hú csajok, rettenetesen megindultak a pocakok.
Ana, neked óriásit nőtt az előző képhez képest.
Brunhild: Nálad meg azt nem értem, h a fiaid hogy nem szúrták még ki???? Egyértelmű terhes pocak, erre még jóindulattal sem lehet azt mondani, h bezabáltál.
Noémi: A doki többet látott a mozgó képen, mint mi ezen a pillanatfelvételen. A kép tényleg számomra is megtévesztő, de itt egyikünk sem szonográfus
Addisz: Fejed? Bedurvult?
Terhesgatyámból az egyiket lassan le kell tennem, sajnos nem sztreccs, és kezdek benne egy kötözött sonkához hasonlítani. Pedig nagyon szerettem, a teszveszen vettem, és pont jó volt rám akkor. De hát mit panaszkodom, azóta eltelt 10 hét
Most egy fekete vasalt alkalmi gatyát keresek, ami jó lenne dolgozni, ha elegántosabb kedvem van. Én azokat szeretem, amik betétesek, nem pedig a gatya anyaga buggyos. De szerintem alkat függő, kinek melyik kényelmesebb.
Nekem melltartót kéne lassan vegyek, mert bajban vagyok velük ?:-) Apa örömére

A vicces az volt, h tegnap haza jöttem, és Zéti így fogadott: Szia Csöcsi, véget ért a munka mára??????,
(mondtam is apának, nem lehet előtte mindent beszélni, mert szuper füle van)
Ma azt hallottam, h az ismerősöm kislánya Niké lesz. Egy másik, meg ha összejönne Angel Éden. Ha fiú lenne, akkor Christopher. Hát ha nekik jó, akkor nekünk is, nem?
Unoka tesóm kislánya Rozália........ Nekem nem gyere be. Ha még -Rozi lenne, úgy igen.
Rokonok Zétényen elborzadtak, ma már a legtermészetesebb nekik. De volt aki azt mondta, h csak úgy bírja megjegyezni, hogy éti csiga- éti-Zéti- Zétény. Ezzel nincs is baj, csak ne mesélte volna el:-)
De végül is szerintem ez a névválasztás olyan, mint a menyasszonyi ruha próba. Mindegyik egyedi és csodaszép, de mikor felveszed, érzed, melyik a legideálisabb, és utána már tántoríthatatlan az ember, az kell és kész. Megérzésre, szerelem első látásra megy a dolog. Megérzi az ember a megfelelőt.