A 2 gyerekes munkába járós élet elég kemény. Hősiesen bevallom... Szerdán már olyan fáradt vagyk, mitha már két teljes hetet lehúztam volna egy huzamba... Pedig nem vagyok a munka hőse mostanában. Lassan biztos kapom a cseszegetést... Pláne, hogy elég sok para van melóba is. Megy a stresszelés, a hozd a számokat, nyerd a versenyt, taposs át a másikon... De meglepő módon hidegen hagy a dolog.
Most hétvégén péntek szombaton ottalvós fejtágításon voltam, az jó volt, kikapcsolódtam egy kicsit. És persze szakmai oldaról is hasznos volt.
A 12 hetes UH-ot kérdeztem én is a dokitól, aki kijavított, hogy nem 12 hanem 13... Érdekes, mert az első kettővel a 12. héten voltam... És a Hepinet oldalán is 12 hétre írják a kombinált vérvétel + UH vizsgálatot...
Majd kedden megyek bejelentkezni a terhes gondozásra, és akkor ott a nővérkét, meg a dokit is kifaggatom. A terhes gondozáson a nővérke elég sok dolgot intéz nálunk. És bár nem egy bőbeszédű a hölgy, de ha kérdeztem valamit segítőkész volt...
A topik egyesítés: jöjjenek az áprilisiak

Zárt topik: majd később akkor (legalábbis többen is ezen a vélemyénen vagyunk).
Ha másik oldal melett döntene a többség akkor nekem ok.
Tüneteim nekem most változtak. Ritkán van hányingerem, fejem fáj néha, de akkor nagyon. A 2-3 óránként leesik a vércukrom az még mindíg megvan, főleg, ha valami savasat, pl almát, gyümölcslevet eszek, iszok két keje között... Még éjjel is felkele, olyankor pisi + pár korty tej, mert különben nem tudok elaludni az éhségtől.
Alapvetően ez csak azért zavar, mert már alapból nem kis felesleggel kezdtem a babavárást... Tornázni meg a meló és család melett nincs erőm esténkén...
Ja és az arcom úgy néz ki mint egy tininek. Tele vagyok ragyákkal, miteszerekkel tele a homlokom, és olyan zsíros az arcomon a bőr.
Szódabikarbónás teszt nekem se pezsget, de mi elég sok C vitamint eszünk, ami meg savasítja a vizeletet... Szóval én se ez alapján rendezem be a gyerekszobát

A 12 hetes UH-on elvileg már lehet látni a kukacot, ha van. A kisfiamnál az összes családtag kiszúrta... A doki szerint lehetett az köldök zsinór is, de a köldökzsinór meg szépen látszott a pocakjánál, a köldökénél...