Koda!
Koszi,en is nezgelodok,de majdnem tuti,hogy nem veszem be az aspirint.AMugy is utalok minden gyogyszert.De van amikor muszaj,te is hamar rendbe jossz,es piff,paff,ott a baba
Tudom mar irtam,de tenyleg igaz szerintem hogy mindennek meg van az oka,valamiert meg kell tortennie,es egy baba is csak akkor jon amikor kell,amikor fent van egy lelkecske akninek eppen mirank van szuksege.
Nem okoskodok tovabb.
Bufo!
Azert te mar joval elobbre jarsz a terhessegben mit en,kell is hogy pocid legyen.
Estenkent ferjem mindig argus szemmel figyeli ahogy eszem.Elotte nem voltam valami nagyevo.
One!
Ok,talizhatunk,csak arra kernelek,hogy kuldjel mar egy telefonszamot,mert ha hazamegyek akkor nem leszek internet kozelben,vagyis a forumon nem tudnank lebeszelni.
Ezt mindenkinek szanom,van emai cimem a profilomban azt hiszem es oda kuldhetnetek es akkor lehetne randizgatni.
Szoval One,en se vagyok nagyon ismeros a kornyeken,meg csak osszel vettuk at a lakast...erdekes lesz felfedezni a kornyeket.De ott van mellette az Istvan korhaz,megnyugtato.Valahogy mindig korhaz mellett lakunk,itt is szemben van egy korhaz pont.
Virag!
Olyan szupi recepteket irsz mindig.De most kivetelesen ez sikerult,a mindmegette.hu-rol irtam ki.ALig varom,hogy huljon es megkostolhassam.
Titi!
Pihenes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ablakot meg ne is moss,nem azt mondtad,hogy majsban fognak vakolni,akkor meg ugyis olyan koszos lesz,majd meglatod.Tudom hogy nehez megalln,hogy ne csinalj dolgokat,de azert probald meg.ELvegre elotte mar rendesen vegig dolgozgtal egy napot a munkahelyeden.Nem vagy te su[per woman!

Jolehet,hogy az vagy,csak most ne akard bizonygatni.
Tudod mit szoktak mondani,hogy ugy allj a munkahoz,hogy mas is hozzaferjen!
Jo hir!!!Bocs,marmint nekem.
Az a doki elvallalt,aprilis 27en kell mennem eloszor hozza,es o ket helyen is szul(marmint en szulok ,o ott van

) es majd eldontjuk.
Kicsijuci!!!
Meselj!
ANyukam elintezte,aprilis 25en megyek eloszor uh-ra majd kesobb a vervetelre.Nektek is ket kulon helyre kellett mennetek?
Mar dokim is van,most mar csak legyen minden rendben.
Megettem egy gombocot,isteni!