Jó reggelt!
Ezennela diétázók kedvéért befagyasztom az összes eperturmixot és jégkrémet és minden más nyálcsorgatásra alkalmas irományt!
Én megpusztulnék ha most kéne diétáznom! Jajjj kitartás mindenkinek ,akinek kell!
Melcsi! Te meg nehogymár magadat hibáztasd! A dolog nagyon egyszerű, ahhoz hogy a szervezeted eltűrje a "testsejtidegen" babócádat odabent, a kilenc hónap alatt szép fokozatosan morzsolja le az immunrendszered!!!
Én rajtam ilyenkor a fosóshányós virusok fognak, amire amugy tök immunis vagyok, de terhesség alatt tuti elkap vagy kétszer!

Gergővel amiko rterhes voltam, egy ilyen virus alkalmával 3 nap alatt lefogytam 7 kilót!

Szabadalmaztatni kéne, nem?
És már így is egy hősnő vagy, hisz mindent megteszel annak érdekében hogy ne árts a picinek! Hajrá, gygyulj meg!
Niki ez még valóban zárt méhszájat jelent! Csak rövidült és puhult!

Szegény Emmácska akkor íg yhiába próbálkozott olyankitartóan, hátezért nem ment neki! De azért büszkék vagyunk rá! És mit mondott a doktor így biztos császár lesz??? Felkészültél rá lelkileg? Meg Emmust is készítsd fel rá, nehogy megijedjen!
Vagy azért még négykézlábazol serényen hátha megfordul???
Azért én úgy örülök, hogy az én kis bocikám egy pillanatig sem volt popsival lefelé.... emlékszem nagyon sok aggodalmat okozott nekem Gergő, ő 36-37 héten méltóztatott megfordulni!
Mondom ezt most, aztán jövőheti UH-n kiderül hogy popsival lefelé van!
Képzeljétek tegnap mire apa hazaért, olyan de olyan rosszul lettem, hogy nem is tudtam vacsizni velük.. remegtem, szédültem, hánytam szóval volt minden. Mikor jobban lettem csak az eperturmixot ittam meg. Majd éjfélkor arra ébredtem, hogy azonnal éhen veszek, és gyorsan megettem Gergő maradék félszelet husiját!

Úgyhogy nem sikerült valami fényesen a családi finomságos vacsoretta. Deevvan!
Ma jön megint hozzám Laura-baba 11-18-ig anyja helyett anyja leszek! pont ebédeltetni kell, meg altatni, meg ilyenkor szokott kakilni is, úgyhogy ami nyűg van egy gyerekkel azt mind megnyerem ebben a pár órában, és persze amikor mosolygosan lehetne vele játszikázni, akkor már jönek érte!
Nincs igazság a földön!