Szép jó reggelt mindenkinek!
Örülök a jó eredményeiteknek és gratulálok minden mostani UH-snak!
Én pénteken voltam a dokibácsinál, de most nem csinált UH-t. A most pénteki AFP eredményével kell majd visszamennem kb. 3 hét múlva és akkor csinál majd UH-t és küld el genetikai UH-ra. Úgyhogy én majd ott és akkor fogom megtudni (ha látszik), hogy fiú v. lány a babócám. Úúúúúúgy várom már!!!
Megnézte a májfunkció eredményemet és azt mondta, hogy rendben van, visszaálltak az értékek. Meg is kérdezte, hogy az előző vérvétel előtt nem buliztam-e???
Fogy a vasam, így mostantól vasat kell szednem.
Beszéltünk a császárról is. A korábbi 95-ös zárójelentésem alapján azt mondta, hogy császáros baba lesz, bár mint mondta történt már olyan, hogy akinél biztosan császárra számított mégis természetes úton szült. De megnyugtatott, hogy ő nem fog hagyni 26 órát vajúdni. Majd ott és akkor kiderül!!! A lényeg, hogy a baba jól legyen és neki jó legyen!
Csatlakozom Bagzerkához. Eredetileg én is úgy gondoltam, hogy júliusban még dolgozom, de folyamatosan beszélnek le róla és azt hiszem, hogy igazuk van. A párom legszívesebben már most otthon tartana, de én sem vagyok egy otthonülő típus és általában a munkám sem olyan rettenet idegfeszítő vagy fárasztó.
Minyu!
Aranyos a sztori (Talpra magyar).

Mostanság én is majd mindenen tudok könnyezni. Még itt a ti örömötökön és bánatotokon is

! De megvan ennek az ellenkezője is.

Ha felidegesítenek hihetetlen mód tudok dühöngeni

/örjöngeni

, ami rám amúgy egyáltalán nem jellemző. Ez a tünet is ismerős? Vagy csak én lettem ilyen skizofrén?
Azért szerencsére nem túl gyakori, és ha lenyugszom utána teljesen ki vagyok akadva magamon! A könnypotyogtatás egyszerűbb ügy nem?