A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Évi
igazság szerint 18 éves korom óta kellene :( :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sírásmentes oltást kívánok!!!!!!!!!!!
puszi a fájó kis lábikóra majd!!!!!!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="evilany"]
írta:
evilanyLimo,eszembe jutott,ez az étkezési tábla nem említi meg az éjszakai evést...netán erre a korra már nem kéne egyenek éjjel? :roll: Tomi menetrendszerint eszik 3-kor...gondolom éhes..

párom haverjának a 10 hónapos babája még mindig eszik éjjel! sztem ez egyénfüggő!

Kép
gtunde75

szerintem is!
akinek szüksége van kajcsira-úgyis kéri -ez így van rendjén :wink: :D 8)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

csajos anyukák!!!

http://divat-ruha.teszvesz.hu/babaruhaz ... 82987.html

Nagyon édes,cukker!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

hűűűűűűűű csajok! jövő héten tavasz lesz!!!! jupppiéééé!
http://koponyeg.hu/t/P%C3%A9cs

Kép
gtunde75

Babakeksz,
Június 28-ra vagyok kiírva...

Tündi, lekopogom, tényleg minden problémamentes nálam is, vígan elvagyok a melóhelyen... pedig meg voltam győződve, hogy végig feküdnöm kell, stb. Jó gyerek... :)

Kép
xtina75

Tina...Június szép hónap :)
Jó kislány!!! :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na mentem...valahogy elbotorkálok tescoban (persze kocsival megyünk)...kell valami nasi holnap utánra is :)
apa holnaptól dódozik

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!
Olyan béna a netem, h több hsz-emet is eltűntetett :( mindegy, túlélitek az okosságaim nélkül :)

Tina! Hurrá! Jó kislány, a lányok amúgy is szívósabbak :lol:

Csillag! Tulképpen mi bajod magaddal :?: :?: Nyugodtan legyen önbizalmad, és kiállásod, ha épp alább hagy, nézd meg azt a 3 derék gyereket, és hidd el , jogosan kihúzhatod magad!

Évilány! annyira cuki ez a fiú, és ezek a szemek, csajos anyák, kezdhettek aggódni :lol: :lol: egyszer muszáj lesz teljes topic talit tartani, ha meggyúrhassam ezt a pasit! Tornáztatod?
Képzeld, Jonit meztelenül , max pelusban szoktam tornáztatni. Most, h beteg volt kihagytuk, ma újra kezdtem, mert nem mozgott sztem eleget. Hát ez a kölyök pucéran már kúszni próbál, de felöltözve fekszik, vigyázz fekvésben! (na, ez azért túlzás), de vicces, nem?

Rólunk:tegnap megnézettem hörghurutozó gyermekeimet a doki nénivel, Nonó tök OK, a nagyobb fiam , Dávid is javul, csak az orrát kellene rendesebben fújni :oops: , 101 éves! Joninál nincs gyulladás, viszont asztmatikusan lélegzik, kéne neki egy ilyen légúti inhaláló cucc, de csak puomonológus írhatja fel :roll:

Egyébként kicsikémet, Jonatánt "mutogatják", ugyanis csak anyatejen él (meg antibigyón, haha), és elhagyta a 8 kg-ot :shock: . Noémi bezzeg nőcike, még 6 kg sincs, látjátok, neki biztos örülne Sarka Kata :lol: !

Ja! Nagyon jó volt az előző nemzedékekről szóló szöveg, én is meg akartam dicsérni a szerzőt, sok igazság volt benne. amikor mondom a gyerekeimnek, hogy nem számítógép meg mobil nem volt, de az is szám volt, ha lett otthoni telefon, akkor így néznek :shock: , és rögtön kiszámolják, milyen öreg vagyok :cry: Na, sajna hozzátok képest is :(

Szép napot: Claire
claire

Tenyleg kene valaki, aki osszefoglalja az esemenyeket, tegnap 2x jartam ugy, hogy mire vegigolvastam es reagaltam volna felebred Boti. :cry: Na meg elfelejtem a felet,amit irni akartam.
Koszonjuk a dicseretet.

Evi,nagyon aranyos Tomi. :) :)
Csillag, neked pedig az egesz csaladod. Gergo mar egyedul ul. :shock: nagyon ugyes.
(Boti is szeret ulni, mindig huzza fel magat, de egyedul meg nem megy neki, ha korbetamasztom, ugy ul mint egy kis basa. :lol: )
Jut eszembe, nekem azt mondta a doktorneni,hogy nem kell az ulest eroltetni,varjam meg,mig o felul magatol... velemeny?

Barbcsi,orulok hogy mar "jobban vagy". Nekem mindig ugy jott le az irasaidbol, hogy egy nagyon hatarozott, magabiztos lany vagy. Anyosodeknak tiszteletben kene tartaniuk hogy Bence a Ti fiatok es Te tudod a legjobban hogy mi kell neki. Ne hagyd magad, ne bosszankodj ezen, hallgasd meg amit mondanak, aztan csinald ugy ahogy akarod. :arrow: nalam ez valt be, 3 honapig otthon voltam Anyukamnal.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

[quote="nklari80"]
írta:
nklari80(Boti is szeret ulni, mindig huzza fel magat, de egyedul meg nem megy neki, ha korbetamasztom, ugy ul mint egy kis basa. :lol: )
Jut eszembe, nekem azt mondta a doktorneni,hogy nem kell az ulest eroltetni,varjam meg,mig o felul magatol... velemeny?

nekünk ugyan ezt mondták!Amit magától akar-csinál azt hagyni kell!!!
Erőltetni semmit nem szabad :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="csillagfeny1976"]b írta:csillagfeny1976asszus-ezt nyertem meg :(
.......és már nincs is rá szükségünk...
valakinek?

http://www.teszvesz.hu//gyonyoru_vilago ... 42381.html

stipi stop!!! Kéne!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="gtunde75"]h írta:gtunde75űűűűűűűű csajok! jövő héten tavasz lesz!!!! jupppiéééé!
http://koponyeg.hu/t/P%C3%A9cs

de jóóóóó!!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Mares, en minden olyan zenen, hiren stb amiben kisgyerekrol van szo, ha jo, ha rossz konnyezem. :oops: :oops:
Tina, mi is gratulalunk! Lehet hogy mar irtad, csak nekem kimaradt, de nevetek mar van?

Az ejszakai eves nalunk is megvan meg. Egyszer minimum. Pedig ugy szeretnek mar 6 orat aludni egyhuzamba. :oops: :oops: Mondjuk nem is csodalom, mert Boti napkozben 4 orankent eszik es max 150 ml egyszerre, de inkabb 120at. Ha kap gyumolcsot vagy fozeleket, akkor persze meg kevesebbet. Kiprobaltam a tejpepet, de nagyon faj tole a pocija, pedig csak 4-5 kiskanallal adtam neki,ugyhogy azzal meg kicsit varok.
Csillag,akkor ez ugy van, hogy Boti haton vagy hason fekszik es egyszer csak magatol felul? Kell nekik valami amiben megkapaszkodik?

Klári
nklari80

NKlari,erőltetni nem szabad és körbepárnázni se javasolják... :roll:

Claire,érdekes amit írsz,ruha nélkül Tomi is pörög forog(na),lehet a ruci zavarja őket..? de hát ahhoz hűs van még..tornáztatom,igen,meg apája is,lelkesen.
Teljes topik tali:nyáron :wink: szervezem!
Jonatán: :wink:

Na menek,brokkoliért sír a ded :)

evilany

[quote="evilany"]
írta:
evilany
Na menek,brokkoliért sír a ded :)

A cekla utan az a kovetkezo,amit ki akarok probalni. Hogy csinalod? Kevered krumplival vagy valamivel?

Klári
nklari80

Nem szabad elkiabálni a jó időt el ne menjen!!!!!

Persze megint csak átfutottam, szóval nem tudok reagálni mindenkinek sajnos.

Már értem, hogyan oldjátok meg a netezést. ÍÍÍgy könnyűűűű!!! Nekem fent van a gép a galérián, ráadásul, ha beindul a ventilátor a cessna hangja is lopakodóként hat mellette. Gyakorlatilag igen csak zajoska, hehe. Így hát nem tudok akkor írni, amikor Tiva alszik és akkor sem amikor ébren van, mert olyankor vele vagyok vagy aktívkodunk valamerre.
Azért, ha nem gond időnként belekotyogok a dolgaitokba :)

Tivadar nagyon vicces. Forgolódik minden felé, mint az óramutató és most éppen ott tart, hogy ha valamit meg akar közelíteni, akkor egyre távolabb kerül tőle. De nagyon türelmes és kitartóan távolodik :D Hátrafelé kúszik valahogy. Előbb ott hagytam körbe játékokkal, mire ránéztem megint semmi nem volt körülötte és legalább fél méterre volt mindentől, Ő meg nézegette "vajon hogyan is kerülhetnék közelebb?". Persze hangosan nevetve mentem hozzá, aztán nevettünk együtt :)

Évi! Hajrá szervezés!!! Légyszi olcsó turnét szervezz, mert szuper szegények vagyunk, úgy tűnik ismét egyedülálló lettem. Nem vagyok elkeseredve. :) Mondjuk szervezheted Pestre is, a Margit sziget igazi jó találkahely. Fűben ülős, minden közel. Az otthonom szívesen felajánlom használatra, csak kicsi sajnos. De még egy kisebb család (1-2 fő) elfér 1-2 napra (1 szoba van :) )
szilvi35

[quote="szilvi35"]
írta:
szilvi35Tivadar nagyon vicces. Forgolódik minden felé, mint az óramutató és most éppen ott tart, hogy ha valamit meg akar közelíteni, akkor egyre távolabb kerül tőle. De nagyon türelmes és kitartóan távolodik :D

ez naggggyon éééédes! jót nevettem!

[quote="szilvi35"]
írta:
szilvi35Évi! Hajrá szervezés!!! Légyszi olcsó turnét szervezz, mert szuper szegények vagyunk, úgy tűnik ismét egyedülálló lettem. Nem vagyok elkeseredve. :) Mondjuk szervezheted Pestre is, a Margit sziget igazi jó találkahely. Fűben ülős, minden közel. Az otthonom szívesen felajánlom használatra, csak kicsi sajnos. De még egy kisebb család (1-2 fő) elfér 1-2 napra (1 szoba van :) )

azért szervezzük a Balcsira, mert az kb középen van, és akkor mindenki utazik, ki kicsit többet, ki kicsit kevesebbet... (Miskolc környékiek kifejezetten sokat, na meg a Dél-Kelet részből se kutya megközelíteni...)
nem ottalvós bulira gondoltunk... reggel megyünk, este jövünk történet lesz! :wink:

[quote="szilvi35"] írta:szilvi35gy tűnik ismét egyedülálló lettem

sajnálom!

Kép
gtunde75

Meg nehany nappal ezelott irta asszem Clarika hogy Rekanak nem nagyon kell a gyumi, igy sokszor o eszi meg a felbontott uveget. Ez nalunk is igy van. Ma olyat probaltunk hogy banan-mango-alma. Hmmm,nyam-nyam, fini volt. :lol: :lol:
Woody, en is jobbulast kivanok!
Claire, nem semmi a kulonbseg a ket babuci kozott. :shock: :shock: Es hogy meg mindig szopiznak! Megertem hogy "mutogatjak". :) :)
Sucer, gratula Ilang bizijehez!
Szilvi, en azt olvastam valahol, hogy azok a babak kusznak hatrafele, akiknek a karjuk erosebb mint a labuk...de pik pak rajonnek hogy elore hogy kell. (Boti meg csak odaig jutott hogy fejet belenyomja a foldbe, popsit megemeli es tolja magat elore, de igy nem nagyon halad. :lol: :lol: )

Na,elmentem fozni, igy soha nem lesz ebed.

Klári
nklari80

Kép

Klári
nklari80

Sziasztok!

Évi nem tudom mit szólt a szomszéd. Nekem semmit. Már nem mer. Anyukámat meg nem kérdeztem, hogy csuklott-e. :D

Képeket majd a blogba szeretnék csak előbb engedélyeztetem őket :wink:

Visszaolvastam becsületesen, csak mire ráérek írni elfelejtettem kinek mit szerettem volna.....

Szilvi 35 sajnálom, hogy egyedülálló lettél.

Balatoni tali nekünk speciel nagyon messze van ahhoz, hogy reggel menjünk, este meg jöjjünk, úgyhogy ha nem pont a közelben fogunk éppen akkor nyaralni nem valószínű, hogy bevállaljuk. :? :(

Csillag tessék hordani a szemüveget, jól áll. Nekem is van. én sme hordom mostanában. :?
És helyes vagy, csinos vagy, miért nincs önbizalmad? És igen, büszke lehetsz a gyerekeidre! :wink:

királylány

Sziasztok!

Engedjétek meg, hogy most egy kicsit önző legyek, de én olyan boldog vagyok!!! :oops: :oops: :roll: :roll:

Bence tegnap este elkezdett új "szavakat", vagyis hangzókat használni!!!!!!!!! :arrow: enyenyenyenye, ededededede, egyegyegyegye :lol: :lol: :lol: :lol:

Videó is van, ha rájövök és van időm, feltöltöm. :wink: (youtube-ra nem megy, rengeteg időt ír ki :shock:, picasa-n elférne 1 perc 33 mp?!)

Ez nekem új teljesen, mert eddig csak eggöö, eggááá, eeee, heee, höööö és ehhez hasonlók voltak. És most már ha mondod neki, utánoz is!!!!! Először csak tátott szájjal próbálta, utána már hanggal együtt! 8)

És új blogom is van, köszi Dia, Évi a segítséget, már egészen jól haladok vele, most már "megosztható" állapotban van. A www-nél is kicseréltem. :wink:

http://www.kiraly-csalad.blogspot.com

Megyek gofrit sütni, utána reagálok mindenre!

Kép

Kép
barbcsi

Megjöttünk a dokitól,2 szuri(+sírás) megvolt. Gazdagabbak vagyunk egy cisztával és egy ekcémával..:( mert az egyik mellbimbója mellett kijött egy kis izé,olyan mint egy pattanás,de nem múlik,megmutattam,az jóindulatú ciszta,még nőni fog aztán remélhetőleg visszafejlődik,de sebésznek lehet h,.tavasszal meg kéne mutatni..az állán pedig ekcémás a bőr,nyilván az odafolyó nyál+a hideg nem tesz jót neki...kaptunk kenőcsöt.

Habtapi ügyben azt mondta,szerinte írjunk a fogyasztóvédelemnek,biztosan válaszolnak,mert lehet h.van benne káros anyag(felsorolta az elmúlt években mi minden bizonyult már annak,de a legtöbbről bebizonyosodott hogy mégsem)de az egészségügyi mértéket nem haladja meg vszínűleg.

Tomi 65 cm(ez fura,sokkal nagyobbnak tűnik,és rengeteg ruha kicsi) és 6920 gr.

Nklari,mirelit brokkolit főztem meg és a főzőlevével higítottam jó hígra,turmix,és Sinlaccal dúsítom...nagyon finom,édes,nyammogja ezerrel :)
Tomi is így próbál mászni,popsi fel,lábakkal rugkapál,feje a földben :)

Dia,nagyon messze van? :( kár!!
Képeket várom. :)

Barbcsi,szuper! Tomi tegnap kezdte el mondani: ba, de csak akkor használja mikor mérges :)

Szilvi,taliról Tündi már írt.
Nálam itt van a nappaliban a gép,és készenlét üzemmódban van sokat..így csak ideülök,katt és olvasok...de ha átrendezzük a lakást kicsit nehezebb lesz mert bekerül a hálóba,oda nehezebb lesz odapattanni főleg a mászó Tomi mellett :)
Sajnálom h.egyedül maradtál :( tudom nem akarsz róla írni :? hogy bírod...? (mert azért biztos nem mindegy hogy az ember másképp tervez..)

evilany

Évi szegény Tomi lába. Puszika rá. Ekcéma, ciszta: :? :( Reméljük hamar helyre jön mind a kettő.

Balcsi: messze van, olyan 250km-re saccolom alaphangon. Mikor nyaralni megyünk Keszthely mellé az is majdnem fél nap, mert útközben meg-megállunk a gyerekkel (most meg már kettő ugye) és egy nap oda meg vissza is.....többet utaznánk, mint ottlennénk....Ez van....

Áron és Bence csütörtökön kap oltást. Bence a 6 éveset, áron meg a Neisvac-ot (ezt a drnő ajánlotta, mert Bence mindent hazahoz az oviból).

Ma vittem Bencust, negyed 9-kor értünk oda, ketten voltak a 27-ből, ő volt a harmadik :shock: azért mentek még egy páran, de nem tudom a 27-ből mennyien voltak.....

Benéztem a drnőhöz is mert tápszert akartam íratni (utolsó csomagot odaadtam a szomszédnak S.O.S.-ben (újszülött babának), de annyian voltak, pedig a rendelési időből csak 15 perc volt hátra :shock: Így be sem mentem, recept nélkül vettem. Állítólag nem írják fel csak fél évig (tovább ha indolokt). Majd csütörtökön rákérdezek.

Barbcsi, Évi ügyesek ezek a gyerekek! :lol: hát még amikor már visszabeszél.... :lol: illetve érted is amit visszabeszél :lol:

királylány

Csajok ma Maccsnak nagyon nagyon drukkolni!!!!!

evilany

Dia én is a fél éves kort tudom tápszernél. Sinlacot 1 éves krig írja,ma kérdeztem rá.
Neisvac,ez a meningococcus elleni?

evilany

Évi, te ezt honnan tudod? :)

Klári: Tamara a név, amit választottunk...

Kép
xtina75

Tina én is tudom, én is tudom......ha egyre gondolunk. Olvastam a blogjában valamit :P

Évi asszem igen, arra van....Sinlacot is akarok íratni. Teszek a fagyasztott tejbe, az a reggeli neki. :wink:

királylány

[quote="evilany"]C írta:evilanysajok ma Maccsnak nagyon nagyon drukkolni!!!!!

öööööööööööööö, ok, drukkolok! de miért is?!?! :wink:

a bajokat sajnálom, Zoénak is van valami kiütésféle a szája körül az arcocskáján, de már a utsó tanácsadáson is ott volt és a doki nem mondott rá semmit... holnap rákérdezek... egyébként sudocrem-el szoktam kenni, ha eszembe jut

Kép
gtunde75

Tünde egy pocilakóhoz kell a drukk...... :lol:

királylány

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Tünde egy pocilakóhoz kell a drukk...... :lol: [/color]

téllleg? lécci küld el nekem a blogja linkjét! köszi!

Kép
gtunde75

Egyre gondolunk... nemsoká kiderül :wink:

Kép
xtina75

Hat a fozes felbemaradt... (felebredt Bogyokam ):roll: :roll: majd lesz belole vacsi... vagy holnapra ebed. :lol: :lol:
Evi,koszi a receptet. Puszi Tomika labara. En sudocreammel kentem be,amikor "ekcemagyanus" kis folt jott ki rajta. Szepen levitte. Nektek mit irtak fel?
Dia, Anyum oviba dolgozik, tegnap mondta rengetek gyerek hianyzik. :( :(
Barbcsi, jo a blogod,bekukkantottam. :)
Tina, nagyon szep nev. :)

BEvirol es Bmass nincs valami hiretek? Jol vannak?

Klári
nklari80

Sziasztok!

Maccs,
mennek a halk drukkok :wink: :wink:

Szilvi35,
sajnálom, hogy egyedül vagy. Már nem lehet megoldani a helyzetet? van segítséged?

Claire,
Olivér is pucéran fürge-ürge, tekereg össze-vissza, felöltöztetve viszont mint egy basa, fekszik kiterülve, mint egy ágyelő :lol: :lol: Kényelmes a szentem. Azért nem aggódom, mert a fürdőkádban, pelenkázón alig lehet vele bírni, bezzeg ha az ágyra, vagy a földre teszem alig mocorog. Gondolom egy idő után rájönnek ezek a kispasik, hogy ruhában is lehet duhajkodni :wink:

Évi, Tünde,
Olivér pofijána szája körül vannak pöttyöcskék, de ez a sok-sok nyáltól van. Kaptunk rá vmi felírós kenőcsöt, de nem sokat használtuk, mert mire fölkeni az ember, már újra csupa nyál az arcocsak, sziszi-fuszi meló.

Évi,
szegény Tomi, de legalább túl vagytok az oltáson. Ciszta: ilyenről még nem is hallottam. A lényeg, hogy ártalmatlan. Ekcémáról a bőrgyógyászunk azt mondta, hogy ez hajlam kérdése is, kinőheti ez is.

Barbcsi,
új hangok :) , megértem, hogy örülsz. Mi csak vércsének hívjuk Olivért, mert folyton "csérog" nem tudom másképp írni. Újabban már az oroszlán üvöltést is gyakorolja, de ez nem írás, hanem amolyan fiús kiabálás. Apával rendszeresen prüszkölnek, meg kacag ha dögönyözzük. A sírásait, különböző módokon variálja, a babababababa, és az ebűűűű - s sírás pokoli éhhalált jelent nála :lol: :lol: :lol:

Csillag,
tök csini vagy, és van 3 szép és okos gyereked! Legyen önbizalmad te nő!! Otthon ezek szerint szent a béke? :)

Babakeksz,
sajnálom a rossz éjszakát :( . Lehet fogacska, időváltozás. Pihenj, ha van rá módod napközben.

Mindenkinek köszönöm a bizis dicséreteket, nektek is ilyet kívánok idővel, csodálatos dolog anyának lenni és büszkének lenni a gyerekünkre. Mert mind különlegesek, szépek és mindben van szeretnivaló. Szóval ti is büszküljetek és élvezzétek a gyerekeiteket. Húúú milyen ömlengős vagyok... 8) 8)

Nyári tali: én mint mondottam benne vagyok, már apának is mondtam. balaton csodás, arról nem is beszélve, hogy nagyon szeretnélek benneteket személyesen is megismerni!

Hozzátápi:
tegnap lereszeltem fél gerezd almát, hogy megpróbáljuk. Hát a fiamat a hideg lelte, fintorgott, nagy nehezen lenyelte, majd 10 perc után az egészet egy mosollyal kísérve rámhányta. Készült videó is (na nem a rókáról), majd ha apa föltette a youtube-ra, fölteszem a linket. Clárika eszembe jutottál a hidegleléskor, szegény Rékád is így lehetett...

Ma extrán lusta vagyok, semmihez sincs kedvem, pedig meló lenne bőven itthon..

:roll: :roll:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Huhh,
most látom csak mennyi félreütés van az írásomban. Bocsánat mindenkitől, siettem :oops:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Tündi,azt hiszem meghívós a blogja...de elküldöm a linket.

Tina,olvasok 8)
Tamara nagyon szép név.

Sucer,hát Olivér se sieti el... :lol:

evilany

Klári,Béviék megvannak.Be-benéz...tartom vele a kapcsolatot.

evilany

Tündi jippi visszacsináltátok a babanaplót :)

evilany

Évi,
nem egy haspók, ugrabugra a fiam. Ilang ilyen volt, most kaptunk az égiektől egy ilyet is :lol: . Ez így van jól, mindkettőt szeretjük olyannak, amilyen. :)

Béviről jó hallani, remélem szépen alakulnak a dolgaik. Szegénynek nem volt könnyű az elmúlt időszak, jó lenne ha tudna jönni.

Húúú de ráérek :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Évi,
remélem érthető voltam: szóval Ilang egy falánk, örökmozgó volt, míg Olivér ennek az inverze.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

maccs-nak drukkkkkkkk!

felülés-ülés
hát nem sima ügy....
oldalasan akarta magát felhúzni ülő helyzetbe és így sikeredett :)
de ha megültetjük-megmarad-persze még el-el dől :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="evilany"]T írta:evilanyündi jippi visszacsináltátok a babanaplót :)

apa üzeni: "közkívánatra!" és egy kb ilyen fejet nyomott hozzá: :roll:

én is tök örülök, bár néha nem műkszik, de ez tetszik a legjobban! :wink: :lol:

Kép
gtunde75

[quote="gtunde75"] írta:gtunde75
[quote="evilany"]T írta:evilanyündi jippi visszacsináltátok a babanaplót :)

apa üzeni: "közkívánatra!" és egy kb ilyen fejet nyomott hozzá: :roll:

én is tök örülök, bár néha nem műkszik, de ez tetszik a legjobban! :wink: :lol:

milyen babanaplót? lemaradtam vmiről? Vagy ez a blog(otok)ban van?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer,www gombra kattinva Tündinél

Pécsiek,ilyen bodyt (is) rendelek Tominak:

Kép

de van sokféle,www.kynga.hu,1250 ft .

Pl:
Kép

ha valakit érdekel valami az oldalról,rendelhetünk együtt!

evilany

Sziasztok!

Gofri kész, és a blogom is, hála Diának!!! :wink: :wink: Ebédeltem is, fiúk is ettek :lol: :D, mosogattam is, Bence már alszik, addig visszaolvasok, remélem marad időm reagálni is, igyekszem! :)

Kép

Kép
barbcsi

Évi! Én is innen szoktam nézni body-kat, szerintem nagyon jók! :wink:

Ez is jó :lol: :lol: :D :D

Kép

minta kicsit olvashatóbban: :wink:

Kép

Bévi! Azért írhatnál ám néha, nekem például hiányzol! :roll:

Kép

Kép
barbcsi

Csajszik (Pécsiek)
Jó lesz a ropi az almalé és szendók?
Nem jutott jobb eszembe :P
De csinálhatok kekszes pudingot is :)

Évi-írtam pü-t :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="csillagfeny1976"]C írta:csillagfeny1976sajszik (Pécsiek)
Jó lesz a ropi az almalé és szendók?
Nem jutott jobb eszembe :P
De csinálhatok kekszes pudingot is :)

Évi-írtam pü-t :)

Mind jó lesz.Nyugiiiii

evilany

Maccs! Halkan mennek a drukkok tőlem is!!! Ha esetleg nekem is elküldené valaki a blogcímét vagy szólna neki, hogy nagyon szépen kérek meghívót, azt meghálálnám! :wink:

Tina! Tamara nekem is nagyon tetszik!

Évi, Sucer! Ezekben a fiúkban van valami közös. :wink: Bence is egy szál pelusban vagy meztelenül sokkal aktívabb! Ki érti, bár ruhában is küzd, nagyon mászni akar, de inkább a tolatás és az oldalazás jön össze neki! :D :D És akkor jön az anyanyanyanya és a begurulás, hogy légysziiii vegyél fel! És általában minden reggel és este bejárja a nagyágyat, forog, pörög, kúszik, mindent csinál és közben dumál és vigyorog. Imádnivaló!!! 8)

Sucer! Bence is tud osroszlánüvölteni :lol:, és már a sírása is színes, pontosan meg lehet különböztetni, mikor mi a gond. :)

Klári! Köszi a blogdicséretet, de Dia érdeme nagyban! :wink:

Dia! Asszem nagydumás lesz Bence, úgyhogy lesz visszabeszélés. :D Pedig olyan jó lenne, ha Ti is tudnátok jönni talira!!! Hiányoznál! :( :(

Szilvi! Most már én is úgy csinálom, ahogy Évi, hogy készenléti állapotban hagyom a gépet, és akkor gyorsan be tudok kukkantani. :) Mondjuk itt van a szobában és laptop, könnyű dolgom van. :oops: Sajnálom, hogy egyedül maradtál! :( :( Nagyon édes lehet Tiva, elképzeltem, hogyan csinálhatja! :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: