A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006-ban akarok szülni

Koda,

Reméltem is, hogy minimum mosolyogni fogsz rajta Kép Kép Egyébként tényleg vicces fejem volt 2-3 éves koromig, mert ráadásul nagy barna szemeim voltak (vannak?)és hát mókás volt ahogy bandzsiztam. A bátyóm nagyon jó fej, de nem kímélt: sokáig eljátszatta állítólag velem, mikor egészen kicsi voltam (2-3 éves)hogy menjek már a szomszéd szobába nézzem meg, hogy nincs-e ott, én meg mentem, és hangosan kiabáltam : Nem vagy itt!!! Kép Kép

Gyöngyi,

Az Orbáncfű tea, kedélyjavító és szorongás gátló, nekem esküvő előtt javasolták, hogy ne izguljak, de bele se kóstoltam,mert annyira nyugodt voltam (a sminkesem meg is lepődött).

Amúgy tényleg pangás van, bár párszor nekem nem jött be a babanet...

Jó Veletek itt csevegni Kép És most a munkám is engedi, korábban hónapokig nem tudtam netezni a munkahelyemen annyi melóm volt...

Zita
KépKép
fidoli

GyöngyiKép
Az orbáncfű teát én is stresszoldónak ittam. Nem vészes az ize, de nem egy vendégváró teaKépKép
Mensinek van jele, a szokásos mellbimbó fájás. Néhány napon belül meg kéne jönnie. Sajnos a ciszta kitolhatja a ciklust. Így viszont ha a doki felírj hétfőn a clostit, akkor nem csúszik a hónap! De az is lehet, hogy nem írja fel vagy nem lesz meg a hormoneredmény vagy ..vagy.....

FidoliKép
Képet nem tudsz magatokról felrakni? Persze nem babakoritKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

AncsiKép
nagyon nagyon aranyos Bálint! Tényleg ilyen komoly, vagy csak úgy csinálja?Kép

Koda

Kép

Kép
koda

AncsiKép
Nagyon-nagyon aranyos Bálint! Tényleg ilyen komoly, vagy csak úgy csinálja?Kép

Koda

Kép

Kép
koda

Ancsi!
Kép
Nagyon édi a kissrác!!

Gyöngyi!
Köszi. Én meg a kislányodért vagyok odáig. Nekem nunis kell!!
Ezt találtam :
"Orbáncfű: Az orbáncfű teáját sokan használják idegeskedés, depresszió, alvászavarok ellen, de alkalmazzák bőrgyulladások, nehezen gyógyuló sebek kezelésére is. Jótékony hatással van az emberi szervezetre gyomorfekély vagy vese- és epebántalmak, továbbá idegi eredetű gyomor-bélrendszeri panaszok esetén. A száj belső sérülései ellen szintén ajánlott.

A népi gyógyászatban az orbáncfüvet (orbáncfű olajat) reumás fájdalmak enyhítésére és egyes bőrbetegségek kezelésére használják. Köszvény, furunkulózis és egyéb gennyesedések, felületi-külső vérzések esetén használták."

Hú, Koda! Nagyon-nagyon jó ez a doboz. Ügyi vagy!

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13

Koda,

NAgyon szép ez a doboz. A saját két kacsóddal készítetted Rimarnak? És milyen alkalomból?
Képet talán fel tudok tölteni, megpróbálom...

Ancsi,

Nagyon édes Bálint, de jó Neked Te már tudod milyen lehet egy ilyen édes kis fickó MAMÁJÁNAK lenni....

Holnap nem leszek, csak legközelebb hétfőn, mert képzésen vagyok. Hát addig is jó 7végét Mindenkinek.

F.

Zita
KépKép
fidoli

Ancsi!

Utolag is nagyon sok boldogsagot,egeszseget,gyermekaldast kivanok szulinapod alkalmabol!Kép
Nagyon aranyos a kisfiad es milyen jol tud internetezni!!!Kép

One!

EN ezt talaltam:neurotikus,depresszios tunetek kezelesere,gyomor es belfekelyre,belso es kulso verzesekre,vese,epebantalmak ellen,kulsoleg nehezen gyogyulo sebekre,borbantalmakra,oblogetokent torokgyulladasa,fogyinygyulladasra
Anyukam itta hajdanan,volt egy idoszak amikor elegge ki volt es ezt ajanlottak,amugy tenyleg nyugtat.

Koda!

Ne aggodj emiatt,ezt tenyleg lehet orvosolni gyerekkorban,es lehet,hogy o nem is fogja olyan tragikusan felfogni.
Emlekszem gyerekkent a baratnom szemuveget kapott es en is mindenaron azt szerettem volna es direkt rosszul olvastam a betuket.Szerencsere rajott a dokineni.Kép
Sors fintora,hogy most meg kell hordanom szemuveget vezeteshez.Kép

Sajnos egyedul megyek haza,ferjem dolgozik,majd nyaron jon es utana meg valamikor oktoberben.Megigerte,hogy szulesre odaer...ketlem...azert nem egy-ket ora mire innen hazaer az ember.
Dehat ez van,ezt kell szeretni.Itt szornyu lenne nagy pocakkal 50C arnyekban,ki se tudnam dugni az orrom+rengeteg elintezni valom van otthon.Mivel par ev mulva szeretnenk majd otthon elni,probalom megszervezni az ehhez szukseges dolgokat.

Virag!

Ne aggodj! Ha ugyis azt terveztetek hogy vesztek ujakat,akkor ez csak egy jel,hogy nehogy elfelejtsetek!Kép

Fidoli!

En a kavet azert nem merem inni,nem is kaveztam ,teas vagyok...csak tenyleg fura,ahogy Virag is irta, hogy o terhesen kivanta a kavet meg.Imadom szaglaszni az espressot,de csak szaglaszom.
Ugye,hogy telnek a napok,kitartas!Kép
momo35

na végre!Csak most jutottam ide, hihetetlen, hogy mennyi minden összejött mostanában.
Próbálok bepótolni mindent.

Virág!
Én az olajsütővel jártam így.Képzeld, az első használatkor egyszerűen elolvadt az alja belül!Kifolyt az összes olaj.

Fidoli!
Én is üdvözöllek közöttünk!Mindig örülünk az új csatlakozóknak, gyere gyakran.Gratulálok a babádhoz,és szorítok neked.Örülök, hogy nem vagyok egyedül a korommal, én a 30-at töltöm az idén és szintén az első babát várom, bár szerintem nekem ez a legideálisabb idő.

Koda!
Sajnálom a kisfiadat, de tényleg jó, hogy most derült ki és nem később.Ügyes vagy hogy észrevetted!
Hú, már kész is vagy a dobozzal?Ez aztán gyorsaság! én még nem fejeztem be a képet, bár nem sok van már belőle.

rimar
rimar

Titi!
Én is nagyon szerencsés vagyok, mert a kis férjem sokat segít a háztartásban.Neki ez természetes dolog, így lett nevelve.Porszívózik, takarít, pakol...stb, mosogatni mondjuk nem kell, mert van gép(nekem a mosogatás a mumus).Hozzáteszem azért, hogy amikor neki van segítségre szüksége, pl hűtővízcsere a kocsiban, ásás, fűnyírás, vakolás bármi, akkor én is ott vagyok teljes mellszélességgelKép
Hú, nagyon nem irigyellek, amiért titkolóznod kell!Én nem tudnék, az biztos.

Momo!
Én kávézok, de csak reggel és nagyon gyengét.Én hagyom, hogy diktáljon a szervezetem: az első két hónapban összerándult a gyomrom még a szagától is, de mostanra elmúlt.És nekem is elég lent van a vérnyomásom, úgyhogy nem árt.

rimar
rimar

Helló Lányok! Megjöttünk! Képzeljétek a dokim készített 4D-s felvételt, és nem kellett fizetni, mert kísérleti stádiumban van még az osztályon.Egy képet kaptunk, igaz fekete-fehér, de aférjem felvette videóra és majd arról is rakok fel de azt egy kicsit bonyolult, és most Tv-t néz.
Egyépként minden rendben van, úgy meghatódtam elsírtam magam, amikor láttam hogy emelgeti a kis kezét, meg nyitogatja a száját.
Az eredmények is jók, csak sajnos nem tudom háány centi hosszú, mert az külön nincs kiírva.
A nyaki redőnk 1.3 mm tudja valaki hogy az jó -e , én azt hallottam 3mm alatt jó.
puszi még jövök.
Kép

KépKép
eszterke80

EszterkeKép
Jaj de aranyos! Nagyon örülök, hogy minden ok!
A nyaki redő tökéletes!
Gratulálok a picurhozKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Koda! Köszönöm!
Egyépként az én szemem olyan rossz ha kiveszem a kontaktlencsém , nem találok haza.....és ha kiskoromban lekötik a szemem most semmi bajom nem lenne...
Hétfőn én is a kórházban leszek, tanácsadáson.

KépKép
eszterke80

Na, Lányok,
Végre idejutottam.

Eszterke,
2 mm a határérték tudtommal. Szóval nagyon jó vagyok. És micsoda képKépKép

Lányok,
Ha az illatáért annyira odavagytok a kávénak, annyi koffeinmentes fajta van. Én bevallom imádom a kávét és inkább vettem, had igyak többet, mint napi 1. Tudtommal a koffein van rossz hatással a babára.

Koda,
Ne izgulj, inkább derüljön ki most, mert ilyen pici korban állítólag ki tudják kezelni.

Ancsi,
Nem semmi a kis pasi! Ja, és tényleg boldogat és még jó soakt. És csak azt kívánom Neked, amit magamnak is kívánnékKépKép

De a lényeg.
Doki, naygfiamat is vinni kellett 5 éves státuszra. Lemázsálták, magasság, fejkörtérfogat, mellkas vérnyomás. Aztán, kezébe adtak egy ceruzát és közölték vele rajzoljon egy emberkét. de nem ám pont-pont-vesszőcske, hanem legyenek ujjai, könyöke stb. Szegény fiam teljesen bepánikolt és nem rajzolt semmit. Szóval vihetjük nevelési tanácsadóba. Erre meg közölte a nagylegény, hogy Õ oda nem megy.
Oltás,
Azt mondták, az új oltási rend (november óta van), meg oltóanyagok annyira jók, meg sem érzi a baba. Se hőemelkedés, se nyűgösség. Maximum sírás. Hát Lányok, Pici hercegnő negyedórát üvöltött a szurik után. Szegénykém azóta csak kézben és persze anya a legjobb. Alig eszik és szerintem legalább hőemelkedése van. De szegény annyira hisztizik ha letesszük és el kezdjük vetkőztetni, hogy nem tudtam megmérni neki. Azért kapott egy kúpot legalább fájdalom csillapításnak, erre megkapja és egy perc múlva hatalmas rotyogás. És képzeljétek, ugyan kakilt, de nem jött ki a kúp. Szószerint végig kutattam a pelust, de kúp az sehol. Na, reménykedem, hogy holnapra rendbe jön a pici lelke. Mondjuk szóltam, hogy segítsenek lefogni, mert én nem szeretnék még oda se nézni...

És még mielőtt megint elfelejtem, az újakat sok szeretettel köszöntöm. Na, megyek simogatni, meg ringatni...

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

Sziasztok Lányok!!

Végre itt vagyok ismét, és alig bírom pótolni az elmaradottakat...

Először is Ancsi ez neked sok-sok szeretettel:
Kép

Juci,
csodás a kép!!! Nem csodálom, hogy boldog vagy miatta!
Lehetséges, hogy élnék azzal a soproni színház lehetőséggel, csak ahhoz találni kéne időpontot, meg szállodát, és elvinném apát egy hétvégére édes kettesbe Kép

Eszterke,
gratula a képhez és a babácskához... Örülök, hogy minden rendben volt az uh-n!

Az újakat szeretném szeretném üdvözölni, bár ahogy elnéztem szinte mindegyik jobban ide illik ebbe a fórumba, mert én már nem fogok 2006-ban szülni ugyebár... Kép

Mesi,
hogy vagy? A kismamarucikat én a helyedbe márcsak azért is odaadnám, hogy visszakérhessem jó hamar!!! Kép Ez olyan mint a busz, hogyha rágyujtasz akkor biztos jön... Kép
Tudod, messze nem próbálkozok annyi ideje, mint te, de asszem tudom, mit érzel. Egyre inkább azt hiszem, hogy nem fog sikerülni nekem se egyhamar.

Elméletileg ma kellene peteérésemnek lenni, de a reggeli hőm még mindig csak 36.4
Ja és vettem PG53-at. Vagy én csinálok valamit nagyon rosszul, vagy a szervezetem hülye! Menstuáció utáni napokon olyan kristályos volt, hogy el sem hittem, és most, hogy közeledik a peteérés, nagy semmi van rajta Kép
Juci, ez neked hogy volt? Segíts!!!!!

Koda,
tudom, hogy milyen rossz lehet most, de tényleg arra gondolj, hogy igy legalább segítenek! És büszke lehetsz rá, hogy észrevetted!!! ...mert JÓ ANYA VAGY! Kép
A dobozra irigykedem. Csodaszép!!! Nagyon ügyes kezed van!

Engem ki is hagynátok a találkozásból? Pedig Vivim a piciket biztos szívesen elpesztrálgatná! Kép

Pusz,
Ági

Szerintem ma már megyek aludni, mert még holnap meló...
Jövök amint tudok!
csné

Eszterke!
Jaj, de jó a kép! Nem csodálom, hogy ilyen boldog vagy! Örülök, hogy minden rendben.

Ági!
Hát igen, én szívesen odaadnám a rucikat bárkinek, eki hasznát venné, de nem kell senkinek Kép
Na mindegy, meghirdetem a vaterán meg a teszveszen. Akkor majd legalább valaki fogja tudni hasznosítani.
A talira meg várunk, konkrét időpont nincs. Egyébként rájöttem, hogy a Margit sziget is jó nekem, emrt az 1-es vilingerrel hátulról meg tudom közelíteni.

ZSeppy!
Szegény kicsi lány! Én is az új oltásokat kértem Zsoltinak, bár nekem fizetnem kellett értük (7800 FT/db), de mi tényleg nem lázasodtunk be, meg nyűgi sem volt. Lehet, hogy ez inkább lelki eredetű nála, hogy lefogták, meg minden. Nem? Én se bírom, amikor Zsoltit szúrják.

Lányok!
Ma reggel 8-ra megyek egy új pajzsmirigy dokihoz a Kútvölgyi Kórházba. Tessék drukkolni nekem!

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13

Tücsök!
Oké, drukk, drukk.
Én sem igazán értem, hogy miért akarsz ennyire megszabadulni a ruciktól?De ha ennyire ragaszkodsz hozzá, a barna halásznaci érdekelne,mert növekvő pocimra nem igazán sikerült még találnom olyat ami illik is hozzám.Ez jónak tűnik.Mekkora?Én kb 38-as méretű vagyok, írd meg az árát és megbeszéljük.
Meg aztán, ha netán hirtelen szükséged lesz rá, vissza tudom adniKép

rimar
rimar

Sziasztok!

Jaj, tegnap nem tudtam jönni, pedig nagyon fontos lett volna.
Nem fogjátok elhinni, mert számomra is hihetetlen, de tegnap két teszt (Gabriel, Medi Lab) is pozitív lett. Az egyiket reggel csináltam, a másokat délután. Hihetelnem nem??
Nagyon örülök, de persze bennem van rendesen a félelem is a hétvégén beszedett algopirinek miatt.
Igaz furcsa volt, hogy mikor a Rezi pelusát cseréltem egyik reggel, akkor majdnem rohantam a WC-re, de erre nem gondoltam.
Remélem terhesség. Mert az egyik teszten azt írták, hogy akkor is nagy a HCG a szervezteben, ha méhen kívüli a terhesség vagy ha ciszta van.
Jaj, mostmár nagyon várom a jövőhetet, mert akkor elmegyek a dokihoz. Persze addig marad a bizonytalanság, és a félelem.
De ezt leszámítva nagyon boldog vagyok.
Majd még jövök.

Gyöngyi

Kép

Kép
oné

SziasztokKép

GyöngyiKép
NahááááááááááááááááátKép Ez aztán a meglepetés! Bár a hőd alapján én gyanítottam! Ja és annyit, hogy nekem ugyebbár van cisztám, de a teszt totál negatív lett! Csináltam egyet, hogy a gyógyszereket be tudjam szedni.
Szóval 2 teszt nem tud hazudni! Ráadásul a legjobb fajtákból! Na, akkor tényleg jól megijesztett a dokibácsidKép Gyorsan teherbe estél, nehogy menni kelljen hozzáKép
Az algopirin miatt meg ne aggódj! Nincs magzatkárosító hatása!
Örülök neked, de ha megengeded, nagggggyon írigy vagyok mostKép

LányokKép
nagyon köszönöm a dícséretet a dobozraKép Aranyosak vagytok!

MesiKép
Hát hogyne drukkolnánk! Nagyon várom a híreket!

ZseppyKép
Jaj szegény kicsilány! Remélem mára rendeződik a dolog! Én is mindig anyukámmal mentem oltásra, mert nem bírtam nézni, ahogy abba a pici popóba beleszúrják a tűt. Bár Marci soha sem sírt a szurik miatt, esetleg egy-két könnycsepp volt.

EszterkeKép
Mikkora kell menne a tanácsadásra? Nekem délután van rendelés 13-19 óra között.

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

GYÖNGYI!!!!!!!KépKép
JAJJJDE IZGIIKép GRATULA!!!KépKép

Ne izgulj, az algopirinnek nem lesz semmi negatív hatása!!
Ez nem ciszta és nem is méhen kívüli terhesség! Ne ijedezz! Ez egy bébikeKép
Jajj de örülök!!Kép
Kép

Gyöngyi, meg ezt is NekedKép küldöm:
Kép

KépKép
KépKép
régiancsi

sziasztok!

ágiKépKépKép el se hiszem már megint igazam lett!nagyon örülök neked!ez szuper!baccus ilyen jo hirre jönni ez tök jo még a szemem is könybe lábadt!

tücsi megy ezerrel a drukk és remélem megnyugtat ez a dokiKép

ági pé-nél a hödnek lent kell lenni ugyhogy akkor jo az a 36,4 nem?szerintem ne a höt figyeld hanem a pg53at és akcio akcio akcioKép

eszter ugy irigyelek!nagyon aranyos a babádKépkislány lesz?KépKépKép

zsepy nálunk is már olyan oltás van és tényleg nem érzi a gyerek meg nem lesz lázas nyügös töle!de viszont majd csak 3honaptol ugyhogy a következö jo lesz!nálunk is elsö két havi volt a gáz de láz igy se volt csak sirás!de az szerintem azért mert szokatlan egy picibabának!

rimar!mikor raksz nekünk képet?neked is már nő a poci ugye?arrol is kérünk ám képetKép)mennyi minden kell töled mi?lassan már nekiáll mocorogni ám a kisbabádKépugyhogy nagyon figyelj!

koda te aztán nagyon profi vagy!honnan tudod a nyakiredöt?meg ugy eyáltalán mindenbe tök okos vagy nem vagy véletlen dotornéni?csak elölünk még titkolodKépamugy a doboz nekem elözö képen jobban tetszettKép (te is rajtvoltál ugy jobb volt mert alkoto és alkotás egyképen)

momo legyen igazad a gyürüvel kapcsolatba!

képzeljétek tegnap beleivodott szerintem ez a gyürütéma a tudatalatimba és egyfolytába kötekedtem a férjemmel de estére megjavult mindenKép.)KépKép

titi merre van?tegnap délelött ota nem ir tud rola valaki valamit?

anita bufo ti merre vagytok????

Virág
Kép
Kép
virág22

Lányok, köszönöm mégegyszer nektek a szülinapi jókívánságokatKépKép

Nahát, van még egy zebrás kismamánk!!
Kép

KépKép
KépKép
régiancsi

VirágKép

Nana, csak semmi kötekedésKép

Egyébként érdekes ez a babonás téma, mert azt hiszem tavalyelőtt leesett az esküvői képünk, ripityára töröttKép én is frászt kaptam, hogy hűha válni fogunk, aztán tavaly tényleg majdnem el is váltunk...Kép
De csak majdnem!Kép Most mégis együtt vagyunk és bébikét várunkKépKép

Tényleg, honnan lehet látni a nyaki redőt méretét? Nekem nem volt ilyen adat a leletemenKép

Titi tényleg eltűnt...

Eszterke, de édi a képKép

KépKép
KépKép
régiancsi

Köszi, lányok olyan aranyosak vagytok. Remélem tényleg igazatok lesz, és nem lesz semmi gond.

Koda!
A doboz egyszerűen szuper lett. Ügyes vagy

Zseppy!
Remélem már jobban van a kislányod. Ahogy írtad a kúp utánni kakit, olyan jó mosolyogtam rajta. Nálunk az első Oltásnál pont így volt. Pesrsze utánna izgulhattam, a láz miatt.

Tücsi!
Mennek a drukkok.

Na rohanok, mert nincs vizünk, és most jön a szerelő
Gyöngyi

Kép

Kép
oné

VirágKép
Nem Gyöngyinek akartál gratulálni véletlenül?KépKép Biztos elírtadKép
És hogy honnan "tudok" olyan sokmindent? Onnan, hogy én egy nagyon borzasztó nagy hipohonder vagyok! És emiatt mindennnek de mindennek utánajárok, ami egészségileg érint. Meg másokat is. Így képes vagyok beleásni magam mindenféle egészségügyi témábaKép Meg kérdezek az orvosoktól. Szóval nem vagyok egyszerű eset.Kép
És aranyos vagy, hogy engem is látni szeretnél a "művem" mellett, de akkor nem fért volna rá a képre a doboz. Így is alag tudtam lefényképezniKép

koda

Koda

Kép

Kép
koda

Koda doktornő!Kép
Megnéztem az UH-leletemet, találtam egy olyat, hogy NT=2 mm. Ez lenne az??
Ugye nem sok? (mellette az van, hogy normális érték)

köszi,
Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi

Sziasztok!!!

Itt vagyok ám, csak tegnap elég zsufi volt a nap, tudjátok, ma meg jönnek a vendégek... szóval otthon csak takarítás+főzés, egyszerűen nem tudtam jönni.

De milyen jó is ilyen jó hírre érkezni!!!

Onéééééééééééééé!!! Tiszta szívből gratulálok!!!!!!! Látod, mondtam én, hogy hamarosan jönnie kell egy újabb babásnak!!! Kép Istenem, de boldog lehetsz! Ez annyira jóóóóó!!!

Mesi, drukkolok én is Neked! És tudod, hogy engem érdekelnek a rucijaid, csak nem akarom, hogy tényleg megbánd. Részemről a kék felsőidre és a tunikádra lecsapnék, nagyon tetszenek! Remélem, a méretek is jók volnának. Az árakat majd légyszike írd meg, akár mailben, akár itt!

Zseppy, remélem, jobban van már a kislányod!

Koda, gyönyörű a doboz! Nagyon ügyi vagy! És mindjárt megyek haza, aztál talizunk végre!!! De jó volna, ha összejönne!

Igyekszem ma többet lenni, de ne haragudjatok rám lányok, ha csak ilyen ritkán tudok jönni. Ma is helyettesítem a kolleganőt is, meg aztán még megyek husit is venni estére, szóval van mit csinálni napközben. (Természetesen vásárolnom munka közben kell, mert munka után már jönnek a vendégek!!! Na, nem mintha tegnap nem lett volna rá idő, de megnéztük a vitaműsort, engem nagyon érdekelt!)

KépKép
titi_27

ancsi ne ijesztegess még a végén szivrohamot kapok!

tényleg ha már itt tartunk titi irta valamelyik nap hogy ugy gondolja harmonkikus a kapcsolatunk!na hát ez nem igaz sehogy semKépmi mindig veszekedünk(igaz öt percre)de nincs olyan nap mikor ne balhéznánk valaminKépamugy két éve mi is majdnem elváltunk de hál isten nem!haza is mentem sirva váltunk el egymástol és egyhétre rá telefonáltam neki hogy jöjjön értem!a válás anyos miatt lett volna!de azota férjem jobb belátásra tért és mi vagyunk az elsök!ugyhogy nem harmonikus a kapcsolat ez nem jo szo de szuperül megvagyunk (le is kopogom)olyan "zsák a foltját" vagyunk mi ketten

koda tényleg elirtam mert mindig vagy onét vagy csnét szoktam irni most meg tessék nevet akarok és riktig másikat irom!

gyöngyi bocsiiiii a gratula neked ment!

Virág
Kép
Kép
virág22

Virág, na ne már! De tudod, igaz közhely, tökéletes kapcsolat szerintem nincs. A lényeg, hogy mindenki találja meg azon párt, akivel le tud élni jóban-rosszban egy életet. Mi is összezörrenünk néha. Bár az általában úgy néz ki, hogy én húzom fel a férjem, ő jól kikiabálja magát, én csöndben hallgatom. Aztán mikor lehiggad, akkor odajön és megölelget, mert rájön, hogy hirtelen volt. Igen, az a jó szó rá, néha kicsit hirtelen haragú. De attól még nagyon szeretem, mert nagyon jó ember!

Hát, biztos hogy mindenkinél vannak problémák, hol kisebbek, hol nagyobbak, lényeg, hogy tudjuk őket megoldani, és akkor nincs gond.

KépKép
titi_27

titi!nem azt mondtam hogy szörnyü a házasságunk csak nem olyan hogy se egy veszekedés se egy ajtocsapkodás!(az én férjem meg igenis megér egykét ajtocsapkodást amilyen jo pasi kivül belül)de ez mindenhol van ha nem akkor valaki hazudik vagy képzeleg!nálunk is ilyen a vita csak pont forditva ö huz fel és én kiabálok de mondom ez öt perc aztán mintha mi sem történt volna dúl a szerelem!Kép
a válás azért lett volna mert anyosom nem látta a fiamat már 8 honapja és haragba voltam a sogornömmel ö meg jött dresdábol és ugy votl mi megyünk ki elé vonatra hogy láthassa unokáját errekevertek összevissza hogy mégse mi menjünk aztán ide jött a városba felhivta a férjem menjen le a mekihez mert ott találkozhatnak(mert én nem beszéltem sogornömmel),de azt egy szoval se mondta hoyg a fiamat vigye magával aztán vártam hogy majd felugrik erre nem jött!a férjem meg még öt védte!aztán felhivtam anyost elküldtem a francba és másnap hazamentem!de ebböl is látszik hogy nem velünk volt a probléma!de hál isten egy hét mulva már ujra itt voltam!most ugyanez aszitu csak a másik sogornömmel meg anyossal!de mostmár ugy vagyunk nem érdekel minket anyos elvagyunk nélkülük és csak hárman!meg hát ott az én családom ugyhogy szeretetbe nincs hiány!

bocs hogy fárasztottalak titeket csak gondoltam leirom hogy nehogy azt hidjétek szörnyü a házasságunk vagy mi vagyunk hülyék!ebbe a házasságba a problémák nem velünk vannak hanem férjem családjával!de mostmár ugy van hogy ebböl a családbol nem kérek!nekem egyedül a férjem kell!!

Virág
Kép
Kép
virág22

Virág, értem... de én nem is gondoltam azt, hogy szörnyű volna a házasságotok, épp ellenkezőleg. Hát épp ezért kezdtünk erről beszélni.

Szörnyű lehet azért az, ha ilyen külső tényezők miatt tör ki a vita. Nem irigyellek, de neked tényleg a férjed az első. Nagyon nehéz lehet ez a helyzet. A napokban kerültek egy olyan helyzetbe, amikor vívódtam a férjem és az anyósom között, aki ráadásul a főnököm is, és nagyon nehéz ez a szitu! A férjem amúgy általában azt vágja az orrom alá, hogy nem állok ki mellette! És tudod, igaza van! Pedig nagyon szeretem, viszont nem tudok neki mindig igazat adni. Persze, nálatok kicsit egyértelműbb a helyzet.

Lényeg, hogy Te tudod most már ezt kezelni, pedig ez nem lehet könnyű. Tudod, az nagyon jó, hogy a férjed is tanult ebből az egészből, és kiáll melletted, ez a lényeg!

KépKép
titi_27

<font size="+2">ÁGI ÜZENETE:
</font>

GYÖNGYI, ezt el sem hiszem!!! Látod, annyira nem bíztál benne!! Kép Kép
Mostmár tessék vigyázni magadra, nem lehet semmi baja a babucinak ott benn!

Mesi,
Várom nagyon hogy mit mondd a doki neked! Jó lenne már, ha nekünk is baba lenne a pocinkban! Kép

Nekem a hőm szép lassan elkezdett felmenni, ma reggel már kemény 36.5 volt... Kép A PG53 meg negatívat mutat folyamatosan mostanában... Kép Egyre jobban el vagyok keseredve! Kép

pusz,
ÁGi

Koda

Kép

Kép
koda

AncsiKép
A 2 mm is tökéletes. 3 mm alatt kell lennie a 11-12. héten. Addig nem vizsgálódnak tovább.

Titi, VirágKép
Ne izguljatok, mi is állandóan vitatkozunk. Főleg énKép Írtó nagy lepcses szám van. Néha meg is veremKép De mégis tőle akarom a tesót isKép

TitiKép
Bizony, hogy találkozunk! Nagyon várom márKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Lányok, tiszta jó, ma már 10+6 vagyok!!! Kép Már alig 1,5 hét és megyünk a dokihoz! Akkor ezek szerint a 12 hetes UH-n mérik a nyaki redőt... segítenétek? Mit takar ez? Ezzel szűrik a Down kórt? Vagy tévedek? Sajnos én nem vagyok ezzel tisztában. Mi jön utána? Megint vérvétel?

KépKép
titi_27

Sziasztok!

Gyöngy!
Gratulálok!!!KépKépKép

Titi!
Magzati fejlődési rendellenességet szűrnek a 12. héten, ez a nyaki redő vizsgálat. Ha gond lenne vele, akkor speciális UH-ra és vérvételre küldenek, esetleg magzatvíz-vizsgálatra. A Down-kór szűrése 35 év felett "kötelező". Ez megoldható speciális UH vizsgálattal+vérvétellel, de itt is csinálják a magzatvíz-vizsgálatot. Utóbbi esetben 1% a vetélés kockázata.

Ha a 12. héten minden OK, akkor a 16.heti AFP következik.

A pg53-mal kapcsolatban: nekem is mindig ciklus elején (7-8. nap) mutatott PÉ-t, aztán néha ciklus közepén is.

Cupicica
cupicica

Értem Cupicica, köszike a felvilágosítást! Kicsit izgulok, vajon minden rendben lesz-e. Az ember nem tudhatja, hogy odabent jól van-e a kis csöppség!

KépKép
titi_27

Sziasztok!

Oné
Ez nagyon szuper! Gratulálok!Kép Úgy látszik kicsit be kellet ilyeszteni titeket és tessék minden összejön magától. Kíváncsi vagyok a doki mit fog szólni a jövő héten. Gondolom elmégy?
Két teszt már nem csalás. A férjednek elmondtad már?

Zseppy
Hogy van a lánykád, megnyugodott? Lett valami mellékhatása a szurinak?

Eszterke
Nagyon gratulálok ehhez a szép babához! Jó a kép!
A nyaki redő tökéletes.3mm alatt jó, tehát ne aggódj.

Ancsi
Utólag is nagyon boldog szülinapot.Kép Igazán aranyos a párod.

Mesi
Drukkolok a doki miatt. Remélem ő sokkal rendesebb lesz mint az előző. Tessék bezsámolni mi volt?

Virág, Titi
Kicsit megnyugtató, hogy másnál is vannak viták, ezzel nem kárörvendő akarok lenni. Nekem úgy tünt, hogy itt mindenkinél minden szupi, csak az én házasságommal van baj. Bár most nincs vita közöttünk, mind a ketten megpróbálunk mindent megtenni azért, hogy ezentúl jól működjön a dolog, de fogalmam sincs meddig lesz ez így. Egy kicsit tartok tőle, ha meglesz a gyerkőc nehogy megint beleessünk ugyanabba a hibába mint most, hogy mindenki el van foglalva a napi dolgaival és a gyerekekkel és nem jut idő egymásra.
Szerintem ez az anyós és férj közötti vita mindenütt jelen van. Én még olyan családot nem láttam ahol ez nem volt gond valamilyen szinten.

Koda
Örülj neki, hogy ilyen hamar kiderült, hogy Marci szemével baj van. Ilyen korban sokkal hamarabb helyrejön mint később. Képzeld el mennyivel rosszabb volna ha néhány év múlva figyeltek fel rá amikor már iskolába jár.

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo

Kép

KépKép
eszterke80

Sziasztok!!!!
Ezt még muszály volt elküldenem.....csak bal oldalt takarja a méhlepény csak a fele látszik, olyan kislányos...

Éljen az új kismamink!!!!! Kép KépHurrrráááá!!!!
Gratulálok GyöngyI!

Koda! Én 10-re megyek sajna! Utána meg vissza dolgozni! Kép

TiTi : Te is mindíg szombaton töltöd be a heteket!Én is ! Meglátod nem lesz semmi baj!! Te mikorra is vagy kiírva?

Mesi! Mi volt a pajzsmirigyes dokinál??

KépKép
eszterke80

Sziasztok!

Bufo!
Elmondtam neki még akkor reggel. Szegény meg is ijedt, mert még aludt, én meg úgy kiabáltam neki, hogy jöjjön gyorsan.

Virág, Titi!
Nálunk is szoktak viták lenni, szerintem mindenkinél van. Érdekes, hogy régebben a férjem is mindig az anyukájának adott igazatt, de lassan két éve mindig mellettem áll, ha valami miatt nem jövök ki anyósommal.

Koda!
Iszod még a teát?

Ancsi!
Nagyon szuper képeket tettél fel. Olyan jó volt, hogy ti is így örültök. Igaz még csak nektek és a férjemnek mondtam el.

Ági!
A hőm nekem is szép lassan indult csak el, de egyik reggelre 36,8 volt és onnantól kezdve akcióztunk.

Eszterke!
Nagyon édes a kép, amit felrektál. Remélem nemsokára én is már ott tartok, ahol ti.
Testvéred hogy van? Kiengedték már a kórházból.

Tücsi!
Mi volt a dokinál? Majd mesélj.

Szerencsére már van vizünk. Valami cső volt elrepedve. Még jó, hogy nem áztunk be.

Gyöngyi

Kép

Kép
oné

Eszterke, nagyon ari a kép! De jó, hogy kaptatok ilyet! Remélem, mi is fogunk, és majd fel tudom tenni nektek.
Én november 5-re vagyok kiírva! Kép

Bufo, igen, hát ez az, tuti mindenkinél vannak kisebb-nagyobb problémák, csak nem beszélünk róla.

Mesi, mi volt a dokinál???

KépKép
titi_27

Köszönöm Lányok, aranyosak vagytok!

Gyöngyi! A Tesóm még bent van és a héten bent is marad , igaz már elmúltak azok a nagy görcsök, de még megfigyelik. Nagyon nehéz volt ez a hét, nem akarta a seduxen-injekciót, de annnyira fájt hogy már nem bírta tovább és kedden délben beadták neki.Azóta folyton azt mondogatja hogy biztosan ártott a babának. De szerintem 1 injekcó még nem vészes. A babának jó a szívhangja, ma reggel is megnézték, így valamelyest megnyugodott.

KépKép
eszterke80

Sziasztok!

Hát ilyen szuper hírre jövök!

Gyöngyi!
GRATULÁLOK! De jó! Szívből örülök nektek!

A dokit holnap elmesélem, mert ZSoltival egyedül vagyok és hosszú lenne. De nem nyugtatott meg... Kép

A rucik: Én nem pénzért gondoltam őket, hanem csak úgy. Úgyhogy annyit adtok érte amennyit akartok, he nem adtok semmit, az is OK. Akkor az a 3 lefoglalva. Hogyan adjam át őket?

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13

Tücsök
Remélem azért nem komoly a baj. Bizos lehet orvosolni, úgyhogy ne keseredj el.
Én is egyedül vagyok Dáviddal, de sajnos egészen hétfő estig. A férjem síelni ment. Eredetileg én is mentem volna, de már nem hiszem, hogy nekem ez most már használna, így itthon maradtam.

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo

Sziasztok,

Mesi, remélem nincs komolyabb baj! Olyan rossz,hogy nem tudtad elmesélni! Ugye nem azért mert nagyon el vagy keseredve!?!

Gyöngyi, csináltad közben a Fertility-t?? Nincs kedved felrakni, hogy hogy alakult a hőd? Olyan kiváncsi vagyok!!! Kép És annyira örülök neked! Olyan jó, hogy sikerült... Ma amikor magam alá kerültem (hogy nekem biztos nem lesz) akkor arra gondoltam, hogy neked is lett, pedig annyira nem hittél benne!!!

Virág, a próféta szóljon belőled, és gratulálj csak nyugodtan nekem! Jó lenne már ott tartani! Kép

Eszterke, édes a kép! Annyira csodálatos, hogy igy lehet őket figyelni a pociban!

Juci, egyáltalán nem vagy hülye, én sem vártam volna ki a sort, ha van rá lehetőség! Persze, több szem többet lát, de nem hiszem, hogy a baba is és te is jól éreztétek volna magatokat több óra várakozás után! Jó fej lehet a dokid! Kép
Sopron: Májusra gondoltunk, ezek az időpontok mennyire biztosak? Mondjuk május eleje?
Kérek majd segítséget szállásban! Jó lenne valami pancsis (uszodás) hely!
Úúúúúúú, nagyon fogok szorítani holnap!!!! Kiváncsi vagyok, hogy mit fognak majd hozzá szolni! Én rám is ez vár, ha már végre pocis leszek! Kép Irj amint tudsz!!!

Titi, november 5??? Az nemsoká itt lesz!
Amugy nekem Vivinél csináltak magzatvíz vizsgálatot... JÓ hogy van ez a nyaki redő vizsgálat! Kép
Egy ismerősömnél igy fedezték fel hogy baj van... Úgy gondolom, még mindig inkább ilyenkor!

Na, vár a kedves férjem Kép Kép
Jó éjt mindenkinek!
Holnap itt vagyok veletek!

Ági

Ja, a görbémet felrakom, hátha tud valaki valami okosat mondani! Én már tanácstalan vagyok! Kb 6.-ára vártam a PÉ-t...
Kép
csné

Szepjo reggelt nektek!

Csak beugrok mert annyi dolgom van.Kismillio elintezendo utazas elott.

One!

Biztosan terhes vagy,mas nem is lehet.De tulajdonkeppen akkor te mar hany hetes is vagy?Kép

Mesi!

Biztosan megoldhato minden problema,barmit is mondott a dokid.Fel a fejjel!Kép

Eszterke!

Nagyon edi a kep,hany hetes is vagy?Kép

Titi!

Mar tobbszor is akartam kerdezni,hogy irod tegnap hogy 10+6 napos vagy,es november 5re vagy kiirva.Ez most az utolso menzesz elso szamatol szamitva?
Mert nekem az utolso menzesztol elso napjatol szamitva november 10 a datum,de az ultrahangos kepeken meg november 4.
Jo hetveget es vendegeskedest!Kép

JUci!

A Pocok az jo nev,hugome is az volt csak ugye a cicajuk is az,igy kitalaltuk neki a Prucsok,Prucsi nevet.Ezt kettto pontos u betuvel ertsd,nem tudok ekezetet irni.

MIutan irtad,hogy milyen fagyikat szeretel...hat eloszedtem csutortok a zold citrom sherbetemet,borzalmas....hat igen,inkabb csokit ennek meg vagy karamella.

A mi kis babank Zumike nevre hallgat(szinten ket ponttal az u tetejen),de a ferjemnek baby ZUmi,mivel o az eredeti Zumi.

Jo vacsorat es biztosan szuper lesz ahogy bejelented a dolgokat ,majd meglatod!!!Kép

Koda!

DOboz tenyleg nagyon szep,ugyes vagy!Kép

Na,most mar sietek.MIndenki masnak is szep hetveget kivanok!Kép

Fak viragoznak mar????
Meg hetfon elmegyek a dokimhoz,csakhogy biztosra tudjam hogy minden rendben es utana mar utazas hamarosan.

Tegnap megneztem a hugom szulesi videojat...hat kicsit tartok tole...de olyan szep volt,vegigbogtem az egeszet.

Puszi,
MOmo
momo35

sziasztok csak beugrotam!

tegnap ota lig birok ülni menni állni!nem tudom mi van de a derekamnál meg a combom forgojánál nagyon fáj!nem tudom mi ezKép

bufo épp azért irtam le mert tényleg ugy tünik igy mindenkinek hogy huha milyen joa házasságunk közbe meg nem vagyis de tényleg szuper ha nincs a férjem családja most meg már nincs!
anyos hát nem tudom mert szerintem ilyen anyos mégegy nincs!én eddig mindenkinek azt mondtam enyém a legjobb anyos még akkor is mikor nem jött fel mert eddig azt gondoltam a lánya miatt viselkedik igy ert tényleg ugy van mikor valamelyik lányával volt akkor tök genya volt velünk amikor egyedül meg tök kedves!de most egy éve már a lányai nélkül is bunko!ugyhogy ilyen szar anyos nincs senkinek ez 100%
általába anyosokkal nem ez a baj mint nálunk hogy carik ránk hanem hogy nagyon ragaszkodnak!ö nem!
a férjem meg anyukám között semmi anyos vej rosszkapcsolat nincs!azt kapjátok ki tavaly mondtam anyáknapján férjemnek hivja fel anyját azt mondta majd hivja anyja ha akar valamit!utánna mentünk haza magyarba és anyukámnak hazafele vett virágot és ugy álitott be hogy boldog anyáknapját!jobban ragaszkodik anyumhoz mint a sajátjához!de hát anyám is jobban odavan érte mint bárki más!
na kipanaszkodtam magam!na jo nem panasz volt csak leirtam hogy senki ne aggodjon ha egy kicsit beleszol anyos a dolgaikba mert az jobb mint ha nem!

ági!oké!gratulálok neked isKép)ha feritit nézzük nagy esélyed van a babára!

eszterke gyönyörűűűűűűű!Kép

momo nekem magyarbA szept.7ét irt ki a doki németbe szept.9 ugyhogy azt a pár napot ne figyeld ja és 19született meg a fiamKép

csajok mi pont néztünk egy müsort downkoros gyerekekröl!és mondtam férjemnek hogy én lehet nem gondolkoznék rajta hogy megtartsam vagy sem hanem megtartanám!vessetek meg!de nekem ugyanolyan gyerekek söt szerintem aranyosabbak meg jobbak mint más gyerekek!egyedül azért gondolkoznék az elvetetésen mert nekik rövidebb az életük és azt nem biztos hogy kibirnám hogy azzzal a tudattal éljek!

tücsi remélem a doki jokat mondott és megnyugtatott azért nem irod még le!

na megyek takaritani meg fözni!valaki irta a kelképoszta fözeléket én meg tök utálom de most ugy kivánom!(de nincs baba mielött beleélitek magatokat) nekem ez azért van mert itt nem mindig tudok olyat enni amit magyarba!mert van mikor hiányzik valami vagy nem tudom hogy kell!

na puszi mindenkinek este jövök hozzátok!

Virág
Kép
Kép
virág22

tücsi bocs!elolvastam!jajj az rossz ha nem nyugtatott meg de remélem jobbakat mondott mint másik doki!

Virág
Kép
Kép
virág22

kisjuci!remélem minden ugy alakul este ahogy eltervezted és szuper lesz a vacsi!szerintem ennél szebb ajándékot ugyse adhatsz senkinek!ugyhogy biztos mindenki boldog lesz!

na most már tényleg lépek!

Virág
Kép
Kép
virág22

Sziasztok!
Na, itt vagyok.
Szóval tegnap:
megmutattam neki az eddigi leleteimet, erre ő megnyomkodta a nyakamat, azt mondta, hogy tapinthatóan meg van nagyobbodva a pajzsmirigyem. De nem értette a leleteket, így elküldött ismét újabb izotópos vizsgálatra (állítólag nekik jobb gépük van, mint a Szent Imrében), meg pajzsmirigy hormon meghatározásra. Az aszisztens tök bunkó volt aki csinálta a vizsgálatot, meg hát így ugye megint izgulhatok, hogy nehogy véletlenül összejöjjön ebben a hónapban. Amikor ott feküdtem a gép alatt megkérdezte, hogy beadta-e nekem az izotópot, mert nem látja a pajzsmirigyem. Mondtam neki hogy be, láthatja is a szúrást a karomon. Aztán azt találta ki, hogy biztosan valami jódos gyógyszert szedek. Mondtam neki, hogy nem szedek semmit, az Elevitet is 1 hónapja abbahagytam. Na, nagy nehezen megtalálta és megcsinálta a vizsgálatot. Fél 12-re kész lett a hormonvizsgálat is, rohanás vissza a dokihoz, mert anyu volt Zsoltival, és neki is lett volna elintéznivalója.
A hormonértékeim: Az utolsó ugye febr.27-i volt, akkor csak a TSH-m volt rossz. Most a TSH-m tovább romlott (0,4 a határ, a múltkor 0,032 volt, most meg 0,01), de most már a T3 is magasabb a határértéknél, meg a T4 értéke is nőtt.
Mutatom a dokinak az eredményeket: nem érti, ő is azon lovagolt, hogy biztos valami jódos gyógyszert szedek, mert az izotópos vizsgálat szerint a pajzsmirigyem mintha nem akarta volna megköti a jódizotópot. De a lelet alapján úgy tűnik, hogy forró göb nincs benne (a Szent Imre szerint van). Így viszon nem érti, hogy miért romlott a hormoneredményem. Megvizsgálta még1x a nyakam, a szememet, és hevesen jegyzetelt. Meg állandóan azt kérdezte, hogy a hajhulláson és a terhesség elmaradásán kívül van-e más panaszom, és csodálkozott, hogy nincs. Letelefonált a laborba, hogy a vérsavómból kell még 2 extra vizsgálat. Nekem meg azt mondta, hogy amíg ez nincs meg, nem mer nyilatkozni, és nem is ír fel gyógyszert. Ezek az eredmények meg május közepén lesznek meg. Jó, mi? Azt még a végén hozzáfűzte, hogy szerinte nem emiatt nem leszek terhes. De akkor miért? Meg miért olvasom mindenhol hogy a pajzsmirigy elégtelen működése meddőséget okoz? Ráadásul kezeletlenül hagyva még ha véletlenül terhes is leszek, akkor is fennáll a vetélés kockázata, illetve előfordulhat fejlődési rendellenesség a babánál. Hát ennyi volt.

Lányok!
Nem írtam, de van egy retró stílusú kismama farmerblúzom (ingem) is, ha valakit érdekel. Ez kb a 4. hónapig hordható csak.

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: