azért nem kaptam meg egy óriási rendelést, mert kimentek ellenőrizni, és mindenhol egerek rohangáltak....asszem ez mindent elmond......

KépKép
Kép
scooper

na nem sokkal,most néztük meg éves szinten támogatás nélkül 8ezer párszáz forinttal.

sutimano76

megnézem, de az átállás sztem drága...csekkolom.....

KépKép
Kép
scooper

[quote="scooper"]s írta:scooperüti, közeli ismerős (direkt nem írom, hogy ki) tavaly meg idén kalifáéknál volt időszakos munkán, és mesélte, hogy pl a kalifás diódara(deó) szóval az épeket kiválogatták külföldre vitték, a darabokat bedarálták, csak a gáz az volt, hogy mászkáltak benne a kukacok...a kosarak amik lejártak visszahozták, és átcsomagolták és zacskózták, tavaly pl azért nem kaptam meg egy óriási rendelést, mert kimentek ellenőrizni, és mindenhol egerek rohangáltak....asszem ez mindent elmond......

boaaa....

kész mák,h a dió hazai 8) 8)

vicger

Scoop,én megértem,de sztem máshol is ez van csak arról nem tudsz mert nincs ott ismerős :wink: :wink: :wink:

itt is kéri a támogatás összegét,Kriszti,azt nemtom miért de kéri!!!

sutimano76

[quote="scooper"]m írta:scooperegnézem, de az átállás sztem drága...csekkolom.....

ennek még nem néztünk utána!!!

sutimano76

dió nálunk is csak házi,anyósomék telkéről :lol:,bár én nem szeressem a diót se ,meg a mákot se!!!

sutimano76

asszem viszont hogy egyszer vettünk kalifás pisztáciát,na annak is car íze volt!

sutimano76

Scoop,nàlunk is ez van.Itt màr a madàr se jàr,egy arva tkabel van az utcankban.

Kriszti,eszmèletlenül jól nèzel ki.most nincs keznel a kalapemelgetős szmajlim,de minimum szazat belőle.irigyellek a kitartàsodèrt.fel kell kötnöm a gatyamat.

Jelentem barninak a nappaliban a kettes kanapera agyaztam.20perce alszik.gyorsan bevagom en is a szunyat,mert delutan nem sikerult.

Kép
v.andi

nemtom ,nekem ez zagyva....22 000forintot ír éves megtakarításnak, de az a baj, hogy havi szintem ha átlagolom 1850 körüli, és ez a mínusz nem segít a havi 40 000-50 000-es fűtésszámlán :roll: éves szinten jó, de így nem segít...majd megbeszélem apával, ebben ő meg anyós az illetékes

KépKép
Kép
scooper

Andi,hogy csinálod hogy ne essen le???jó hogy még nem forog,de ki tudja??

sutimano76

süti a támogatást nem muszáj beírni, csak az utolsó kettőt...

tudom, hogy mindenhol ez van, de erről tudom biztosan, ezért nem veszünk...dió házi nálunk is, anyu hozta, mákot meg tutibiztos helyről veszem, szintán háztáji :wink:

andi, akkor kézfogás :wink:

KépKép
Kép
scooper

[quote="taranee"]S írta:taraneezép jó estét!

Ja egy kérdés, olcsón hol készítenek naptárt? Apukámnak igértem egyet a két gyerkőcről, most lesz szülije 27-én addigra kéne.
Köszi

én itt:
www.egyedifalinaptar.hu
egész jó lett, a színek kicsit mások lettek

floranan

Scooper api már annyiszor leugatta a fejét de csak rosszabb a helyzet...rajtunk már csak az segítene ha valaki ad pénzt vagy legyilkolja ezt a gyökeret!!!!!!!!!
Süti 1x már majdnem megütöttem....de valamiért ne tettem....tavalyelőtt fel is jelentett mert nem bírja képem és olyanokat hazudott a rendőrségen...komolyan öngyilkos akartam lenni......néha most is gondolok rá........pokol az életünk....megdögleni soha nem fog!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

A Digi TV a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. belüli műholdas televízió szolgáltatása, mely hazánk egész területén elérhető. A szolgáltatás igénybe vételéhez az ingatlan D-DNY fekvés szükséges a műholdra való szabad rálátás miatt. Az általunk használt műhold az Intelsat 10 02 és a Thor 5.

Amennyiben szolgáltatásunk mellett dönt, egy parabolaanetenna és egy beltéri egység beüzemelése mellett Önnek lehetősége lesz több, mint 50 csatorna kínálatából választani otthonában. Szolgáltatásunkat akár három televízión is lehetősége van igénybe venni.

Az alapszerelés ingyenes*. Alapszerelésnek minősül az általunk biztosított műholdvevő szett szakszerű felszerelése, beüzemelése, működőképes állapotban az Előfizető részére történő átadása, valamint az ügyfél tájékoztatása a készülék alapfunkcióiról és működéséről.

sutimano76

Asztali naptár: én itt:
https://asp.photoprintit.de/microsite/1845/calendar_upload.php?type=59

nincs spirálozva, egy fém dobozban vannak a képek minden hónap külön. Nekem tetszik :)

Flora, küldtem emilt!

vicger

Andi, kösziköszi :):) Drukkolok, hogy egy naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagy éjszakai alvásban legyen részetek!!!!!

Nita, tejóég....

vicger

[quote="nitacska007"]S írta:nitacska007cooper api már annyiszor leugatta a fejét de csak rosszabb a helyzet...rajtunk már csak az segítene ha valaki ad pénzt vagy legyilkolja ezt a gyökeret!!!!!!!!!
Süti 1x már majdnem megütöttem....de valamiért ne tettem....tavalyelőtt fel is jelentett mert nem bírja képem és olyanokat hazudott a rendőrségen...komolyan öngyilkos akartam lenni......néha most is gondolok rá........pokol az életünk....megdögleni soha nem fog!!!!!!!!!!!!!!!!

ne kívánd senkinek a halálát! bár tudom, milyen szar...lehet tudni, mit hazudott a rendőrségen? :roll: ha nem nyílvános, esetleg priviben....ha nem használ a beszéd, nemtom mit csináljatok...ezügyben tanácstalan vagyok...mostanin kívül egy anyósomat ismertem, éltem is vele egy fedél alatt, az se volt egyszerű, de értett a szóból... mondjuk nem hosszútávon laktunk együtt :roll: albérletet nem kívánom senkinek, de folyamatos nézelőd esetleg...ha hitelben gondolkodtatok, elvileg van olyan, amihez nem kell önrész...anyámmal mikor megvettük mostohaapám szüleitől a házat ( ez is hosszú történet, most nem ecsetelem, mi hogy volt) a lényeg, hogy önrész nem volt, 15 200 000, plusz nevelőfaterom adott 800 000-et apjának, de ez nem önrész volt, hanem volt ennyije, és így kaptak az öregek 8-8 000 000-t...szerintem érdemes utánanézelődni, hátha....

KépKép
Kép
scooper

Nita ,ez baromi durva!!!!!!levegőnek nézés,lehetőleg kölcsönös????

sutimano76

[quote="sutimano76"]A írta:sutimano76 Digi TV a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. belüli műholdas televízió szolgáltatása, mely hazánk egész területén elérhető. A szolgáltatás igénybe vételéhez az ingatlan D-DNY fekvés szükséges a műholdra való szabad rálátás miatt. Az általunk használt műhold az Intelsat 10 02 és a Thor 5.

Amennyiben szolgáltatásunk mellett dönt, egy parabolaanetenna és egy beltéri egység beüzemelése mellett Önnek lehetősége lesz több, mint 50 csatorna kínálatából választani otthonában. Szolgáltatásunkat akár három televízión is lehetősége van igénybe venni.

Az alapszerelés ingyenes*. Alapszerelésnek minősül az általunk biztosított műholdvevő szett szakszerű felszerelése, beüzemelése, működőképes állapotban az Előfizető részére történő átadása, valamint az ügyfél tájékoztatása a készülék alapfunkcióiról és működéséről.

ez korrekt...mikor mi csináltuk a mienket, azt mondták nálunk ez még nem elérhető, csak pesten, szűk vonzáskörzetében és a nagyobb városokban :evil: :evil: :evil: :evil:

KépKép
Kép
scooper

Scooper olyanokat mondott hogy ne engedtük be a kéményseprőt meg hogy mi meg akarjuk ölni.....meg hasonlók........lenne merszem meg is tenném........
Süti én levegőnek nézem de ha ő meglát már ringyózik is......
na mára elköszönök....szép álmokat!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nit, ehhez azért pofa kell....részvétem...övé a lakás?
ha mész, jó éjt....én még várom, hogy legyen melegvíz mert elhasználta az összeset :evil: :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

tudjátok, mit vettem észre? most, hogy "bűnözhetnék" reggel simán édesítőszerrel ittam a kv-t, pedig tegnap majd megvesztem a cukor-kv-ért, na meg cukros lakto, és türelmesen várom, hogy leteljen a 4óra, hogy ehessem a zserbóm egy iciri pepsivel... ezenkívül ma jobbab kívánom a mandarint :lol: :lol: na majd holnap :evil:

KépKép
Kép
scooper

nem tudtok véletlenül egy gyógycípészt? kerestem netem, de nem találtam közelit (sem) olyan maszek kéne, aki olyat csinál, amilyet én akarok

KépKép
Kép
scooper

Scoop, tesómék Hollandiában kötöttek a digivel szerződést ;) tányéros tíví :D:D:D Szóval szerintem hívd fel őket, biztosan tudnak nálatok is mindent szolgáltatni!

Kész szerencse, h éhes lettem, legalább nem felejtem el elővenni holnapra a húst 8) 8) 8) 8)

A gyümölcsnapozóknak pedig minden elismerésem :):):)

vicger

[quote="scooper"]n írta:scooperem tudtok véletlenül egy gyógycípészt? kerestem netem, de nem találtam közelit (sem) olyan maszek kéne, aki olyat csinál, amilyet én akarok

passz :(

vicger

...kis szilveszteri köszöntőként, koccintás helyett: :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
Kép
scooper

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: