A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010. decemberi babavárók

Na én meg megjártam a védőnőt.Nem volt semmi extra,még a vérnyomásom is egész "magas" volt,105/60 :lol: Továbbra sem híztam,marad a +3kiló.
Iza picit sírt mikor bementünk,mert őt is ott szokták "kínozni".De mondtam neki h nem fogják most vizsgálni,nem kell félni,sőt!Engem se fognak megvizsgálni.Így mikor látta h senkinek nem kell felfeküdnie az asztalra már nem volt gond :lol: :lol:
Ja és nov8án még mennem kell hozzá,az már a 36.hét lesz.Jesszu! :shock:

Katinka!

Remélem h oké lesz Kinga eredménye,szegénykém...Iza is ilyen kis doki fóbiás....

Zsani!
drukk a cukorterheléshez!Majd mesélj h mi volt!

Béenn!
Szupi h megnyugodtál és h azóta nincs gond!!!!

Cicóka!
Még va ideje megfordulnia tényleg!Vagy picit segíthetsz neki,van vmi "póz" ami állítólag segít neki befordulnia...persze nem tom h tényleg használ e,keress rá a neten!

Köszi az Iza meg a pocak dicsiket.Epernek is van ám pocija!Egy picit kisebb mint a miénk,de igazi lányos!Csak ő még el tudta rejteni az asztal alá :lol: :lol: De ha megnézitek gmailen a fotóit,akkor lehet látni h mekkora az akkora! :wink:

annus11

Sziasztok!

Zsani gondolok rád! Minden rendben lesz!!!!!!

Jó volt tegnap találkozni a lányokkal, jót beszélgettünk. Izus egy kis tündérlány.
Mire megjött Cicóka vettünk magunknak egy-egy nadrágot, mondanom sem kell Izáé a legszebb :D

Cicóka: Réka is faros jelenleg, de azt mondták, hogy a 32. hétig megfordulnak a helyes irányba, sőt valamelyik baba még később.

Kép
eper74

Sziasztok! Köszi lányok! :) Milyen volt a tali? Megnéztem a képeket. Biztos jó volt. :) Szépek vagytok!!!!!!!!! Epernek tényleg nem látszik a poci :(

Cicóka! De voltam dokinál, aki ismét kúpot írt fel csak másikat. Antibiotikumot azért nem írt fel, mert a labor szerint nem volt semmi a vizeletbe, holott volt...... :evil: Szerintem a laborba összekeverték valakivel a vizeletet.Ha nem javul szerdáig,akkor megint elmegyek. Jövőhéten meg UH. :)

Kép
bei

Sziasztok!

Látom az alacsony részt vétel ellenére jól sikerült a tali.

Én is ma voltam védőnőnél. Szerinte vizesedek, mert ha megnyomja bármely ponton a lábam, akkor megjelenik egy fehéres folt, és csak lassan tűnik el. Hát eddig nem vettem igazán észre, de Balázsnál is vizesedtem, az utolsó hónapokban kifejezetten szörnyű volt. Most reméltem, hogy mivel hideg lesz, nem fogok, ezek szerint nem tudom elkerülni. Vérnyomásom most jó volt. Nekem is még nov. 9.-én kell mennem hozzá, aztán már ő jön a babához.

Tegnap mivel Balázs beteg elmentünk a gyerekorvoshoz, így azt is meg tudtam kérdezni, hogy vállalja-e a hugit is, és hogy hogyan csináljuk majd a gyógyszerfelírást. Így legalább ezzel is megvagyok már.

Bei: sajnálom, hogy nem akar múlni ez a nyavalya!

Zsani: szerintem minden rendben lesz a terhelésen.

Annus: 3 kiló, basszus nagyon ügyi vagy.

Cicóka: még simán befordulhat, ilyenkor még van azért nekik bőven helyük.

Kép
cedis

Sziasztok Csajok!

Bocs, hogy csak most jövök a szombati 4D után, de megint ránk hozták a frászt, és eddig nem voltam valami nagy formában emiatt. A dokim szerint lehet (!), hogy a babónak a bal felső ajkán van egy hasadék. Igazából semmi biztosat nem tudott mondani, mert a bal arca félig meddig a lepényben volt, csomószor nézte, és arra jutott, h várjunk a következő UH-ig, addig felejtsem el, h bármit is mondott. Hát kössz! Persze hazaérve mindjárt net, borzasztóbbnál borzasztóbb fotók ajakhasadékos gyerekekről, szoptatási nehézségek stb… Na ezt nem kellett volna, tök depis lettem. Végül tegnap bejelentkeztem a pécsi nagy profhoz aki a gerincre is áment mondott, jövő hétfőn kapok időpontot és megnézi a picúrt. Az az érdekes (és ebben bízom nagyon), hogy az egyéb fejlődési rendellenességeket, mint pl. az ajakhasadék is, a 18-21. héten szűrik. Nekünk ekkor derült ki a gerinc szöglettörés, így abban a pár hétben átnézte a babát a saját doki, és a pécsi prof is. Megkérdeztem egy nőgyógyász ismerőst, aki a pécsi profnál tanulta ki a szakmát, szerinte ezt akkor kiszűrte volna, mert minden esetben protokoll szerűen végignézik a babákat. Szóval ha ő nem vette észre, remélem nincs is ott. Azóta a saját dokim látta a babát 26 hetesen 4D-n, akkor sem látszott, pedig akkor van szemből kép az arcáról. Mi végignéztük a korábbi 4D-t a férjemmel, mi nem láttunk rajta semmit, de ez ugye nem sokat jelent. Szóval ez van, volt kb. 5-6 hetünk, amikor felhőtlen örömben vártuk a babát, most megint izgulhatunk…
Amúgy minden rendben volt vele, kb. 1,5 héttel nagyobb a koránál, 33 hét 4-5 napot mért a gép és 2121 g-ot! Azt mondta a doki, h jó eséllyel indulok egy 4kg fölötti babára. Nem bánom, csak egészséges legyen.
Megnéztem a talis képeket, kicsit irigykedem, jó lett volna ott lenni. De sebaj, majd jövő nyáron egy babás-mamás találkozót hozunk össze nagyobb létszámmal.
Bei! Sajnálom, hogy nem tudsz kikeveredni ebből a nyavalyából, én tőzegáfonya kapszulát szedek, mert én is gyakran benyaltam mindenféle bakteriális fertőzést, csípett, égett minden bajom volt, de lekopogom, eddig a terhesség alatt semmi. Megkérdeztem a dokimat is, nyugodtan lehet szedni terhesség alatt is.
Zsani! Tőlem is nagy drukk a cukorterhelésre, remélem nem lesz gond. (Én holnap megyek reggel, „alig várom”!)
Annus! Gratulálok Izához, tündéri kislány! Meg a súlyodhoz is, elárulhatnád hogy csinálod…. :)
Kriszta, Béen: vigyázzatok magatokra tényleg, és pihi amennyit csak lehet. Remélem nem lesz gond, szorítok nagyon!
Hadedit: én is csak a beszélgetést tudom javasolni, nálunk is idő volt, amire belerázódott a párom a helyzetbe. Szerintem is mond el neki, hogy mi bánt, ha lenyeled, csak magadnak ártasz. Mindig azt szoktam mondani, hogy két intelligens ember bármit meg tud beszélni egymással.
Lányok, mindenki vesz sterilizálót???? Én nem gondolkodtam rajta, sógornőm szerint fölösleges, ő simán mosogatógépben mosta a cumisüveget, nem igazán fertőtlenítgetett semmit. Többgyerekesek, vélemény?
Bocs mindenkitől a panaszáradatért, de olyan jó volt kiírni magamból kicsit. Amúgy is bőgőmasina vagyok már 2-3 hete, ez még hiányzott.
Amúgy októbertől már csak 4 órában dolgozom, így jövök sűrűbben, ígérem. És képet is töltök fel!
Puszi

Kép
orsolymors

Orsi!
Szerintem se aggódj!!!Megnéznek jövőhéten és kész!Furcsa lenne ha eddig nem vették volna észre!!!Bár elhiszem h idegesítő h mindig rátok hozzák a frászt vmivel :?
Nekem sincs sterilizálóm,lábasban forraltam a cuccokat és kész!Úgy is tökéletes!!!
Mondjuk egy pici babánál még figyelni kell a fertőtlenítésre,de ez az első fél évben van.Lehet h addig nem is kell,mert pl szopizik és nem kell pótlás és még cumija se lesz és neked se kell fejni :lol: :lol: Viszont ha nincs tej és tápi kell,vagy fejni kell,akkor lehet minden nap kifőzni! :wink:

annus11

Sziasztok,

a 2009 novemberi topiból vagyok, elnézést a zavarásért, hordozónkat hirdetem:

Peg Perego Primo Viaggio bébihordozó eladó Toffee színben.
Folt és szakadásmentes mosható huzat, műanyag minimálisan karcos, balesetmentes ülés.
0-13 kg-ig ajánlott.
Tartozékok:Újszülött fejszűkítő és övvédő, napfénytető és primo viaggio bázistalp (ez külön 12 ezer Ft a Brendonban!) valamint használati útmutató.
11. kerületi illetve Veszprém-Balatonfüred környéki szállítás megoldható.
Ár:17 ezer Ft

Kép

Kép

Kép

katicat
Szigetszentmiklós

Orsi sajnálom amin keresztül mész!
De nem lesz semmi baj! Agyonverném az ilyeneket akik fölöslegesen idegesítenek egy kismamát! Miért nem marad csöndben ha nem látja biztosra!
Húú de kiakaszt az ilyen!

Sterilizáló! Nekünk nem volt, Csaninál szépen kifőztem a dolgokat! Maradunk ennél a módszernél most is! Egyáltalán nem vett el sok időt, pedig sterilizáltam rendesen. Igaz szopis babám volt, de annyit kellett fejnem az elején!....

Julcsi én is megkaptam a barátnőmtől a Spock könyvnek az új kiadását amikor Csani született és én szépen végig is olvastam és nagyon jó dolgok vannak benne szerintem, én örülök hyog megvan! (Főleg annak örülhetek, hogy anno anyukámnak megvolt úgyanis nekem 2 éves koromban agyhártyagyulladásom volt és anyukám ez alapján a leírás alapján rohant velem a dokihoz hogy nagy a baj szerinte! És hála az égnek itt vagyok egészségesen)

Talis képek jók lettek! :) Izával biztos jól el lett volna Csani sajnálom hogy mi végül nem jutottunk el! :(

Mindenki pihenjen és ne terhelje túl magát mert kikaptok! irgum-burgum!

Annus +3kg az profi. én ma voltam +7-nél járok a mai 4D után nincs édesség! De arra még muszáj hogy pörögjön a kicsi! :oops: :roll:

Mi ma megyünk a 4D-re 5-re, alig várom! :)
Remélem mutogatja magát a kicsi lány! :) Csaniról szuper képeink lettek anno!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Annus!
Nem vagy semmi a 3kilóval, gratula. Néztem a blogodat, olyan édes a kislányod! :)
Osztom a véleményed, hogy szükségtelen a sterilizáló én sem szeretnék. Szerintem felesleges, majd kifőzöm a cuccokat.

Orsi!
Tudom, hogy könnyű azt mondani, de ne aggódj, biztos rendben lesz minden a babóval! És persze én sem tudom betartani, de állítólag nem szabad a neten nézelődni, mert csak még jobban megijeszt...

Még a babakocsi témára vissza térve, mi ezt néztük ki:
http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/2764

Mindenkinek szép napot! Még ha ilyen esős is...

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Orsi: szerintem se aggódj, persze könnyű ezt mondani, de nincs semmi baj, hidd el, hogy a pécsi prof észrevette volna.

Jó megértem a dokit is, hogy lát vagy éppen odalát valamit, és inkább még egyszer le akarja ellenőrizni, te meg szépen elmész a profhoz, és megnyugtat mire a dokidhoz mész újra.

Én veszek egy mikrós sterilizálót, használtan kb. 2000 Ft, és 2-5 perc alatt ugyan azt az eredményt produkálja, mint a kifőzés. Én Balázsnál egy darabig azt csináltam, és utáltam, hogy a tápszerhez külön forraltam az ásványvizet(babavizet) meg a sterilizáláshoz is, és csupa vízkő volt minden. Aztán amikor nagyobb lett a Chicconak a folyékony sterilizálóját használtam egy darabig.

Szerintem amíg pici a baba nem elég, ha csak mosogatógépben mosogatod el, ha csak nincs rajta 90 fokos majdnem főzőprogram(vannak ilyen gépek)

Kép
cedis

Orsi szerintem sincs semmi baja a kicsinek biztos a prof megnyugtat majd,de elég szar az hogy igy beparáztatnak :evil:
Én sem veszek sterilizálót nem is volt Kingánál sem szépen kifőzöm a dolgokat.

Bogi drukkolok a 4d uh-hoz,de jó lesz látni,nekem még mindig 2 hét uh-ig :cry:

Béen szupi a babakocsi :)

Annus én is irigyellek ám a kilóid miatt,áruld el hogy csinálod :wink: :oops:

Ma bedagadt sajnos a lábam ugy hogy ezerrel pihenek.

t katinka

Sziasztok!

Szokásomtól eltérően most nem reagálok semmire,csak kicsit később v. holnap,mert vissza kell még olvasnom és hát már itthon van a 3 gyerek.. De tanácsot szeretnék kérni tőletek,ugyanis eléggé el vagyok kenődve és nem tudom mit tegyek ... :(
Voltam ma a nődokinál du. Nem tágultam tovább,tehát ezzel nincs baj. Zsófi is tökéletesen jól van,minden rendben vele,már 1713g a becsült súlya. :D Viszont: még mindig farfekvéses a gyermek,mire rákérdeztem,mi ilyenkor a helyzet? (Nekem eddig mindig normál szülésem volt,fejvégű gyerkőcökkel,akik szépen be voltak fordulva a szülőcsatornába.) Mire ő,hogy ilyenkor császározni szoktak ált.-ban,de ő a természetes szülés híve,így ha nem változik addig,akkor így kell farosan megszülnöm! :shock: Mire rákérdeztem a fájdalomcsillapításra,erre mondja,h. azt sem kaphatok,mert így amúgy is veszélyes a szülés és ha nem érzem a fájásokat,beragadhat a gyerek feje! :shock: :shock: :shock: Hát basszus,én nem akarok így szülni! :shock: Nem volt elég kínszenvedés a 3. gyereket visszatartó szurival megszülni,most ez ??? És hol találok én már egy másik nőgyógyászt lassan 32 hetesen? :( Ti mit tennétek a helyemben,megszülnétek farosan,mindenféle fájdalomcsillapítás nélkül? Köszi előre is és bocsi,de parázok rendesen... :(

Cicus

Kép
cicus78

Cicus: Ne kenődj el! Még simán megfordulhat, barátnőmnek a 36 héten fordult meg, és tényleg vannak technikák, amitől nagy eséllyel befordul. Ezeket próbáld ki. Amúgy meg jó fej a dokid. Hogy hogy nem kaphatsz fájdalomcsillapítást, és nem lehet császár? Én ezt nem értem.

És szerintem ami még bejön, az az, hogy beszélj sokat Zsófival, hogy legyen kedves forduljon meg.
Mikor kell menned dokihoz legközelebb?

Kép
cedis

Cicus hu-ha :cry: hátha még befordul a szülésig még van idő :!: Nem tudom a te döntésed de faros babát megszülni biztos nem egy jó érzés,nem lehet könnyű.Szegénykém megszenvedsz rendesen a gyerekeid születéseével :cry: Én nagyon szoritok neked hogy ne farral kelljen megszülnöd.

t katinka

Cedis: 3 hét múlva kell visszamenni... Félreértés ne essék,túl vagyok 3 hüvelyi szülésen,megszülöm én akár így is,de legalább fájdalomcsillapítást kaphatnék,nem? Mert sztem belepusztulnék a fájdalomba! :shock: Bár nem értek ehhez,de nem hangzik túl jól,az biztos.
Amúgy most olvasgatva a neten erről: ilyenkor mindenhol császármetszést végeznek,nagyon ritka a hüvelyi faros szülés,épp azért,mert nagyon veszélyes,mivel oxigénhiány és egyéb szövődmény,köldökzsinór nyakratekeredés,stb. fordulhat elő,3 százalék a halálozási arány. :shock: Olvastam most,h. tragikus lehet,ha az orvos nem ért hozzá,csak egy pici rossz döntés is... Abba pedig én is belehalnék,ha Zsófival bármi baj lenne!
Persze nagyon bízom benne,h. rendesen befordul,van még ideje!

Cicus

Kép
cicus78

Köszi Katinka! :(
Az a baj,h. ennél a dokinál nem is dönthetek,így kell szülni és kész! Pedig fogadott doki és nem is kis pénzért...

Cicus

Kép
cicus78

Cicus!
Nekem azt mondta a nődokim, hogy esténként egy kb 10 cm átmérőjű összetekert törlközőre vagy takaróra (minél keményebb, annáll jobb) kell feküdni 15-20 percet úgy, hogy a tekercs a farcsont-keresztcsont környékén van keresztben. Állítólag ez kényelmetlen póz a babáank, és sok baba meg is fordul ezzel a technikával. Persze akkor érdemes próbálkozni, amikor amúgy is mozgolódik.
Próbáld ki, hátha.... Mikor lesz a legközelebbi UH?

Kép
orsolymors

Orsi: köszönöm a tanácsot!!! Ki fogom próbálni,na meg beszélek a kiscsajjal is,kegyeskedjen megfordulni! :) 3 hét múlva kell visszamennem,de nem hiszem,h. lesz UH... Legalábbis nem mondta a jóember.

Cicus

Kép
cicus78

Sziasztok!

Orsolymors: Már másodszor hozzák rád a frászt és tuti, hogy kiderül majd, hogy persze minden rendben és akkor nagyon megkönnyebbülsz! Szerintem is már észrevették volna ha valami probléma van! Kitartás! Nagyon drukkolok!
Ezt ugyanaz az orvos mondta, aki a múltkor a gerincproblémát?

Cicus78: Én is úgy tudtam, hogy a faros babáknál mindig császároznak!
Zsófikával beszéld meg, hogy szépen forduljon a helyes irányba!

Kép
eper74

Cicus!

Mondjuk nem kerül rá sor,mert befordul a pici lány,de azért a doki nem semmi!
Mondjuk 4.babánál lehet h semmi nem lenne,mármint nem fájna ám extrém módon.De ha te nem mész bele egy kockázatos faros szülésbe,akkor a dokidnak csak el kéne végeznie a császárt,nem?Főleg ha fizeted is....

Akkor most mondom h minden faros baba forduljon be MOST!!!!!!! :P

Oh,hát köszi lányok,de semmit nem csinálok ám h csak 3 kiló...még édességet is eszek!Azért előtte volt feleslegem,vagyis még Iza előtt jött fel mert szedtema gyógyszert,szerintem ezért nem hízok.Va miből elvennie!De ugyan ott kezdtem Nikivel is mint Izával,és ugyan ott járok eddig.A vége 5 kiló volt,szerintem most is ennyi lesz kb.Utána meg leadhatom ami 3 évvel ezelőtt feljött! :?

annus11

Cicus: ez az, az benne a veszélyes, hogy a babával történhet egy csomó minden, én is úgy tudom, hogy nagyon ügyesnek kell lennie az orvosnak, és gyakorlottnak, hogy faros babát hüvelyi úton vállaljon. Lehet a te dokid ilyen, de akkor is van kockázat, ezt nem értem miért hagyja figyelmen kívül.
Szerintem következő alkalommal mondd meg neki kerek-perec, hogy te így nem vállalod a szülést, ha nem fordul be, kéred a császárt, és szemérmetlenül mondd meg neki, hogy azért választottad őt magánorvosként, hogy Zsófit biztonságban tudjad megszülni, és ez a hüvelyi úton való dolog feszélyez.

Kép
cedis

Cicus!

Tényleg ne aggódj, még bőven megfordulhat. (Nekem mostanában 2 naponta változtatja a pozícióját.... - kicsit izgága ez a gyerek.) Egyébként én is úgy gondoltam, ha esetleg akkor pont farfekvéses lesz, én sem szeretném hüvelyi úton megszülni. Kihordok egy egészséges babát, nem szeretnék a végén kockáztatni. Pedig ahol én szülök, ott még ikreket is szültek farosan. Úgyhogy igenis szerintem ragaszkodj a saját elképzelésedhez!

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger

sziasztok!

sterilizáló:
nem létszükséglet, de én túl kényelmes vagyok... amennyi idő alatt felforr a víz, 6x étgőzölöm a mikróban a cuccokat.
nővérem esküszik a chicco folyadékra (én is veszek majd, pl kórházba jó lesz), de akkor már inkább a tiszta gőz, mint vmi vegyszer.

befordulás:
pont ma volt róla szó szülésfelkészítőn (ma kezdődött), hogy a 34. hétig szoktak általában befordulni, mert addig van még annyi helyük... de akár az utolsó nap is megteheti a baba, ha elfér (bár gondolom az már eléggé fájdalmas lehet)

Orsi!
sztem ezt észre kellett volna venni korábban... egyszerűen csak nem látta az egész arcocskáját a doki, és mégsem mondhatta így azt, hogy minden OK
(legutóbb úgy feküdt uh-n a baba, hogy nem lehetett látni a szív 4 üregét... így mondta a doki, hogy nem írhatja rá a leletre, hogy ez rendben van... de mivel korábban -20hetes uh-n- rendben volt, így valóságos csoda lenne, ha visszafelé fejlődne a dolog :) de leírnia akkor sem szabad, hogy OK a dolog)

béenn!
csecse járgány :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Zsani: mi volt a terhelésen?

Cicóka: enyém baba is faros, a dokim szerint kb a 32. hétig fordulnak meg, de ha nem akkor tuti császár.

Béenn: pihizzél sokat.

Katinka. biztos rossz lehetett a vérvétel szegény Kingánál, reméljük az eredménnyel minden rendben lesz.

Annus: supi, hogy csak ennyit híztál.

Cedis: vizesedés nem jó, mondjuk ilyen foltocskák nekem is szoktak lenni, amikor sokat állok vagy megyek, akkor is volt amikor nem voltam terhes, de a mostani állapotra azt mondta a védőnő, hogy ez még nem az, szerintem ezen ne aggódj, csak mondott valamit.

Bogi: várjuk a képeket és fejleményeket!

Cicus: nem értem a dokidat, nálam amikor mondta, hogy faros a baba rögtön azt mondta, hogy császár. Igaza van Cedisnek mondd meg a dokidnak, hogy neked ez nem jó és nem ezért kérted fel Őt. Természetesen tuti befordul addig a kiscsajszi, ezen felesleges is gondolkodni.

Orsi: már annyira elegem van az ilyen megjegyzésekből, hogy mindig paráztatják valamiért a kismamikat, tuti, hogy korábban is látták volna, ha gond van, ne aggódj, de ha megnézett a másik doki és nem talált semmit én visszamennék a "felfedező" dokihoz és fejbe vágnám!!!! A francba velük.
Tuti, hogy minden okés a babáddal, ne aggódj!!!!!

J: én is kényelmes vagyok.... amit lehet lerövidítek és időt nyerek....
Vendég

Sziasztok csajok!

Jajj de xar éjszakám volt,alig aludtam 1-2 órát! :( Most meg fáj a pocim is... :( Regi meg itt köhög megállás nélkül,nagyon rossz hallani! A gyerekorvoshoz tegnap férjem visszavitte és azt mondták,gyors lefolyású vírus és már mehet is oviba. Nagy frászt! :( Betegebb lett,mint volt!!!

Nagyon szépen köszönöm Nektek a hozzászólásokat és a bíztatásokat! Remélem hogy befordul fejvégűre a kiscsajszi! Éjjel és egész hajnalban figyeltem minden mozdulatát,de nem fordult volna meg,áááááááá! Úgyhogy csúnya voltam és megfenyegettem,h. nem kap addig se csokit! :wink: Valamit valamiért! :lol: Na de félre a tréfát: nekem már baromira nincs is kedvem ennél az orvosnál szülni! :( Valószínűleg az lesz,h. elmegyek még hozzá arra az 1-2 terhesgondozásra,ami hátravan és majd ha elindul a szülés,akár medence,akár fejvégű lesz a baba, megyünk a legközelebbi kórházba az ügyeletes orvoshoz,aztán jól van! Igazatok van,fogadott orvos és akkor ilyen! :evil:
Nem kockáztathatom,hogy bármi baja is legyen Zsófinak!!! Rengeteget olvastam erről tegnap és írják,h. nagyon kockázatos,ezért más országokban ilyenkor CSAK CSÁSZÁR van és h. pl. már nálunk sem tanítják a fiatal dokiknak a faros szülés levezetését,tehát azok már az sem tudják mi az,mert elévült a dolog. Na mindegy,bocs a szónoklatért,csak annyira parázok,de bízok a babámban!!!

A taliról készült képeket én is megnéztem,nagyon jók!!! Örülök hogy jól éreztétek magatokat és szupi hogy Iza ilyen jó kislány és így bírta!!! :)

Orsi: szegénykém,Téged megint beparáztattak! :( Én sem hiszem,hogy lenne bármi baj,csak észrevették volna már korábban! Mindenesetre mennek a drukkok Tőlem is!!!!!!!!!!!!

Cicóka: most olvasom,h. nálatok is faros a baba egyenlőre... de legalább Neked felvetette a dokid a császár lehetőségét,nem kellene "úgy" megszülnöd! De drukkolok,hogy forduljon be és mindenkinek,akinek még nem tette meg!!! Ahogy Annus is írta! :lol:

Katinkababa: sajnálom a rossz éjszakát,amit át kellett élned,de sajna ez jel volt,vigyáznod kell magadra!!! Egyre kevesebbet bírunk,ahogy már többen is írták és pl. nálam is az van,h. majd' leszakad a hasam alja (és a hüvelyem) már 1 óra sétálás után is! :(

Katinka: szegény kicsi Kinga,majd írj,milyen lett a vérvétel eredménye!!! Remélem semmi baj!

Bogi: képek? Várjuk ám nagyon!!! :D

Zsani: Cukoreredmény???

Bocs ha néhol szétszórtan fogalmaztam,kb. 1 órája írok,mert Regi megállás nélkül dumál mellettem és így nehéz... :evil: Ki is kell másolnom a szöveget és elmenteni,mert már biztos nem küldené el így,aztán írhatom újra az egészet...

Cicus

Kép
cicus78

Sziasztok Lányok,

cicus: ne izgulj, nem lesz semmi gond!!! Nekem azt mondta két doki is,hogy a többedik baba nem mindig szokott a 32. hétre befordulni, sőt nagyon sokszor csak közvetlenül szülés előtt fordul be. Az egyik barátnőm babája a szülőszobán fordult koponyavégűből harántfekvésbe....szóval ezek a kis gézengúzok kiszámíthatatlanok :-) nyugi!!!! még rengeteg időtök van!!!! A doki hozzáállása elég furcsa, próbálj meg beszélni vele,hogy Te nem vagy hajlandó faros babát szülni, vagy vállalja a császárt vagy ügyelet!!! Nem tudom miért, de akkor is úgy érzem,hogy tutira befordul addig!!!!!!

Orsi: ez borzasztó, ezek a dokik úgy tesznek felelőtlen kijelentéseket,hogy nem érzik a súlyát!!!! Sajnos nekem is volt már ilyenben részem, tudom,hogy hiába mondja ilyenkor mindenki,hogy nem lesz gond, hiába....mégis azt mondom én is , hogy többen, többször nézték már a babádat, tuti,hogy kiderült volna,ha lenne valami gond!!!! Végül is a doki is azt mondta,hogy a köv uh-ig felejtsd el amit mondott!!! Ha gond lenne, azonnal kért volna további vizsgálatot!!!! Biztos,hogy nincs semmi, a babád gyönyörű és egészséges!!!! Próbálj csak erre gondolni!!!!!

Bei: tudom,hogy ez nem vigasztal, de Unasyn után, most én is kúpozok 12 napig ... és baromira elegem van!!!!! de a lnyeg, hogy a babánknak ne legyen baja, szülés idejére muszáj rendben lennünk!!!! Pihenj!!!

Magunkról annyit, hogy pihi ezerrel....az elmúlt egy hétben nem jelentkeztek a fájások, nem is görcsöltem....úgy látszik, használ a decemberi kismama team drukk :-))

Puszi Nektek!!!

Kriszta

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

orsolymors borzasztó amiket írsz negyon sajnálom hogy ilyen sok idegeskedésre van okotok de remélem hogy csak rosszul látták a kicsi száját hiszen ha ennyiszer volt 4D akkor csak kiderült volna nem? drukkolok hogy gyorsan teljen az idő és minnél elöbb kiderüljön hogy nincs is semmi baj!!!
cicus ez elképesztő!!!én is elmennék másik dokihoz mindenképp...biztos van aki szóbaáll a 32 héten is veled...én ezt nagyon furcsának találom hogy valaki így eldöntse a dolgokat hisz azért nem ő szüli meg a babát szóval nem hiszem hogy ez csak az ő döntése kellene hogy legyen... van olyan helyzet amire azt mondom nincs választás de itt azért nem látom be hogy miért kéne neked szenvedned...az is lehet hogy még befordul! de azért én keresgélnék másik dokit aki nem "híve"minden áron ja és főképp a te bőrödre "híve lenni"a természetes szülésnek

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Olyan jól esett hgy így örültetek ajelentkezésemnek, egész meghatódtam. :oops: :D
Orsi...csak nem lesz gond, szerintem is ezt már észre kellett volna venni korábban, az csak valami árnyék lehet az állánál.
Nagyon drukkolok!
Kriszta..nagyon örülök hogy jól vagy! :D
Cicus...az a ritka ha a 30.hét körül megfordul már, az összes ismerősömnek a 8.hónapban fordult be a babája.
Norbika is a 33.héten fordult meg.
Bár így is császáros lettem a rosz szívhang és a felszökő vérnyomásom miatt :(

Úgyhogy most császsár vár rám, a dokim nem akarja hogy spontán szüljek, az egész korház ellenzi.Pedig szerintem ha a hegem erős akkor megpróbálhatnám.
Kicsit rossz érzés hogy mégegyszer ugyanott felvágnak. :? ez mégis csak egy műtét...
Balázs már megfordult pár hete az tuti(de ugye neki nem lenne ez fontos)utóbb is fejvégű volt, és ugyanúgy a jobb oldalamon ül mint Norbi annó. :lol:

Sterilizálás: Én ezt a Chico fertőtlenítő folyadékot használtam, azt csak jó meleg vízel le kellett öblíteni és papírtörlőn leborogattam a cuccokat hogy leszáradjanak.Volt erre egy külön edényem és egy külön tálcám...tökéletesen megfelelt.
Bár tetszenek ezek a gőzös sterilizálók, jókat hallottam róla, lényegesen kevesebb vizet használ el ezzel az ember.De lehet nem fogok venni a pénz szűke miatt. :roll:
Mellszívót vettetek már??
Norbinál nem volt sok tejem így egy kölcsön kapott elektromos mellszívóm volt,(Pestonka) azzal próbálkoztam...hátha gyarapszik tőle a tejem vagy kicsit segít beindítani a dolgokat, de az egy szadista módszer volt :? tépte a cicimet. Nem tudom hogy vegyek e, mert ha nem lesz rá szükségem mit csinálok vele? :roll:
Azt tudom,ha veszek csak kézi pumpásat fogok az tuti!

Kép
Kép
lovaszkata

orsi ja és hogy nem lesz uh ezek után??? mire fizetsz akkor ennek a "magabiztos szakembernek"??? annyira kiakadtam...nem csak arrról van szó hogy elmondja a tervet hanem hogy addig is halálra idegesít egy kismamát...lehet hogy befordul a baba de addig te mit szorongsz emiatt...ezért inkább neki kéne fizetnie...

Kép
menion
Budapest

Ja, és képzeljétek voltam védőnőnél, és a méhem hossza alapján 33 hetesnek lehetne mondani a babát, és a körméretem is nagyobb mint Norbinál a 29.héten.
7 cm-t nőtt a pocakom egy hónap alatt!!! :shock: :D 111cm vagyok :oops: , és Norbival már 115 cm-nél a 9.hónapban voltam. Úgyhogy most nagyobb hasam lesz.
A 2. vagy 3. babásoktól kérdem:Nektek is nagyobb most a hasatok???

Kép
Kép
lovaszkata

Sziasztok ! Na lesz mit visszaolvasnom megint :)

MA voltunk uh-n de súlyt nem mondtak , csak azt hogy átlagos , valahogy most nagyon bunkók voltak, mert kb két percet késtem, hát ugye gyerekkel voltam... na mindegy, majdnem megjegyeztem hogy én Líviánál másfél órát vártam rájuk és még fizettem is 12 000 et a 4D-n

de.. minden rendben ,méretek alapján 33 hetesnek felel meg.

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok!

Lovaszkata: nem tudom én is éppen most nézegettem ma reggel magam a tükörben, és óriási már a hasam. A melóhelyemen többen megkérdezték, hogy ikreket várok-e. Amikor mondtam, hogy nem , akkor a következő kérdés az volt, hogy akkor már biztosan nemsokára szülök, mert nagyon nagy a hasam.

Balázs már jobban van, ennek köszönhetően nehezen tudom lekötni, hiányzik neki a mozgás. Tegnap egész nap szakadt az eső, szegény nagyon unatkozott. Ma már voltunk sétálni, játszóházban egy rövid órácskát, és nemsokára megint elmegyünk sétálni, mert süt a nap.

Mellszívót én vettem elektromosat Medelát. Én sem tudtam Balázst sokáig szoptatni, kínlódás volt 3 hónapig, de azért erőltettem, és most is ezt fogom tenni. Állítólag az elektromostól jobban be tud indulni, max ha nem jön be eladom, de az esélyt meg akarom adni.

Ma végre elkezdtem kimosni a kis méreteket 56-62 mindenfélét. Nincs túl sok ruha belőle. Meg sem telt vele a mosógép. 9 body van, 6-7 rugi meg 5 kisnadrág, 3 szoknyácska, 2 pulcsi, 2 overáll, de remélem elég lesz, úgy rémlik Balázs ezeket a kis méreteket nagyon hamar kinőtte.

Kriszta: nagyon helyes, tessék csak szépen pihenni!

Bei, Julcsi: hol vagytok? Helyzetjelentést kérünk.

Kép
cedis

Moncsi: gratula az uh-hoz. Jó nagy baba akkor Balázs is.
Én okt. 20-án megyek legközelebb, de már most izgulok, hogy mekkora lesz Kamilla.

Kép
cedis

Cicus!

Ne aggódj, tuti befordul "irányba" a Zsófid. :)
Egyébként az én unokatesóm, szegény mind a két gyerekét farosan szülte meg, mert nem akarták császározni. Mondjuk neki nem volt fogadott orvosa. Szerintem azért megérne egy beszélgetést a dokival, hogy úgy legyen ahogy te szeretnéd, ha véletlen faros maradna.

Lovászkata!
Bár nekem az első babám, én is 111cm vagyok körbe (28 hetesen...).
Van ám pocó rendesen.

Hallottatok Geréb Ágnes legújabb akciójáról? :x
Én totál kiakadok azokon nőkön (és remélem nem bántok meg senkit)akik kockáztatják a babájuk életét ezzel trendi alternatív vagy otthonszülés-mániával.
Persze, mindenhol lehetnek komplikációk, de szerintem , ha nagyobb az esélye annak, hogy valami baja lehet a gyerekemnek egy ilyen születésházban, mint a kórházban, akkor egyértelmű, hogy nem kockáztatok. Vagy én vagyok ilyen konzervatív?
Pl. az egyik ismerősöm 160km-re lakik Pesttől, de vajúdva fel fog utazni kocsival a 4-esen, hogy dúlával szülhessen. Persze az ő dolga, de elég necces sztem.
Bocsi, de kiakadtam. :?

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Béenn: nem hallottam róla? Mi az új akciója?

Egyébként személy szerint én is ellenzem, illetve nem értem meg, azt akik otthon szülnek, hogy hogyan veszik a bátorságot a saját és a gyermeke élete egészségének veszélyeztetésére.
Tudom, hogy régen otthon szültek az asszonyok, és nem halt ki a föld, de lássuk mindjárt az én példámat, hogy ha nagyon vérzek csak is egy fajta választott vért kaphatok, és erről addig nem tudtam, amíg Balázzsal terhes nem lettem, mert soha senki nem nézte. Na már most ezt Geréb Ágnesnél, vagy bárkivel otthon nem tudom hogyan oldanám meg. Nekem a választott orvos, és a kórház biztonságot nyújt.

Kép
cedis

Sziasztok lányok!

Kingának jó lett az eredménye kivéve az IGA-ja az továbbra is 0.Ajánlott a doki most egy másik immunerősitőt Immunotrofina.

Lovaszkata nekem is sokkal nagyobb a pocim mint Kingánál.Apa azt mondta 5kg-os gyerek lesz :shock: azért remélem nem ekkora nagy :shock: :shock:
Nekem is van a chicco mellszivóm de szerintem megveheted akkor is ha megszültél akkor ugyis kiderül hogy foge kelleni mellszivó :roll:

Béen én se hallottam erről :roll: De szerintem is kockázatos az otthon szülés nekem is nagyobb biztonságot ad a kórház.

Moncsi gratulálok az uh-hoz.

Én is 19-én megyek uh-ra hát remélem hogy be van fordulva a helyes irányba :roll:
Ja és megvan a nevünk Kincső.

t katinka

Halihó!

Már írtam ma egyszer, de valszínű túlléptem az időkorlátot :evil: elszállt minden. Na most újra!

Orsi: úgy fejbe rúgnám az ilyen barmokat :oops: bocs, de totál kiakadtam. Doki volt vagy szonográfus? Mert az utóbbiak is nagyon tudnak ám okoskodni. Nincs gond, hiszen ezt már nézték, amikor itt volt az ideje, azóta is feltűnt volna már, ha bármi lenne. Persze megértelek az aggódás miatt, hétfőn a prof meg fog nyugtatni :!: Őszintén nem értem, hogy lehet így felidegesíteni valakit, ha nem biztos abban amit beszél, lát. Szóval csak a tutira szoktak diagnosztizálni. Jó hogy nem mondják minden kisujj fájdalomnál, hogy rák, aztán meg az alaposabb vizsgálat után azt, hogy bocsi tévedtünk.
Szurkolunk!

Cicus: na a te sztoridon is felhúztam magam. De nálatok is van idő még arra, hogy beforduljon. Nekem azt mondta a doki, hogy a bbaák kb 70-80%-a fordul be a 32. hét végére, de még a maradékból is sokan megfordulnak szülésig. A barátnőm kislánya tavaly a 34. hét után tette mindezt, de olyat is hallottam, hogy a szülőszobán fordult meg. A szülésznőm tippje a négykézláb állás alkar támaszban (tudod a popsi erősítős alapállás :D ) 10-15 percig naponta, persze amikor mozog a baba. Én a helyedben határozottan elmondanám a dokinak az álláspontomat, még akkor is ha végül úgy döntesz, hogy nem nála szülsz. Tudja igenis meg, hogy nem vagy/voltál elégedett vele.

Én egyelőre nem izgulok. Nekem is úgy mondta a dokim, hogy jaj mit szólok, mert biztos át akarom élni a természetes szülést. Mire mondtam, hogy persze szeretném, de ha faros vagy haránt fekvésű nem is szeretnék megpróbálkozni vele. Na nem a fájdalom miatt, hanem a kockázatok miatt. LÁttam rajta, hogy ő is megkönnyebbült az én hozzáállásomon, hogy nem akarok minden áron normál úton szülni, mint néhány fanatikus. De azért megjegyeztem neki, hogy akkor lesz egy kis megbeszélni valóm a kisfiammal :D Ösztökéld te is Zsófit, biztosan menni fog!

Ezúton minden most még faros fekvésű baba kéretik befordulni! :lol:

Cedis: sajnálom a vizesedést, de hátha nem lesz rosszabb - én is a melegtől tartottam volna, de ezek szerint kisebb az összefüggés mint hittem.

Kriszta: örülök, hogy jobban vagy. Továbbra is pihi.

Béeen: én hallottam és ezen is felháborodtam. Jó menjen születésházba aki akar, de nem volt már elég sz.r ekörül a Geréb Ágnes körül, ki az a barom, aki még ezek után is őt választja? Szegény gyereket sajnálom, a mentők élesztették újra, ki tudja meddig volt oxigén hiányos állapotban? És ez mennyit ártott? Állítólag az apa az utcán intett le egy arra járó mentőt :shock:

Nagy az Isten állatkertje és még a kerítés is alacsony!

cicóka

én se hallottam mi volt???
amúgy osztom a véleményeteket én is! nekem ma még az se elég megnyugtató hogy korházban vagyok hanem én olyan kórházat választottam ahol van PIC! mert nem elég megszülni még utána is lehetnek bajok! és akkor az én kicsimet ne rángassák még mentővel egy távoli kórházba hogy addig is csak az idő teljen és szegény szenvedjen...na meg én is aki ott vagyok fekve valahol és nem tudom mi van a gyerekemmel és csak napok múlva mehetek utána....ne legyen ilyen de ha baj van akkor minden legyen egy házon belűl!!!
az ilyen "bátor barmokat"elítélem!ez szerintem szándékos veszélyeztetése a babának!
nem vagyunk már olyanok mint pl 100 évvel ezelött hogy segítség nélkül simán menjen a szülés!ez van és ehez kell alkalmazkodni!

Kép
menion
Budapest

Akik esetleg nem hallották, ez volt:

http://index.hu/bulvar/2010/10/05/komma ... lkesziton/

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Sziasztok!

Kriszta: Nagyon örülök neki,h. jobban vagy,vigyázz magatokra továbbra is és természetesen számíthatsz folyamatosan a decemberi kismama team-re! :wink: :lol:

Nagyon köszi a bíztatást MINDENKINEK,végülis igazatok van,tényleg van ideje és helye még,ráérek az uccsó pillanatban majd aggódni... Inkább a doki hozzáállása aggasztott és az,hogy most mit tegyek,mert én ennél az embernél nem akarok szülni... :( Mert amennyire eddig kedves volt,tegnap már bunkó,ahogy viselkedett, stb. Ha így is kell idegennél megszülnöm,akkor sem "ennél" egy rakás pénzért pluszban... Na de mind1,csak xar,h. nincs dokim,mert nekem nagyon fontos a biztonságérzet! :roll:
De ha befordul Zsófi,sem szülök ennél,az is biztos! :evil:

Én is hallottam most a Híradóban ezt az esetet... el is ítélem. Viszont nem értem azokat az embereket sem,akik még tüntetnek is emellett a nő mellett! Ráadásul kisgyerekes családokról van szó! Nem tudom,ha az ő gyerekükkel történne ilyesmi,állnának-e ott tüntetni? :shock:

Cicus

Kép
cicus78

lovaszkata!
én éppen aukciós oldalakon szemezek a TT-s kézi mellszívókkal (4000 körül már szokott lenni). ha nem jön be, majd én is felrakom :) tesómtól kapok medelát (elektromos), ismerőstől aventet (kézi)... szóval lesz mit kipróbálnom.

érdekes ez a méregetés... nálunk sosem centiznek. a dokim is vizsgálat után csupán körültapogatta a pocimat... és az alapján mondta, hogy szép, rendben van.

ma megjártam a védőnőt. 5 hét alatt 1,5 kiló jött fel. vérnyomás OK, vizelet OK... egyéb panaszaim meg maradtak (keményedés, vizesedés, gyomorégés, sav, hasfájás, hasmenés, hőemelkedés...)
ja, és kaptam a jobb csuklómra merevítőt. meg lett az eredménye a babaruha-horgolásnak :arrow: ínhüvelygyulladás :?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

cicus döbbenettel olvastam hogy mi van. Én lehet maradi avgyok, de faros szülés a mai világban!
Huhhh...

Amúgy Szabina sincs befordulva de nekem azt mondták még ráér, és hogy az első gyerekek előbb fordulnak be! mondjuk ugye én mindenképp császáros leszek szóval engem nem izgat annyira, Csani is befordult aztán mégis csaszi lett.

Az Uh jó volt gyönyörködtünk a kicsi lányban kaptunk kb 30 képet is róla! Ide feltöltöttem őket:
http://picasaweb.google.com/11524736848 ... na29hetes#

lovaszkata én pont ugyanígy voltam a mellszívóval én is egy pesztonkát kapta,m és nagyon fájt4 De én vettem egy kézi aventosat amivel nagyon elégedett voltam és sokat is kellett használnom az elején
Pocakom csanival is hatalmas volt most is elég nagy! De remélem ez a gyerkőc azért nem lesz 4 kg-s! :)

na többre most nincs erőm ne haragudjatok.
puszi nektek

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziasztok!

Faros szülés: hát én sem próbálkoznék vele, két okból sem: elsősorban és leginkább kisBogarat félteném. Nem kis kockázata van. Másodszor én szeretnék nem csak anya, hanem NŐ is maradni. (és nekem senki ne mondja, hogy ugyanannyi sérüléssel jár ilyen módon szülni).

Pocikörfogat: én is lemértem, miután mindenféle adatokat írtatok. Most már kezdem érteni, miért néznek "idősebbnek". 114 cm a 29. héten.... HÁt, nem tudom, mennyire jó ez nekem...

Mellszívó:
Én barátnőmtől kapok egyet. (nem tudom, milyen márka). Aztán meglátom: ha nem jön be és kell, akkor veszek másfélét.

Julcsi!
Örülök, hogy mindent rendben találtak, a meglévő panaszokra meg pihizz minél többet. A kezedre pedig vigyázz. :)

Ma délelőttre turit terveztem. :) Remélem, kisüt szépen a napocska. :)
Meg a hétvégét is alig várom: megyünk a BogárkaMobilért. :) Meg apa is összerakta tegnap a pelenkázós komódot. Olyan jó látni, ahogy alakulnak a dolgok. :)

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger

De örlök h mindenki jobban egy picit!

Én tegnap voltam szarul...de kettős front volt,szóval nem csodálkozom.Délután pihiztem picit...mert hogy Iza se akart aludni,ő se szereti a frontot :?

Lovaszkata!
A védőnő nekem is méri a hasamat,az már 113cm....de ő mindig beleméri a csípőmet vay mi,én ennél kevesebbet szoktam mérni itthon :lol: na mindegy,majd meglesem h Izával menny volt a végén!
Ja és Nikire azt mondta h nagy baba,mert a 30.hétben 1,5 kilónak saccoltak.Passz!

Moncsi!
Ha lemérték a babát,akkor van egy oldal ahol tudsz súlyt számolni!A blogomban valahol jobbra alul vannak linkek,és ott van köztük egy ilyen magzati súlyszámoló!!!

Katinka!
Szép nevet választottatok!!!5 kilós azért csak nem lesz,nyugi :lol:

Julcsi!
Ínhüvelygyulladás :lol: :lol: :lol: Hát ezen jót röhögtem,bocsi :lol: Mutasd majd h mit csináltál!!!

Bogi!
Nagyon édes Szabina!!!Látom nálatok szép rend van a pociban :lol: :lol:

Nekem egy avent kézi mellszívóm van,úgy kaptam tesómtól én is,nekem bevált.

Babaruhákat meg ha odajutok pakolom ki a dobozból,szeretném már látni h mi kell még,remélem semmi!:)
Mosni majd nov elején fogom őket!Még így is lesz pár hét amíg a szekrényben áll....

annus11

Sziasztok!!

Eladó egy 40 db-os Kislány babariha csomag!!

12 db bady(56-62-68-as méretek vegyesen)
5 db h.újju póló
10 db rugi(pamut,plüss,polár vegyesen,56-62-68-as méretben)
1 db 68-as kantáros farmer ruha
1 db farmer naci
1 db kord kisnaci
3 db kispulcsi(plüss,polár)
1 db polár kismellény
1 db szörmés,kiskabát (62-es)
1 db plüss,pihe-puha kezes-lábas(68-as méret)
+3 db kisnaci(pamut,otthonra)

Egyben 6000 ft!! 150 ft/db!!!!!

Külön is elvihető,írjatok bátran,megegyezünk!!!
csucsu99
Budapest

Jó reggelt!

Bogi: azt a mindenit,milyen szép lányod van!!! És milyen rendes baba,h. így mutatta a kis pofiját! :) Igazi kis tündér!!!!!!!!!!! Nagyon jó képek lettek!!!
Nekem is a kézi mellszívó jött be mindig,gépivel fáj! :( És szerencsére van is,most kaptam tesómtól + szoptatós melltartót,szoptatós hálóinget,pizsit a kórházba és talált még egy doboz 56-os gyerekruhát! :D

Katinkababa: egyetértek,pont így gondolom én is! De nem tudom mi lesz velem,ha így maradunk... Az a terv,h. legközelebbi kórház, épp ügyeletes orvos és így fog. sincs,ott hogy gondolják majd? :oops: :( Lesz, ami lesz!

Julcsi: vigyázz magadra,nehéz lehet ennyi nyavalyával! :(

Cicus

Kép
cicus78

bogi na itt van mit látni :D nagyon szép képek és szerencse hogy ennyire hagyta magát "fotózni"

cicus jaj szegénykém most aztán minden bizonytalan lett a számotokra....ügyeletes kórház ügyeletes dokija...azért szerintem menjetek el abba a kórházba és nézzetek körül mi a helyzet...és most akkor a fizetős dokidhoz már nem is mész vissza többet?vagy szülésig még oda jársz?hogy tervezel?

én azt hiszem ma elmegyek a klinikára szülés felkészítőre...remélem nem megyek potyára...oda telefonáltam de csak egy életunt öreglány vette fel és a mondatom közepén lerakta a telót :? de a lényeget megtudtam hogy du 4kor van minen csütörtökön...

Kép
menion
Budapest

julcsi sajnálom a kezedet a páromnak is ez van éppen...most szabin van és így szépen gyógyul neki de szerintem ahogy visszamegy a melóba megint bedurran majd...gondolkodunk mit tudunk tenni de új munkát a mai világban találni :roll: :cry:

Kép
menion
Budapest

cicus nem tudom az emlyik kórház lenne neked ami közel van de ha gondolod megkérdezem az én orvosomat hogy vállal-e téged....az enyém ahogy kivettem abszulút nem idegenkedik a császártól és tudod epidurált is csinál és a sebészeti részekhez is nagyon ért...kollégáktól tudom hogy nagyon szépen varr és hát az se elhanyagolható szempont hogy egyszemélyben a fájdalom csillapítást is meg tudja csinálni...nem kell altató orvos talán...és "c"kategóriás uh specialista....
ha szeretnéd megkérdezem nagyon kedves volt hozzám pedig én is bőven félidő után jelentkeztem nála...
a rendelője a nyugatinál van és a SOTE I-en dolgozik....

Kép
menion
Budapest

cicus: én is azt tudom ajánlani amit menion...a dokim magánrendelője szintén a nyugatinál van... és a Máv-ban dolgozik, sebész orvos is, most császározták a feleségét...szóval átérzi a pici-baba, mama-baba gondokat...egyébként Lukit is nála szültem...gondold át!!!

Kriszta

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: