A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Ja, és Scoop, azt akartam még írni, persze lehet, már ezt is kipróbáltad, de nem lehet részletfizetést kérni a gázosoktól?

Kép
frocli

Tényleg Scoop, ez jó ötlet, én e-onnal csináltam meg, és megadták a 32.000-ret 4 hónapra, szóval próbáld meg frocli ötletét!!!

Kép
babcika

Timi: milyen csodabogyód van depi ellen?
Írtad, mélyen érintett, hogy nem tudsz anyatejet adni a babónak és még több babát terveztek. Képzeld el a szülészeten a szobatársam akkor szülte a negyedik gyerekét fiú lett 3 lány után. A harmadik nap azt vettem észre egyre rosszabbul van, nővért kellett hívni hozzá 39,5 fokos láza lett. Kapott lázcsillapítót és egy fejőt a kezébe én ilyet még nem láttam, de ha mondják is nehezen hittem volna el szóval 140 ml lefejt :shock: :shock: :shock: és ahogy fejt úgy ment le a láza. Jó kis tejbelövelése volt, de nem kívánom senkinek. Az első 3 babát egyáltalán nem tudta anyatejjel táplálni, most 3 hónapos lesz a baba 25.-én és dögivel van teje. + nagy pocija volt szülés után és a belövelés és fejés után mint a deszka olyan lapos lett a hasa durva volt nagyon :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
zsu9

babcika: igaz nem látom olyan közelről a fiad szempilláit mint Te, de így is nagy szívtipró lesz az már biztos :D Én is hiszek benne, hogy véletlenek nincsenek és ilyen pozitív gondolkodású, jó humorú anyuval mint Te csak jól járnak a gyerkőceid

Scoop: lejtő után mindig domb jön javascript:emoticon(':D'), kitartás tudom könnyű mondani, de amikor van kiért küzdeni, az mindig plusz erővel tölti fel az embert

Süti: "lányos Én" tökéletesen igazad van a letolásért egy igazi pasira nem mondunk ilyet :D

Kép

Kép
zsu9

Megint egyedül maradtam :cry: . Megyek pihenek egyet az esti műszak előtt.
Minden babának és Mamának álomporos jóccakát!

Kép

Kép
zsu9

[quote] írta:süti: Andi,Babcika hol vagytok????Scoop,ha nem jössz én esküszöm felhívlak!!!!
--------------------------------------------------------------------------------

ez fenyegetés volt süti??? 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

[quote="scooper"] írta:scooper
[quote] írta:süti: Andi,Babcika hol vagytok????Scoop,ha nem jössz én esküszöm felhívlak!!!!
--------------------------------------------------------------------------------

ez fenyegetés volt süti??? 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

há jaaaaaaaaa,de bejött,mert itt vagy :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

bocsika,de elég nehéz úgy sütni,hogy Berni 30 percenként felébred,és csak cicivel alszik vissza,így a méteres kalács elkészítése kb 4 órába került.így ide is kevesebbet tudtam jönni......holnap takarítunk,plussz ajcsi csomizás!!
úgy néz ki,hogy nem érkeznek meg a naptárak....evvan,majd 2 ünnep közt megkapják....végülis ők már tudják ,hogy nem a jézuska hozza!!!!!

jóccakát!

sutimano76

Én is most végeztem, diós-csokis sütim és a mandulás-marcipánosom is kész, mézes bekeverve.

Madar!

Hát igen, ünneplünk is! :D Pénteken volt a legkisebb fiam 3 éves. Ahhoz képest, hogy dec. 8-ra voltam kiírva, nem is gondoltam volna, hogy épphogy hazaérünk karácsony előtt a kórházból.

Megyek aludni, jó éjt mindenkinek! :)

Astrid

Kép
astrid

NATRIUM CHLORATUM 15 CH
napi 1x5 golyó
A depressziós hangulatot erős kimerülés is kíséri, fáradtságérzettel, nagy alvásigénnyel. Ha egyedül van, sírdogál, kerüli a vigasztalást.

PULSATILLA 15 CH
napi 1x5 golyó
Érzékeny, szomorú, nagyon könnyen elsírja magát. Könnybe lábad a szeme örömtől és bánattól egyaránt. Kifejezetten jólesik neki, igényli a vigasztalást, amitől megszűnik a rossz hangulata.

SEPIA 15 CH
napi 1x5 golyó
Lehangolódás, sírások jellemzik. A várva várt baba megszületése ellenére.
Keresi az egyedüllétet, elutasítja, nem szereti a vigasztalást.

KépKép
dorkamartini

ujjjujjjjujjjjj ma aztán sok lesz a dolog:)))))))
Kép

én csalni szoktam a mézeskaláccsal......:))))
veszek előretésztát hozzá.... van egy márka ami tuutttii finom:) puha, és meseillata van.....
és csak kiveszem a hűtőből kettőt gyúrok rajta aztán már jöhet is a szaggatás és 10 perc sütés és már kész is.......

tegnap megettem az eltett csokitorta szeletemet:))))))))) hááát valami iiisteni volt:)))))
ma viszont gyümi nap..... - kriszti te tartod karikor is a rendszert? vagy szünet?

KépKép
dorkamartini

Kép Kép Kép Kép

KépKép
dorkamartini

ja és zsu - én úgy gondolom, hogy az orvosi hüleség miatt ment el a tejcsi....egész egyszerűen a frászt hozták rám....és nemhogy nyugtattak volna amikor dorki benn volt az inkubátorban hanem paráztattak.....

más kérdés, hogy az hogy szinte 2 hét alatt olyan szinten abbamaradt a tej hogy nuku....meg hogy a mellem is irtó gyorsan visszaállt...hát azért elgondolkodtat....
viszont most már tudom, hogy a tápival az égegy világon nincs semmi baj...... csak mo-on hülye előítélet övezi....de mint oly sok mindennek ennek sincs alapja......- szóval ha még hármat nevelek fel bocitejjel :)))) hát én inkább összeteszem a két kezem minthogy a tejcin siránkozzak:)))

KépKép
dorkamartini

dorki itt alszik rajtam és álmában nyomott egy naot:)))))))
nemtom mikor fog a kezemen folyni:)))) az illatokból kiindulva nemsoká.....:)))))))))))

ja és igaz, hogy dorki éjjel naon jól alszik viszont ő napközben egésznapos foglalkozást igényel......szóval talán 10 perceket engedélyez.....ha engedélyez egyáltalán.... és a fogmizé óta csak ritkán alszik el magától a kiságyban...inkább rajtam....:))))))

de azért minden reggel megköszönöm neki, hogy átaludta az éjszakát:)))))
Kép

KépKép
dorkamartini

Viki:Nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok Neked! :D
Vendég

Most én is csak a jó kívánságok miatt jöttem.

Viki boldog névnapot!
Kép

Lina pici Vikije Neked boldog első névnapot!
Kép

Astrid, Simon: nagyon boldog születésnapot (bár kicsit megkéstünk) :oops:
Kép
és http://www.youtube.com/watch?v=whPYqCbkfuI

KépKép
KépKép
madar

és Erika Vikijének is boldog névnapot!

Kép

KépKép
KépKép
madar

most már tudom,nem enged színt változtatni :?

KépKép
KépKép
madar

Most totál nem tudom,hogy a Tamásokat felköszöntettem-e ... inkább mégegyszer

Bex: Tomikája boldog névnapot
Kép

Peppino Tamásának is boldog névnapot!
Kép

KépKép
KépKép
madar

Halihó!

Én nem sorolom, mindenkinek boldogságosat!!!

Dorka!

Tápi ügyben egyetértek, (és ha lesz következő babám, én már tuti nem görcsölök, én elvesztettem a műtéttel a tejmirigyeim kb. 90%-át, tehát nekem sosem lesz már tejem),és nekem annyira megszokott volt a táp, hogy egyáltalán nem volt megerőltető elkészíteni sem éjjel, sem nappal. Ja és tápos babákra igen jellemző az éjszaka átalvása, enyimé is átalussza 5 hetes kora óta, viszont mostanában 3.12-kor ( egy hete perce pontosan) bejelentkezik a cumiáért, aztán szunya tovább, ma 6.30-ig, és ahhoz képest, hogy múlt héten alig evett kb. 140-eket nagy immel-ámmal, tegnap óta beveri a 210-et, hát én ettől olyan boldog vagyok :D , és 2 nap alatt kikerededett a pofija, mint a hold :D Ja és napközben Blanka sem alszik, max 20 percet 2*.

Én még sehol sem tartok kari ügyben, mivel Janó itthon ,így a nappalit el sem tudom hagyni, mert ki tudja mikor ugrik rá a picire, éjszakázni meg képtelen vagyok, meg hát apuka is jobb szereti ha vele éjszakázok :wink: , mintha sütit sütnék, de ma este és holnap délelőtt ő lesz a gyerek felelős, én meg megcsinálok mindent, ezt a kicsi házikót nem nehéz rendbe kapni, tényleg van előnye, most jövök rá.

Nálunk + 8 fok van, és hó már nincs :(, pedig fehér karit akartam

Kép
babcika

Boldogat mindenkinek neve- és szülinapjára!!!!

szép napot,bár itt is olvad a hó rendesen!!!tegnap kellett volna karácsonyozni....ráadásul reggel észrevettem,hogy újyra beázunk :( :( :(

sutimano76

Timi: melyik az a tészta? Megsúgod? Nekem is most csak arra lesz időm ... :oops: :oops: :oops:

Süti:
beázás :? :( :evil:

KépKép
KépKép
madar

Süti!!

Beázás, részvétem :(

Képzeljétek olyan karácsonyi ajándékot kreatívkodtam össze magamnak, hogy majd be***tam. Odaégettem a rizset, nadem nem csak úgy natúr, hanem kokszos fekete, és most a lábas alja szép fekete, fehér rízsmintával tarkítva.... :( , most már csak azt kell eldöntenem, hogy azt mondjam e apának, hogy fel akartam dobni kicsit a snassz lábast és azért tettem bele matyóhímzést, vagy jósólni akartam odaégett rízsből,hogy mi vár ránk a jövő évre, tudjátok, én nem kávézaccból, az olyan régimódi, tehát aki ki akarja próbálni, a recept:

Tégy oda egy adag rizset főni, majd menj el a gyermekeidhez, és még véletlenül se jusson eszedbe, hogy fő a rízs, megkavarni szigorúan tilos, majd kis idő múlva ha már elég büdös égett szag van, menj, kapcsold le, szedd le a rizset, és a megmaradt mintából tuti ki tudod olvasni a jóslatot: HOLNAP KAPSZ EGY ÚJ LÁBAST :D

Kép
babcika

[quote="madar"]m írta:madarost már tudom,nem enged színt változtatni :?

Madár nem mindegy a sorrend.
Elöbb vastagitsd a szöveget, aztán pirosíts.
Így: [ b][ color=red]Így[/color][/b]

Kép
frocli

Babcika, sajnálom az odaégett rizst! De szerintem ne írd le a lábost, hacsak nem akarsz így újat szerezni. ;-)
Ha beáztatod a lábost 1 napra szodabikarbonával, akkor lejön az égetett rész. Ezt sok helyen olvastam már, de sk. még nem próbáltam, de a neten utána tudsz olvasni, pl itt: http://www.biotippek.hu/takaritas.html Remélem sikerül megmenteni a lábost!

Kép
frocli

Erről az újraszerzésről jut eszembe, szüleimnek nagyon régi mikrójuk és tévéjük van, még 1990-ben vették mindkettőt. És hát ugye már nem a legújabb így egyik sem, és akarnának már esetleg egy jobbat, de amíg nem romlanak el, addig persze nem vesznek. És anyukám már többször rimánkodik már a mikrónak, hogy romoljon már el, de csak nem. :D Bezzeg egy mai mikró meg TV tuti nem bírna ki 20 évet......

Kép
frocli

Hú süti, beázás gáz, főleg így kari előtt. :? De remélem azért nem annyira vészes, szurkolok, hogy gyorsan rendbe lehessen hozni...

Kép
frocli

Jó reggelt,

tegnap megvolt az oltás. Ákosom egy hőőős volt. Addig volt egy kis sírás, míg bent volt neki a tű, de amint kihúzták neki már abba is maradt. :lol: Mázsálás is megvolt 6.710 g és 65 centi :!: :shock:
Nem volt még hőemelkedése se estére, de azért biztos ami tuti adtam neki fél kúpot... remélvén lesz egy nyugodt éjszakánk... De nem így történt :? Ákos 1/2 3-kor, Míra meg 1/2 4 -kor, majd 4 után és Ákos 1/2 6-kor újra és 3/4 8-kor ébresztett... No komment....

Ma takarítok meg felrakom holnapra a szarvasragut és akkor holnap csak a burgonyafánkot kell megcsinálnom hozzá.

És most el kezdek visszaolvasni... de azt így is tudom, hogy
VIKIKNEK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!!
Kép

Kép Kép
manósziget

[quote="frocli"] írta:frocli
[quote="madar"]m írta:madarost már tudom,nem enged színt változtatni :?

Madár nem mindegy a sorrend.
Elöbb vastagitsd a szöveget, aztán pirosíts.
Így: [ b][ color=red]Így[/color][/b]

nekem tegnap úgy sem engedte!!! :(

sutimano76

Manó,Madar tegnap elfelejtettem,puszi a kis comboskákra!!!

sutimano76

Frocli,

Vicger és Babcika mosó és mosógatógépet képes tönkre tenni akkor egy tv vagy holmi mikro nem okozhat gondot!!!!Bár mikro elrontás terén,mintha Vikinek lenne hozzáértése!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sutimano76

Hali!

Vikiknek Nagyon Boldog Névnapot!!!

Nagyon fáj a fejem. Ráadásként fiacskám 4X volt fent az éjszaka! :(

Ezt alkottam a rokonoknak Lőrinccel és apával együtt:

Kép

Még nincs teljesen kész, jön rá egy kis matrica, és celofánba lesz csomizva.

Kép
kata05

Szép jó reggelt!

Timi, Babci: semmi gondom a bocitejjel !!!!!! csak érdekességképpen írtam le a történetet. :D
Timi: a lányomnál majdnem én maradtam ott... most meg majdnem a fiamat kezelték félre....úgyhogy nekem is van egypár történetem a kaposvári kórházról.

Kép

Kép
zsu9

Kata: tök jó ajándék és maradandó emlék egyben :D
Manó: részvétem az éjszaka miatt, mi 1-kor és 4.30-kor keltünk. Jó anyám ma meglátott megkérdezte Te sírtál? :shock: :shock: Nem, csak nem aludtam, valami sokat! :D

Kép

Kép
zsu9

szép napot! :)

hozzánk ma jön a Jézuska, úgyhogy a véghajrá még csak most következik, de egyet benéztem :D

Vikik boldogságos névnapot nektek!!!:D:D:D:D:D

Timi, nem szünetelek, alig van hátra 30 nap, nem teszek magamnak keresztbe ;);)

mézes: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata, nagyon ötletes ajándék!!!! :):):)

Babcika, éljen a rizs :D:D:D én is jártam már így, de sem a sóban áztatás, sem a szódabikarbónás terápia nem olyan célravezető, mint a domesztoszos áztatás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Virágtartó, de nagyon jó lenne, köszönöm szépen :) majd még visszatérünk rá :)

Tegnap megint 2kor feküdtünk le, már jó lenne egy nagyot aludni.....
Ma még összedobok plusz két adag csúcsos sütit, Atesz vinne be tűzoltóéknak is... jaj....aztán fa díszítés, meg vacsi sütés, ami nemes egyszerűséggel rántott szelet lesz hasábbal és ubisalival, mert van vagy már egy éve, hogy ettünk ilyet :lol: :lol: :lol: :lol: én addig, amíg a többiek esznek nem is tudom mit csinálok... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jellemet csiszolok :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

Kriszti jellem csiszoláshoz sok erőt!!!!

Babcika,kapard ki amennyire lehet,és tűz forró viz mellett ciffel suvickold,nekem bejött!!Na persze ha kapsz újat,akkor nincs megoldás :lol: :lol: :lol:

sutimano76

Jó reggelt!

Névnaposoknak,születésnaposoknak,évfordulósoknak sok-sok szépet és jót kívánok.

Én rossz passzban (egyszer egy blogbejegyzés lesz belőle),Barni megint pocakfájós,éjfél - fél 2 előtt nem alszik el.Megint nem használ semmi.Persze most húzza a lóbőrt,mert egész éjjel alig aludt.Én a hulla és a majdnem hulla között valahol.Tegnap próbáltam rendet tenni,hajat festeni,mézest sütni Barni mellett.
Asszem most ennyi,ébred Barni

Kép
v.andi

Andi,hát Barni nem mondható anyabarátnak!!!Mostanában Berni sem az!!! :?

sutimano76

Zsu!

Én nem is arra írtam igazán, csak hogy én bogyó nélkül is fel bírtam már most dolgozni a nem tudok szoptatni dolgot, viszont 5 éve ,de jól is jött volna egy ilyen bogyó, mert én a mindenen sírok, és vígasztaljon valaki bogyót sűrűn szedtem volna :D

Andi! Hát ehhez hozzá sem tudok szólni, :? , remélem minimum az új év meghozza majd a jó éjszakáitokat :!:

Kriszti!!

Nagyon boldog mai szentestét nektek, biztos nagyon jó lesz, és a kajcsi is fincsi, mi sütni fogunk majd valami husit, meg tepsis krumpli, egy kis bor... meg még amit apuka kitalál.

Kata!

Ajándék ötlet nagyon jó!! :D

Nem akarok új lábas,mert ez új volt, csak felavattam, hát jól sikerült :shock:

Kép
babcika

Kriszti, jesszus miket nem műveltél te éjjel???? Honnan a csudából van ennyi energiád?? Én képtelen lennék fentmaradni sütni-főzni... Mijaza rétikas???
Jesszus mennyi a fűtésetek!!! :shock: Bár lehet a miénk is hasonló lenne... általányban fizetünk közel tizest... Nem mertem bevállalni a leolvasós dolgot...

Babcika, nem értem mi baj van a nappalitokkal. Főleg egy kisgyerekes családnál sztem normális a vlamilyen szintű káosz... Nálunk is tiszta zsufi a nappali... mert alapból kb. 24 nm és ez a nappali-dolgozó-játszó szoba és a járóka is itt van... na majd lehet fotózok én is...
Autóelvitel :?
Kép Ne hagyd magad.

Vera, ha ide nem megy akkor dobd picre a képeket. Csak szólj hogy ment oda... vagy küld el nekem ha akarsz felrakni és már teszem is fel.
Tényleg, te hogy állsz a vizsgákkal?
Depi miatt naaaaagy simi neked Kép Jön a kari, talán kicsit rendeződsz lelkileg...
Manduca milyen lett?

Zsalyam, szép a zene. :) Tecc. Tessék ám szótfogadni annak a nagyfiúnak. ;)
Szemre én elsőre csak anyatejet cseppentenék meg max felforralt és lehűtött vizet. Nem biztos hogy mindjárt kell bogyó...

Kata nappali is szép. Kíváncsi vagyok jövő ilyenkor is ugyanígy fog-e kinézni. ;) :lol: Sztem addigra már jobban eluralkodik rajta Lőrinc. :lol:

Zsú, majd ráérsz januártól önmegtartóztatni. ;) Addig mehet az az isteni muffin (is). :lol:
Hasonló lányos képünk nekünk is van Ákosról. :lol: Az a kéztartás. :lol:

Flora, nekem még mindig nem jött meg... Már 1,5 vagy 2,5 (nemtom ponotsan) hetet késik... De tegnap azt hittem megpusztulok, annyira fájt, görcsölt a bal petefészkem. :? Januárban mindenképp megyek dokihoz, mert ráákszűrést még nem csinált most. És neked megjött? Én is csak teszttel tudok tesztelni... mivel mással?

Móni, apika megérkezett szerencsésen? Mogyoród hogy viselte az oltást? Puszi a combijára.

Öcsike cumizza a hüvelykujját. :? Altatja magát... Hogy fogom erről majd leszoktatni??? :roll: :?

Folyt köv.

Kép Kép
manósziget

És mindenkinek, mert holnap szanaszét leszek:

Kép

Kép
babcika

Íme a rétikas, avagy a csúcs receptje:

30 dkg darált dió, 30 dkg porcukor, 2 tojásfehérje. Ezeket összegyúrjuk, kb diónyi gömböket formázunk,porcukorba hentergetjük, hogy ne ragadjon, majd a formába nyomkodjuk, s kiütjük belőle. /forma hiányában a citromfacsaró kúpja is megfelel/ Ha túl puha a massza, s összenyomódnak a kúpok , egy kis porcukor hozzáadásával lehet orvosolni a problémát.

Krém: 4 egész tojást, 10-15 dkg porcukrot, 1-2 vaníliás cukrot gőzön sűrűre főzünk, majd miután kihűlt egy margarint keverünk hozzá. Ezzel a krémmel töltjük meg a kasokat, az aljukra kör alakú háztartási kekszet teszünk. / eredetileg linzertészta kör az alja, de akinek nincs ideje szórakozni vele, az nyugodtan kekszezhet :D/

a kasokhoz nekem külön formám van, de megoldható citromfacsaróval is. Ki kell bélelni alufóliával, s akkor villámgyorsan kijön belőle a csúcs, de akkor utána porcukorral szórjuk kicsit meg.

isteni finom sütemény, aki szereti a diót, annak nem szabad kihagyni!!!!!!!!!!

Kép

vicger

Ezt én ismerni, csak a nevét nem :D

Kép
babcika

Szép napot!

A mi napunk jól indult, mert Mókuska ma hasra fordult, igaz csak egyszer csinálta, és miután visszafordítottam inkább a madárkájával játszott, most meg elaludt :) :) :) :) IMÁDOM!!!!!!!!!!!!!!

Manó: 2 vizsga kivételével mind sikerült, azt a kettőt meg majd a köv. évben leteszem. a manducát még nem próbáltuk ki, majd karácsonykor. a képeket még fel kell tölteni a gépre, és nekem az sem megy, majd apa segít, és teszem a picre!

Minden Vikinek boldog névnapot!

Kriszti: de jó, hogy hozzátok ma jön a Jézuska!
bár nálunk már járt, így semmi meglepi nem lesz a fa alatt, de legalább lesz fánk, mert eddig még nem volt, de most már Zoé miatt kell!

Andi: sajnálom a rossz éjszakát :( !

Süti: beázás :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :( :( :( :(

bocs, akire nem reagálok, de kicsit szita az agyam!

KépKép
Kép
s.vera

mindenkinek minden boldogot!
Kép

nnnya madar:)))))))a rajtam alvó csöppel kimentem és nekiálltam megkeresni a kuka aljában a mézes zacsiját...:)))) mire az aljára értem:)))) konstatáltam, hogy ez bezony már egy mááásik zacsi:))))))

szóval megpróbálom leírni:))))))))
nálunk a tecsóban a felvágottaknál szokott lenni..- meg ne kérdezd miért:))))) még nem sikerült rájönnöm....
ez egy kb 20szor 8 as sárga zacsi, rajta mézeskalácsokkal.... ha megfogod akkor puha betuod nyomni...- ennek a cégnek van több fajta ilyen sütitésztája....nálunk több minden szokott lenni a tescoban - a lényeg, hogy hűtőpultban keresd....

KépKép
dorkamartini

[quote="t-pk"]S írta:t-pkütik: én imádok sütni, főzni, de idén azt hiszem nem lesz rá időm...de egy sacher tortát lehet valahogy összehozok... vagy marad a gesztenypüré...

Még ajándék ügyben is le vagyok maradva: ma voltam a
t-mobile-ban, akartam venni egy dominos telefont ajándékba...fél óra sorban állás után közölték, hogy év elején már vettem egyet - anyósomnak- , így ebben az évben nem vehetek másikat.. akkor gondoltam majd a férjem nevére...csak, ha ő is itt van...alig voltam mérges..

Hízás: most a lányok sem viszik túlzásba a hízást, nem akarnak enni... a védőnő azt mondta, hogy 4 hós kor után kezdjek el adni nekik tejpépet, de mondtam, hogy eszem ágában sincs...van tejem, csak nem akarnak enni...majd 6 hó után kapnak mást...igazából a védőnő is örült a válasznak...

Egyébként a weimari vizsla, az barna...

ha még aktuális: neten webshopban vásárolj, én is így vettem egymás után kettőt tavaly, mindkettőt ajándékba . felhívtak, éés rendes volt a srác, mondtam, hogy karácsonyi ajándék lesz. mondta, hogy így oké, karácsonyra való tekintettel engedélyezik. :wink: bár lehet most már késő, holnap szenteste :oops: :roll:

KépKép
Kép
scooper

kriszti banyeg......
de há holnap pont húsnap!!! - naaaagy simizős kalapemelős smile
Kép

KépKép
dorkamartini

[quote]s írta:üti:Még a végén kiderül hogy itt mindenkinek vizslája van

nem igaz, mert nekem ónémetjuhászom, meg most kaptam karira egy rotit aputól :wink:

KépKép
Kép
scooper

[quote="sutimano76"]D írta:sutimano76orka,ne testápolózd,rakj rá a fürdetőből!!!

Kép

nekünk azt mondta a dokinéni,hogy 1 éves koráig a fürdető és a popsikrém a kozmetikum!!!

én talán kétszer használtam fürdetőkrémet, és rövidúton hajítottam a kukába

KépKép
Kép
scooper

Kép

boldog napokat, finom kajcsikat, szép ajcsikat, mosolygós szemecskéket, békés nyugodt perceket!

nagyon szeretlek benneteket!
és aanyira örülök hogy idetaláltam:)

tudjátok, hogy van benn a fórum a könyvjelzőim között?
pocakosbarátok:))))))
assszem le kéne lassan cserélni az elnevezést:)))))

KépKép
dorkamartini

sose érem utol magam..............

én tegnap sütöttem mézeskalácsot, de még mindig olyan, mint a beton :evil: csináltam csokitortát, ma még egy tepsi zserbót csinálok, anyósom töpörtyűs pogit, hókiflit.....estére összekészítem a töltött kápit, hogy csak reggel főzni keljen....meg panírozzuk a husit..levest-tokányt reggel teszem fel, azt kész..utáááááááááááááááááááááááááááálom a karácsonyt! :evil: ugyanolyan nap, mint a többi, csak 4szer annyit költ az ember :evil: a lényeg már rég nem lényeg.......................

KépKép
Kép
scooper

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: