Sziasztok!
Azt hittem,hogy nem győzök majd vissza olvasni,annyit termeltetek,de látom nem volt nagy pörgés
Hendegabi! Gratula a felüléshez! Hasonfekvésből ült fel Vica vagy felhúzta magát a kiságyban?
FNikici! Dorki nagyon nagy lett már! Nagyon aranyos!
Kispocok! Nimród hogy van? Én is most egy kicsit félek,nehogy Lili náthás legyen,mert ma átaludta az éjszakát,viszont reggel,amikor felkelt és odamentem hozzá,a másik irányban volt a feje és a takaró meg előtte,nem tudom mióta aludt úgy.

Bár nincs hideg,meg hálózsákban is alszik,de akkor is félek egy kicsit.
Bond! Marhahúst még nem próbáltam,viszont tegnap debütált a spenót,de úgy "igazian" megcsinálva,kicsit fokhagymásan és egy tojás sárgájában benne. Nagyon ízlett neki,bevágott 220 ml-et,aztán délután még 220 gyümit,úgyhogy volt huzatja tegnap a drágámnak

Viszont nálunk is változó,hogy mennyit eszik,van,hogy nagyon keveseket. Most megcseréltem a kajálását,délelőtt kap szopit és délután meg gyümit,és így úgy tűnik jobban eszik délben is.
Na,most már értem azokat,akik "panaszkodtak",hogy nehezen megy az esti elevás,mert állandóan megfordul a baba,ahogy leteszitek

Lili is most ezt játsza minden este,beteszem az ágyba és azzal a lendülettel átfordul a hátára. Kb. fél óráig helyezkedik,nem találja a helyét,a végén már kicsit be is hisztizik,de akkor tudom már,hogy elég álmos,és ilyenkor perceken belül el is alszik magától. Ami viszont érdekes,hogy hasról hátra csak a kiságyában meg a mi ágyunkban fordul meg,a földön egyáltalán nem.
Boo! Sajnos vissza kellett mondanunk a lakást,mert a cégbe nem várt gondok támadtak,így most félünk,ha nem tudjuk teljesíteni a feltételeket,akkor bukjuk az 5 millió Ft-ot,amit első körben kéne fizetni,de májusra ha minden jól megy,rendbe jövünk és mehetünk,de addig találni kell egy másik lakást.

El vagyok kenődve,mert már nagyon mennék,de az vígasztal,hogy májusnál előbb oda sem költöztünk volna,mert oda mindent csináltatni kellett volna még.Most olyat keresünk,ahol bent van már a konyhabútor,szekrények.