Sziasztok!!
Éjjel arra ébredtem, hogy Zalán köhög, olyan "ugatósan" szegény szinte fuldoklott a takonytól
Reggel elvittem dokihoz, azt mondta rengeteg gyerek jelentkezik most larhingitiszes tünetekkel...
Írt fel szemcseppet, meg fenistilt és adnom kell neki kálcium pezsgőtablettát (hogy adom be rejtély

) meg Cebion cseppeket...
Úgyhogy faszául indul a hetünk...
Meg is jött, ez volt a csúcsom, a csajokkal 6 hetesen már megjött... De már nagyon vártam, végre rendeződök odabent
Fogorvosnál is voltam, tömést cserélt, ez volt az utolsó előtti tömésem amit ki kellett cserélni, 2 hét múlva megyek az utolsóra, vééégre végzek, pedig jófej a dokim szeretek hozzá járni
Annee: Igaza van Kissmanónak, hogy ezt Brigivel és Andival beszéld meg! Meg én a helyedben elővenném a férjedet is.. Nem tudom elképzelni, hogy lehet úgy 3 gyereket nevelni, hogy a férjed nem ad pénzt..

Amit én kapok gyes+csp, az simán elmegy a rezsire+számlákra, a kaja, tápszer, pelenka, gyógyszerek, vitaminok legalább egy százas havonta de inkább több.... 80-ból nem lehet megélni. Elhiszem, hogy nem tudsz kijönni belőle, de alapvetően a férjed nem komplett (már bocs) hogy így áll hozzá.... Küld el a férjed bevásárolni, hátha akkor leesik neki a tantusz hogy mi mennyibe kerül...
Kissmanó: Örülök, hogy hazaértetek! Enyim gyerekek mindketten 18 kilósak

Viola már 2 éves kora óta 18 kilós...egy élmény volt cipelni a seggét nagy hassal terhesen

Egyelőre belepaszírozom a sima gyerekülésbe, de majd kell vennem neki nagyobbat mindenképp...Csak szar, hogy hátul nincs 3. biztonsági öv, ezért tavasszal szeretnénk cserélni az autónkat egy nagyobbra, egyterűre, hogy mind a 3 gyerek beférjen hátul...
Brigi
engem az anyagi okokon kívül ez tart vissza a 4. gyerektől, hogy hova tesszük az autóba?
Mék szenyókat gyártok apának...