A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Lányok, segítsetek! Most hogyan állunk?! Volt Anna dokinál?! Én igencsak lemaradtam és kimaradtam most sokmindenből. :(

Meri, onnan gondolom, hogy meg fog jönni, hogy már vérezgetek is, csak nem az igazi sajnos.

Verzsike, tyűha, nem semmi, 160.000???!!! Na, annyit azért nem adnék érte. Max 100-ban gondolkodtam!!! De azt is csak kicsit később. Addig meg hátha jön a baba, és nem is lesz rá szükség. Bár amiket ma néztem, azokra az volt írva, hogy sterilizálók is, párásítók meg aromaterápiát is tudnak, szóval több szempontból is megérik.
Nagyon durva akkor a Te rokonságod is! Hát ez van! Ne menjél! Csak nehogy utána jöjjön majd az, hogy akkor ők elmennek meglátogatni, és majd nálad is befüstölnek! Csak tarts ki!!!

Éva, próbáltalak hívni, csak ki voltál kapcsolva... drága vagy nagyon!!! Eszterrel tegnap beszéltem, szerintem nagyon le van odabent terhelve, sok a munkája, meg izgul amiatt, mert lent olyan feszülésfélét érez, de szerintem jól van. Igazi izgulós kismama! :) Na, akkor várom, mit mond neked is a doki.

Verzsike, nem BB-hez megyek, hanem a Sotéba! Ma kaptam rögtön időpontot szerdára. Szerintem BB-nál várhaték kicsivel többet. :(

Na, megyek, jön a Jóban, rosszban...

KépKép
titi_27

Anna!!! De ha pöttyöd van, akkor a baba!!! Nem hiszem, hogy meg fog jönni! Szegényke, totálisan sz@r lehet ez a várakozás és ez a bizonytalanság! De nemsokára kiderül, és addig is nagyon nagy az esély a boldog várandósségra, úgyhogy én máris irigykedem!!!

KépKép
titi_27

Sziasztok:)
Először is elnézést Mindenkitől!

Igaza van Áginak :)

Kicsit félreérthető voltam. Én akkor tényleg terhes voltam, és itt is van a baba a pocakomba! Egyszerűen félrenézték. Igazából bent volt a méhben, jó helyen beágyazódva. Tehát a megműtött méhenkívüli terhességem 35 hetes a pocakban és Bencének hívják:)
és akit érdekel a folytatás......:
Utána annyi volt még, hogy azt mondták szerintük nincs terhesség, ha van is rossz helyen.....A 12. hétig nem fogadtak az orvosk, nem mehettem tanácsadásra, azt mondták várjak türelemmel, majd az idő eldönti a dolgokat. Annyit még hozzátettek, ha beindulna a vetélés, akkor menjek be.
Mentem fűhöz-fához.......Uh-ra is csak saját pénzemen mentem magán úton, mert szerettem volna tudni, hogy mégis fejlődik -e a baba. A 12. héten elöntött a vér....Rohanás ide miskolcra. hazaküldtek, hohy nem vetélés, igazából nem látnak semmi bajt, a baba szépen fejlődik. Menjek haza és szedjek Mg B6-ot...... :?
Na ekkor átmentem Barcikára, ott találtam egy jó orvost. A 14. héten megint véreztem, úgyhogy kórházban feküdtem. Aztán úgy látszott, kicsi a baba. Aztán szerencsére behozta lemaradást.........aztán bevérzett a méhszájam....aztán a lepény olyan rossz helyen feküdt, hogy azt mondták, elég egy tüsszentés és leválhat, ami maitt elvérezhetünk.Karácsonykor szabadultam megint a kórházból, szerencsére a lepény felkerült jó helyre, a baba is szépen fejlődik. Voltam vagy 30 uh-on a 35 hét alatt. Most tanácsadáson a szívhang mindig gyors, mert ez a doki itt Miskolcon felidegesít folyton. Amikor az én barcikai dokim nézi a babát, minden oké. Szóval az idegállapotom nem tökéletes. 20 hetesen 45 kg voltam! Most már összeszedtem magam, 52 kg vagyok. (44 kg voltam, mikor terhes lettem).

Gigi:)
A ma este szerintem is jó lenne a closty bevételére, de a holnap dél sem rossz. Ha ragaszkodsz a 3. naphoz, akkor inkább legyen a holnap. Akkor is tuti időben vagy!!!
És igen, jó magnéziumot vettetek!:) Csak már így szoktam meg, hogy magnéziumcitrát, így mondták a kórházban is:)

Erzsike:)
Jó ez a pizza evés-nem evés :) Nem vársz te babát véletlenül??? :lol: :wink:

Anna!
Nagyon izgulok értetek!!!!

Koda

Kép

Kép
koda

Titi!
Én totál azt hittem mára van időpontod.....jól félreolvastalak! De a szerda sincs messze (annyira :? ) Nagyon remélem mond valami okosat az orvos!!!!!!!!!

Koda

Kép

Kép
koda

Drága Anna!
Persze, nagyon is értelek!!! Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon drukkolok neked!!!! A görcsölgetésre tessék inni pici vörösbort!!! :)

meri

ági,
magnéziumos felvilágosítást köszi :D meg a kodával kapcsolatosat is :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: nagyon félreértettem :( :oops: :oops: :oops: :oops:

anna,
tökre tiszetelben tartom a kívánságodat csak nem nagyon értem :oops: de mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

meri,
na most aztán nagyon szőke vagyok.de ha megjött mondjuk hétfő este(csak hogy a példánál maradjunk)akkor ha szerdán este kezdted el akkor hogy jön a képbe az hogy inkább legyen később mint korábban?????????????????????????mert nekem ebben az esetben a csüt.reggel jelnetné a későbbet :roll: :oops:
magamra vetítve a korábban a ma estét jelenti a később meg a holnap reggelt.most jól összezavarodtam :cry: :oops:
Vendég

Koda!
Hideg ráz a történetedtől!!! Jól értettem, hogy megműtöttek, és közben Bencéd már odabent volt???? Arra rájöttek, hogy mégsem méhenkívüli, de nem vették észre, hogy méhen belüli??? És mi az, hogy a 12. hétig nem fogadtak??? Ne haragudj az ostoba kérdéseimért, de nagyn felzaklatott a történeted.

meri

Gigi!
Az válasz volt, arra, amit te írtál... Kezdem előről. Én a 3. napon kezdtem el, este jött meg, tehát a 3. este.
A te esetedre írtam azt, hogy inkább később kezdd szedni, mint korábban, mert ugye a korait szereznéd elkerülni. Tehát: ha bizonytalan vagy, inkább csúsztass! :) Szerintem nincs jelentősége, hogy 3. vagy 4. nap... Így most oké?

meri

koda,
köszi mindent,értek is mindent most már :)
de most akkor megint nem tom mikor is vegyem be ma este vagy holnap reggel :cry: :oops: :oops: :oops: áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááámegőrülök :evil: :evil: :evil:
Vendég

Meri, erre mondom én azt, hogy sokat számít az, hogy mi itt Pesten válogathatunk a kórházak, dokik között. Miskolcon már nem lesz választási lehetőség, mint ahogy most sincs nagyon. Nézd meg, mi történt. Ha Koda mehetett volna máshová, talán másképp alakult volna a várandóssága eleje. Szerintem ő tipikusan a katasztrófális egészségügy áldozata! Minden a pénz, nagyon ritka már az a doki, aki pénz nélkül is igazán tiszta szívből segít. Tisztelet a kivételnek!!! Én sima SZTK-ba már nem is merek menni!

KépKép
titi_27

Gigi, szerintem menj fel most a www.scheringclub.hu-ra, ott lehet most online dokitól kérdezni!!! Semmibe nem kerül, csak egy kérdés, és dokitól kapsz választ!!!

KépKép
titi_27

meri,
és te első napnak az estét vetted akkor,jól értem?és attól az estétől számolva a 3nap este,ugye?ami nekem akkor ma estét jelenti...............a későbbön meg az Uh miatt dilemmázok :x mert ugye most is a12.napon nem volt egyértelmű hogy hány tüsző is van......és attól félek hogy akkor ha később kezdem később kezd elhúzni a domináns tüszőm az Uh-n megint nem lesz egyértelmű :cry:
Vendég

titim
nem tudok,nem engedi a számítógépem :cry: :cry: :cry: már próbáltam :(
Vendég

Gigi!
Vedd be holnap reggel! :)

Titi!
Igen, ezzel én is így vagyok... Nem mernék ismeretlen orvosnál szülni. Én nagyon sokáig azért is nem jártam túl gyakran nőgyógyihoz, mert nem találtam olyat, akiben emberi érzések is lettek volna. Mert ilyenkor nagyon sokat segítene az is, ha csak egy kicsit bebeélnék magukat a páciens helyzetébe... Eü. suliba jártam, a gyakorlatokon sokszor kiakadtam. Pl. egy-egy uh után, miután a csajt megnyugtatta a doki, hogy á semmiség, majd miután kiment, megbeszélték, hogy de ha az ő lányáról/feleségéről/anyjáról lenne szó, már hívná is a kollégákat, mert azért biztos ami biztos... De hát erre persze nincsen pénz... Annyiszor eszembe jut!

Kedves Topiklakók!
Azt vettem észre, hogy ez egy elég különleges topik. Ide bárki bekukkant, legalább 10-en üdvözlik. Tudjátok, hány olyan hely van, ahol alig reagálnak egymásra (páran csak egymással beszélgetnek), idegenekre meg különösen nem... Nekem ez olyam furcsa! Örülök, hogy ide vezetett a sorsom! :wink:

meri

Gigi! Azért nem megy , mert a g helyett q-t írt Titi!
zora7

Gigi, én is most kérdezem a dokit... gyere!!! Vagy megkérdezzem neked???

KépKép
titi_27

Gigi!
Aki nem agyal, az egyszerűen 1. napnak veszi az 1. cn.-ot, és az ma reggel beszedte volna az elsőt. Úgyhogy már akkor is csúszásban vagy, ha ma este veszed be... :) De még egyszer: szerintem nincs nagy jelentősége, hogy most vagy 10 óra múlva. :)
Utsó kérdés: este rendesen megjött?

meri

titim
megkérdeznéd nekem???????????????????????????????
Vendég

Gigi, szívesen megkérdezem, csak írd le pontosan a kérdést!!! Amire a pontost választ szeretnéd!!!

KépKép
titi_27

Azért nem jó a link, mert a ragot is belinkelte... :shock:

meri

Tudom, hogy már leírtad, de kérlek, tedd meg még egyszer, és pontosan a kérdést, ahogy szeretnéd, hogy megkérdezzem!!!

KépKép
titi_27

meri,
úgy jött meg hogy már vér jött.nem sok de rendes piros vér volt

titi,
azt írja ki hogy nem támogja a programot a számítógép :evil: :evil: :evil: ezért nem tudok felmenni :cry:
Vendég

Igen, Meri, igazad van!

Gigi, www.scheringclub.hu

KépKép
titi_27

tiiti
ha szombat este 8kor jött először rendes vér és a 3.napon kell elkezdenem a clostyt honnan számoljam a napokat. a szombat az első cn akkor?tehát hátfő este vagyem be?
Vendég

sehogy sem megy :cry: :cry: nem azért mert rosszul linkelted be hanem mert nem támogat vmi programot a gépem ami kell hozzá :cry:
Vendég

Én kimondom a végső véleményemet: ma este vedd be! 8)

meri

Gigi, azt írja, hogy az az első ciklusnap, amikor megjön, vagyis szombat az első nap, ma este vedd be!!!

KépKép
titi_27

meri,
fokozom :lol: :lol: :lol: ami a ma este malmára hajta a vizet.mikor megjött múlt hónapban,hétfőn reggel jött meg.szerdán reggel kezdtem el szedni.hétfő reggel és szerda reggel között 48 óra telt el.most megjött szombat este.akkor a szombat estétől számolva a 48 óra hétfő este.és az ma van 8) ez így helytálló szted????????????????????????????????mert akkor beveszem most :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lányok, ez azt jelenti, hogyha nekem most megjön, és összejön a bébi a következő ciklusban, akkor leszek pont ugyanúgy kiírva, mint 2006-ban! Szóval, kíváncsian várom odafentről a jeleket!!!

KépKép
titi_27

titi,
köszönöm szépen,leköteleztél,adósod vagyok,kellett ez a kis orvosi megerősítés is :oops:

végkifejlet :mrgreen: :megyek és beveszem a clostyt 8) MOST :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gigi, örülök, hogy segíthettem!!! Bevetted? :)

KépKép
titi_27

titi,
jaj de jó lenne,úúúúúúúúúúúúúúúúúúgy drukkolok magunknak,mindenkinek :D jeleket kérjük megosztani :wink:
Vendég

Jaj, lányok, még mindig semmi. Se vér, se barna izé... most mérem a hőm. A doki amúgy azt írta, hogy valószínűleg valamilyen hormonális probléma lehet nálam... de még nem kell dokihoz mennem...
Azért én úgy gondolom, igenis utána kell járnom!!! Örülök, hogy bejelentkeztem!!! :)

KépKép
titi_27

2 perc után 37,3... még mérem. A jelek szerint még mindig fent van....

KépKép
titi_27

37,4...

KépKép
titi_27

Na, lányok, megyek Barátok közt-öt nézni, aztán hajmosás. Még benézek.

KépKép
titi_27

Gigi!
Remélem, akkor végre bevetted! :lol:

Titi!
Miért mondja a doki, hogy még nem kell dokihoz menned?

meri

Meri, én sem értettem. Az a lényeg, hogy a dokim fogad!!! EÜ-s suliba jártál?! Nem is tudtam! :) És igen, erről van szó! Mármint amiről írtál... ha az ő lányáról volna szó... na, annak örülök, hogy a dokim azt mondta, menjek, megnéz. Pedig nem is ismert meg névről, eddig nem voltam túl sokszor nála, de igyekszem már végre megállapodni egynél.

KépKép
titi_27

Csak a szakközép volt eü. Alapnak jó volt. :)
Én azért kedvelem a dokinénimet, mert pont úgy beszél a szakmáról, mint én az enyémről. Egyszerűen, érthetően, emberien. Nagyon kedvelem őt, nagyon sokszor hoz példákat a saját életéből is, és ez megnyugtató. A fórumon találtam, a válaszai tetszettek meg.

Olyan jó, hogy tudsz este is netezni! :)

meri

Hello!

A clostys dolgokhoz én nem tudok hozzászólni, azért jól elvoltatok vele egy darabig...

Titi! Nehogy túlaggódd magad!

Jó éjt!
verzsike

Verzsike, bizony, "jól elvoltunk" Gigi problémájával.

Meri, feltűnt?! :) Azt hittem, nem is fog! A párom a másik asztalnál... szerdáig van külön gépem külön nettel, addig él a másik előfizetés a Datanetnél, utána majd jön az exem (hihi) megosztani a másik gépen a netet! Legalábbis ezek a tervek, és utána is remélem, hogy lesz netem este. Így olyan jó!

KépKép
titi_27

Verzsike!
Beszélhetünk másról is, ha gondolod!!! :lol: :lol: :lol:

Újabban én sem bírom ám a döntési helyzeteket. Pénteken fél órát gondolkoztam, hogy a kisebb vagy a nagyobb cipőt vegyem-e meg. Ha nem nyilvános helyen vagyunk, szerintem, el is sírom magam. :lol:

meri

Jaj, Verzsike, olyan kár, hogy nem tudunk találkozni BB-nál! :(

KépKép
titi_27

Ugye, Titi, egész más így? Nálunk a férjem javasolta, hogy két gép legyen... De igaza volt! A megosztást én csináltam. :)

meri

Most nézem, Titi: egyforma a vonalzóalapunk. :) Nekem is jó a jövő hónap. :lol:

meri

:) Okés, akkor úgy legyen! Következő hónap! De Neked akkor már ebben! Tényleg, Moval nem beszéltél ma? Nem láttam, nem volt, ugye? Mi van vele? Nem megy dokihoz?

KépKép
titi_27

Nem, nekem is a övetkező. :) Neked az eleje, nekem a vége. :)

Az az igazság, hogy nagyon keveset aludtam a hétvégén :oops: , úgyhogy ma alig éltem. Megtartottam a délelőtti óráimat, aztán szaladtam haza kicsit pihizni. Úgyhogy Mo-t nem is láttam ma.

meri

titi,meri,
köszönöm hogy "jól elvoltatok" velem :shock:

jó éjt
Vendég

Gigi, nagyon szívesen! :) Legközelebb ha cipőt veszek, majd felhívlak, és megdumáljuk azt is csoportosan, jó? :lol: :lol: :lol:

meri

Na, lányok, megyek fürödni, utána még benézek és helyzetjelentést adok.

Verzsike, fent vagy még? Tényleg jól bírod most az estét. Jaj, de irigyellek BB miatt!

KépKép
titi_27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: