Dorka! Igyekszem
vastagítani, de meg kell szoknom. Azonkívül néha nem is tudom befejezni a hsz-met és visszaolvasatlanul küldöm el azt, ameddig jutottam. De talán ezzel nem vagyok egyedül itt a topicban.
Gurgi! Ezt fel kell írni a babanaplóba! És ráadásul 2x is......!
Nenőke! Látod, Neked is akartam írni, de nem jött össze. Örülök, hogy jól sikerült a
keresztelőtök. A képeket nézve nekem rögtön szemet szúrt, hogy Te tartottad Dávidunkat a vízecske alá, nem a keresztmama.

Vagy én látom rosszul? Igazán dícséret illeti Dávidot, mert mindent nagyon jól viselt.

:
Bori! Ifjú Adonis
Emi! Örülök, hogy újból minden a régi. És Maja étvágya is jobb lett mostanra? Sokszor jutottál eszembe. Talán a következő
oltást már jobban fogják viselni a babák. Remélhetőleg ennyire rossz már egyik oltás után sem lesz.
Egcsi! Bence tényleg nagyon husiiiiiii! Olyan aranyos a törülközővel!
Már tegnap akartam írni: a múltkor szó volt a
rajzolásról. Egyik fiam sem lelkesedett idehaza a rajzolásért. Most 2. osztályban Petikém rajzát benevezték a rajzversenyre. Nagyon megtetszett a tanító néniknek. Tavaly egy baglyot rajzolt, tényleg jó lett. Ugyan nem ért el vele helyezést, de én nagyon szeretném, ha visszakapnánk, mert kiraknánk a többi jól sikerült rajz közé a falra és gyönyörködnénk benne.
És még
dicsekszem egy kicsit. Nemrégiben számkirály lett Petikém az osztályban. Ez a gyorsasági fejszámoló verseny győztesét jelenti. Még első osztályban szomorkodott, hogy neki sosem sikerül. Vettem dobókockákat és gyakoroltunk, mert gyakorlás nélkül senkiből sem lesz számkirály. Most bonyolultabb volt, mert több kockán kellett összeadni a pöttyöket. Ez olyan jó érzés, ugyanis nem gondoltam, hogy ő ennyire ügyes mind a rajzolásban, mind a számolásban.
Ádikám pedig megelégelte, hogy ő még mindig nem tud olvasni és írni. Most tanulgatja a betűket és már levelet ír a Mikulásnak. Bízom benne, hogy Mikulás bácsi el fogja tudni olvasni a kis ákom-bákom betűket.

[/b]