A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 októberi babák

bungy, ha szuletes utan te Helenanak fogod hivni, akkor mas is ugy teszi majd, csak akkor ne bogyozd majd, addig szerintem mindegy. Nekem is van egy baratnom es Karolina nak hivjak, es senki sem becezi, mert otthon sem tettek. Imadom a komoly neveket, most a Kamilla-n gondolkozunk :) Fiuban is tul nepszeru kezd lenni a Vince :( Zsigmond is tetszik, hm?

missi, jol hangzik, a multkor is vki kukoricazott itt. holnap mar nekem is vennnem kene
bogyogyorgyi

Missfried
Kép
missfried

De ne sírjatok jó??? :wink: :roll:

Missfried
Kép
missfried

Szeríntem multkor is én kukoricáztam...vagy nem? :roll: :?: Lehet....Ebédre pedig káposztás tésztát ettünk,cukrosan(én ugy szeretem :? :wink: )

Missfried
Kép
missfried

azt hiszem a shep volt, de lehet, hogy akkor is Te Missi

probalom a vonalzomat atvaltoztatni, nem tudom, h sikerul-e
bogyogyorgyi

Kép
:D

Missfried
Kép
missfried

Az apasági nyilatkozatról vki tud vmit??Tényleg csak 30 napig érvényes?????És ha pl előbb megszülök és addig nem váltjuk ki?? :roll: :evil:

Missfried
Kép
missfried

Nem tudom, Missi, de szerintem kevés az a 30 nap! Pláne egy szülésnél :)
A házassági, az 3 hónapnál nem régebbi kell legyen, akkor szerintem ez is mehet 3 hónapig, nem??? Ez lenne logikus.

büngyike

Én úúgy,. de úúgy ennék még ma valamit, de rendesen beebédeltem és uzsonnáztam is, a vacsi nagyon lightos lehet csak :?

Holnap nem leszek, ne ijedjetek meg :) Megyünk Bécsbe és remélem én is vagánykodhatok végre kisággyal, pelenkázóval kis forgóbigyóval, baldachinnal és minden mással!

büngyike

Hali!

aludtam kicsit délután, most már jó formában vagyok, megfőztem (krumplistésztát) kivasaltam, és meglocsoltam a virágrengetegemet.

Köszi Cuki a DVD-t már alig várom! És szerintem ne aggodgj ha egy kicsit lustább, tuti nincs semmi gond!

Adri: hol voltál 4d-n hogy ilyen rosszul sikerült, csak nem a Vörösvári úton?

Missi: én kukoricáztam múltkor, imádom, meg is ettem 7dr egy nap.

Holnap megyünk szülinapi bulira, de sajna nem sok mindekit fogok ott ismerni. Nincs is sok kedvem menni, de hát Apa egyik vendége az ünnepelt, így kötelező. Max nem maradok sokáig, majd ráfogom Lilicsekre. (ez az új neve amit Apától kapott)

Na megyek vacsizni, jó hétvégét mindenkinek.

Büngyi: jó vásárlást!

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Köszi Masika :) Mégis vacsizol? Múltkor azt mondtad nem fogsz és akartam is szólni, hogy azért v.mi lightosat lehet enni.

A Lilicsek nagyon aranyos név, nekem tetszik ;)

büngyike

Szép éjszakát Lányok!

büngyike

missi, aranyos a kukoricas egered, sajnos nem tudok az apasagi nyil.rol, nincs vmi info a neten ? remelem ir vki, aki okos a temaban

bungy, egy masik blogrol: http://kisember.freeblog.hu/archives/20 ... 8/1708731/
eleg meghato szerintem, egy otthonszules tortenete-nekem tetszett

masi, olyan jo, hogy te ilyen aktiv vagy, jo bulizast, most menj - kesobb egy ideig ugysem fogsz.

egybenataludtejszakat kivanok mindenkinek :)

sajnos a vonalzomat elsz**tam, de honap rendbehozom, bocsana
bogyogyorgyi

Húú , már mindenki elment aludn i ???

Nagyon sokat írtatok, nem bírtam mindent megjegyezni, de a lényeg , hogy mindenkinek nagyon jó hétvégét kívánok és ne szomorkodjon senki !!

Cuki : múltkor írtad , hogy mennyit mocorog éjszaka is a lányod, biztos most piheni ke a fáradalmakat :-)

Csim : a védőnőm nem mondta,hogy ne lehetne jönnie " idegeneknek " a Füst Milánba szülésfelkészítőre , úgyhogy biztos nem küldenek el ,ha netán eljössz .
Nekem viszont azt ajánlotta ,hogy inkább a János kórházba menjek , mert az komplexebb .

Masi: én sem érem el a kórházat, de már kiokoskodtam , hogy ha 6 alkalommal megyek , midengy hol kapcsolódok be , mert úgyis körbeér a téma . ( ehhez 1 egész nap kellett mire rájöttem , de ne nevessetek ki , mióta nem dolgozom lelassult az agyműködésem :-)
szóval 07.31-én megyek először, mert nagy pocakkal szeptemberben már nem szeretnék utazgatni , kocsi meg egyenlőre nincs.

Klári : Jók az új szerzemények , és sokkal jobban tetszik az egész alakos kép rólad , mint azok a sötét pocakos valamik , mert eddig nem nagyon lehetett látni , hogy milyen vidám kismama vagy !

Ágica : Hol késnek a képek ?

Adri : El tudom képzelni , milyen rossz érzés lehetett benned a vizsgálat után , mert gondolom tele voltál várakozással :( ,viszont lassan mész a 28-30. heti UH-ra ugye ? Remélem az kárpótol valamelyest :-)

Gabi : H.Á-t és a magyar egészségügyet ,asszem nem kell kommentálni . :twisted: :twisted: :twisted:
Remélem ezen a sztorin is túl lesztek hamar és jobbulást a gyerkőcnek !!!

Lányok, biztos kihagytam egy csomó mindent , de nagyon fáradt vagyok.
Egész nap nem tudtam pihenni: délben áramszünet volt, utána szétfúrták felettünk a falat .
+ Az öcsém is kórházban van és anyám egyfolytában hivogatott ,hogy mi van vele .
Ma hozták az új hűtönket, ( a baba miatt vettünk ,hogy majd elférjen benne jó sok finomság + fagyasztott tejci hegyek ) , erre kiderült ,hogy nem fér be a régi helyre , úgyhogy kedden jön egy asztalos , aki átalakítja a dolgokat.

Hétvégére visszajön a kánikula, úgyhogy egyetek jó sok fagyit - én csak azzal bírom :wink: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
sheepy

az ördögöket a végén véletlenül hagytam ott!
Tiszta hülye ez a gép : 21 :48' van most, nem hiszem, hogy 1 órán keresztül írtam az előzőt !!

Kép
sheepy

Nem értem , minden óra megállt az áramszünet miatt ,de akkor is 10 óra lesz !!!!
Na megyek aludni ...

Kép
sheepy

Sheepy: Igen valahogy ki kell bírni a 3 hetet. Csak tudod az jutott eszembe, ha befullad / megfullad, mert nincs gyógyszere, kié lesz a felelősség??? Az enyém, mert nem vettem meg 40 ezerért a gyógyszereit. :(

Kép
Kép
Kép
gabi39

Sziasztok lányok!

Nagyon aranyosak vagytok! :oops:

Aztán időközben rájöttem, hogy Gabit bezzeg kihagytam véletlen, pedig hüledeztem magamban, hogy micsoda törvényeket hoznak, elképesztő! :(
Gabi, remélem minden rendben lesz a kisfiaddal! Legalább egyféle gyógyszeretek legyen, hogy egy esetleges nagyobb bajt megelőzzetek!

Büngyi, jó utat és jó vásárlást! :)

Bogyo, köszi a választ, mindjárt megnézem! :)

Masi, jó bulizást holnapra!

Én meg holnap megyek halászlét enni Bajára. Jövő héten meg Balcsi: :) :)

Jó éjt!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Büngyi Mi is holnap megyünk Bécsbe! :lol: Majd figyellek :lol: :lol:
Gabi Ez tényleg hihetetlen miket ki nem találnak. Én asztmás voltam kicsinek anyuék is külföldről hozattak nekem gyógyszert, mert itthon nem lehetett kapni. Senki nem támogatta a bogyókat...Anyuék meg nem ettek inkább :cry: :x Borzasztó!
Sheppy Hát igen, mást vártam... Ráadásul 13ezer forint volt! Kicsit hozzátettem volna és van pelenkázóm.... Na mindegy, nem bosszankodom,felesleges. Nemsokára úgyis látom :D Élőben!!!Köd is lesz...csak abból a rózsaszín fajtából! :lol:
Masi Jó szórakozást! Egy pici bort nyugodtan kortyolj el jót tesz. (én az ajánlott egy decitől úgy lelazulok, hogy nagyon :D )
Remélem jön lassan a férjem haza,mert tegnap este rosszat álmodtam és most meg félek egyedül :shock: Csak csendben jegyzem meg mekkora hancúr volt ma!! Tyűűűűű :lol: )Éljen a feszültséglevezetés ezen formája!)
Na befejezem! Jó éjt!
Vendég

Hali!

Most jöttünk meg nagybevásárolni voltunk a Corában, mert már semmi nem volt itthon. Persze Bogyókának is vettünk még egy rugit, meg egy ksipulcsit, mert kirusítás volt így csak 500Ft volt darabja.
Jól elment az egész délelőtt ezzel, lassan meg buliba indulunk, ami kiderült, hogy medencés lesz.

Sheepy: ha gondolod mehetünk együtt a Jánosba, mert Én úgy is kocsival megyek, és szívesen elviszlek. Én is majd valahogy Július végén fogok menni, jövöhéten még tuti nem talán majd utánna.
Én azért aug3.-án lemegyek a védőnénikhez, mert ez inkább szülés utáni felkészítő, ahogy írtam, etetés, fürdetés ilyesmi.

büngyi: most két napig kibírtam vacsi nékül, vagyis inkább, hogy 6 után már csak max gyümit ettem, viszont tegnap olyan éhes voltam, mert sajna későn ebédeltem (3kor) így 7kor más kopogott a szemem. Viszont az édességet száműztem itthonról, apának is mondtam, hogy ne is hozzon haza max norbi pudingot.
Helyette inkább barack és dinnye.

na megyek megmosom a hajam, aztán megyünk.
Jó pihit és vásárolgatást mindenkinek.

Kép
masika

Hi!!

Na én ennyit találtam kb erről a nyilatkozatról,mivel mi nem vagyunk házasok de Apuci nevére szeretnénk persze venni a babát..,így szüxégünk lesz rá!!Csak ezt nem írják h tényleg csak 30 napig fogadják e el a papírt..? :?
"Amennyiben a szülők nem házasok, apasági nyilatkozatra van szükség, ha az édesapa a nevére szeretné venni a gyermeket. Ebben az esetben a várandós anyuka és a leendő apuka besétálnak ahhoz az önkormányzathoz, amely az édesanya lakcíme szerint illetékes, viszik magukkal a terhes kiskönyvet, mindkettőjük személyi igazolványát, majd mindketten aláírják a nyilatkozatot arról, ki a gyermek édesapja. (Semmiféle DNS-vizsgálatra nincs ehhez szükség, tehát bárki vállalhatja így akár más gyerekét.) A szülők kapnak egy példányt erről a nyilatkozatról, amelyet később magukkal visznek a kórházba."

Missfried
Kép
missfried

Jéé az alsó vonalzón 1 nappal előrébb járunk :lol:

Missfried
Kép
missfried

Kép
24 hetes kép... :)

Missfried
Kép
missfried

adri, bungy - remelem szepekt vesztek becsben, este majd dicsekedjetek el :)- marmint ezt nem mint pozitiv dolgot mondom-ertitek ugye ?

cuki, jajaj kicsi husi a Panka baba. Azok olyan aranyosak, de remelem nem lesz semmi baj veled, jot irt a Masi, hogy no edeseeg es csak gyumolcs, most en is ezt fogom csinalni. Nincs tobb fagyi, csoki, stb

Masi, jo bulizast, akkor furdoruhat is viszel ? te leszel ott a sztar :)

missi, meg jo, hogy ez kiderult idoben, igy van idod intezkedni, de hat a hazasokanak is el kell menni az anyakonyvi hivatalhoz igazolast kerni,,
sot nekem az otthonszulessel nem lesz konnyu, marmint bejegyeztetni, de vegul MINDENKI kap szul anyakonyvi kivonatatot, mert allpompolgari joga kapni, csak remelem nem szemetkednek. allitolag kerulet es ugyintezo vallogatja. valahol kulon buszkek az otthonszuletesre es szamoljak, hogy hanyadik abban az evben :)En pozitivan fogok hozzaallni, hatha az segit :)

Gabi, Era hello nektek is

szep hetveget mindenkinek, mi csak pihenunk egesz nap...
bogyogyorgyi

Sziasztok!

Bogyogyörgyi
Köszi a plusz infót, sajnos az ára kicsit elriasztott, mert ugye én fizetek a dokimnak és szülésznőnek is és ennyi pluszköltséget nem kalkuláltam be, ráadásul hamarosan csak táppénzt kapok, amiből még rengeteg dolgot meg kell vennünk. Olyan is van, hogy csak egy napra mész el? Mindenféleképpen szeretnék fizetni és úgy hogy most ez nem megy, nem érezném jól magam. De biztos vagyok benne, hogy sokat segít és élvezd minden pillanatát!

Apasági-Bogyo, Missi
Ágica profi ebben, mert már megcsináltatta, nekem is ő küldte el priviben, hogyan kell intézni. Nincs 30 napos határidő, most már meg lehet csináltatni, csak kell egy igazolás a dokitól is a kiírt időpontról. Ezt én is most olvastam vissza és gyorsan kérek is egyet, ugyanis 30-án szeretném intézni az állandó lakcímem megváltoztatásával + jogsi hosszíbbítással egybekötve.

Gerika
Jó étvágyat a bajai halászléhez! Ismét szép időben ünnepelhet Baja! Sajnos én augusztusban nem tudnék még menni a szülésfelkészítőre, mert tanítanom kell még néhány órát, de ahogy feljebb írtam Bogyonak, az egészet nem is hiszem, hogy megengedhetem magamna- és és én biztos kórházban fogok szülni.

Sheepy
Ablakcserével együtt nálunk is lesz hűtőcsere 2 hét múlva- hasonló megfontoslásokból- és nekünk is egy beépített szekrényt kell szétkapni, hogy beférjen majd :)

Élvezettel olvasom az összes beszámolót arról, hogy milyen szép dolgokat vettetek már, nagyon szépek a babakocsik és ruhácskák!

Tegnap egy barátnőmnél voltam és mondta a másfél éves kislányának, hogy van a hasamaban egy kisbaba, mire a drága odajött hozzám és felhúzta a blúzomat majd tágra nyílt szemekkel megkérdezte, hogy hol van? :) És olyan édesen végigsimította a pocimat, hogy majdnem elsírtam magam!
Ettől a barátnőmtől rengeteg tippet kaptam, hogy mit érdemes venni, mik váltak be neki, odaadta Janikovszky Évának az Örülj, hogy fiú könyvét (meg akarta venni nekem, csak nem lehet kapni), így ezzel aludtam el és nagyon boldoggá tett!
Láttam olyan kiságyat, amit szeretnék és babakocsiügyben is kinéztem már párat, de a vásárlást szeptemberre hagyom, addig nézelődöm. És ez is olyan jó érzés!

Szép hétvégét mindenkinek!

Évi

> Kép
evarga

Hi!!

Na össze van rakva a kiságy..,igaz ugye mégcsak a matrac van benne :D DE én így is állandóan gyönyörködöm!Olyan jó érzés :)

Akkor megkérem a dokitól azt az igazolást!24.-én megyek ugyis!1nappal a 4D után! 8)

Apuci elment legénybúcsúba!Így kettesben vagyunk Nyünyikémmel :cry: DE majdcsak elmegy vhogy ez az éjszaka!Mert csak holnap jön meg!Vidékre mentek..

Áhh tele ettem magam és nem esett jól :? Rizs,fasírt meg tejfölös ubi sali!És nincs itthon több édességem :shock: :)

Délután megnéztem az S.O.S.szerelem c.filmet!Jókat szipogtam rajta :) A Csányi láttán mondjuk érthető!! :wink: :wink:

A tv-ben meg nem lesz megint semmi értelmes.. :roll: Na szép estét csajok!!

Missfried
Kép
missfried

evavarga, a hetfo a terhessegrol szol, de mivel annak mar a vegen jarsz, akkor menj csak a csutortok fel napra, azt is az Agi tartja es HIHETETLEN jo, es utalj nekik at par ezret, akkor a lelkiismereted is jo lesz. ( 10 - 1 ig tart)
Sajnalom, hogy ennyit adsz a dokinak mar, sajnos ezert (sem) tamogatjak hivatalilag az otthonszulest, mert akkor a dokik elesenenek a nagy penzektol - nem baj, elobb v utobb eljutunk oda ahol Hollandia, Svedorszag, Nemeto,,stb all.
Ja, erdekessegkent, az Agi volt az elso aki a 70 evek vegen becsempeszett ffiakat(ferjeket) a szegedi szuleszetre es ezert fel evre felfuggesztettek az orvosi mukodeset, most ha nem megy be egy ffi, az a furcsa :)- szoval ha nem lennenek bator emberek nem valtozna a vilag. :)
bocs a hoszzuert

Missi, gratulalok a kisagyhoz ! jo sirogtni neha filmeket, en is szoktam

Cuki, ha minden nap ennyit ennel, akkor nem lesz baj- nem tudnal ha nem is sportolni naponta, de legalabb gyalogolni egy keveset ? bar ne a heten, mert jon a meleg. Es egy kismama dvd re tornazni? ovatosan ? remelem nem vagyok eroszakos, csak hangosan gondolkozom, ha bant amit irok, akkor lojj le :)
bogyogyorgyi

proba a vonalzora
bogyogyorgyi

Szép jó reggelt!

Hát mindenki alszik :)? Jól teszitek, persze.

Én nekilátok a lakás felforgatásának, de várjuk a bécsiek beszámolóit, képekkel... khm... esetleg árakkal, tippekkel, hogy mit, hol, hogyan...

Akkor most irány a portörlés, de néha idesasolok majd, írjatok :)!
kalloni

Sziasztok!

Missi! Nagyon jó az új vonalzód!

Kalloni! Itt vagyok :) Nos, a babakocsi után ez most nagyobb túra volt, de csak egy boltba mentünk, mert többen ezt ajánlották a neten. Igaz, nem egy hatalmas bolt, de megtaláltam életem nagyon pelenkázóját-kádját egyben!
Mivel elhatároztuk, hogy a fürdőszobában pelenkázzuk, így ez tűnt praktikus megoldásnak, hogy ezt így egyben vegyük meg. De sajnos itthon vagy horror áron, vagy mindenféle műanyag xart találtam, ezét ez most jó vétel volt, 25 ezer. Ha összerakom, akkor teszek fel róla képet!
Két kis rugdalózót vettem jó áron, két kis plédet, amiben az tetszett, hogy 100%pamut és nem mintás, egyszínű.
A Baldachin és ágynemű garnitúra nem volt olcsó, kimondottan drága volt, de én megvettem, mert ilyet képzeltem el. Földig ér a baldachin és semmi poliészter nincs benne, csak természetes anyagok, nagyon jó minőségű, ezért nem sajnáltam többet adni.
A kiságy Ikeás, ugyanannyi, min itthon (különben, baromi nagy ágyak vannak kint! Hatalmas méretek, én el sem tudtam volna itthon helyezni! Szóval ezt csak azért vettük meg ott, mert már be volt rá váltva a pénz, különben itthon vettem volna meg.
Vettem egy Avent cumikészletet. Mellszívót még nem (lehet kapok). Ez 7500 volt, de 4 cumisüveg van benne 2 méretben, feltétekkel, kis cumival és kefével, ez mondjuk megérte, mert osztozom vele a barátnőmmel.
A zenélő körforgó Chicco, 7000 körül volt, nagyon szép, színes és profi, amit a brendonban kinéztem 15 ezer lett volna....
Vettünk még cérnasapkát, lepedőt, játékokat, nem is tudom mi mennyi lett volna itthon. Inkább a nagyobb dolgok árait néztem, de ezek sem voltak egetverőek.

Mindent összevetve, jobbra számítottam, de a pelenkázó és baldachin mindenért kárpótol :)
Képeket is felteszek, ígérem, szép sorban mindenről.

Adrinalin, ti miket vettetek?????

büngyike

Jó sokat írtam, aki unja ne olvasson végig :)

büngyike

Én fennt vagyok 8 óta :) Drágám is hazaért fél 9re! :wink: Már készülök lelkiekben a jó kis ebédhez!! :D Szép napot!!Dögmeleg lesz ma is :shock:

Missfried
Kép
missfried

Halihóó!

Bogyó
Büngyi Mi semmit :shock: Útnak indultunk,aztán a Lágymányosi hídon visszafordultunk, mert olyan hasmars tört rám, hogy ..... Úgyhogy ez volt a tegnapi program. Meg egy kicsit még a mai is! Lehet a sárgabaracklé.. :? Nem tudom. De Ti tök jó dolgokat vettetek!! És szerintem olcsóbban jöttetek ki, mint itthon.
Én hajnal négykor feküdtem le, kicsit kómás vagyok. A párom le sem feküdt, ment ötkor dolgozni, most szuszókál. Megpróbálom 3-ig kifo.ni magam, aztán megyünk valahová pancsolni. :D
Le a kalappal azok előtt akik ilyen melegben is főzöcskéznek. Én most nagyon nem bírom, pedig meg is álmodtam mit főzzek ma, de elolvadnék a tűzhely mellett most. Már előre rettegtem ettől a "fenyegető kánikulától" (Hogy idézzem kedvenc meterológusomat, Aigner Szilárdot :D ) A terhességemben ezt az egyet határozottan rosszul viselem. :wink:
Cuki Nem etted magad degeszre! :shock: Én pont elhaláloznék ennyo kajától, szóval büszke lehetsz magadra!Szerintem... 8) 8)
Na nézem egy picit a tv-t, aztán irány kutyát hugyoltatni.
Szép napot!!
Vendég

Ja! Azt mondták a 4D-n, hogy a mért adatok alpján csak október 17.-én szülnék! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem! Az plusz egy hét! Ki van zárva, tuti szar volt a gép is! Pedig október 10-re vagyok kiírva. Ilyenkor már lehet, hogy azért kissebb, mert én sem vagyok nagydarab?? Szóval, lehet, hogy ilyenkor már az öröklött dolgok is számítanak?? Vagy van valami baj? Én ezt nem értem.... Itt olvasgatom ezt a leletet vagy mi a szöszt, majdnem leestem az ülőgarnitúráról!!Hmmmm...
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok Baján, végre itt is lett állandó internet! :)
Ettem tegnap finom halászlét, de mindjárt ismételjük, jön az ebéd. :)

Cuki, de érdekes, ezek szerint ilyen gyakran változtatják még a fekvésüket. Akkor (még) nem aggódok. :D Dehogy vagytok dagik! Mindenkinek más a testtípusa, kész.

Büngyi, várjuk a képeket a szerzeményekről! :)

Bogyo, még nem tudtam elolvasni amit küldtél, remélem délután sikerül. Mi az Ágiék lakásához közel lakunk, majdnem minden nap látom a házukat. Régen ott rendelt, sajna, hogy akkor épp mást favorizáltam, bár már akkor is megakadt a nevén a tekintetem, merthogy női orvos akkor még nem nagyon volt más.
Egyébként most egy szegedi doktornőnek megtiltották állítólag, hogy szülést vezessen le, mert egyik páciense guggolva mert szülni a klinikán! :shock: :shock:

Kalloni, jó takarítást! :)

Adri, óh, basszus, micsoda pech, na majd máskor összejön!

Missi, mit ebédelsz?

Ha nem tudnék már jönni, akkor mindenkinek szép hetet jövőhétre!!! :D

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Tyúkhúsleves volt,sült krumpli,göngyölt-sajtos csirkemell,ubisali..meg utána még citromos nápolyit ettem :D :shock: Be is csikart a hasam megint :?

Missfried
Kép
missfried

NA HALIKA!
ÉN IS MEGJÖTTEM,BÁR CSAK ÉP HOGY SZUSZOGOK,ITT NÁLUNK ÁRNYÉKBAN MOST NÉZTEM 40 FOK VAN :roll: :roll: :roll:
MISSI:ÉN IS IMÁDOM CSÁNYIT :D ,EGYÉBKÉNT MEGHALLGATTAM A SZÁMOT AMIT A MÚLTKOR FELTETTÉL ,TÖK KIRÁLY :) JÓ LEHETETT AZ EBÉD! :lol:
BÜNGYI:VÁRJUK A KÉPEKET!!!!NAGYON!!!!!
JA,MISSI,NAGYON TUTI AZ ÚJ VONALZÓD
GERI:IRIGYELLEK ÁM BAJA VÉGETT ,MI MAJD CSAK 25-ÉN FŐZÜNK HALAT ,MERT ERRE HÍRES A FADDI HALÁSZLÉ,ÉS JÖNNEK BARÁTNŐMÉK,AKIKNEK EZ VOLT A KÍVÁNSÁGA
LÁNYOK,AZ ÉN LÁNYKÁM NEM IGAZÁN AKTÍV MÁSODIK NAPJA,TALÁN A MELEG????NÉHA-NÉHA AZÉRT JELEZ ,HOGY MEGVAN , CSAK MÁS..... :( BÁR A LEHŰLÉS ELŐTT MEG MINDIG TISZTA AKTÍV.
HOLNAP HÁZIORVOS EREDMÉNYEKÉRT,KEDD:VÉDŐNŐ :MÁZSÁLÁS :oops: :oops: :lol: MÁR ELŐRE FÉLEK :oops:
geosel.klara

ezt nézzétek meg ,érdemes:www.babaholmiolcson.hu
geosel.klara

cuki, ugyi vagy az evessel ! csak igy tovabb, menni fog ! a krumpli napot vegul is vegigcsinaltad ?

bungy, orulok, hogy siekrult joakt szerezni, varjuk a kepeket. ja es az en volnalzon cserelodott, de gondolom ezt gondoltad..

kalri, ha nem szeretned a mazsalast, akkor mindd meg es kesz - ilyen egyszeruu

eri, hmmh halaszle, imadom es evek ota nem ettem. kivancsi vagyok mit valaszolsz a privire

misi, ez komoly ebednek tuntik

masi, milyen volt a buli? remelem elmentel

kalloni, szep lett a lakas ? johetsz hozzank is, ablakot is kene mosni :)

evavarga, irtam feljebb is, de leirom megint, hogy g.aginal nem KELL fizetni ! szoval vmit felreertettel. csak ajanlott osszeg van, de nincs semmi ha nem fizetsz, es mivel a kezukbe nem lehet penzt adni , csak atutalassal, meg rosszul sem fogod erezni magad. az mas dolog, hogy en inkabb neki adok es nem egy "atlag" dokinak, mert aoknak van fizujuk, neki meg nincs

elvezzuk a hetveget, meg van egy fel nap - joindulattal :)
bogyogyorgyi

cuki, ugyi vagy az evessel ! csak igy tovabb, menni fog ! a krumpli napot vegul is vegigcsinaltad ?

bungy, orulok, hogy siekrult joakt szerezni, varjuk a kepeket. ja es az en volnalzon cserelodott, de gondolom ezt gondoltad..

kalri, ha nem szeretned a mazsalast, akkor mindd meg es kesz - ilyen egyszeruu

eri, hmmh halaszle, imadom es evek ota nem ettem. kivancsi vagyok mit valaszolsz a privire

misi, ez komoly ebednek tuntik

masi, milyen volt a buli? remelem elmentel

kalloni, szep lett a lakas ? johetsz hozzank is, ablakot is kene mosni :)

evavarga, irtam feljebb is, de leirom megint, hogy g.aginal nem KELL fizetni ! szoval vmit felreertettel. csak ajanlott osszeg van, de nincs semmi ha nem fizetsz, es mivel a kezukbe nem lehet penzt adni , csak atutalassal, meg rosszul sem fogod erezni magad. az mas dolog, hogy en inkabb neki adok es nem egy "atlag" dokinak, mert aoknak van fizujuk, neki meg nincs

elvezzuk a hetveget, meg van egy fel nap - joindulattal :)
bogyogyorgyi

Helló!

Bogyó
Minden világos, megnyugtattál, valszeg megyek majd egy napra és ez az átutalásos dolog is jó így. Tudod, hogy orvost váltottam és a mostaniban nagyon bízom és mindent nagyon természetesen csinál, ő nem nyomja belém a vitaminokat sem és a barátnőm 2 gyereket is szült nála és nagyon jók a tapasztalatai. Mikor mondtam neki, hogy a Béres Magne B6 szedése óta fájt a hasam és abbahagytam, megnyugtatott, hogy csak egy picit volt alacsonyabban a magnézium értékem és ha így jobban érzem magam, ne szedjem. Most a torkom elkezdett fájni egy picit, ezért igyekszem sok csipkebogyó és kamillateát inni.....ha romlik, azért minden másnap eszem majd egy elevitet, csak hogy nehogy valami baja legyen a picinek!

Adri
Ugye nem valami vírusról van szó?

Cuki
Csak természetesen és ahogy jólesik, megértem, azok után amin eddig átmentél!

Mindenki jókat főzött, nekem gyümölcsös túrókrém volt a mai desszert, amibe tettem mindenféle müzlis magokat is- és a nem terheseknek is nagyon ízlett!

Büngyi
Nagyon szép dolgokat vehettél és ez érződik is csak abból, ahogyan írsz róluk! Majd mutsad meg! A húgom Németországból ma hozott nekem egy édes előkét és passzol minden eddigi dologhoz, pedig ő még nem is látta, hogy miket vettünk! (egyszínű kék,nagyon szép anyagból, de van rajta egy pici maci is:D és egy kimondottan macikra szakosodott helyről hozta- majd mondom is Gergőnek, hogy nagynénje már jó korán gondolt rá is)

> Kép
evarga

Sziasztok!

Nagyon fáradt és álmos vagyok. Itt voltak anyósomék és eltelt az egész nap :shock:

Adri! Ez hihetetlen, én belepusztultam volna, ha nem jutok ki a tervezett programra :oops: Nagyon vártam ezt a bevásárlást, most már sok mindenünk megvan, egy ideig bele is nyugodtam, most már semmi sem sürgős :)

Bogyo! Igen, láttam, hogy megváltozott a vonalzód, de a kis kokszost látom meghagytad ;) Nekem nagyon tetszik :)

Klára! Ismerem a weboldalt, ott néztem ki először kiságyat, de nagynak bizonyult, és a többi pedig nem tetszett. De vannak jó dolgok, egyszer lehet elugrok a boltba is, hogy személyesen megnézzem mik vannak.

Cuki! Ebben a melegben igazán irigylem anyukádék szobáját. habár én sem panaszkodom, mert nem döglesztő a lakás.

Erika! Örülünk, hogy Baján is internetközelben vagy :) Gondolom jobb programod is van, mint a gép előtt ülni, de azért jó, hogy benéztél. Holnap remélem lesznek képek, vagy majd folyamatosan.

Masika! Milyen volt a medencés parti????? Biztos exkluzív szülinapi buli volt és jól érezted magad. Szerintem le sem léptél, ahogyan tervezted ;)

Missi! Ennyi mindent főztél ma???? :shock: Anyám, te egy hősnő vagy!

Pusszancs, lassan megyek lefekszem.

büngyike

Na, közben írtál, Evarga :)

Köszi, igen, szerintem nagyon-nagyon szép minden :) Persze mindenki a sajátját látja a legszebbnek és a legjobbnak. Most épp a blogomon olvasom a kommenteket. Hihetetlen, hogy mennyi vélemény alakul ki egy témára :)

büngyike

Hali csajok!

hát Büngyi igazad van tényleg maradtam, de nagyon jól éreztem magam. Mindenki idősebb volt nálunk a szülinapos 52 éves lett. Itt voltam a rokonai amerikából (persze beszélnek magyarul), de legalább gyakoroltam egy kicsit az angolt. Volt egy srác az olyan sztorikat mesélt 3 órán keresztül, hogy folyt mindenki könnye a nevetéstől :D :shock:
Tegnap éjfélkor jöttünk el, és ma reggel már hívták Apát, hogy menjünk ki ma is hozzájuk, mert tegnap Ők is nagyon jól érezték magukat. Ma nem bírtam ki fürödtem egyet a medencében, de nagyon tiszta volt a víz, és még Lilinek is tetszett, mikor a pocakomat lemostam vízzel, jó nagyokat ugrott. (kicsit hideg volt)

Szóval jó volt a hétvége, bár kicsit sokat ettem, így holnap vissza kell vennem.

Most megyek mert hulla vagyok, a meleg minden erőmet kiszívta, majd holnap jövök.

Büngyi. ügyesen vásároltál, várjuk a képeket.

Kép
masika

masi, orulok, hogy elmentel vegul, tudtam, hogy jo lesz :)

bungy, elolvastad a masik blog rol amit kuldtem ? az egy szulest ir le, szerintem nagyon oszinten es szepen, kivancsi vagyok, hogytetszik-e. majd varom a fotokat

Eri, valaszoltam a privire, de vettem az edast, hogy nyaraltok, jo pihenest !!

agi: megvagy ? te is nyaralsz ?

tobbieknek is puszi
bogyogyorgyi

Sziasztok!

Masika! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat és még repetáztál is ;) A kajával nem vagy egyedül, én is visszafoghatnám magam, de nehezen megy, amikor itthon Apuci tömi magát mindenféle jóval :evil:

Bogyó! Elolvastam, köszi! Nem is reagáltam rá, én kis lökött :oops: Igazság szerint, nagyon szép, hát, meglátjuk mi hogyan fogunk majd beszámolni októberben :)

Lányok! Íme, felrakom az első cuccot, igaz csak a dobozt tudtam lefotózni, mert még nem raktuk össze, csak miután kifestettük a fürdőszobát. Nos, ez a pelenkázós-fürdetőállvány. Remélem látszik, hogy ott van benne a kiskád is :)

Kép

büngyike

hali csajszik :D

igyekszem visszaolvasni majd, sürü volt a 7vegenk, nem volt idö irni..csaladoztunk, itt voltak anyukamek, pakolasztunk otthon, hogy minden doboz kiürüljön, es vasarnap este meg elmentünk setalni a Normafara :D az volt a legjobb, az 1000 fok utan a hüvös erdö fuvallata..oh, testileg es lelkileg is nagyon jot tett nekünk :D

Minike jol van, eleg aktiv volt, most is mocorog.

Jaj, egy valami miatt nagyon sirtam szombaton..összeült a csalad, hogy megnezzük az utolso uh-rol keszült videot, es csajok...nem volt a kazin semmi..nem nyomta le az asszisztens a gombot, tehat nem lett felveve semmi :cry: jo, mi? igy is sokat sirdogaltam a 7vegen, a hormonok boxoltak biztos bennem, mert nem volt ra okom..de asszem mara mar megnyugodtam 8)

az irodaban "kicsit" meleg van..kivancsi vagyok, hogy fogom birni a hetet :roll: mindenesetre szerda reggel megyek belgyogyaszatra es ekg-ra.

na kezdem lanyok, remelem mindenki jol van :lol:

pusszancs
Vendég

sziamindenkinek!
hű Masi! nagyon irigyellek ám! tuti lehetett ez a buli!
szombatról vasárnapra semmit nem aludtam, úgyhogy ma szinte ájultan. szombat este kimentünk anyósomhoz, és egész vasárnap kint voltunk a nyaralóban. nagyon jó volt az idő. párom egy vörös mókust is észrevett a fügefán a kertben. nagyon édi volt. jókat ettünk!

mindenki vigyázzon ebben a melegben. én csak halkan jegyzem meg, hogy üdvüzletemet küldöm a 23 fokos irodából....mindjárt veszem fel a harigatyit és a kardigánt.
olyan éhes vagyok....

Ágica
Kép
ágica_26

EVU!
ilyet, hogy enm veszi fel az asszisztens! fizettetek érte? ezután megnézem, hogy ment-e előrébb a kazi kitartás az irodában!

Ágica
Kép
ágica_26

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van és jól telt a hétvége! Mi sokat pihentünk a hétvégén, családlátogatás volt, a tesómék két kis gyerkőce szórakoztatott minket vasárnap. A kislány 11 hónapos és most az az új produckója, hogy puszikat dob, hát meg kell enni olyan édes. Ja és kapaszkodás nélkül feláll, de még nem tud elindulni, ilyenkor popsira huppan. Hú már annyira várom az októbert, hogy a karomban legyen a mi kis picikénk.

Masi, Sheepy, a héten megyek a dokimhoz és ha még mindig nem szervez az Állami Egészség Központ szülésfelkészítőt, akkor csatlakoznék hozzátok a Jánosba.

Ti hogy bírjátok a meleget? Hú lányok én nehezen viselem, gondolkozom, hogy szabit vegyek-e ki a hét második felére, csak az a baj, hogy féléves riportokat pénteken kell kiküldeni és elég sok a meló. Mindenesetre a páromat meg fogom kérni, hogy hozzon munkába és jöjjön értem, mert az én kocsimban nincs klíma és olyan 50 fok van benne, egész nap a napon áll.

Ja és a dokimmal most beszéltem, hogy csüt. reggel kell mennem hozzá és a terhelésest is akkor ismételjük meg, szóval még az is most lesz, nem elég a meleg..:(

Cuki, inkább ne mozogj sokat, ha jól tudom megrövidült a méhszájad... A baba aktívitása nálam is változó, ha jön a hűvösebb idő, akkor nagyon aktív, ha meleg van, akkor pihenget és csak egy-egy rugással jelez.

Büngyi, biztos nagyon szuper dolgokat vetettek a babának, a kiskád is nagyon praktikusnak tűnik. Na és a blogod rendszeres olvasója vagyok, nagyon szép és igényes!!

Na megyek dolgozni...

Sziasztok, Csilla
csim

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: