A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 Áprilisi babavárók

Megvettem ma Marcinak a játszószőnyeget.
Nem terveztem, de láttam, hogy a Brendonban 6 ezerrel olcsóbb kuponnal, és már régóta tetszett.
Ilyen:

Kép
Vendég

Jó estét!

Cat, nagyon aranyos ez a játszószőnyeg. Mennyiért vetted?

Eszméletlen egyébként, hogy milyen árak vannak a Brendonban. Korábban volt velük üzleti kapcsolatom (beszerzőként dolgozom, és a Brendon is az egyik beszállítónk volt), így nagyjából tudom, hogy milyen árrésekkel kalkulálnak. Tisztában vannak a ténnyel, a kisbabáknak semmi sem drága.

Ettike, ne keseríts el! Már az elején kell minden babaruhát vasalni? Én azt hittem, hogy csak a nagyobb babák ruháját kell szépítgetni. Egyáltalán, hogy lehet ezeket a pici dolgokat vasalni?

Délután végre kiolvastam a szeptemberi Anyák lapját (kicsit el vagyok maradva). Volt benne rengeteg új (legalábbis számomra, mint elsőbabás anyuka) információ.
Többek között tudatosult bennem, hogy ha hüvelyi úton szülök, akkor nekem 99%, hogy lesz gátmetszésem. Bár a már szült barátnőim azt mondják, hogy akkor és ott, ez lesz a legkisebb problémám.

Kép
gesztenye74

Sziasztok!!
Cat nagyon jó a játszó szőnyeg bizti élvezni fogja majd Marci is.
:wink: :wink: :wink: :wink:

Dharma:sajnálom a telódat.mikor mész legközelebb uh-ra?

Gizu:Nagyon nagyon frankó lett a sthilles kép a picurról.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
gabka7926

Ó, köszönöm a megnyugtató szavakat, megijedtem egy kicsit, mert korábban nem volt ilyen.

Cat: Ez a szőnyeg szupi, én is néztem, csak dilemmázom, hogy nem-e túl fiús egy kislánynak :roll:

Gesztenye: Én úgy tudom, hogy a kicsi babák ruháit elsősorban azért kell vasalni, mert az is fertőtleníti. Nekem is mindenki azt mondja, hogy a gátmetszés a leglájtosabb az egészben.

Kép

Kép
sildi83

Gesztenye!

Most kuponnal 8 ezer 14 helyett.
A Benié is ennyi volt 3 éve, szintén akciósan, csak nem ez a márka és nem ilyen jó. De azt nem lehetett kimosni, mert a szőnyeg részébn volt a zenélő szerkentyű is.

A ruhákat főleg az elején kell vasalni. Én kb 6 hetes koráig csináltam, mert nem vafyok az a ferőtlenítés párti. Egy anyatejes babának ekkorra már eléggé megerősödik az immunrendszere. Beni nem is igazán volt beteg egy éves kora előtt.
(Van olyan ismerősöm, aki viszont csak másfél év után hagyta abba a babaruhák vasalását.)

Gátmetszés: észre sem fogod venni. Nekem csak amiatt tűnt fel, hogy a végén varrni kellett. Persze nálam a fogó miatt elkerülhetetlen volt.
De valóban nem egy olyan dolog, ami miatt előre aggódnod kellene. az első éjszaka fájrt még, de jegeléssel és egy Algopyrinnel megoldódott a probléma. Két nappal később pedig már simán lépcsőztem lefelé 4 emeletet, és csak enyhén éreztem üldögélés közben is a helyét.

Sildi!

Szerintem ez a játszószőnyeg abszolút unisex.
Vendég

Sziasztok!

Remélem mindenkihez sikeresen eljutott a Mikulás és hozott sok finomságot! :D
Nálunk Após volt a Miku, Emma eléggé meg volt illetődve. Ült az ölemben, de az ajándékokat az elvette a Mikutól!!

Voltunk bevásárló körúton Apával, vettem magamnak szopipárnát is 8) , Minimanóban 5e volt! Sajna kipróbálni még nem tudtam, mert a szüleimtől kapom majd szülinapomra! Már alig várom!
Cat, megnéztem és tényleg van néhány Jané kocsijuk, bár ha jól értem már eldöntöttétek a Chiccot!

Sziszi, örülök, h megnyugtattak a dokik, továbbra is drukkolunk!

Dharma, azért még simán lehetsz áprilisi kismami!!!! Eléggé szégyellős a pocaklakód, lehet, h kiscsajszi??? :roll: :wink: Sajnálom a telefont, jól értem, h nincs is meg?! Azért a busztársaságot felhívhatjátok, bár félő, h nem becsületes a megtalálója!

Gesztenye, nagyon édi a párod!!! Tényleg ne emelgess, majd ő megcsinálja helyetted!
Ruhácskákat fertőtleníti a vasaslás, főleg a kakiból kisikált példányoknál áldásos hatású! Én kb. fél évig vasaltam a body-kat, a rugikat rövidebb ideig.

Etti, remélem Patrik mihamarabb elfelejtkzik a hordozóról, és megszokja az „újfajta” alvást! De mi lesz, ha Alex miatt újra előkerül?

Kikocska, én biztos valami kevésbé felnőttes ruhát vennék. :oops: De persze ez csak az én véleményem, remélem nem haragszol meg érte! :? :oops:
Nem akarok mindenáron új járgányt, bár olyan jó lenne- de felesleges! Csak kicsit tartok tőle, h hogy fogunk közlekedni, de nem ez a legfontosabb!

Kocska, nekem a piros tetszik, de a kék sem rossz! Döntöttél már?

Most csak ennyire emlékszem a visszaolvasásból, bocs, ha vkire nem reagáltam!

Pusz

Zsu
svs

Sziasztok!

Mindenkinek Boldog Mikut :-) Nekünk jól sikerült. :-) Kicsi Benedek apának nagy ajit adott. mielött elment apa dolgozni megsimizte a hasam és jól érezhetően megrugdosta. nagyon boldog volt apa :-)

CaT!
Mi a carnak csinál ilyen szűrést??? Se pötyöm nincs és nem tudok rla hogy valami járványos helyen jártam volna.... Mondjuk a toxoplazma az meg a macskás dologra szűr ha jól tudom na az nekünk nincs itthon és a környezetemben sehol szóval nem igazán értem mért pont ezek?!
Játszószőnyeg nagyon tetszik :-) Lehet én is megnézem ha nem bánod?

Jaj nem tudom ki kérdezte a vaslós dolgot én mindig vasaltam Koli ruháit még most is ... úgyan úgy mint a miénket. Eleinte tényleg a fertőtlenítés miatt most meg , mert így jobban is férnek a szekrénybe meg nem tudom. én nekem mindig természetes volt hogy a miénkel együtt kivasalom....

Dharma.
Én is úgy tudom, hogy 30 percnél nem jobb tovább uh-ni. az meg hogy nem mutatta magát majd fogja. Mi nekünk is most mutattameg magát és 21 hetes voltam. Szerintemlegközelebb egyél egy sportszeletett+ kolát igyál. Nálam ez jött be kolinál is meg most Bendinél is :-)

No megyek ha jól hallom csend jön a gyerekszobából talán feghetek én is :-)

puszi

Kép

Kép
sziszike22

Zsu!

Babakocsi témában még semmi döntés.
Igazából teljes a tanácstalanság. Még azt sem tudjuk, hogy vegyünk-e egyáltalán. Vagy esetleg a húgoméknak akkor már elég lesz kicsi sportkocsi is, és azt odaadjuk majd...

Sziszike!

Ha tetszik a szőnyeg, nyugodtan. Engem ezek a dolgok nem zavarnak. Sőt... Azért tettem fel, hogy ha esetleg valakinek megtetszik, tudja, hogy most érdemes megvenni.

Vasalással én úgy vagyok, hogy csak amit muszáj. :oops: És azok általában Apa ingei, amit elég gyakran magának szokott vasalni. Én inkább úgy teregetek, hogy utána ne legyen rajta gyűrődés.
Vendég

Nagyon aranyos ez a játszószőnyeg Cat :) :) :) Én is múltkor csak kíváncsiságból megnéztem egyet "élőben" és akkor rájöttem,h nem szabad nekem ilyet,mert össze-vissza fogok vásárolni :shock: De egyébként ez lehet hülye kérdés,de konkrétan mire jó? Nem kell járókába tenni,erre ráteszed,aztán elvan és jól érzi magát? :oops:

Ettike sajna a teló nem lett meg :( De még el sem ment a busz szinte,amikor észrevettem,mert korábbi tapasztalatok után sokszor ellenőrzöm,h mindenem megvan-é. Tehát egyből hívtam a bkv-t,h szóljanak oda...fölöslegesen. Tanulság: ha egy telefon "elment" az már 100,h nem jön vissza :? No...de nem búsulok...ma Anyummal is megnéztük az uh dvd-t és jót derültünk rajta :)
Legközelebbi január 8-án esedékes.

Kutyim kapott ma sok-sok csirkecsontot (persze a puha csont részét), úgyhogy most nagyon boldog :D

Vasalás :roll: Na én még elmondhattam magamról,h fiatal vagyok hozzá,mert teljes háztartást sosem vezettem. Úgyhogy még mindíg MEGBÍZHATÓ, JÓ TAKARÍTÓNŐT KERESEK,aki VASAL is. Ha valaki ismer ilyen illetőt pls szólj!:D

Jó éjszakát mindenkinek és holnapra sok-sok jó finom ebédet meg jó pihit!

dharma

Sziasztok!

Képzeljétek el sütöttem:
Sajtosrudat, piskótatekercset, és még ugye ehez jön az almásdiós muffin, amit tegnapelőtt csináltam.
És a vendégváró vacsi hurka, kolbász, oldalas lesz.
Lehet már nem is vagyok beteg??
Látnotok kéne, mellény volt rajtam, nehogy baba megfázzon, és sál , ami hátul van megkötve, ne lógjon a sütésbe, ja és csak tátott szájjal kaptam levegőt. És SZUSZOGTAM, mint állat.
Mókás látvány voltam!:):)

dharma most nem irigyellek,ez nem a szerencsés napod volt:(

Cat marhajo a játszószőnyeg.

A babakocsiról még nem dönöttem,mert a pirosat még nem láttam,na meg még idő is van bőven.

Ja eddig pókereztünk.

kocska

sziasztok.

cat:

édes a játszósztőnyeg.én szerintem most sem veszek.Patriknak annó egy tornázót vettünk és azzal játszott,először fekve később pedig úgy hogy beleültettem a pihenő székbe és elétettem.

zsu:

Alexnak másik hordozója van.amit most eltettünk azt szerintem kidobjuk ha már elég idő eltelt és Patrik hozzászokik hogy nincs.nagyon lestrapálta ahogy hintázott benne elkezdett foszlani a huzata.
szerencsére tegnap csak egyszer kereste,de aztán mondtuk hogy tudod a miki elvitte és szépen elaludt melettem.

dharma:

akkor én félre értettem a telót.azt hittem meglett csak ki volt kapcsolva.sajnálom,nem kellemes dolog elhagyni egy újj telót.
apumék kutyája sokáig csak főtt csirke farhátat evett,vagyis csak a husit.le kellett szedegetni neki a csontról.(pincsi keverék)kis finnyás :lol: :lol: :lol:

gesztenye:

főleg az elején kell vasalni.én nem amiatt vasaltam hogy még plussz fertőtlenítsem hanem mert azok a pici kis body-k,nacik és miegymások nagyon csunyák összegyürődve.

úúúgy fáj a hasam :( :( :( :( :( :( :( :( vagyis a gyomrom.múlthéten is fájt hétvégén és fogalmam nincs mitől lehet.alig bírok menni.ráadásul ma megint egész nap egyedül vagyunk :( :( :( :( :( :( :(

Kép
Kép
ettike

Dharma!

Játszószőnyeg kis helyes elfér, és fejleszti az érzékeit.
Mi néha vittük magunkkal a nagyszülőkhöz is, és nagyon jól eljátszott vele Beni.

A telefonod előfizetéses vagy feltöltős volt?
Érdemes rögtön letiltatni, ha a papírok megvannak a készüléket is, hogy más kártyával se tudja használni.
Illetve ha a telefon (készülék) le van tiltva és teszel rendőrségen feljelentést, akkor ők hivatalból megkeresik a mobilszolgáltatót, és ha valaki megpróbálja használni, akkkor nyoma van és elkaphatják. Egy esély, hogy ezek az emberek ne csináljanak másokkal is ilyet.
Remélem nem valami csúcsmodell volt amit részletre vettetek esetleg.

Kocska!

Ne rőltesd meg magad! Inkább pihenj, hogy telejsen meggyógyulj!
Pókerezni én is nagyon szeretek, de már olyan régen játszotunk. Szervezni kellene egy újabb partyt.

Ettike!

Sajnálom, hogy ma is egyedül vagytok!
Nem ettél valamit, amit nem bír a gyomrod? vagy lehet, hogy csak éhes vagy?

Nekünk pedig pihenő székünk nem volt soha Beninek.
Most is úgy tervetem, hogy majd a járókát állítom fel a nappaliban, hogy Marci védve legyen, és akkor egész nap velünk lehet. Szerencsére nagy járókánk van (120x120), és emelhető a magassága, mint a kiságyaknak.
Vendég

cat:

nemhiszem hogy olyat ettem volna amit nem bír a gyomrorm.tegnap mamáméknál voltunk és szokás szerint krumpli főzit rendeltem.azt ettem vacsira is.éhes sem lehetek mert márt ettem egy tál műzlit.nem tudom mi baja a gyomromnak.nyáron is fájt így egy csomószor.

a pihenőt mi nagyon szerettük,én abban cipeltem mindenhova Patrikot.és előszőr abban is etettem.járókánk nekünk is nagy van.ráadásul sarok járóka így nem foglal sok helyet.emelni sajna nem lehet.lassan vissza is kéne kérnem,meg a csörgőket is,meg a rucikat.fene se gondolta hogy tesó ilyen hamar jön :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike

jó reggelt! :)

A játszószőnyeg jó találmány, rékának volt, de a nándinál már nem tudtuk használni, mert réka nem funkcionálisan használta. És mi úgy úsztuk meg többek között szerintem a testvéfrféltékenyésget, hogy neki is szabad volt mindig mindent, persze felügyelettel, meg voltak szabályok. Állandóan kisbabást játszott, de nándit így nem lehetett alátenni. Ő egy tornázót kapott, ami nem volt olyan kényelmes rékának, és a járókába is bele tudtuk tenni. egyébként jobb is szerintem így utólag, de itt már sok a szőnyeg, ahol réka volt kicsi, ott parketta volt inkább, és arra tettünk habtapit.
első gyereknél egyébként a járóka, hacsak nem többszintes a lakás, és kiságy fent, járóka lent, szerintem felesleges. Másodiknál meg a nagy elleni védőeszköz :) legalábbi nálunk így bevált. És a gyereknek sokkal jobb, ha nem járókában meg kiságyban fekszik egész nap, hanem lent a szőnyegen hempereg, több helye van, jobban tud fejlődni.hiszen 4-5 hónaposan már forognak általában, nándi már kúszott... (van, aki már 3 hósan is...)

dharma :( remélem kárpótlódsz majd valamivel... a pocok meg... hát, előbb utóbb csakcsak megmutatja magát! réka a 28. heti uh-on volt egyértelmű, és lányból van. De valami miatt én neked fiút saccolok. Lehet, hogy mert kisdelbónak hívjátok, és az olyan pasis :)

a mi ruháinkat én sem vasalom, a picikét én is pár hónapig. legtovább a pelusokat meg a fürdőlepedőket vasaltam, hiszen azt az arcához teszem, meg a feneke alá. meg azokat 95 fokon szoktam a mai napig... szép fehérek is.. meg ecettel öblítek gyerekruhát, mert az enyémeknek nagyon érzékeny a bőrük.

sziszike, biztos azért csinálja meg a doki, mert ezek okoznak több magzatvizet, és mindent ki akar zárni. a toxoplazmát mosatlan gyümölcstől, zöldségtől is el lehet kapni, úgyhogy a macska csak nagy kockázatot jelent. én örülnék neki, hogy alapos a dokim...

zsu, dehogy haragszom! :) én viszont nem tudok ellenállni, úgyhogy megveszem. a nacit nem, az kicsi tutira, de a zakó meg az ing kell. A zakó úgyis csak picit lesz rajta, meg nagyon könnyű anyagból van, úgyhogy könnyen mozog majd benne, meg van kis pepita mellényünk, biztos a lagzin már az lesz rajta. egyszerűen nem bírom ki, hogy ne pompázzanak apával együtt fekete öltönyben :D Lányoknak olyan könnyű kislányos holmit venni. Bár rékának pont nem olyan egyszerű, mert ő meg hercegnős csillivilli ruhára vágyik, és éppen nincs egy sem a méretében. milyen meglepő, gondolom életkori sajátosság... persze lehet, hogy lesz koszorúslány egyenruha, akkor úgyis tárgytalan...
közlekedés meg megy. tök simán, majd meglátod! én is nagyon félek a három gyerekkel való közlekedéstől, emiatt nem is merem megvenni az állatkerti bérletet, pedig van most akció, hogy ha veszel egy felnőttet, választhatsz mellé egyet. de azt hiszem, nem fogok tudni apa nélkül menni. szóval asszem ritka program lesz ez most már nálunk is :( pedig jó, tegnap délután ott is mikulásoztunk egyet pl. meg a vasúttörténeti parkban is. jól ki is ütöttem magam, még nem is volt ilyen se nándinál, sem rékánál, hogy a szeméremcsontom fájjon :) és tudtam neki örülni :D

kocska, nagy vagy a főzéssel :) és azért jó, hogy jobban vagy kicsit. szegény...

ildi, szerintem is belefér. Viszont a dokid ágynyugalomra ítélt, és a szexet nem tiltotta le? vagy már feloldotta?

holnap megyünk szüleimhez vonattal, egyedül a két gyerekkel, vagyis a harmadikkal a pocakomban :) vicces lesz, de remélem menni fog... majd megkérek valakit, győrig jöjjön elém (ettike, majd gondolok rád :) ) csak az átszállástól félek.
mikulás nálunk is sikert aratott, és örülök, hgoy az édességet nagyrészt ki tudtuk váltani egyébbel, kesudióval, diákcsemegével, mandarinnal. így is túl sok édesség megy be szerintem, mikulástól márciusig- amíg lecseng mindenkinél a szülinapjuk - meg különösen sok. minden nap jár valami finomság, mert egyszer gyerek a gyerek, de azért vannak túlzások időnként, főleg nagyszülői részről, meg ha ügyintézni, vagy pl az én orvosi vizsgálatomhoz be kell vinnem őket, és kell egy hosszabb idejű nyugi.

na, írtam nektek regényt :) hurrá :)
szép napot!

kikocska

ettike, nem gyomorégés? az szokott fájdalommal járni, nem csak az a gyormorszájégetős... és elég nagy pocakod van, nyomhatja már a gyomrod simán! próbálj ki egy kis szódabikarbónát vagy valami antacidumot, aztán ha használ, az volt...

kikocska

kikocska:

látod erre még nem is gondoltam.lehet veszek renit,Patrikkal használt.igaz csak a végén kellett.nem hiszem hogy Alex végett lenne mert ő még most is nagyon lenn van.egész éjjel pisilni jártam.és most is hólyagfocizik épp :lol: :lol: :lol: :lol: na meg nyáron még nem volt a pocakban.
húú két gyerekkel vonatozni egyedül?nekem Patrikkal is nehéz buszoznom ha egyedül vagyok és még cucc is van nálam.meg mikor balcsiról jöttünk haza 2-en alig bírtunk vele.

Kép
Kép
ettike

úgy dötöttem nem ülünk itthol egész nap.áttbatyogunk anyumékhoz.legalább nem kell főznöm :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike

Jó reggelt!

Kocska!
Egy kis sütit küldhetnél nekünk is. Nagyon kis házitündér lettél, de azért vigyázz! Ne terheld túl magad!

Ettike!
A Reniet én is javaslom, barátnőm kb. a 6. hónaptól folyamatosan használta, és neki segített.

Lányok, ez a pihenőszék tulajdonképpen micsoda? Lehet, hogy egy ilyet kapok majd a barátnőmtől? Ők kb. féléves korig használtak egy félig fekvő félig ülő valamit, ami hordozóként is funkciónált. Ez a pihenőszék?

Zsu!
A szopipárnát hogy akarod most használni? Olvastam én is, hogy segít a kismamáknak alváskor is. Nekem van egy, de hiába nézegetem, nem tudom hova tenni.

A ma reggelünk nekünk sem indult jól. A drágám nem találja a mocija sluszkulcsát, és máshogy nem hajlandó elmenni a boltba. Mondtam neki, hogy talán próbálja autóval vagy gyalog, de nem, ilyen szép időben ő a mociját akarja. Így most kulcskeresés van.

:roll:

Kép
gesztenye74

sziasztok csajok!

Ettike:nekem minden áldott nap ég a gyomrom este és úgy eszem a renniet mint más a cukorkát.Főleg este mikor fekszem és akarnák aludni.Azt hiszem nekem már eléggé fent van mert nem kell sokat wc-re mennem és érzem is , hogy feljebb rugdos.Szokta mondani a párom,hogy nem hiszi el, hogy nekem mindig ég a gyomrom.Mondjuk én a terhesség előtt is eléggé gyomorégős voltam. :roll: :roll:

Képzeljétek annyira rugdos Andris, hogy az csak na.És már nem csak belül érzem, hanem akkor is ha odateszem a kezem a pocimra.
Egész éjjel olyan szarul aludtam, hogy az csak na.Fájt a torkom és a hasam is.Megfogadtam, hogy ma rendelek magamnak a teszveszről egy szopi párnát és meg is teszem már mondtam a páromnak is.Egyre kényelmetlenebb az alvás.

Én is veszek pihenő széket mert szerintem nagyon jó dolog.Napellenzőset , játékhíddal együtt láttam már azt hiszem 8000 ft-ért Pécsen a babacentrumban.

Na megyek is a teszveszre!!!

Kép

Kép
gabka7926

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Szép narancs-barnás-macis mintázatú szoptatós párna.A baba a mama a nagyobb gyermek és tulajdonképpen mindenki kényelmére Igyekszem minden aukcióhoz más-más képet csatolni,így érdemes azokat is megnézni.
A párna méretei a bejelölt helyen mérve 165×40 cm(utolsó kép).Pamut belső huzat amin van cipzár,hogy kivenni illetve hozzátenni is könnyen lehessen.Pamut-pe/60%-40%/ külső huzat cipzáros, levehető,mosható.Ha szeretnél plusz huzatot arra is lehetőség van 1500,-/db áron.
töltet polisztirol gyöngy/jól megtömve,hogy a kismamák jól tudjanak vele birkózni/amiből ajándékba adok egy utántöltéshez elegendőt/A KÉPEN A KIS KÚP ALAKÚ PÁRNA AZT TARTALMAZZA/.
Ha van kedved nézz be hozzám kislányom és nagy fiam kinőtt ruháit töltöm folyamatosan.Meg persze sok-sok szopipárnát!!!.

Már meg is nyertem a licitet!
Ez a párna volt 3500+830 a postaköltség.
Szerintetek?

Kép

Kép
gabka7926

Akkor sztem mi is veszünk egy ilyen játszószőnyeget,mert már korábban is szimpatikus volt :)
Telóm előfizetéses, úgyhogy azonnal tiltottam. Vodafone-nál dolgozunk,úgyhogy egyből okosak voltunk :D Rendőrségen feljelenteni fölösleges,ezt el szoktam mondani ügyfeleknek is,nem foglalkozik vele az "égegyadta" világon senki :cry: Amikor Anyukám eltűnt és be akartuk jelenteni,h keressék meg,akkor is el lettünk zavarva,h majd 3 nap után menjünk. Hát szép...3 nap alatt ha valami baja esett,akkor mi van? Aztán 3 nap után magától került elő elég rossz állapotban. Kórházban is volt egy hónapig.
De Cat az imei számát valószínűleg tiltani fogom,h a telefont ne használják.

Ettike szolidaritást vállalok Veled. Nekem most reggel megint begörcsölt a vesém körül a hátam,vagy nem tudom mi és nem tudtam visszaaludni bárhogy próbáltam fordulni.

Kocska akkor fini lehet a mai menü :) Nekem palacsintát lenne kedvem enni,de nagyon lustának érzem magam megcsinálni. Inkább elmegyünk (remélem) ebédelni valahova. Vicces lehettél a konyhában :D

Valaki (már nem tudom ki,talán Tünemény) írta,h láttak egy dokumentumfilmet egy kislány magzat fejlődéséről. Nekem is felkeltette a fantáziámat,úgyhogy letöltöttem. Akit érdekel még (nagyon jó!!!) a címe: Élet az anyaméhben

Anyum javasolta,h egy vízzel teli poharat rakjak a hasamra. Azt állítólag annyira nem szereti a kisember odabent és elkezd kűzdeni látványosan ellene :) Érdemes kipróbálni

dharma

Ettike: Olyan jót mosolyogtam tegnap Patrikon, a hordozón meg a Mikuláson :)

Kikocska: Azt mondta az orvos, hogy pihenjek minél többet, de azért nem kell állandóan feküdnöm, a szexről pedig szó sem esett :shock:

Lányok, én nagyon szeretek vasalni, már alig várom, hogy babarucikat vasalgathassak :)

Gesztenye: Én is a szopipárnával alszok, a bal oldalamra teszem hosszában, és a jobb lábamat ráteszem. Vagyis kitámasztom vele a lábaimat, vagy hogy mondjam :lol:

Kép

Kép
sildi83

ildi várlak szeretettel hozzánk vasalni!gyönyörű kék egyenruhát és majd a babaruhát is.Kapsz sütit cserébe,mert én meg sütni szeretek :lol: :lol: :lol:

kocska

Hú, lányok, hulla vagyok!

Na jó, ez egy kis túlzás, de tény, ami tény, a terhességem óta ma sportoltam először. Sportnak sem nagyon lehet nevezni, de elfáradtam. Futópadon 40 percet sétáltam normál tempóban (az utcai sétánál azért gyorsabban), és hát a végére alaposan megizzadtam. Kemény 170 kalóriát el is égettem a kijelzője szerint (megérdemlem az ebédet, nem?:)

A szobakerékpárt nem merem használni, mert valaki (bocs, már nem emlékszem pontosan, hogy ki) azt írta, hogy nem ideális kismamáknak.

Megpróbálok mindennap egy 40 percet sétálni rajta, így nem tespek el teljesen. Végül is már javában a 2. trimeszterben vagyunk, ennyi kell. 8)

Kép
gesztenye74

pihenőszékből érdemes venni olyant, ami ilyen rezgős - elemmel működik vagy legalábbis olyan rugózós, hogy a baba mozgásától ringatózik. Kerestem, amilyent én szeretnék, de nem találtam meg... Mert vannak ilyen merevek is, mi egy olyant kaptunk kölcsön, az sem volt rossz, de azért sokkal jobb a ringatózós, amit nem neked kell ringatni, pl ha dolga van az embernek. Én is szeretnék olyant majd, bár kicsit félek, hogy a nagyok súlyát és "ringatózását" hogy fogja bírni. és érdemes nézni a meredekségét, vagy nem tudom, hogy létezik-e állítható, hogy ne terhelje nagyon a babó gerincét, egyébként a hordozó is hasonló funkciót betölthet. Réka is hordozófüggő volt, bár nem olyan sokáig, mint Patrik :) , a mienk egy maxi cosi, és nem meredek egyátalán, inkább a háton a súly, mikor a földre leteszi az ember, a feneke éppen csak megtámasztva van. és hintának is felszereltük, karabinerrel meg hegymászó kötéllel, na, az volt aztán az igazi :)

láttam ma egy bergon babakocsit, és elgondolkoztam, hogy miért fontos, hogy egy babakocsi tágas legyen. Mert amikor picik, akkor a szűk térben, jól bebugyolált állapotot szerették az enyémek, nándi attól nyugodott meg, ha konkrétan kis bábot csináltunk belőle, mikor meg nagy, akkor meg ne akarjon már a babakocsiban lenni, minek a kényelem. Amit láttam, egy hodály volt :)
győzzetek meg, nagyon kíváncsi vagyok.

Ildi, nekem mindig a szex volt az első, amiről letiltottak, mikor éppen veszélyeztetettnek lettem kikiáltva valami miatt :D meg az ülőfürdő. különbözők a dokik. Lehet ilyen dokijaim voltak, nem szeretik, ha házaséletet élnek a pácienseik :lol: pedig vizsgálat előtt pár nappal már sosem szoktunk direkt...

szopipárnával - összecsavart takaróval - a pocak alá érdemes egy kicsit begyűrni, meg a két láb közé venni, főleg térd. Nekem is nagyban megkönnyíti az alvást, bár újra megy háton, ami a gerincemnek nagyon jót tesz, talán húzódik vissza megint a sérvem.

valaki kérdezte a keményedést. Az egész méh kemény, mint a beton, van, akinek akár ki is emelkedik a hasából, körbe is lehet tapogatni. Nekem kicsit kellemetlen érzés, kicsit nehezebben kapok levegőt, meg szaporább szívveréssel jár, felmegy a vér az agyamba, de ez nem törvényszerű. NEM FÁJDALMAS, max fura! és egy percnél rövidebb ideig tart maga a keménység.

gesztenye, kulcs hol volt?

na, lefekszem egy kicsit még olvasni, haladok a könyvemmel, esélyes, hogy befejezem, mielőtt teljesen megadja magát az agyam :D

kikocska

gesztenye, a bicaj az elesés-veszély és a rázkódás miatt tiltott jármű, mert leválhat a méhfal. Nem hiszem, hogy a szobabicaj rosszat tenne, bár nem tudom, milyen érzés felhúzni a térded rajta :D dokinál kérdezz rá, de az én infóm ennyi.

kikocska

Ez a kis mozgás úgy kifárasztott, hogy ebéd után még szundiztam is egy picit. Mikor lefeküdtem még világos volt, most meg már tök sötét.

Sluszkulcs azóta sincs meg, de előkerült a pótkulcs. Drágaságom szerint biztosan én pakoltam el valahová az ő kulcsát. :x

Kikocska, nem arról volt szó, hogy most már nem szabad háton aludnunk?

Kép
gesztenye74

gesztenye, nemtom, hogy lehet, de nekem így jó, piciketesó se jelez, hogy olyan rossz lenne neki, szóval nem hiszem, hogy bántaná. én sosem tudtam, hogy milye hol van, de valahogy azt mindig éreztem, hogy jól érzi magát, azért ficánkol, vagy valami nem tetszik neki - persze nem biztos, hogy úgy van :) . Oldalt nem tudok most, mert nagyon fáj tőle a hátam. Rékával is csak háton tudtam aludni, félig ülve, mert úgy feküdt valahogy, hogy a mellem alatt olyan volt minden más pozícióban, mintha átdöftek volna egy dárdával... talán nem ettől lett olyan nyűgös kislány. nándival meg háton nem tudtam aludni.
remélem pár hét alatt visszamegy a sérvem,a ztán oldalt is fogok tudni... szipiszupi kókusz-latex matracunk van, áldom azóta is a férjem, hogy rábeszélt, eléggé sajnáltam rá a pénzt, de megérte...

elvesztettem a genetikai uh leletemet, nem találom sehol, pedig a doki nem látta még. ááááááááááááááá már átnéztem mindent, de sehol sincs. most már ötletem sincs, hogy hol keressem :( minden egy helyen van, nem tudom, miért nincs közötte... ráadásul ilyenkor úgy vagyok, hogy itt kell lennie, és ha nincs ott, akkor sem tudok mást, hogy hol nézzem meg, mindig ugyanott nézem meg újra és újra, mert ott KELL lennie :?

kikocska

Kocska: Oké, én benne vagyok, mert nekem meg a konyha nem tartozik a kedvenc helyiségeim közé :lol:

Kikocska: Meglett a lelet? Tudom milyen idegesítő tud lenni, amikor az ember biztosra tudja, hogy máshová nem tette és mégsincs ott. Nem lehet, hogy becsúszott két lap közé?

Kép

Kép
sildi83

Sziasztok!
Ez megint teljessen véletlen,hogy én már ébren vagyok,csak jöttek csinálni a terasztető folytatását,nehogy a lépcsőn seggre csusszak a télen:)

CSajok hol van az ikres kismamink?Vagy csak én nem vettem észre,hogy van?

kocska

sziasztok Lányok!

Cat nagyon tetszik a játszószőnyeg, és az ára is jó volt! azért jó ám, hogy itt vagytok ti tapasztalt anyukák, és tudtok tippeket adni! (mert pl én olyan zenélős, csörgős tükrös szőnyegre gondoltam először, amin 'minden' van, de akkor lehet nem lehet egyszerűen kimosni se, igy most már ezt is nézem majd!)

Kikocska, remélem meglett a lelet!! (nem is hittem el, hogy ezt TE irtad, mert itt én vagyok az ügyeletes feledékeny :D ) Nándi jobban van már?

Kocska én is hiányoltam már Mót, nem tudom merre lehet, de azért remélem minden ok velük. Kiváncsi vagyok neki vegyespárosa lesz-e? :D

Dharma ne aggódj, a lényeg, hogy a 4D-n azért láttátok a babót, és még mindig marad meglepitek! a telefon miatt próbálj meg ne idegeskedni, bánt az biztos, de sajna ez már nem lesz meg, remélem sikerült letiltatnod! én mikor visszajöttem londonból egy vadi új apple ipoddal, és a west endben ruhákat próbálgattam, az egyik öltözőben hagytam, a fogasra akasztva, és mikor már visszamentem, sehol nem volt, és az eladók, biztonsági őrök azt se tudták, hogy most mit vesztettem el, mert ilyenről nem hallottak (pár éve volt, és akkor még nem nagyon volt itthon..) igy tudom milyen :roll:

Zsu ha majd kipróbálod a szopipárnát szólj hogy milyen? 5ezerért jó volt az is!

bocsi h nem tudok irni mindenkinek, csak most jön a védőnő, és előtte ugrottam fel egy icipicit, utána meg megyek szegedre. (ja, és a puzzle tök jól halad, tegnap azt bújtuk apával, hát nem semmi hogy telik az idő, ha belekezdesz :lol: )

szép napot nektek!

ja, apa állandóan rak tippmixet, a focira, és sose nyer...hát én is raktam most szombaton, és nyertem! :lol: nem sokat, 500at fizettem és kb 1000jön, de legalább megmutattuk neki a Lucával, hogy a csajok tudnak! :D )

Kép
tünemény

Sziasztok Csajszik!

Hétvégén céges bulin voltam, most meg rámszakast az irodai melo, azt sem tudom, melyik újjamba harapjak :evil: .

Puszi mindenkinek, majd jelentkezem ha túlleszek a melon :lol: :lol:

Kép
padri75

Sziasztok!

Úgy látom, hogy hétfőn senki sem túl aktív.

Kikocska, nálad az hogy van, hogy ki/be megy a sérved? Nekem állandóan kinn van, mióta előjött, kb. 1 éve.
Előkerült már a leleted?

Szép hetet mindenkinek! :)

Kép
gesztenye74

Sziasztok!

Úgy olvasom többé-kevésbé mindenkinek jól telt a hétvége!!!
Dharmát meg nem akarom elkeseriteni,de a hugom csütörtökre van kiirva és egy hete tudták csak megmondani,hogy fia lesz!!!Igy legalább lesz helye Botond ruháinak....hú,nagyon várom már,hogy mikor bújik ki a kis titokmester :D
Én meg még mindig a biztositással bajlódom,mindenhol mást mondanak,gözöm sincs mennyit fogunk fizetni jövöre,nem tudom be fizessük-e a csekket,vagy hagyjuk :x .Hihetetlen,hogy ilyen káosz van és nem tudnak ugyanolyat mondani :evil:
Na mindegy...
Kikocska,Nándi hogy van?És a leleted?Nem akarok szemtelen lenni,de igértél egy likör-receptet....én még várom... :lol:
Meg nagyon hiányolom a karácsonyi ötleteidet,bár azt is megértem,ha erre már nem jut az energiából :)
Most ennyire fussa tölem,mindenkinek nagyon szép napot kivánok!
gizu

Ja még annyit,hogy nekünk egy Bergon kocsink van,én szerettem Botival,bár bkv-ra sose merészkedtem vele,de amikor melegedett az idö,jó volt,hogy nagy ,kevésbé szorut meg benne a levegö,plusz az én gyerekem születésétöl fogva utálja,hogyha korlátozva van a mozgásban.Pl a mai napig nem birja ha a karja be van takarva,alvás közben is kidugja,ha felkel asz elsö,hogy a takarót lehámozza magáról,hálózsák sem volt soha müködöképes dolog-pedig kaptunk vagy hatot :lol: Szóval neki ideális volt a Bergon.Aztán majd kiderül,hogy Borókánál milyen lesz...Max hamarabb átkerül a sport kocsiba...
gizu

Sziasztok!

Túl éltem bár el is szomorodtam :-( Szóval le vettéka véreket kiderül, hogy a pavro az állatok álltal terjesztett baj.... :-( Van kutyusunk, de kint van..... A jó hír. Szerdára kaptam a profhoz időpontott jövőhétre és a labor is legkésöbb jövőhét péntekig meg lesz. szóval az ünnepre pont megnyugszunk remélem :-) A car hír. Megittam a cukros szmötyi. kibirható volt. 2 órára rá kellet vissza mennem a másik szúrásra és elött eszaladtam a postára. ahol bár sapka nagykabátban álltam és 8-an voltak elöttem, de rosszul lettem. ájjulás elötti állapotba kerültem :-( Szerencs, hogy párom jött elém a klinkára és már pont ott volt. no mindegy aztán levették a vért és pont a csaj, hogy valszeg akkor cukor, mert akkor szoktak carul lenni. és hiába mondtam neki hogy 7 kor szogtam reggelizni és ha nem eszek másokor is rosszul szoktam lenni (bár nem ennyire)csak sajnálva nézett.Szóval valszeg cukor.
ennek most szerdára meglesz az eredménye. De mért??? annyira igyekeztem, hogy kevés túl sulyom legyenstb.... és mégis. Azért örülnék csak neki, mert akkor legalább tudnánk, hogy "csak" ez van és Beninek nincsen baja.....
no elnézést , dele kellet írnom.

Pihenőszék, játszószőnyeg.
Nekünk csak játszónk volt, de imádta Koli, de szét is használtunk hogy veszünk másikat. Kolit egyszer barátnőméknél ragtuk bele pihiszékbe és hihetetlenül élvezte, így meg is fogadtuk, hogy most lesz.

megyek ledölök egy picit. este még benézek
puszi

Kép

Kép
sziszike22

Sziasztok!

Cat, úgyis ráértek még dönteni. Amúgy mennyi idős a hugodék gyerkőce?

Pihenőszék: nekünk spec nem volt, de nem is hiányzott. Emma egész nap kint volt a földön vagy a járókában. Ha mégis magammal akartam vinni pl.a konyhába, akkor betettem a hordozóba vagy később az etetőszékbe.
Úgy tudom a mozgásfejlődésben azzal segítünk a legtöbbet a picinek, ha szabadon lehet. Nekünk ez bevált, persze másnak meg bizti bejön a pihenőszék!

Kikocska, skerült megvenned a rucit? Mert azért drukkolok ám!
Hát igen, csajoknak könnyebb, az tuti. A 7végén három haveri kissrcnak kerestem pólókat karira, de nagyon nehezen találtam szépet! Bele kell majd jönnöm!
Itthon vagytok már? Minden ok volt a vonaton remélem, gyerkőcök biztos élvezték!
Valóban irtó nagy a Bergon, evvan!

Gesztenye:
http://www.szopiparna.hu/hasznalatiutmutato.html-
9.képen azzal alszik a csajszi, na ezt szeretném kipróbálni. De még 2 hétig biztosan nélkülöznöm kell sajna!

Dharma, bevált a poharas trükk?? Mesélj!

Sziszike, sajnálom, h rosszul lettél. De hidd el a cukor messze nem is olyan rossz, mint amilyennek hangzik. Simán kezelhető és egyikőtöknek sem lesz baja!!!!! És ez a fő!!!!!
Most akkor ez a Parvo van neked? És az mit jelent? :roll:

Zsu
svs

Lányok! Sajnálom, hogy kihagytam egy hetet, és csak most tudtam jönni hozzátok!
nagyon sokat írtatok, ennek örülök, bár visszaolvasni nagyon hosszzúúúú, de így jár az, aki kihagy!
Marci hazahozott a suliból hányós-hasmenős vírust, amit sajna apával együtt el is kaptunk.
De már túl vagyok rajta szerencsére!!!! nem volt egy leányálom!!! Hatalmas fájdalommal járt!

Nagyon jók a képek, amiket feltettetek, sajnálom, hogy nem tudtam ott lenni veletek!!!
Cat! Beni annyira édes a kislánnyal!!!! És milyen szépek!!!
Mindenkinek gratula, akik megtudták, hogy fiuk vagy lányuk lett!!!
Még olvasgatnom kell, mert nem sokra haladtam, ez az egy hét kiesés.... :cry:

Kép

Kép
eda7

hát, nincs nagy forgalom...
éééééééééééééééés nem mentünk anyukámhoz, mert réka reggel kakilt egy jóóóhígat, majd az autóban, amivel a vonathoz mentünk volna, már a szemétégetőnél hányt egy nagyot, így visszafordultunk, addigra be is kakilt, szóval jól beszoptuk már megint... remélem mi, a család többi tagja, megússzuk, bár nem vagyok bizakodó... határozottan el vagyok keseredve, hogy az elmúlt egy hónapban egyik betegségből a másikba esünk, és nem igazán látom okát. Az én gyerekeim olyan kis vasgyúrók voltak eddig, tényleg. voltak betegek, de nem ilyen sűrűn, hogy gyakorlatilag valamelyik miatt mindig be vagyunk zárva. Persze lehet, hogy a közösség első éve, dehát eddig is jártunk gyerekek közé. meg a férjem is odavan, nem lett jobban, bár már dolgozik, és már pár napja hátfájásra is panaszkodik, remélem nem mellhártya. holnlapra kértem neki időpontot...

eda, jó, hogy túl vagytok rajta! szegények :( mikor először írtam, marci akkor is ezzel küszködött :(

a sérvem meg mittomén, kint van, vagy bent :) gondolom mindig van, csak nincs mindig gyulladásban, és nem fáj. Csak így szokta mondani anyósom is, mikor fáj neki, azt mondja, kijött, így eltanultam tőle :) szóval vannak panaszmentes időszakok, és most pont nem az. De remélem a flector tapasz megint segít, legutóbb is rendbehozott...

zsu, emma biztos nyugodt volt :) ha szabadon bőg, akkor inkább a pihenőszékben legyen nyugodt :D:D:D de én is a szőnyegen hempergés pártján állok. (a harmadiknál nándi és réka mellett ez életveszélyes lesz mondjuk...)

sziszike, engem sosem engedtek mászkálni sem :shock: azt mondták, ott lehet ülni, mást nem... csodálkozom, hogy elengedtek. a cukor meg lehet, hgy csak diéta, még inzulin sem kell, és remélem azt tudod, hogy a szülés után elmúlik! sőt, van egy anyuka a társaságban, akinek a diétát sem kellett aztán tartania végig, elmúlt 2 hónap alatt. viszont legalább nem hízott többet :)

gizu, karácsonyból pótolok majd! és nem felejtettem a recepteket, de azokat karácsony előtt kell csinálni, az egyik tejszínes, a másik meg tojásos, így nem érdemes túl korán megcsinálni őket, mert gyorsabban romlanak, mint a többi. ha este életben tudom tartani magam fektetés után, férjem úgyis dolgozik, teszek készülődős ötletet!
Eda, nektek - marcinak - való is van jópár!

mó mondta, hogy nem nagyon van energiája ide is jönni, kérte is, hogy vegye át valaki a táblázatot, gondolom az ikresekhez ír jobban, de nem tudok utánanézni :) talán tasin majd megnézi, mi van vele :)

a leletem nincs meg. Már a gyerekek rajzai között is megnéztem, elképzelhetetlen, hova tűnt...

na,mennem kell, vukot néznek...

kikocska

Sziasztok!

Sziszike!

Ha cukor a gond, akkor az nem is olyan nagy gond. Ez tapasztalat.
És azért nem nagyon szokták engedni a mászkálást, mert az is módosíthatja az eredményt. (Mozgás serkenti az inzulin termelődését, és így jobban fel tudod dolgozni a cukrot/szénhidrátot.)
Ha rosszul lettél, akkor inkább leesett a cukrod, mint felment, szerintem. Én még soha nem voltam rosszul a magas vércukor szinttől, de azt tudom, hogy az alacsony okozhat rosszullétet, ájulást. Viszont 75 g cukor után durva lenne.

És a diéta kibírható, hamar bele lehet jönni. Tapasztalatom szerint még az inzulin sem gond, legalábbis nekem. Sőt, néha nyugodtabb is vagyok tőle, mert ha tudom, hogy étteremben eszünk vagy vendégségben, akkor 1-2 egységgel többet adok be magamnak, és nem kell annyira kiszámolnom a ch-t.

Ráadásul a terhességi diabétesz valóban 98%-ban elmúlik a szülés után.
A maradék 2% valójában nem is tehességi diabétesz, csak előtte nem vették észre.
Mennyi volt az éhgyomri cukrod az előző vérvételeknél?
Vendég

Kikocska!

Sajnálom Réka betegségét. valószínúleg azért van most ennyi nálatok, mert mondig jön valami újabb vírus, mielőtt még az immunrendszer teljesen regenerálódna. :(
Most valahogy Beni is így van vele, pedig eddig szinte nem is volt beteg.

Eda!

Örülök, hogy ti már túl vagytok a betegségen. És olvass szorgalmasan!

Zsu!

Húgomék kislánya május 22-én lesz egy éves.

Tünemény!

Ezen a játszószőnyegen is van zenélő és tükrös rész is, csak le lehet szerelni róla, így mosható. Az előzőben a szőnyeg részbe volt bevarrva.
Vendég

Sziasztok csajok!

Hát ma tényleg nem v.mi nagy a mozgás.Én kúrálgatom magam mert iszonyúan fájt a torkom az elmúlt 2 napban.És hőemelkedésem is volt.De arra sajna nem jöttem rá, hogy a baba miatt fáj e a hátam vagy sem de már mindegy mert elmúlt.Vettem homeogen 9 et nem akartam gyógyszert szedni és ez hat mert már nem is olyan vészes sőt szerintem holnapra semmi bajom sem lesz.
Tutira azon a hülye disznóvágáson fáztam meg. :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: .

Este kiderül, hogy holnap megkapom e a szopipárnám vagy sem.Jó lenne mert olyan kíváncsi vagyok már rá. :roll: :roll: :roll: :roll:
Azt mondta az illető, hogy küld emailt, hogy elment e a mai postával vagy sem.Délután adta csak fel.
ISTENEM ADD , HOGY ELKÜLDTE ÉS HOLNAPRA ITT LESZ!!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
:wink:

Dilemmában vagyok:most vegyek játszószőnyeget vagy pedig pihenőszéket.Vagy mind a 2öt?? :shock: :shock: :shock:
A pihenőben az a jó , hogy a konyhába meg minden hova tudom cipelni , de a szőnyegen mégis nagyobb a mozgástere.
Na most mi lesz? :?

Kép

Kép
gabka7926

Sziasztok!

Nekünk az egész hét a Mikulás jegyében telt. Voltunk kétszer Miki ünnepségen, meg az uncsitesóknál. Szóval volt nagy öröm.

Megy valaki a héten a szülésfelkészítőre a Mávba? Én tuti most nem megyek, mert elég sűrű a program, meg holnap amúgy is Pestre kell mennem és nem akarok szerdán is menni. Úgyhogy én ezt most kihagyom. Van még 20 hetem rá :lol:

Tünemény: hogy vagy? Vizesedés alábbhagyott?
Igen én is néztem, hogy Te meg Tasin és én egy napra vagyunk kiírva. :) Bár szerintem nekem meglesz előbb a baba. (Kende is előbb jött 16 nappal)

Zsu: igen most is valami régi magyar névben gondolkodunk. De még döntés az nincs.

Annaszuszi: köszi Kende nevében a dicséretet. Öcsi nevét még nem tudjuk. Még rágódunk rajta.

Gesztenye: én csak egyszer voltam a háziorvosnál. És nem is szándékozom menni. Az asszisztensnek leadom a papírokat amit a táppénzhez kell.
Gátmetszés: én szülés után megkérdeztem a dokitól, hogy nem is vágott??? Erre ő dehogynem. Szóval észre sem vettem. És tuti jól összevarrt utána a dokim. Az egészből semmi rossz érzésem nem maradt vissza.

Kocska: jobb a torkod, köhögésed?

Kikocska: Nándi hogy van? Kiderült már valami? Rékának jobbulást!

Gabka: após miatt :evil:

Sziszike: örülök, hogy picit megnyugodtál. A terhességi cukor meg orvosolható!

Dharma: jó „kis” napod volt pénteken. :( De legalább a bébivel minden okés!

Mó: hogy vannak a picik??? Rég írtál!

Cat: jópofa ez a játszószőnyeg!

Vasalás: én a mai napig vasalom Kende cuccait. Sőt a miénket is. Minden héten van egy jó nagy kupac.

Kép Kép
kisvirág_30

sziasztok.

csak gyors míg fürdenek a fiúk.

Patrik is beteg.torokgyuszi.most szerencsére nem lázas remélem nem is lessz már.este mikor a gyógyit adtam be neki fél perc utánn sugárban jött vissza minden ami a pocijában volt.így nem is adtam neki újra.majd reggel és ha akkor is hány tőle akkor felhívom doki nénit hogy mi legyen.

én plédre tettem le PAtrikot mikor még pici volt és körbe tettem játékokkal de úgy hogy forognia,kúsznia keljen hogy elérje őket.mindig egy kicsit messzebb tettem a játékokat és elég hamar el is indult(mászva)a játszószőnyeget meg szerintem nagyon hamar kinövik.

na megyek mert apa kiabáll

Kép
Kép
ettike

sziasztok.
Nálunk ma egész nap nem volt net,meg holnap sem lesz,igy ma csavarogtunk,kb.3tól-8ig anyuval-Bútorbolt,bizományi,turkáló,tesco stb
Megnéztük a piros babakocsit is,már 20ért is elvihetnénk.Nagyon tetszik,de nagggggyon piros,csak kicsit kivan fakulva a teteje.
Ja,és tovább már nem birtam,turtam piros kapucnis kispulcsit,meg rugit,meg anyu is,de majd felrakom a képeket.

Az én torkom jó lett,a Stodal nagyon fincsi:)
Kicsit az orrom még folyik,de már nem gyengélkedem,amint látjátok. És jobbulsát kivánok minden kis betegünknek.

kocska

Sziasztok!

Olvastam vissza de írni nme jutott időm!

tegnap voltam a dokinál, minden rendben, szépen fejlődik és azt mondják kb 440grammot nyom!
:)

Ha igaz a neve is megvan végre CSANÁD!
És tegnap megjött az ablak és már jó meleg lesz a pici szobája! Szóval nálunk csak jók dolgok vannak.
Leszámítva hogy otthon még mindig nincs net! :roll:
De nagyobb bajunk sose legyen...

Most konkrét más dolgokat nem tudok írni, mert hiába olvastam végig a 3 napot, az még ülepszik, hoygy melyik info kihez is tartozik!

Betegeskedőknek jobbulást!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziasztok Kismamik!

Elnézést az OFF-ért!

Korábban talán nálatok is hirdettem az eladó Fisher Price zenélő, 2 irányba mozgó hintánkat. Akkor nem sikerült eladnom, mert az árát soknak találták az érdeklődők.

Most újra hirdetem KEDVEZMÉNYES áron! A bolti ára elég húzos, sajnos (39 000 Ft).

Én ezt most mindössze 15 000 Ft-ért kínálom!

Amennyiben érdekel a hinta, írj privit!

Minden jót a továbbiakhoz minden kedves kismamának!

KELLEMES ÜNNEPEKET!

Kép

fatima

Sziasztok lányok!

Jól eltűntem a hétvégére, de nem voltam valami nagy formában.
Fájdogált a hasam és alig bírok menni. Tegnap voltam orvosnál mostantól sok pihi, semmi munka. A babóka elég lent van és valszeg nyom valami ideget-orvos szerint-de szerencsére jól van.

még jövök ,puszi mindenkinek a betegek pedig gyógyuljanak!

Kép
Kép
gaba_30

Gabka!

Szoppárnával mi a helyzet?

Nekem könnyű a dolgom, mert amerikai konyhás a nappalink és ott lesz a járóka.
De szerintem első időkben, ha van mózes, akkor abban vidd, később pedig elég a hordozó is. Persze csak ha az lesz nektek.
És igaza van Ettikének is. Ha nem nagyon jártok el otthonról, akkor elég egy pléd a földre és köré a játékok. Vagy ami szerintem jobb a plédnél, az a habtapi lap, vagy hogyan is hívják mostanában.

Erre gondolok:
Kép

De a piehenőszék is biztos jó, a játszószőnyeget pedig én szerettem Beninél nagyon.
Vendég

Bogi!

Szép nevet találtatok!

Gaba!

Akkor fogadd meg az orvos tanácsát, és pihenj sokat. Egyszer csak elmászik onnan a Picur.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: