Viki: köszi a hiányolást! Sajna Levente nem eszik, mióta a sűrítőt kapja még kevesebbszer fogadja el a kaját. Már 5 óra elteltével merem csak megpróbálni megetetni és akkor sem mindig fogadja el. Ma például 4-kor evett és csak 12-kor 3x-i alvás után fogadta el a kaját.-kor evett 110-et "most" meg 130-140-et. Az elmúlt napok sem voltak jobbak. Ma megpróbáltam sűrítő nélkül adni a kaját, azzal a céllal, hátha sűrűbben eszik, de már nem tudja hígan megenni, mert megint félrenyel és nyeli a levegőt is közben. Már teljesen kész vagyok. Holnap viszem vissza a dokihoz, mi a véleménye. Teát azt itatom vele kaja után amig el nem alszik, hogy a folyadékot pótoljam. Ha kajávalpróbálkozom mikor nem éhes, fintorog és úgy elkezd üvölteni, hogy csak lesek. Akkor megint tea amit persze iszik csak abból sem tud sokat, mert a hígsága miatt időnként félrenyeli és köhög tőle. Ja meg nyeli mellette a levegőt.
Egyszerűen nem tudom mi lehet a gond miért nem akar enni.
Ma kell mérnem, kíváncsi leszek mennyit hízott a héten. Tegnap elővettem a 68-as ruhákat

4-es liberót vettem tegnap, és jó rá (7-14 kg)
Még nincs 7 kg.
Az elsőt amit ráadtam felavatta kakával. Mi 2-3 naponta kakilunk.
Cumi: egy van nekünk és én amikor megvettem kifőztem és azóta csak forró vizzel leöblítem és kész.
Kell edzés az immunrendszerének. Olivérnél is így csináltam. Bár nálunk olyan forró víz folyik a csappól, hogy szinte rotyog.
A cumisüvegével is így csinálom. minden mosogatásnál folyatom rá egy ideig ezt a forró vizet.
Magdi: Olivér 2,5 éves és még van neki 98-as ruhája. Most kezdjük a 104-et.
Kike: nagyon édi Domi baba és ügyesen nézedeti a játékát!!!
Hogy van Kristi? Vercsi jól tud fotózni!!!
Levente is mosolyog kaja közben ha ránézek ezért inkább mig be nem fejezte az evést rá sem nézek csak a szemem sarkából figyelem, nehogy abbahagyja. Olyan édes minden ébredésnél mosolyogva fogad. Annyira imádom!!! Olyan édes amikor dumál. Van, hogy valami baja van és akkor panaszos hangon mondja a magáét és szomorú arcot vág hozzá. Majd egyszer megpróbálom lefotózni. Ja és képzeljétek meg van veszve a felevelekért. A játszótéren amikor etetem és büfiztetem tátott szájja nézi a leveleket a fán. Teljesen meg van babonázva tőlük.

annyira édes.
Dodó: sajnálom, hogy ilyen rossza az idő nálatok.
Nagyon édes a többi baba is!!!
Lia: küldtem privit.
V.Kata neked is!!!
Most más nem jut eszembe.
Ami: Milyen volt az ebéd? Áron hagyott enni?