A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Tudom, hogy ez már volt téma,de nálunk most aktuális!Légyszi írjátok meg milyen párásítótok van és ki mennyire elégedett vele! :roll: Köszi!Én most a kuponakciós Tefalt néztem a Brendonban.

Kép
m.andrea

m.andrea: a tefal-ról itt már többen írták, hogy jó. Nekünk Solac van, és abszolút meg vagyunk elégedve vele, bár az tény, hogy nagyon nincs viszonyítási alapunk.....

Móni

Kép
Kép
moni1973

Bocs még csak valamit gyorsan kérdeznék a fiús anyukáktól!!!
A gyerkőitek keresztelője alkalmából a fiúk mit kaptak a keresztszülőktől???
Ötleteket várnék.... 8) Köszike!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Móni a Solac-nak hány literes a tartálya és kb mennyi ideig párologtat el egy adagot?Na ezt jó hülyén írtam de remélem érted mire gondolok... :roll:

Kép
m.andrea

enikő: nálunk nem volt keresztelő :?

m.andrea: nekünk ez a típus van, bemásolom a leírását is:
Kép Solac H200 Ultrahangos hidegpárásító
Ideális gyermekeknek – biztonságos készülék barátságos külsővel

• Egy biztonsági egység érzékeli a vízszintet, és kikapcsolja a készüléket, ha a víz elfogy
• A készülék szobahőmérsékletű vízzel működik
• Levehető víztartály az egyszerűbb feltöltés érdekében
• Biztonságos, stabil készülék
• Minimális energiafogyasztás: 45 W
• 3,5 literes víztartály – 13 órás folyamatos párologtatás
• Igény szerint szabályozható páramennyiség kibocsátás
• Forgatható fej – állítható a párásítás iránya
-

Az eBolt oldalán most néztem, hogy épp akciós.

Móni
-------------------------------------------------------------------------------

Kép
Kép
moni1973

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem reagálok mindenkire név szerint, de mióta itt vannak anyumék, nincs időm semmire. :roll: 8)

Annee :)
Légyszi, ne menj el! :?

Hemej :) Kata :)
Jók a képek a minitaliról. :D Olyan cukik a fiúk. :)

Hencsi :)
Mondd meg a párodnak, hogy köszi a munkáját! Tök jó fej! :D

Vastagítás: Részemről ok, jó ötlet. :wink:

Teszek két képet Bencéről, nehogy elfelejtsétek. 8) Kapott ma új rucikat, igaz még kicsit nagyok, de hamarosan belenő. Tegnapelőtt 68OOg-ot mértem, 6O dkg-ot hízott, ami 3 hét alatt nem rossz. :wink:
Kép Kép

Üdv:Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Párásító: Mi is Tefalt vettünk. Jó, bár ahogy Móni írja nincs viszonyítási alapunk. 4,5 literes a tartálya, és maximumon 14 órát párologtat, minimumon 50 órát.

Keresztelő:
Jövőre lesz.

Egcsi, Bence is egy kis Húsosbogyó! :lol:

kispiskóta

Hello!

Sztem nagyon jó a párásító, pl. nekem sem szárad ki a torkom.
Ma éjszaka lecsavartam a fűtést, Samu is jobban aludt.

Megjött megint, 2 hetet késett viszont alig görcsizik a pocim.

Egcsi!
Bencus cukker, szépen hízik.

Enikő!
Akkor igazán jó éjszakátok volt és milyen ari Bogid, többször is megszámolta a figurákat a paplanján. :lol:

Nekem mániám volt mindent mindenhol megszámolni.
Pl. egy étteremben a téglafal tégláit../de ez már régen volt/ de még most is szokásom a számolgatás.. :roll:
--> Bori ez mire utalhat?? :lol:

Szép napot ebben a frány időben is.. :?
torolve_20131003125716

Samu fotó Kép
torolve_20131003125716

Hali!

Gurgula: ari Samu! Sajnos Apjuk azt mondja a babakocsira, hogy mostmár felesleges tolókarosat vennünk, nemsokára rám nem lesz kiváncsi Bors séta közben.... :( . Pedig én olyat akarok. Ha nagyon nem tudsz megszabadulni tőle, még írd néha hogy megvan, én meg fűzöm Apát. (...vagy az első fejőpénzt erre költöm, nem az x5-re)

Az
óraátállítás azért jó, mert felborúl a rendszer :evil: :evil: :evil:
ckat

na ezt jól bevastagítottam téma szerint :oops: :lol:
ckat

Számolási mániám nekem is van!!! :lol:

Samu, de szépen tartja a fejét!!! Kis ügyike. És meddig van el így? Milyen színben vettétek meg a babakocsit?

Marci ma egész nap alszik gyakorlatilag.

kispiskóta

Kép Kép

Most még csak próbálkozunk.
pillangó7

Kép
Itt Domi újszülött korában.Az alsó kép kb 2hónapos,a felső kb.1hónappal ezelőtti.
pillangó7

Pillangó! Végre kaptunk képet! :D Szép nagy feje van Dominak is! ;) Ügyesen tartja is már!

Grugi! Hogy mire utal a számolási mániád? Első válasz, ami beugrott: Hogy hüje vagy, Angyalom! ;) ;) ;) Bocs, de annyira röhögtem magamon emiatt!
Amennyiben el tudsz szakadni tőle, és nem akadályozza más tevékenységedet, addig nincs gáz. Ha korlátoz, akkor pici kényszer. Na, de kinek nincs semmi stikje?????
Én nem kifejezetten számolni szeretek, hanem a fejtörőket. Sikerélményt gyűjtök belőlük.

Enikő! Nagyon jófejek a gyerekek! Csináltál vmit máshogy, hogy aludtak? Vagy nekik volt ilyen kedvük egyszerre? Még sok-sok hasonló éjszakát kívánok Nektek!

Reggel kaptam plusz 1,5 óra alvást Párocskától. Ádám felkelt mai idő szerint 7:30kor. Kimentünk a nagyszobába, hogy Párocska tudjon még aludni. De nem tudott. Mondtam, én tudnék. Gyerek megetetve, pelenka, masszír, öltöztetés, játék. Bevállalta. 1,5 óra múlva, már én is ébredeztem, amikor bejöttek hozzám. Párom azt mondta nagyon keresett Ádám. Sétálgattak a lakásban, és gyakran kapkodta a fejét, mintha engem keresne. Aztán, mikor bejöttek, a gyerek 2 kézzel nyúlt értem, rúgta ki magát az Apja öléből. Szó szerint a nyakamba ugrott. Annyira jó volt. Én mindig vele vagyok, úgyhogy ez volt az első ilyen élmény!
Vendég

Hasonfekvés: ahogy itt nézem a hasonfekvős képeket, elkeseredem. Balázs, mikor hasra rakom, ha véletlenül "beszorul" a karja a hasa alá, semmi gond, szépen tartja a fejét. De amint "kiszabadul" a keze, hátrarakja, és úgy néz ki, mint egy partra vetett hal, vagy mint egy madárfióka, és persze így nem is tudja sokáig tartani magát, mert nem a karján támaszkodik, hanem a mellkasán. Hogy tudnám rávenni, hogy könyököljön??? Hiába rakom a hasa alá a karját, mindig szétrakja vagy oldalra, vagy hátra a lüke.

kétfiús anyuka
babdorka

Sziasztok!

Zsú! Klassz az avatarod! De még mindig nem írtad, hogy Marcika kire hasonlít jobban a nagyszülők szerint. :wink:

Gurgi! Használjátok egészséggel a babakocsit! Kép lesz róla? :D

Pillangó! Nagyon helyes kisfiad van! Milyen ügyesen tartja a fejét hasonfekve! Tegyél fel máskor is róla -esetleg rólatok- képeket! Ne rejtegesd előlünk ezt a szépet!!!!:D

Bori! 1,5 óra alvás reggel, sztem főnyeremény. Sajnos én is el tudtam volna viselni, de Ádikám ébresztőt tartott. Azt mondta, hogy már reggel van és én is keljek fel! Először kicsit dühös lettem rá, de utána meg már mosolyogtam rajta. Ez én vagyok, nekem tükör. Csak az a különbség, hogy én reggel 8 órakor szoktam őt így ébresztgetni, mivel 1/2 9-kor már reggeliznek az oviban. :?

Nincsen valami nagy pörgés, lányok! Remélem, hogy ez csak a hétvége és az időjárás miatt van!

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Dorka, nálam is ugyanez a helyzet hasonfekvésnél. Nekem is mindig a partra vetett hal jut róla eszembe. MOndjuk jó darabig elvan úgy, hogy fejét fúrja a pelusba, amit alá rakok, a karjaival meg evez.

Enikő, mi rotavírust kaptunk a keresztszülőktől keresztelői ajándékként. Mármint oltást. Dehát ez Nálatok nem aktuális ugyebár. :wink: Nagyszülőktől, testvérektől meg bébiőrt (ezt kértünk), hintát, játékokat. És akkor a nagy esemény képei.

Kép A kis család

Kép Naná, hogy pont ott a keze a nagy pillanatnál.

Kép
nenoke

Enikő! Nálunk bábszínházat, bábokat és gyermek bibliát ill. macit és bibliát kaptak a fiúk a keresztszülőktől.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Tücsi a nagypapára (párom édesapja) hasonlít a legjobban. Apuék is ezt állítják, és szerintem is.

Nenőke, aranyos a kis család!!! :D

Tücsi, Rita akkor holnap Ringató? Talizunk előbb?

kispiskóta

Zsú! Hánykor lesz a Ringató? Holnap már őszi szünet van, így Petikém itthon lesz. Nem tudom, hogy lesz-e kedve eljönni. Ha igen, akkor őt is viszem magammal, de akkor mi egyből odamegyünk. És a másik: Ádi megrendelte az ebédutáni hazajövetelt az oviból. 3/4 1 körül ott kell lennem. Megígértem neki és ő amúgy is mindent számontart.

Marcika is nagypapa nyomdokaiba lép vajon? Vagy inkább apa lesz ebben is a példakép? Nálunk Petikém még nem volt 3 éves, amikor irodát rendezett magaköré. És telefonált, meg számítózott. Ezt látta apától. Ja, és a telefonba halandzsa nyelven beszélt. Ezt nem hiszem, hogy apa is így csinálta, valószínűleg a külföldi kollégákkal, ügyfelekkel beszélt éppen akkor apa. Ha meggyógyul a scannelünk, teszek fel róla is ill. a nagyokról is képeket -babásat is-, ha nem bánjátok.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Mtücsi, Te is tudnád használni a kivastagítást? Nagyban megkönnyítené az olvasást. Köszi előre is, ha egyetértesz vele.

kétfiús anyuka
babdorka

Gurgi :)
Cuki Samu, a kék harisnyájában. :) Jó a láda a háttérben. :wink:

Pillangó :)
Nagyon aranyos Domi és jó sok haja van! :)

Bori :)
Nyakbaugrás :D Hiába, anya csak egy van! :P

Dorka :)
Az én fiam is szokott "fókázni", de magától felteszi a kezét a feje mellé. :) Szerintem mást nem tudsz, mint pakolni a kezecskéit a megfelelő pozícióba. :)

Nenőke :)
Szépek vagytok! :) Minden jól sikerült?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Tücsi a Ringató 10-től fél 11-ig van. Hát nem örülnék, ha Apa nyomdokaiba lépne, inkább válassza akkor a nagypapa foglalkozását.

kispiskóta

Zsuzsi, elolvastam a születéstörténetedet, tök jó, hogy leírtad a terhességet is. Jaj, emlékszem, a hülye elalvós dokira, meg a vatag hasfalra. Mennyit izgultunk, most meg itt van ez kis gyönyörűság, Panka Királylány. :lol:

Kép
nenoke

Egcsi, köszi a kérdést, igen, minden szupi volt, Dávid átérezte a helyzet súlyát, mert meg sem nyikkant, csak nagy komolyan nézelődött, nem panaszkodott a hideg vizes zuhanyra sem. Utána meg annyira élvezte a keresztelői ebédet, a nyüzsit (a 14 ember közül mindig volt, aki nyúzza :wink: ) hogy elfelejtett enni kérni, végül 5 óra után én döntöttem úgy, hogy na most már ebédidő. :lol:

Kép
nenoke

kissé le vagyok maradva... látom, Annee-ról semmi hír :(

Csajok, ez a vastagítás-kötelezettség -ért én egyáltalán nem lelkesedem.... Mondjuk én végigolvasok mindenkinek minden hozzászólását, szóval nekem nem segítség, viszont előfordul, hogy egy-egy hozzászólásomban nem lehet egy szót vastagítani.... Nekem fura, hogy ilyen szabályokat szabunk egymásnak (természetesen, ha mindenki ragaszkodik hozzá, nem fogok sztrájkolni)

Nenoke
nagyon szépek voltatok a keresztelőn! :D

Dorka
könyöklés: engem is kezdetben kissé fusztráltak ezek a képek, mert Zalán is csak egyik kézzel könyököl, másik keze egyenesen van, és így küzd, szóval még egyáltalán nem tartunk itt, mint sokan. DE: szerintem nagyon fontos, hogy elhatározzuk, nem fogjuk méreicskélni egymáshoz a gyerekek teljesítményét. Az összes lurkó különböző ütemben fog fejlődni, nem szabad, hogy elvárásaink legyenek a gyermekünkkel, azért, mert más fórumos gyermek már csinálja

Bori
Nagyon édes, amit írtál! Az ilyen pillanatok mindent megérnek!

Nekem mindkét programom nagyon-nagyon jó volt!!! Tegnap még táncoltunk is :D Egyetlen hátránya a 2 egymás utáni éjszakának: kicsit megcsappant a tejcsi. Nincs nagy gond, csak néha 2 cici kell. Szóval heti egy program azért elég :D

Kép
Kép
emma1976

Hello!

Ma Samum nem nagyon alukált, 1 órát a vendégségben. Barátainknál voltunk ebédelni. nyamika.
Estére tutira nyügike lesz :(

Egcsi!
Köszi. A ládikát a szüleimtől kapta, egyelőre a mi könyveinket tároljuk benne de elvileg játékos láda lesz majd.

Zsu!
Meddig van el hason? Hm...most már egyre többet, főleg ha leteszek elé játékokat. Max 5 percig. Ez már soknak számít a 2 perchez képest.
Babakocsi színe keki+drapp és pici narancs is van benne.

Bori!
Na nem megy más rovására és ez főleg régen volt de akkor durván nyomtam. pl. az úton a felezőket 1500-nál abbahagytam :wink:

Pillagnó!
Domi ügyes nagyon! Szépen tartja a buksiját.

Tücsi!
Köszi, majd úgyis meglátod ha talizunk

Ckat!
Okéoké. Egyelőre még meg van. Lemondta a nőci mert nem tudott érte eljönni. :?
torolve_20131003125716

SZiasztok!

oltás: borzalmas ismét utána! és még lesz 1! :?
megint tista nyűg a gyerek!
tegnap estét végigordította, de úgy, hogy azt hittem megnémul, olyan hangok jöttek belőle! :shock:

aztán lehet a kaki volt a baj, az ölemben rottyantott, látam amint a lövésnél megemelkedik a pelus! szal olyan adagot kaptam, mint ami Dikó képén volt, olyan extrát! :shock: persze fürcsi után, szóval duplafürcsi volt!

mai napunk:
bucsu volt anyóséknál és jöttek nővéréék (nővére+férje+lánya+férje+lányuk) volt nagy zaba, az nem is volt rossz, de amikor utána csak a nők maradtak az asztalnál és szóbakerült a szoptatás és itatás, na elején még elvoltam, szép csendben hallgattam, de amikor már 1 órája az volt a téma, hogy miért nem itatok, mert akkor nem kérne 2-3 óránként, hanem bírná és ők már 3 hósan kajáltatták régen őket és hülyeség, hogy az előtej vizes, meg hogy 6hóig csak anyatej, mert ugye: "én is iszok a tej mellé" stb. :evil: na akkor már forogtak a szemeim, de csak annyit böktem oda, hogy én akkor sem adok neki és kész!

Tücsi, köszi kérdésed, tejcsi rendeződött szerencsére!

Annneeee, kéretik visszajönni! és elmesélni mi a baj!?????

Képek nagyon jók! A németoi tali, keresztelő és babók! :wink:

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Samu 2 perce megfordult hátáról a hasára, kétszer! :lol: most viszont lálázik (nyüszi)
torolve_20131003125716

Emi!
Na ja, ismerős téma. Az idősebb korosztálynak mániája ez a teáztatás+gyümölcslevezés, stb..a világvégére tudnak üldözni ezzel és nehezen értik meg, hogy mára ezek a szokások megváltoztak.
Puszi a kis oltásosnak
torolve_20131003125716

Nenoke! Nagyon szépek a képek. Férjed nagyon jóképű!
És lett "másik" keresztneve Dávidnak?

Emma! A vastagítás azért van, hogy megkönnyítsük azok helyzetét, akik csak keveset tudnak fórumozni. Így könnyebb áttekinteni a gyakran offtartalmú témákat.

Rita! Nagy-nagy gratula az Ügyes Nagyfiúnak! Indulhat a zabálás! ;) Az elfogyasztott energyt pótolni kell! ;)
Woodoozás hogy hatott este? Tessék csak szugerálni neki, hogy aludni kell!
Tegnap sétiztünk Monccsal, neki is mondtam (én jedis kézkörzést szoktam ;) ), Monccs is csinálta és Dani elaludt :D Jó, biztos fáradt is volt, de azért vicces volt!

Hasonfekvés. Eszembe jutott mégegy torna. Földön, nyújtott ülésben ülve vékony combúak (pl. gyógytornász nénink) combra, vastagcombúak (pl. én...) vádlira tegyék hasonfekve a babát, földre sok játék. Mert így csak előre tudja rakni a karját. A gyógytornász egyébként mindig előre tette a karját Ádámnak, ha ő repülőzött (mi így hívjuk a partra vetett halat). Meg piszkálta a karját, hogy vegye el onnan. Először meg kell tanulni szimmetrikusan használni a két kezét, és utána lehet differenciálni, ami a kúszáshoz kell.

Ádám ma elkezdte a kommandós kúszást: tenyerével húzza előre magát, lábait nem használja. De amikor toltam neki a lábát (felváltva kell, mint ahogy kúszni fog), úgy sprintelt már :D Na, és mi volt a cél, amit el kellett érni? Anya telefonja :D
És még nem vettem sarok meg konnektor védőt :?
Vendég

És aki még nem tudná, ezért nem szabad egyedül hagyni egy csecsemőt a pelenkázón ;)
Kép

Ádám is hátra tudja hagyni a karjait...
My heart will gon on
Kép
Vendég

Sziasztok!

Engem is felháborít, hogy az idősebb generációk folyton itatnák a babákat. Találtam erről valamit, ezt az orruk alá lehet dörgölni. A Nestlé weboldalán volt...

Itatni vagy nem itatni
Annak a csecsemőnek, aki eleget tud szopni, nincs szüksége további folyadékra. Ha azonban a környezeti feltételek jelentősen megváltoznak, pl. kánikulában meg lehet kínálni a csecsemőt forralt, lehűtött vízzel, esetleg szalmasárga, enyhén cukrozott teával. Pár kortyi így kiegészíti az anyatejet, és biztosítja a szervezet megfelelő működését. Ha a csecsemőn nem láthatók a folyadékhiány jelei: pl. száraz nyelv, száraz bőr, beesett szem, aluszékonyság, kevés vizelet, akkor biztosan elég az anyatej, ne erőltessük a plusz folyadékot.

Kép
zsuzsi**

Gurgi: Samuuuu :lol: :lol: :lol: imádom!

Bori: Ádám nagyon nagy srác mááár. Tök édi!

Kata, Melinda: Nagyon édik vagytok ám, a babákkal együtt!

Nenőke: Köszi, nekem is jó volt visszaemlékezni, de nem olyan lett valahogy, amilyennek szerettem volna. Ezt nem lehet szavakba önteni :D

Kép
zsuzsi**

Vendégségben voltunk:
Kép Kép

Kép
zsuzsi**

Ádám tüneményes és ügyes!
Köszi a párásítós infókat, vettem ma egy Tefalt!De nem a Brendonban, mert ott nem voltak túl kedvesek...Nem volt hajlandó megnézni,hogy van e a raktárban, így vettem egyet a MediaM-ban, annyiért, mint a Brendonban akciósan. :roll:
Eggig azt hittem a számolásom egyedi mánia, magam sem értem, de én is számolok kenyér, hússzelés közben, járóka rácsait stb...mondjuk az útfelező csíkokat még nem... :lol:

Kép
m.andrea

Gurgi :)
Ügyike! :D Nem tudom mi mikor jutunk el idáig, a nagyfiam 8 hónaposan fordult hátról hasra. Bori Ez nagyon gáz? :? Várható valami visszamaradás később?
Főni naggyon cuki! :D Ahhoz képest, hogy aggódtál, már a kúszásnál tart :shock: Ügyike! :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Ja, hasonfekvésnél Panka is partravetett hal egyelőre...

Kép
zsuzsi**

Egcsi!
Köszike. Hogy mennyire volt tudatos, sztem a hátról-hasra igen de a hasról hátra nemtom mert ott pl. amikor már az oldalán volt egy játékot mozogtatva követte a fejével és úgy billent át..

Zsuzsi!!
Panka királylány, kéz simi..ez az amaz :lol:

Bori!
Megzabbantom Főnit, édike nagyon! Repül. :lol:

Na megyek mert nyüszi van, meztelenkedés lesz picit, aztán fürcsi és szpátty
torolve_20131003125716

Keresztelő:
Kép
Kép

Kép
zsuzsi**

A keresztelőről lesznek majd jobb képek is, ezek kis géppel készültek.

Kép
zsuzsi**

Dorka! Igyekszem vastagítani, de meg kell szoknom. Azonkívül néha nem is tudom befejezni a hsz-met és visszaolvasatlanul küldöm el azt, ameddig jutottam. De talán ezzel nem vagyok egyedül itt a topicban.

Gurgi! Ezt fel kell írni a babanaplóba! És ráadásul 2x is......! :D

Nenőke! Látod, Neked is akartam írni, de nem jött össze. Örülök, hogy jól sikerült a keresztelőtök. A képeket nézve nekem rögtön szemet szúrt, hogy Te tartottad Dávidunkat a vízecske alá, nem a keresztmama.:wink: Vagy én látom rosszul? Igazán dícséret illeti Dávidot, mert mindent nagyon jól viselt. :D :

Bori! Ifjú Adonis :lol:

Emi! Örülök, hogy újból minden a régi. És Maja étvágya is jobb lett mostanra? Sokszor jutottál eszembe. Talán a következő oltást már jobban fogják viselni a babák. Remélhetőleg ennyire rossz már egyik oltás után sem lesz.

Egcsi! Bence tényleg nagyon husiiiiiii! Olyan aranyos a törülközővel!
Már tegnap akartam írni: a múltkor szó volt a rajzolásról. Egyik fiam sem lelkesedett idehaza a rajzolásért. Most 2. osztályban Petikém rajzát benevezték a rajzversenyre. Nagyon megtetszett a tanító néniknek. Tavaly egy baglyot rajzolt, tényleg jó lett. Ugyan nem ért el vele helyezést, de én nagyon szeretném, ha visszakapnánk, mert kiraknánk a többi jól sikerült rajz közé a falra és gyönyörködnénk benne.
És még dicsekszem egy kicsit. Nemrégiben számkirály lett Petikém az osztályban. Ez a gyorsasági fejszámoló verseny győztesét jelenti. Még első osztályban szomorkodott, hogy neki sosem sikerül. Vettem dobókockákat és gyakoroltunk, mert gyakorlás nélkül senkiből sem lesz számkirály. Most bonyolultabb volt, mert több kockán kellett összeadni a pöttyöket. Ez olyan jó érzés, ugyanis nem gondoltam, hogy ő ennyire ügyes mind a rajzolásban, mind a számolásban.
Ádikám pedig megelégelte, hogy ő még mindig nem tud olvasni és írni. Most tanulgatja a betűket és már levelet ír a Mikulásnak. Bízom benne, hogy Mikulás bácsi el fogja tudni olvasni a kis ákom-bákom betűket.:D [/b]

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

És most Móni után én is megkérdezem: Kinder Andi hol vagy????

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Zsuzsi! Nagyon szépek vagytok a keresztelői fotókon. El is felejtettem, hogy nálatok is nagy nap ez a mai. :D És a kis Királylány hogy viselte magát?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Tücsi: Nálunk már 14-én volt, csak nem voltak nálunk a képek, mert mindenki össze-vissza fotózott. :oops: Panka nagyon jól viselkedett, egy hangja nem volt (azaz volt, egy hatalmas büfi :) ). Olyan megható volt az egész.

Kép
zsuzsi**

Tücsi. Gratulálok Peti fiad teljesítményéhez! Fantasztikus dolog lehet ezt átélni neked! Ádinak pedig kitartást a sok-sok betűhöz :D

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!

Egész nap nem tudtam jönni, ezer dolgom volt, és nem is tudtam mindent befejezni, pedig a mai nap még egy órával hosszabb is :lol:
Nagyon jók a keresztelős fotók!

Samu nagyon vagány. Bálint még ilyeneket nem csinál, de hogy Emmát idézzem, nem hasonlítgatunk :wink:

Bori, Főni már milyen nagy fiú....gyönyörű nagy kerek szemekkel....

Tücsi: gratulálok a fiúkhoz! Ádámod majdnem egyidős Blankámmal, és Blanka is épp most tanul olvasni, a napokban vettük meg neki az elsős olvasókönyvet. Nagyon tetszik neki, sokat nézegeti, olvasgat....és ő is nagyon szeret rajzolni, egész ügyes :D

m.andrea: ez jellemző, máshol alapáron annyi egy termék, mint akciósan a Brendonban :? és ugyanezt tapasztaltam a Kikában is, már számtalan esetben. Mégis mi is sok mindent megveszük a Brendonban, mert elég jó kínálat van :lol:

Egcsi: Bencének kis husi-musi karjai vannak...édes nagyon :D

Bálint kicsit nyűgös volt ma, bár az elmúlt egy-két napban is :? nem tudom mi lehet a baj, ez nem volt eddig jellemző rá...és őszintén remélem, hogy ez csak ideiglenes állapot :wink:

Most megyek tornázok egy kicsit....
Jó éjszakát mindenkinek.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Gurgi! Samu nagyon cuki, jó kis harisnyanacija van! :) Ja, és gratula a forduláshoz, még párat alszunk, és kúszni is fog, meg rámolni! :lol:

Pillangó: Morci Domi kire mutat ilyen fenyegetően? :)

Zsuzsi, Nenőke: keresztelős képek nagyon jók, szépek vagytok mindannyian!

Bori! Azért ne aggódj, van még egy-két heted megvenni a sarokvédőt! :D Látom Ádi sokat nézi a Titanic-ot, példa képe pedig Leo Kabrió! :lol:
Azért áruld el, hogy hogy csináltad azt a képet, ahol majdnem leesik a pelenkázóról.. Megvártad, amíg odateker, és addíg lesben álltál a géppel?? :lol:

Ezt a vastagítást még nem érzem át. Mármint hogy mit kéne vastagítani. Úgy látszik, hogy a szüléssel némi ész is távozott belőlem.. :D

Kép

Kép
monccs

Hú Móni, te ilyenkor még tornázol?? Minden elismerésem!

Kép

Kép
monccs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: