A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

[quote="sutimano76"]m írta:sutimano76egnéztem,még mozog Kép

Ilyet én éccaka szoktam ha felébredek, de sötétben mire megbizonyosodok majd megőrülök :?

Kép
babcika

Flora, ma már 4 * ettem gyümit, reggel 1 alma, ebéd, alma, narancs mandarin 1-1, és aztán a Kriszti fahéjas almája, de már nincs itthon gyümi :D

Kép
babcika

na jól kiszámoltam, az 3* :lol: :lol: :lol: , hát engem sem az eszemért szeret azuram, de gazdag sem vagyok, akkor... :roll:

Kép
babcika

Jajj olyan jó, hogy vagytok nekem, már fel is vidultam és már el is felejtettem a..... mitis :?: :?: Mindenkinek: Kép

Kép
babcika

Madar én annyit tettem hogy nem kaptam fel soha mikor pici volt és sírt...és most se.....meg tanulta hogy ezzel nem ér el semmit.......nagyon mosolygós és egy dumagép:))))))))

Sütimanó van időm...........írjatok nyugodtan:)
közi a dicséretet:))))))))

Lina adj neki kamilla teát picike cukorral:) segítenifog....:)

Floranan köszönjük neked is:))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska,talán a legfontosabb ami a topikon történt hogy mindenkinek született egy gyönyörű kis csomagja.......... :wink: :wink: :wink:

hmmmmmmmmmmmmm.........mit is írjak még??????rosszakat nem akarok,a legjobbat meg fent leírtam!!!! :D

sutimano76

Süti, milyen kimerítő választ adtál Nitácskának :lol: :lol:

Kép
babcika

Annyit írtok, hogy mire végigolvaslak bennetek, tuti felébred mindig valaki és nincs időm reagálni :cry:

Mint most...

t-pk

babci, pillangósat annyira jól megfogalmaztad :wink: hasonlócipő...... :cry: csak mi nem évek óta vagyunk együtt

KépKép
Kép
scooper

Na Scoop akkor rajta!!!! :wink: Ma apa megjön és nem cseszegetés, hanem ölelgetés, mondjuk a Te helyedben nem lennék semmi esetre sem, én nem bírnám anyósommal egy házban :(

Kép
babcika

Sütimanó köszi választ!!!!!!!!!!!!!

GRATULÁLOK MINDENKINEK A GYÖNYÖRŰ KIS CSOMAGOKHOZ!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

[quote="babcika"]S írta:babcikaüti, milyen kimerítő választ adtál Nitácskának :lol: :lol:

ki is fáradtam!!! :lol: :lol: :lol: asszem diligomba volt a kajámban :lol: :lol: :lol:

sutimano76

[quote="babcika"]S írta:babcikacoop!! Jó korán reggelizel, hogy fogod így kibírni ebédig :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol:

ebédet most fogom enni, egész jól bírom :lol: :lol: viszont nálam vacsi nincs, ebés után két kis kocka zserbó, rudit vettem, de abba van túró :evil: szóval csoki ma ki marad :cry:

KépKép
Kép
scooper

Ez botrányos, én gyüminapozok, a gyerek meg kacsát eszik :lol: :lol:

Kép

Kép
babcika

Scooper ZSERBÓT ÉN IS KÉRRRRRRRRRRREEEEEEEEEEEEEEEKKKKKKKKK!!!!!!!!!......meghalok érte imádom:))
Babcika gyönyör kis csajod van:))))))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

[quote="nitacska007"][ írta:nitacska007b]Sütimanó köszi választ!!!!!!!!!!!!!

GRATULÁLOK MINDENKINEK A GYÖNYÖRŰ KIS CSOMAGOKHOZ!!!!!!!!!!!!

:oops: :oops: :oops: bocsi biztos nem ilyen hülyeségekre voltál kiváncsi,de én néha ilyen hüle vagyok!!!!

sutimano76

Már írtam,hogy próbáltam a cukros kamillateát,de csak a fecskendővel tudom a gyerekbe tuszkolni.Cumisüvegből nem hajlandó meginni,kanállal még felejtősebb.De a fecskendővel meg félek,hogy a nagy fickándozása miatt megsértem az ínyét,vagy ami rosszabb a szájpadlását.

2 hét múlva 4 hónapos lesz,azon szerintem már nem múlik a hozzátápi.Meg nem is bánom.Szerintem is a legjobb az anyatej,de attól még nem hinném,hogy bármi baja lenne,hogy mást is kap.Én így gondolom,de ugye ez megint csak az én véleményem. :D
Vendég

Lina, persze, nem lesz, de ha mégis akarsz neki inkább kamillát fecskendezni, akkor a nurofenhez adott fecskendő nagyon jó, nekem mikor Janónak szájfertőzése volt, csak azzal ivott teát.

Kép
babcika

frocli: szurkolunk szombaton....

lányok, apás tippeket köszönöm, elkezdem növeszteni a fejem lágyát....túl jó ember ő ahhoz, hogy hagyjam elmenni... önfejű, makacs, forrófejű, hamar felkapja a vizet, de jó ember :wink:

nittácska üdv újra!!!!!

andi, nekem mindegy, honnan rendeled, felőlem rád bízom :lol: :wink:

babci: kitartás a mai napra, majd holnap jó sok husit eszel :wink: míg én mandarinon és almán fog élni :evil: :lol:

ezt küldöm, olvasok tovább...............

KépKép
Kép
scooper

Süti, Babci: az a baj az Elevittel, hogy meghajt, mint a murányi kutyát... :oops: terhesség alatt ezért állított le róla a doki, állítólag a benne lévő vaskombinációt nem bírom... Gravidát szedtem, attól semmi bajom, de azt most is eszem, de a hajam hullik... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Lina: én sem mertem 6 napnál tovább hagyni kaki nélkül... :oops: :oops: ma kupp után 3 órával rottyantott, de nem is sokat... :roll:, a lányomnál a sima karamella segített annó, de 5 hónaposan, most még nem merek neki adni, bár nem hiszem, hogy baja lenne tőle... :? kiváncsi vagyok mit mond, holnap a mi dokink :lol: :lol: (dokivéleménycsere, nem rossz :wink: )

Babci
: menj dokihoz, vagy csoportosan kísérünk el!!! :D

Kriszti: be kell valljam bűnöztem ma... sokat...olyan voltam, mint a kisgyerek a szünet utolsó napján...de holnaptól 90 nap, már tudom is mit eszek csirkemellet apróra vágok leöntöm 1 tojás+ tejföl levével és reszelek rá sajtot + sali :lol:

Kép

Kép
zsu9

[quote="babcika"]F írta:babcikalora, ma már 4 * ettem gyümit, reggel 1 alma, ebéd, alma, narancs mandarin 1-1, és aztán a Kriszti fahéjas almája, de már nincs itthon gyümi :D

Nem azért, de nem arról volt szó, hogy gyümölcsöt bármilyen mennyiségben lehet enni?
Én azért ezekkel a minimális mennyiségekkel (1-1 alma) vigyáznék. Olvastam olyanról, hogy alapanyagcsere, aminél ha az ember kevesebbet eszik, akkor csak rosszabbat tesz. 1200 Kcal-nál nem nagyon ajánlanak kevesebbet enni, csak ellenőrzés mellett! Tudom, ez nem az a diéta, ahol kalóriát számolgat az ember, de hát azért ezt is ésszel kellene... Már bocs. 1200 Kcal az kb. 2 kg alma!! (Ha egy közepes almát veszünk, abból 10-13 db.) Vagy 1,5 kg narancs vagy mandarin! Ennyit meg kéne enni a nap folyamán...
(Azért abban ált. egyetértenek, hogy ha túl keveset eszik valaki, azzal csak takarékraállítja a szervezetét, és amikor több táplálékot kap, jobban hasznosítja és jobban fog hízni.)

Astrid

Kép
astrid

Lina ez jó ötlet amit Babci írt, próbáld ki szerintem is...
mert egy 4 hós baba picike még...ilyet még nem hallottam
hogy vegyünk neki babakaját, hogy jobb legyen az emésztése....
lehet valamelyik babakajagyártó lefizette a dokkert...:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
és miért nem inkább levet ajánlott? baracklevet? nem mintha én adnék neki ebből....
paff nem értem
bocsi :oops:

KépKép
KépKép
zsalyam

Igen, igazad van, ezért fogok most belakni egy pici sütőtök, banán alma :wink: és igen gyümit lehet minden mennyiségben szerintem is :D

Kép
babcika

karácsonyra kaptunk sapit :):
Kép

Kép

Kép
zsu9

Lina,én is a tea vagy a levolac mellett szavazok.A levolac mellé pici mércés műanyag mércét adnak.Mi csak feles pohárnak hívjuk,gyönyörűen megissza belőle a levolacot is és a gw-t is Barni.

Kép
v.andi

Zsú nagyon vagány fiú!

Szerintem is megfontolandó amit Astrid írt... bár én nem értek hozzá...

Andi megkaptad a privit?

KépKép
KépKép
zsalyam

Megkaptam a priviket,összesítek,holnap minden kikérdezek,és mondom mennyi az annyi.

Kép
v.andi

Lina, én is akartam, csak elfelejtettem, inkább vmi friss gyümivel próbálkozzatok!!!

Manó, benne van a könyvjelzőben, de a társalgó főoldala jön be mindig!

Írtam rövid összefoglalót a fejleményekről a blogba!

Scooper, ez a beszéd!!

floranan

Scooper megkérdezhetem mi a baj a pároddal? :oops: :roll:
Zsu tündéri a kis Dávid!!!!!!!!!:))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Flora: Coelhot én is nagyon szeressem. :)
kedvenc topik .. ez engem is érdekel

Nitacska: Veronika is vidám baba, nem nyekergős, de éjszaka fel ébredn gyors kaja, aztán szunya ... az egész kb. 10 perc, de csak felkelünk ... szval erre gondoltam

KépKép
KépKép
madar

Kedvenc topik:
Be kell lépni, aztán a topikba is. A topik tetején a neve mellett (Babanet társalgó >>Várandósság>>2009 szeptemberi babák) van egy olyan, hogy "Kedvencekbe", arra kell kattintani.
Később pedig úgy lehet használni, hogy be kell lépni, és a Kedvenc topikok gombra kell kattintani, akkor látszik.
És igen, így az utolsó oldalra ugrik. Viszont nem látszik, van-e benne új hozzászólás...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára astrid 2010.01.04 20:17-kor.

Astrid

Kép
astrid

Blanki az ímyenc ... vagy csak fehérje napja van ... nagyon édes :))))

Astrid: egyetértünk :) :wink:

Zsu: ezek a képek ... húúú, de éaza :D :D :D nagyon édes :D

KépKép
KépKép
madar

Astrid: kösz :wink: :D

Várakozással vegyes izgalom, holnap kezdjük a 90 napost ... :D :D :D ... 10 ... 9 ... 8 ... 7 ...

ja, és lehet, hogy holnap csak este jövök, szval

Kata: nagyon boldog szülinapot Neked
:D http://www.youtube.com/watch?v=whPYqCbkfuI

Kép

KépKép
KépKép
madar

süti: állami pénzek holnap számlán lesznek...nekem is...szerintem leveszem, és elsétálunk majd felétek valamikor a közeljövőben, és úgy fizetek..ha az jó...
:roll:

KépKép
Kép
scooper

Szép jó estét!

Csak olvasok-olvasok, de soha nem érek a végére :cry: :cry:
Úgyhogy bocsi, ha nem reagálok sokmindenre, ti nagyon a toppon vagytok. Én nem tudok ennyit jönni, de Kata amikor beszélünk tájékoztat ám sokmindenről.

Kaksikérdéshez: Nekünk a laevolac bevált, Marci a tápszer miatt kakil nehezebben, de reggelente kap szirupot, és így alakul.
A gyümi nem bizti, hogy segít. Mi kb másfél hete esszük, elhagytam a szirupot, hátha nem kell, hát tegnap már nem tudtam micsin Macinak annyira fájt a pocija több nap után, úgyhogy kapott kúpot, meg meleg vizes fürcsi-masszír, utána kakilt. Ma kapott újra szirupot és du már volt is kaksi.

Süti: Nagyon tecc a képes meglepi. Köszike!!!!!!!! :D

Liberos kupont én is tudok küldeni, mi is a DM-st használjuk.

Fogyikúra, én híztam 1kg az ünnepek alatt, úgyhogy lassan nekem is neki kell állni, mert elérem a 70-est és azt nem szeretném :lol:

Erőt veszek magamon és elkezdem vmikor :lol:

Másra most nincs időm majd folytatom holnap az olvasást is meg mindent.

Ja egy kérdés, olcsón hol készítenek naptárt? Apukámnak igértem egyet a két gyerkőcről, most lesz szülije 27-én addigra kéne.
Köszi

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

[quote="babcika"]E írta:babcikanyém is fent már ismét!!! :?

Na látjátok, a pillangó, most hogy megint itt van, miért akarja a Jó Isten, hogy beteg legyek, jajj , mostmár nagyon para vagyok :cry: :cry:

nem lesz semmi baj, babci!!! nyugi! szurkolok :wink:

manó és süti, pénzt mindig a hónap első munkanapján utalják, és másnap érkezik :wink:

KépKép
Kép
scooper

Scop,úgyis jó.....figyu,azt szerettem volna még írni,hogy baromi sokat fizettek tv-internet-telefon-ra....kell nektek az a telefon pl??????mert mi a digi tv-nél 2900-t fizetünk,upc internet meg 2500....kicsit barátibb,mint a 10e,nem????????

Tara,én dm-st rendeltem,de megőszültem mire kész lett,és nem is lett olyan szép,erről jut eszembe feltöltöm az albumomba és ott megnézheti akit érdekel!!!!4000 volt

sutimano76

[quote="babcika"]R írta:babcikaádiót hallgatok:

" Zenék abból az időből, mikor a kíváncsiságunktól a nyelvünk a szifonhoz ragadt, és zenék ebből a korból, mikor a limonádé mesterséges aromát, a bútorápoló pedig valódi citromot tartalmaz." :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
Kép
scooper

valamiért nem találom a picasa-ban a gifeket,így Manó sajna nemtom oda feltenni!!!!

sutimano76

[quote="babcika"]N írta:babcikaa Scoop akkor rajta!!!! :wink: Ma apa megjön és nem cseszegetés, hanem ölelgetés, mondjuk a Te helyedben nem lennék semmi esetre sem, én nem bírnám anyósommal egy házban :(

már reggel óta itthon van, 9kor ért haza asszem, vagy fél 10 :roll: :roll: nem baszogatom..viszont ő sem, mert ha baszogatna, én is baszogatnám...addig nincs is semmi gond, még nem húzza fel magát..bár most kicsit nyugi, hogy holnap be tudok fizetni: egy gáz, villany, telefon és és tv-számlát....össz: 54 000 marad 21 000 kajálni....remélem be tudom osztani :wink: na szóval most némileg mennyugi :wink:

KépKép
Kép
scooper

[quote="babcika"]N írta:babcikaa Scoop akkor rajta!!!! :wink: Ma apa megjön és nem cseszegetés, hanem ölelgetés, mondjuk a Te helyedben nem lennék semmi esetre sem, én nem bírnám anyósommal egy házban :(

anyósommal amúgy semmi gond, csak néha vannak érdekes megmozdulásai..amúgy bírom :wink:

KépKép
Kép
scooper

Sziasztok!

Már megint 5 oldal tegnap óta. :shock: Nem fogom tudni tartani az ütemet. Ez van, ha a két fiú nem alszik egyszerre ebéd után, így mindig kellek valakinek. Esélytelen benéznem napközben…
:cry:

Ma kértem és szerencsére kaptam időpontot az érsebész magánrendelésére. :) Itt is köszi Szuszika a telefonszámot. Jövő kedden ürült egy időpont, így akkor megyünk reggel. Mégsem kell 2-3 hónapot várni, azért nem mindegy, még ha fizetni is kell.

Ja, és a tegnap éjszaka volt az elmúlt 4 hónap legcarabb éjszakája. :roll: Máté másfél óránként kelt, ordított, csak a cici nyugtatta meg ideig-óráig, de volt, hogy az sem. :( Ma este folytatta. Remélem azért az éjszakánk egy fokkal jobb lesz, mint a tegnapi.

Frocli: Köszi a tippeket, majd bevetem őket. Nekem a fekve szoptatás érdekes mód nem kényelmes, de a cél érdekében mindent. Azt már szerettem volna kérdezni, hogy hol és mit dolgoztál külföldön, ha nem titok?

Viki: Köszi a kupont, és akkor priviben küldöm a címet, OK?

Babcika: De édes a keresztlánykátok! És a család többi tagja is, beleértve kutyut is nagyon helyes! 8)

Manó: Jaj, de sajnálom a fektetéseteket. Ötletem nincs, mert nálunk fiúk még külön alszanak, Máté márciusban költözik össze Andrissal. Andris könnyen elalszik este, de ő hajnalban kezd rá: bubu van az orromban, takarj be, pisilnem kell, szomjas vagyok. stb. 4kor elkezd kijönni és van, hogy 30 percenként megjelenik. De gondolok rád szeretettel, hátha az is segít egy kicsit. Ja, és Mátét nálunk is 20-30 percig kell altatni, Andris már 2 mese után elalszik egyedül a szobájában. És tényleg nálatok lehet köze a tesóféltékenységhez, akkor szeretne figyelmet magának Míra, mikor Ákossal van foglalkozva.

Hú lányok, hogy írjátok ezeket a történeteket a nagytesókról, már be is fogom ezentúl. Nálunk messze nem ilyen rossz a helyzet, főleg ha csak hármasban vagyunk. Persze ha Apa itthon, akkor nálunk is borul minden. Sorban kezet fogok mindenkivel…

Flora: Akkor egyeztessünk napot, mondjuk jövő hétre, oksa? Majd kitalálom mikor jó, mert megyünk Rotára, az érsebészhez + egy barinőt is várok kislányokkal, de még mindig marad 2 nap szabad.

Andi: Lelökni a kanapéról, már megbocsáss… :) Akkor tovább durmolna nyitott szájjal a padlón, amilyen hátalvó…
:wink:

Babcika: Nagyon tetszett a pillangós hasonlatod… Rám is vár idén a pillangó visszacsalogatása, mert én is érzem, hogy elveszőben van… 13 éve már sokszor szálldogált ide-oda, de elveszni nem hagyom... :)

Nitácska: De szépek a fiúk! Én is emlékszem rád, gyere amikor csak tudsz!

Zsu: Micsoda satyek! :) És nagyon édesek a képek! 8)

Na, nagyjából a végére értem… Akit kihagytam, bocs, de ennyire futotta…

Kép

Kép
hgrita

[quote="babcika"]E írta:babcikaz botrányos, én gyüminapozok, a gyerek meg kacsát eszik :lol: :lol:

Kép

Kép

KépKép
Kép
scooper

Mutatok egy akkor /okt.vége/ és most képet

Kép

na? azé' látszik, igaz? :oops:

aztán visszaolvasok..

vicger

[quote="nitacska007"]S írta:nitacska007cooper ZSERBÓT ÉN IS KÉRRRRRRRRRRREEEEEEEEEEEEEEEKKKKKKKKK!!!!!!!!!......meghalok érte imádom:))
Babcika gyönyör kis csajod van:))))))))))

Kép jó étvágyat :wink:

KépKép
Kép
scooper

lina, milyen gumid van a cumisüveghez?

KépKép
Kép
scooper

Kriszti, nagyon jól nézel ki! Annyira sugárzik mindig az arcod, mindegy is hány kiló vagy... :)

Kép

Kép
hgrita

Ajjaj, laptetűm lett... no mindegy... ha jól emlékszem, a szuper, pihentető éjszakákra vonatkozik még mindig... :)

De legalább mindenki olvashatja a leptetőn, hogy Kriszti milyen bombasztikusan néz ki már most is... Elég motiváció sokaknak, gondolom. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hgrita 2010.01.04 21:57-kor.

Kép

Kép
hgrita

Scooper én is egy házba élek anyósommal.....szó szerint pokol az életünk..engem ringyónak hív a gyerekeket meg zabigyereknek......sokat sírtam és szoktam is a szemétségei miatt.......
a zserbóra most csurog a nyálam...........:)))))))

Hgrita jövök amilyen sűrűn csak lehet!!!!

Vicger nagyon sokat fogytál!!!!!!!!!!ügyes vagy!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

hát csajok...
Nitácska szia! én is emlékszem. :) Nagyon szép gyerkőceid vannak!

Lina,
nyugi nyugi. Ati is ilyen volt kakiügyben, mint a Te drágád, de én nem adtam semmit neki, teát néha. 7. nap mindig volt kaki :D Én sem adnék őszibarackot, max levet, de pépet semmiképpen sem! Korai még. Ha pedig az nyugtat meg, hogy kvázi teszel valamit az ügy érdekében, akkor én is a szirupra, vagy a kúpra szavazok.

Babcika,
ez a pillangós... nagyon nagyon tetszett!!! :):) a másik pillangós miatt ne aggódj, minden okés lesz!!!!

Madar, olyan aranyos vagy, köszi köszi, de februárban megyünk előreláthatólag anyuékhoz, akkor be tudunk érte menni.. illetve.. a fene tudja, hogy hogy vannak nyitva ... na majd ezt még megbeszéljük, jó? :oops:

Rita, nagy nagy simi a mai napodért, miatt!!!

Fogyó: igen, gyümölcsnapon bármikor és bármennyit lehet enni!

Manó, szerintem ez nem tesóféltékenység, hanem a szeparációs szorongás tipikus tünetei. Két éves kor körül jelenik meg az,hogy a csemete nem akar/mer elaludni, ragaszkodik a szülő jelenlétéhez, nehezen engedi el. Ez amiatt van, mert az elalvás számára egyenlő az elszakadással. Szóval a szokásos megoldás: megnyugi, türelem, s sok sok szeretgetés ;) Pár hét és nyoma sem lesz :)

Képek: összes babó csodaszép!!!!!!!!!!!!!

Flora, írtam emilt!

ha valakit kihagytam mea culpa!!!! :oops: :oops:

vicger

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: