Sziasztok!
Kitört az őszi szünet az oviban, így Blankám is itthon lesz a héten. ma jön hozzánk egy kislány a csoportból, így ma "3 gyerekem lesz". nem hiszem, hogy tudok majd jönni, max este.
Gurgi, jó a kocsi, én is valami hasonlót veszek majd tavasszal, de lehet hogy egy kicsit előbb. Én szeretem a mi kocsinkat, de nagyon nehéz, és nagy helyet is foglal. Fodrász.... ne is mondd, nekem is mennem kellene...
Szorítok, hogy működjön a
tápszer, és jól aludjon Samesz éjszaka. Nálunk ugyanez van, Bálint este kap tápszert, szerencsére mostanában napközben úgy tűnik elég a tej. Délutánra mindig kevesebb, de elvan vele Bálint, viszont este már nem elég, emiatt döntöttünk az esti tápi miatt. Nálunk bevált
Torna: én most kikapcsolódásként csinálom, és így nagyon jó. Mindig este tornázom, amikor már apa is itthon van, olyankor nem kell másra figyelnem, az az idő tényleg csak az enyém. Jó lenne, ha eredménye is lenne....
Tücsi:jobbulást Petikédnek! Sajnos ez most ilyen időszak, Blankáéknál is az oviban mindig hiányoznak egy jópáran....
A víz már lement a lábamról, de a lábfejem még mindig szélesebb mint volt....kis trampli lábam lett

egyébként én is tornáztatom a lábfejem, amikor eszembe jut
Andi: én a helyedben nem kidobnám a rágókát, hanem legközelebb amikor mennék, visszavinném, és visszakérném az árát... basszus ez vicc, hogy babáknak sem tudnak normális minőséget csinálni. Ócska szar alapanyagokból legyártják, és méreg drágán eladják... ez durva.... Írni kellene a Fógyasztó Védőknek.
Megyek, mert nem soká jön a kis barátnő,én meg pizsiben ücsörgök még
Dobok egy képet a hétvégi sétáról....
Szép napot mindenkinek.
Móni

én és a kisöcsém... ( utóbbi elbújva )