A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010. decemberi babavárók

Sziasztok!

4D-s ultrahangosoknak gratulálok!
Kriszta: Pihenj sokat!
Béenn: Nagyon örülök, hogy talán lesz egy ismerős szobatársam a Hetényiben!
Neked van fogadott dokid? Ha igen kihez jársz? Mesélj magadról, akár priviben is, hogy majd ott is rádismerjek!
Mikorra vagy kiírva?
Mert én hiába Karácsony, a doki már csak Mikulásig szeretné kihúzni a császár miatt.
Csajok: Nagyon örültem, hogy örültetek annak, hogy minden rendben velem, és, hogy jelentkeztem. Majdnem pityeregtem is. Mostanában megint nagyon érzékeny vagyok!
:(
Puszi mindenkinek+ pocisimi!
[/b]

Kép
Kép
zsanimanó

menion!
guglizz rá úgy, hogy faltetoválás. ez sima matrica. lényegében szintben marad a fallal.

kriszta!
bent marad! ezt simán kidrukkoljuk nektek ;)
pihenj sokat!

babátok csodaszép :)

bei!
köszi, hogy méregetsz ;)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

annus jót mulattam ezen hogy "rendetlenség van" :lol:
férjen ő el ilyen kis helyen ennyi végtaggal meg zsinórral :lol: :lol: :lol:

Kép
menion
Budapest

Annus: super, enyém apa pont ezért nem akar elmenni 4D-s uhu-ra, mert kicsi fia sosem mutatta eddig magát, azt mondta, majd nézegeti ha kibújik, ami már csak 7-8 hét......
Rendetlenség: tényleg jó, aranyos lehetett a doki. haja is van, de jó, kép????

Szerintetek meddig lehet fürdeni és mikortól kell szigorúan zuhanyozni? Sok helyen olvastam, hogy hetente egyszer nem árt a testhőmérsékletű fürdő, de lehet a szülésig is ?

Kriszta: édes a babád és tutira bent marad, ne aggódj drukkolunk ezerrel.
Vendég

Sziasztok!

Menion! Néztem a képeket. :) Nagyon jó lesz a szoba :) Nálam is ilyen kopasz volt a fal. Tényleg kel hozzád is dekoráció. A két oldalas ragasztót szerintem bármelyik barkács üzletben, vagy bevásárló központokban a barkács részlegen kapsz.

Kép a falról. :)

Kép Kép

És még ezt a pelenkázó fölé raktam .

Kép

Julcsi! Megmértem a sterilizálót. 17 cm a magasság és 28 centi az átmérő.

Kép

Kép

Kinyitva
Kép

Kép
bei

Ja ! G.mailra arktam fel 1 képet 30 hetes pocakkal.

Kriszata
!Nem irigyellek. :( biztos nem volt kellemes. Örülök, hogy Petra jól van! Vigyázz magadra és tartsd még bent legalább 5 - 6 hétig!!!! NAgyon jó a kép!!! :)

Annus! Várjuk az Uh. képeket!!!!! :wink:

Kép
bei

Sziasztok!

Ezer ezer bocsi hogy megint eltűntem!Ez a hülye számítógép olyan bacit kapott el hogy egy hétig volt a szerelőnél.Már nagyon vártam hogy kész legyen.

Megígérem hogy visszaolvasok de egy hét az elég sok.
Velünk minden rendben van.Növünk elég szépen.Aludni éjjel nem nagyon tudok mert borzasztó sok a savam és inkább tv-zek.Ráadásul a Domi is beteg volt és eléggé kivoltam már merülve.
Dorotink nagyon nagyon sokat mocorog.Egyből jelzi ha nem tetszik neki valami.Ha elkezdem simizni érzem ahogy odacsusszan a kezem alá.Márr teljesen kész minden.Már csak a kiságyat kell összeszerelni de az már tényleg apára vár.De még jövő héten csinálják a központit meg festünk.Nagyon parázok tőle.Rengeteg lesz a munka.Utána meg már tényleg csak a várakozás lesz.
Jaj már annyira várom a pici babát.

Gyorsan írtam csak és már olvasok is mint a gép!

Remélem mindenkinél minden rendben !!!!!!

hadedit82

Sziasztok!

Tegnap nem tudtam jönni,mert Reginát már oviba sem lehetett vinni,annyira rosszul volt,illetve sajna még van is! :( Láz (38,4) és takonykór,szegény gyerek alig kap levegőt,hiába használom az orrsprayt... :( Ráadásul éjjel éktelen üvöltésre keltünk,minket hívott,rosszat álmodott. De ilyet még nem csinált soha!!! Biztos a láz miatt,bár a gyerek szentül meg van győződve,h. ő szellemet látott,amúgy tényleg nagyon meg is volt rémülve és sikítozott. Ijesztő... Szóval azt hiszem,a hétfő nekem is storno,hisz oviba nem mehet,apja dolgozik,beteg gyerekkel meg nem megyek semerre... Nagyon sajnálom is a dolgot! :( Ha kedd v. szerda lett volna a tali,akkor már tudtam volna menni,mert Apa szabadnapos lesz... :roll:

Kriszta: nagyon örülök,hogy még egyben vagy ezek után! Szörnyű volt olvasni,amit írtál... de kérlek nagyon vigyázz magatokra és feküdj,feküdj!!!!!!!!!!!! Alapban meg úgyis kidrukkolja a decemberi kismami- team Neked!!! 8) Petra baba gyönyörűűűűűűűűűűűűűű,gratu hozzá!!!

Annus: örülök,hogy Ti is láthattátok a kis Nikit,a doki pedig bizti jófej volt! :)

Bei: nagyon szép a dekor is,csakúgy mint a szoba!!!

Zsani: persze hogy hiányzol! :wink:

Különben meg nagyon kikészítő ez a nap,Regi tökre nyűglődik,nekem hányingerem van és tökre fáj a hasam,talán a front??? De csak hogy ismét meghozzam a kedveteket,megint palacsinta lesz nálunk! :wink: Legalább vmi jó is,az édesség mindig jobb kedvre derít!!! :lol:

Megyek,nem nyavalygok tovább,jövök ha tudok,vigyázzon mindenki magára!!!!!!!!!

Cicus

Kép
cicus78

Hú,közben írtál Edit!!! De jó,hogy jelentkeztél és rendben vagytok!!! A festéshez sok erőt küldök,a kisfiad betegsége meg elhiszem hogy kimerített,pláne így babásan. Most sajna én következek a sorban,gyerekbetegséget illetően ... :(
Ja,már nincs sok idő és kezünkben tarthatjuk a babáinkat!!! :)

Cicus

Kép
cicus78

Sziasztok lányok!

Bocsánat, hogy ilyen sztorival, de muszáj kiírnom magamból:
Ma reggel elég ijesztő dolog történt. Szédelegve ébredtem, még le is kellett ülnöm az ágy szélére miután felkeltem. Kimentem a wc-re és kb. egy diónyi vérzésem volt, persze rögtön para...doki kikapcsolva, védőnő nem veszi fel...a szülésznőnk(aki nagyon jó fej) felvette. Szegényt felébresztettem...azt mondta, hogy a dokim tegnap az adjunktusi buliját tartotta, úgyhogy most biztos nem érem el. És, hogyha bemegyek a kórházba akkor felvesznek, úgyhogy én döntsem el. Ajánlott egy dokit, aki most rendel, hogy esetleg menjünk el a rendelésére, hogy nézzen meg (mert az ilyen megesik, lehet, hogy most ürült ki valami, vagy a keddi méhszáj-vizsgálat sértett meg valamit itt bent.) Így tettünk(és úgy gondolom jól) és rögtön be tudtunk menni, nagyon kedves és készséges volt, rögtön megvizsgált, utána megUH-zott. Volt egy kis vérzés a méhnyaknál, de mivel se nem görcsölök se más egyéb panaszom nem volt( szédülésen kívül) és a picivel is minden ok, azt mondta, hogy menjünk haza pihenjek, ha magas a vérnyomásom vagy újabb vérzés lenne, akkor rögtön kórház!!!!!
Jajjj, remélem nem lesz semmi gond és bent marad a mi kis Zsófink, amíg bent kell maradnia. :(((((((

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Béenn: jajj,szegénykém!!! :( Ezerrel mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon vigyázz Te is magatokra!!! Az én Zsófim is nagyon szorít a te Zsófidnak!!! :wink: Nem lesz baj!

Cicus

Kép
cicus78

bei!
köszi a sterilizáló méregetést ;) el is mentünk du a tecsóba... mert ugyan a 28 cm átmérő nekünk nagy... de volt ott másik TT-s sterilizáló is. annyi, hogy nem 2 cumisüveget, hanem 1 cumisüveget egy cumit egy csipeszt és egy üvegmosó kefe volt hozzá gratis. az egy picikét kisebb volt... 26 cm... éppen pont befér a mikróba (pedig azért mentünk nagy bánatomban, hogy OK, megvesszük a tecsósat v vmi másikat, ha ez ilyen nagyon nagy)

cicus!
lánynak mielőbbi gyógyulást!
sajnos úgy tűnik, van vmi vírus... unokahugim is beteg (még sosem volt ilyen... szegény életében először hányt is... és úgy megijedt tőle, hogy a tesómnak alig sikerült megvigasztalnia), mamámék is betegek... rengetegen az ismerősök közül.

béenn!
olvasni is rossz! engem a dokim felkészített, hogy lényegében most már bmi van, az bizony kórházzal jár... vérnyomás-gond is, vérzés is... minden...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Helló Mindenkinek!

Kriszta, Béeen: vigyázzatok magatokra!!!! Ezerrel drukkolunk mindkettőtöknek, hogy ne legyen semmi gond!
Teljesen letaglózott, amit írtatok :shock: :shock: :shock:

Bei: tök jók lettek a matricák :lol: Én még messze vagyok a faldíszítéstől, egyelőre a kifestésen ügyködöm, na nem én. Nem tálalom a festő telefonszámát :roll: pedig kb egy délutáni meló lenne kifesteni a kisszobát.

Cicus: jobbulást Reginek - na meg Julcsi unokahúgának is!

Zsani, Edit: örülök, hogy olvastam felőletek,és minden okés veletek!

Na mi ma voltunk babakocsi vadászaton, már majdnem vettünk egyet :D :cry: :oops: hát igen ilyenek vagyunk! Képzeljétek már a színt is kiválasztottuk, elő is hozták a raktárból, elkezdtük összerakni, mert ugye apa alapos, mindent megnéz még az üzletben. Mi volt a hiba? A mózes rész kupoláját ha hátul hozzápatentoltuk műanyag részhez a kupola elől nem feszült ki!!! Konstrukciós hibának tűnik az eladók szerint is! egyszerűen nem állt meg a kupola teljesen felhúzva, ha egy ujjal meglöktem rögtön a második fokozatba ugrott. Lehet, hogy ez nem nagy gond, de úgy gondolom, hogy ha 100 ezret kiadok egy kocsiért még ha akciós is, ráadásul egy neves olasz gyártótól annak azért már ne legyenek ilyen gondjai!

Julcsi: egyébként néztük azt is, amit Ti vetettek és nagyon tetszett, de az eladó azt mondta, hogy csak úgy fér be a csomagtartónkba, ha kivesszük az egyik kereket :?: Ja és ez a nagyobb autónknál van így, a kicsibe meg nem is tudom hogyan tennénk bele. Ráadásul a nagyobb az céges, bár nálam maradhat, amíg otthon leszek a babával úgy tudom. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ szóval megőrülök!!!

Jól elfáradtam lelkileg és fizikailag is, Barni nagyon nehéz volt ma, a hasam alján éreztem inkább, jól nyomott is. Hiába na be kell látnom nem bírok már annyit :cry: pedig eddig olyan jól ment. :roll:

cicóka

Sziasztok Lányok!

Béen, Kriszta!
Vigyázzatok nagyon magatokra! Pihenjetek sokat és nem lesz gond. :)

Bei!
Cukik a figurák a falon. :) A pocifotódat pedig megyek, meglesem. :)
Ma mi is megkezdjük a rámolászást, reméljük jövő héten megérkezik a gardróbszekrényünk is, és kiüríthetjük a babalak-ot. :)

Cicóka!

Ne is mondd, tudom, nem könnyű jó babakocsit találni. Hatalmas a kínálat, ezerféle igénynek kellene megfelelni, olyanoknak is, amit most még - amíg nem használja - nem is gondol az ember lánya. Mi is jó messzire jutottunk az első modelltől, amit néztünk.
De hálistennek jövő hétvégén megyünk érte, s úgy érzem nem választottunk rosszul.

Tegnap mi is sétáltunk egy nagyot a párommal: egyrészt úgy közlekedem, mint egy pingvin, másrészt nagyon durva, egy szimpla kétórás séta elfárasztott.... :)

Cicus!

Remélem, mielőbb meggyógyul Regi!

Tegnap kisBogár rém aktív volt. Szerintem keresztben próbált "felülni" a pocakomban. :) Az egyik oldalon semmi pocak, a másik oldalon pedig egy óóóóriási pukli.... Amitől se nevetni, se felülni, de még levegőt venni is alig tudtam...

Na szép napot mindenkinek, megyek sütök szilvalekváros buktát a páromnak! :)

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger

Sziasztok!

Uhh, Béenn: biztos nagyon rossz volt, de ne izgulj, ha a doki hazaengedett akkor biztosan nincsen nagy baj és úgyis kidrukkoljuk, hogy Zsófi bent maradjon addig amíg kell. :wink:

Cicus: kislányodnak jobbulást.

Edit: de jó, hogy jöttél. Központi: de jó Nektek, nekünk nem engedélyezték már idénre, marad tavaszra a szerelés.....

Cicóka: teljesen igazad van, végül is melyik modell tetszett meg? Én még tanácstalan vagyok kocsi ügyben, nem tudom milyet vegyek....

Katinka: nagyon édes lehetett a pocid.

Nekem napok óta hüvelyi fájdalmaim vannak, olyan mintha szét akarnék szakadni, nem tudom mi lehet ez, de jövő héten megkérdezem a dokitól... másnak is van ilyen jellegű fájdalma?
Vendég

bei köszönöm nagyon aranyosak a dekorok amik a falon vannak neked
majd akkor elmegyek a ragacsért ha kapunk fizut...
én is vettem ilyen virágokat ami neked a teknős mellett van és egy gombát de aztán mikor szembesültem azzal milyen nagy a fal már láttam hogy a 6db virág igen kevés lesz a gombával :? és én 250-ért vettem db-ját szóval ezért gondoltam hogy csinálok én magam figurákat...veszek lakásfelszerelés boltban olyan hungarocellt amiből kivágom és aztán befestem és utána a kétoldali ragival majd felteszem...remélem jó lesz...biztos nem lesz professzionális de nem is az a lényeg...
emlékszem a mi gyerekszobánkban a 7 törpe volt papírra rajzolva és kivágva és felragasztva...és nagyon szerettük :D még arra is emlékszem hogy ceruzával volt kisatírozva a szín rajtuk...de akkoriban senkinek nem volt olyan!!!és azt a szüleim csinálták!

Kép
menion
Budapest

cicus jobbulást nektek!rossz lehetett a gyereket így látni...nem tudom én hogy reagálnék ezekre mert a tesóm kislánya folyton azt mondja hogy szellemek itt vagy ott vannak...én nem nagyon hiszek ilyesmiben de a tesóm igen és azt mondja hogy a gyerek pedig jól látja....hát nem tudom...én már arra is gondoltam hogy mivel az anyja beszélget ilyenekről másokkal és azt a gyerek hallja ezért mond ilyeneket...de a tesóm kicsi korától "lát"szellemeket szóval azt se mondom hogy nem hiszem el hiszen anyuéktól ő ilyet sose hallott az biztos...
aztán 1x mondták mikor annyira rosszul voltam hogy rajtam valami nagyon rossz "rontás"vagy mi van és azért van baj a babával is és a tesóm hívott egy csajt aki ezt a szellemet "elüldözte"állítólag...
hát én nem tudom hogy azért mert ennyit beszélt ilyeneket vagy mert tényleg volt ilyen gonosz szellem aki engem szipolyozott de képzeljétek hogy akkor 1x kimentem fél 3-kor pisilni és a sötétben amikor visszamentem a szobába akkor egy pillanatra láttam egy nagyon ronda alacsony férfit aki elöttem állt és rémisztgetett a kezével...de olyan pillanat volt ez csak hogy mentemben keresztül léptem rajta olyan gyorsan történt...és ezt elmeséltem a tesómnak és azt mondta hogy biztos azért mert hogy el lett üldözve ezért utoljára próbálkozott...
hát nem tudom hogy a fantáziám viccelt velem vagy tényleg vannak és én nem látom őket de az biztos hogy azóta nincs baj a babával és jól vagyunk...
ezért nem tudom hogy mit mondjak majd a gyereknek ha azt mondja hogy szellemet lát....nem akarom se megerősíteni se meghazudtolni....

Kép
menion
Budapest

béen nagyon szoríok! nekem ökölnyi vércsomók pottyantak a wc-be és mégis jól van a babám igaz még 12 hetesen volt ez de azért írom hogy kicsit megnyugtassalak hogy nagyon sokat bírnak a babók!igazi túlélők ám! sokat feküdj! az mindennél jobb gyógyszer!!!
cicóka én már annyiszor megfogadtam hogy így csinálok mint ti de nem válltozok sajnos...jó párszor megjártam már azért mert nem néztem meg a boltban hogy mit veszek...legutóbb egy varrógépet vettünk így és itthon derült ki hogy hiányzik egy db-ja...másnap Lacinak vissza kellett vinnie...így 2 nap ráment...

nekem a hüvelyem eddig sose fájt...a hasam volt már párszor hogy begörcsölt meg olyan is volt hogy menet közben húzódott...olyan érzés volt mintha kétoldalt a szallagok amik tartanák a hasam azok mindjárt elszakadnának....
lehet hogy a súly nyomja lefelé a hüvelyt is és azért fáj...a baba egyre nehezebb és gondolom a gravitáció dolgozik...

Kép
menion
Budapest

cicóka!
az espirót simán beraktuk apósék suzi swiftjének csomagtartójába... 4ajtósba. és ha azt nézem, hogy ha nekünk lenne kocsink, akkor kellett volna a hordozó... amiben ugye a baba van, tehát a vázon kívül csak az van még a kocsiban... akkor könnyedén elfér (így azért macerás volt a mózest meg a sportrészt bezsúfolni az utastérbe... de hát ez csak a hazaszállításnál van így.
de miért nem próbáltátok ki?

nekem mostanában a hasam fáj rengeteget. úgy vhol gyomortájékon... de nem a gyomrom... sokszor nem bírok felülni sem, csak mint valami utolsó rokkant, ha kapaszkodom valamibe. ez már 2-3 hete tart...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Köszi mindenkinek, nagyon aranyosak vagytok! :)
Én is mindenkinek a legjobbakat kívánom!!!

Zsanimanó!
Tóth Zoli a fogadott dokim, neked?
És miért lesz császáros a szülés? Bocsi, nem olvastam a régebbi bejegyzéseket.

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Sziasztok!

mkriszta, Béen: Annyira ijesztő volt olvasni amit írtatok! Nagyon-nagyon drukkolok mint itt mindenki más, hogy rendben legyetek! Pihenjetek sokat!!!!
Nagyon szépséges a kis Petra :D

Annus: 1,5 kiló, az már szép méret! Várom a rendetlen képeket is!

bei: Nagyon helyes a pocakod, csini vagy, és klassz lett a faldekoráció!

Cicus: Sajnálom, hogy nem tudsz jönni a találkozóra, de még jobban, hogy Regina beteg lett! Jobbulást kívánok!

Nekünk is sikerült babakocsit választani, megfelel minden kritériumunknak (bár ez majd használat közben fog kiderülni), még nem vettük meg.
Mi ezt néztük ki!

http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/1729

Ez pedig egy bemutató róla:
http://www.youtube.com/watch?v=wQpnPusdkpY

Ti milyet választottatok?

Kép
eper74

Sziasztok!

Kriszta,Been vigyázzatok magatokra elég rossz volt olvasni de drukkolunk Nektek :!: :!: :!:

Sannah nekem is fáj a hüvejem főleg ha többet dolgozgatok érzem hogy szétszakadok,nagyon rossz :cry:

Visszérre tudtok valami jó krémet gyógyszert az is nagyon fáj,a hasam eléggé lent van és sok visszér kijött és elég fájdalmas. :cry: :cry:

Cicus nagyon sajnállak titeket megértlek teljesen :cry: Gyógy puszikat küldök Reginek :!:

Annus 1.5 nem semmi :) Gratulálok :lol:

Cicóka akkor jó hogy ilyen alapos apa.Ha már annyi pénzt kiadtok érte akkor legyen tökéletes
Bei nagyon szép a faldekoráció!Nekem nagyon tetszik.

Zsani,Hadedit jó hogy jelentkeztetek.

Mi is Kingának megvettük az ágyat már ideje volt ugy hogy 2 napja pakolászunk.Eléggé elfáradtam meg a hasam is sokat keményedik,megyek is pihizek.

t katinka

Sziasztok!

Hát megpróbáltam vissza olvasni de elég rendesen termeltetek.De ez nem baj csak nem győzöm már követni.

cicus:jobbulást nektek.Tudom milyen gyerekkel a kórházba.Tavaj szentestére alig akartak minket hazaengedni.Hurutos volt a torka és 40 fokos láz.Két napig voltunk de már az első este sírógörcsöt kaptam mikor elaludt.

Nálunk minden oké,bár Doroti már annyira mozog hogy esküszöm néha már fáj.Pedig még van idő bőven.Kicsit el vagyok kenődve mert a férjecskémet nem nagyon foglalkoztatja ez a baba téma.Már beszélni sem merek róla mert egyáltalán nem mutat érdeklődést.Kérdeztem tőle,hogy mikor szeretne velem jönni vásárolni vagy dokihoz és mindíg kibújik a válasz alól.
Alig simizi a pocakomat és nem is beszélget a babával.Pedig a Dominál le sem bírtam vakarni magamról.Ma megkérdezte a szomszéd csaj is tőle hogy hogy állunk és azt mondta hogy még ráérünk meg amúgy is én már mindent elintéztem szerinte.De honnan gondolja mikor velem nem is beszélt semmiről.Szeretném ha jobban bekapcsolódna vagy legalább magától kérdezne valamit de elég reménytelen.
Bocsi a panaszkodásért.Remélem másnál nincs ilyen gond.

hadedit82

Na mi is pakoltunk egész hétvégén!
És Iza ma az új ágyában alszik,egyenlőre gond nélkül! :wink:

Betegeknek jobbulást!

És tessék pihenni,már nem sok van hátra!!!Mondom ezt én,aki pörgött egész hétvégén!

Akkor a holnapi talin 4en leszünk?+Iza.
Eper,Cicóka és Titokbaba.Ugye?
Legalább tudunk majd dumálni,remélem :lol: :lol:

annus11

katinka!
visszérre detralex (ezt szokták aranyérre felírni... bár kifejezetten visszérre való... igaz, az aranyér is az :)). csak receptre kapható, drága... de akinek kell, azt mondja, csodát művel :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

képzeljétek, párom szüleinél megtaláltam ma ebéd után A könyvet... amit csak ajánlani tudok mindenkinek. ezeréves őskövület... de sztem mindenki anyukája találkozott vele régen. Benjamin Spock: csecsemőgondozás, gyermeknevelés

nekünk is volt otthon... de anyu annyiszor kölcsön adta, hogy egyszer többet nem talált haza :)

persze vannak benne elavult dolgok, de általánosságban nagyon jó, ahogy ír.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Katinka: nagyon rossz igen, fáj is, de remélem nem lesz gond.
Visszérre Plerudin Fortet kaptam, ezt lehet használni terhesség alatt is. Nekem a vénámat kell vele kenni, sajna csak egy jó van és már nagyon tropa a sok vérvételtől.

Annus: másfél kg tényleg szép. Gondolom nagy alvás lesz ma este.....

Hadedit: szerintem minden rendben lesz, kérdezz rá, hogy bántja-e valami vagy megijedt-e a felelősségtől, hogy két gyermekes apuka lesz, talán........
Vendég

Ja és uh képek a blogomban!!!Majd felteszema gmailre is ha odajutok!

Julcsi!
Nekem is megvan a spock,őskövületi kiadásban.Meg van még 1-2 könyv,ami ilyen 30éves,de bele bele olvasgattam némelyikbe.Hát tényleg van ami elavult kissé,de jókat röhögtem rajta! :lol: :lol:

annus11

annus!
OK... valóban van ahol csak röhögni lehet rajta :lol: ... de azért -főleg a betegségekről- nagyon egyszerűen, érthetően ír... a köldökcsonk gondozásáról... arról, hogy hogyan lehet a baba szempontjából legkíméletesebben elhagyni az éjjeli etetést/ébredést, stb... szóval lehet, hogy gyakorló anyukáknak ez felesleges, de sztem elsőbabás kismamiknak nagyon hasznos infók vannak benne.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

:shock: most nézem... van friss, feljavított kiadása... 2007-es (amire én szert tettem, 75ös) kiadás... több mint 4 ezerért... OK... gondolom, a tehéntejes táplálás, a 400 Ft-os kelengyetámogatás, meg az "ágnes" pelenkabetét már ki van ollózva belőle :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára -j- 2010.10.03 19:03-kor.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

hadedit elszomorodtam ahogy olvastalak...nagyon sajnálom! biztos van oka a dolognak ha elöbb nem így viselkedett...
egyszer én is kicsit így éreztem mikor hallgatóztam és a párom nem érdeklődött és nem állt sorba hogy ő is hallgatózza a babát...
de aztán 1-2 nappal késöbb teljesen más volt...szinte ugrott hogy megnézze...
de akkor én is szomorkodtam és al voltam keseredve...így picikét ismerős az érzés...de nálad sokkal nagyobb a dolog...
talán próbáld ha megmondanád neki hogy így érzel és szeretnéd tudni mi az oka akkor meg tudjátok beszélni... drukkolok

a taliról képeket is csináljatok léccciiii!!!

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Nagyon rég nem írtam, ezer bocsi, azért néha olvaslak titeket! :D
Kriszta sajnálom,pihizz sokat és ne izgulj, próbálj pozitív lenni, remélem a 36.hétig kihúzod.Tüdőérlelőt nem kaptál infúzióban???
Én annó a 33. héten Norbival görcsöltem és kaptam tüdőérlelőt is és magnézium infúziókat.

Mi jól vagyunk, a pocakom csak úgy hullámzik, nagyon aktív az öcsi!Mult héten voltam dokinál akkor 1,2kg-ra saccolta a babát! :D
Néha keményedik a pocakom, panangint szedek és magnéziumot iszok, próbálok pihenni, legalább mikor a kis ördögfiókám is alszik!
Nagyon nagy a hasam, már 8 kg-ot híztam. :oops: Ami kicsit sok nekem...de ez van :wink:

Mindenkinek jó egészséget!

Kép
Kép
lovaszkata

Szia Kata!
Örülök h te is előkerültél!
A 8 kiló nem is sok!És szép nagy a baba!!!

Menion!
Ok,csinálunk fotót!

Julcsi!
Na igen...mondjuk nekem mázlim is volt,mert nem volt szükségem nagy praktikákra.Iza magától hagyta el az éjszakai szopit,nekem meg hülye mániám h nem ébresztem a a gyerkőcöt.Tudom h semmi baja nem lesz,de a mai napig megszakad a szivem ha vmi miatt kelteni kell :oops:
Na majd holnap tuti nem fog aludni,max hazafelé a villamoson! :wink:

annus11

Jó reggelt mindenkinek!

Csak gyorsan...
Nagyon köszönöm Regina nevében is a jobbulás-kívánságokat!!! Sajna Julcsi nálunk is beigazolódott,amitől féltem: mi is azt a hányásos vírust kaptuk el,amiről Te is írtál! Ezúton én is jobbulást kívánok Ajsinak,szegény biztos nagyon megijedhetett! :( Nálunk ez szombat este jött elő,altatásnál,de azóta szerencsére jobban van Regi. Gyengének még gyenge és látszik rajta,h. nincs teljesen jól,de legalább már nem hányt tegnap. Tényleg az a legszörnyűbb érzés, amikor a gyereke beteg az embernek,én mindig ettől rettegek,már 10 éve folyamatosan... :x Na jó,hagyjuk is a témát,lényeg hogy gyógyulgatunk!

A talihoz jó szórakozást kívánok mára!!! :) Remélem egyszer igazán össze lehet hozni a társaságot! :wink:

Lovaszkata: isteni hogy előkerültél,már hiányoltunk,örülök hogy Ti is jól vagytok!!! 8kg pedig tökéletes,azt hiszem rajtam is ennyi van most pluszban,sztem ez még istenes is!!! :D A többi eltűnt kismami is hírt adhatna magáról! :roll:

Menion: szellem témában azt mondják,a gyerekek látnak sok olyat,amit mi nem,ezt én el is hiszem. Amúgy nekem felnőttként is volt már "kalandom",méghozzá férjemmel egyszerre éltük át,egymás mellett,úgyhogy képzelgés kizárva! :shock:

Edit: nagyon sajnálom,amit párodról írtál... :( Sztem is elbeszélgethetnél vele erről,hogy Neked mennyire jólesne a pocaksimi és hogy érezhesd,hogy fontosak vagytok neki,hiányzik a kedveskedése,stb. Nekem ebben szerencsém van,párom nagyon "rá van kattanva" Zsófira,már tök féltékeny vagyok rá néha! :oops: Azon vitázunk,kinek a keze legyen a pocimon,ő nagyon odavan! :lol: Mondjuk természetesen örülök ennek,tényleg jólesik. Ez inkább évődés nálunk,hogy : Zsófi enyém! Nem,nem,enyém a Zsófi! Szóval elvagyunk néha... :D
Talán párodnak első babánál újdonság volt ugye minden,most viszont már ott van a kisfiatok,gondolom sokat dolgozik is,stb. Közrejátszhat sok minden,hát el kell vele dumálni,más megoldás nincs,ne emészd magad feleslegesen!!!

Na most megyek. Ja,a nődoki is mára hívott vissza,lenne UH is,de nem tudok menni,át kell tennem az időpontot kedd v. szerdára,akkor Apa itthon lesz és majd vigyáz Regire.

Pussz mindenkinek!

Cicus

Kép
cicus78

Iza még alszik!Az új ágyában!Éljen!!!!Vagyis remélem nem a szobaközepén van már :lol: :lol:

De jó h Regina jobban van!!

Én elkezdtem Izának a cebion multit adni,remélem h ezzel ritkábba lesz beteg.Vagyis ritkábban fázik meg,mert nálunk "csak" ez szokott lenni...de pont elég :?

annus11

Sziasztok!

Csak gyors írok pár sort.

Kriszta: nagyon vigyázz magadra, pihenj sokat, szorítok én is, de nem lesz semmi baj.

Reginek, Ajsinak jobbulást kívánok!
Sajnos mi is lebetegedtünk, azaz Balázs. Tegnap délután belázasodott, ma délután megyünk a dokihoz, úgy látom a torka nagyon piros.

Talizóknak kellemes időtöltést kívánok, és a gmailre, majd dobjatok képeket.

Edit: jó, hogy jelentkeztél! Szerintem ne aggódj férjed miatt, ha meglátja a lánykáját el fog tőle olvadni, hidd el.

Annus: ügyes csaj Iza, hogy elsőre így alszik az ágyában. Balázzsal nem ment ilyen egyszerűen. Megnéztem a blogodon a képeket, nagyon édi Niki! :) És milyen kis hajlékony, hová fel nem teszi a lábacskáját? Eszméletlen.

Lovaszkata: örülök, hogy jól vagytok, azért a keményedéssel pihenj sokat, már amennyit Norbitól lehet.

Kép
cedis

Szép jó reggelt!

Most már tudom ezt írni, de éjszaka azért megijedtem picit... Elkezdett ütemesen keményedni a hasam, kivert a víz és remegett a lábam, nagyon durva volt, szinte vacogtam a takaró alatt. Tényleg nem vagyok az az orvoshoz szaladgálós típus, de most én is azt mondtam, hogy ha nagyon gyorsan - egy extra dózisú mg hatására - nem múlik el, akkor menjünk... Aztán hálistennek jobb lett, de nagyon durva érzés volt. Aminek mára nyoma sincs. Csak az álmosság, mert a Mg hatására nem tudtam elaludni... Meg valami kis megfázás-féle is lappang bennem. Úgyhogy a héten biztos nem dolgozom - a párom nem is engedett volna -, aztán majd meglátjuk.

Bár azt hiszem, sajnos ebben én voltam a ludas... Sütöttem, főztem, sétáltunk egy nagyot, utána pedig hozzáfogtam egyedül kirámolni, átpakolni a gardróbot... Szóval csúnyán le lettem tolva...

Julcsi!
Azt (kb. ugyanakkori kiadás) én is megtaláltam a pároméknál - az ő édesanyjáé volt mintegy 30 éve.... :)

Eper!
Szerintem jó babakocsi az Uno. Mi is nézegettük, az volt az egyik esélyesünk. :) Ami tetszett benne, hogy ici-pici babónak sem kell külön mózes hozzá, mert teljesen vízszintesre dönthető.

A mai talisoknak jó szórakozást. :)

Annus!
Nagyon ügyes pici lány ez az Izus. :)

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger

cicus mlyen kaland volt?...aranyosak vagytok hogy "veszekedtek" a gyereken :D én már most tartok tőle hogy a lányom lógni fog az apján én meg leszek a rossz gonosz aki nemet mond dolgokra...szerintem a Laci mindent engedni fog a kisasszonynak és az unokahugim is csüng rajta szóval már előre látom a sorsomat...

sajnálom hogy mindenki betegeskedik...jobbulást!!!

most van éppen a tali...remélem jól talik az idő...

front van fáj a hasam a derekam a lábam és amúgy is vacakol a bélésem is...tegnap se volt jó...felpuffadtam vagy mi de órákig feszkó volt a pocimban...

Kép
menion
Budapest

Sziasztok! Köszi a dícséreteket! :)

Edit! Nagyon sajnálom, hogy férjed ilyen. Átérzem, mert az én párom is dettó ilyen volt, de kb 2 hónapja megváltozott. Nála az volt a baj, hogy sok problémája volt a meló helyen és nem volt kedve foglalkozni velünk. Tipikus férfi. :? Aztán elkezdtem vele beszélgetni erről , hogy mi a baja és mért nem foglalkozik velünk és mért nem érdekli stb.... bőgtem egy sort is..... akkor úgy látszott rajta, hogy még az sem hatotta meg,-- aztán másnaptól más lett. Ha nem mondod neki, akkor nem is veszi észre, hogy neked ez milyen rossz. :cry: De azt mondta, hogy érdekli mi van velünk, de úgy is mindent elmondok és külön ezért nem kérdezi meg. És egyébként még a mai napig is ritkán teszi pocira a kezét,de már megszoktam tőle, hogy ilyen. A " kirohanásom" Óta viszont együtt mentünk vásárolni is már 2x. :D Próbáld megbeszélni vele.Szerintem nála is csak az lehet, hogy több problémája van, vagy kicsit megijedt, hogy most 2 gyereket milyen lesz nevelni. szorítok!!!

Voltam védőnőnél. Minden ok.Majdnem.... Vérnyomás 111/70 súly + 2kg, És megint nem jó a vizelet. Genny van benne. :cry:

Kép
bei

Sziasztok!

Edit sajnálom hogy ilyen a férjed az enyém apa se simizi a hasam de már megszoktam töle. :P

Bei sajnálom hogy rossz a vizelet,ajánlott valami kurát?

Katinkababa vigyázz magatokra már nem birunk annyit a poci is nagy meg hamarabb fáradunk :cry:

Voltunk ma meglátogatni barátnőm most szült oolyan kis drága alig várom már hogy végre mi is babázhassunk.A dokimmal is összefutottam irt visszérre gyógyszert remélem jobb lesz hatni fog :wink:

Kata örülök hogy ti is jól vagytok gyere gyakrabban.

t katinka

bei edit a pasik olyan mások! mindent szájba kell rágni nekik...én is kezdem megtanulni már hogy semmi se olyan egyértelmű nekik mint nekünk nőknek...mi egy kis jelből sokszor mindent meglátunk egy mimika elég hogy lássuk gond van...én ezért úgy próbálom irányítani a páromat hogy pl.meséltem erről neki amit te írtál és megkérdeztem hogy szerinte miért csinálja ezt...persze az volt a válasz hogy nem tudom...de ezzel kicsit rájön ilyenkor hogy ezek a dolgok nekem is fontosak és neki is kell érdeklődni simizni vagy legalább részt venni a vásárlásban hogy én ne érezzek úgy ahogy te most...
de azt szokták mondani hogy minden elmúlik!ez is el fog! csak beszélj! kérdezz és akkor megoldódik biztos

Kép
menion
Budapest

Köszi csajok az együtt érzést.
Próbálkozom gyöngéden hátha reagál valamit.Furák ezek a pasik az biztos.
Csináltam pocakfotót.Futok a g-mailra és rakom föl.Ja és megleslek Titeket is.
Ha megszülünk akkor is marad a topik név?

hadedit82

Na megvolt a tali!Nagyon jó volt!Végül Eper és Cicóka volt még.Remélem h máskor is összefutunk még!
Iza egész jól elvolt,kivéve a végén,de akkor már annyira fáradt volt...elaludt mielőtt kiértünk volna a westendből :lol: Aztán volt vmi a nyugatinál,elsétáltam az oktogonig,ott már fel tudtam szállni a villamosra!Aztán pont egyszerre értünk az urammal haza,vagyis az utca végén randiztunk :wink:

Bei!
Jaj ez a fránya baci...de a lényeg h minden oké!

Kata!
Virtuálisan én is lebaszlak :lol: ne pakolássz!Főleg ne egyedül!!!

Edit!
Szerintem maradhat ugyan ez a topic név,tapasztalat alapján felesleges új nevet adni neki :wink: Nézem mindjárt a pocakodat!

ja csináltunk fotót is,feldobom estére a gmailre!

annus11

hadedit csak ízelítő hogy milyen "furák ezek a pasik"
itt ülök az ügyeleten s a másik kerület kért segítséget hogy menjünk ki egy 3 hónapos terheshez mert az "asthmás és fullad"...na ebből csak annyi volt igaz hogy 12 hetes volt de a kedves "kispapa" elfelejtette mondani hogy szakad meg a lány a görcsben és vérzik...a fulladás az nem az volt hanem a görcsök miatt szerencsétlen alig bírt lélegezni...hát nem tudom végül mi lesz a sorsa de hogy rengeteg időt vesztettek a pasi hülyesége miatt az biztos...
"Furák ezek a pasik az biztos. "
minden ügyeletben elképedek hogy milyen sötétek az emberek...
most meg hívott egy nő hogy a férje lumbágós és menjünk ki de "iparkodjanak mert nekem el kell mennem"...erre már no comment...

Kép
menion
Budapest

Na a pasikról nekünk is van jó sztorink!Álltunk fel az asztaltól,és hát igen,otthagytuk a tálcát,azt hiszem nem olyan nagy bőn ez 3 kismamától.Erre jön 2 pasi,és közli h a tálcákat vigyük már el :shock: Néztünk rájuk nagyokat!Azt hittem a széket is ki kell húzni nekik!Még nekik kellett volna segíteni basszu!Szóval viccesek voltak!

na töltöm a képeket a gmailre,a tali mappába.De csak 1-2 mobilos kép! :wink:

annus11

Béenn, Kriszta: Tessék nagyon vigyázni magatokra!

Béenn:
Az én dokim: Mosonyi Attila
Azért lesz császár, mert a lepényem rossz helyen tapad. Mélyen, mellső falon a méhszájat eléri. Valamint asztmás vagyok. Ez már túl sok kockázati tényező és ezért muszáj lesz.
Csajok: Holnap szorítsatok, megcsinálják újra a cukorterhelést. Nagyon nem várom! Viszem a korpás kiflimet és egy kefírt, a dietetikusra hivatkozva csak ezt leszek hajlandó megenni, a cukros lötyit még egyszer nem vállaljuk be.
Remélem lesz uh is, mert már 7 hete meg sem néztek, pedig szerintem egy veszélyeztetett terhest már kellett volna uh-zni.
Képek a taliról fainak, szép kerekek vagytok, de Eper pociját nem láttam. :( Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
zsanimanó

Sziasztok Lányok!

Végre megköttemm én is. Tegnap már a tali után nem tudtalak olvasni benneteket, mert mentünk a dokihoz, és annyira sokan voltak, hogy majdnem fél kilencre értünk haza. Egyébként Barnival minden okés, attól eltekintve, hogy még mindig nemfordult be - bár még van ideje. Mindenesetre a dokim azt mondta, hogy barátkozzak a gondolattal, hogy ha nem változik a pozíciója akkaor császárral fogok szülni. Mondtam jó, mit tudok tenni, egy totál faros gyerkkel meg sem próbálkoznék :roll: Az én állapotom nem romlott, továbbra is el van kissé simulva - így mondta - améhnyak, zárt a méhszáj. Olyan mint két hete, nem romlott tovább, de nem is javult. Pihi, és kímél életmód - két hét múlva tali újra.

Katinkababa: csatlakozom Annushoz! A megrovó beríva a ellenőrződbe :evil: Hidd el Te nem érzed, hogy sok, vagy legalábbis úgy gondold simán kibírod, aztán nemtudthatod, hogy ez mit okoz a szervezetedben. Én is így voltam, a nászúton állandóan menni akartam, városnéztem, több kilométert sétáltunk nap mint nap, lenyomtam egy 8 órás autóutat. Aztán tessék, jött az arculcsapás, pedig még csak komolyabb vagy nezebben elviselhető fizikai tüneteim sem voltak. Feküdtem is két hétig felpolcozott lábakkal mit a kisangyal!!

Edit: beszélni, beszélni, beszélni! Lehet, hogy már unalmasak a tanácsaim, de ez nekem nagyon bejön, Kerek perec meg kell mondani, hogy mi bánt és meg kell kérdezni, hogy őt mi aggasztja. Ha nem bezséltek róla, csak elodázzátok a problémát és egy idő után már sokkal nehezebb.
Menionnak igaz van: a pasiknak szemüveg kellene a nőkhöz, legalábbis lelkünkhöz. Na de az is igaz, hogy nekünk is kellene olykor-olykor, mert mi sem vagyunk jobbak :oops:

Bei: szép a pocid! Sajnállak emiatta pisi probléma miatt, végül a múlt héten nem voltál dokinál?

Zsani: megy drukk ezerrel :wink: :wink: :wink:

Remélem a betegeskedők gyógyulgatnak! Kár, hogy csak 3-an voltunk tegnap, de biztos lesz legközelebb és akkor már többen tudunk találkozni. Csajok! Izus fantasztikus kiscsaj :roll: Le a kalappal előtte, hogy így bírta.

Ja, majd el felejtettem, szombaton ugyan nem sikerült babakocsit vennünk, de vasáűrnap vettünk szoptatós fotelt a gyerekszobába. Sajna oda már a gyerekbútorokon kívül még egy kisebb kanapé sem fér be, és éjjel nem szeretném kimozdítani abból a szobából, ha nem szükséges. Apa még azon nyomban le is fotózta, délután tezsek fel képeket a gamilre.

Szép napot mindenkinek!

C

cicóka

Sziasztok!

Jelentem minden rendben, kezd a parám elmúlni. A pihi tényleg sokat segít. És most már biztos vagyok benne, hogy a múlt heti vizsgálat miatt volt az egész (valamit felsértett a dokim és az ürült ki szombaton), na mindegy azért senkinek nem kívánom azt, amit ezen a pár napon átéltünk.
Remélem Kriszta is jól van és a többieknél gyógyulgatnak a gyerkőcök is. :)

Zsanimanó!
Gondolom már hozzá szoktál a gondolathoz, hogy császáros leszel. Én is szeretnék már mikulás környékén bent lenni, de hát azt ugye nem én döntöm el, hanem a kisasszony. :)
Biztos most lehetsz a cukorterhelésen, kíváncsi vagyok hagyták-e a kiflis-kefíres megoldást?! :)

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Sziasztok!

Cicóka örülök hogy minden ok veletek :lol: Hátha még szülésig befordul :wink:

Zsani megy a drukk!!!!!!!!!!!!!!!
Reméljük hogy minden okés lesz most :!:

Cicóka,Annus igazi nagy pocitok van.Iza is nagyon ügyes volt hogy igy birta.Eper pocija nem láttam.

Bei neked is nagyon cép és nagy a pocid,Gratulálok :)

Voltunk Kingával a kórházba vért vettek tőle nagyon sirt szegénykém mikor meglátta a dokit meg a nővéreket :? Majd holnap megyek az eredményért.

t katinka

jók a képek persze ahogy mondtam így látva a talit még jobban bánom hogy nem voltam ott...

a tálcás sztory jó pofa...mégis mit képzeltek ti magatokról hogy a terheseknek mindent lehet :lol: azt hiszitek mert babát vártok akkor felette álltok a mindennapi teendőknek??? a tálca takarítás már derogál :lol:

mikor szoktak a babák befordulni? nekem a legutóbbi uh-on is a köldököm felett volt a feje és lent a popsija...
mikor van az az idő amikortól már nem valószínű hogy megfordul?
29 hétnél talán még korán van nem?

Kép
menion
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: