A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 Áprilisi babavárók

Lányok nem tudom mit csináljak: ma elkezdtem ezt a gyümölcsös napot, hátha segit, ettem eddig banánt meg mandarint, jó éhes is voltam tőle (fél9kor ettem reggelire, majd kb10kor már éheztem, 11kor meg már tényleg nagyon éhes voltam, hányingerem is volt) szóval mást nem ettem, és kajaszünet előtt elmentem mert azt hittem minden kijön, de hányni nem hánytam semmit, vagyis csak olyan véres nyálféle jött vissza... most kimentem kajálni, mert úgy voltam vele, inkább leszek vizes, meg nehezebb, mint igy kinlódjak, szóval szerintetek ez csak a ma reggeli gyümölcsnap miatt lehetett, hogy eddig ugye rendesen ettem reggelit, zsömlét, kiflit felvágottal, kakaóval és nem szokta a gyomrom??? ma nincs védőnő, hétfőn jön, ezért nem tudom kell-e szólni vagy mit csináljak.. :roll:

Kép
tünemény

Köszi Tisa az infókat!

És Kisvirágnak is. Viszont amit írtál az nem jó hír, mert 1 órakor a párom még dolgozik... :((( Az ilyet jó lenne azért együtt meghallgatni. Ezek szerint amit a honlapon írtak azt nem frissítették :x
Akkor lehet, hogy csak a következőre jutok el. :(

Viszont függetlenül az előkészítőről, meg hogy nem sokat tudok a kórházról biztos, hogy a MÁV marad, mert a dokim ott dolgozik. :)

Tünemény! Véleményem szerint azért voltál rosszul, mert ilyen hirtelen átálltál a csak gyümölcsre. Ez olyan mintha hirtelen diétázni kezdtél volna. Az most meg nem túl szerencsés. Szerintem a reggelit ebédet vacsit hagyd meg, és a közte lévő órákban egyél gyümit.

Judy

Kép
judy_76

Tünemény!

Terhesség alatt tilos mindenféle drasztikus étrendváltás. Ide tartozik a csak gyümölcs nap is, ha előtte nem csináltad rendszeresen.
Inkább igyál sok grapefruit levet és lehetőleg só nélkül készült ételeket egyél. (Bár az utóbbinak szörnyű íze tud lenni, tapasztalat.)

Szülésfelkészítő:
Jó lehet, de én soha nem voltam. Amikor Benit vártam eszembe jutott néha, de valahogy nem jutottam el. Most újra megnéztem, hogy minden előadások lesznek, de nem éreztem úgy, hogy sok újat tudnának mondani azokban a témákban amik engem érdekelnek. Így ez most is kimarad az életemből.
Vendég

Zsu: Na, azt találtam, hogy kb. 15 kg a súlya a Bergonnak.

Tünemény: Jesszusom, ne kínozd magad! Inkább egyél, mintsem rosszul legyél!

Kép

Kép
sildi83

Ildi, köszi szépen!
babakocsi+kicsi+nagy= kb. 15+4+12=31kg :shock:
És ezt tologassam együtt?!?!?! :shock:

Virág: most is valami magyaros néven gondolkodtok?

Tünemény: biztos jó ötlet ez a drasztikus gyümölcs nap? A szervezeted nincs hozzászokva, ha jól értem, úgyhogy azonnal tessék rendesen enni és lightosan "vízteleníteni" magadat!!!! :!:

Zsu
svs

Tünemény! Semmiképp ne csinálj ilyeneket! Vigyázz magadra! Olvastam, meg már a többiek is tanácsolták, hogy igyál sokat, mert az enyhíti a tüneteket. A banánt egyébként meg amúgy is ajánlják, mert sok benne a kálium (a krumpliban is).

Tényleg Kisvirág! Mi lesz a neve a kisöcsinek? Olyan tündérien szép kisfiú Kende is!

Én is Bergont kapok majd kölcsön a barátnőméktől, s kb. fél évig szeretném használni. addig csak nem nő akkorára Dani, hogy nehéz legyen tolni...legalábbis remélem :roll: Azután pedig majd egy jó kis könnyű, BKV-barát sportkocsit szeretnék. Még mindig a Chicco a befutó a maga 5,5 kilójával. Lehet, hogy kategóriájában van olcsóbb is, de azt hiszem a súly lesz majd az egyik döntőérv.

Azért a MÁV-os szülésfelkészítőben azért furcsa, hogy csak 36. hét után lehet csak tüzetesebben kérdezősködni. Mi van azzal, akinek esetleg korábban érkezik? :roll: ...de most már értem, hogy miért mondta azt a dokim, hogy ráérek elmenni akkor, ha majd nagyobb pocakom lesz.

KépKép
annaszuszi

Sziasztok Lányok!

Bocs a kimaradásért, de az elmúlt két napon házon kívüli tárgyalásaim voltak, és estére már mindig hulla vagyok.

Tegnap délután épp egy tárgyalásom közepén, Luca úgy beindult a pocakomban, hogy nem tudtam tovább a partneremre koncentrálni. Folyamatosan vissza kellett kérdeznem.

Ma délután a háziorvosnál voltam. Tényleg, Ti jártok hozzá? Mivel családi örökségnek köszönhetően hajlamos vagyok a magas vérnyomásra, mérnem kellett magamnak idehaza. Ennek az eredményével mentem vissza az orvoshoz. Az itthoni eredmények rendben is vannak, de amit ő mért most illetve legutóbb, az mindkettő magas volt. Azt javasolta, hogy kérjek magamnak egy 24 órás mobilmérőt a Rókusban. Azt hiszem, kihagyom. 2-3 alkalommal is el kell menni hozzájuk, mire megkapja az ember. Inkább folytatom az itthoni mérést, és ha ezek az eredmények is emelkednek, akkor belevágok.

Most megnézem az új képeket.

Kép
gesztenye74

Megnéztem a képeket, jók az újak is.
Aranyosak vagytok a talin is.
Remélem, hogy legközelebb már én is el tudok menni.

Kép
gesztenye74

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a nyugtatást és a tanácsokat. Nagyon sokat jelent. Ma reggel mikor fel keltem pozítivabban láttam a világot. Kezdek megbarátkozni Benivel :-) És azt valahol legbelül érzem, hogy nem lehet baja. Azért borultam meg nagyon mert idáig minden olyan jó volt :-) Jók voltak az eredmények lelkileg és fizikailag is teljesen jól éreztem magam. azt hittem már csak nőnie kell erre meg...... Nagyon várom a holnapot. 3-ra megyek dokihoz. bár nem hiszem, hogy sokkal előrébb leszek, mert a vizsgálatokat csak jövöhéten csinálják annélkül meg nem hiszem, hogy tud valamit mondani. de megkérem, hogy ő is uh-on meg kiváncsi vagyok mit lát.....

Cat!
Nagyon örülök, hogy minden oké Marcival... Anyós az valahol lemaradt nekem, hogy mi is történt pontossan..., de a enyém is rémes és én is csak a távolság tartó politikát tudom alkalmazni rá..... Persze Kolit nem hangolom ellene, de azért meg van a 3 lépés......

Mosogép.
Nekem wirp.. van és hát nemkem van vele gondom. nem most túl tisztán pedig minőségi öblitöt, mosoprt használok.+ calgon és még se.... Bár ez se egy drága kategoriából tartozik- mikor költöztün már nagyon a végét jártuk és örültünk, hogy egyáltalán lesz,,,,,

Tünemény!
Tényleg tilos diétázni terhesség alatt... Sürgősen felejtsd el. inkább probálj meg napi 3 litert inni. Én kolinál kb akkortól vizesedtem mint te most csak az ivással tudtam kordában tartani. Most így inditottam és még nem vagyok vízes.....

Kikocska!
Hogy van Nándi? Nagyon sajnálom ami történt. Kitartás!

Jaj még akartam reagálni, de már nem tudom mire.
megyek lefekszek. holnap kérlek szórítsatok nekem hátha kiderül, hogy tévedés.......

puszi

Kép

Kép
sziszike22

Véleményt kérnék.
A piros Szymek Krasnal 25ért,a kék valami Gesslein Fashion az ingyen lenne.
Ja és mit szoltok a piros mennyire mehet fiunak?
És mind2nek: mózeskosár,rugos a kerék,esővédő,szunyogháló,dönthető támla,mind2irányból tolható

A kéknek pupálós a kereke,csak azért nincs rajta a mózes,meg lábzsák,mert nem szereltük össze,ez a barátnőmnél van. A másik a szomszédjában.

Kép Kép

kocska

Kocska!

Nekem a piros jobban tetszik. és a fiúknak nagyon jó a piros és a narancssárga is. most én is hasonló színűt szeretnék.

Sziszike!

Szorítok Neked holnap! Biztosan minden rendben van és lesz.

Gesztenye!

Ne dolgozz túl sokat! Főleg, ha hajlamos vagy a magas vérnyomásra.
Neked mit mondtak, hogy mi számít magasnak?
Vendég

Köszi lányok a tanácsokat, most hagyom a gyümölcsöket, vagyis nem CSAK azt eszem, hanem kihagyom a sót, meg húst és iszom a folyadékokat inkább! most vettünk tejet meg müzlit, és reggelire majd ezt eszek. unokatesóm is mondta, hogy a vizesedésre a sót és húst kerüljem, és gond akkor van, ha magas a vérnyomásom...nem hiszem, hogy magas szokott lenni, inkább alacsony szerintem

ma olyan sz.r nap volt az irodában, hogy hazaértem munka után és csak elkezdtem sirni...nem is volt konkrét okom rá...csak úgy jött...apa meg simogatta a hátam közbe, utána megölelgetett, és akkor mondtam hogy menjünk el venni valami kaját.

megnéztük a képeket apácskával, neki nagyon tetszettek a gyerkőcös fotók!

Sziszike azért remélem holnap mond valami biztatót a doki, és ha látod az uh-n, akkor a te hétvégéd se lesz tiszta ideg. drukk nektek most holnapra!

mosógép, megnéztem nekünk is Whirp. van, de lekopogom...nem volt még gond vele. mondjuk mosunk elég sokat, főleg mint mondtam a 30perces programon.

felújitási munkák: azt hittem, most már minden rendeződik ebben a lakásban, ugyebár pár hónapja befejezték a WC és a fürdőszobánk javitásait, mert az alattunk levő beázott. a biztositó nagy soká utalta is a pénzt, erre most feljött a szomszédasszony, hogy még mindig ázik, sőt, jó nagy foltja van, hogy 'ráomlik a fal'...szép...most megint bonthatják a padlót-csempét, romos állapotok újból...és persze pont most kell erre is költeni újra...azért attól remélem a fűtés még mehet (lehet hogy a wc radiátor a hibás) mert januárban javitani ezeket...hát nem várom... :roll: :roll: lehet mégis jobb lett volna egy újépitésű, és nem felújitgatni kell állandóan!

a mávos felkészitőről: én ugye ebben a hónapban voltam, ott ültünk az első sorban apával, és én is kérdeztem, például hogy kaphatok-e EDÁt ha algopirinre allergiás vagyok (mert volt szó, allergiáról, hogy ilyenkor nem szabad) de mondta hogy ez nem pirin származék, igy lehet. és voltak kis pocakkal, nagy pocakkal is látogatók. szerintem jó, ha most elmentek, meghallgatjátok, és lehet hogy ha megint közeleg az idő, újra 'felelevenititek' a dolgokat, vagy lesz már konkrét kérdésetek. tök érthetően elmondtak mindent, nem siették el a magyarázatokat, és akinek volt kérdése, megválaszolták. nekem ez a felkészitő nagyon tetszett, de én már voltam az imrében és az istvánban is, igy összehasonlitva, itt kaptam a legtöbb infot, egy alkalom alatt! szerintem üljetek előre, ha tudtok, hogy halljatok mindent!!!! az imrében később értünk oda, és szinte csak a nő suttogását hallottam, és próbáltam szájról olvasni! :lol:

jó nektek csajok, hogy lesz kapott babakocsitok! már ez is hatalmas segitség! mikor meg már ülni tud, jó olcsón is lehet sportokat kapni!

megyek zuhanyozni, mert apa megágyazott, és lepedőt cserélt nekem! szép estét nektek is!

Kép
tünemény

Kisvirág azt hiszem 6kor kezdődik a felkészitő, mert 5ig dolgozom, és simán odaértünk. most néztem a táblában hogy egy napra vagyunk kiirva Te, én meg Tasin :D :D kiváncsi vagyok, a bébik hogy döntenek :D

Kép
tünemény

Csajok!
Most segítsen, aki tud. Már 4szer voltam fent mézet enni, mert ugy kapar a torkom, de 3kor már vissza sem tudtam aludni.3napja már éreztem, hogy bujkál bennem a kisördög és mézes hársfa, csipkebogyó teát iszok. Most gőzöltem kamillával. Megpróbáltam visszafeküdni, de 2perc és fujogat a köhögés. Nem vagyok rosszul, se gyenge, csak annyira csikiz a torkom és a köhögéstől fáj a hasam kicsit.
Valakinek valami jó ötlet????

Már felvertem szegény párom is,ő mindjárt köntöst,meg sálat javasolt,na meg hogy ma még sem kell mennünk sehova :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Pedig ezt a napot vártam egész éveben....hogy mehessek shoppingolni az Árkádba :cry: :cry: :cry: Ez az én szerencsém.

kocska

Na ,már a sós vizes gargarizálást is kipróbáltam...mennyei.Már kicsit jobb...talán

kocska

Jó reggelt!

Sztem sem jó,ha csak gyümit eszel Tünemény. Egyél mellé diót vagy mandulát,vagy valami magot is. Én ha gyümölcsre vágyom,akkor mindíg valami maggal eszem. :) (mondjuk most már amúgy is eszel "normálisan" remélem)

Kocska ilyen nekem is szokott lenni,nagyon utálom,szerencsére nagyon ritka. Én azt vettem észre,h ez nem megfázás miatt van,hanem mert száraz a levegő és ahogy lélegzetet veszel ingerli, kaparja, csikizi a torkod a szárazság :? Védőnőm a száraz levegő ellen azt javasolta,h mindíg legyen egy nedves ruha,ami a szobában szárad,de nem a radiátoron!!! Meg ilyenkor a folyadék segít. Egyébként azonnal ható dolgot én sem tudok, úgyhogy én is kíváncsi leszek,hátha valaki.

Tegnap voltam orvosnál. Elvileg genetikai uh-n. Nektek mi van a genetikai leleteketen? Mert nekem most ugyan az,ami a legutóbbi uh-n. Semmi belsőszerv,meg ilyenek.
Kicsit el voltam keseredve,mert már nagyon vártuk,de nem mutatta meg magát a kisDelbó :( Mondta az orvos,h nagyon mozgékony,de csak a fenekét volt hajlandó odamutatni. Arról nem is beszélve,h biometriai adatok alapján lassan lecsúszom Rólatok és átkerülök a májusiakhoz :? Tegnap a BPD+FL+AC alapján 18 hetes. Így bebizonyult, amit párommal gyanítottunk,h fesztiválgyerek lesz (mert fesztiválon sikerült összehozni). De mindennek van jó oldala,legalább nem a fesztiválon ágyazódott be,mert akkor még nem tudtam és iszogattam és dohányoztam is akkor. Így ezt elkerültük...

dharma

Kocska!

Torokfájásra: Homeogene9
Köhögésre: Stodal
Influenzás tünetekre: Oscillococcinum

Mind homeopátiás, és nekünk szokott használni.

Dharma!

Egyszer majdcsak megmutatja magát a Ti babátok is.
És nem kell aggódni, szülhetsz még áprilisban.
Én május 16. helyett szültem Benit április 25-én...
Vendég

Jó reggelt!

Kocska: Remélem már jobb a torkod és használt valamelyik csoda-gyógymód. Nekem is a piros babakocsi tetszik jobban.

Na, végül ezt a mosógépet vettük (csak mi nem 75ért, hanem 70ért):

http://www.elektrolimit.hu/index.php?pa ... prId=28948

Tünemény: Én is nagyon bőgős hangulatban voltam tegnap, minden ok nélkül, sőt, még ma reggel is. De nagyon aranyos a Párod, hogy így vigasztalt! A felújítás miatt meg próbálj meg nem idegeskedni, bár tudom, hogy az ilyen nem várt kiadások milyen sokkolóak tudnak lenni.

Sziszike: Én is drukkolok nagyon!

Kép

Kép
sildi83

Nagyon hiányzik a net otthonról, csak néha belelesni a leveleitekbe! :(
És olyan kiváncsi lennék a képekre.... :oops: :idea:

Kocska én cat javaslatát támogatom homeopátiás+ köhögésre lándzsás útifű szirup abban sincs semmi ártalmas, és nekem a mőúltkori 2 hetes köhögési rohamaimat csak az mulasztotta el nagy nehezen!
Amúgy meg én mint ferrari drukker támogatom a ksifiúnak piros babakocsit, főleg ah iylen jól hozzájutsz! :)

Sziszike szorítok neked minden rendben lesz! :))

Dhrama ne törődj semmivel, lényeg hogy jól van! Aztán majd fényderüla titokra is!

tegnap elkezdtük a névgyűjtést! remélem lassan adunk nevet a kisfiunknak! :)

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

sziasztok.

nem tudom melyitek nézte ki ezt a kocsit (Chicco Trio For me)
most nézegettem a vaterát és akkor láttam:

http://www.vatera.hu/chicco_trio_for_me ... 94519.html

105 ezerért van.

Kép
Kép
ettike

Jó reggelt!

Kocska! Tök jól néz ki a piros babakocsi, és szerintem simán megy a kisfiúkhoz is.

Dharma! Az én 18. heti ultrahangomon sem volt semmi különös. Talán 2 értékkel többet írt be a kiskönyvembe a doki, de nem volt külön lelet. És kitartás, egyszercsak megtudjátok, hogy mi a neme a kis szégyenlősnek.

Kép
tici

köhögésre én még a kakukkfű teát is tudom javasolni, de a homeós szerek tényleg nagyon jók! a stodal tünetileg is azonnal hat! egy-két órára teljesen elmúlik a köhögés, és nem olyan rossz jön vissza.
tényleg, akinek a kaki-gondja van, az opium segített?

tünemény, örülök, hogy meggyőztek a többiek... az egész vizesedésnek a rossz közérzeten túl igaziból nincs jelentősége, egy tünete lehet a terhességi toxémiának, de nem oka.
egyébként mielőtt én nándival terhes lettem volna, a 90 napost csináltam, és már vége volt, de akkor négynaponta gyüminap van, a 90 napig délelőtt csak gyüminél tartottam, és egyszer csak iszonyú rosszul lettem, ha éhgyomorra gyümölcsöt ettem, na akkor lettem terhes. Szóval tudja a szervezet, hogy mire van szüksége. Mindenesetre jobb segíteni a vesénket a sok vízzel... a bőgés meg... hát, én is vagyok így nem egyszer :) most már pl. harmadik napja :)

gyerekeknek megy ma a mikulás az oviba, nándi is ott van, reggel vettek tőle vért, hát elég rossz volt. azért a madarászban kíméletesebb volt... mindegy, ez van. de ő egy kis hős, alig nyafizott, segített keresni a vénáját az asszisztensnek, meg mutatta neki az előző vérvétel helyét... cuki volt és teljesen megvigasztalódott a két túró ruditól. már mikor mondtam, hogy lesz a szuri, komolyan kijelentette, hogy "túró rudi". :lol:

sziszike, örülök, hogy jobban vagy! és meglátod, majd el sem tudod képzelni, hogy lányod legyen :) és majd helyzetjelents.

úgy emlékszem, hogy tettetek fel kérdéseket nekem nándin kívül is. Róla írok majd megint, ha lesz valami, de légyszi tegyétek fel újra, ha volt, mert nem emlékszem :oops:

kocska, a piros szebb :) és teljesen jó fiúnak a piros, nándi ma is piros pulcsiban ment, nagyon jól áll neki szerintem, főleg a melírszőke hajához :lol: viszont nem hiszem, hogy okosabb, ügyesebb lenne a kéknél, talán annyiban, hogy a bevásárló háló a pirosnál nagyobb.
nem látom az alsó kocsi felfüggesztését, hogy mennyire merev, de a mostani babakocsik rugózása nyomába sem ér pl az én ódivatú 15 éves pegperego altatós babakocsimnak, ami egy ormótlan nehéz állat, de nem adnám oda semmiképpen, tök jól elalszik benne a legnyűgibb gyerek is, meg nagyon szeretem itt a "faluban" használni :) kell is rá új huzatot varrnom...

a chicco ponee a nyerő sportkocsi? mert azért én még az Ariát nagyon ajánlom majd sportkocsinak!!! nekem az első az 4.7 kg volt, ez a mostani kicsit nehezebb,de iszonyú jó! szeirntem tágasabb is a ponee-nál. ezt még majd sokszor el fogom mondani :)

gesztenye, pihizz sokat! és a dokinál mindig magasabb a vérnyomás valami miatt, szinte mindenkinek :)

zsu, jó babakocsival megy ám a tologatás! az én altatós kocsim is kb 15 kiló, télen használtuk, réka ugye felült nándi lábához, és simán ment, pedig nem is bolygós kerekű, mindig emelgetni kell az elejét. Jó kocsit könnyű tolni. MÉg mindig ráérsz venni egyet, ha nem megy a bergon, előbb próbáld ki! nézz ki egyet, aztán csak meg kell venni :) az aria csak 6 kiló, de nándival meg rékával, cuccokkal megspékelve már 36-38, és simán tolom egykézzel is... (mondjuk van súlyom hozzá...) Najó, kavicson már féltem :) de ha mindenáron venni akarsz egyet, abban is támogatlak :wink:

dharma, a gyerek dönt, mikor akarja meglátni az anyukáját, ne aggódj :) és majd megmutatja magát! addig meg találgassatok :wink: egyébként azt hiszem, a 12. heti uh-ig számít az, hogy mikor fogant, addig nagyjából együtt fejlődnek a magzatok, utána már az egyedi fejlődési hatások jobban befolyásolják az eredményeket. Ezek a mérések azért kellenek inkább, hogy figyelemmel tudják kísérni, hgoy megfelelően fejlődik-e, mindig hasonlítják az előzőkhöz.

cat, cukik a képek!!! :lol: és anyósügyben meg gyere csak panaszkodni, szívesen meghallgatlak :)

na, megyek, csinálok valami hasznosat, már napok óta nem sikerül összeszedni magam, fáj mindenem :( ez így nem jó sehogy sem :( ráadásul a védőnő beleültette a bogarat a fülembe, hogy túlságosan lent találta meg a szívhangot... mert én elég nyugodt vagyok, hogy oké keményedések meg görcsök,én akkor sem nyílok, ha szülök, meg úgy emlékszem a "nagyok" is mindketten arrafelé voltak, mondtam is előre neki, hogy ott keresse, de azt mondta, hogy olyan köldök magasságban szokta megtalálni ilyen idősen, nekem meg olyan 8-10 cm-el lejjebb, holott elvileg tök magasan volt a méhem az utolsó vizsgálatkor... szóval kicsit többet pihenek most. de asszem minden rendben van odabent. csüt doki, úgyis írja majd, hogy c3000 :) lehet, hgoy még örülnék is neki, ha történne valami, hgoy most máshogy lesz. Mondjuk nem szülnék korábban... hiszen még nevünk sincs... a szabolcs csak egy végszükség esetén név, ötleteink sincsenek most nagyon, csak persze az adolf :evil: :evil: :evil:

kikocska

Nem bírtam ki,sajna nem tudtak ott fogadni hétfőn,ahova szerettem volna menni,így ma megyek Savoya parkba 4D-re. A neme még haggyán,bár remélem ma már látjuk,de szeretném látni,h mindene megvan. Karja,lába,belső szerve,stb...Úgyhogy a mai munkanapom megint nyögvenyelős lesz.

dharma

dhrama a 4D-n nekem azonnal mondták a nemét mert szinte azt látták a legjobban! :) Szóval van esély!

A genetikain nemis mondtak semmi... csak mert a apapíron nekem sem szerepelt semmi extra de miközben nézték őt mutogatta a doki hogy ott vannak a vesék, az ott a hugyhólyag.... meg ilyenek!

nem is tudtam hogy itt (nem messze dolgozom) a Savoyában si van 4D! :)

Lányok kérdezhetek egy butát? :oops:
Aki ÁEK-es az mindenképp a MÁV-ba szül avgy van aki a honvédba?
Mérmint én ÁEK-es és azon belül is honvédos vagyok, és a dokim is ott van és nekem evidens is volt hoyg ott szülök, bár konkrétan nem kérdeztem rá (majd hétfőn), de ahogy nézem a genetikai UH-ra is át kellett mennem a MÁV-ba eg szülésfelkészítőt si csak ott látok, akkro lehet hoyg a szülés is csak ott van? :oops: :?

Bocs de ez most napok óta foglalkoztat és csak hétfőn tudom majd a dokim megkérrdezni, korábban annyira evidens volt hoyg Honvéd hoyg konkrétan eszembe sem jutott rákérdezni! :oops: :shock:

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziasztok!

Megint csak gyorsan irok sunyiba, mert ez a nő mindent most akar megtanulni, most mutassak mindent, hogy ő is tudja...egyszerűen felhúz ezzel az egésszel, a nevem is rosszul mondja, és az előbb azt mondta, hogy Ő TUD KÖNYVELNI, ezért érti a dolgokat, és basszus akkor én mi a p.csát csináltam másfél évig??? hűűűűűű de nehéz befogni a számat és mosolyogni és mondani, hogy mindjárt mutatom... azért se hagyom magam! 8) lazán fogom venni, és majd akkor csinálom a dolgokat amikor ÉN akarom :D

képzeljétek, tegnap apa beszélt a pocakhoz, mondott neki egy viccet, medve meg nyuszika, úgy szépen mesélve, és a köldökömnél volt a füle, és odarugott egy picurit!!! :D :D és ő is érezte. most már tök boldog vagyok, mondta hogy minden nap fog beszélgetni hozzá, mert már van miért :D és pont tegnap voltunk 20hetesek :D

Dharma eltelik ez a pár óra és láthatjátok 4D-n, hogy minden ok!

most rohannom kell de kikocska nagyon örülök, hogy visszatértél! vigyázzatok magatokra, és a kis beteg biztos örült azért a télapónak! :D :D azért most már pihenj te is, mert rádfér!!! töltödj fel és csinálj jó sok karácsonyi finomságot!!! :D

Kép
tünemény

szia bogi, nagyon gyorsan, mert visszajott a kollegina, szoval a honvédban nincs szuleszet, ezert a mavban fogunk szulni. maskor mikor sz.rul voltam, eltamolyogtam a honvedba, es onnan meg elkuldtek a mavba hogy naluk nincs aki megvizsgaljon, mert nincs szuleszeti osztaly. remelem segitettem!

Kép
tünemény

Azthiszem megatláltam a saját kérdésemre a választ, egy másik helyen.... tehát szülészet csak a MÁV-ban van ha jól értem csak a dokik rendelnek mindkét helyen, tehát... mint most kiderült számomra én is MÁV-os vagyok, ez esetben.... gyorsan visszakeresem a szülésfelkészítős dolgokat amit írtatok....

Jajj néha olyan fiygelmetlen tudok lenni.... de mostmár ezt is tudom....

Bocs lányok hyog ennyire szétszórt társatok is van!
Szegény gyerek ilyne lökött anyával.... :oops: :oops:

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Köszi tünemény kezd összeállni a kép!

A lökött új könyvelő meg ne hagyd hoyg felhúzzon, sajnos a könyvelés olyan hoyg mindehol vannak helyspecifikus dolgok és örüljön ha van aki átadja és megmutatja!

Emlékszem mikor úgy csöppentem bele egy új helybe hoyg már nem volt ott a régi könyvelő... az maga a rámálom!
Szóval ne hgyd magad... illetve magatokat! :)

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Drahma gratula a fesztiválhoz!Azért itt sem biztos senkinek sem az áprilisi szülés,bármi lehet,attól még ide tartozunk. Nekem pl. párom koraszülött volt, én meg 2héttel később, úgy hogy még én is csúszhatok bárhova.

Cat köszi, ezt ki is mentem valahova. Egyenlőre bogyók nélkül még próbálkozok. A sós gargarizálás hozzásegített. hogy 7kor eltudjak aludni,végre nem fojtogatott.

A piros kocsi tavalyi modell,nem véletlen szebb,a másik használt,de mindent tud és van hozzá minden ugyan ugy és az ingyen lenne,na meg nem olyan feltűnő. De érdekes egyébként, mióta babát várok ráálltam a piros szinre. Persze eddig csak fekete vagy igen sötét cuccokat hordtam, na meg dolgozni a hófehéret,de mióta baba van,azóta rózsaszín és piros fölsők kerülnek elő folyton. A hordozó is amit kinézetm kék és belül piros. Gondolnám ebből, hogy kislányom lesz, de neeeem.
Amúgy a piros kocsit még nem láttam, ezt csak a netről szedtem le név alapján,a másikról,majd teszek fel jobbat,csak a fönti gépen van. Én meg lent a paplan alatt.
Köszi a véleményeket addig is.

Kikocs én két kiamamival mentem be a védőnőhöz,ők januáriak, és épp hogy fent a hasukhoz érintette a szívhanghallgatót ,már kopogott is. Nekem meg keresgélnie kellett,ment lejjebb,meg lejjebb,de meg lett, pedig az én méhem is a köldök magasságában volt már 2hete is.

kocska

Kocska nekem is a piros szinek jönnek be inkább! mi úgy akarunk kocsit venni, hogy majd a következő gyerkőcünknek is jó legyen, igy a rózsaszinűek kiestek, bár láttam jópofákat, de maradunk a pirosnál szerintem. Egy kisfiúhoz is ugyanúgy passzol ez a szin is. igy nekem is a piros kocsi fotó tetszik jobban! :D reggelente én is be vagyok dugulva, de szerencsére nem tart ott mint a tiéd, remélem hamar rendbejössz!

De jó, hogy nálatok már hallgattak szivhangot, (bár lehet, az én hibám, hogy nem jött korábban a védőnő :roll: ) de kiváncsi vagyok, mit mond, és mit hallgatunk majd :D :D

Köszi Bogi a biztatást, ma egyszerűen tombolnak a hormonok (van most mire fogni :lol: ) és az utód nő helyett kiosztottam a telefonon egy véleményfelmérő csajszit :lol: lefárasztott a kérdéseivel és rosszkor is hivott :lol:

na mindegy, megyek kajálni és friss levegőre fejet szellőztetni :D

és tegnap apa beszélt a fickóval aki telepakolta lomokkal a tárolót, jövöre elviszi a dolgait, és lesz új zár/lakat minden, hogy a kocsit be tudjuk tenni...igy lehet hogy a súly már nálunk se lesz gond, bár nem tudom mennyire lehet majd 'betörésbiztossá tenni', mert akkor inkább felviszem...de majd meglátjuk

Kép
tünemény

na lányok nekem lassan el kell köszönöm a hétvégére, bár reménykedem titkon hyog csoda foyltán helyreáll a net! :?

Érdekes én a héten voltam védőnőnél és szó nem volt szívhangról!?
De nekem a dokimnál minden alkalommal meghallgatjuk hoyg kalapál a ksi szive ezért eszembe se jutott hoyg ezt a védőnőnél is kellene.

De nekem pl a 4D-set amikro csinálták akkor azt is felvették a DVD-re hanggal meg minden.... NAGYON JÓ!! :))

Mindenkinek jó hétvégét!
kezdjetek hangolódni az ünnepre! : :D

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziasztok!

Kocska! Nekem a kék színileg jobban tetszik, de alapvetően hasonló tudásunak tűnnek, csak a piros komplettebb a tartozékok miatt.

Kikocska! A baba szívhangját még én is csak a 4D-en hallottam, de ilyen ijesztegetős sztorit már a barátnőm is mesélt: ráhallgatott a védőnő a pocakjára, s közölte, hogy valami nagyon nem stimmel, mert bárhogy is próbálja keresgélni, nem ver olyan szaporán a kicsi szíve, mint ahogyan kéne. A végén kiderült, hogy ha a köldökzsinórt hallgatja, hát nem is lesz az olyan szapora!...de ez már csak a dokinál derült ki, a védőnő meg csak fölöslegesen paráztatta szegényt.

Iszonyú! November óta, ha ilyen vacak az idő, folyton keményedek, s alg bírok járni, olyan furcsán fáj minden egyes női berendezésem. Nem tudom milyen frontra vagyok/vagyunk érzékeny, de ezt nagyon nehezen lehet elviselni :evil:
Tud rá valaki valamilyen jó megoldást?

KépKép
annaszuszi

Annaszuszi, ettől szenvedek én is :) szóval veled vagyok. Ez bizony a babavárással jár. pihenni kéne :) nekem még a gerincsérvem jött még ki hozzá, szóval élvezem nagyon, ha nem a hasam keményedik, akkor sántikálok :lol: öröm az élet. A 36. héttel elvileg elmúlnak - rékával tényleg így is volt, nándival közben nem voltak gondjaim, vele akkor jöttek :)

barátnőm, aki megesett lány lett (ő szokta mondani), januárban hozzámegy az apukához, úgyhogy most vadászhatok ünneplőst a gyerekeknek! Hurrá! valami van nekik, csak a karácsony miatt nem vettem volna, szomorú is voltam miatta, de most nagyon jó kedvem lett ettől :) így költhetek rá, mert kétszer is lesz rajtuk :) (rékán többet is, mert biztos állandóan rá kell majd adnom...)
http://www.vatera.hu/kb_92_es_fekete_sz ... 76483.html
nándinak ezt néztem ki, csak félek, hogy nagy lesz hozzá a pocakja, mérnem kell... imádnivaló lenne benne!

kikocska

kikocs haláli ez a szerkó!Szebb lesz benne mint a vőlegény:)

kocska

Sziasztok!Csak szólni szeretnék,hogy bő egy hétig nem fogok tudni jönni.Nagyon sok most!!!! És már arra nincs erőm,hogy jöjjek naponta,és visszaolvassalak Titeket és írjk.Most a meló nagyon kemény lesz karácsonyig.Hétfőn előreláthatólag 12 órázni fogok.Szomorú A suli meg az utsó két vizsgám 13,és 15-e lesz,amiből a 13-i a félév legkomiszabb vizsgája.Nagyon félek ettől a héttől hogy fogom bírni,féltem a manót,de valahogy muszáj. Már most nagyon fáradt vagyok.De a házimunkában sem tud a férjem segíteni,mert szegény nagyon későn ér mindig haza.Még szerencse,hogy főzni nem kell.
Na megyek is takarítok tovább.Bocsánat nem panaszkodni aartam,hanem lejelentkezni,hogy ne aggódjatok,ha esetleg aggódnátok merre vagyok. Nevet?
Sok puszi és sok csomagot mindenkinek!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

kutyafüle Jesszusom te kismama vagy,nem robot,nehogy baj éegye ebből a nagy hajtásból!
Majd megpróbálok pihenni helyetted is:))

kocska

Sziasztok csajok!
Az elmúlt két napban hulla vagyok vagy voltam? :shock:
Tegnap egész nap a konyhában robotoltam és este meg beestem az ágyba.Na jó este 10kor nekiálltam enni zsíros kenyeret hagymával.Olyan jól esett.
A mai napon egy rémálom:disznó vágás volt apósomnál és szerintem ma leszakad a lábam ha még 2 percig állok valahol egy húzamban.
De legalább márciusig nincs gond.Akkor lesz legközelebb de én azt ISTENEMRE kihagyom.Akkora pocival nem érdekel majd semmi.
Nem is a melóba fáradtam el, hanem az apósomba.Nem igazán szeretem őt sőt szerintem kölcsönösen utáljuk egymást.
Kb.200 méterre lakik tőlünk de megmondtam a páromnak max. 1 szer megyek el hozzá még ebben a hónapban.
Egyszer nagyon a lelkembe gázolt az a bunkófasz és leírom nem érdekel!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Mikor kiderült, hogy babánk lesz mi volt hozzám az első kérdése (persze nem volt ott a párom) nem e Olaszországban estem teherbe mikor a párom nélkül voltam idén nyaralni.Én meg mondtam neki, hogy ne zavarja , hogy az egy hónappal előbb volt mint a teherbe esés.És különben is mi a faszt képzel rólam?! :evil:
Erre elkezdte mondani, hogy számoljam csak ki.Sz.pjon le!!!!!
Annyira sírtam a páromnak a telefonba, hogy az csak na.Ő erre kiosztotta az apját utána az öreg jött ide, hogy miért baszta le a Gábor, mert ő nem mondott semmi olyat!

Szóval ilyen az én "kedves" apósom.

Mit szóltok????

Kép

Kép
gabka7926

Sziasztok!

Vagyok én is, olvastam is, de reagálni... Ismét fáj a fejem. :evil:
Nem bírom én ezt az időjárást.

Gabka!

Akkor apósod még az én anyósomnál is szörnyűbb. Részvétem. Főleg azért, mert olyan közel lakik.

Kutyafüle!

Pihenj is! Ne erőltesd meg magad!

Kikocska!

Nagyon vagány lesz Nándi, ha megveszed neki ezt a ruhát!

Ettike!

Én néztem ki ezt a babakocsit és köszi!
Csak még nem született végleges döntés, és Apa szerint még várjuk az árát...

Annaszuszi!

Keményedésre magnézium és pihenés. Több ötletem nekem sincs.
Vendég

gabka én ezt megelőzvén,nem jelentem meg a hétfői és keddi disznóvágáson!Mivel én hozományvadász vagyok!
És lám ,nem is mertek hiányolni,de küldtek szépen mindenből kostolót!Aztán ha ott vagyok,ha nem akkor is bajuk van velem,igy legalább nem idegesitettem magam.Most legalább lesz kifogásod neked is a következőnél.
Bár nekem most a terhességre após nem mondott semmi rosszat.Bár eddig sem szemtől szembe mondta. Most az öregannya mondott,csak annyit,mikor nálunk volt és közöltük vele,na jo akkor menjünk haza.Nem ám gatulálni....Ő pont olyan mint após,senkit sem szeret,végülis nem csak engem nem.Ja és a nagyi nem is aposom annya,hanem anyósé,pedig mint 2tojás.Na ők is utálják egymást rendesen.Tudod őket nem válasszuk,hanem kapjuk a párunkkal 1ütt.

kocska

Sziasztok!

Meg lett a sok drukk hatása :-) Voltam ma dokinál és nagyon megnyugtatot :-) Ő is megnézte uh. babára azt mondta minden oké és hogy ő nem látja annyira vészesen soknak a vízet, de azért csinálunk egy pár vizsgálatott.
Cukrot, toxoplazmáz, ellenanyag, és Parvo B19--et.. Az utolsót nem tudja valaki, hogy mi??? Ezeket hétfőn reggel leveszik. És még a profhoz kell mennem egy uh-ra , de ennyi. valszeg meg lesznek az eredmények kari elött. a cukor már kedre és mivel ezt tartják a több víz okának ezért ez a legfontosabb. Addig meg azt mondta, hogy egyek mindent. még azt is hozzá tette, hogy csokit is :-) Nagyon édi volt és tényleg megnyugodtam.

Kocsa!
Nálunk Koli taknyos, így ma kérdeztem dokit, hogy mit szedhetek, mert tuti az leszek. mondta a lándzsásútifűvet+ orrcsepp ill stayermark spray.
Nekem is a piros babakocsi tetszik :-)

Jaj még annyit akartam írni, de már nem emlékszem. .... neharagudjatok, de hajnal 4 óta vagyok fent és nagyon álmi, szóval zárnám is soraim.

puszi

Kép

Kép
sziszike22

Gabka, Cat, Kocska részvétem a 'drága' rokonok miatt! én is annak örülök, hogy a család messze lakik, igy telefonon és ritka látogatásokkal kibirható minden! Gabka a te apósodra nem is tudom mit mondjak, de te leirtad mind! Próbáld meg kerülni, nem foglalkozni vele, és nyugi, látod a párod legalább melletted áll!

Kikocska tök jó a szerkó, nagyon csini lesz benne (lehet ezt fiúkra irni?? :D ) Réka is biztos valami szép kis ruhát fog kapni! :D azért a gerincsérv meg a keményedés mellett most már próbálj ám pihenni! inkább foglald le magad valami jóval, mint a rucik vásárlása vagy a karácsonyi/télapó készülődések!

Kutyafüle próbálj meg pihenni mindenképp, nehogy kikészülj és túlhajtsd magad! nincs senki aki segiteni tudna??? vigyázz magadra-magatokra!!!

Annaszuszi nekem is általában keményedik, de inkább este, vagy ha stresszeltem magam az irodában. most már azért megszoktam, és próbálok többet pihenni. az én dokim (a körzetis) még egy hete azt mondta, hogy ez ezzel jár, ha nem sokszor jelentkezik naponta, akkor normális, a méhszáj rendben volt, még azt se mondta, hogy magnézium vagy akármit ajánl. unokatesóm orvos, ő mondta, hogy neki végig volt. azért remélem enyhülni fog!

Dharma majd irj, hogy mit láttatok a 4D-n!!!

képzeljétek, a főnököm ma odajött munka után (megint ráhúztam egy órát) és kérdezte, hogy vagyok meg hogy jövö hétfő-kedden Szegeden leszek, és beszélgettünk egy kicsit, és erre adott 20ezer forintot, hogy vonatjegyre, és vigyázzak magamra, (mert mondtam egyedül kell mennem, mert apa dolgozik) ez annyira hihetetlenül jó volt, hogy még mindig nem hiszem el.

ja és a mammysticban levásároltam a divatbemutatós utalványt, vettem egy szürke elegáns nadrágot, amit irodába is felvehetek, egy pamut felsőt és egy bandázst. 5ezer volt amit rá kellett fizetnem, mert 15volt összesen. kabátot akartunk volna venni, de nem volt, csak S méret.

most megyek gobelinezni mert apa focit néz (ma este volt egy enyém-tied 'vitánk', és mondta hogy ez az ő tévéje, és ő focit fog nézni, én meg kihúztam a kábeltévé dugaszt, és mondtam hogy a upc-t meg én fizetem, és ott volt a fekete képernyő, és mondtam, hogy most már azt nézel amit akarsz
:lol: :lol: mondta is, hogy jól kib.szott magával :lol: azért jót nevettünk rajta mikor visszadugtam) :lol:

Kép
tünemény

na, vannak anyós-após történetek :) nem semmi... nővérem ezért mondott le arról, hogy hetedhétországraszólójuk is legyen a párjával. Azt mondta, az apósjelöltet ő nem akarja látni élete egyik legfontosabb napján. szóval nagy az Isten állatkertje... meg kell próbálni oda tenni, ahova való,de azért ez elég nehéz, főleg, ha ilyen közel vannak. nekem a férjem nagyija gáz nagyon, dehát egy évben négyszer-ötször ha találkozunk egy pár órára, le lehet nyelni annyi sértést, anyósomat viszont eléggé sajnálom.

egyébként nem lenne baj ezzel, ha az emberek kulturáltan tudnák utálni egymást. már félre ne értse senki, arra gondolok, hogy nem kell megmondani feltétlen a másiknak a véleményemet, kiváltképp, ha az sértő. ha már muszáj, el kell tűrni egymást, egy anyós,após/meny kapcsolatban már csak azért, mert szeretem a fiam, neki meg jó így... az a tapasztalat, hogy erre mindig csak az egyik fél képes, lásd, cat...
meg érdekes, hogy mindig az anyósoknak van baja a menyekkel. mert fordítva nem hallottam, hogy idegesített volna valakit, hgoy az anyósa hogy kertészkedik, vasal vagy főz pl otthon, és csesztesse érte a férjét... na, mindegy.

megyek csinálok ablakmatricákat, mert még sehol sem vagyok...

kikocska

sziasztok.

látom anyós,após a téma.
enyim após alkesz párom 4éves volt mikor elváltak.egy bunkó p... mellé.nem is megyünk feléje.
anyósom meg tanár...................annó voltak érdekes dolgai.miért alszik a gyerek mindig mikor jön?direkt altatom el akkor.volt hogy este 8 kor jött ide tök idegenekkel mikor Patrik már aludt én meg pont fürödtem(van kulcsa tehát bejött)kicsit sem ijedtem meg mikor meghalottam hogy valaki bejött(párom dolizott)és persze Patrikot is felkeltették.
mindenről lebeszéli páromat.pl.arról is hogy építkezzünk pedig kb. fele pénzt kéne törlesztenünk mint így.mert olyan nincs hogy egy házat annyiból fel lehet húzni(5milla/gyorslakó)úgy hogy apum épitőiparban dolizik tehát a vázon és tetőn kiívűl mindent ő csinált volna.
de már megszoktam.ált.annyit látom mikor viszi hozza Patrikot meg néha áttmegyünk mi hozzájuk.Patrik egyébként imádja aminek azért örülök.

Alex most is csuklik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a hordot pedig tegnap elvitte a mikulás és hagyott itt csokit helyette.sírt egy kicsit érte de végül elaludt melettem és éjjel sem kereste.remélem ma még könnyeben elalszik.

sziszike:

örülök hogy megnyugtatott a dokid.biztos minden rendben lessz.

tegnap én is vettem kabátot.nem hagyhattam ott 6000ről 3500volt leakcizva és még bőven nőhetek bele,és később is jó lessz.és végre van sálam is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

cat:

szívesen.ha látok még ilyen árban vagy olcsóbban akkor szólok.mindig nézem hátha találok valami olyat hogy húúúúúú ez kell.

Kép
Kép
ettike

hordot=hordozót

Kép
Kép
ettike

Jó reggelt!

Volt mindenkinél a Mikulás? Én reggelre dupla csomagot találtam a csizmámban. A férjem Mikije úgy gondolta, hogy Luca miatt nekem kettő jár. Nagyon jó gondolat volt, mert Milkás csomagot kaptam, és imádom ami benne van. Egy szép Mikulásos bögrét is kaptam, a reggeli teámat már abból iszogatom.

Ráérősre veszem ezt a mai napot, párom dolgozik, így egyedül vagyok. Pihizek, tévézek, netezek, kicsit rendbe szedem magam, stb.

Tegnap délután anyuval feltetettük végre az új függönyt a hálóba, nagyon jól néz ki. Luca szobájába még nem függönyöztünk, még mindig a szellőztetős időszak van a festés után.

Este csináltam egy hülyeséget, de szerencsére nem lett rossz vége. Bevásárlás után maradt egy karton gyümölcslé az autómban. Nem akartam felcipelni a házba, ha nem gondoltam, hogy kiemelem a kocsiból, és majd papa felhozza, ha jön Ő is haza. Viszont olyan hülye fogása volt annak a doboznak, hogy elég erőlködve kellett kiemelnem illetve utána letennem. Egy kicsit benyilalt a hasam közben, majd lassan elmúlt. Természetesen, tegnap este nem volt hajlandó mozogni a kisasszony a pocakomban, nekem meg már rémképeim voltak, hogy úristen, mi történt. Végül lefekvéskor éreztem egy kis "buborékolás", és akkor megnyugodtam. Soha többet nem emelek semmit, míg kismama vagyok.

Cat, köszi a jó tanácsot, igyekszem kevesebbet dolgozni. A háziorvos sajnos 140-et mért, de én itthon a saját mérőnkön 120 körüli értéket szoktam kapni. A védőnőnél is csak 116 volt. Ma reggeli is mértem, csupán 107 volt. Tehát lehet valami ebben az orvosi "drukkban".

Sziszike, örülök, hogy már jobb híreid vannak. Remélem, hogy a vizsgálatok után még jobb lesz.

Tünemény, úgy látszik kezd felnőni a párod. Látod, ez a normális viselkedés egy kispapától. :) Az én Balim minden este beszélget Lucával, sőt újabban már morzéznak is. (Állítólag, ők így kommunikálnak egymással, és ezt én nem is érthetem. :roll: ) Olyan édesek így "együtt". Én alapjában véve nem vagyok egy érzékeny embertípus, de úgy látszik, hogy a hormonok nálam is dolgoznak e témában.

Anyós-após témához: tulajdonképpen nekem egy rossz szavam nem lehet anyósomra, hiszen soha nem bántott, sőt sokszor inkább nekem ad igazat, mint a saját fiának. Fehérváron lakik a párom családja, így nem túl gyakoriak a találkozások, ettől egészséges szerintem a dolog. Apósommal sajnos 4 évvel ezelőtt az esküvőnk idején megszakadt a kapcsolat, volt egy parázs vita köztünk (én voltam a hangadó). Végül sem ő, sem a mostani felesége nem jöttek el az esküvőre, ami véleményem szerint egy megbocsáthatatlan dolog a fia szemszögéből nézve. Ennek ellenére én nem mondom Balázsnak, hogy ne tartsa velük a kapcsolatot, Ő maga döntött úgy, hogy nem kíváncsi az apjára és az "új" familíájára.

Jézusom, már egy regényt írtam.

Még egy utolsó kérdés: ez a keményedés dolog tulajdonképpen hol érződik? A pocakotok lesz kemény?

Szép napot! :D

Kép
gesztenye74

Sziasztok!

Hú, lányok, én tegnap este ijedtem meg, de nagyon. (Együtt voltunk Apával és utána halvány rózsaszínes valami folyt belőlem :shock: :shock: :shock:) Azt olvastam valahol, hogy előfordulhat ilyen, de akkor is nagyon ijesztő volt. Még szerencse, hogy elmúlt és tényleg csak nagyon halvány volt.

Ettike: Ez a hordozó-elvitel nagyon aranyos, remélem hamar megnyugszik Patrik, nekem annak idején a cumimat vitte el, de vissza kellett hoznia, mert nem voltam hajlandó nélküle aludni :lol: :lol:

Kép

Kép
sildi83

Jó reggelt!

Látom megint felmerültek az anyós,meg most már az após gondok is :? Én is szerencsére Gesztenye sorsán vagyok (csak apóssal is jól vagyunk),fel is tettem gmailre Róluk is képet,de saját magamat ismerve egy világ dőlne össze bennem,ha ez nem így lenne. Sajnos jobban meg tud más véleménye rengetni,mint ahogy kéne,így nem biztos,h könnyen fel tudnék dolgozni egy ilyen negatív tapasztalatot. Úgyhogy lányok Nektek csak gratulálni tudok,h ilyen erősek tudtok lenni és ki tudjátok zárni a fölösleges negatívumokat!!!

Sziszike remélem most megnyugodtál és a karácsonyi készülődést nem árnyékolják be a rossz gondolatok. Örülök,h a többi leletet is még az ünnepek előtt megkapod!!!

Sildi én is úgy olvastam,h ilyenkor egy nő belül sokkkkal érzékenyebb,úgyhogy én sem hiszem,h ez valami bajnak lenne a jele :wink:

Tegnap nagyon rossz napom volt,amit most reggel sikerült kiadnom magamból (remélem) egy csitíthatatlan sírással...már megint a sírás. De jobb,mintha duzzogok és idegeskedek.
KisDelbó nem mutatta meg magát tegnap,mert végig összekulcsolt lábakkal csücsült,megmozdulni sem volt hajlandó. Előtte lévő nap a sima uh-n az volt a gond,h túl mozgékony,most meg a kacsóját mozgatta csak :cry: Ez nem is tragédia,benne van a pakliban és egy nagy-nagy megkönnyebbülés volt,h mindene megvan és minden szerve rendben van. Ennél több nem is kell.
Viszont itthon vettem észre a dvd-n,h a 40 perc,amire fizettünk az csak 30 perc volt. Elég bosszantó :evil:
Aztán a buszon kicsúszott a zsebemből a 2 hete vett telefonom. Kimentünk gyors a következő busszal a végállomásra, ahol láttam,h a busz már pont fordulna meg és indulna,gyors utána futottam,h álljon meg,de akkor már ki voltam kapcsolva :evil: Arról nem is beszélve,h ez elég későn volt és még a buszt is lekéstük,amivel nekünk kellett volna menni haza, még szerencse,h az nem az utolsó volt. Ekkor már azért éreztem,h tiltakozik bent a kisember,mert kicsit fájtam,meg mocorgott is. Hát igen...ez is hosszú lett...remélem a tegnap történtekből nem sok érzést vett át a lurkó. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dharma 2008.12.06 14:08-kor.

dharma

Ja és akkor javítottam a vonalzót,mert mint ahogy írtam kicsit hátrébb csúsztam,ezt most a 4D is igazolta. De mint ahogy Cat írta,ki tudja mi lesz belőle :)

dharma

gesztenye:

mi is olyan bögrés csomagot vettünk Patriknak :lol: :lol: :lol: már husvétra is kinéztem de akkor lecsusztam róla.most megvettem már múlt hónapban :lol: :lol: :lol: :lol:
ne is emelgess ha nem muszály.én is érzem néha hogy meghuzódik a hasim mikor Patrikot emelem.Luca is biztos az ellen szrájkolt azzal hogy nem mozgott utánna :wink: :wink: :wink:

ildi:

remélem nekünk nem kell visszahozatni.most ment mikuláshoz anyóssal mondtam is neki hogy ne lepődjön meg ha keresi a mikulásnál a hintát :lol: :lol: :lol: este be kellett zárnunk az ajtót meg eldugta a kedvenc játékait,motrait hogy el ne vigye azokat is.szegény ha tudná hogy a szekrényben van a hinta :wink: :wink:
a halvány rózsaszínes folyás miatt ne aggódj.ilyenkor érzékenyebb a méhszáj és lehet apa kicsit mélyre hatolt.szólj neki hogy fogja vissza magát :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: akkor van gond ha rendes vér és mellé görcsölsz is.

dharma:

a lényeg hogy meglett a teló.akkor ma duplánn pihizz.a 4D-n meg ne idegeskedj lehet volt az 40 perc csak az elejét nem vették fel.nem?

na kidiszítettem a konyha ablakot hóspray-vel.jó pofa lett.meg lesikáltam megint az egész konyhát.most állhatok neki vasalni.utálok vasalni.és ha belegondolok hogy lassan kezdhetem kimosni a kisruhákat és azokat ki is kell mind vasalni..............már most rosszul vagyok tőle.

mó:

hogy vagytok?dolgozol még?írj pár sort.tudjátok már a nemük?
remélem minden rendben.

Kép
Kép
ettike

Sziszike!

Örülök, hogy ez az Uh már megnyugtatott. Remélem a véreredmény is jó lesz.
A parvo b19 egy kiütésekkel járó vírusfertőzés, amely járvány formájában terjed.

Tünemény!

Jó fej a főnököd! Több ilyen is lehetne...

Kikocska!

Igazad van, enegem sem idegesített soha, hogy anyósom mit csinál otthon. Igaz, hogy néha elcsodálkoztam a hülyeségein, de őt megváltoztatni már nem lehet. És szerencsére nem kell együt élnem vele. Azt viszont soha nem szerettem, ha kritizálta hogyan neveljük Benit. Jöttek azzal, hogy ők is felneveltek két gyereket, csak tudják, hogy mi a jó. Én pedig köszönöm nekik amit több mint 30 éve tettek, de az én fiamat én szeretném nevelni az én elveim szerint. (Nem értették miért nem adtunk neki tejet majdnem két éves koráig, és miért nem tömjük csokival, hoszen azt úgy szeretik a gyerekek... :evil: )
De én nem utálom, csak sajnálom. És inkább kerülöm, ha lehet.

Ettike!

Remélem a hordozós trükk beválik nálatok. Jó ötlet volt.

Gesztenye!

A nőgyógyászom szerint (ha még nem írtam volna) 140/80-ig jó a vérnyomás, és ő a 80-ra helyezi a hangsúlyt, azt kell figyelni. A diabetológusom viszont 130/80 alatt tekinti jónak, és náluk a 130 számít. Én nem értem, de próbálom...

Sildi!

Fel van puhulva a méhszáj, és ettől lehetnek kisebb vérzések, mert érzékenyebb. Nem kell izgulni miatta.

Dharma!

Irígyellek az anyós-apósért! :oops:
Az UH általában csak 20 perc szokott lenni, hogy ne melegedjen fel nagyon a magzatvíz. 30 percnél többet pedig nem is javasolnak. Hidd el, elég annyi.
Sajnálom, hogy most sem tudtátok meg a nemét, de talán direkt ilyen titokzatos.
Telefont sajnálom, de ilyenkor arra gondolj, hogy csak egy tárgy. Amíg ti egészségesek vagytok, addig ez nem számít.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: