A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

kaja téma: nálunk sem hisztizik bence ha éhes. nah jó ha már nagyon akkor igen, de egyébként tökre elvan ugy hogy éhes és nem sír.
én van mikor a pociján hallom hogy éhes :D korog neki :D
olyan cuki.

szóval én ezért is paráztam a multkor hogy éhes-nem éhes, van elég tejcsi vagy mi van...
én most igencsak mérem minden evésnél. kivéve éjszaka mert akkor nem eszik 110-120-akat mert bealszik.
jah egyébként délután 160-at evett, és nem jött vissza semmi belőle :D
jah és tegnap és ma se jött még vissza, csak annyi amennyi egy egészséges büfivel kibuggyan másnak is :D kop-kop-kop. remélem nem lesz gond belőle hogy leírtam.

Kép

Kép
timi1982

Akkor Media markt előtt!

Akkor tuti nem keverjük össze a szökőkútat a vízeséssel...Én már jártam így.

Timi, Bence irtó édes.

Muffin, örülök, hogy jól vagytok... Rendesen sűrűek a napjaitok.

Kata, akartam már többször írni, hogy van egy barátnőm, akinek ugyanazt csinálja a lánya mint Dóri. Kb 10 perc alatt megeszik amennyit akar ( 70-80-90) pedig Adélnál hat héttel idősebb és nem hajlandó egy korttyal se többet, sír ha az édesanyja visszarakja a cicire. Így bír 3-4 órákat is...És nem fogad el semmilyen cumit. Mégis gyarapszik. Állítólag anyja is ezt csinálta gyerekkorában. Vannak ilyen gyerekek úgy tűnik. Na Adél nem ilyen, neki semmi sem elég :) 180 gramm után is üvölt ha kivisszük a cumit a szájából...:)

Jó éjt mindenkinek!

Kép
andkata

Maverick!

Itt vannak a képek, amiket ígértem. Ez a plus-os kenguru, 4200-ért!

Kép Kép Kép

Ennyire szereti: :D

Kép

Visszaolvasok....

sz.andi

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 11:21-kor.
Vendég

Andi! Te nagyon csini vagy! Fogyózol vagymiii??? :D Viki édespofa a kenguruban! Tényleg szeretheti! Nóri is mindig bealszik benne, csak én egyelőre magam felé fordítom mert a miénk másféle és még nem látna ki belőle. Így mindig néz fel rám és úgy alszik el! :lol:

Media Markt ---> én is támogatom az ötletet! Nekünk se hiányoznak a bacik... azkénemééég! :roll: Evelin, köszi a figyelmeztetést! :wink:

Vidokata - örülök h sikerült kitapasztalnod a Dórihogyanszeretenni technikát! :D Gratulálok, csak így tovább! :wink:

Én már előre rettegek az éjszakától. Nóri tök sokat aludt ma napközben. Ilyet már több mint 1 hónapja nem produkált. Asszem az oltás miatt volt, kicsit melegebbnek is éreztem a szokottnál úh kapott is most egy kúpot éjszakára. Remélem nem marad ébren az éjszakai szopi után, mert én persze le sem ültem egész nap. Örültem h van időm kicsit pakolászni, vasalni, stb! :roll:

Jóéjt!
Vendég

Anyjuk! leszedtem a képet! (A macisat! Olyan cuki... :D )

A többiekét is elmentettem, aki küldte! Még-még!

Csajok! Én is úgy mennék! Nagyon irigykedem! De ne féljetek, hogy nem ismeritek meg egymást! A babákat sztem már mindenki megismeri, csak kukkoljatok be minden babakocsiba, ami szembe jön veletek, és meg is van! :lol: :lol: :lol:

Timi! Ez Fisher P. Ugye? Nekünk is az van meg Marcsikáéknak is! Csak nem pont ez a változat. De Viki imádja!!!
Az a kép!!! :lol: :lol: :lol: De aranyos!!! :lol: :lol: :lol:

Kata! :oops: Köszi szépen, de én nem érzem annak, de rajta vagyok a témán!! :lol: :lol:
Eredeti a hajszínem itt is ott is, nincs festve!
Lehet azért, mert ott még nem voltam anyuka :lol: :lol:

sz.andi

Wera! Na ne má! Tényleg elpirulok, én komolyan nem érzem úgy! Egyébként igen, fogyózom. 2 napja! Ennyire látni? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sz.andi

Westend! Sajnos Mi nem tudunk menni mert az új gyerek orvosnál pont aznap fél 1-kor van jelenésünk! Nem tudott másik időpontot adni sajnos! :cry: Remélem legközelebb sikerül elmennünk! A képeket Én is várom!
Vendég

Jó reggelt!

Viki, AKata, Köszi az érdeklődést még nincs tökéletesen jól a manó,de legalább hőemelkedése nincs. MÉg éjszaka nagyon szörcsög :cry:
Remélem hétfőig javul, mert ha nem akkor szerintem mi kihagyjuk a Westend-et, pedig úgy szeretem volna veletek találkozni!

V.Kata, remélem jól fog sikerülni a keresztelő, kérünk majd sok-sok képet! :D

Andi, tényleg jól nézel ki! Te hova fogyozol? :roll: :wink:

Megint nem tudom befejezni, teli a pelus! Bocsi, majd még jövöök!
bencuri

Jó reggelt!
Elég kaka idő van! Viki meg megint görcsöl! Már azt hittem elmúlik, de nem. Most is itt rezeg mellettem és tekeredik! Szegénykét úgy sajnálom!

Hozzátáplálás!! Ti mikor kezditek és mivel? Mi már elmúltunk 3 hónaposak, de nem tudom miért, nem merem. Mondjuk vettem tejpépet olyan banánosat, de arra is az van írva, hogy 4 hónapos kortól. Valaki írta, hogy azt ad a babának. Hogy csinálja? Milyen sűrűre?

Fogyás: Hát én tudom, hogy sokan lennének legalább ilyenek, mint én(gondolok itt a barátnőmre, ő is folyton azt mondja, hogy hova fogynék...csak ő tényleg nem kicsi...) de én nem ilyen vagyok! Jó, valószínű nem leszek megint 55 kiló, de egy 60-al kiegyeznék. Az pedig -10!!! Meg hát nem érzem jól magam, főleg, mert összeérnek a combjaim. Ezt utálom!
A lényeg, hogy nem vagyok nagyon túlsúlyos, de nem érzem jól magam a bőrömben. Meglátom a fotóimat és elsírom magam. Értitek?

Na megyek lefektetem Vikit, hátha sikerül tovább aludnia.

sz.andi

Jó reggelt!

Szerencsére elkiabáltam a pocifájást, vagy az Infacol segített, de fél kilenckor letettük aludni, simán elaludt és most ébredezik. Én már hajat mostam, a fiúk elvitték a tejcsit, most várjuk, hogy felkeljen, szopizik és megyünk a piacra.

Andi! Tényleg jól nézel ki! Rajtam még rajtam van 8 kg. :cry: De majd teszünk róla, ha már nem szopizik Jázmin! Olyan bodyja Jázminnak is van!

Viki, Kata! Köszi a gyógypuszit, úgy néz ki segített :lol:

Wera! Milyen volt az éjszaka?

Viki! Szépen hízik Lackó!
:lol:

Muffin! Tegnap én is pont kenguruval vacsiztam a pocifájás miatt! Hát tényleg művészet, szerintem kapott egy két morzsát Jázmin is! Biztos azért volt csendben, mert várta a lepotyogó finom falatokat! :lol:

Kép
szly27

hahó,
jó reggelt!
Lányok, mi is megyünk a Westendbe, ha Nándika végre rendeset kakil. Már nem zöld a kakija, de még mindig eléggé híg, és pont a legrosszabbkor bír kakilni :?
Csütörtökön szülői értekezleten voltam az oviban, és be kellett mutatkozni a szülőknek. Na, jól bemutatkoztam :D Mentem is ki utána rögtön pelusozni, akkorát rottyantott a gyerek. Persze mindenki nevetett - még emlékeznek, milyen ez 8)
ja, és persze ezek után rögtön éhes és ordít is... :shock:

De: megyünk, ha ennél egy kicsivel jobb lesz a helyzet. Csak nem tudok a Westendbe autóval menni, mert nem ismerem az utat, és még ehhez gyakorlatlan vagyok. Autó+bkv meg elég hosszú nekem, főleg, hogy az oviból rögtön indulni kellene. (nekünk ezért lett volna jobb a Margitsziget :roll: )
Na, majd meglátom, hogy alakul még a helyzet, mert nagyon mennék én is ! Nándika meg még nem tud ellene tiltakozni :D

És nem utolsó sorban: ez az orrfolyós-hasmenős téma valszínűleg valami vírus Nándinál, és nem akarom, hogy bárkit megfertőzzön!!! Annyira nem volt jó :roll:

Andi: ismerős ez a "meglátom a fotóimat és elsírom magam" érzés! Sajna nekem nincs túl sok reményem a fogyásra... Nekem is jó lenne a 60 kg, de most 74,5 vagyok! Szonja után 10 kilót tudtam fogyni, miután abbahagytam a szoptatást. De hogy most sikerül-e...

KépKép
szkagi

:D lehetne az anyukákról is egy ilyen-volt-ilyen-lett táblit csinálni :D fogyás előtt és után :D csak nem mernék most képet feltenni :D

jaj, még nem is küldtem-mutattam új Nándi-képet :oops:
mingyá' hozom, csak itt trónol a vállamon a kölök 8)

KépKép
szkagi

Nándi kiütéses
Kép

Nándi már nem kiütéses! Kaja után beájulva... Kép

panasz Kép

oroszlánok (az egyiket épp pelusozom:-)) Kép

KépKép
szkagi

Jó reggelt!

Nekem is az volt az első gondolatom Andi, hogy milyen csini is vagy...:)

Bencuri, örülök, hogy Bence jobban!

Kata, holnap van a keresztelő? Gondolok majd Rátok.

Szilvi, Jázmin tényleg képes 10 órát aludni éjszaka? Irigyellek, pedig Adél is 7.5-t aludt. Csak a 5.15-ös kelés rosszul esik, utána már nem nagyon aludtunk, max fél órát...

Ági!
Ne menjünk együtt hétfőn?

Viki?

Rajtam 4 kg van, de így is 80 felett. És nincs fógyókura, örülök, hogy ha a tejet tudom mellőzni.
Ma megyünk esküvőre, kiváncsi vagyok hogy bírja majd a nagysád.

Kép
andkata

Ági,
Te is pumpálod Nándit? :D :D :D

Kép
andkata

Jó reggelt!

Mi elég jól aludtunk. Ugyan mint mindig, kétszer kelt, de rögtön visszaaludt nem kellett órákig csucsujgatni.

Képzeljétek, már nem kakilunk minden pelusba! Ti mind előrébb vagytok, gondolom már nem újdonság, de nálunk csak kedd óta van így és tök jó, ez azt jelenti, hogy az emésztése kezd rendeződni.

Tegnap megrendeltem a hordozókendőt, már alig várom. Kiváncsi vagyok, Levi mit szól majd hozzá.

Előbb hívott Anyum, hogy szándékában áll egy pihenő napot adni nekem, mert 11-kor elvinné a legényt és csak este gondolná visszahozni! Valami Dunaakárhova mennek csavarogni. :D

Lányok! Tejcsináló krémleves ment a receptesbe!
Nagyon fini! Este kipróbáltam és Apának is ízlett, pedig Ő nincs oda az ilyesmiért. 3-4 adag egyébként.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

ági, a westendbe nagyon könnyen eljutsz! Bejössz óbudára, és átmész az árpád hídon. A híd végén, az árpád hídi buszvégállomásnál elmész jobbra és már csak egyenesen kell menni kb. öt percig. és vagy találsz kinn parkolót, vagy ha a parkolóházba akarsz jönni, akkor még egyet kell fordulnod. vagy amint meglátod a westendet, akkor balra fel a ferdinánd hídra, de szerintem ez kicsit hirtelen lenne ha nem ismered a környéket, úgyhogy egyszerűbb elmenned a wested előtt és a másik végén, a nyugati téri felüljárónál visszafordulsz a felüljáró alatt balra. és akkor már a westend oldalán vagy és begurulsz a parkolóba. vagy ha autó+bkv, az sem olyan bonyolult.Ugyanúgy gyere át az Árpád hídon, a pesti hídfőnél lévő sconto parkolóban meg tudsz állni, és onnan metróval is 5 perc alatt ott vagy. :)

KépKép
muffin

na és igen, javasolni akartam én is, hogy akata úgyis útba esik neked, de más nevében nem akartam írni, úgyhogy kata tök poén hogy te is erre gondoltál. :)

KépKép
muffin

na ebben a pillanatban végeztem a fejéssel, és kezdtem volna takarítani, erre felébredt a drága... Na megyek. Majd jövök.

KépKép
muffin

SzAndi!
Koszi szepen a kepeket!
Kozben apa tegnap meglepett egyel,ki is probaltuk egy seta alkalmaval. Bence persze utalja,neki csak az tetszik ha kezben cipelem az 5kilos feneket. Csaba meg elnyult keresztben az ikerbabakocsiban.Szep kis banda.

Kriszta!
Te milyen kendot rendeltel?

Nandut nem nehez csomozni?
Vendég

Maverick, Csababa nem szereti a babkocsit sem?
A Nandut nem nehéz csomózni szerintem...

Na, Ági?

Kép
andkata

Mármint Bence, bocs!

Kép
andkata

Hoztam egy pár képet!
Kép Vigyori
Kép Figyellek!
Kép Boxoló
Kép Így emelem a fejem!
Vendég

Kata!
Hat nem! Csak neha ha elalszik kezben odacsempeszem,de 99%ban akkor is kipattan a szeme :D
Vendég

Hát Neked nem lehet könnyű akkor....

Kép
andkata

Maverik! Én a www.babakozelben.hu oldalról rendeltem.
Ez nem olyan márkás fajta, de jónak tűnik.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Babuli! Szabi nagyon édibédi! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:36-kor.
20150601134430

Kriszti, Viki! Köszi! :D
Vendég

Segítség!!!
Tud valaki segíteni? Egy angol szöveget lefordítani magyarra! Ciki, de nem tudok angolul! S.O.S. lenne. Persze, ha nem gond és van valakinek ideje...Köfike!

sz.andi

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 11:22-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 11:22-kor.
Vendég

Sikerült lefordítani! :lol:

sz.andi

Köszi Kata! Hidd el, eszemben van! Jobban is érzem magam! De azért nem bízom el magam :P

sz.andi

Kata! Mivel csak bkv-val tudnék menni így messze lakok! A mostani menetrendváltozás óta a kerületünkben káosz van! 20-30perces késésekkel járnak a buszok! Amúgy kb. másfél óra lenne az út oda és ugyanennyi vissza! :cry:
Vendég

Babu:úgy sajnálom! De hátha lesz még Szép idő is idén és Margitszigeti találka!
Vendég

Andi:ügyes vagy!
Vendég

Andi - tőlem is mindenki el van ájulva h milyen jól nézek ki, de ettől függetlenül hányok ha belenézek a tükörbe. Mondjuk sokat nem kesergek emiatt, de azért bosszant h nem jönnek rám a ruháim. Tegnap selejteztem. Lett 3 kupac: 1. amik már soha nem lesznek jók rám: mennek unokatesómnak, aki kisebb is, vékonyabb is nálam. 2. amikbe még bele FOGOK fogyni (figyeled az optimizmusomat?!? :lol: ) és egy 3. ami most is jó rám. Ez 4 nadrág (ezeket régebben félre tettem mert kinyúltak) és 15 olyan felső amiket a terhesség alatt vagy után vettem. :twisted:
Tényleg! Hogyhogy már elkezdtél fogyizni? Már egyáltalán nincs tejcsi? Titanilla írta a banános tápit meg én hogy a keresztlányom imádja. Hozzátáplálást a tápis babáknál már 3-4 hónapos korban simán el lehet kezdeni, anyatejeseknél érdemes még 1-2 hónapot várni, én úgy tudom.
Vendég

Babu - nagyon sajnálom h nem tudsz jönni. Új doki mondjon le!! :twisted: Szabi nagyon tüncimókus az új képeken!

Köszönjük a kérdést, az éjszakánk nagyon jól telt! Nóri csak 5-kor ébredt enni, 5 perc kaja és már aludt is tovább, aztán fél 10-kor kelt!! :D Az éjjeli etetés előtt én is jól aludtam, utána még fejnem kellett, aztán meg jól betaknyosodtam szokás szerint (allergia) és utána már csak vergődtem.

Reggel 8-kor már porszívóztam (a szomszédok nagy örömére). Na de nem sajnálom őket, így törlesztek a folyamatos fúrásért! :twisted: :lol: :lol:

Jah, és nemtom mi van ezzel a gyerekkel, de 11-től megint alszik! :shock: Biztos növési rohama van vagy mi! Nem mintha nem lenne már így is hatalmas... :? :lol: :lol:

Délután vendégeink jönnek úgyhogy most megyek rendet rakni, mert aztán ha felébred a törpeterrorista, akkor nem lesz időm semmire! Apa estig dolgozik megint... :cry:
Vendég

Sziasztok!

Hú nagyon sűrű hetem volt! Rohangászni orvosoról orvosra. De a tegnapi volt a csúcsok csúcsa..... Elmentünk anyóssal természetgyógyászhoz, a férjem vitt minket és gondoltunk egy nagy merészet, látván, hogy az utcán való parkírozás esélytelen, tehát beálltunk az Árkádba. 17:30 volt. 19:40re visszaértünk. Lizát is vittük, mert nem tudtuk kire hagyni. Aha, de nem engedtek vissza, mert bombariadó volt. A baba4kor evett és lett tisztábatéve és nem volt meleg holmija csak a kocsiba. Egy vékony takaró volt rajta (az Árkáddal szomszédos házban voltunk). Na erre tiszta ideg lettem. Könyörögtem, hogy a baba már régen evett és már 1 órája enni kellett volna. Szó se lehet róla, majd ha a tűzszerészek azt mondják... a riadó 7kor kezdődött, akkor már 45 perce ott álltunk és a tűzszerészek még sehol se voltak :shock: na akkor elegem lett, és bedurrant az agyam, hogy ne szórakozzanak velünk, mert beperelem az egész bagázst. Amúgyis van egy jó ügyvédünk, de ezt nem mondtam. Erre, elkezdtek összevissza telefonálni. Közli a pasi, hogy nem lehet, ja és csak másnap reggel hozhatjuk ki a kocsit :shock: whááááááááááá akkor már sík ideg voltam + ugye olyankor már busz se jár hazafele, vonat meg nincs ide. NA amikor ezt reklamáltam, a pasi annyit mondott, menjek hátra, elintézi nekem, hogy odamenjen valaki és kienged minket. na ez 45 perces játék volt. 15 percenként rohangászott vossza Gyula, anyós, hogy senki nincs. NA akkor mentem én. Ha már én megyek.... akkor eléggé kinyitom a számat, bár kicsit tartottam attól, hogy bekaszniznak. Odaértem és magyaráztam, hogy ne szórakozzanak. A pasi elment cbzett. Visszajön: most indultak :shock: :shock: -miért eddig hol voltak?- Mondtam, hogy én nem mozdulok, majd úgyis hív a férjem, ha van ott vki. Hát jött... de nem nyitotta ki az ajtót csak nagyon rondán beszélt. Na nekem elegem lett és már követeltem, hogy akkor biztosítsanak 1 járőr kocsit és vigyenek haza!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hát azt nem lehet.... mert 1 kocsi van és 2 rendőr -amit én nem akartam elhinni- és az a 2 rendőr ők voltak személyesen. Mondja a fickó, hívjam a 112-t :roll: :shock: és a mondjam el mivan. Hátha segítebnek. Mind1 próbát megér. Akkor már nagyon remegtem az idegtől és majd kiugrott a szívem. Előadtam a sztorit. Válasz: hívjon taxit :shock: :shock: :shock: na ettől kiakadtam. Rendőr volt ugyebár a hölgy, ráadásul nőőőőőőő!!!! és nem tudta, hogy babahordozó kell, mert különben a rendőr megbüntett. Akkor mondtam, hogy ha egy kis emberség lenne magában, akkor kiadnák a parancsot a rendőröknek, hogy engedjenek a kocsinkhoz. Válasz: intézem és visszahívom. Hát még most se hívott. Aztán az a rendőr akivel pöröltem, sztem megsajnált és jött a főnöke, azt mondja: hogy megtesz mindent és ha nem is engedik ki az autót, akkor biztosítanak egy járőrkocsit :shock: Hallelujja!!!! Akkor egy idős néni odaadta a kabátját, hogy a babát takarjuk be, mert nálunk nem volt semmi vastag taki. Gyulát elküldtem gyógyszertárba 1 babavízért és teáért, legalább az legyen a pocakban. Elment. Jön a rendőr, hogy gyerünk gyerünk, mert kiadták csak nekünk az engedélyt :shock: férjemnek telefon, hogy iszkiri. Szegény rohant, de már mi is a kocsihoz. ODaértünk!!! Erre egy fickó nyugisan sétál mellettünk. Kérdi a kísérő rendőr, hogy hova hova??? Azt mondja a pasi, hogy 15ösével engedik vissza az embereket :!: NO COMMENT!!!!!!!
magdolnam

Kép
Kép
magdolnam

Andkata :D :D :D
persze, hogy mehetünk együtt :D :D :D
csak a gyerekülések...jajjaj, merthogy csak kétszemélyes a hátsó ülés, és az egyik helyen ugye a hordozóban Nándika terpeszkedik, a másik helyen meg Szonjácska ülése van (rögtön ovibamenés után megyünk...), ami nem fér be a csomagtartóba :? kicsi autó, na :oops:
Sajna csak a jobb első ülés szabad, és nem tudom, mennyire jó, kézben a gyerkőccel? :? :? :?
Mindenesetre Muffin útmutatása alapján meg tudom találni,
köszi, Muffin :D

pumpálom Nándit, persze :D
pont a jó súlya miatt nem estem pánikba ettől a kakilós időszaktól, de nem is gyarapodott szinte semmit egy hét alatt. De így is jó húsban van!

Szabi baba bokszolós képe naggyon király :D

Magdi :shock: :shock: :shock:
azannyukat komolyan! Vajon miért nem hozta ki akkor valamelyik rendőr az autótokat? Vagy a férjed, saját felelősségre? Jó, az életünket védik ezzel, de a kisbabádat meg éheztetik és megfázatják, és nem segítenek másképp hazajutni??? :evil:
Lizus nem fázott meg? Hogy viselte a hercehurcát?
huh, én is biztosan leordítottam volna a fejüket :twisted:

KépKép
szkagi

Lizus milyen kis virgonc :D :D

na megyek ebédelni, a féjem süt-főz valami finomat :D

KépKép
szkagi

Nem vettem észre, hogy bármi baja is történt volna, de ha valami van, komolyan mondom, hogy ügyvédhez fordulok, mert csak!
Hogy hogy viselte???? Fennt volt véig és nagyon jó kislány volt, mert tuti bizti érezte, hogy mind a 3an nagyon idegesek vagyunk és hogy neki nem szabad sírni, mert azzal mégrosszabb lenne! Türelmes volt nagyon a kis drágám. De amikor teát kapott, azt hittem, majd lenyeli az üveget. Egy fiatal kisrendőr kísért, annyira aranyos volt. Nagyon tetszett neki a baba, végig figyelte. Ja és Lizus még egyszer mosolygott is kínjában :roll:
magdolnam

Magdi! Ez nem semmi történet! :shock:
Nem is tudom mit szóljak rá, köpni-nyelni nem tudok! :evil:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

:wink: elhiheted, hogy én sem tudtam a megrökönyödéstől, a nem együttműködéstől! "Szolgálunk és védünk!"
magdolnam

Magdi! :shock: :shock: Ezt írd meg valamelyik újságban!!! Elképesztő, komolyan! :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Nóra délben felébredt, azóta úgy visít mintha legalább rajta ülnék! Már mindent csináltam vele, de semmire se hallgat el! Kezdek aggódni :roll: Front van vagy mi a sz@r :?: :?:
Vendég

Magdi! Nem semmi történet! Még jó, hogy itt nem történik ilyesmi!

Babuli! Szabi nagyon cuki!

Andkata! Én is csak lesek! És mindig akkor produkálja ezt a hosszú alvást, amikor arra számítok, hogy rosszul fogunk aludni. Tegnap este is fájt a pocija, nem is sokat evett, mégis aludt :lol:
Egyébként fél kilenctől 5 -ig szokott aludni. Aztán még 9-ig.

Olyan szél van!
:shock: Majdnem lefújta a fejemet! Jázmin meg olyan jót aludta piacom a babakocsiban. Úgy látszik ez jobban bejön neki mint a meleg.

Kép
szly27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: