A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Kike, Zsolti is röfög :lol: :lol: , lehet, hogy ezért híznak ilyen jól? :lol:

Kép
Kép
patr

Patr:orrszívó-porszívó van-üvegből,már a Vercsinél megvolt,azóta én még nem törtem el :)
Örülök hogy Zsolti jobban van,és nincs komolyabb baj :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Viki,
a gyerek csak nézett, hogy hangosan röhögcsélek, így kora reggel...:):):)
A legjobban a kimozdulás és az aggódás tetszett...:)

Ági, sajnálom hogy nem gyógyultál még meg, a kedved azért jó látom :) És milyen jófej vagy férjecskével :) Jobbulást! Gratula Nándinak, a 4 óra klassz!
Enyém-férj reggel 8-ra ment squasholni! na ilyet jó rég csinált, mondjuk mióta ismerem nem is :wink:

Kata, sajnálom! Reméljük átmeneti gond csak. Figyelj, szerintem rakj mellé egy jégakkut és elviheted magaddal. Nincs pelenkázótáskád? Abban vannak hőszigetelt zsebek. sőt, a fagyasztottat is berakhatod és csak annyira fog felengedni, hogy ott berakod a hűtőbe és még tuti jó lesz. Én jó vagyok lefejet tejben :) csomószor viszem magammal...

Bencuri- Viki
! Szonja nagyon édes, olyan igazi kislányos már, nem is csecsemős :)

Kép
andkata

Patr:lehet-a kis cocák :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Ja és büszkélkedem, Adél reggel 5.45-ig aludt, de csak 6.15-kor jelzett hogy éhes. Kis tündér. Viszont csak 11 dkg-ot hízott egy hét alatt, lehet hogy azért mert átállt a gyakran "kakilók" táborába, tegnap pl 4X!!! Ma is már egyszer! És nincs benne vér, Hál'Istennek!

Anyjuk
! Gratula, legyen gyönyörű a nap!

Kép
andkata

Kike 8)
végül is ez a bébihaja Dominak, úgyhogy akár lehet teljesen másmilyen is a rendes haja, pl szőke göndör :wink:
Lopják a tesód receptjeit? Azannyát, ilyet még nem is hallottam! Szemét dolog, más tollaival ékeskedni... (de ez már út a világhír felé, nem, amikor hamisítják meg másolják:-)

Patr,
és akkor mikor kapja meg az oltást Zsolti?
Lehet, hogy egy tejgyűjtő kagylót beszerzek, mert tényleg jön a másik ciciből a tej, amíg etetek! De a legjobban Nándi szája mellett ömlik a tej, pedig nyeli rendesen 8) muszáj egy textilpelust tenni az álla alá, abból szinte facsarni lehet kaja után a tejet :shock: na azt kéne valahogyan felfogni :D

Megnéztem az időjárás-előrejelzést, és hétfőtől már jobb időt ír, 17-18 fokot, kis napsütést is :)

KépKép
szkagi

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 18:45-kor.
Vendég

Ági:én a vörös hajjal is kiegyeznék :lol: végül is van szőke,van barna,még egy vörös kell-Apa is vörös volt kicsiben :lol: :lol:

Na igen,ha úgy nézzük jó,de a lükének annyi esze sem volt,hogy a képről leszedje a tesóm nevét-a hülyéje :!: Meg egyébként is,honnan gondolta hogy nem veszi észre a dolgot,az,akié valójában :twisted:

Torna:én aztán nem szenvedek vele,az biztos :D Bár Domival súlyzózni,azt lehetne :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

AKata,
jó reggelt! Hát Adél tényleg nagyon jó kislány, de ezt tudjuk :wink:
A gyakori kakilás után majd bepótolja a hiányzó mennyiséget, Nándika is épp ezt csinálja! Nálunk két hétig volt sűrű kakilás, addig alig gyarapodott (7 dekát két hét alatt!), most meg... hát szerdán megmérem, akkor lesz két hónapos, de szerintem nem fog már látszani az a kis kiesés a súlyán!

KépKép
szkagi

Vkata,
nekem is valami kis könnyű kellene, ajánlod a Callanetics tornát? Hasizomból is valami könnyű kellene :D már a köldöksérvem miatt :D van amúgy itthon hasazó-padunk, de másfél éve csak Szonja használja, csúszdának :lol:

KépKép
szkagi

Zsoltinak minden pelusban van kaki. :shock:

Kép
Kép
patr

Kike,
neked nem is kell tornázni, amilyen szerencsés alkat vagy!!! Már megint csak irigykedem :roll:
Nekem lóg a hasam alja :oops: még mindig terhesnadrágban járok :?

KépKép
szkagi

Patr :D
hány kiló lenne Zsolti, ha nem lenne minden pelusában kaki? :D
Ez a mai számtanpéldánk :D

KépKép
szkagi

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 18:45-kor.
Vendég

Egy kis pocihályam van nekem is,bár a régi farmerom már jó ideje rámjön 8)

Majd mindenki szép lassan visszafogy-e miatt kár aggódni :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

na, elég volt belőlem, megyek aludni
sziasztok

KépKép
szkagi

Kata, Zsolti az ellenpélda! "a sokat kakilók keveset hiznak"-ra!

Kép
Kép
patr

Ági, nagyon pihent vagy ma!
Szólj, ha kiszámoltad a matek példádat! :lol: :lol:

Kép
Kép
patr

) 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 18:46-kor.
Vendég

hali lányok!

visszaolvastam, ahhoz volt némi türelmem és idegrendszerem. ne haragudjatok hogy nem válaszolok és reagálok, de szétrobban az agyam!
és bocsi hogy elfoglalt leszek magammal de le kell irjam...

este ment minden szépen. evés, játék, fürcsi, evés, alvás.
erre 11-től már megint mi történt?!?!....
az ökör fiatalság már megint.
lift rugdosás, föl-le hivogatás a liftet, ajtó rugdosás, csengő nyomkodás (már megint kizárták, vagy mit tudom én). zajongás, kiabálás, káromkodás, röhögés, rugdosás, ordítás, csengetés, lift fel-le... és igy tovább. tartott nem tudom én meddig. szerencsére törpét kevésbé idegesítette mint minket.
hajnalig tartott, mert 4-kor ettünk a törpével és még mindig hallottam az utózöngéket...

erre reggel a szembeszomszéd vinné a gyerkeket oviba-suliba, erre hallom hogy káromkodik. beszart mind két lift...
köszi... végre nem esik az eső 3 nap után és eljutnánk sétálni. persze a 10.-ről érdekes levinni a babakocsit meg a törpét...
kitaláltam hogy szólok a srácoknak hogy aki éjszaka legény legyen nappal is és legyenek kedvesek levinni nekem a babakocsit.
azt már ne is említsem, hogy éhen halok, de kenyérke-zsömlécske akármicske nincs itthon. este elfogyott...
(persze fogyókúrának jó, de tejcsinek nem...)
jah és naná hogy nincsennek itthon a srácok és igy nem tudok lemászni. pedig ki is akartam őket osztani, meg tutkó lecipeltettem volna velük a babakocsit meg fel... vagy ugy is jó lett volna ha emennek kenyérért nekem :D
jah és mivel hétvége van igy nem is biztos hogy megjavítják a liftet... igy hogy megyünk sétálni, meg bevásárolni meg akárhová???????
nyusziapu meg dolgozik....

szétvet az ideg!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
timi1982

Timi: hát ez igen dühítő :evil: :evil:
Vendég

lehet rendelek valami kaját :D biztos örülne nekem bármelyik futár :D :D :D

Kép

Kép
timi1982

vidokata, ilyen esetekre érdemes beszerezni egy cumisüveg-termoszt. 700-800 Ft, tescoban, auchanban és az4 óránát tartja a hőjét. De különben amíg odaérsz nem lesz baja. Tedd bele egy zacsiba és tegyél mellé egy jégakkut. :)

szkagi, ez a jó lenne ha valaki kifejné amíg alszom vagy babanetezem nagyon tetszett. Amúgy megsúgom, hogy nem jársz messze a dologtól, én mindig akkor babanetezek amikor fejek. Akkor úgysem tudok mást csinálni és fél órát egy helyben ülni dög unalom. :)

torna: én pont a tejcsi miatt nem akarom elkezdeni. Tudom hogy elvileg csak az őrült mértékben végzett edzéstől apad el, de én azt sem akarom hogy csökkenjen... Majd ráérek még arra. :)

és ne kövezzetek meg, de mi ma reggel 9-ig aludtunk! Este óta!!! Gyerek jól kiütötte magát tegnap és így most az egész család jól kipihente magát. Aztán evett egyet és most a hintájában játszik. :)

És rájöttem végre, hogy a fényképezőm is tud képet kicsinyíteni, úgyhogy nem várok apára. Lekicsinyítettem a képeket és mindjárt fel is teszem. :)

KépKép
muffin

ÁÁÁÁÁ nem engedi feltenni a képeket! Pedig le vannak kicsinyítve. Akkor mégis megvárom amíg apa felvarázsol valamit a gépre... Majd jövök. Bár szerintem csak este, mert ma rendbe kell tenni a kertet. (Egy fát kell kivágni, füvet nyírni, meg egy csomó minden...)

KépKép
muffin

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 18:46-kor.
Vendég

[quote="szkagi"]P írta:szkagiatr :D
hány kiló lenne Zsolti, ha nem lenne minden pelusában kaki? :D
Ez a mai számtanpéldánk :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sz.andi

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Sziszka be volt jelentkezve az előbb, nem írtam neki, pedig képet tőle is kénék!

Van fent egy pár dalocska is az oldalunkon!! :lol:

Anyjuk! Sok boldogságot!!!
A verseket meg mondókákat várom!

sz.andi

Kike! Annyira édes a mi kis feltalálón! (Olyan a sérója, mint a feltalálóknak-olyan professzoros..nagyon édes!)

sz.andi

ÁGI!!!! Tőled sincs ám kép!!

sz.andi

upsz :oops: :oops: :oops: Van, csak nem tettem föl :oops: :oops:

sz.andi

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 18:47-kor.
Vendég

és kövérít a kép :evil:

Kép
Kép
Kép
kike

Andi:köszi csak ugye pocsék a kép,mert nincs itt Apa telcsije,így maradt a kamera :?

Kép
Kép
Kép
kike

Szegény Domikám-egyre taknyosabb :( Most sokkal több jött ki,mint reggel :(

Kép
Kép
Kép
kike

lányok léééééééégyszi írjátok le a képszerkesztő honlapcímét, hogy honnan lehet letölteni
magdolnam

Zsolti mostanáig aludt! Hurrá!!!

Bocsi, nem akarok senkit hergelni, de muszáj leírnom, hogy most végre elaludt evés után, és nem ébredt fel öt perc elteltével, próbáltam egy kicsit fejni! Azt hogy mennyit evett, arról sejtésem sincs, de biztos eleget, mert majd két órát aludt utána!
Szóval az "üres" ciciből még fejtem 100-at! :lol:

Ági, még nem tudom, mikor kap oltást Zsolti, de majd ha teljesen meggyógyult. Szerintem majd kb. egy hét múlva.

Mikor találkozzunk az óbudai mekinél? Akik kértek ruhát, azokkal jó lenne ott találkoznom. Persze feladom postán is, csak az nagyon macerás, és pénzbe is kerül! (és nem tudom, hogy mibe csomagoljam!)
Muffinnal feltételesen beszéltünk már jövő hét csütörtökről vagy péntekről!
Vélemény?

Kép
Kép
patr

Jó reggelt!

Viki :D :D !

A.Kata, Viki köszi a dicséreteket!

Timi, sajnálom a liftet. Én mostanában kétszer is meggondolom, ha egyedül indulok a két gyerekkel valahova a lemenetelt. (mivel nálunk nincs lift :twisted: )

Ági, jobbulást! Tornázni nekem is kéne, már hetek óta készülök, h tekerek egy kicsit a biringával egyet! :oops: :roll:

V.Kata, sajnálom a tejcsit! Esténként nekem is jóval kevesebb! De igy is elég a kiscsajnak még!

Patr, remélem én is eltudok menni a rucikért, mert ha itthon van apa elvisz minket kocsival. És akkor nem kell a postával bajlodnod! :wink:

Szonja , harmadik napja reggel nagyon sokáig alszik! előző két nap 21-10ig. (13óra :shock: ) Ma csak 9-ig birta, utána benyomott 220-at és még mindig alszik! Délután lesz ennek böjtje úgy érzem! :roll:

Magdi, Én innen töltöttem le: http://www.ipon.hu/utils/Photoscape

Wera: hogy vagy?
bencuri

Nem tudom mi van ma a lányommal, már két és fél órája durmol. Persze a babakocsiban aludt el, piacoztunk, de már másfél órája betoltuk a lakásba és nyomja...Persze most kellene mennünk valahová...

Kép
andkata

Sziasztok!

Ezt csináltam :D :

Kép

Na megyek babázni! :lol:

sz.andi

Andi:ez nagggyon jó-de ügyes vagy!!! :D :D

Kép
Kép
Kép
kike

Kicseréltem a képet az oldalunk elején :)

sz.andi

Köszi Kike! :oops:

sz.andi

Andi,
hú, de jó! Kétszer is végignéztem ám, hogy ki kicsoda lehet :D

Vkata :)
foltos póló szöveg nálunk is elhangzott már :D a második gyereknél már észre sem veszik, sőt, te sem :D
Jó, hogy írtad azt a verset, mert én csak az énekelt változatát hallottam, és azt hittem, hogy minta-nagyanyó és minta-nagyapó van benne :roll: :D merthogy nekik fehér a hajuk, a nem mintáknak meg nem fehér
hú, eléggé zizi vagyok, télleg :D

Muffin, Bencuri,
micsoda nagyokat alszanak a gyerekeitek! Hát erre nekem még árni kell egy kicsit :wink: de türelmes vagyok ám :roll:
Muffin,
az én férjecském is azt mondta, hogy nem kell tornázni, legyen csak elég tejecske Nándinak :D

Timi :shock:
hú, de megrugdosnám, aki tönkreteszi a liftet, rugdossa az ajtót :twisted: kijön belőlem a bika természet ilyenkor :roll:

KépKép
szkagi

Andi:tök édi,ahogy Hófehérke ouszilja Kuka fejét! :D :P :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Sztem is aranyos! :)

Hol vagytok? Mindenki apázik? Jó nektek! Az enyim apa elment reggel dódozn és csak holnap este gyön haza.
Nem szeretem eztetet!

Viki görl meg annyit alszik ma, tuti beteg, folyik az orra vagyis inkább be van dugulva vagy mi meg köhög. Meg sztem a torka is fájhat, mert nehezen kezd el enni. Szegénykém!
De legalább kialussza a betegséget, legalábbis remélem.

De addig meg itt vagyok egyedül, Ti sem vagytok :? Na mindegy.

Nézelődöm a neten.

Érdekességből megnéztem a Jónás-naptárt! Hát tényleg ott kellett megfogannia Vikinek, ahol írja. Érdekes :wink:

Jaj! Gyerekülés...
Tegnap voltunk Miskolcon a Brendonban meg a Tégelben. A Brendonban olyan lelkesen mutogatták a 0-18kg-ig üléseket a kocsiba, egy fél óra volt, míg beköti a próba ülésbe. Mondanom sem kell, mennyire értett hozzá...
A Tégelben meg mondták, hogy nem javallják, olyan 4,5-5 hónapos korig. Teljesen lebeszélt róla a csaj! És láttam, ahogy be van kötve, hát bizony tényleg eléggé ül benne a gyerek. Így nem vettünk.
Azért akartunk, mert ezt a hordozót nem tudom úgy bekötni, ahogy elő van írva. Gondoltuk veszünk akkor egy olyat, ami később is jó lesz, mert hát másik hordozót venni felesleges, plusz, majdnem mindegyik ekkora. Szóval nincs értelme. De sajnos ki kell húznunk 1-másfél hónapig még ezzel.

Mit írjak még?

Nincs kedvem magamban cseverészni. De ha Viki felébred, tuti lesz itt valaki :? Így szokott lenni! :lol:

sz.andi

Anyjuk ugyan hogy érzi magát?? :D
Tényleg! Dodó nem ment? Mondjuk Ő is jó régen volt már itt, nem?

sz.andi

Potyka meg pláne! Hol jársz???

sz.andi

De jól elbeszélgetek magamban :lol: :lol:

Szia Andiii! Hogy vagy??

sz.andi

Köszi Andi jól vagyok, és te??? :lol: :lol: :lol:

sz.andi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: