Halihó!
Köszönöm szépen a hozzám írt szavakat!
Ma reggel 7-kor ideért Édesanyám, mostmár bármikor jöhet Gréti, Apu be tud jönni velem szülni

. Tegnap azért sem jöttem, mert rájöttem, hogy ez az utolsó napunk kettesben Borssal, Mától ugye Mama van itt, aztán már Gréti is. Furi nagyon. Vonatot építettünk, Thomast néztünk, ropiztunk, szóval amolyan gyereknapot tartottunk ez alkalomból.
34372, jaj, ne is mond, itt is mindig akad mosni-vasalni való, brrr. kajás részeket hagyd ki, én is ha meglátok itt egy süti-kaja szót, már ugrom is át a szöveget
Mangora

, nagyon sajnálom, ami tegnap történt Veled. Fel a fejjel, a végeredményre gondolj, kicsi Fiadra!!!
Kankalin, nekem csak a fiammal volt egy hosszú barna csíkom, most nincs.

De tényleg ennek semmi köze a baba neméhez

Más: mihelyt megvan a tuti recept, hogy mikor indultok a kórházba írd meg légyszi
Huszilvi, én szerencsés előjelként értékelném a hányás-hasmenést, emlékszem írtó hányingerem volt végig. Akkor inkább már otthon....
Monke, szerintem eléggé le van az "zsírozva", hogy az ügyeletes vizsgál és a saját dokid hívod. Ezzel tényleg ne törődj

(másnap meg majd a Te dokid ügyel és hívja a másik dokit-rondo

) Ne haragudj ha már írtad, de Béláné megtanított már szülni? Mi a recept erre?
Katicat, no, de akkor tényleg pihizz sokat a hétvégén
Ervick, már minden reggel benézek, hátha vastag pirossal írva van Vince születése, szurkolok nagyon! Más: orvosváltás jónak tűnik, férjem sem enged nagyon pánikolni, maradunk, nem megyek haza. Megbeszéltük a férjemmel...túlzás, tehát mondtam a férjemnek, hogyha gáz ez a doki is megyek haza. De most tényleg nem látom olyan sötétnek a helyzetet.
Toldiszilvi fél 11-ig alvás??? Hú, írd fel ezt a napot, pár hét múlva el sem fogod hinni, hogy volt ilyen az életedben

. Más: sajnálom, hogy Neked is ilyen rossz élményt kellett átélni. A leggázabb szerintem az, hogy mindenféle felvilágosítás nélkül kiküldenek a folyosóra, ugyan mennyi idejébe kerülne normál emberi hangon elmagyaráznia, hogy miről van szó, vagy netán meg is nyugtathatna.
Krisztinaaa, ó, sütőtök, nyami-nyami.
Jó hétvégét Mindenkinek!