A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006-ban akarok szülni

A pocim:

Kép

KépKép
eszterke80

Kicsijuci! Gyönyörű!!!!
És milyen jó minőségű a kép! A képet vagy a monitort fényképeztétek le?
Gratulálok!!!

KépKép
eszterke80

Szep Jo reggelt!

Nalunk beborult,de ettol fuggetlenul meleg van,lehet vagy 25C.
Nezem kozben a DUna tevet,micsoda aradas!Kép

Kicsijuci!

Jaj,egybol konnybe labadt a szemem, olyan aranyos a kisbabad masaallah(ezt muszaj volt hozzairnom).
Itt nem szabad babat dicserned...most nem folyok ebbe bele,nehez volt megszokni.

ANnyira orulok,hogy minden ok es annyira varom hogy en is atelhessem.

Szoval nekem is aprilis 25re van idopont,10.30ra kell mennem a Rozsakertbe ugyanehhez a dokihoz(jo hogy irtad a dvd-t mert elfelejtettem volna,fel is irtam) es 12.30ra a vervetelre.Remelem idoben odaerek.Pontosan fogadtak vagy varni kellett?Mar hasi uh volt ez is ugye?
A hugom jonni akar velem,szeretne mar nagyon latni uh-on.Kép
Szoval te hanyra is messz vervetelre?
Talalkozhatunk persze utana,megunnepelhetjuk a szulinapodat!!!!Kép)

Tenyleg annyira kedves vagy,hogy felajanlod meg a szallitast is.Azert tudok mozgolodni,szoval nem szeretnelek kihasznalni.
De jo lenne sokat talalkozni,hiszen azon tul hogy dokik,TB,teleknezes,vasarlas,bontas,epitesi engedely...ja lakasban hibak kijavittatasa,legkondi bekotese...raerek!!!!Kép

Tudom hogy lesz mit csinalnom,de ezek csak idoszakos dolgok,kozben meg jo lenne jokat beszelgetni,ide-oda beulni.Imadok kavezokba jarni,otthon sokszor egyedul is beulok egy jeges kavera es olvasok.Itt ezt nem tehetem meg,csak ferfival.
Szoval otthon elvezem a fuggetlen noi szerepem.Kép
Lenyeg:TALALKOZZUNK!

Koszi az aspirin infot,en is ezeket tudtam,hat megkerdem hetfon a dokitol mikor visszamegyek hozza.Kerek egy bucsu ultrahangot.Tudom hogy jot akar,de azt se tudom,hogy esetleg nem-e vagyok allergias ra...

Maszkalni szoktam a gepen,csak ha turbulencia van akkor nem lehet.A ferjem direkt wc kozelebe foglalta a helyet+nem enged turista osztalyon utazni,hogy elferjunk...Kép)

A merlegunk megbolondult,naponta 200g-ot nem hizhatok...mert akkor a ferjem is.Ez nagyon nem tetszik nekem.Kép

Na,megyek,ma bejelentkeztem fodraszhoz,hogy csinaljon valamit.Nyuzott vagyok,ez a lenott haj nem all jol es meg legalabb 4 hetet varok vele.

Puszi mindenkinek.
Kivanok nagyon szep napot mindenkinek!Kép

Rimar!
Meseljel mar te is!Kép
Titi!
PihentelKép
Virag!
Kiirtam ezt a tejbegrizes turogomboc receptet is biztos ami biztos alapon.De tenyleg nagyon finom lett,jol belaktam belole.KépEz lenne a 200g+?Kép
momo35

Kicsijuci!

Egyszerűen gyönyörű a babó! Gratulálok! Kép

Eszterke!
Szép a poci. Ne aggódj a tesód miatt, minden rendben lesz. Mondom, a sógornőm is bent volt a kórházban a 13-17.hét között mert dőlt belőle a vér, meg én is a 32-34 héten. De sebaj, majd vígasztalja őt a gyönyörű babó!

Fidoli!
Üdv közöttünk. Ha gondolod, küldj adatokat a táblicskuba. Kép

Titi!
Tessék pihizni sokat. Ne erőltesd meg magad, kérlek.

Tegnap sütöttem kókuszos sütit. Nyami. kell valakinek a receptje. Bár Virágot nem tudom lekörözni. :=

Még ma megkeresem a vecsési csajszi telcsiszámát, csak bent van Zsoltinál, ő meg még szundizik. Akkor majd lefotózom a kismamarucikat, és felpakolom őket nektek, hogy lehessen válogatni.

Gyöngyi!
Mensivel mi újság? Megjött? Vettél tesztet?

Zseppy!
Merre szoktatok sétálni? Egyszer esetleg sétálhatnák a gyerkőcökkel együtt. Kép

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13

ÁÁÁÁ, látom, Momo megelőzött. Tényleg, van nálatok időeltolódás hozzánk képest. Tuti van. Mennyi most nálatok az idő?

Mesi

Kép
tücsök13

Fidoli!

Igen,az aradozasombol lathatod hogy egybemaradtak a gombocok.
AMugy tenyleg jobb is hogy varnod kell az uh-ra meg,mert en eloszor mentem pontosan a 28.napon(ne kerdezd miert Kép ) akkor persze semmi,ujabb het varas,izgulas..igy legalabb megkimeled magad.
A gerincedre vigyazz,most majd foleg!
Uszni allitolag lehet tiszta vizu medenceben,ebben Musti volt illetekes azt hiszem.Csak konnyebben elkapsz ilyenkor fertozeseket.De azt hiszem neked nagyon fontos lenne,hogy tovabbra is usszal.
PusziKép
momo35

Mesi!

Van am,de csak egy oraval vagyunk elobbre.Nehogy azt hidd am hogy hajnalok hajnalan kelek fel csak hogy lekorozzek mindenkit!!!Kép
Kokuszos receptet kerek!Kép

Hogy csinalod azt a tapsikolosat?En is akarok olyat.Es azt a rohogoset tudod?

Eszterke!

Nagyon edi pocid van! Vigyazz magadra es probalj ne aggodni a hugod miatt!Kép

Most mar tenyleg eltunodom,megyek zuhanyozni es meg kellene nezni,hogy ZUmike(a pici a pocakomban) mit is szeretne reggelizni.Kép
momo35

Csajok!
Most sajna nem sok időm van, úgyhogy később fogom végigolvasni az irományaitokat.Ugyanis egy "jóindulatú" asszisztens miatt ma is be kell mennem a nőgyógyra, 9.20-ra, de utána igyekszem haza hozzátok.

A tegnapi Uh isteni volt!Lányok!Én nem is gondoltam, hogy ez ilyen csodálatos!Úgy meg voltam ott rendülve, miközben néztem a kicsi kezét, hogy majdnem elbőgtem magam.Ez egy csoda!Még azt a kis pisze orrát is láttam, meg a lábacskáit, két kicsi talpacska, pici ujjakkal...!Ahogy ott mozgolódott, felemelte a kis kezét, mintha intene:hahó itt vagyok!Lányok, soha nem gondoltam volna, hogy valaha fogok ilyet érezni!Semmihez nem tudom hasonlítani.És ilyenkor tényleg elgondolkozom azon, hogy vajon tényleg az evolúciónak köszönhetjük-e hogy itt vagyunk, mert inkább az az érzésem, hogy aki ilyen csodát létre tudott hozni, az csak egy hatalmas intelligencia lehetett!
Szóval, amióta kijöttem az UH-szobából, vigyorgok, mint a tejbe tökKépés semmi de semmi nem ronthatja el a jókedvemet, mert elég erre gondolni, hogy itt növekszik ez a kis picur bennem.Eufória van lányok!
Még az a frusztrált, megkeseredett asszisztens is le van ejtveKép

majd jövök

rimar
rimar

Anita!Köszi az invitálást.
Így érthető a rózsa ügy,én sem csinálnám ugyanúgy a 2 házasságot.
6 évig szedtem fogamzásgátlót és még most kezd beállni a menszeszem.Nem voltam dokinál csak ez elején,de akkor rendben talált mindent,de csak általános vizsgálat volt.Ez lesz a 7.hónap,de nem vagyunk vmi sűrűn együtt.Ez van.Ti mióta próbálkoztok?

Kép
breni

Sziasztok!

Ma délelőtt nem vagyok, mert van egy kis elintéznivalóm. A vasuti kedvezményemet megyek érvényesítettni. Megint egy jó kis babakocsis cipekedésre kell felkészülnöm. Itt most nem jön be ne emelj nehezet helyzet, remélem bírni fogom.

Rimar
Nagyon helyes nem hagyd hogy egy ilyen nőszemély elrontsa a boldogságod.Kép Örülök, hogy minden rendben van.

Juci
Nagyon jó a kép. Csoda szép ez a baba, olyan kis formás. Gratulálok!Kép

Tücsök
Nagyon szűkszavú vagy magaddal kaocsolatban. Remélem jobb a kedved. Mindenesetre jó, hogy gyakrabban jössz.Kép

Momo
25 fokos borulatot én is szeretnék.Kép Tegnap hiába sütött a nap nagyon fújt a szél és igy nem volt igazán melegérzetem.

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo

Sziasztok!
Íme a képek, mindjárt jön a vecsési telcsiszám is:

2 db Zsotyesz :
Kép
Kép

1db kockás tunika:
Kép

Kék csőpóló hozzávaló boleróval:
Kép
Kép

1 narancssárga póló, rávarrt boleróval:
Kép

1 db barna halásznadrág:
Kép

A felsők Titi által említett Tóth Györgynétől vannak, én is tőle vásároltam anno: Kép

Momo!
A tapsolósat a netről szedtem le. Le tudod menteni, ráklikk jobb egérrel, mentés, majd ha alkalmazni akarod, melléklet feltöltése...

Rimar!
ÚÚÚgy irígyellek (persze pozitív értelemben), annyira örülök, hogy ilyen boldog vagy. És még mennyi boldogság vár rád! Gratula!

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13

Sziasztok!

Nem tudom Breni emlékszel-e, szeptemberben elvesztettem egy babát 7 hetesen, aztán 3 hónapot kellett várni, hogy helyrejöjjön a méhszájam, és miegymás odabent. Miután az letelt, próbálkozunk. Februárben volt egy " téves" pozítiv tesztem, mivel 43 napra jött meg, megint kórházban voltam. A múlt hónap ugyan így telt, kivéve a pozitív tesztet és a kórházat. az orvos megállapította, hogy hosszú a ciklusom és a baba nem tud megtapadni. Most 9-én ( 16.nap) el kell kezdenem egy Duphaston nevű gyógyszert, ami beállítja a ciklusomat. Ezt 10 napig kell szednem azután, újra megjön. A mensim 3. napján kell elkezdenem a Clostilbegytet 5 napig, és így lesz egy pé-m a 15. napon, akkor esedékes lehet egy egészséges terhesség. Most nagyon bízom benne, hogy sikerül a gyógyszer segítségével a babó, ha nem jönne össze nagyon összetörnék lelkileg. Hát ennyi.

Rimar: remélem, ha tudz te is raksz fel képet.

Kicsijulcsi: nagyon édi a babád. Teljesen kivehető belőle mindene. Annyira jó lehet látni. Én is szeretném már.

Annyira jó neketek, hogy Ti meg tudjátok oldani a talikat, én meg olyan messzi vagyok....Kép
Az esküvő szervezésével már majdnem kész vagyunk, még pár dolgot el kell intézni, de azok is meglesznek a héten. Boldog vagyok, már csak a baba hiányzik az életemből.
Anita

ui: Bocsi, tegnap nem tudtam jönni. Később benézek.

Anita
Kép
Kép
péknéanita

Anita!Van amire emlékszem van ami kiesett.Nagyon drukkolok neked hogy sikerüljön nagyon megérdemelnéd már a boldogságot.Hanyadik napon vagy?Az esküvőig kiderül?De szép is lenne.Szorítok.

Kép
breni

Jó reggelt lányok!!!

Rimar, Juci, gondolom, mekkora boldogság lehet ez Nektek! És hogy minden rendben van, Istenem, nagyon örülök Nektek lányok! Juci, és a fotó, nagyon ügyike vagy! Nagyon köszönjük ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy láthatjuk a babácskádat. Hihetetlen! 12 hetesen ilyen nagy már? Istenem, vajon az enyém is ilyen szép egészséges lesz?! Remélem!!!

Eszterke, nyugi, holnap már csütörtök, és te is ilyen boldog leszel! Nagyon szépen növöget a pocid! Kép

És lassan itt a 19-e is, és én is megyek!!! Kép

Mesi, ez a fiú tiszta fiatalember már! Hogy nő?! Nagyon édi! Szereti, ha fotózzák? Kép És ha így "falja" a könyveket, akkor aztán nagy tudós lesz belőle! Kép A rucikat tutira jól meggondoltad? Még mindig nem visz rá túlságosan a lélek, hogy bármit is átvegyek tőled. Tényleg, miért nem akarod megtartani őket a második babára? Bármikos is jön, akkor is jók lesznek a rucik, nem?!
Tóth Györgynéhez én is el fogok látogatni...

Lányok, én nagy valószínűséggel ma nem fogok tudni sokat jönni, mert meetingünk van, és egy csomó-csomó elintéznivalóm, úgyhogy lehetséges, hogy bővebben már csak holnap jövök. Azért még megpróbálkozom.

KépKép
titi_27

sziasztok!

kisjuci hát ez a foto valami csodás olyan jo látni az ilyne kis csöopségekröl képet!pont beszélgettünk barátnömel erröl hogy milyen jo még nem láthatod de az uh képek alapján már mégis tudhatod hogy milyen!szivböl gratulálok ehez a kistüneményhez!

rimar!ne aggodj én is megkönnyeztem az elsö uh-t és 17héten voltam de még senkinek nem monhattam el csak egy barátnömnek!ugyhogy elég nehéz volt magamba tartani!ennél csodálatosabb érzés már csak az elsö találkozásotok lehet!

eszterke remélem hamar rendbejön a tesod!ne aggodj minden rendbe lesz!és probálj meg ne idegeskedni mert neked is ott a baba a pocidba!ami szépen kerekedik!kislányod lesz?Kép)

tücsi ne mondj ilyet!én a neteket innen másolom netröl nektek!nem vagyok ám nagy szám én sem!a receptet meg váromKépolyan aranyos zsoltika nem adod nekem?Kép

bufo csak ovatosan!

anita tényleg nagyon jo lenne egy kisbaba neked ajándékba kár hogy nem lehet babát ajándékozni mert én tuti azt adnék neked és hogy mégnagyobb legyen a boldogság és ne kelljen megint ennyit szenvedned a babáért egyböl kettöt cosmagolnék neked!de remélem igy is megkapod!lehet arra várt a baba hogy esküvö után meglepjen titeket!

oné vettél tesztet?

momo ne aggodj a 2dkg plusz miatt az semmi és te amugy is kismama vagy!
képzeljétek két hét alatt hiztam 4kilot ugyhogy leálltam elevittel!ez szörnyü!tök dagadt vagyokKép

koda remélem veled minden rendbe!

jajj itt esik esö olyan nyomaszto!szivem szerint aludnék egész nap!

Virág
Kép
Kép
virág22

Szép jó reggelt Lányok!

Annyira jó, hogy süt a nap, bár még + 10 fokot eltudnék képzelni.
Tücsök,

A táblát hol lehet látni? Az a helyzet, hogy inkább meg várnám, míg dokihoz el nem jutok, az pedig ápr. 26. lesz. HA minden ok. lesz, küldöm az adatokat Kép Kép
GYönyörű a GYerkőcöd! Gratulálok hozzá!!!

Rimár,

Én HISZEM, hogy nem evolúció révén létezünk ennyire bonyolult testtel, szerv működéssel, sejtekkel, hanem bizony teremtettünk. ÉS nagyon örülök, hogy boldog vagy és ennyi örömet okoz Neked az Uh Kép KépHelyes, ne is izgasd MAgad egy frusztrált asszisztens miatt...

Momo35

Igen talán igazad van, bár pont mához 3 hétre megyek dokihoz, szóval nem lesz könnyű kivárni. Azt hiszem utánanézek a neten, hátha megtalálom, hogy az uszodának, ahová, járni szeretnék milyen tisztaságú a vize. Tényleg Te hányadik hétben jársz?

Anita,

Nagyon szorítok én is Neked, hogy sikerüljön a babaprojekt, és, hogy egészséges, szép terhesség révén GYÖNYÖRÛ, MAKKEGÉZSSÉGES Babócád szülessen.

SZép napot Mindenkinek,

F.

Zita
KépKép
fidoli

Mesi!

Nagyon edi a kisfiad,ot mennyiert adod?Kép
Nekem egyszer volt egy kisfiu a kiscsoportban es annyira szep volt es a szulei annyira nem foglalkoztak vele,hgyha lehetett volna,egy az egyben hazahoztam volna.Dehat ilyet nem lehet csinalni.

Rimar!!

Nagyon orulok,hogy minden rendben van.Es is ugy varom mar es aggodok is persze.En Kicsijuci uh kepet is megkonnyeztem.Szoval oruljel csak nyugodtan,mi is orulunk a boldogsagodnak.Kép
AMugy persze en is azt vallom,hogy ahhoz hogy ilyen csoda tortenjen valami felso ero is szukseges.

Virag!
Jo,nem aggodok..csakhat senki sem szeret hizni.Elevitet en nem szedek,nekem a doki nem ajanlotta(az itteni),en csak a folsavat szedem,azt mondta,hogy Ca+MGot meg majd a 16 het korul kezdjem szedni,mert ha hamarabb akkor hamar kialakulnak a csontjai es rovidek lesznek a comb ,karcsontjai...a vege fele meg altalaban omega-3at ajanlanak,hogy okos legyen PIcurka.

PekneANita!

Merre is laksz,hogy oly messze vagy tolunk????

Fidoli!

ELmeletileg ma vagyok 8+6,de az uh. alapjan ,legalabbis utoljara 4 nappal nagyobbak voltunk(korai ovulacio).

Bufo!

Nem irigyellek a cipekedes miatt.A hugommal mikor mentunk a babajaval,katasztrofa volt feljutni egyes buszokra,le a lepcson,fel a lepcson,az biztos,hgy olyan bicepszei lettek hogy csak na.Kép
momo35

Köszi lányok, hogy ilyen arik vagytok. Sajnos még esküvőre nem tudom meg, hisz pont addigra jön meg.A Closit akkor kezdhetem. De remélem a névnapomra már megtudom. Június 2. Nagyon szeretném ha sikerülne, és ennél szebb névnapi ajándékot nem is kívánhatnék.

Titi: ne dolgozz sokat, kicsit fogd vissza magad. A fáradtság érzet a baba miatt van. Ezzel mondja a picur:" anya most állj, mert én is itt vagyok ám!" KépJa, és hamar eljön 19-e és nekem 22 is.

Virág: Van valami változás munka téren? És mensi ügyben? Hányadik napnál tartasz?

Oné: Csinálsz tesztet? Szorítok neked!!!! Máskor is szokott késni?

Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita

Closi= Clostilbegyt Kép Kép Kép

Fidoli: Olyan messze nem lakom, mint Virág, de én itt lakom a Bakonyban Veszprémtől 35 km-re Ajkán.
Kicsit messze van Pesttől, úgy 150km. Mi nem járunk sűrűn Pestre. A húgom viszont ott dolgozik. Õ sem jár haza sűrűn.
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita

Anita, igen, tudom, csak olyan hülye természetem van, mindig mindent rögtön azonnal meg kell csinálnom! Nagyon nehezen megy leállni, pedig tényleg igyekszem!!!
Ezek a vendégek is hogy most bejelentkeztek... nem akarok a rendetlenség miatt szégyenkezni. Kép Hú, de nehéz szitu. A párom azért segítene, de csak szolídan, tőle néha fel is robbanhatna a kupi miatt a ház. Kép De gondolom, ez majdnem általános férfi probléma.

Tényleg, kismamák! Ti hogy álltok a házimunkával? Bírjátok egyedül?

KépKép
titi_27

anita!hát elsején kellett volna megjönnie de én már ennek nem hiszek ugyebár két 60napos ciklus után ugyhogy jövöhonap elsején kell megjönni

munka!még mindig nem jelentkezett a pasi remélem a héten már fog!csak most azon rágdom hogy a sogornöm tt dolgozott nála régen és otthagyta egy másik meloért és nehogy a nevet felismerje és azt gondolja hogy én s olyan vagyok mint asogornöm!

titi nekem férjem terhes voltam rengeteget segit!terhesség alatt olyan házba laktunk hogy a konyha fürdö wc közös volt!minden nap kitakaritotta mindet nehogy másoktol fertözést kapjak volt hogy négykézláb sikálta a wc-t szoval én nagyon elvagyok kényeztetve!most hogy nimrodka nagyobb még mindig sokat segit de van amit nem engedek neki!pl most ö mos és porszivzik ezzel a kettövel sokszor örületbe tud kergetni mert ha nem kell porszivozni vagy mosni ö akkor is csinálja!pl ha nincs már egy szem mosnivalo se ö akkor kiszed ruhákat a szekrényböl!Kép)

Virág
Kép
Kép
virág22

Sziasztok Lányok,

Juci,
A randit elfújta a szél. Szóval séta helyett beültünk a Mammutba kávézni. Az is jó volt azértKépKép
Tudod mi jutott eszembe a képről? Nem tudom ti láttátok-e azt az uh felvételt, amikor a pocaklakó "versenyautót" vezet. NA, ez annyira nagyon jó felvétel, mint az. Mondjuk mi 4d-s uh-n voltunk és nagy lány akkor nagyon szégyenlős volt. Szóval én még ilyen jó felvételeket nem láttam.

Tücsi,
Dehogyisnem sétálhatunk persze. És akkor én is viszem a Zsoltomat is.KépKép Merre laktok? (biztos írtad, de lusta vagyok visszakeresni. Sőt, csinálhatunk egy Juci, Cupi, Mesi, Zseppy talit. Sőt, ha itthon lesz már Momo persze Õ is jön. Meg aki akar. például ha lesz végre MArgit-sziget ott is lehet. Kiülünk a nagyrétre. Vagy állatkert, vagy vár vagy akármi. Zsolti meg halálos. Egyszerűen az jutott eszembe: "megzabálom"

Anita,
Te és Virág pedig virtuálisan jöttök..

Bufo,
tudom könnyű mondani, de óvatosan emeld meg a kocsit. Én ppofátlanul odamentem pasikhoz, hogy segítsenek. Senki nem mondta, hogy nem segít.

Anita,
Biztos azért nem jött még össze a baba, hogy most az esküvőre koncentrálj.

Rimar,
Én ugyanígy voltam az első babómnál. Aztán kijöttem, beültem a kocsiba és zokogtam vagy negyedórát.

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

Zseppy!
Az állatkert meg a Városliget nagyon jól hangzik. Csak azt nem tudom, hogy a 3-as villamosra hogy tudok felszállni babakocsival, mert ott nincs olyan ajtó, ahol nincs kapaszkodó középen.

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13

Na szerencsésen megjártuk. Nem is volt olyan nehéz. Az aluljáróknál kivettem Dávidot a kocsiból jött a lábán így csak a kocsit emeltem, az pedig kb 10kg a táskával együtt. A 7-es busz pedig mamabarát, ott nem kellet emelni.
Nagyon aranyosak vagytok, hogy így aggódtatok értem.

Lányok én is csatlakozhatok a találkozóhoz? Jól hangzik ez a Margit-szigetes dolog. Persze vinném Dávidot is ha nem baj.

Tücsök
Nagyot nőtt Zsolti. Igazi kis huncut legény. Gondolom már mindig a sarkában kell lenni nehogy butaságot műveljen. Biztos, hogy el akarod adni a ruháidat, szerintem ezek minden évszakra jók?

Anita
Kívánom, hogy minden jól sikerüljön. Értem ezt az esküvőre és a babára is. Már nincs is addig olyan sok idő.

Virág
Nagyon rendes a párod. Az enyémnek külön használati útmutató kell a mosógéphez. a porszívót egyedül kezeli, de azt is csak ritkán.

Titi
A mi férjeinket össze kellene kötni. az enyém is elviseli, ha kupi van. Ha szólok megcsinálja, de magától nem tudom miért nem akarja észrevenni. A házimunkát mostanában kicsit sokkal kevésbé lelkesen csinálom. Pl régen nem tudam úgy lefeküdni este, hogy a konyhát rendbe ne rakjam, most be kell valljam ha nincs hozzá erőm úgy hagyom. Egyhéten egyszer takarítok ki többre nincs erőm. Most nem vagyok egy házitündér.

Momo
Mi az az omega 3 gyógyi, mi van benne? Én még nem is hallottam róla.

Megyek egy kicsit én is lepihenek, kihasználom az időt amíg a kis rosszcsont is alszik.

Zsuzsa
Kicsit pihenhetnél is. Túl sokad dolgozol, vigyázz magadra jobban.

Puszi!

Kép

Kép
bufo

A pihenős mondat Titinek szól, csak valahogy lentre került. Bocsi.

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo

Sziasztok!

Juci!
Csodálatos a babucid. Olyan jól sikerült lefényképezned. Gratulálok.

Rimár!
Tőled is várok képet, és neked is nagyon örülök. Olyan jó volt olvasni amiket írtál. Teljesen meghatódtam, mert eszembe jutott mikor még nekem is a pocakomban volt a REzi, és annál nincs is szuperebb élmény (na persze majd mikor először a kezedbe adják).
Emlékszem én szülés után felhívtam anyukámat, még az ágyon és elkeztem sírni. Persze ő úgy megijedd, mert azt hitt valami baj van. De gondolom ez mindenkinél így volt vagy lesz.

Sajnos nem tudok most mindenkinek írni, mert csak gyorsan beugrottam, mivel most indulok a kinezológushoz. Majd elmesélem milyen.
Este jövök.

Ja a lényeg, amit már annyian kérdeztettek. Nem jött még meg, de tesztet még nem csináltam. Ha nyitva lesz a gyógyszertár, mire végzek akkor beugrok egy tesztért. Sajnos a hőm reggelre megint csak 36.7 volt, így nem bizakodom.
Puszi mindenkinek:Gyöngyi

Kép

Kép
oné

Bufo, akkor együttérzek a férjjel kapcsolatosan. Hát ez van, és így is imádjuk őket, még ha néha rosszak is!

Virág, irigyellek nagyon a párod miatt, és egyáltalán azért, hogy ilyen szerencsés vagy! Ráadásul sokat vagytok egymástól távol, és mégis úgy érzem, nagyon harmonikusan éltek. Ez nagyon-nagyon jó!!!

Lányok, ezt az össznépi talit tényleg jó volna összehozni!

Bufo, ígérem, igyekszem lassítani!!! De tényleg!!!

KépKép
titi_27

Na, képzeljétek, a meetingen ugye itt vannak a külsős kollegáink is. Mikor megláttak, a lányok rögtön azt kérdezték, Te terhes vagy? Én meg: dehogyis! Õk meg csak erősködtek, hogy megnőtt a hasam, meg a melleim is. Azt találtam ki, hogy most fog megjönni, és előtte mindig így nézek ki. Majd meglátjuk, de szerintem nem hitték el. De kérdem én, ki az, aki elmondja a 12. hét előtt? Szerintem nagyon ritka. Mindenesetre már csak 2 hetet kell kihúzni titkolódzva.

KépKép
titi_27

Titi_27

Szorítok én is Neked,hogy el tudd terelni figyelmed, hogy mihamarabb leteljen a 2 hét, és akkor már nem kell titkolóznod... Nekem volt egy kolléganőm,aki 5 (!)hetesen bejelentette, hogy babát vár, és 15 hetesen elment táppénzre, mert elege volt a munkából. SZóval van aki elmeri mondani. Egyébként, én se nagyon szeretnék a 10. hét után titkolózni, nem menne Kép Kép

Zita
KépKép
fidoli

Bufo!

Az omega 3 vegul is zsirsav,ezeket a szervezet nem tudja magatol eloallitani.(Na,nem jut eszembe magyarul az a szo).Szoval van tobbfele,omega-3,omega-6.
Az omega-3at legegyszerubben a halolajbol allitjak elo.
Verhigito,megelozi a verrogok kepzodeset,regulalja a koleszterin termelest es erositi a sejt falakat, es gyulladas csokkento is..
AJanlhato azoknak akik migrenben szenvednek,izuleti gyulladasban es magas a koleszterin szintjuk.
De hogy miert is ajanljak a terhesseg utolso szakaszaban?Vannak tanulmanyok,amik szerint a magzat agyanak fejlodeset elosegiti,intelligensebb babak szuletnek.Kép

Es ki ne szeretne ha az o babaja lenne a "legszebb,legegeszsegesebb,legokosabb".;)

Csak annyit latok hogy a hugom 2 eves kislanya olyan kis okostojas!Kép
momo35

Lanyok!

Ti kaveztok,vagy teaztok terhesen?
Mert en elhagytam teljesen a teamat is(igaz eleg erosen iszom szojatejjel).Es most ugy meginnek egyet!

Titi!

Nalunk a ferjem nem csinal hazimunkat.Dehat o dolgozik,en nem,a minimum az hogy kitakaritok,mosok,fozok.
Bar fozni szeret,az kulon alkalom es elvezem is,csak utana a takaritast nem.
Persze itt azert nincs is elterjedve,hogy a ferj vegezne a hazimunkat..nem is tartana magat igazi ferfinak!Kép

Virag!

Tenyleg szuper ferjed van,hogy ennyi mindent csinal!!!!Kép
Titi!

Ezt embere valogatja,hogy elmondja,nem mondja,nekem a hugom mar egy hettel a leendo menzeszemkor mar tudta,mert akkor csinaltam egy tesztet.
Itt meg azert mondtam el szinte mindenkinek,mert meg kell magyaraznom hogy hova tunok majd el es miert.
De viszont van egy -ket ember akinek valamiert en se mondtam el,ki tudja.
momo35

Kicsijuci!

Nagyon koszi hogy megkerdezted.Hat,megprobalom megbeszelni Picurral hogy ne ijedjen meg ha jobban fog aramolni a ver hozza!Kép

25en en 12.30ra megyek vervetelre ,legalabbis ez az idopont.AKkor majd talizunk ott,dehat addig meg irok ide...+van mar telefon is!Kép

Az biztosan nagyon jo lesz amikor szemelyesen mondod el,lathatod az arcukat ahogy orulnek.
En nem birtam megallni+minden aldott nap irunk egymasnak anyukammal es annyira kozeli kapcsolatban vagyunk hogy egybol tudta volna hogy van valami.De nem baj,igy is jo.Kép
momo35

Sziasztok!

Lányok, nekem jó a Margitsziget és a Városliget is; ahogy már Zseppy írta, kedden és csütörtökön nincsenek óráim, ezeken a napokon vagyok a legmobilabb.Kép

Juci!
A fagyit én is imádom!!!! Bár az utóbbi években nagyon visszafogtam magam, mert igencsak hízlal. De idén, a "babára való tekintettel", már jónéhányszor fagyiztam!Kép

Titi!
Nekem iszonyú mázlim van a férjemmel, mindent megcsinál. (6 évig élt agglegényként, és nem hagyta, hogy a mamája ellássa.) Általában ő végzi a nagy bevásárlást (nincs kocsink, ezért cipelni kell), és legtöbbször ő szokott porszívózni is. Ha kell, a konyhában is megállja a helyét. Érdekes, hogy ez így alakult ki nála, pedig otthon nem ezt látta! Az édesapja nagyon kedves, rendes ember, de magától egy szalmaszálat sem rakna keresztbe a lakásban, és a férjem öccse is ilyen... Bár a férjem gyerekként is mindig nagyon sokat segített a mamájának.

Sajnos ma csak ennyire tudtam jönni, pénteken leszek legközelebb!

Cupicica
cupicica

Lányok, részemről teljesen mindegy, hol találkozunk, csak egy a gond, én dolgozom napközben. Kép Úgyhogy nekem csak a hétvége jöhet számításba. Kép Szerintem az össznépi talit mindenképpen egy hétvégi napra tegyük, úgy még a vidékiek is el tudnak jutni kényelmesebben.

Képzeljétek, most borkóstolás van a cégünknél, sok finom bort próbálgatunk. Kép Úgyhogy megyek is vissza, le ne maradjak valamiről, csak a cigiszünet miatt leszaladtam. Nem akarom szívni a sok bagószagot. Kép

Szerintem én már csak holnap fogok tudni jönni. Kép

KépKép
titi_27

Szep jo reggelt!

Ujabb nap,es ugy tunik szep is,ha belegondolok,hogy akar egy evig se latom majd Kuwaitot, a tengert...a szivem szakad meg.De mint a ferjem mondta tegnap,most mas dolgom van,az a feladatom,hogy novesszem a pocakom.Kép

Bufo!

Hozzaolvastam meg az omega-3hoz,szoval a pici agysejtjeinek 70% az omega-3 zsirsavakbol alakul ki,tehat tenyleg erdemes szedni,foleg az utolso trimeszterben.Lenyeg,hogy a haltestbol vonjak ki,nehogy a hal majabol,mert az oriasi adag A vitamint tartalmaz,ami szuletesi rendellenessegeket okoz.Es nezd meg hogy higanymentes legyen mar amennyire lehet.De a dokid biztosan tudja.Vagy nem,megfigyeltem,annyira mas mindegyik doki hozzaallasa az egesz terhesseghez.
Azt hiszem en azert el fogok menni majd termeszetgogyaszhoz is.

Lanyok!

Valakit nem erdekel a Bach viragterapia?A holgy akinel a reikit csinaltam(O Svajcban el de rendszresen jar Magyarorszagra reiki es viragterapia tanfolyamokat tartani)szokta inditani.Mar egy eve tervezem hogy elvegzem,gondoltam,hogy most belefer az idombe.ket nap,hetvege,legutoljara azt mondta,hogy 25 ezer Ft.

Juci!

Ki is az a Pocok??Azert kerdem mert a hugom cicajukat Pocoknak hivjak.
Tea..nekem az assam tea a kedvencem,jo eros es szojatejjel iszom,de tejjel is fincsa.Meg a chai jellegu teak(tudod indiai,fuszerekkel,nyami).
Roiboos teat is ittam,a DMben vettem mindig foleg a vaniliasat,de az is stimulalo igy abbahagytam.De utana is fogok nezni,hatha megis lehet.
Gyumiteak nem mennek most,ra se birok nezni.

Fagyi...varom az otthoni fagyizasokat.A csaladdal az Arkadban levo Gelati-ba szoktunk jarni,nekem a kedvencem a mentas csoki.
HOgy most mit szeretek,nem tudom,kerulom nagyivben oket,de otthon mar nem lesz ilyen egyszeru.
Latom mar lesz programunk...teazas,fagyizas...aztan juliusban kigurulok majd a repterre a ferjem ele es ram se fog ismerni.KépMint mar irtam neki remalma hogy nagyon meghizok.

Titi!

Csak nem boroztal?Kép

Na,zarul MOna mokatara,jogazok egy kicsit..csak egy icipicit es utana elmegyek setalni.
Ma malnalevesen filozom,fincsa lenne.Kép

Majd meg jovok!

EBRESZTO LANYOK!Kép

JUci!

Jo ultrahangot,ma mesz a korhazba,ugye?
Tudod mit figyeltem meg,hogyha hanyatt fekszek es tapogatom a hasam,olyan mintha a mehem inkabb jobbra lenne lent.Erdekes.Kép
momo35

JUci!

Megneztem,tenyleg ajanlak a roiboos teat,igazad van mint mindig.Kép
Lehet,hogy mar tulzasba viszem a dolgokat????Kép

Megyek es gyorsan csinalok egyet!
Puszi,
Momo
momo35

Teázosok,
Tudtommal a zöldtea, ami kifejezetten tilos terhesség és szoptatás alatt.
Omega 3-as tejet is lehet kapni itthon, mi azt szoktunk venni, mert a szív- és érrendszeri betegségekre is jó (mármint megelőző). Szóval szedjétek, igyátok.

Kávét nekem az alacsony vérnyomásom miatt naponta 1-et engedélyeztek. plusz vizesedtem, így pláne mondták (mert vízhajtó hatása van...)

Most rohanok, mert megyünk 2 hónapos oltásra...

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

sziasztok!

zsepy de hihetetlen most született a kislányod és már két honapos oltásra mentek!de gyorsan repül az idö!

momo kávét ihatsz én is ittam nem lett semmi bajom de nem tudtam neki ellenálni pedig sosem kávéztam elötte terhességnél meg azt kivántam(más kismamákkal ellentétbe) ugyhogy ihatsz te is csak ne eröset!

ma jön haza a drágám!és képzeljétek tök ideg vagyok eltört a karikagyürje és én meg tök babonás vagyok és az válást jelent!most minnél hamarabb egybe kell forasztani az én gyürümmel!meg aztán lehet venni uj eljegyzési gyürüt!mondjuk ezt igy is terveztük hogy 5.re ujat veszünk!hát itt az ideje!

megyek fözni sütni!szerintem ma csak este leszek bövebben!remélem addig irtok sokat mert tegnap nagyon lightos nap volt!

puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22

Sziasztok!

Nem elég az én bajom, tegnap Marcival is orvosnál voltunk. Nagyon-nagyon pislog, ezért elvittem a körzetihez. Õ azt mondta, hogy vagy idegi vagy szemészeti probléma. Gondolhatjátok mit éreztem....nagy nehezen sikerült eljutnunk a szemészetre. Egy nagyon aranyos doktornéni vizsgálta meg, de nagyon elszomorodtam, mert sajnos Marci kancsal Kép Igaz nem látszik, de az. Rejtett kancsalságnak is hívják. Azt mondja, hogy ez is okozhatja a nagyon gyakori pislogást. Úgyhogy most ennek kell utánajárni. Hétfőn viszem vissza pupillatágításra, akkor beméri a szemét, hogy milyen szemüveg kell neki. Ráadásul még le is lesz ragasztva a fél szeme. Teljesen lelkibeteg vagyok. nem elég, hogy elcsúfítják a gyerekemet, de még az sem tuti biztos, hogy ettől pislog. Remélem, hogy ez okozza, mert ezt legalább lehet szemüveggel kezelni. De ha nem oldódik meg ettől, akkor meg vihetem az idegre....Teljesen elvagyok kenődve.

Azért persze nagyon örülök annak, hogy ti jól vagytok, meg hogy a kismamiknak ilyen jól sikerültek az Uh-ok! Csak leírtam a bajaimat, hogy ezért nem vagyok olyan aktív mostanában. Ráadásul hétfőm még saját magam miatt is mennem kell a kórházba, a további leletért.....Az egész napomat ott fogom tölteni.
Na megyek bámulok ki a fejemből......

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok lányokKép

Mesi!Kép
A "2 db Zsotyesz" nagyon tetszettKép Egy tündérbogárKépKép

Kicsijuci!
Nahát a bébid egy igazi emberkeKép Nagyon aranyosKép Gondolom, milyen boldog voltál, amikor megláttad a képernyőnKép
És hogy milyen kedvesek voltak veled....le a kalappalKépKép
Az ilyen helyeket kellene reklámozniKép

Lányok, lemaradtam valamiről??? Tali lesz???

Én tegnap voltam UH-n, persze AFP eredmények nélkül, mert nem érkezett megKép
Ez genetikai UH volt, így orvos csinálta, hát nagyon szomi voltam, mert gyorsan nézte, alig láttam a bébiből valamitKép, mondta, hogy megvan mindene, semmi gond nincs.
A kérdésre, hogy milyen nemű, csak vigyorgott és azt mondta, hogy nem látjaKép

Szóval kész csalódás volt a nap, vagyis az UH.
Na, de az a lényeg, hogy jól van a manócskaKépKép

Aztán képzeljétek, párommal beültünk egy pizzériába, jót kajcsiztunk és a végén jöttek a pincérek egy hatalmas tortával, égő gyertyákkal...KépKép olyan nagy meglepi volt, majdnem sírva fakadtam.
Tegnap volt a szülinapom (ójaj, 32.!!) KépKép

Pusszantás mindenkinekKép

Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi

ancsi!utolag is nagyon sok boldog szülinapot kivánok neked!isten éltessen sokáigKép

Kép

milyen aranyos férjed van akkor ez jo nagy meglepi volt!én biztos nem gondolnék rá hogy bemegyünk tök véletlen egy pizzériába és ott meglepnekKép

Virág
Kép
Kép
virág22

VirágKép
Köszönöm, ari vagyKép
Háát igen, jól meg lett szervezve...Kép Egy másik étterembe akartam menni, ő meg egy picit csalódottan azt mondta: jól van, pedig pizzára voltam éhezveKép
Így mentünk mégis odaKép
Én sem gondoltam rá, meg is lepődtem, hogy honnan tudják a pincérek, hogy szülinapom vanKép

jaj, de édes ez a képKép

Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi

Koda!
Most olvastalakKép Szegénykém, biztos ki vagy bukva, nem nagyon tudok ezekről a kancsalos dolgokról, de szerintem gyorsan helyrejön a kisfiad!
Szegény hogy fogja elviselni a szemüveget???

Mit mondtak, meddig kell viselnie?

Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi

Koda!

Nyugi, állítólag nekem is van ilyen kancsalságom. De én ebből semmit se veszek észre, csak amikor kontaktlencsét akartam csináltatni, akkor mondták, hogy nemigen tudnak, mert van ez a belső kancsalságom. Próbálj megnyugodni, ha jól lát a gyerkőc egyébként, lehet, hogy szemüveg se kell neki.

Tali: Én Városliget párti vagyok.

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13

koda tudom hogy most elsöre igy nagyon ki vagy!de ne aggodj nem lesz semmi gond és legalább korigálják idöben a szemét!a sogornömnek a kislányának is meg barátnöm kisfiának is van szemüvege!ugyanebböl az okbol ennek a másik neve szemtengely ferdülés csak az a baj sok kisgyereknél nem vszik észre igy csak késöbb jönnek a problémák!nálatok jo hogy most kiderült!a szemüveget meg hamar megfogja szokni annyi elönyöd van hogy nagyfiu és megtudod magyarázni neki hogy kell!ne mondj ilyet hogy elcsufitják mert nem fogják olyat kell választani ami jol áll neki!a barátnöm is ezen aggodott aztán most hogy megvan a szemveg kis édes a gyerek benne!ne aggodj aranyos szép kis pofit nem fog elcsufitani egy szemüveg!fel a fejjel

Virág
Kép
Kép
virág22

Jó reggelt Lányok,

KicsiJuci,

Szorítok, hogy a nagy BEJELENTÉS simán menjen, ne izgulj, hiszen egy baba érkezése maga CSODA, és biztosan mindenki nagyon örül majd Veletek együtt!!!!

Momo35,

Én a teát nem szeretem, de naponta, reggel egy hosszú kávét megengedek magamnak (remélem a dokinőm is egyetért majd vele) mert néha alacsony a vérnyomásom, és csak kóválygok, mint egy őszi légy....

Koda,

Kicsiként nekem is kissé erős szemtengelyferdülésem volt, ami azt jelentette, hogy "enyhén" kancsal voltam, (a tesóm a mai napig röhög a bébi képeimen)de kinőttem mire oviba mentem nyoma nem volt a dolognak. SZóval csak bátorítani akarlak, hogy ne ijedj meg, remélhetőleg egy jó szakorvoshoz kerültetek, és talán ki is növi a Marci.

Régiaancsi,

Hát nagyon boldog szülinapot kívánok NEked erőben,egészségben, és persze örömteli babavárásban!!!
Jó Neked én csak 3 hét múlva tudok dokihoz menni, egyszerűen nem volt hamarabbi időpont Kép

További, szép napot NEktek!

Zita
KépKép
fidoli

SziasztokKép

Na már mosolyogni is tudok! Nagyon aranyosak vagytok, hogy megnyugtattatok! És meglepődve olvastam, hogy szinte mindannyian ismeritek ezt a problémát, van aki saját maga miatt. Nálunk soha senki sem nem volt szemüveges, azért vagyok így meglepődve. De legyen igazatok és nőjje ki hamarKép Addig meg kap egy kis helyes szemüveget.

FidoliKép
Mikor olvastam a te soraidat, akkorát röhögtem. Bocs!!! Nem téged nevettelek ki, csak olyan mókás volt, ahogy elképzelem a fényképeden röhögő tesódat:o
És 3 hét múlva van időpont? Az nagyon sok!

Én is a rooibos teát iszom a pánikbetegségem miatt, mert abban tuti nincs koffein. Kismamáknak is azt ajánljákKép

AncsiKép
Látod, csak saját magammal vagyok elfoglalva. Nagyon sok boldogságot kívánok nekedKép
Milyen torta volt????

ZseppyKép
Hogy sikerült az oltás? Hogy viselitek?

MomoKép
Akkor most csak te jösz haza? Férjed marad ott?

JuciKép
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a családod hogy fogja fogadni a hírtKép Biztos nagyon boldogok lesznek, az a pici megsértődést meg hamar elfelejtikKép

RimarKép
Kész lett a dobozodKép A héten postázom! Nekikezdek a babásnak isKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Ancsi!
Boldog szülinapot!
Kép

Mi ez a pangás? Merre vagytok?

Tücsi!
Nagyon tetszik a kisfiad. Én is akarok egy kukist.

Koda!
Ne izgulj a szemüveg miatt. Te hogy vagy?
Mensi előjelek?

Jaj lányok én tegnap voltam a kinezológusnál.Kiderült, hogy nagyon ragaszkodom a Rezihez, és tudatalatt még nem készültem fel a kistesó érkezésére. Persze sok már is kiderült, amikről jórészt tudtam is. Viszont azt hittem, hogy én nem görcsölök a baba miatt, erre azt mondta már megszoktam ezt az érzés ezért nem veszem észre.

Ajánlotta egy teát is aminek jó az íze, és még fogamzásgátló mellett is teherbe lehet esni, és még az íze is jó (állítólag). Orbáncfű
Hallottatok már róla?
Majd este még jövök
Gyöngyi

Kép

Kép
oné

Halihó lányok,
eddig nem működött a babanet..Kép
nektek sem, vagy nálunk volt valami gond??

FidoliKép
Neked írtam épp üzit, amikor elrepült mindenKép
Szóval még1x: örülök, hogy csatlakoztál ehhez a jó kis csapathoz, itt aztán igazán élmény a babavárás...Kép egymás kezét fogvaKép

KodaKép
De jó mosolyogni látniKép
Persze, hogy megijed az ember, amikor valami ismeretlen dolog üti fel a fejét, de látod mi itt azért vagyunk, hogy ebben is segítsünk egymásnakKépKépKép
Köszönöm a jókívánságokatKép
Oroszkrémtorta voltKép

és ha már képeknél tartunk, itt Bálint elzavart a Babanettől, hogy "most már én is számítógépezni akarok":
Kép

Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi

MI VAN A NETTEL???

Nem küldi el az üzijeimetKépKépKép

KépKép
KépKép
régiancsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: