Sziasztok,
Jó sokat írtatok:) Több részletben olvastam, ezért lehet, az elejére már nem emlékszem pontosan. Azaz mindenre emlékszem, csak arra nem, hogy mikor is olvastam...
No, van még egy homeos bogyó, ami nekem bevállt és tudom javasolni. A parázósoknak való. Kimondottan nagyobb, előre várt eseményektől való félelmek ellen ajánlják: Gelsemium C30. Már most lehet tesztelni, hogy múlik-e a félelem

Én ezt anno véletlenül "kaptam". Valami teljesen mást rendeltem, és nagyon pipa voltam, hogy ezt küldték helyette. Aztán elolvastam, hogy mire való, és teljesen bevállt
Móni, amit még tudok javasolni nyugalomra: Jó párszor még kipróbálni a szülést, többedszerre már meg se kottyan

Gondolod, hogy a többedszer szülők nem paráznának, ha annyira vészes lett volna? Nem mondom, hogy könnyű és fájdalommentes, de ugye ezt tudtuk, mikor vállaltuk. Ja, és a leghosszabb szülés sem tart hetekig, de még napokig sem. (csak elvétve)
Tényleg, benéztél a kozmetikushoz, hogy még egyben vagy?
Móni, ez a frizura reagálás a kollégák részéről tök ismerős. Ha derékig érő hajamat vágattam fiúsra, akkor sem vették észre, csak gyanús volt, hogy valami történt. Tegyél fel nekünk képet, mi tudjuk értékelni
Tegnap amúgy izgultam érted, hogy nem jöttél délután és este, még éjszaka is eszembe jutottál, hogy lehet, hogy már babázol?
Dorka, nem emlékszem, te mit dolgozol?
Kata, le ne robbanj

Hát én torokgyuszi ellen asszem védve vagyok. Ezt a klímát (gyomorsav) ami a torkomban van, egy vírus vagy baci sem bírja ki.
Kriszti, szépek a képek, de jó, hogy nem fordult ki a köldököd
Edina remélem, hogy jobban vagy már azóta. Szerintem elég fejlett már Gréti, nem lehet gond akkor sem, ha megszületik, azért jó lenne még pár hét bent...
Enikő, én már többfelől hallottam, hogy nem állítják meg a szülést. Mikor bent voltam, született pár babó jóval előbb, (32-34 hétre) de nem avatkoztak be. Hallottam, én is amikor a hátam mögött beszéltek (amikor bementem), hogy ha meg akar születni a baba, úgyis megszületik. Gondolhatjátok milyen megnyugtató volt ez a 29. héten.
Zsuzsi, te még mindig dolgozol...Minden elismerésem. Én már úgy mozgok, mint egy 80 éves, 2 perc múlva már le kell ülnöm. Még van egy csomó elintézendő, amivel várom a 37 hetet. (csupa hivatalos, időigényes ügyek)
Az elismerés amúgy minden dolgozóra vonatkozik csajok. Nagyon jól bírjátok.
Koránkelés: Ja, arra számítsatok, hogy a legtöbb kórházban hajnal 5-6 között felébresztenek. (lázat, vérnyomást mérni, és egyéb halaszthatatlan ügyek miatt, amit 8 után már nem lehetne megoldani) Nekem hajnali 5-kor csináltak ott nst-t, nem hittem a szememnek, de komolyan.
Friday, jó, hogy jöttél, lényeg, hogy megbízz a dokidban. Már bármikor indulhat. Tudod valakinek a számát közülünk, akit értesíthetsz, mert kíváncsiak vagyunk ám a nagy hírekre
Mangora, merre kellene a fejet hajtani? Előrefelé?
Szilvi, már komolyan érdekel, hogy milyen káposztás ételre gondolsz. Nem tudtam így beazonosítani. Egyedül a szabolcsi töltöttkáposzta jutott eszembe, ami édeskáposztából van és paradicsommal. Az antibiotikum miatt ne aggódj. Semmi gond nem lesz:)
Én ma csupa édességet ettem: tejbegríz, mákosguba. Blani többször is mondta, hogy milyen finom, de most már rántott husit kér kolbásszal:)
Na most már abbahagyom, mert megint túltengtem...
Puszi, és jó éjt mindenkinek
R