A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

monccs: csatlakozom....én sem tudom egy-egy bekezdésnél, hogy mit emeljek ki?! de majd próbálkozom....

Kép
Kép
moni1973

monccs: csak pocakra....atyavilág,milyen szépen becézgetem a nagy belemet :shock:

Kép
Kép
moni1973

Gratula a keresztelokhoz! Zsuzsi es Nenoke! Szepek vagytok es gyonyoruek a babak.
Nem a keresztanyuka kell a viz ala tartsa a gyereket?

Tucsi! Ugyesek a fiacskaid! Buszke lehetsz! :wink:

Egcsi! Bence nagyon edi! Kis tokas. :D

Adam repulo bajnok. Egon is repul. A doki azt mondta ra, hogy "A! Mar ezt is csinalja! Minden rendben." Szal, biztos ezt is kell.

Pillango! Domi nagyon szep! Es ugy latszik, noveszti a hajat. :D

M. Andi! Jo az avatarod. :wink:

Emi! Jobbulast a kis Majanak!

A hulye varotermi varakozasnak az lett a vege, hogy en megfaztam :twisted: De Egon jol van szerencsere. :D Azert holnap veszunk orszivot, de meg nemtom milyet, mert apara van bizva es o kikeri a patikus velemenyet, mert szerinte a porszivos durva. :? En legszivesebben elektromosat es porszivosat is vennek. Na, majd meglatjuk.
molkata

Bori, nagyon jó ez a my heart ... kép. :lol:

Mtücsi, látod, Zsúéknál is Zsú tartotta a bébit a keresztelőn. Úgy látszik, manapság ez már így van. Bori, amúgy nem lett másik neve. Bár szt. Dávid nincs, de gondolom, mivel bibliai név, nem kellett más nevet választani. Jó is, mert mivel az apja is Dávid, nem lett volna olyan egyszerű, mint Emmáéknál, hogy apa nevét kapja.

Móni, nem lehet, hogy Bálintra is a front, meg a telihold, meg a meteor hatott? Az elmúlt napokban többünk gyereke is olyan tüneteket produkált, amit még sosem.

Úgy látom, a Babanet órája még nem állt át téli időszámításra.

Emi (Lynia), javult a helyzet?

Kép
nenoke

Nalauk a keresztanyuka tartotta:

Kép
molkata

nalauk=nalunk :oops:
molkata

Kata, szerintem mondd meg a férjednek, hogy nem durva a porszívós orrszívó. Csak az fontos, hogy azért ne legyen teljesen elzárva a szelep, ami a csövön szokott lenni, vagyis ne legyen túl erős. Én kipróbáltam, csak akkor rossz, ha pont levegőt vesz az ember. Ezért én inkább sok rövid szívást csinálok. Dávid sosem sír.

Kép
nenoke

Sziasztok,
itt vagyok újraolvastam...Kicsit szellőztettem az "agyam" magamban, de már minden rendben, legalábbis azt hiszem! :wink:
Próbálok felzárkózni, meg a vastagításokra figyelni. :lol:
Gurgi babakocsiról dobjál képet!
Keresztelős fotók nagyon jók, szépek az Anyukák és a Babák is!
Puszi, majd még jövök (köszi a hiányolást - jól esik) Kicsit nehezen tértem magamhoz!

Kép

Andrea
Kép
kindernay

Aranyosak vagytok, köszönöm. Büszke is vagyok rájuk, meg persze elfogult is. :D
Tavaly ilyenkor kaptam egy levelet, Így szól:ANYÁT. AZÉRT.SZERETEM.MERT.SÜT.FÖZ.TKAR-IT.MINDIG.ÉRTEM.JÖN (itt egy piros szivecske van) :lol: MEG.SZEREBGET.MINDIGMEGENGEBIHONYTVNÉZEK (itt egy nagy szivecske van és egy csókos piros száj) ÍRTA PETI
Amikor elolvastam könnyes lett a szemem. Élete első szerelmes levelét nekem írta. :D :cry:
Néhány hézzel később pedig ezt írta: KEdvEs ! ANYA!
ANYIRASZERETLEKHO-GY ÁTUSZNÉM A TENGERT írta peti
:D :D :D :D :cry: :cry: :cry:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

hézzel=héttel

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Sziasztok!
Gratu a Kép
Aranyosak a képek!
Tücsi
Sikerült könnyeket csalni a szemembe!

KépKép

KépKép
szivvi

Andi, jó hogy itt vagy!!! :D

Tücsi ez annyira aranyos.

Én ma puszilgattam Marcit és nem bírtam egyszerűen abbahagyni. Abban a pillantaban annyira az volt bennem, hogy annyira szeretem, hogy tényleg megeszem. Ő meg pislogott nagyokat a szeretet rohamomon. :D

kispiskóta

Tucsi! Annyira edes!!! Mindjart sirok....

Nenoke! Mar mondtam.... de meg mondom es majd kiprobalom rajta... :lol:
molkata

Andi: örülök hogy írtál...és annak is, hogy minden rendben!

Tücsi: Peti tündér....nem csoda ha levett a lábadról...vszínű, hogy én azóta is bőgnék ( én mindenen elsírom magam), olyan megható.

Nenoke: de, minden lehet. Eddig még nem vettem észre, hogy Bálintra hatottak volna eféle külső téynezők, de lehet, hogy most mégis ez történt. Nem lehet ráismerni, eddig annyira kiszámítható baba volt, csak akkor sírt ha éhes, vagy ha bekakilt, illetve ha ritkán fájt a pocija....most meg... :?

Kata: az én véleményem is maximálisan jó az orrszívós porszívóról :) egyébként szerintem ha a férjed kikéri a gyógyszertáros véleményét, ő is rábeszéli majd...legalábbis én így gondolom. Mindenesetre kiváncsi vagyok a végeredményre, írd majd meg kérlek, hogy mit ajánlottak a gyógyszertárban. :?:

Most már tényleg elköszönök mára.
Zuhanyzom, és megpróbálok aludni....

Jó éjt,
Móni

Kép
Kép
moni1973

Zsú: szeretet roham...... :D tök jó!!!!!

Kép
Kép
moni1973

Ok! Moni! Megirom!

Mano! Hol vagy? Mar gondolom, hazaertel Iasirol.
molkata

Tücsi :)
Ügyesek a fiaid! :) Az a jó, mikor magától van kedve valamihez és nem kell kényszeríteni pl. számolni. Itt nincs Mikulás, illetve a Télapó hozza a karácsonyi ajándékot. Azért lehet, hogy az idén mégiscsak jön, itt vannak a nagyszülők. 8)
Peti levél:Megható! :) Remélem én is kapok majd a fiaimtól. 8)

Zsuzsi :)
Panka nagyon édes a nagy szemeivel. :)

Móni :)
Torna :roll: Hát ilyenkor lelkifurdim van, hogy én lustulok. :?

Kata :)
A porszívós orrszívó szuper! Egy hátránya van,hangos. :?
Toka:Már megint piros a nyaka a ráncok alatt. :(

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hájháj csak gyorsan..kéne egy kis tánács nekem... :oops:

Zalán kukijával vannak gondjaim :oops: Ahol ráhajlik a kuki a zacsira alatta bepirosodik a bőre és ha kerül be egy kis popsikrém "be is pálik" neki :( Nemtom ezt mivel lehet lekezelni??? Hintőporozni szvsz nem jó, mert ott érzékeny a bőre és a szemcsék feldörzsölhetik... Krémtől meg bepálik... Ötletek????

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Tücsi: A levél az kééééééééééééééééész :D :D :D Basszus beléd 4 pasi szerelmes :lol: :lol:

Andi merre vagy télleg?

Szépek a keresztelős fotók... átszaladtam az előző oldalon, Kata nálunk is úgy szokás, hogy a keresztszülő tartja a babát a keresztvíz alá...

Itt mindenki katólikus? :D

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Csatlakozom a nyűgös nap táborhoz!
Boginak ma még az is "fájt", ha megpusziltam, iszonyat ordítást levágott több soron, és nem volt jó neki, csak nálam, de ott is csak úgy, hogy függőlegesben, mozogni szó nélkül, talán egy kis halk éneklés, de semmi puszi ám... Áh...Kriminális volt a napunk...

Nagyon nagyon édesek szépek a képek, és ügyik a fiúk, szal minden tuti jó, csak a kedvem kicsit szar, remélem holnap már nem lesz ilyen Bogi, már egy jóideje olyan de olyan tündér, egész nap alig alszik, csak rötyög dobálja magát, kiabál, néha akkorákat meg olyan hangokat ad ki, hogy már picit aggódok hogy vajon ez a gyerek normális?... :lol: , ma meg kis nyafka...

Na, majd holnap...

Léptem, fekszem aludni, ez az óraállítás nagyon gáz, kiváncsi vok Bogi mikor kel.
Ja, nem is meséltem, de nem kiabálom el, már két napja Bogi olyan 10körül elalszik, és csak 5kor kel, mondjuk ma 8kor aludt el, az új időszámítással, szal akkor 3kor kelek? Na, majd kiderül...

Jó éjt Mindenkinek!
Vendég

Hja ma 3 hónapos a kisfiam :D :D :D Ennek örömére jó nyűgös is volt egész nap :? Ezért nem jöttem...Mind a 3 nyügi volt a nagy alvás ellenére...Viola egész nap esett kelt, jól beverte a fejét :(

Móni te kérdezted asszem: Nem csináltam velük semmit, hogy egyszerre aludtak ilyen jót a gyerkők...(pl nem adtam nekik mákteát vagy ilyenek :lol: ) Egyszerűen csak nyomi volt az idő vagy passsz, de tegnap is kb fél 9ig aludtak :lol: Most kíváncsi leszek az óraállítás megváltoztatja-e a napi rutint...???[/b]

ceniko
Szeged

Tücsi én is megkönnyeztem nagyon szép levelet kaptál, remélem én is kapok majd még sok ilyet!

Enikő: vagyok! Én katolikus, párom református. Botond református vagy evangélikus lesz...

Kuki ügy : én sima vizzel szoktam "kilögybölni" úgy hogy kicsit felhúzom és úgy kenek körülötte, hogy ne menjen bele. Kis vizes vagy kamillás vattával esetleg?

Andrea
Kép
kindernay

sziasztok!

Keresztelős képek nagyon jók, és minden baba nagyon szép a képeken!

Bori! Ádám nagyon ügyi kiskrapek!

Dorka! Ne legyél elkeseredve, hogy a te babód még nem csinál ilyen dolgokat, hát Lilla sem, és utál hason, bár nem is csodálom hiszen akkora hasa van :D

Tücsi! Peti egy tündéri krapek, nagyon imádnivaló!

Andi, jó hogy jöttél!

Egcsi! Toka alatt nálunk is nagyon piros pedig kenem és mindig törölgetem, de hiába :(

Enikő! Zalánnak gratula az első negyedévéhez!

Annee! Gyere vissza! :( :( :( :( :( :( :(

Rakok pár friss képet az én kis Tokahontasomról!
Nyugodalmas jó éjszakát minden babának és mamának!

Kép Sziasztok srácok!
Kép Anya nem ad elég tejet........
Kép Utazunk

Kép Kép
emi_25

Nálunk is a keresztanyuka (azaz a húgom) tartotta a víz alá, ezen a képen csak áldást kap Zoltán atyától :) Itt én fogtam, miután mindenki keresztet rajzolt a homlokára.

Köszi mindenkinek a dicséreteket!!!

Kép
zsuzsi**

Enikő :)
Kíváncsian várom, milyen ötleteket kapsz a kukigondotokra, nekünk ugyanez a baj a nyakicával. :? Én hintőporozom, igazából levegőztetni kellene, de hogyan? :?

Hencsi :)
Nyügimentes napot! :)

Emi :)
Cuki a leányzó! :) Az a mosoly.... :D

Na, megyek aludni, reggel korán kelek, megyek suliba....a hátam közepére sem kívánom. :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Kinderke!
Itt a kép a kocsiról. A fejem görény, lehet rajta röhögni :lol: Kép Kép
torolve_20131003125716

Emi!
Édi a kiscsajszi :lol:

Monccs!
Köszike.

Na akkor ezt figyeljétek: tegnap este samu kapott 110 ml tápit, elfogadta és 3/4 5-ig aludt. Felébredt ciciből evett, nemrég megint szopizott és alszik.
Szal úgy néz ki kevés neki a tejci. Ha ma este is elfogadja és sokáig alszik akkor ez volt a gond /SAJNOS :cry: / aminek annyira nem örülök
torolve_20131003125716

Jó reggelt!

Klári igen, köszi, rendeződött! Végre ismét tejben úszva alszom éjjel! (nem hittem, hogy ez hiányozni fog valaha is)

Kati, én is ajánlom a porszívóst! Maja pl. többször mosolyog is! Az igaz, hogy hangos, ezért én úgy csinálom (mivel már ilyedt meg a hangtól) hogy a legalacsonyabbra állítom a porszívót, bekapcsolom és szép lassan tekerem feljebb! (persze ha állítható a porszívó)
És köszönjük, remélem ma már jobban lesz!

Babakocsi: én is gondoltam rá, hogy lecserélem, de akkor már vmi könnyű sport/esernyőfélét kellene ami lábzsákos, hát nemtom, lehet még nem kellene, mert azok nem 180ig mennek le.
Súlyban mi a jó amúgy egy ilyesmi tipusnál?

Nyak: néhanapján mi is hintőporozzuk, de az a művelet is kész horror! Alig tudjuk széthúzni a tokaszalonnáit és persze ordít, közben, megfeszül, szóval rémálom az egész, de hát vmi kell, mert néha picit piros.

Itatás: amit kihagytam, csaj mit mondott: narancslé és almalé kombinációjával kell kezdeni! :shock: most ez komoly? narancslé? nem savas az túlságosan? vagy csak én gondolkodom rosszul?

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Jó reggelt!

Lányok! Kívánom, hogy Nektek is íródjon majd sok -az enyimekhez hasonló- levélke. Ezt a két írólapot el fogom tenni örök emlékbe. (Ugyanúgy, ahogyan a pár évtizeddel ezelőtt kapott szerelmes leveleimet. Azokon is Peti az aláírás. :wink: )

Enikő!Igen, tudom. Nekem egyszerre 4 hapsim van. 8) Nagyon szeretnek és ezt nagyon élvezem ! Nem is cserélnék senkivel!:lol: Én katolikus vagyok, párom és a fiúk reformátusok. Ezért volt evangélikus szertartás szerint az egyházi esküvőnk.

Kipálott bőr problémára -mert, hogy nálunk Ádika volt nagyon tokás-combos- mint már korábban Katának írtam, a szappanos lemosás vált be és ha nagyon csúnya lett -ami fogzáskor sűrűn elő is fordult- Sudocremmel kentem be a popsit. Vékonyan a nyak redői közt is hatásos, mert nem kifejezetten popsikenőcs. :lol:

Gurgi és Zsú! Sajnos a héten le kell, hogy mondjam a Ringatót. Petikém tegnap lefekvés óta tüsszög, orrot fúj. Most itt izzad a takaró alatt. Szombaton vizes fejel jött haza. :? Futkározás közben megizzadt az iskolában. Jól kezdődik az őszi szünetünk....... :?

Egcsi! Már korábban kérdeztem, hogy milyen suliba jársz? (Vagy már válaszoltál rá, csak én nem emlékszem? :oops: )

Móni! Ügyes vagy a tornával. A lábadról már lement a víz? Vajon mitől volt?

Emi25! Lilla még mindig gyönyörű! És bizony-bizony látni szegénykén, hogy anya nem ad neki elég tejet. :lol: Még a kis ujjacskáin is párnácskák vannak! :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

LyniaEmi!

Ez esernyőre csukható, lábzsákos, esővédős, könnyű, majdnem vízszintesre dönthető. Súlya: 7.5 kg. nagyon könnyű irányítani, bukkanóknál írtó könnyű megemelni az elejét és sokkal kevesebb helyet foglal el összecsukva a kocsiban ill. bárhol.
Ja és nagyon sokáig tudjuk majd használni.

Tücsi!
Okéoké, gyógyuljatok.
Az imént hívtam Zsut, hogy Samum még alszik és nem biztos, hogy felébred ill. ha fel is ébred, hogy el tudunk készülni.
Szerelmeslevél :lol: édesss
torolve_20131003125716

Moni! Neked van energiád tornázni? ez igen. Bár ha ilyen szupi éjszakáink lesznek akkor én is megpróbálkozom (talán :roll: )
torolve_20131003125716

Gurgi, tom írtad, de tedd fel a linket mégegyszer lécci! köszi
jól hangzik :wink: és csini vagy! na meg a járgány is

Lilypie Maternity tickers
lynia-

Sziasztok,

Gurgi: jól nézel ki te is meg a járgány is! :wink: Ugyanúgy néz ki, mint a mienk, csak más színű!

HEncsi: jól ráfáztam én is ezekkel a rágókákkal, már én is mindent megnyalogatok, amióta mondtad. Szóval mi is vettünk egyet a Brendonban és tök műanyag, csípős íze volt, én is férjem is megnyaltuk. Aztán "megnyaladtam" Anyámmal, szerinte nincs... Na gyerek is megnyalta fintorgott össze-vissza, úgyhogy ment a kukába. De kiszedem! És felteszem ide, hogy okuljunk belőle! A kurva anyukat!

Móni ügyi vagy a tornával, én lábtornát csinálok reggelente meg este tv közben... meg hasizom reggelente, de valamikor elfelejtem. :oops: Pedig nem kéne...

Bori:
szeretném nyilvánosan is megdícsérni Főnit, kurva szép kölök és nagyon ügyes! Azért a pelenkázós képet el tudom képzelni hogyan csináltad, közben majd frászt kaptál, hogy legyen elég időd visszarohanni! :wink:

Emi: babakocsi nekem sem megy le csak 150fokig, de egyáltalán nem zavaró, ugyanúgy tud benne Botond aludni. Szóval észre sem vesszük, hogy nem teljesen dönthető.

Andrea
Kép
kindernay

Köszi aranyosak vagytok de tré a fejem nagyon. Remélem jövő héten eljutok fodrászhoz. Jól megtépetem. :lol:

http://bababolt.echt.hu/babakocsi/chicco?cid=40544
torolve_20131003125716

Jó reggelt!

Kata:A képeket majd küldöm csak először a lakást kéne rendbe tenni mert olyan mintha egy nagy bomba sepert volna végig a lakáson.Délután meg megyek egyik barinövel sétálni mert SÜT a nap.Szóval valamelyik nap minden képen küldöm.TE meg gyógyulj meg hamar.Sok-sok tea és még több pihi.Kíváncsi vagyok mint mondtak a gyógyszertárba majd tájékoztass minket.

Tücsi:Nagyon szép szerelmes levél.

Gurgi:Jó a babakocsi te meg csini vagy.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
hemej

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok!

Szerintem, ilyen korban már nem kell teljesen dönthetőnek lennie a babakocsinak, nem?

Húh, Bori ez a kép nem semmi.

Rita, nem is gratuláltam a forduláshoz!!! :wink:

kispiskóta

Zsu!!
Köszike.
Én pl. kicsit ültettem is..mármint fekvősen...szal kb.120 fokban.
Semmivel rosszabb, mint a hordozóban, sőt!
Most ébredt fel Samesz
torolve_20131003125716

Zsu!!
Köszike.
Én pl. kicsit ültettem is..mármint fekvősen...szal kb.120 fokban.
Semmivel rosszabb, mint a hordozóban, sőt!
Most ébredt fel Samesz

Hemej!
Köszi
torolve_20131003125716

Ja fordulásról annyit, hogy este meztelenkedésnél is egyfolytában hasra akart fordulni.
A kiságyában pedig teljesen keresztbe volt fordulva és oldalra. :shock:
torolve_20131003125716

Zsu!
Lehet, hogy elsétálunk a Ringató felé bébkocsival, oda már biztos nem érünk.
Innen kb. fél óra sétára van.

Ja Samu hajkeféje szétrobbant. Biztos feszültség volt benne. Durva :shock:
torolve_20131003125716

Oksi!!!!!! :D Nagyon ügyi!

Lassan nekünk is át kell szerelnünk a sport kocsi részére, mert a mózest kezdi kinőni. :D

Na megyek készülődni!

kispiskóta

Rágóka: szerintetek már nem kell kifőzni a rágókákat? Mert most mi is vettünk egyet, megnyaltam, nincs vegyszeríze, viszont az van ráírva, hogy nem szabad kifőzni, és 6 hónapos kortól. :?

Rita, hogyhogy szétrobbant??! :shock:

Kép
nenoke

Gurgi: szétrobbant????

Andrea
Kép
kindernay

Nenoke: én sem főztem ki, csak megmostam és azért kicsit forró vízbe bemártogattam.. gondolom elolvad , a 6 hós kortól meg nem értem , hát van hogy valakinek előbb kell.

Andrea
Kép
kindernay

Kinderke!! Andii! hehe

Amúgy veled álmodtam. Érdekes volt :wink:

Ja, szal szétrobbant, na nem durrant de a feszültségtől szétpattant..tigrises volt :cry: úgyhogy megint micimackóból fogok venni neki..Annyira tudok sajnálni ilyen dolgokat..hogy az ő kis hajkeféje amit neki vettünk, amivel fésülgetjük fürcsi után ki kell dobni..mingyá sírok :cry:
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Kitört az őszi szünet az oviban, így Blankám is itthon lesz a héten. ma jön hozzánk egy kislány a csoportból, így ma "3 gyerekem lesz". nem hiszem, hogy tudok majd jönni, max este.

Gurgi, jó a kocsi, én is valami hasonlót veszek majd tavasszal, de lehet hogy egy kicsit előbb. Én szeretem a mi kocsinkat, de nagyon nehéz, és nagy helyet is foglal. Fodrász.... ne is mondd, nekem is mennem kellene...
Szorítok, hogy működjön a tápszer, és jól aludjon Samesz éjszaka. Nálunk ugyanez van, Bálint este kap tápszert, szerencsére mostanában napközben úgy tűnik elég a tej. Délutánra mindig kevesebb, de elvan vele Bálint, viszont este már nem elég, emiatt döntöttünk az esti tápi miatt. Nálunk bevált :wink:

Torna: én most kikapcsolódásként csinálom, és így nagyon jó. Mindig este tornázom, amikor már apa is itthon van, olyankor nem kell másra figyelnem, az az idő tényleg csak az enyém. Jó lenne, ha eredménye is lenne.... :roll:

Tücsi:jobbulást Petikédnek! Sajnos ez most ilyen időszak, Blankáéknál is az oviban mindig hiányoznak egy jópáran.... :?
A víz már lement a lábamról, de a lábfejem még mindig szélesebb mint volt....kis trampli lábam lett :( egyébként én is tornáztatom a lábfejem, amikor eszembe jut :?

Andi: én a helyedben nem kidobnám a rágókát, hanem legközelebb amikor mennék, visszavinném, és visszakérném az árát... basszus ez vicc, hogy babáknak sem tudnak normális minőséget csinálni. Ócska szar alapanyagokból legyártják, és méreg drágán eladják... ez durva.... Írni kellene a Fógyasztó Védőknek.

Megyek, mert nem soká jön a kis barátnő,én meg pizsiben ücsörgök még :oops:

Dobok egy képet a hétvégi sétáról....

Szép napot mindenkinek.
Móni

Kép én és a kisöcsém... ( utóbbi elbújva )

Kép
Kép
moni1973

Nenőke!!
Én chiccos fertőtlenítőbe mártom a cuccokat..játékokat is azzal törölgettem át, mármint a műanyagokat.
Ha kell a bimbóvédő amikor érzékenyebb a bal cicim mert Samu szétszíttta, akkor azt is abba dobom bele..most a cumisüveget is, kiskanalat.
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Ha minden igaz ma végre megyünk jógázni igaz Szivvi?

nálunk nem lesz keresztelő (Ricsi nem szeretné)
és végre feltöltöttem a talicskás képeket így mindjárt fel is teszem!

Bridzsi

Kép
esztora

Kép
Kép
Kép

Bridzsi

Kép
esztora

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: