köhögésre én még a kakukkfű teát is tudom javasolni, de a homeós szerek tényleg nagyon jók! a stodal tünetileg is azonnal hat! egy-két órára teljesen elmúlik a köhögés, és nem olyan rossz jön vissza.
tényleg, akinek a kaki-gondja van, az opium segített?
tünemény, örülök, hogy meggyőztek a többiek... az egész vizesedésnek a rossz közérzeten túl igaziból nincs jelentősége, egy tünete lehet a terhességi toxémiának, de nem oka.
egyébként mielőtt én nándival terhes lettem volna, a 90 napost csináltam, és már vége volt, de akkor négynaponta gyüminap van, a 90 napig délelőtt csak gyüminél tartottam, és egyszer csak iszonyú rosszul lettem, ha éhgyomorra gyümölcsöt ettem, na akkor lettem terhes. Szóval tudja a szervezet, hogy mire van szüksége. Mindenesetre jobb segíteni a vesénket a sok vízzel... a bőgés meg... hát, én is vagyok így nem egyszer

most már pl. harmadik napja
gyerekeknek megy ma a mikulás az oviba, nándi is ott van, reggel vettek tőle vért, hát elég rossz volt. azért a madarászban kíméletesebb volt... mindegy, ez van. de ő egy kis hős, alig nyafizott, segített keresni a vénáját az asszisztensnek, meg mutatta neki az előző vérvétel helyét... cuki volt és teljesen megvigasztalódott a két túró ruditól. már mikor mondtam, hogy lesz a szuri, komolyan kijelentette, hogy "túró rudi".
sziszike, örülök, hogy jobban vagy! és meglátod, majd el sem tudod képzelni, hogy lányod legyen

és majd helyzetjelents.
úgy emlékszem, hogy tettetek fel kérdéseket nekem nándin kívül is. Róla írok majd megint, ha lesz valami, de légyszi tegyétek fel újra, ha volt, mert nem emlékszem
kocska, a piros szebb

és teljesen jó fiúnak a piros, nándi ma is piros pulcsiban ment, nagyon jól áll neki szerintem, főleg a melírszőke hajához

viszont nem hiszem, hogy okosabb, ügyesebb lenne a kéknél, talán annyiban, hogy a bevásárló háló a pirosnál nagyobb.
nem látom az alsó kocsi felfüggesztését, hogy mennyire merev, de a mostani babakocsik rugózása nyomába sem ér pl az én ódivatú 15 éves pegperego altatós babakocsimnak, ami egy ormótlan nehéz állat, de nem adnám oda semmiképpen, tök jól elalszik benne a legnyűgibb gyerek is, meg nagyon szeretem itt a "faluban" használni

kell is rá új huzatot varrnom...
a chicco ponee a nyerő sportkocsi? mert azért én még az Ariát nagyon ajánlom majd sportkocsinak!!! nekem az első az 4.7 kg volt, ez a mostani kicsit nehezebb,de iszonyú jó! szeirntem tágasabb is a ponee-nál. ezt még majd sokszor el fogom mondani
gesztenye, pihizz sokat! és a dokinál mindig magasabb a vérnyomás valami miatt, szinte mindenkinek
zsu, jó babakocsival megy ám a tologatás! az én altatós kocsim is kb 15 kiló, télen használtuk, réka ugye felült nándi lábához, és simán ment, pedig nem is bolygós kerekű, mindig emelgetni kell az elejét. Jó kocsit könnyű tolni. MÉg mindig ráérsz venni egyet, ha nem megy a bergon, előbb próbáld ki! nézz ki egyet, aztán csak meg kell venni

az aria csak 6 kiló, de nándival meg rékával, cuccokkal megspékelve már 36-38, és simán tolom egykézzel is... (mondjuk van súlyom hozzá...) Najó, kavicson már féltem

de ha mindenáron venni akarsz egyet, abban is támogatlak
dharma, a gyerek dönt, mikor akarja meglátni az anyukáját, ne aggódj

és majd megmutatja magát! addig meg találgassatok

egyébként azt hiszem, a 12. heti uh-ig számít az, hogy mikor fogant, addig nagyjából együtt fejlődnek a magzatok, utána már az egyedi fejlődési hatások jobban befolyásolják az eredményeket. Ezek a mérések azért kellenek inkább, hogy figyelemmel tudják kísérni, hgoy megfelelően fejlődik-e, mindig hasonlítják az előzőkhöz.
cat, cukik a képek!!!

és anyósügyben meg gyere csak panaszkodni, szívesen meghallgatlak
na, megyek, csinálok valami hasznosat, már napok óta nem sikerül összeszedni magam, fáj mindenem

ez így nem jó sehogy sem

ráadásul a védőnő beleültette a bogarat a fülembe, hogy túlságosan lent találta meg a szívhangot... mert én elég nyugodt vagyok, hogy oké keményedések meg görcsök,én akkor sem nyílok, ha szülök, meg úgy emlékszem a "nagyok" is mindketten arrafelé voltak, mondtam is előre neki, hogy ott keresse, de azt mondta, hogy olyan köldök magasságban szokta megtalálni ilyen idősen, nekem meg olyan 8-10 cm-el lejjebb, holott elvileg tök magasan volt a méhem az utolsó vizsgálatkor... szóval kicsit többet pihenek most. de asszem minden rendben van odabent. csüt doki, úgyis írja majd, hogy c3000

lehet, hgoy még örülnék is neki, ha történne valami, hgoy most máshogy lesz. Mondjuk nem szülnék korábban... hiszen még nevünk sincs... a szabolcs csak egy végszükség esetén név, ötleteink sincsenek most nagyon, csak persze az adolf