A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Sziasztok!

Brigi küldtem mail-ben képeket! :)

Eyi Én imádom Vas megyét, vannak rokonaim Felsőjánosfán. A kedvenc uncsitesóm lakik ott! :lol:

És a templomban is jártam már, igaz nem most. Mi is bejártuk már egész Magyarországot, külföldön még nem voltunk! :cry:

Most majd jön a dilemma hogy hova menjünk, külföld, vagy a gyerekeknek mutassuk meg szép hazánkat! Szerintem pár év külföld és amikor már kis okosak akkor itthon. Igaz ha meg már okosak nem akarnak templomba, meg múzeumba járni!
Meg aztán nem maradhat ki a balcsi sem, pedig mi aktív pihenők vagyunk, minden hegyet, várat megmásztunk már, de a gyerekek miatt biztos muszáj lesz strandolni is. :)

Délre megyünk tanácsadásra, és kapjuk az első pneo szurit! :cry:
Viki meg be van tojva itt alkudozik hogy nem jön, mert mondtam neki hogy elárulom a dokinéninek hogy milyen rossz alvó.

Tök szomi idő van, ráadásul meg is jött, de úgy igazán. Most először szülés óta. Mondjuk azt mondták spirállnál picit több a vérzés na de ennyire!? :roll: Mint szüléskor! :oops:
Vagy csak elszoktam már tőle! :shock:

Na majd jövök....
Pusza.

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Sziasztok!
Látom jol sikerült a tegnapi buli!
Nagyon jok a képek!

PÁran kérdeztétek hány éves vagyok 24 voltam augusztusban!
Azért nem volt ám egyszerü vissza fogyni 80 kg ról 49 kg ra!

Na de nem azé monom de ebbe a topikba mindenki nagyon csinos!
Gyerekekről nem is beszélve!

Mindjárt dobok egy esküvői képet ha nem probléma!? :oops:
Vendég

Móni irigyellek! :)
Nekem most sehogy sem megy a fogyi, igaz nem is nagyon teszek érte míg Levi szopizik. Remélem aztán sikerül ledobni egy 10-est!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Kép
Vendég

Nagyon szépek vagytok!
Na tényleg eltűntem zuhanyozni, meg összepakolni a lakást! 8)

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Bocsi rakok mégegyet! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Kép

Befejeztem!!!!!!! :roll: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Köszi Anna!
Jo pakolást!
Vendég

Szép menyasszony voltál Móni, és szemtelenül fiatal vagy! :shock:

Én is 80-on állok,nekem 72 a versenysúlyom,akkor "vékonynak" tünök...Hétfőn elkezdtem a lépcsőzést is újra,de sajna a térdeim nem bírják úgy mint elötte!
Vendég

Csirikém drága!
TE HÁROM GYEREKET SZÜLTÉL!!!!!
AZ SEM LENNE CIKI HA 120 kg lennél!
:lol: :lol: :lol:
Különben meg jol nézel ki szerintem,olyan mintha tesója lennél a lánykáidnak! :D :D
Vendég

sziasztok!köszi Brigi a választ!más?(seggpirosodás)

Felsőjánosfa-ismerős-na majd ha erre jársz összefutunk
Móni akkor már nem én vok a legfiatalabb a topicban :lol: :lol: :lol:
(25 múltam aug.ban)
te akkor sem fogsz meghízni ha 6 gyereket szülsz :lol:
meddig szopott Mirkó?

ennek a babának az anyucija Miruka unokatestvére.jó, mi?
Kép Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
eyi

Eyi!
Mirkó nem szopizott mert a koraszülöttön volt én meg nem ott voltam!
Cumisüvegböl etették aztán nem akart szopizni!
Na de mégis 80 kg voltam! :roll: :roll: :roll: :roll:
Vendég

Édesek a babók!
Az utolsó kép az nagyon ari ahogy mosolyog! :D
Vendég

Móni drága vagy,máris jobban indul a napom!
Ennek örömére íme egy tegnapi fotó: :wink:
Kép
Vendég

Édik vagytok! :wink:
És szépek is! :wink:
Vendég

Eyi!
Jók a képek,de szerintem is az utolsó a legjobb...az a teliszájas kisvigyor :lol:
Vendég

ja és itt volt a védőnő hétfőn,lemérte Zoé hosszát...a leányzó 71 centi! :shock: :shock: :shock:
Vendég

Sziasztok Csajok!

Jó rég nem voltam már... Bocsánat, de egyszerűen nincs időm gép előtt ülni... Ha végre elkészül a házunk és át tudunk költözni, talán egyszerűbb lesz, mert az építkezéssel már nem kell foglalkoznom. Szonja nagyon ügyel rá, hogy napközben 2 óránál többet véletlenül se aludjon, sokszor azt is csak 4 felvonásban... De ha van 5 percem, azért bele olvasok mi van Veletek. A babócák tündériek!!!

Nagyon jó volt a topic tali. Örülök, hogy ott tudtam lenni! Mia! Még egyszer köszi a vendéglátást! :)

Remélem hamarosan megint találkozunk! És többen el tudnak jönni!

Brigi Szonja 6-án volt 6340g és 65 cm.
Márti Kristófnak jobbulást!
Móni tényleg csuda csini vagy!
Csiri nagyon édesek vagytok azon a képen!!
Eyi az a mosoly nem semmi... :D

Bocsánat ha valakit kihagytam!

Vikka

Kép
wvikka

na Milán végül 8ig aludt. :D

popó: Milán nyálzik elég rendesen, ínye bedagadva, stb... de a popója irigylésre méltó. :)

Móni: nagyon szép menyasszony voltál. de szerintem helyesebb az arcod smink nélkül. :) mondjuk nem láttam még menyasszonyt smink nélkül. :D

súly: én továbbra is 90. :cry:

mia_snow

[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1226487849.335.jpg[/img

Egy kép a kisasszonyról :D

Kép
wvikka

Sziasztok!

Megjöttünk!
Szegény Levim kis nyügi volt, szerintem már tudja mi következik, mert ahogy levetkőztettem már konyult a szája, meg hát álmos is volt, reggel 1/2 8 óta fent volt! :cry:
De gyors volt a dokinéni, a szuri is hamar bent volt, aztán egy perc alatt meg is nyugodott és most alszik kint a kocsiba. Szerintem nagyot fog aludni, úgyhogy most gyorsan főznöm is kell valamit!
Ja a jól összehangolt rendszer: 12-re volt időpontunk tanácsadásra, és 1/4 12-kor megjelent a védőnő nálunk! Na milyen?
Vette a lapot hogy készülődnünk kéne, úgyhogy hamar lelépett, még jó hogy 5 percre van a rendelő! Aranyos, kedves meg minden, de megnézhetné mikor megyünk, a múltkor is előtte nap jött! És bevallottam neki hogy Levinek próbáltam adni ezt azt! Nem szólt semmi rosszat, csak tanácsokat adott. Mindig a másik gyerekünkhöz hasonlítjuk a picit, és Viki egyből megevett mindent, töménytelen mennyiségben, de Levi nem lesz ilyen. Őt úgy kell szoktatni ahogy a nagykönyvben le van írva. Először az alma leve, 1-2 kanál, aztán több, aztán kicsit sűrűbb, és sűrűbb, és több, és több. Frankó lesz, egy kaját szoktatni vele 3 hétig. De hát ez van.

Ja és a méretek: 9300 gr, és 69 cm! :)
Megint azt mondta a dokinéni hogy 6 hónapos. :)

Kapott már tőletek valaki Prevenar oltást? Kell vajon számoljak valami lázzal? Eddig semelyiknél nem volt láz, az elsőnél talán egy ici pici, de egy kúp után semmi, és azóta sem. Remélem most sem lesz!

Tök jó a receptes oldal is, csak szaporítsátok, Én is küldök majd bele, mert ilyenkor olyan jó onnan kilesni valami gyorsat és finomat! :lol:

Na hol van mindenki??

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Anna szép méretek, nem mondom. :D

Prevenart mi kaptunk. nekünk mondta a dokinő hogy több gyerek lázasodik tőle mint a kötelezőktől, úgyhogy mindenképp adjak lefekvéskor kúpot. Milvel mi már egyszer megjártuk a kúppal (jobban megviselte mint maga az oltás) én nem adtam be, gondoltam HA TÉNYLEG láz lesz akkor kap panadol baby-t, de nekünk nem kellett szerencsére.

szervezés meg tényleg komoly, mondjuk nálunk tanácsadáskor minden védőnő bent van, úgyhogy esélytelen hogy akkor lepjen meg amikor épp oda készülünk. meg mostmár nem is szokott jönni, csak ha felhívom kérdésekkel, rákérdez hogy kijöjjön-e szeretném-e jobban átbeszélni.

mia_snow

Anna, köszi, már fel is raktam. A mostani mérési eredményekkel együtt :wink: Jól megnőtt Levi!!! Mi is kaptunk, már kettőt is. Láz nem volt, bár én adtam be kúpot. Bár a második oltásnál a második éjjelre elfelejtettem :oops:

Nyaralás? Végre eljött az én időm :lol: Sanyi ugyanis utál a parton fetrengeni, csak 1-2 napig bírja. Én meg a napallergiám ellenére imádom!!! De hát Marci miatt muszáj lesz pihenős nyaralást csinálni. A városnézéseket is imádom, de azt nem nyáron... Oda ősszel meg tavasszal járunk. Az őszi Párizs... jaj, de vágyom oda vissza!!! Megunhatatlan...

Móni, gyönyörű voltál menyasszonyként is... Mint ahogy most sem lehet okod panaszra :wink:

Lépcsőzés? örülök, ha menni tudok... a térdem miatt pl. másfél hét múlva ortopédiára... Szóval az nálam kilőve. Olyan mód nincs, hogy csak fekszem a tévé előtt, csokit majszolok, és potyognak lefelé a kilók? :lol: :lol: :lol: :lol:

Eyi, nagyon édesek a babák együtt. De nekem a telivigyor jön be :)

Csiri, Te hány centi vagy felfelé? Csak mert egyforma a súlyunk még mindig. De ha Rád nézek, ne egy olyan bálnát látok, mint amilyen én vagyok. Szóval legalább 30 centivel magasabbnak kell lenned nálam :lol:

Marci is 71 :) Végre van még valaki ilyen hatalmas méretekkel :lol:

Vikka drága, megpróbálnád mégegyszer azt a fotót? :) ilyen kódolt formában én nehezen veszem ki a vonásokat. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna, én az ilyen oltásos napokra teszek el kész kaját a fagyasztóba :) És csak valami köretet kell készítenem a husihoz :wink: Nem semmi a védőnőtök. hozzánk havonta egyszer jár, de csakis ha előre megbeszéltük. Legközelebb hétfőn jön... Már annyira unom... Semmi újdonságot nem mond már, ráadásul csak magyaráz Marcinak, de nem nézi meg pl a fogát vagy ilyesmi. A múltkor mondtam neki, hogy szerintem szájpenésze van. Erre elmondta, hogy az milyen tünetekkel jár, de nem nézte meg, hogy igazam van-e... Szerencsére nem volt :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

[quote]C írta:siri, Te hány centi vagy felfelé?

felfelé 178,lefelé175! :wink:
Vendég

[quote]M írta:arci is 71 Smile Végre van még valaki ilyen hatalmas méretekkel Laughing

kedden megyünk a 6 hós státuszvizsgálatra!szerintem közelít a 10 kilóhoz! :roll: :wink:
Kis duci,husi bébi,de nem bánom,imádom gyömöszkölni...és ismerve maunkat,állandó mozgásban vagyunk,tuti leadja ha aktívabban fog pörögni,forogni,járni,kelni és túrázni :wink:
Vendég

csak viszonyításképpen egy fotó:itt 5-6 hetes terhes lehetek és 72-73 kiló!Na ehhez hiányzik még -8 kiló!bár nekem úgy tünik,hogy még vagy 30-at kellene leadnom
:roll:
Kép
Vendég

csiri ne legyél bari :twisted: tényleg nagyon vékonyan adnak vissza a képek, ha valóban dagadtnak is érzed magad. :lol:

Móni akkor ha nem is szopiztattál nagyon ügyesen leadtad azt közel 30 kilót!?
én 88 voltam, most vagyok 68, igazándiból 68 al indul a kismamakönyvem, dehát esküvő óta(júli) is felszedtem vagy 8 kilót novemberig.(59-60 voltam :cry: )de csak a stressztől.egyébként általában 64-65 és 173 cm.

Kép
Kép
eyi

Sziasztok!

Csak gyorsan, mert már ébredezik a fiam. Hallom ahogy mondja a magáét a plüssöknek :lol:

Hékás: Dehogy baj. Kinek mi tetszik, töltse csak le ;)
Néztem a filmeket is, amiket csináltam, már töltögetem fel (tegnap este lusta voltam, így most kezdtem neki), szép lassan lehet nézegetni őket :)
Kitti elég sok filmen rajta van, dehát ő produkálta magát nagyon :lol: Bocsánat érte, Andóca gondolom örülni fog :)

Ja! mia: Ilyen pulcsija van Szonjának is! Legalábbis ha jól láttam. Vikka vetted vagy kaptad azt a kicsit garbóbb nyakú pulcsit, ami a gyermekeden volt?

No, ennyit volt el Bence. Megyek, játszom vele picit, tisztába teszem, csinálok neki hammot és adok enni az én "éhenkórász" fiamnak :lol:

Puszi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bettica 2008.11.12 15:32-kor.

Kép

Kép
bettica

én a kilókhoz nem tudok újat fűzni.......
viszont csináltam jó képeket az elöbb :)
mindjárt mutizom

vikka képét így nézzétek meg.
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1226487849.335.jpg
bszilvi25

Betti: Mercin nem olyan volt. Vagy nem értek valamit. Amúgy vettem....
bszilvi25

Szilvi, igen rájöttem, hogy összekevertelek benneteket. Bocsánat! Javítottam a hsz-t :oops:

Kép

Kép
bettica

Bettica, válaszolok Vikka helyett, mert én rákérdeztem. Metrhogy nekünk is ilyen van... Vikka kapta, én vettem. Azt hiszem, a C&A-ban, de van egy minimális esély a Tescora is. két pulcsi volt összepakolva, egy ilyen csíkos, meg egy világoskék. Kicsit garbós nyaka van, nekem is az tetszett meg benne. meg az, hogy olcsó volt :lol: az árára nem emlékszem, csak a tényre :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

csiri nálatok nem volt piros popó mikor jött a foga Zoénak?EGYÉbként már látható neki, vagy ilyen lassan jön ki?nem csináltál még róla képet.

Kép
Kép
eyi

Ja, és Csiri, nagyon csini vagy. Tudom, hogy hiába mondom, hogy jól nézel most is ki, mindenki abból indul ki, hogy milyen szeretne lenni. És hiába mondja mindenki, hogy tuti jó, ha mégsem úgy érzed. Mindenesetre én kívánom, hogy elérd azt a célt, hogy megint tetszél MAGADNAK!!! És akkor kérünk egy 3 fotós montázst. Az előző képet, egy mostani képet, meg majd egy friss képet, amikor megint elérted, oké? :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Na mit szóltok???Kép
bszilvi25

[quote="eyi"]c írta:eyisiri nálatok nem volt piros popó mikor jött a foga Zoénak?EGYÉbként már látható neki, vagy ilyen lassan jön ki?nem csináltál még róla képet.

Eyi, próbáltál már gyereket fényképezni úgy, hogy nyitva is legyen a szája, és olyan zoom-mal, hogy látszódjon is bent valami? :) Ha nyitva a száj, ébren van. Ha ébren van, mozog. És minél nagyobb zoom-mal kell fotózni, annál érzékenyebb a bemozdulásokra. Én csak belegondoltam, hogy ha tőlem ilyet szeretnétek majd kérni kb. 10 év múlva, mire kijön az első foga, hááááát, tuti megőszülnék benne :lol: :lol: De Csiri, ha sikerül, tuti felfogadlak családi fotósnak :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Azt, hogy ugyanilyen cumisüvegünk van :lol: :lol: :lol: Rózsaszín :lol: :lol: :lol: Apa vette :lol: :lol: :lol: Nagyon ügyes Mercike, ügyesen fogja!!!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi-Mira 4 hónaposan6260 és 64 cm, 5 hósan 6630 és 65,5 cm
Zoé és Marci milyen hosszú! :shock:

Kép
Kép
eyi

most itt van a dédi (kivételesen nem mi mentünk) de mindjárt leszek!
:)
Kép
bszilvi25

Csiri mondta,h.lefényképezi,azért merészeltem megkérdezni.
nálunk is itt a csákányi dédi, deött hoztam el. állandóan fogni akarja a gyereket, csak már izeg mozog a kezében össze vissza, aztán nem is merem otthagyni vele,meg amúgy is elég gyenge. amúgy majd készítek képet a Mira 77 éves és a 75 éves dédijéről.ég és föld.

Kép
Kép
eyi

na látom sokat nem kell visszaolvasnom!! :? :roll:
mama már elment. Édes, jött, hogy lásson minket (na meg a házat)
csinált szilvás és kakaós gombócot. nem vagyok még elég dagi :roll: :roll: . De mindenesetre már 4-et megettem. Mercikém most alszik!
bszilvi25

Most csavargásban vannak az apukájával,de ha hazajöttek fotózok valamit! :wink:
Vendég

Mercike dédije 82 éves :shock:
bszilvi25

Sziasztok!

Mi is már almázunk javában, illetve hozzákevertem tegnap meg ma kevés őszilé bébiételt, ha már friss már nincs. Igaz, abban van egy kis cukor is, de ízlik neki. Sütőtököt is megpróbálom szerintem. Nekünk holnap lesz 2. pneumo, remélem, nem lesz vele gond!!!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Oké, nem őszilé, hanem őszi

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

hmmmm.....
Nekünk a dédik 70-72 apai részről,75-80 anyai részről!
Vendég

szilvi-hát nagyon jól tartja magát a mamád.messze lakik

Kép
Kép
eyi

Brigi! priviben küldtem pár napja Dorina 5 hós adatait, de úgí látom nincs fenn. Esetleg elkeveredett a levél, ezért ide is beírom: 5850 gramm és 66 cm volt s kis drágám.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Eyi!
volt piros a popsija,de nem tudom,hogy a fogzásnak tudjam-e be vagy akkoriban öszibarackoztunk és elég híg volt a kaka,attól is lehetett... :roll:
Vendég

Ja, Vas megye: a férjem és apukám sárvári, plusz anyukám is ott élt sokáig. Most is az összes rokonom ott lakik. Az esküvőnk is ott volt.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Zoé dédik:
Kép
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: