A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Bencuri:sajnos nem,és ahogy néztem se ki nem zárták az illetőt,se le nem vették a receptet,ami nem az övé :( :?

Kép
Kép
Kép
kike

Nem tudom Kata, én nem olvastam! :oops: Csak már kitapasztaltam, mivel Bence téli és ő is szerette! :wink:

Kike, ez pofátlanság! :twisted:
bencuri

Ez a maci fincsi! Kép
bencuri

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:51-kor.
20150601134430

Kép

Kép figyelek! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

hahó,
sziasztok,
kissé későn értem ide :?
még mindig beteg vagyok, de ma azért voltam végre a hathetes :shock: kontrollon.
Hajnalban bepánikoltam, mert a köldöksérvem, ami szépen megy vissza, bekeményedett egy csíkban, és gondoltam, na most fog kizáródni :shock: de végül nem lett semmi, pedig már kifőztem a cumisüveget, hogy ha mégis műteni kellene, akkor legyen miből tápoztatni Nándikát :roll:
jó hülye vagyok, igaz? :wink:
de legalább nem lett semmi belőle :D

Aztán reggel meg Nándi őszi kezeslábasán beragadt a cipzár, de Szonja meg már kint ült az autóban, és nem akartam, hogy bepánikojon attól, hogy miért nem megyünk, úgyhogy csak becsavartam egy pokrócba a kicsit és robogtunk az oviba. Utána viszont rögtön mentünk a dokihoz, és Nándika az oviban jött rá, hogy éhes :shock: , megetettem a kocsiban :roll: . A dokinál meg kétszer bekakilt :D mert várnunk kellett másfél órát, a doki dugóban ült :shock:
de kárpótlásul a doki íróasztalán peluzhattam át Nándit 8)

Mindezek után Nádika öt és fél órát aludt délután, pedig a dokinaál is aludt a szentem :wink:

Most visszaolvasok, mert EGYEDÜL vagyok itthon Nándival, Szonja nagyinál alszik, Zoli meg haverozik

KépKép
szkagi

hapciztam egyet, és Nándika sivítva bőgni kezdett :shock:
biztosan megijedt szegénykém :roll:

KépKép
szkagi

itt hüppög az ölemben a kicsi 8)

KépKép
szkagi

pedig a hapcizáshoz most hozzá kell szoknia 8)

na, mindenki fürdet-etet-altat? Én ma kihagyom, csak kicsit bogarászom a fején, koszmótlanítom - a fürdőszobában nincs fűtés, és egyedül nem bírom betekerni a fürdőlepedőbe + kiszedni a kádból :oops:

ha elaludt, még benézek, ha már ennyire ráérek :D

KépKép
szkagi

ági!
nekünk sincs fűtés... és nem értem miért. a többi helyen langyi a radiátor. le van ott is légtelenítve és mégis jégcsapok lógnak a fürdőben :shock:
de mi befűtünk a hősugárzóval és igy élvezi a pancsit.
most is előtte még volt egy kis picsogás. betette a farát nyusziapu a kádba és csönd lett. azt hittem buborékoltatja a viz alatt hogy végre elhalgasson ;) de nem :D
most hogy már nagyobb vízbe fürcsiznek mint eddig nagyon élvezi a törpe. már ellepi teljesen a testét a viz és igy imádja! előtte is szerette, de most már... azt várom mikor jön rá hogy csapkodni is lehet :D
most még 'csak' azzal bosszantja nyusziaput, hogy a víz fölött szétfeszíti a lábujjait, de a vízben meg összeszorítja :) igy nem tudja megmosni neki :) ;)

Kép

Kép
timi1982

Ági, Veletek mindig történik valami :)
Remélem holnap még jobban leszel, holnaputánra pedig teljesen meggyógyulsz!

Bence édes lehet Timi!

Nálunk most este indult be a fűtés...

Kép
andkata

Ági, jó kis napod lehetett! :lol:

Köszi mindenkinek aki szavazott! :)

Viki (Bencuri) én is kedvet kaptam a pizza sütéshez, lehet a hétvégén csinálok!

Kép
Kép
patr

Ági végül küldtem neked képeket a ruhákról vagy csak akartam?

Kép
Kép
patr

Patr, h biztos megcsináld a pizzát! nagyon fincsi lett és bünöztem mert ittam mellé egy kis vörösbort. :oops:
mostanában rakunk rá mozarella golyókat is, nagyon fincsi :wink: ( a héten már másodszor sütöttünk pizzát, adok a kiloknak)
bencuri

jó éjszakát mindenkinek! :D
bencuri

Timi,
sajna nekünk nincs hősugárzónk, de végül bevittem a kiskádat a szobába, és ott megfürdettem Nándit. Nagyon csodálkozott, de meg is volt az eredménye: kajálás-kakilás után el is aludt rögtön. De mire egyedül kimostam a kádat meg mindent visszarámolta, tíz óra lett :shock:
Bence viccelődik :D miket tud a lábujjaival :D

Patr, még nem küldted át asszem a képeket de mindjárt ránézek a levelezőmre
Tényleg 7 kiló Zsolti? Nem néz ki annyinak, biztos megvan hozzá a hossza is (vagy magassága? mi is?) :roll:
Az a kép a gyerekeidről meg nagyon kedves! Olyan szépek! Büszke lehetsz rájuk! Amúgy Zsuzska képéről jöttem rá, hogy te vagy te :wink:

Anyjuk,
nahát, gratulálok az esküvőhöz! Azért ez mégis csak nagyon szép esemény, és mindenképpen emlékezetes marad, akármilyen az idő! Drukkolok, hogy legalább kicsit süssön nektek a nap!
Kár, hogy nem szoktál Annáról ide feltenni képet, mert láttam az Andi táblázatában, hogy milyen szép kislány! És hogy öleli azt a babát...

KépKép
szkagi

Wera,
Nóri hasát nem bántja a citromlé? Én nem merek még limonádét sem inni csak nagyon hígítva, nehogy Nándika panaszkodjon :?
meg már nagyon vágyom egy kis kínai kajára, de nem merem azt sem bevállalni :oops:

Képzeljétek, tegnap óta Nándika mintha betartaná napközben is a négyórás etetési időket (kivéve ma a maratoni alvását délután, az még hosszabb lett :D ), éjszaka meg hat-hétóra után ébred fel először (bocs, Patr :wink: )

Holnap akarok csinálni Nándinak egy hempergőt, mert ő többnyire az ágyában vagy a székében volt eddig, de annyira tetszik, hogy itt már sok babóca kinyomja magát hason, hogy én is le akarom most már tenni a földre. Csak Szonjácskát kell szemmel tartani, nehogy rálépjen Nándira :roll:

KépKép
szkagi

Patr,
küldd át légyszi a képeket

Véda,
hogy vagytok? Hogy tetszik a suli Lilunak?

Lányok,
írjátok, hogy mennyi tejet fagyasztottatok le, teli vagyok lelkiismeretfurdalással, mert én meg sosem fejek (na jó, van 2 dl tej a fagyóban), csak mint a tücsök, örülök a mindennapi kajálásnak, aztán agyő...

na, visszavonulok, jóéjt mindenkinek! Holnap asszem Zoli macskajajos lesz, úgyhogy jöhetek a géphez :D elengedtem egész éjszakára, mondtam neki, hogy kapcsoljon már ki végre, hihetetlenül feszült a szülei miatt (a papája már nagyon nagyon rosszul van). Most valami szülinapot ünnepelnek a Hármashatár-hegyen, ott ahol már a bkv sem jár :D úgyhogy ne is induljon el a hegyen át gyalog éjszaka, mert attól jobban félek :shock:

KépKép
szkagi

Bencuri,
egészségedre a pizzát-vörösbort :wink:
Egyelőre én is inkább áttértem a kilók gyarpítására, csak hogy nagyobb legyen a sikerélmény, ha majd lefogyok :wink:

KépKép
szkagi

.
...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:52-kor.
20150601134430

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:52-kor.
20150601134430

Sziasztok!
Viki: :lol: :lol: :lol: Rám csak egy-kettő igaz :)

Kép
Kép
Kép
kike

[quote="desviki"][ írta:desvikiu]3. Miért NE viselhetnének a fiúk is rózsaszínűt?!

Ez ???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
20150601134430

Vercsi itt hisztizik,hogy kéri vissza a fogtündértől a fogát-mert olyan aranyos kicsi-kell neki :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Viki:ez biza nem :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Aggódás-3-ez igaz,bár nem kellett megtanítani a Vercsit,nagyon szívesen tologatja :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

ó,és az Anyuka ruhái se igaz,szerencsére,eddig azért mindig visszafogytam pár év alatt :roll: most még van rajtam plusz 9-de senki elé nem hiszi ha rámnéz :) szerencsére 8)

Kép
Kép
Kép
kike

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:53-kor.
20150601134430

szerintem mindenki már most gondolkodjon egy stratégián,ha nagyobb lesz a csemetéje miként veszi rá,hogy rendben tartsa a szobáját-á,nekem nem megy :evil:

Kép
Kép
Kép
kike

:lol: jok a képek a gyerkőcökről :wink: Vercsi, tisztára rád hasonlít
magdolnam

Magdolnám:köszi :D

Kép
Kép
Kép
kike

Viki :lol: :lol: :lol:
nekem az anyuka ruhái és a babaprogramokból a 3gyerekes igaz! Már a terhesség elejétől kismamagatya kellett, egyből nőni k4zdett a hasam :shock:
na meg egyelőre Nándi "sétaprogramja" az oviig terjed, illetve a kertben üldögélés még belefért, amíg jobb idő volt :lol:

csajok,
már kora reggel zúg a fejem a náthától, fáj a szemüregem, remélem, nem kapja el egyik gyerek sem. Vajon a 2hónapos oltást akkor sem kapja meg Nándi, ha én beteg vagyok? :roll:

Mutatok egy reggeli életképet - Nándika itt ücsörög mellettem a székében, ezt szerkesztettem neki (hempergő helyett, egyelőre 8) )

Kép

és ennyire tetszik neki (kissé elmosódott, mert állandóan ütögeti)

Kép

KépKép
szkagi

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 18:44-kor.
Vendég

Ági:nagyon jó!

Ja és Dominik és Szonja is tündérke
Vendég

és máris lefáradt tőle :D

Kép

KépKép
szkagi

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 18:44-kor.
Vendég

Vkata,
sajnálom, hogy még nem sikerült rendbeszedni a tejcsit, de kitartás! Ha most beteszed a fagyasztóba, és gyorsan megfagy, akkor nem tudod elvinni? Vagy olyat, amit régebben fagyasztottál le, és hűtőtáskában viszed?
Hajaj, na ettől tartok, hogy ilyen helyzetbe kerülünk mi is, tücsök és fia :D de majd állandóan cicire teszem, aztán csak lesz valami :roll:
ja és felíratok végre a dokival tápot, mindenesetre (ennyire tücsök vagyok, hogy még azt sem írattam fel, bár akartam, csak mindent elfelejtek :oops: )

Nándika berottyintott, és persze rögtön vissza is aludt :shock:
de kiszedem a pelenkájából, mert még a végén a széke is kakis lesz :roll:

KépKép
szkagi

áááá
szakad az eső :? :x :( :cry:

KépKép
szkagi

Vkata,
nem azért írtam a fejés-dolgot, hogy megbántsak bárkit, hidd el :roll:
tényleg irigykedem, és zavar, hogy ennyire lusta vagyok :oops:
jó lenne, ha valaki az én cicimből kifejné nekem a tejcsit, amíg én alszom pl... :roll: és betenné az én hűtőmbe :D

KépKép
szkagi

ja, vagy amíg itt babanetezek veletek 8)

KépKép
szkagi

Szerintem itt is lessz,nagyon ronda idő van,pedig ma délutánra programot terveztünk,de így nem :( Az Ady suliban lesz mindenféle-Mutyi bohóc,arcfestés,ilyenek,és eredményhírdetés-a nagycsoportosok rajzoltak,Vercsi is,és azokat bírálják el.
Nagyon édes Nándika :D
Domi is kezd taknyos lenni.Szörcsög az orra,meg köhécsel. :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Megkéner próbálnom kiszívni az orrát,de egyedül?Apa dolgozik. :(

és továbbra is égnek áll a haja,sose fog már lesimulni neki? :roll: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Na,azért csak sikerült :D Emlékszek még a Vercsihez három ember is kevés volt hogy lefogják orrszívás közben :roll: Még pár hónap,és Domival is így lesz.De most tiszta végre a nózija :)

Kép
Kép
Kép
kike

Kike,
szörcsög is meg köhög is Domi? Jaj, az nagyon nem jó :( próbáld meg azért kiszipkázni az orrát valahogyan, nehogy nagyobb baja legyen :shock:

A haja :D szerintem lehet hogy így marad, ha a bébihaja is égnek áll :D de nagyon sármos 8) igazi egyéniség már most!
mi ez a recepthistória, amiről lemaradtam?

Asszem Nándika éhes, azt próbálja tudtomra adni, itt gurgulázik nekem :D Patr, erre mondtad, hogy énekel :D csak egyre hangosabb :D nem bírom ezt a terrort, megetetem :D

KépKép
szkagi

Kike, :D
ügyes vagy, hogy kitisztítottad az orrát :D

Nándi evett három kortyot, aztán elaludt 8) lehet, én is visszafekszem, Zoli még úgyis alszik (3-kor hazajött, amúgy - rendes férjecske :D )

Vkata,
elkezdtél tornázni? Most már nekem is kellene magammal valamit kezdenem. Tudtok ajánlani valami dvd-n elérhető anyukatornát, puhányoknak? :D

KépKép
szkagi

A puhány én vagyok, persze :lol:

KépKép
szkagi

Jó reggelt!
Na nem mintha most keltem volna, csak most jutottam ide!

Vkata, nekem is volt ilyen, hogy estére kevés a tej, de annyit szopizott ilyenkor este, akár óránként is, hogy pár nap és megint elég lett!

Ági, én sem fejek már jó ideje, mégis van a hűtőben tej, sőt még Andi(Bogolya) is tud vinni, próbáld ki az anyatej gyűjtő kagylót, annyi lecsöpög szoptatás közben a másikból, hogy napi 140-et le tudok fagyasztani.
Azért amikor csökkenőben volt a mennyiség (vagyis szerintem inkább növőben az igény), akkor egy kicsit fejtem, de nem sokat, mert ez a gyerek állandóan kézben akart lenni.
Ja és amióta kiderült, hogy beteg, és szedi a gyógyszert, már nem hisztizik annyira, sokkal többet megint elvan egyedül, tehát tuti, hogy baja volt, és nem csak hiszti.

És amióta adom neki a Gripe Watert, azóta a kaki és a puki is sokkal könnyebben kijön.

Tegnap rekordot aludt, másfél órát aludt napközben, egyhuzamban! Ilyen nem volt három hete!

Kép
Kép
patr

Ági:http://sutisnene.blogspot.com/
itt elolvashatod,röviden az a történet,hogy lopják a Nővérem receptjeit,egy bizonyos személy,mintha ő csinálta volna,pedig sokat a Nővérem fejlesztett-kísérletezett ki,hogyan lenne jobb :evil:

Domika orrát kiszívtam,jött is ki belőle-utána szopizott még,és már nem szörcsögött,azt hiszem gyakrabban kell csinálnom.
Kristi meg egyre jobban náthás,ronda gennyes,orrsprézem neki,de hiába adott a doki igazolást hogy hétfőn mehet,szerintem nem fogom elengedni-Vercsinek nincs különösebb baja,úgyhogy őp mehet.
Tényleg ilyen marad a haja :roll: -ilyen felálló?Ne!Akkor kis tüsi haja lesz majd,olyan rövidre kell majd vágni,addig pedig nő bele a nagyvilágba,vagyis az ég felé :shock: :roll:

Domi ha nagyon enni akar,akkor meg röfög,mint egy kismalac :lol: Már a kórházban is ezt csinálta,ott is már kiscocinak neveztem :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

ó igen,és csak ezért regisztráltam az oldalra,amin elérhető a csaj,hogy megírhassam neki a véleményemet,meg iy írtam,mert nagyon feldühített :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike, milyen orrszívótok van?
Mi olyat vettünk, ami üvegből van, mert ezt a legkönnyebb tisztítani, persze, hogy egyet már eltörtem!
Sebaj vettünk másikat. :evil: :evil:

Ja kérdeztétek mi volt a dokinál, csak tegnap már nem tudtam válaszolni. Minden oké, tiszta a tüdeje, a torka is sokkal szebb. De azért szedjük végig a gyogyót. Amennyiben ezt már mégis leírtam tegnap, bocs, tudjátok, be a nem alvásomnak! :lol:

Kép
Kép
patr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: