A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Domi,a kis barátjával-Tigerrel :D
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

sziasztok!

Tappancs,Kike nagyon édik a képek!

Magdolnam ezen az oldalon ahhol ruhák vannak, itt rendelni is lehet?

Kép
linda24

Sziasztok lányok!

Csak gyorsan beugrom, mert a mi Tamikánk ma is nyűgös, mondjuk most Apájával nézik a Forma1-et.

Ez az ilyen volt, ilyen lett nagyon jó 5let, majd teszek fel én is. Majd az lesz durva, mikor mindjárt az egy éves képeket rakjuk fel!

Tami tegnapelőtt aludt kb egy órát, másnap meg egész nap durmolt. Ma eddig félórát aludt, úgyh holnap a nyugis nap jön! Remélem!!!
De ahogy már figyel, ha beszélünk hozzá, meg ahogy mosolyog, az fantasztikus!

Nálunk Apa nagyon rendi, mindenben segít, amiben tud, amiben nem 1ezünk, az az,h én tök fázós vagyok, ő meg pont ellentettje, de azt gondolom, legalább kiegyenlítjük egymást, és a gyereknek nem kell megfagynia és megsülnie sem.

Tegnap csak vacsihoz kapott tápot a manó, ma meg minden kjaához. Ki érti ezt? Mondjuk közben én beteg is voltam, hányás, láz stb, lehet az kicsit betett tejcsinek, de remélem javul.

Gyerkőcök változatlanul édesek!

Magdolnam , Lizusról már rég láttunk képeket!

Kép
teó

Igen Linda, rendelni is lehet! Szerintem marha jó cuccok vannak!
magdolnam

Viki: köszi a hiányolást! Sajna Levente nem eszik, mióta a sűrítőt kapja még kevesebbszer fogadja el a kaját. Már 5 óra elteltével merem csak megpróbálni megetetni és akkor sem mindig fogadja el. Ma például 4-kor evett és csak 12-kor 3x-i alvás után fogadta el a kaját.-kor evett 110-et "most" meg 130-140-et. Az elmúlt napok sem voltak jobbak. Ma megpróbáltam sűrítő nélkül adni a kaját, azzal a céllal, hátha sűrűbben eszik, de már nem tudja hígan megenni, mert megint félrenyel és nyeli a levegőt is közben. Már teljesen kész vagyok. Holnap viszem vissza a dokihoz, mi a véleménye. Teát azt itatom vele kaja után amig el nem alszik, hogy a folyadékot pótoljam. Ha kajávalpróbálkozom mikor nem éhes, fintorog és úgy elkezd üvölteni, hogy csak lesek. Akkor megint tea amit persze iszik csak abból sem tud sokat, mert a hígsága miatt időnként félrenyeli és köhög tőle. Ja meg nyeli mellette a levegőt. :roll:
Egyszerűen nem tudom mi lehet a gond miért nem akar enni.
Ma kell mérnem, kíváncsi leszek mennyit hízott a héten. Tegnap elővettem a 68-as ruhákat :shock: :lol: 4-es liberót vettem tegnap, és jó rá (7-14 kg)
Még nincs 7 kg.
Az elsőt amit ráadtam felavatta kakával. Mi 2-3 naponta kakilunk.

Cumi: egy van nekünk és én amikor megvettem kifőztem és azóta csak forró vizzel leöblítem és kész. :oops:
Kell edzés az immunrendszerének. Olivérnél is így csináltam. Bár nálunk olyan forró víz folyik a csappól, hogy szinte rotyog.
A cumisüvegével is így csinálom. minden mosogatásnál folyatom rá egy ideig ezt a forró vizet.

Magdi: Olivér 2,5 éves és még van neki 98-as ruhája. Most kezdjük a 104-et.

Kike: nagyon édi Domi baba és ügyesen nézedeti a játékát!!!
Hogy van Kristi? Vercsi jól tud fotózni!!!

Levente is mosolyog kaja közben ha ránézek ezért inkább mig be nem fejezte az evést rá sem nézek csak a szemem sarkából figyelem, nehogy abbahagyja. Olyan édes minden ébredésnél mosolyogva fogad. Annyira imádom!!! Olyan édes amikor dumál. Van, hogy valami baja van és akkor panaszos hangon mondja a magáét és szomorú arcot vág hozzá. Majd egyszer megpróbálom lefotózni. Ja és képzeljétek meg van veszve a felevelekért. A játszótéren amikor etetem és büfiztetem tátott szájja nézi a leveleket a fán. Teljesen meg van babonázva tőlük. :lol: :lol: :lol: annyira édes.

Dodó: sajnálom, hogy ilyen rossza az idő nálatok.

Nagyon édes a többi baba is!!!

Lia: küldtem privit.
V.Kata neked is!!!

Most más nem jut eszembe.

Ami: Milyen volt az ebéd? Áron hagyott enni? :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Tita, nem akarod Levit elvinni gasztroenterológiára? Hátha mondanak valami okosat.
Képek, készülőfélben vannak. Apa most tölti őket
magdolnam

Titi: válaszoltam!
Vendég

magdi: holnap rákérdezek a dokinák. Köszi!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

:wink:
magdolnam

Kép

3100g-mal és 52 cm-rel született

Kép

még a kórházban

Kép

1 hónaposan

Kép
és most
magdolnam

2hónaposan 5100g-mal és 60cm-rel
magdolnam

szerencsétlen gyerek totál ki van készülve ettől a melegtől. Mondjuk nem csodálom. Szegénykém sír hogy vegyük fel, de akkor meg összeizzadunk és még rosszabb... Gondolom ti sem vagytok másképp...

Itt van két kép a volt-lett tábliba. Majd keresek még jobbakat.

Kép ilyen volt, 3000 gramm és 52 cm

Kép ilyen lett 2 hónapos korára 5100 gramm és 62 cm

Kép gyerek uralja a fagyasztót... Alul csak tej, fölül meg félig csak neki barack... Ma tettem el. :) 5 kg-t. Remélem elég lesz neki egy darabig. :)

KépKép
muffin

:shock: mennyi tej
magdolnam

Kép
Kép Kép
magdolnam

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:58-kor.
20150601134430

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:58-kor.
20150601134430

Sziasztok!

Gyönyörű babákat láttam! :D :D :D

Valaki kérdezte a hason altatást. Ha olyanja van, akkor hason is elalszik.

Ebben a gatyarohasztó melegben szegénykém is nagyon szenvedett, hát letusoltuk simán csak vízzel, utánna megnyugodott kicsit.

Hoztam két képet. Kipróbáltuk a fotelt, hát ez lett belőle: :D
Kép
Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

A fagyasztott tej dologra én is kivi vagyok. Gondolkoztam már rajta, de még nem vágtam bele, mert mi van ha nem ízlik neki?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Dori: kosz a hianyolast, nincs semmi, csak nem voltam a gepnel igazan ma sutottem, foztem, meg vendegek voltak,tegnap eskuvo megbeszeles volt, penteken a varosban voltam, csut az anyos volt itt....
de jol vagyunk, szerdan mar megyek haza, szoval nem igen leszek ismet.

voltam 6 hetes kontrollon, doki szerint minden ok, mondta meg sokaig fog fajni. anna jol van, ugyesedik, ejjel pl 6 orat aludt egybe:) a meleg ot is kikesziti.

muffin irigykedve latom a fagyasztodat- iletve Eliot fagyasztojat:)- en egy zacskonak is ugy orulnek mint majom a farkanak. nekem egy csepp tej sincs meg lefagyasztva, orulok, ha osszejon egykajara valo a nap soran :cry: viszont barackot mar en is fagyasztottam le :lol:

nekunk meg az ilyen volt s lett nem aktualis, meg nem 2 honapos, es nem tudom a sulyat, majd 3an oltaskor merik.

na visszaolvasok meg, mert csak az utolso oldalt olvastam
Vendég

Szerintem valamivel másabb lehet az íze,hiszen ha megfagy,majd kiolvasszuk,akkor vizesebb lesz-szerintem.

Levi nagyon édes abban a nagy fotelban :D

Lizus is nagyon édes :D

Teó:jobbulást!

Titi:kösz a kérdést,Kristike gyógyulgat,bár naponta többször kell cserélnem a ragtapaszt,mert nagyon nedvezik-remélem lassan már meggyógyul végre-csütörtökön lesz varratszedés-egyenlőre szerintem még rondább-majd meglátjuk mi lesz.
Hamigondok remélem hamar rendeződnek.
Domit ma egyáltalán nem zavarja a meleg-nyugodt-eszik,nézelőik,alszik.
Nálunk minden nap van kaki,és sose csak egyszer-kétszer,háromszo,vagy négyszer is.

Bocsi a hibákért-most egykezezek.

Kép
Kép
Kép
kike

Muffin:nem semmi a fagyasztó :D

Kép
Kép
Kép
kike

Wera, Kata: jajj de orulok hogy elojott ez a fejforditos dolog, 3 napja ezen ragom magam hogy eszrevettem Anna csak balra forditja a fejet, elkezdtem kiserletezgetni, amiket ti is irtatok, es mindig balra forditotta azonnal vissza, ha jobbra tettem, sirt. Ma volt itt egy ismeros par, a lany gyermek gyogytornasz kertem nezze meg mi a baj, tornaztattakicsit, masztatta hasratette, forgatta, stb, es mondta nem koros a dolog, csak a bal oldala gyengebb, nem tudja azt a karjat is kinyomni....igy tornaztassam es hatha a fejtartas is javul ezaltal. Mondta nem en csesztem el, ez a miatt van, mert igy fekudt odabenn es neki igy kenyelmes, de probalgassam a ajobb oldalon is megtartani a fejet.
Na megyek mert uvolt. Leviszem kicsit a szomszedok ne akadjanak ki!
Vendég

Kriszti!
Levi olyan, mint egy kis kéjenc a fotelben!

Rotyi nálunk is van min 3. Ált kajálás közben v utána.

A fiam teljesen elkészült. A meleg, a vendégek, a napközben alig alvás. Korábban megfürdettük, azt még elég jól bírta. Szopizott kicsit, majd előjött a sírunk a cicin. A vállamra csaptam és beájult a Kincsem. Kiváncsi vagyok meddig húzza a lóbőrt.
20150601134430

Domika is már alszik,nem mintha hű de keveset aludt volna napközben. :roll: :D

Kép
Kép
Kép
kike

csuda jó pofa az a fotelos kép :D habár szerintem kicsit szorítja a fotel :D :D :D

nah és a hűtő... kész vagyok tőle :D

nem tudom mennyier van más ize a fagyasztott tejnek. nekünk megette azt is. eddig 3-szor kellett fagyasztottat ennie és nem volt vele gondja :D
habár nekünk összesen 1 teli aventos doboz és egy fél aventos doboz van a fagyóban. 3-volt, de már kicserélődött :D :D
most ennyire futotta. de hirtelenjében ha kell van mihez nyulni és az a lényeg :D

voltunk ma sétálni egy ismerős párral. az ő kislányuknak 2 hete kellett volna hivatalosan születnie, de még előttem szült. ma töltötték a 6 hetet és most olyan sulyu a kiscsaj mint Bencém volt mikor született. olyan picike :) persze szép husoska de mégis olyan pici...

jah mérlegeltünk ma. a centit nem tudom, de a sulyunk 4550 :D :D :D
pont 1 kg-ot hiztunk a születési sulyunkhoz képest, 1100-at meg a hazajöveteles sulyunkhoz képest :D

Kép

Kép
timi1982

Nem fogjátok elhinni, Levente ma 3x evett 110,140,100. Meg kb.: 300 teát. Teljesen kivagyok. Holnap viszem tanácsadásra kiváncsi vagyok mit mond a doki.
Amúgy mosolygós, dumálós és alvós volt ma is. Csak enni nem akart. :cry:

Na megyek, mert hulla vagyok.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Hát megint jó sokáig nem voltam... :oops: De az elmúlt időszak elég sűrű volt. Voltunk egy hetet a Balatonon, 2 napot kórházban /szerencsére semmi gáz csak egyik este nagyon elkezdett sírni, aztán elkékült, kakilt egy óriásit és utána még sokáig nagyon sápadt volt, de valszín csak hasgörcs volt és a sírás közben nem vett egy darabig levegőt/, meg most csinálták meg a konyhabútorunkat és eszméletlen a káosz. :shock:
A tábla nagyon jó ötlet! Hihetetlen hogy milyen gyönyörűek a bébik!!! :lol: Holnap rakok fel én is képeket.
Luca egyébként rengeteget dumál, sőt már legtöbbször kiabál! :lol: Nagyon jó arc!
Nem nagyon volt erőm visszaolvasni, de remélem mindenkinek rendeződnek a hasfájós és egyéb gondok!
Asszem elteszem magam holnapra.

Jó éjszakát!

Kép
sziszka82

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 10:27-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 10:28-kor.
Vendég

Sziasztok!
Este megint Fél 10-től 5-ig aludt Laura! Aztán evett, de 7-kor kelt ujra. Akkor evett, azóta beszélgettünk, nézelődik, játszik!

sziszka!
Jó hogy jöttél újra!

H.Szilvivel mi lehet??

d.dodó

Gondoltam hátha valakit érdekel!

Az Európai Mobilitási Hét keretében idén is szeretettel várnak mindenkit

- aki hordoz,

- aki szeretne hordozni,

- aki beszélgetne vagy kérdezne a témáról,

- aki szívesen kipróbálná a testközelben hordozást.

2008. szeptember 21-én (vasárnap) 10 órakor a Mobilitás Hét „Civil Utcáján”, ami idén a tervek szerint az Andrássy út Dózsa György út felöli végénél lesz (az Andrássy út ezen a napon le lesz zárva az autók elől).

Bővebb info, http://www.hordozas.hu/

d.dodó

Sziasztok!

Ismét vagyok én is, itthon volt a nagylányom, nagyon jó volt!
Úgy hiányzott!
Vasárnap visszavittük, látszott, hogy nem akaródzik neki ottmaradni...
Szegénykém... ez olyan szörnyű, nem tudtam, mit tenni, ott kellett hagynom.
Látszik rajta, mennyire hiányoztunk neki. reggel felhívtam, és sóhajtozott, hogy mennyire hosszú lesz a hét... :roll:

Emma tegnap este nem bírt elaludni.- Szörnyű volt, mert bármit csináltam vbele, visított. Ez egészen 1/2 11-ig tartott, akkor a hasamra fektetve nagy nehezen elaludt.
ma reggek pedig erre mentem be: 1/4 8-kor
Kép látjátok a hüvelykujját?
Kép és ez az eredmény! :evil:

Ezt pedig tegnap reggel csináltam:
Kép
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 10:27-kor.
Vendég

Jó reggelt!

Andkata! Hát még a munkahellyel sehogy sem áll apa. Most itthon van táppénzen, jár kezelésre (egyébként semmi baja). De már tuti nem akar visszamenni a Toyotába. Én savallom a dolgot. Holnap megy egy másik helyre, mert állást hirdettek, de oda sem nagyon akar menni dolgozni. Még jó hogy válogathat, más örül ha felveszik valahova minimálbérre. Na mindegy, nem is mérgelem rajta magam.
Majd lesz valahogy. Jövő tavasszal lesz egy tuti állás, ahova sógornőm be is tudja rakni, de addig!
:shock:

Viki! Az autót megcsinálták 80 000 Ft-ba került. Jó lett, csak kicsit drága tankolás volt!

Tegnap délelőtt Jázmin elég nyűgös volt, felváltva ordított és cicizett. Aztán nagy nehezen délután elaludt és egész délután aludt. Én még így sem tudtam fürdeni, mert annyira fáj a térdem, állandóan gennyedzik. Most is bele van ragadva a kötés, még halogatom, mert fájni fog ha leveszem!

Este viszont Elaludt Jázmin fél kilenckor és csak reggel 5-kor kelt. Azóta is alszik.

Babák nagyon édesek!

Hú! Mit is akartam még!

Cumi: nekünk is van és örülök neki! VAn két MAM, meg két Avent. A MAMot jobban szereti. És kaptam hozzá cumitartó szalagot is!

Dodó! Rossz lehet, hogy olyan rossz az idő és még sötét is! Itt még kánikula volt tegnap is, szerintem Jázmin azért volt nyűgös, mert melege volt. Most is hétágra süt a nap és a héten is így lesz.

Kép
szly27

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 10:28-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 10:29-kor.
Vendég

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁá nem hiszem el! Vagy alszik vagy sír Liza. De nem egyszerű módon sír, nem lehet a közelébe menni, olyan erővel bőg. A szó szoros értelmében cseng az ember füle :shock: és megfájdul a feje. Ma megint magasabb volt a testhőmérséklete, mondhatni lázas volt. Előbb véééééééégre elaludt a kezemben és tartottam 50 percet, most leraktam, de már nyöszörög félálomban. Ha felébred akkor vége. Füldugó kell. Nem tudom, hogy ez még vajon az oltásnak köszönhető???? De má kezdem kicsit unni.

Huh, éjjel extra durva vihar volt. Ilyet még soha nem láttam!!!!!
magdolnam

Sziasztok!

Megvolt végre a keresztelő! Elég jól sikerült, főleg a bográcsos halászlé meg a grillezett kaja!
Mellesleg mi meg tegnapelőtt voltunk 3 hónaposak! :oops:

Tündériek a babák! Tényleg milyen sokat változnak! Gyönyörű!
Emma meg abban a nagy ágyban... Kell neki a hely! :D Újjszopi? Hát.. Ha megtalálta, sztem már nem tudsz ellene tenni. :D

Kép

Bal oldalon a bátyám(keresztapa), mellette Jani húga, Via (keresztanya), Mellette én Vikivel, mellettünk Apa.
Hátul Jani mögött anyukám, mögötte meg Jani szülei. Apa kamerázott, az öcsém meg fényképezett. Nagymamám meg lemaradt :D

Ezen már kint volt a telken, Nagymamám Vikivel:

Kép

Itt meg Vidám Viki :lol:

Kép

sz.andi

mondjuk tegnaap meg volt vagy 100000 fok és ma meg tök szar idő van. Nagyon kikészül még egy felnőtt is!
magdolnam

lányok! Mi van akkor ha az apa nincs megkeresztelve, de szeretnénk keresztelőt és a keresztapa más vallású?????
magdolnam

Magdi! Jani g. katolikus, én meg református vagyok. G. katolikus lett Viki, mert itt volt ismerős pap. (Egyik család sem gyakorolja a vallást)
Bálunk a keresztapa református!
Semmi gond, tuti megkeresztelik!

sz.andi

Ja! Tök jó fel volt a pap! Viki sírt, nem sokat, de sírt! Erre megszólal a pap: Biztos azért sír, mert most jön az ördögűzés rész! :lol: :lol:

Aztán mikor elvette tőlem Vikit és az oltár felé tartotta elkezdett énekelni, Viki rögtön abbahagyta a sírást! (Különben nagyon jó hangja van!!!) :lol: :lol:

sz.andi

:shock: :lol: hehe ördögűzés ez tetszik!!!!!!!! Hát remélem, hogy jófej lesz a pap. Csak azért is mert vannak, akik besétálnak, hogy kerszteljék meg őt és azokat megkeresztelik, bár nem igazán tudtam, hogy egy kisbabánál hogyan műkszik
magdolnam

szly!
Hoztam egy másik akkor és most képet! Ha nem nagy gond, akkor kicseréled?

Kép akkor 2 naposan

Kép most 2 hónaposan

d.dodó

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 10:32-kor.
Vendég

:shock: Na, ezt most magyarázza el nekem valaki, hogy a két autósülés ugyanaz, mégis hogy lehet hogy az alsón a másik oldalra került a matrica?? Az hogy ment oda át?? :shock: :lol:

d.dodó

Dodó:Laura mekkorát nőtt!
Vendég

húúúúúúúúúúú...ezer éve nem voltam :( , teljesen elvagyok havazva :oops:
mindenkivel minden rendben?? legények, leányok?? :D

Kép
Kép
h. szilvi

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 10:32-kor.
Vendég

Kata, szept 4-én, csütin kapta az oltást, pénteken lázas volt és azóta nem lehet bírni vele. Amit leírtam a sírásáról az úgy van. Illetve ha felállok és sétálok vele, akkor annyira nem sír. Nem mértem ma a testhmérsékletét, de nagyon meleg volt! Bár szerintem nem vol38fok
magdolnam

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: