A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 22:29-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 22:29-kor.
pironya

Piri:kivitték vagy papírt dobtak be?

Kép
melike

....
pironya

sziasztok!
AKI gesztenyét ad: azt a mirelitet veszitek, vagy normális gesztenyét, amit még meg kell sütni, vagy esetleg sült gesztenyét???

Kép
Kép
eyi

Eyi: én mirelitt gesztenyét adtam.

Hát, nem fogjátok elhinni, de végigbőgtem a Joshi Barát műsorát :?
bluebox

Ó,Márti :cry: pont nem láttam!Mi volt benne?

Kép
melike

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 22:30-kor.
pironya

roma csaj)
Kép

Kép
Kép
eyi

Melike: beteg gyerekek voltak benne, a családjuk és megmutatták, hogy mennyi adomány jött össze. Kaptak pénzt, ruhát, játékokat...... ezeket adták át, és megmutatták a végén, hogy mennyi pénz jött össze a telefonos gyűjtésben :wink:
45 millió :wink:
bluebox

Eyi: nagyon jóóóóóóóóóóóóóó a roma csajszi :wink:
bluebox

Húúú,ezt eddig sem bírtam,de mióta Máté megszületett én is bőgök ilyeneken.

Eyi:hát ez nagggyon jó!!

Kép
melike

Apa elment fél 5kor angolra és mindjárt jön,én meg azóta itt ülök. :oops:

Kép
melike

Eyi: Mira édes!!!
bszilvi25

Jut eszembe!
Gesztenye és hús adás! Ezekkel a kiskönyv szerint várni kellene, de én is láttam még a multkor hogy Bogi is adott Dorinának.
Azt hogy adom oda?? Mivel higítom? vagy hogy?
Hússal szerintetek még mennyit várjak? Január első felére gondoltam..... Elötte muszáj az összes féle zöldséget megkostoltatni vele??? (mármint amit lehet?)
bszilvi25

Én a gesztenyét csak bébiétel formájában adtam.Husit már turmixoltam krumplival,répával.Nagyon ízlett neki.Szerintem nem kell mindent kipróbálnod Szilvi.Adhatod neki a husit is.

Kép
melike

hali-ho!!!!!!!!!!!!!!
Piri megkaptátok az űlést???????????
Mindkettőt kedden adtam fel.Csak Piri a tied,16 órakor,a Melikéjét meg 19 órakor.

Holnap tuti megkapod Melike!!!!!!!!!

És örülsz akkor ????Örülök hogy örömet tudtam okozni :!: :!: :!: :!:
De szoljatok ha állitásba vagy valamibe tudok segiteni.
:D :D :D :D :D

Jah és kaptunk egy utazóágyat. Nagyon jo.
Mert már van.

Ugyhogy eladó lesz ha valakit érdekel. :wink:

Kata&Milán

oszman777

Ha valakit érdekel olcson akkor holnap rakok rola fotot,mert a kocsimba van.

Kata&Milán

oszman777

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 22:30-kor.
pironya

Kata: és mennyiért adnád az utazóágyat?
bluebox

8000-ért adom az utazó ágyat.
Vadi uj dobozába. Holnap fel hozza Apa az automból.
És rakok fotot.
Rátok gondoltam elsőre,de ha nem kell senkinek akkor feladom hirdetésbe.

Kata&Milán

oszman777

Na, előkerültem :)
Gyorsan megfőztem az ebédet, nagyon fini lett, aztán siettünk, mert elsők akartunk lenni a tanácsadáson. Persze már 4-en voltak mire odaértunk :evil: Aztán még mentünk tovább Szegedre Boni szőnyegéért, meg Apának vásároltunk nadrágot meg pulcsit.
Kicsi fiam ma angyalkát játszott, végig nagyon jól elvolt :) Kivéve amíg bementem a Lidl-be, oda nem jöttek be Apával, mert éppen aludt. Végig ordította az autóban, amíg én vásároltam. Aztán amikor visszaültem minden rendben volt. Pedig mindig jól elvannak Apával nemtommi volt vele.
Teljesen gyógyult, 8450 gr és 72 cm :)
Eyi, Mira nagyon édi :D :D :D
Brigi, annak örülök, hogy segíthettem, annak viszont nem, hogy lehet, érzékeny Marci :(

Kép

Kép
[/url]
stella40

Kata, a variálós aventes cumit mi is csak gyümiléhez használjuk, azt meg éjszaka nem adok :)
Csőrös poharat még nem próbáltuk, de a teát teljesen egyedül issza, ha ott van a közelében, akkor kiszolgálja magát. :)
Ja, ma hoztuk haza Boninak a szőnyeget, amit a szobájába vettünk, majd holnap rakok fotót. Olyan édi volt :) Letettük a szőnyegre és félórán keresztül ült a szőnyegen csapkodta a térdét és rikongatott örömében :D :D :D

Kép

Kép
[/url]
stella40

Jó reggelt!

Stella: szerintem az volt a baja Boninak, hogy amikor felébredt akkor nem látott téged! TUTI!!! Tapasztalat!!

Mercit nem is tudom levinni az orvoshoz szerintem, mert itt annyira szakad az eső!!!! Ha délig elállna azért lemennék vele...... (a has vakargatása végett)
bszilvi25

Jó reggelt!

SZILVI! AZ ESŐ NE LEGYEN AKADÁLY!!! TESSÉK ELVINNI MERCIT DOKIHOZ!!!

Apa átvállalta az éjszakát. Mondta, hogy úgyis 10-re megy melózni, felkel ő. Én ennek baromira örültem, meg annak is, hogy akkor reggel lesz időm még tusolni, hajat mosni, sőt megszárítani, amíg itthon van. Ehhez képest fél 8-kor arra keltem, hogy a gyerek bömböl. Kijövök hozzá, a lakás tök üres. Mint ahogy a teás kancsó is :twisted: Azt sem tudom, mikor evett utoljára Marcit, azt sem, hogy milyen volt az éjszaka...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Jó reggelt!
Nálunk is Apa ügyelt éjszaka és amit megcsináltam tápszert este abból alig hiányzott reggel. :shock: 8-kor keltem :) egész jó :)
Brigi, előkerültek már? Biztos hoztak Neked reggelit :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Stella, biztos már egy újabb adag tápszert csináltak addigra :wink:

Igen, már javában dolgozik. Felébredt, és mivel Marci már hason volt, gondolta úgysem tud már aludni. Így aztán inkább bement dolgozni :twisted:

Brigi

Kép

Kép
hékás

De nem baj, bosszúból fel is bontottam egy doboz csokit :wink: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Szép jó reggelt!

Szilvi:kicsit erős volt Brigi,de igaza van!Mi már sétáltunk is esőben. :oops: :lol:

Kata!Megjött az ülés.Szupi!Majd fotózok.Köszi.

Kép
melike

Bocsi, nem akartam erős lenni, szerintem Szilvi tudja, miért mondtam így :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Gesztenyét én főtt krumplival és főztt almával turmixolom össze + egy kis anyatejjel higítom, imádja Dorina!!!

Figyu, milyen főzelékeket adtok még krumplin, répán, sütőtökön, céklán és gesztenyén kívül, és hogy készítitek el?

Dorina végre nőtt egy centit és 250*et hízott két hét alatt. Jupi!!!!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Ja, a gesztenye mirelit. Cukrozatlan.

Inni mit adtok a babóknak? Én csak vizet. Fűszert tesztek bármit a kajákba?

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Piri:hogyan kell dönteni az ülést?

Kép
melike

Ja, és tejpéet nem merek adni neki. Nektek nem volt vele gond? Eddig csak anyatejet kapott ugyebár tejtermékként, ráadásul én laktózérzékeny vagyok.

Na, most mennyit írok, mi? :)

Dorci a tortájával:
Kép

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Szülinapomon:
Kép

Én 30szál vörös rózsát kaptam a férjemtől és apukámtól, illetve egy arany nyakláncot kereszttel és egy arany fülbevalót.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Bogi:nagyon csini vagy!Dorina pedig tündéri!
Mi HA tejpépet eszünk.Imádja!

Kép
melike

Nézzétek............ nem lehet elég korán kezdeni :wink:

Kép

Kép
bluebox

hát megőrülök!Milyen képeket tesztek fel?!!!
Megzabálom Kristófot!

Kép
melike

Kép Nekem is tetszik!

Kép
melike

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 22:31-kor.
pironya

Bogi: mindketten szépek vagytok :wink: :wink: Szép ajándékokat kaptál :wink:
bluebox

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 22:31-kor.
pironya

.....
pironya

Sziasztok!!!

Melike! Nem is nagyon tudtam meg nézni a te űlésed,olyan gyorsan kűldtem el,ahogy a párom hozta. Tudod mennyit volt a lakásba??? kb.5percet mig becsomagoltam.

Ugy állitod hogy elöl a kart huzod és 2 fokozat. Jah bocsi,a válpántját nem állitottam hozzátok,rakd egyel lejjebb. Hamar akartam kűldeni ezért nem állitottam be.Mert nem ért volna oda vele a párom a postára 7-ig.
De nagyon tuti. Örülök hogy te is örülsz.
Használjátok egészséggel,és baleset mentesen.

Kata&Milán

oszman777

Hékás!!! ,mi van már az uraddal??????????
Bogi! Iszonyatosan csini vagy. És édes a kis piri lányod.
Mártiiiiiiiiiiiiiiiii!!! Ugy űl a bilin Kristof mintha mindig azon űlne,Nagyon vagány és olyan maga biztosan feszit a bilin.
B.szilvi!! Remélem voltatok dokinál. :!: :!: :!: :!:
Piri!! Milán még ezekre a dolgokra nem jött rá,de már kezdeget.
Tegnap ota az etetőszékbe eszünk. Ujra elö vettem,de mosmár nem csomagolom vissza a dobozába ,mert jol űl benne.
melike! Megy pü.

Kata&Milán

oszman777

Bogi, én adok még brokkolit, karfiolt, zöldbabot, zöldborsót, cukkinit, petrezselymet, zellert, sóskát, spenótot. Hirtelen ezek jutnak eszembe. Hogy hogy készítem el? http://marcimenu.freeblog.hu/ :lol: :lol: :lol: Fűszer vegeta kivételével bármi, de persze csak csipetnyi. Ja, meg én feketeborsot nem rakok bele, inkább csak fehéret.

Inni én babateát adok. Általában HIPP-et. Most épp citromfű-alma, de végülis mindegyiket itta már, ami a korának megfelelő.

Gratulálok a növekedéshez! És nagyon csinos vagy ám :wink: És Dorina is aranyos, ahogy bújik hozzád!

Tejpéppel most én is hadilábon állok. Eddig adtam, de akkor óránként keltünk éjjel. Most, hogy nem kap, van, hogy 3 órát is alszik egyben. Most a rizspépet fogom kipróbálni helyette

Márti! Ez a kép.... Nem is Te lennél, ha nem fényképeznél ilyeneket :wink: :lol: :lol: :lol: Nekünk még bilink sincs :lol: :lol:

Melike, hogy élvezi Máté az ülést :lol: :lol: Nincs fejszűkítője? Én nem merném még így utaztatni :oops: hihetetlen, mennyire nagyfiús már Máté... Nekünk is van új ülésünk, de a kocsiba beszerelve, nem is hoztuk fel...

Piri, én ezt anno úgy hívtam, hogy pillangó-úszásban közlekedik a nappaliban :lol: :lol: nem arra hasonlít? :lol: :lol: :lol:

Kata, a párom imádja a munkáját... És határidő van, ráadásul az emberei folyamatosan kérdezik, ha elakadnak a fejlesztéssel. Meg úgy van vele, hogy pár nap, és úgyis itthon lesz kb. 2 hetet... csak addig kell kibírnom :?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás!!! Jo merészen eteted Marcit
Izesitésnek??????? ,poréhagyma,szegfüszeg,babér levél,bors :?: :shock: :shock: :shock:
Pöti danont én is adtam neki,de azt mondta a védőnő álljak le vele. Mivel szőke,és fehér bőrü Milán lehet alergiás. Jah és ha alergiás nem azonal jelentkezik hanem fel gyüllik a szervezetébe. Hallgattam rá mert neki a fia,3 éves már és bizony ha a sok tejtermék és fehérje fel gyüllik a szervezetébe,jelentkezik a kezén kis pöttyök,meg máshol is És olyankor szol az oviba hogy nem ehet egy darabig ilyen dolgokat,mert telitődött a szervezete.

Meg sajt??? ámulok bámulok.
Szerintem,de ez csak az én véleményem. Nem szabad ilyen füszeresen etetni még őket.
De fogom olvasni az oldalad.

Kata&Milán

oszman777

Ténleg!!! És mért esztek Ha-as tejpépet ha a tejtermékeket adod,a sajtott és gondolom nem alergiás. :D :D :D :D :D

Kata&Milán

oszman777

Kata, a védőnő jóváhagyásával etetem Marcit, tud mindenről. És nem ellenkezett egyáltalán :lol: Azért a sajt olyan pici mennyiség, hogy csak na... Nem merek még sokat adni belőle. A fűszerekre meg ő beszélt rá. De ha külön főzök neki (ami mostanában azért gyakoribb), akkor szinte csak sót használok. max tárkonyt vagy babérlevelet...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Először is megjöttünk a dokitól! Sokkal nem lettem okosabb !!! :(
Kaptunk gyógyszertári fürdetőolajat, a Gabit felejtsem el......
és fenistil géllel kenjem a hasát! (mondjuk a tubuson az van, hogy két éves kor alatt ne, de a dokinő mondta...)
Mondtam, hogy miket adok Mercinek. Szóval őszinte voltam.
Kenguruval mentünk ám, mert úgy nem ázik el a gyerek. Ne emiatt legyen már beteg, nem????
Este kipróbálom ezeket, és kíváncsi vagyok.... leszek.....

Bogi! :shock: :shock: :shock: :shock: De csini vagy!!!!!!!
(erről jut eszembe beszéltem a doktornővel a szopiról, és mondtam, hogy több vagyok kilóra mint amikor szűlni mentem, és azt mondja ne egyek hízlaló dolgokat!!!! --- de akkor nincs tejem!!! :twisted: :twisted: :twisted: )

Kristóf: szenzációs!!
bszilvi25

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: