A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010. decemberi babavárók

Julcsi!

Na megjött a herceg is :lol: Igazi pasi,már most lusti!
Iza is mindig a lepénybe fúrta a fejét....meg a kezeit is elé tette.Remélem h Niki nem lesz ilyen bújós...

annus11

Julcsi: azért látszik a kis pofija! :) Nagyon édes!!! :lol:

Cicus

Kép
cicus78

Sziasztok!

J: akkor mi is mellé fogunk, mert a Brendonban veszek Tommee mellszívót és egy-két cumisüveget, sokan dicsérték és a védőnő is azt mondta, hogy most sorra nyeri a nagydíjakat, mondjuk ez benne van az újságban is.
Örülj neki, hogy ilyen nyugodt, kint sem lesz vele gond!!!! Látszik a szép pofija.

Menion: nekem az 500-as magnéziumból 3*1-et ajánlott a patikus. Jövő héten megyek a dokimhoz és megkérdezem, hogy akkor most mit szedjek, mert amagneb6 már semmit sem ér.

Cedis: véreredményhez gratu,

Eper: szép kiscsaj, el is hiszem, hogy ilyen boldog vagy!!! Nagyon édes!!!!!

Orsi: rég jártál erre tényleg, de jó , hogy minden rendben van veletek!!!

Annus: hova mész 4D-re?
Vendég

annus 135cm csücsöktől csücsökig...de nem is láttam a börzén más méretet ezért gondoltam hogy csak a képeken néztem kissebbnek...aztán lehet hogy majd ha nagyon nagy lesz a hasam akkor tudom használni de nem értek hozzá lehet hogy az a baj hogy én alapból jól ki vagyok párnázva...gyári zsírpárnám van és ezért nem fér még el egy plusszban :oops:

sannah lehet hogy neked is jobb lenne a pezsgős...tesómnak is az volt jobb pedig abba kevesebb asszem a hatóanyag de mégis jobban felszívódott mint a tabi...
próbáld ki addig is míg a dokihoz eljutsz...hátha :wink:

jó éjszakát lányok!
a macska rámászott a férjem hátára aki már horkol itt mellettem :lol: úgy simul rá mint egy második bőr...nem tudom mi van vele mostanában de nagyon ragaszkodik és lerázhatatlan...Laci meg úgy látom már megadta magát :P

Kép
menion
Budapest

JÓ reggelt!

Eper, Julcsi: nagyon édesek a gyerekek! Kamilla sem aktivizálta magát a4D-n, a doki bökdöste, lökdöste a hasamat, már én szóltam rá, hogy ok, akkor hagyjuk, alszik, nem akarja magát mutogatni, igaz, akkor ő még csak 20 hetes volt. Szívesen elmennék én is még egyszer, hogy láthassam a pofikáját, mert a doki uh-ján én semmit nem látok igazából.

Adjatok tanácsot, hogy mi a fenét főzzek ma? Ti mit főztök? Úgy unom már mindig kitalálni, férjem meg mindig csak annyit mond: -Valami finomat. Na köszi.

Orsi: jó, hogy te is jelentkeztél! Gyere majd az eredményekkel.

Hadedit is megint úgy eltűnt, tessék jelentkezni!

Kép
cedis

Sziasztok!

Köszönöm a dicséreteket!

J: Nagyon helyes a kis pofija, jól látszik!

Annus: 10 körül én is ott leszek, akkor az aluljárószinten a vízesésnél, keresem a pocakosokat:) Tudok egy jó kávézót Hisztéria a neve, de majd együtt kiválasztjuk, hogy hova üljünk be.

Kép
eper74

Eper!

Oké!Akor 10kor!!!De ne a szökőkútnál!Mert mindenki ott jön be!!!Hanem középen szerintem.Pont ott van a gÓlya kismama ruházat is(méregdrága).Aztán majd beülünk valahova és a többiek csatlakoznak,remek lesz!!!

Menion!
Még az jutott eszembe h nincs túltöltve a tied?Van ahol direkt túltöltik,h később tudd majd tölteni ha kell!Az enyémet is kéne.A másik h nincs jól megtöltve :lol: A harmadik meg lehet h neked nem jön be az alváshoz :wink: de mad a szoptatásnál! :lol: :lol:

annus11

Helló Lányok!

J: igazi sármőr Áron, cuki nagyon a pofija, az orra...zabálni való :lol:

Egyébként Barni sem feküdt valami jól a felvételekhez, mindkét keze és mindkét lába az arca előtt volt, plusz még egy nagy csomó köldökzsinórt is maga előtt gyűrögetett. Igaz éberen volt, de a szonográfus eléggé bökdöste a hasam kézzel is, hogy rá vegye a mozgásra. Azt hittem az uram neki ugrik ezért, na nem is sok hiányzott hozzá. Azóta is ezt meséli mindekinek :roll:

Én is sietek a talira, de 10-re még nem tudok ott lenni, mert délelőtt dolgozom. Annus számát elmentem, aztán 11 körül árugrom, és itt a Lehel piacnál vagyok, szóval igazán közel.

cicóka

annus azt hiszem a harmadik megoldás a jó :P de az is lehet hogy még a terhesség végén jól fog jönni nem tudom...most nem segít pedig ma éjszaka is nagyon küzdöttem....nem megy az alvás és 2 napja visszajött a refluxos nyavajám pedig tegnap este nem is kajáltam direkt hogy hátha az volt először a baj de sajnos nem...ezek szeint annyira felnyomja a baba a gyomromat hogy féligülő helyzetben alszok(vagyis próbálok)de így is tele megy savval a szám...éjfélkor vettem be magnéziumot is mert még a lábam is görcsölt aztán 1-kor arra ébredtem hogy szétmarja a torkomat és a szám is a sav....renivel próbálkoztam de tudom hogy az nekem nem sokat ér...már az első időkben megtanultam...
így aztán nem volt nagy alvás...ja és kínomban a párnát is próbáltam megint magam alá gyömszölni de csak bénáztam....

és a következő rossz hír az volt hogy most kaptam meg a beosztásomat októberre és az első nap 4.-e amikor mennem kell szóval én se leszek ott a találkozón :cry: :cry: :cry:

Kép
menion
Budapest

Szisztok! Atya úr isten, hoyg mennyi írás született,amióta nem voltam. Mindenre nem is tudok írni. :?

Titokbaba
! Sajnálom a szifiliszes sztorit. Asszem én is beijednék :shock: Azért ez durva és tényleg, hoyg mért nem kaptok veszélyességi pótlékot. Lehet már kérdeztem, de mért nem iratod magad ki táppénzre? Azért tényleg bármilyen betegséget elkaphatsz..... Pl. a tanárnőket kiírják,mert a sok gyerek között bármit elkaphatnak.

Eper! JAJJJJJ DE ÉDES RÉKA BABA!!!!!!!!!! :D Olyan jó, hogy ti így látjátok őt. Nekem nem sikerült a 4D aztán úgy voltam , hogy már minek menjek újra, hiszen hamarosan úgy is kibújik és láthatom, de azért ilyenkor kicsit irigykedem. :wink:

Julcsi!
:) Nagyon édes a kis tökös! Azért látszik szépen a pofikája!!! :)

Menion!
Hát ez a macsak sztori NAGGYON JÓÓÓÓÓ!!!! :lol: :lol: :lol: Jót nevettem,ahogy leírtad! Megadta magát a férjed a cicának!!!!!! Ez naggggggyon jó!!!!! :lol: (Imádom a macskákat!)

Cedis!
Igaz későn írok ebéd ügyben, de talán máskorra jó ötleteket adok! :) Ma kelkáposzta főzelék,fasírtal lesz. De imádom a spagettit is, vagy a tejfölös -gombás(bakonyi) husit nokedlivel, vagy tésztával- Paradicsomos káposztát, paradicsomos gombócot(töltött paprika) , gulyásleves -palacsintával, vagy krumplis pogival., Rakott krumpli, krumplis tészta, stb..... tudnék még sorolni, :D

Velem annyi történt tegnap, hogy voltam dokinál. C3000 és írt föl egy másik fajta kúpot,ami csak 3 db. Azt mondta ő még mindig azt gyanítja, hogy nem fölfázásom van, hanem a hüvelyből került baktérium a hugycsőhöz,ami most nyitottabb és könnyeben átjut a hüvelyből bármi baci. :shock:
Majd meglátjuk. Ja és 2 hét múlva UH. :)

Kép
bei

Sziasztok!Csak gyors életjel Kinga nincs még teljesen jól taknyol meg kicsit köhög de azt ithon is tudom kezelni,nagy nehezen de elengedtek eltávval vagyis minden nap be kell vinnem :evil: inkább behordom nem birtam már tovább a kórházat Kinga is eléggé ki volt nem tudtunk pihenni.Most lepihenek Kinga is alszik mint egy bárány.Majd visszaolvasok.

t katinka

Katinka: juj, de jó, hogy már otthon vagytok, és gyógyul Kinga. Én sem tudtam soha pihenni a kórházban, gondolom Kingának is milyen pocsék lehetett. Nem elég, hogy beteg, de a többi kis beteg nyűglődését is hallgatnotok kellett.

Bei: végül chili con carne lesz az ebéd, már készülőben van, csak drága férjem elég macerás kajálás terén. Én pl. szeretem a porból készültet is, ő viszont nem hajlandó megenni azt és csak is marhahúsból eszi meg, szóval most hogy összeraktam még főnie kell 1 1/2 órát mire a babkonzerv belekerülhet. Köszi azért az ötleteket, amiket leírtál mindet szeretem kivéve a paradicsomos kápit, és szerintem a bakonyit hétvégére meg is csinálom nokival. :wink:
Ha ezt gyanítja a dokid, akkor miért nem csináltat egy tenyésztést hüvelykenetből? Abból gondolom egyből kiderülne, nem? Bár nem értek én azért ehhez.

Kép
cedis

menion! Nekem se használ a Reni. Bár igen ritkán van savam,de akkor nagyon és nem használ más, csak a Tiszacid. Merem ajánlani, próbáld ki.

Cedis! Szerintem azért nem nézetett tenyészetet, mert mire annak megjön az eredménye addigra a 3 napos kúp kifejti hatását. Gondolom nem akarja az időt tovább húzni. Egyébként azt mondta, hogy a 36. héten mindenképpen vesznek hüvely kenetet, hogy megnézzék van - vagy nincs baktérium, mert attól lehet több probléma is . pl. burok repedés. De gondolom ez még nem okoz problémát, főleg, hogy zárt a méhszáj, tehát nem tud semmi féle baci, fertőzés, gyulladás bekerülni a babához.

Kép
bei

Ja. Asszem Kata írta, hogy nagyon lent van a pocija. Szerintem az azért van, mert behelyezkedett a szülőcsatornába a baba és olyankor igen leereszkedik a poci. De ez még nem azt jelenti, hogy hamarosan szülni fog. 30. héttől bármikor behelyezkedhet és onnantól szülésig úgy marad. Legalább is ezt olvastam :)

Kép
bei

Szoptatós pizsik,hálóingek olcsón (3990 és 4990 ft).Kismamanacik vannak 36-48-as méretig.Nézzétek meg a www.gportal.hu/elenorkismamaruha oldalt.
Érdemes nála vásárolnod!
Szép napot!

lasaguilas
Budapest XI. kerület

bei milyen tüneteid voltak?

Kép

Minden lehetőség a szíve alatt hordja a reményt.
beus84

Helyesbítek! A baba feje ráfekszik a medence bemenetére. :)

Beus! Pisiléskor éreztem fájdalmat égő érzést. Biztos te is éreztél már ilyet,amikor "felfáztál". És sűrübben éreztem pisilési ingert. + volt,amikor már nem csak a pisilés fájt, hanem amúgy is ugyan úgy fájt. Volt hogy éjjel nem tudtam ez miatt aludni,csak 1 panadollal. :shock: Ezen kívül véres volt egy picit a vizelet, vagyis ezt a labor mutatta ki, meg én a papíron láttam pici rózsaszín foltot,amikor megtöröltem pisilés után. De nem hüvelyből jött ez tuti és a hüvelynél nem fájt, nem égett, nem viszketett. Erre írt föl a doki Unasyn gyógyszert + Betadin kúpot. A gyógyszert beszedtem a kúpból, csak 3-at használtam el, mert a 3. után már a hüvelyem is jájt,de rendesen. Ahogy nem használtam jobb lett. Aztán 2 napig jól voltam. Negatív vizeletem lett. És 3. napon újra ugyan az lett,mint elötte. erre most csak kúpot írt fel,mert azt mondta,antibiotikumot 1 hete hagytam abba,most nem kellene újra elkezdeni.(nem tesz jót a babának. Ha nem muszáj nem kell szedni) Szóval próbálkozunk. De most 1 kúp után már mintha érezném a jótékony hatást. :)

Kép
bei

Sziasztok lányok!

Esélyem nincs az elmúlt 3 hetet pótolni! Remélem jól vagytok mindannyian!

Látom csodaszép 4D-s képek készülnek, mi kedden megyünk 5-re alig várom hogy lássam végre!

A 3 hét alatt lett neve a kicsi lányunknak! :) Varga Szabina Dalma! És ennek örömére a falvédővel is elég jól állok! Íme egy kép ízelítőnek! Ez is az egyik oka amiért sosem értem ide! :(
A kis csaj múlthéten 1170 gr-nak lett saccolva a méretek alapján! :)

Kép Kép

Csani lábáról múlthét kedden azaz 18 nap után lekerült a gipsz! Azóta sokkal szebb a világ! Ő már totál megszokta közben!

Látom még ikresünk is lett közben! :) Üdv neki, és más újnak is ha lett közben, erre sajnos nem volt időm hogy megnézzem!

Látom közben összehoztátok a talit is! Pont ma???
Sajnálom hogy lemaradtam! :( NA majd talán a következőre!
Puszi nektek igyekszem jönni most már rendszeresebben!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziasztok.

Bei ez nagyon jó, hogy használ a kúp...Azért kérdeztem,mert nekem meg szúr a méhszájam de zárt, ezt megnézte a doki.Nekem is van vér a vizeletembe az elejétől fogva, de nem kaptam rá semmit. Felfázva se vagyok mert csináltunk labort is.

boglarkabiro köszönöm a fogadtatást:) Gyönyörű nevet választottatok, és a falvédő is szuper klassz!!!!!

Kép

Minden lehetőség a szíve alatt hordja a reményt.
beus84

Sziasztok!

Először is köszöntöm az ujakat.Külön gratula az ikrekhez izgalma :)

Bogi,Titokbaba Orsi örülök hogy jelentkeztetek és hogy minden rendben veletek. :)

Bogi elhiszem hogy könnyebb igya világ hogy lekerült a gipsz a Csani lábáról,nem lehetet könnyü :wink: Amugy a tali 4-én lesz.

Eper gratulálok Rékához szép :lol:

Julcsi a kis Áron is azért megmutatta a szép kis pofiját.Gratulálok :lol:

t katinka

Sziasztok!

Menion: ez a macska sztori tényleg nagyon jó,én is jót kacarásztam rajta!!! :lol: Amúgy-Bei-hez hasonlóan- én is imádom a cicákat. (Vajon miért ez a becenevem? :roll: :wink: )

Katinka: örülök hogy már otthon vagytok,vigyázz nagyon a pici lányra,mielőbbi gyógyulást kívánok neki!!!

Bogi: de jó hogy Te is jöttél végre és minden rendben!!! Nagyon szép nevet választottatok Ti is! És a falvédő... Mester vagy!!! :D

Cedis: hú,finom kaját választottál,nyam-nyamm!!! 8) Ezt én is nagyon szeretem!!! :)

Cicus

Kép
cicus78

bogi!
nagyon szép a falvédő!
én még sehogy nem állok a miénkkel... az anyag megvan hozzá... de ennyi :)

prücsöknek tetszik a sok bók, köszöni :)
ma voltam dokinál. minden változatlan, ami jó :) nem nyíltam tovább... de azért a magnéziumot emelni kellene (béresből is mehetne a 3x1). szigorú pihenés, fekvés... bmi van (kitartó keményedés, várnyomásgond, fehérje... stb) azonnal kórház... de ezt eddig is tudtuk :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

bei én most végeztem a kúppal meg az AB-al...én mondtam a dokinak hogy semmi panaszom de azt mondta azért csak biztonságból csináljuk...

tkatinka sajnálom!jobbulást!

bei cicus imádni való is az biztos!ma a vasaláskor is nagyon nyomakodott de mivel nem hagytam abba ezért odasimult a hátamhoz...
végre minden kicsi ruci mosva vasalva lett és bent van a szekrényben...még a kiságyat is összeraktam...az ágynemű is vasalva és fejvédő is fent van...lefotóztam de nem tudom még kicsinyíteni...

julcsi akkor végül is minden jól ment! reméljük így marad és nem kell kórház...drukk vigyázz magadra

én nem tudom mit csinálok a kiságy feletti falra...most hogy elkészültem a takarítással meg a ruhákkal így ez következik...a dekorálás...még gondolkodom mi legyen...tetszik az amit itt vki hirdetett hogy falra festett képeket csinál de ezt valahogy úgy szeretném hogy ne legyen tartós hisz a kiságy nem lesz sokáig a szobában...szóval valami felrakható dologban gondolkodok...hungarocell vgay ilyesmi...

Kép
menion
Budapest

jó reggelt!

menion!
lehet venni faltetoválást, falmatricát. nekem nagyon tetszenek, főként, hogy bmikor leszedhető... de mégsem dekorgumi, azaz ha a picur már nagyobb lesz, nem tudja megfogni a szélét és leszedni (mert bizony leszedik :))
igaz, nálam nem lesz semmi a kiságynál, mert mellette a pelenkázónál lesz vmiféle zsebes falikép... hogy a kis kezével, lábával -főként esetleg krémesen- ne tapicskolja össze a falat... na meg így egy csomó minden jobban kéznél lesz, mintha lefelé kellene nyúlkálni.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Bogi!

Ügyi vagy a falvédővel!!!
Szupi h lekerült a gipsz Csani lá

Katinka!
Remélem h otthon már jobb lesz!

Menion!
de kár h nem tudsz jönni!!!!!

Julcsi!
Remek hírek!!!!Akkor pihizz tovább!Nekem is rengeteg varrnivalóm van.....na majd ezután!Hétvégén pakoljuk át a lakást!

Menion!
Akkor mért akarsz a falra képet tenni?Iza imádta a rácsvédőt nézegetni,nem lát ő fel falra!Volt egy kis körforgója és varrtam baldachint,bár az se a feje felett volt,hanem az ágy másik végében,de így nem volt olya üres a fal :wink:
Gmailre tudsz képet tenni,ott nem kell kicsinyíteni!

Délután 4D!!!Drukkokat kérek!!!

ja és napok óta rosszul alszom,vagyis nem tudok elaludni éjfél előtt.Niki nagyon rugdos,ilyet még nem láttam...Iza hozá képest nyugis baba volt a pocakban :lol:

annus11

Sziasztok!

Menion: nem bírom meginni a pezsgőtablettát... inkább eszem naponta 3*500-at, ez így jó, most ugyan, hogy nincsen front már nem annyira gáz a pocakom.

Csajok október van!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Annus: nagy drukk délutánra, hova mész uh-ra?

Bei: nekem minden hónapban a vizsgálatnál csinál a doki kenetvizsgálatot is, tényleg nem értem nálad miért nem csinálnak... nekem kicsit olyannak tűnik a dolog, így, hogy találomra felír valamit, ha konkrétan tudnák, hogy van-e valami gond akkor azt lehetne kezelni.

Katinka: jobbulást a törpi babának!!!!!!

J: én is keresek falvédőt.... nekem nincsen kézügyességem kénytelen vagyok venni majd valahol.

Bogi: gondolom milyen megkönnyebbülés a gipsz levétel.....

Falvédőt én is keresek, nekem nincsen kézügyességem kénytelen leszek venni valahol, mert csinálni azt nem tudok.
Vendég

Sziasztok!

Katinka: Örülök, hogy Kinga jobban van! Vigyázzatok magatokra!

Boglárka: Szuper a falvédő! Kár, hogy nekem kézügyességem az nulla! :(
Nem ma van a tali!!! Hétfőn találkozunk 10-kor a Westendbe!

Annus: Jajj dejó! Hányra mész? Hozol majd képeket?

Kép
eper74

Sziasztok!

Annus: ezerrel megy a drukk! Várjuk a képeket! Olyan izgatott vagyok mindig, amikor valaki Uh-ra megy, komolyan mondom legalább annyira, mint amikor én. :D

Menion: én is imádni cicákokat! Nekem is volt egy perzsám, de amikor kertesből felköltöztem emeletbe Pestre nem hoztam őt, mert nem szokta volna meg, így ő ott maradt a kertesben. Megszakadt a szívem érte, de ő jobban érzi ott magát.

Tegnap délutántól egész késő estig a jobb oldali petefészkembe úgy hasigatott a fájdalom, megittam két magnézium pezsit, de nem múlt tőle el. Ma nem érzem. Nem tudom miért lehetett, de nagyon ijesztő volt.

Julcsi: ezek jó hírek

Szeretném kikérni a véleményeteket. Nekünk ugye nem lesz pelenkázó szekrényünk, és a fürdőnk is egy kis luk, ott nem lehet fürdetni a babát, így azt valahogy a szobában kell megoldani, ami szintén nem nagy.
Eddigi tervek azok voltak, hogy a pelenkázó lap a kiságyra lesz keresztbe rakva, a fürdetés meg a komód tetején lesz. Viszont láttam, hogy lehet kapni ezeket a fürdetőállványokat, ami pelenkázó, és fürdőkád egyben, alatta pedig praktikus tárolókkal. Még a víz is leereszthető belőle, nem kell a kádat cipelni, kerekeken gurul az egész. Viszont nem olcsó, és nem tudom mennyire lehetne kihasználni. tervez valaki ilyet venni?

Kép
cedis

Jó reggelt!

Cedis én is a azobáb fürdetem a kicsit Kingát is a szobába fürdetettem én vödörrel hoztam be neki a vizet,elég kemény az ágyunk is én arra tettem a kádat ugy fürdettem,vagy egy székre is lehet ugy sem hagyod ott hogy leesen.Nekem ez az álvány tul drága én is néztem.

Na most készülődünk megyek védőnőhöz utána Kingát viszem dokihoz már sokkal jobban van az itthoni légkör jót tett neki. :lol: :lol:

Annus megy a drukk!!!!!!!!!!!! :D :D

t katinka

Köszi köszi!
13:40re megyünk a kleopátra házba végül.Nem tudom mikor érünk haza,de hozok képet persze!

Cedis!
ha nincs hely,akkor hova teszed az állványt?Nálunk sincs túl sok hely,mi is a szobában fürdettük míg pici volt,apa hozta a vizet,de én is be tudtam vinni,nem kell túl sok víz még egy picinek.Mondjuk a fürdő a háló mellett van.Szerintem ha meglesz a baba majd látjátok h nektek mi esik kézre,állványt még mindig tudtok utána venni!De sokáig nem is lehet kihasználni.Pl ha már felül stbstb,szerintem max 6-8 hónap.Utána mi is a nagy kádba tettük a kiskádat mert annyira fröcskölt a gyerkőc :wink:

annus11

Köszi a véleményeket.

Azért gondoltam az állványra, mert ez kisebb helyet foglal el, mint a komód, és akkor az kijönne onnan(mondjuk, hogy hová, azt nem tudom egyenlőre) :shock:
Per pillanat úgy néz ki, hogy ha a komód marad, akkor az ajtót nem lehet tőle kinyitni rendesen. A fürdetőállvány pedig kisebb helyen elférne.
Újat egyébként nem vennék én sem, hanem jó állapotban lévő használtat.
Úgy utálom, hogy semmi sehol nem fér el. Tényleg nagyobb lakásba kell költöznünk.

Kép
cedis

Sziasztok! :)

Képzeljétek megkaptam a faldekorációt,amit Vateráról rendeltem. NAGGGGYON JÓ!!!!! :D Nagyon tetszik. Van benne felhő, nap, virág, pillangó, teknőc mókussal a hátán, nyuszika, sün, gomba,méhecske. ( 21 darabos) Hazamegyek és fel is rakom a falra.2 oldalas ragasztóval lehet felrakni és állítólag ha leveszem nem sérül tőle a fal. Ha majd akkora lesz Réka, hogy elérné és kapargatná,akkor feljebb rakom. :) De egyébként dekor habbol (ami elég kemény)van és egészségre ártalmatlan festékkel van festve. Majd lefényképezem nektek. :) Aszt hiszem 5000 forint volt, de most kerestem vaterán, hogy belinkeljem ide nektek, de már nem találom. Pedig ezek újak, nem használtak. :roll:

Tegnap meg megkaptam a sterilizálót 2 cumis üveggel és 2 cumival Tomee Tipes 3500 forintért vettem. Az eredeti ára 7000 ft.volt és Brendonba vették.
Légzés figyelőt kaptunk kölcsön. Még a bébiőrőn gondolkozom. :) Egyébként megvan minden. Most már csak arra kell koncentrálnom, hogy meglegyen minden a kórházi csomaghoz.

Bogi! Nagyon szép nevet választottatok!!!! :) És a falvédőd!!!!! Isteni lett!!!! Gratulálok! Én sajna nem tudok ilyeneket. Vagyis tudnék, csak varrógépem nincs, mert varrni azért tudok.

Beus! Nem tudom mitől szúrhat neked. És már az elejétől van vér a vizeletbe? Ez akkor lehet, hogy terhesség alatt megengedett? :roll: Na mind1. ha nem írt rá semmit a dokid,akkor biztos nem kell rá semmi.Ha nem okozott eddig más problémát és a laborod is jó,akkor ne izgulj!

Annus!
Megy a drukk 4D-re Képeket hozzál ám!! :) Én is felébredek minden éjjl 2-3 körül pisilni és ma is Réka nem hagyott visszaaludni, mert táncolt a hasamban- csak azt nem tudom , hogy a zenét hol hallotta. ??? :shock: NA persze ha tőlem örökli a tánc szeretetét,akkor már értem mit művelt ...... :D

Cedis! Nekünk sima állványunk van a kis kádhoz,ami összecsukható , így csak az 1500-as kádat kellett megvenni. Az állványt kaptuk ,de biztos nem olyan drága. És mi is a szobában fogjuk fürdetni. :) De egyébként ha nem lenne állványunk,akkor megoldanánk a nappali étkező asztalán, vagy bármilyen asztalon. Láttam én is ilyen állványt,amiről te beszélsz,de nem tudom megéri-e. Mennyibe kerül?

Nekünk ilyen állványunk van ( Ez nem a mienk, csak egy kép a netről)
Kép

Kép
bei

Bei: A Brendonban az új ára 32 990 Brevi állvány, de használtan lehet venni olyan 15.000 körül. Vacilálok, nem tudom megéri-e, mert végül is e nélkül is meg tudjuk oldani a dolgot, kérdés ezzel könnyebbség lenne-e.

A sterilizáló mikrós, amit vettél? Én is licitáltam egyre. Kérünk majd képeket a dekorációról. Én is vettem ilyet a Brendonban, de majd csak akkor tesszük fel, ha fel lesz állítva a kiságy.

Kép
cedis

Én tegnap voltam dokinál, kicsit megijesztett a streptococcussal, vett mintát, majd kiderül, remélem nem lesz gond. jövőhét szerdán megyek uh ra :D

Eper: gyönyörű a kiscsaj :)

j: NAgyon jó a kép :) gyönyörű kis babó

Katinka: Továbbra is jobbulást Kingának, örülök hogy végre otthon...

Boglarka : NAgyon szép a falvédő, ügyi vagy :) és szép nevet találtatok a kislányodnak!

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Cedis! Igen mikrósat vettem. De képzeld aszt hittem nem fog beleférni a mikróba, mert anyuékéba nem tudtuk berakni. Aztán haza vittem és a mienk hál isten kicsit nagyobb így pont belefér. :shock:

Szerintem a komódba jobban el tudod pakolni a ruhákat, pelenkázós cuccokat,mint ebbe az állványba. Én nem vennék, de ez csak az én véleményem. Az ajtót meg elég annyira kinyitni, hogy azért kiférjetek rajta :wink:

Moncsi! Azért ha streptococcussod lenne nem lenne jó :( Szorítok, hogy ne az legyen. MEgy a drukk az UH-ra! :D

Kép
bei

Bei: úgy döntöttem nem veszek, marad a komódos variáció.

Igen én is nézegettem ezeket a sterilizálókat, hogy elég magasak, nekem olyat kell vennem, ami nem magasabb 17 cm-nél, mert akkor a mi mikrónkba sem megy be.

Moncsi: miért paráztatott be a streptococcus miatt a dokid? Azt nálunk is nézik a 36 héten. nekem is volt Balázsnál, de ilyenkor nem tud semmi kárt tenni a babában, csak akkor ha megindul a szülés, de éppen ezért kell szűrni, hogy tudják mi a helyzet. Én a szülés alatt kaptam rá antibiotikumot, és semmi baja nem lett Bazsinak. Sőt szerintem jó, ha ahol szülsz nézik, mert sok helyen nem is vizsgálják erre a kismamákat, és akkor aztán tud a babának tüdőgyulladást, meg egy csomó mindent okozni.

Kép
cedis

cedis!
nálunk a papa csinált keményfából egy "kádtartót", amit rá tudunk rakni a nagy kádra, lecsúszni nem tud onnan, és arra megy rá a kiskád... (akkora a fürdőnk, hogy kád, mellette kézmosó, vele szemben mosógép... és a kilepő szőnyeg éppen elfér középen :D tipikus panel :)) de egyébként sok ismerős nagy fürdő mellett is hónapokig a szobában fürdetett (főleg téli babáknál)
a pelenkázó-fürdető állványt én is néztem... bizományiban 10 ezerért volt egy vadiúj, de már el volt adva...

bei!
mekkora a tommee-s sterilizáló?
mert nálunk a nagyon max magasság a mikróban 18 cm. az átmérő pedig 26... szóval én már mindenhova lassan mérőszalaggal kell hogy menjek :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

julcsi hol lehet ilyesmit venni?faltetoválás? :shock: ....
a matrica lenne a jó mert az talán nem ragad annyira hogy leszedje a festéket a falról de azért talán kibír fé vagy egy évet nem :?:
igen én is azt hiszem hogy majd meg fogja cibálni a gyerek épp ezért nem akarok olyan dekorációt ami után az egész szobát újra kell festeni...tesómék tapétáztak de azt is felszaggatta a gyerek nekem pedig csak sima glettelt és színezett a fal...

Kép
menion
Budapest

Helló Lányok!

Bogi: jaj de jó, hogy végre gipszmentesek vagytok Csanival :D nem lehetett könnyű. Tetszik a névválasztás is, tudod írtam, hogy nekem eddig csak abszolút pozitív tapasztalataim vannak a Szabinákkal :lol: Jó lett a falvédő is, ügyes vagy. Azt hittem nekem sincs kézügyességem, de tavaly karácsonykor olyan mézeskalács templomot csináltam, hogy megszólalt. Na persze anyós előtte megmutatta hogyan kell. Lehet, hogy a falvédővel is így kellene és kiderülne, hogy nem vagyok béna. Mindenesetre ennek elkészítését most ráhagyom, a nagyi úgy is imád barkácsolni.

Katinka: Kingus is jobban, ez szuper hír, lassan túl lesztek rajta

Annus: izgulunk és várjuk a képeket!!!!

J: jó hírek! MOst már nincs sok hátra, hátha megúszod kórház nélkül, vagy csak a legvégén lenne egy kicsit. Nagyon szorítok, hogy így legyen. Itthon is nehéz a kényszerpihenő, de a kórházban :roll:
A héten én délelőttönként bejárhattam dolgozni, de jó volt délben hazajönni és ledőlni, a pocaknak nagyon jól esett. Csak az a baj, hogy mire este az uram hazaér totál befordulok és depis leszek :oops: szegény nem győz vigasztalni. Hát igen egy örökmozót leültetni nem egyszerű! Hiányzik a redszeres testmozgás is, de mot nem merek tornászni se. Ráadásul még a hormonjaim is tombolnak :roll: :roll: :roll:

Menion: irigy vagyok, hogy kész vagy a mosással vasalással. Nekem még a szekrényem sincs kész, amibe majd pakolok. ÁÁÁÁÁÁÁÁ :oops: meg tudnék örülni, hogy minden nem azonnal történik.

Cedis: szerintem is a komód maradjon, hosszú távon jobban ki tudod használni. Egyébként én is gondolkodtam már ezen a fürdetés dolgon. Nekünk álványos kádunk lesz, mint Beinek, kapjuk. Első időkben a szobájába állítom majd fel - talán - aztán ha nagyon pocskol marad fürdő.

Moncsi: szerintem csak szűrt a doki. Tényleg a 36. héten szokták csinálni, de már én is hallottam olyan dokiról, aki a biztonság kedvéért ilyenkor is csinál egy tesztet. Ne aggódj! Ha tudott, hogy van akkor tudják kezelni é s figyelembe veszik a szülésnél. A baj az ha a szülés után derül ki és a pici emiatt beteg lesz.

Ja, Orsi, Titokbaba: örültem hogy végre felületek is hallottunk! Remélem nem lesz gond a szifilisz miatt, a hideg is kirázott :shock:

cicóka

Julcsi! Ha hazaérek megmérem a méretét meg le is fényképezem, hogy milyen a sterilizáló, de csak holnap tudok jönni újra. De gyanítom, hogy a 18 centi lehet kicsi,mert most néztem, hogy anyuék mikrója is 18 centi magas max, ha bent van a tányér alul és ebbe ugye nem fért be. De azért megmérem.

Kép
bei

annus én is nagyon sajnálom...de a rosszabb akkor lesz ha majd látom a képeket a taliról :cry:
mennyire nincs eszem látod ezekhez a dolgokhoz...na jó hogy mondtad megpróbálom a gmailre felrakni...

sannah én se nagyon szeretem a pezsiset...én is mindig csak bólogattam a tesómra mikor mondta de tudtam hogy inkább lenyelek egy féltégla nagyságú tabit mint a pezsgőset...valahogy ezeknek olyan mellékízük van amit nem bírok..de gondoltam hátha te bírod :wink:
és egyet értek a kenettel kapcsolatban...miért találgat a doki?nincs szerződésben a laborral?akkor mondaná hogy ő nem tud kenetet levenni és kész...akkor az ember megoldja másképp nem?
láttam már hasonlót hogy a magándoki nem tudott pl labort intézni és akkor elküldte a házi dokihoz hogy az adjon beutalót...bár ez szerintem nem fair a kismamával hogy ide-oda küldözgetik de még mindig jobb mint vaktában gyógyszerezni nem?
nyilván bei nem fog a dokinak okoskodni de azért nem mindegy meddig kísérleteznek a gyógyszerekkel nála...

Kép
menion
Budapest

állvány ügyben nem tudok tanácsot de a tesóméknál is elég volt a kis kád amit a heverőre tettek...alig pár deci víz kell még a kicsi fürdetéséhez szóval nem egy nagy pancs...aztán meg a nagykádban fürdött egy olyan műanyag izében hogy ne tudjon lecsúszni a víz alá....és amikor már stabilan tudott ülni akkor meg egy olyan keretben ami játékokkal volt tele...olyasmi mint a bébikomp csak ez direkt fürdésre van kitalálva...és akkor abban ül a baba és a két kezével tud pancsolni játszani a játékokkal...nagyon édes látvány

bei na ilyenre lenne szükségem :idea: jó lenne látni...igazából a kétoldalas matrica érdekelne mert a dekorhab annyira nem izgat...kitaláltam hogy azt én is meg tudom csinálni hungarolellból kivágni figurákat és azt lefesteni....csak az a lényeg hogy ezeket úgy tegyem fel a falra hogy ne jöjjön le vele a festék ha leszedem

Kép
menion
Budapest

úgy néz ki tudtam a képeket a gmailre feltenni és ott lehet látni a szobát és hogy hova szeretném a dekorációt...
nekem se nagy a szoba mert kb 2x3m és épp hogy befért a pelenkázó úgy hogy a heverő is még engedi hogy teljesen kinyíljon az ajtó...

ennyi pénzért nem könnyebbség lenne szerintem...én nem venném meg mert kb fél évig kéne aztán már úgyse a szobába pancsiztok...

van aki együtt fürdik a babával fél vagy egy éves korában....

Kép
menion
Budapest

hehehe....most hogy felraktam a képeket nézem hogy a lavór pont jó lenne babafürdetőnek(az amiben a sok apró zokni és kesztyű van)...igaz hogy kék de az első pár héten szerintem megteszi....de igértek amúgy babakádat de nem tudom hogy hozzák-e majd...ha nem akkor se nagy tétel úgy emlékszem kb 1500-2000ft

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Mi kádat (abból is a nagyobbat, kb. 1 méterest) vettünk állvánnyal. És pont elfér a fürdőszobánkban úgy, hogy körbe lehet járni. :) Ennek nagyon örülök, mert télen ott olyan jó meleg van. :) Úgy gondoltam, veszek még egy puha pelenkázólapot a mosógépre is, s akár ott meg is lehet törölgetni.

Én itt néztem falmatricát:

http://plaza.unas.hu/plaza_cat.php?cat= ... ca_Poszter

Mi dínósat szeretnénk. :)

Eper!
Cuki a pici lány. :)

KisBogár épp csuklik... :) Ti is szoktátok érezni?

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger

sziasztok Lányok,

gyors helyzetjelentés.

Kedden tolófájásaim voltak, kaptam gyógyszert ami megállítja a méhösszehúzódásokat.....senkinek nem kívánom, nagyon rossz volt. Itthon vagyok, de feküdnöm kell. Petrával minden ok, jó a lepényműködés, keringés, magzatvíz stb.... most 1400 gramm....doki mondta,hogy még 4-5 hétig mindenképp bent kell tartani.....

Küldök képet

Puszi Nektek,

bocsi, de nem olvastam vissza, csak rövid időre kaptam kimenőt az ágyból Kép

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Sziasztok!

Bei:én is ilyen típusút rendeltem a netről, Micimackó és barátait, nagyon édes, és a baba nevét is megvettem, azon pedig Micimackó figurák vannak....

Mi nem veszünk állványt, nekem nem is tetszik, oylan tákolmány formája van. A szobában fogok fürdetni a pelenkázó szekrényen, jó nagy egyedi méretre készült, így ráfér a kád is.
Az ismerőseim azt mondják, hogy ők is három-négy hónapos kortól a "nagy" kádban fürdetnek....
Most, hogy mondjátok én le sem mértem a mikrot, lehet, hogy a miénkbe sem fér be a sterilízáló :shock: megyek mérek is....

Annus: képek?????

Kriszta: uhh, nem lehetett kellemes, de akkor szigorú fekvés!!!!!!
Vendég

kriszta ez nagyon szép kép a babóról...remélem használ a fekvés és a gyógyszer! bizony jó lenne még legalább az egy hónap drukk drukk nektek!

Kép
menion
Budapest

Menion: egyszerűen nem bírom... utálom, inkább én is beveszem a nagyméretű tablettát én is.

J: drukkolok, hogy ne legyen kórház, de tényleg nincs már sok hátra.

Moncsi: drukk az uhuhoz, bacinak pedig, hogy ne az legyen.
Vendég

Na itt!Csak gyorsan!

Niki még mindig Niki.1,5 kiló,minden rendben vele.Sajnos nem sokat láttunk belőle,mert mindkét lába a feje előtt volt,mintha összehajtották volna!!!A kezei is ott voltak,nyalogatta a köldökzsinórt,ugyanis az összes zsinór is előtte volt.Mondta a doki h milyen rendetlenség van itt :lol: :lol: :lol:

Amúgy tiszta Iza,vagyis tiszta apja megint!Van már haja is!

Iza viszont végig sírta az uht...hajtogatta h tesó és nyavajgott...nem tetszett neki h piszkálják a hasam!Pedig ő aztán nagyon barátkozós fajta....meg volt is már uhn velünk,lehet h akkor még nem nagyon fogta fel.Dobok majd képet is,egyenlőre a monitort fotóztam,majd ha lesz időm feldobom valahova,talán a blogomba,de most mennem kell....Iza nem alszik...

annus11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: