hali lányok!
visszaolvastam, ahhoz volt némi türelmem és idegrendszerem. ne haragudjatok hogy nem válaszolok és reagálok, de szétrobban az agyam!
és bocsi hogy elfoglalt leszek magammal de le kell irjam...
este ment minden szépen. evés, játék, fürcsi, evés, alvás.
erre 11-től már megint mi történt?!?!....
az ökör fiatalság már megint.
lift rugdosás, föl-le hivogatás a liftet, ajtó rugdosás, csengő nyomkodás (már megint kizárták, vagy mit tudom én). zajongás, kiabálás, káromkodás, röhögés, rugdosás, ordítás, csengetés, lift fel-le... és igy tovább. tartott nem tudom én meddig. szerencsére törpét kevésbé idegesítette mint minket.
hajnalig tartott, mert 4-kor ettünk a törpével és még mindig hallottam az utózöngéket...
erre reggel a szembeszomszéd vinné a gyerkeket oviba-suliba, erre hallom hogy káromkodik. beszart mind két lift...
köszi... végre nem esik az eső 3 nap után és eljutnánk sétálni. persze a 10.-ről érdekes levinni a babakocsit meg a törpét...
kitaláltam hogy szólok a srácoknak hogy aki éjszaka legény legyen nappal is és legyenek kedvesek levinni nekem a babakocsit.
azt már ne is említsem, hogy éhen halok, de kenyérke-zsömlécske akármicske nincs itthon. este elfogyott...
(persze fogyókúrának jó, de tejcsinek nem...)
jah és naná hogy nincsennek itthon a srácok és igy nem tudok lemászni. pedig ki is akartam őket osztani, meg tutkó lecipeltettem volna velük a babakocsit meg fel... vagy ugy is jó lett volna ha emennek kenyérért nekem
jah és mivel hétvége van igy nem is biztos hogy megjavítják a liftet... igy hogy megyünk sétálni, meg bevásárolni meg akárhová???????
nyusziapu meg dolgozik....
szétvet az ideg!!!!!