Sziasztok!
Köszi mmindenkinek a babakocsi témához a segítségeket!

Végül megvettük!

Bár még mindig nem tudom, pontosan milyen típusú, mert régebbi és nem találtam már semmilyen honlapon.
Moncsy!
Amit beraktál linket, ott van hasonló, olyan ami hatvan valahányezres, szóval mégsem az a 100 ezres volt. Nem lehet belőle semmit kivenni, hanem 4 fokozatba dönthető, teljesen vízszintesbe is.

És nem lehet ugyan átforgatni a tolókart, de egy zseni vagy

, mert a tetőt teljesen át lehet, így tényleg csak megfordítom benne a babát. Tegnap kicsit ez volt rossz érzés, hogy megvettük, mert tényleg jó vétel volt 20 ezerért, és úúúúúgy akartam, hogy felém nézzen a baba még kicsinek, ráadásul olyan hibái vannak, ami nekem nem annyira számít. (pl. az egyik első kerekén letört a rögzítő, elvileg csak bolygósítva lehetne használni, de kipróbáltuk és ha a másikat rögzítjük akkor úgy is rögzül, úgyhogy no problém. Meg lábzsákot kell hozzá még venni az nincs, ilyesmik) De így már minden oké!

Még egy hordozót kell venni, meg kengurut szeretnék, és az utaztatása megoldva!
Pagika!
Ha most lett volna a mensid, akkor tényleg ne aggódj, sokan mondták, hogy ilyenkor előfordulhat, mert a szervezeted emlékszik rá. (hogy ez biológiailag miért van így, azt ne kérdezd!

) Én már eleve felírtam, hogy mikor kellene megjönnie, hogy ha esetleg vérzek, akkor nem pánikoljak be nagyon. MÉg együttlét után is előfordulhat állítólag, de én ezt is megúsztam még eddig.

Gondolom nektek meg nem is lehet ikrekkel, vagy igen?
Kórházi adminisztráció!
Én eddig (most ezt lekopogtam

) még úgy vettem észre, hogy nekem egyszerűbb bejárnom a kórházba, mint ha az sztkba járnék. A védőnőnél beszélgettem itteni kismamákkal és mondták, hogy katasztrófa időpontot kapni a kórházba, volt hogy telefonon nem is sikerült és személyesen kellett bemenni, de én is láttam amikor a váróban ültem, hogy egyfolytában csengett a telefon. Nem irigyeltem az asszisztensnőt. (viszont ennek ellenére kedves volt, ami manapság már ritka) Szóval mindenhova beutaló kell stb. Én meg eddig csak bementem, a doki az első vizsgálat után rögtön küldött vérvételre, semmi beutaló, meg az afpre sem kell, csak bemegyek a lelettel leveszik a vért és kérek 2 héttel későbbi uh időpontot. És állítólag majd ha kell ctgre menni és van választott szülésznőm, akkor ott sem kell sorbaállni, hanem csak a szülésznővel megbeszélek egy időpontot. Hát remélem, hogy ezentúl is minden simán megy majd!
Hendegabi!
Nálunk apás szülés lesz, míg apa el nem ájul!
Kálcium!
Azzal óvatosan szerintem így tabletta formájában, mert én is elkezdtem szedni még anno, amikor meg voltam győződve róla, hogy gyorsan romlanak a fogaim (azóta már a doki megnyugtatott, hogy nem így van

), de a fogdoki azt mondta, hogy a nőgyógyászt kérdezzem meg, mert ha nem annyira fontos, akkor nem kéne szedni, ugyanis vesekövet okozhat, az meg senkinek nem hiányzik gondolom a baba mellé...

Inkább ajánlatos a természetes kalcium, tej (aki bírja persze), tejtermékek, stb. még rengeteg másban is van.
Jók a pocakfotók!
Norka!
Ez jó ötlet, mindig lefotózni, én is elkezdem, hogy lássam a változást, mert így hogy minden nap nézegetem, nem nagyon veszem észre.

Viszont pár napja nekem is fájogat a hasam, férjem aggódik is, de én megnyugtattam, hogy ez természetes, no meg nem is fáj annyira.
Anyagirl!
Sajnos én sem tudok mit hozzászólni a pánikbetegséghez, egyszer volt nekem is a fogászaton, vagyis csak elindult valami rohamféle, de szerencsére meg tudtam magam nyugtatni. Az volt, hogy a bölcsességfogamat húzták volna, de nem hatott a fájdalomcsillapító. Amikor már a sokadikat adták be, akkor meg az annyira erős volt, hogy a torkomban is éreztem a zsibbadást. Doki meg elment, hogy várjunk míg hat. Én már a mentőbe képzeltem magam és nem sokon múlt, hogy nem kezdtem el kiabálni, hogy nem kapok levegőt. De aztán lenyugtattam magam szerencsére. De nagyon rossz élmény volt.
Viszont írhatnál olyan dolgokról is, ami pozitív az életedben, ahhoz tuti hozzá tudnék szólni!

Olyan gyorsan tudnak itt kialakulni új témák, nyugodtan dobjál fel egyet!!
007!
Mindjárt hívom a klinikát a torna miatt, aztán majd leírom mi volt!
Vizsgázóknak kitartást és egy kalappal!!