A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Üdv!

Köszi Madar hazaért negyed 5-kor, aztán 6-kor kelt, mert vitte Annát suliba.
Én meg alig aludtam, mert Maci óránként kelt. Nem szokott ilyet, lehet az időt érezte, azóta is nyöszörög folyamatosan. Hajnali egykor Anna is felkelt rá, úgy visított, úgyhogy akkor megetettem, aztán 5 előtt újra kelt visítva, akkor nagy nehezen elringattam, elaludt rajtam, utána be a kiságyba és majdnem 8ig húúúúzta, én persze már nem feküdtem le, úgyhogy egy dupla kávé után egész jól birom :lol:
Szóval minden elismerésem Andié aki ezt folyamatosan űzi!!!!!!
Nekem elég volt ez az egy éjszaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Scooper:Sok-sok simi és fel a fejjel!!!!!!!!!!!!!!!!

Szóval szép napot mindenkinek!

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

háj :)

mézes: mert hogy ez gyengém, szóval most öntömjénezek, de profi vagyok a 10 éves mézessütési tapasztalattal, és 10 éve most először nem tetszik a végeredmény. puha és színre szép, ízre perfekt, csak nagyok és randa lapos. Valszeg a szódabikarbóna lett több valahogy .... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Tegnap éccaka megcsináltam még a kókuszosat, és a rétikast is, igaz fél 3kor lettem kész takarítás ésatöbbi, de megérte, mert a család már reggel lemeózta a holmit és sorba dobták a hátasokat :D:D:D:D:D:D

Scoop nagy ölelés Neked, úgy segítenék! Mennyi az a gázszámla? nem rémlik :oops: :oops: :oops:

Manó, nálunk hó esik, küldök egy kicsit ;)

vicger

Nos Móni, akkor nappali, ősrégi bútorzat, őskáosz, :oops: , de Ti akartátok, de majd eccer, tuti nyerek a lottón:

Kép Kép Kép Kép

Kép
babcika

Scoop!

Nem megnyugtatásképpen, de nálunk is ugyanez a helyzet, csak a gázt már kiiktattuk cserépkályhával, és ezért is vagyunk most mindannyian a nappaliban, de autót már vinni akarnák, ha hagynám, és nem leveleznék velük időhúzás gyanánt ( de ezt ne mondjátok el nekik) csak én ezt , mármint a helyzetünket nem szívesen hírdetem, de most csak azért, hogy tudd, nem vagy ezzel egyedül, de majd segít a jó Isten valahogy biztos, nekem mindig segített!!!!

Kép
babcika

Bibi, a mézeseket tedd egy sütis fémdobozba, v műanyag is jó, és tegyél közéjük egy félbe vágott almát! 2-3 nap alatt megpuhul. Tuti bevált módszer!

Babcika ne izélj már, nincsen ezzel semmi baj! Mit nem adnék egy ilyen virágtartóért! nézegettem őket teszveszen is, de olyan drágák :shock: :shock:

vicger

20 000 ... 19 valamennyi..........nem sok, aránylag, ahhoz képest, hogy most néztem az órát, 340 köbméter fogyott, és elfelejtettük bemondani :evil: :evil: ez annyit tesz, hogy kb. 42 000 forint, plusz a jövőhavit egy fogják küldeni február elején :shock: :evil: és nem vagyok ideges :lol: :lol:
miniszoknya-tűsarkú, irány a sarok......de kinek kell egy 74 kilós bányarém????? :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
köszi a simiket, együttérzéseket, rámfér........ :wink: már a kedvem is jobb egy kicsit! :lol: van itthon csoki, bepróbálom a csokitortát, hátha jobb lesz a hangulat

KépKép
Kép
scooper

Kriszti!

Jó az a mézes, hidd el, csak most laposabb és nagyobb akart lenni :D

A Tomiknak én is boldogat kívánok így utólag is :oops:

Tara és többi rosszulalvós bébi anyukája, részvétem :?

Kép
babcika

mi is beszereztünk egy kandallót víztereset, de a kéményre nem tudjuk rákötni mert elavult szar, új kémény kellene, de az meg horribilis összeg, úgyhogy most arra gyűjtünk, h jövőre már ne kelljen gázzal fűteni. ez a havi 40-50 ezer ft ami elmegy a fűtésre már nagyon érezhető a kasszában...

nem egyszerű az élet sehol... illetve több helyen nem, mint ahol igen... :(

vicger

[quote="babcika"]S írta:babcikacoop!

Nem megnyugtatásképpen, de nálunk is ugyanez a helyzet, csak a gázt már kiiktattuk cserépkályhával, és ezért is vagyunk most mindannyian a nappaliban, de autót már vinni akarnák, ha hagynám, és nem leveleznék velük időhúzás gyanánt ( de ezt ne mondjátok el nekik) csak én ezt , mármint a helyzetünket nem szívesen hírdetem, de most csak azért, hogy tudd, nem vagy ezzel egyedül, de majd segít a jó Isten valahogy biztos, nekem mindig segített!!!!

köszi babci, csak tudod az a baj, hogy a tudat, hogy nem vagyok egyedül ezzel nem vígasztal, csak még jobban elszomorít :shock: :evil: de azért köszi.....és kitartás neked is........
cserépkályha nálunk nincs, anno volt a házba, a két szoba válaszfalába beépítve, de előző tulaj kiszedte.......de van vegyestüzelésünk, de most a fa többe jönne ki, mint a gáz :? gyerek végett többet kell fűteni, tavaly két hónapra 30 000-ért fa elég volt, most 80-100 között lenne havonta, ha fával fűtenénk

KépKép
Kép
scooper

Scoop ajajjjj... figyuka, önkormányzatnál igényelhető rendkívüli gyermekvédelmi támogatás, évente egyszer. Fapofa, és igényeld! ha már egy 10est adnak, már azzal beljebb vagy!!!!! Ha pedig az egy főre eső jövedelem nem haladja meg a 30ezer valamennyit, most pontosan nem emlékszem, akkor pedig a rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény jár, ami igazából akkor számít, ha ovis, vagy sulis a lurkó, mert akkor az étkezésért nem kell fizetni, s ez azért nem kevés pénz, egyébként pedig kétszer novemberben és júliusban ha minden igaz 10000ft/gyermek jár. Aztán van még egy lehetőség, lakhatási támogatás, ezt is az önkormányzatnál kell igényelni, egy főre eső jöv. és négyzetméter függvénye, itt adatokat sajnos nem tudok, kérdezz utána.itt a rezsibe szállnak be. Ami jár az jár. A rendkívüli gyermekvédelmi az egyéni elbírálás alapján adják, a többi normatív, tehát ha a feltételek megvannak akkor jár. ha kérdezik az eltartottak számát, akkor oda anyósodat is mindenképpen vegyétek bele, hisz nem rendelkezik jövedelemmel.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicger 2009.12.22 10:59-kor.

vicger

Sziasztok!
én lenni nagyon béna, de nem tudok ide képet feltölteni!!!!

T-pk: én is a homeosat próbáltam most, és bevált 5 napig szedtem és most szünet, de szerintem én is kipróbálom Andi keverékét! Nálunk is az volt a probléma, hogy Zoé nem akart enni, keveset is hízott, és szerintem a tejem is kevesebb lett, de most úgy látszik alakulunk! kop-kop-kop!!!

nagyon szépek a nappalik!

Nálunk kimarad a mézes, pedig szerettem volna, de párom inkább a krémes sütiket szereti, és csak a magam kedvéért nem sütök, majd akkor, ha már Zoé is ehet, az még pár év!

A depi okát leírni sem tudom, egyszerűen, olyan mintha nem lennék önmagam, és minden idegesít, és tudom mit kellene tennem, mit kellene mondanom, és az ellenkezőjét teszem, vagy mondom! csak szúrok, és puffogok! ezzel a páromat bántom, amit nem akarok, mégsem vagyok képes odabújni, és elfelejteni mindent, inkább ülök egyedül a szobában! nem tudom mi váltja ki, és másnap nem győzök bocsánatot kérni! gyűlölöm magam ezért! remélem hamar elmúlik! de jó, hogy nektek leírhatom, így nem érzem magam egyedül! mert szerintem ez is az oka, hogy egész nap nincs kihez szólnom, csak nővéremmel beszélek telefonon!
Madar: köszi a napocskát!!!!

de nem is panaszkodok, mert mások problémáihoz képest az enyémek semmik!

Már csak kettőt kell aludni és jön a Jézuska!!!!

KépKép
Kép
s.vera

Madar!

Köszi, igyekszem. Persze, nem történik semmi akkor sem, ha nem lesz minden kész.
Már a fagyasztóban van a 24-ei vacsi. (Aszaltszilvával, sajttal, sonkával töltött csirkemelltekercs rántva. Csak ki kell sütni.)
Holnap takarítunk, mézeskalácsozunk, behozzuk és felállítjuk a fát. Megcsinálom a gyümölcslevest (mi semmi hagyományosat nem eszünk, a hal a gyerekeknél nem lenne nyerő, így én csak olyat főzök, amit mindenki szeret. Tavaly csokifondüztünk... :D)
3 éve én dec. 22-én este jöttem haza szülés után a kórházból, gondolhatod mennyire nem volt extradolog. És tényleg úgy vagyok vele, nem kell mindennek tökéletesnek lenni. Csak azért akarok is tenni a szép ünnepért, mert mi nem megyünk, csak 27-én anyósomhoz, szóval a gyerekeknek ez lesz a meghatározó.
Ami nehezít a helyzeten, hogy a párom tegnap későn jött - mikor máskor, mint ezen a héten - és ma se tudom, mikor. Úgyhogy tegnap a sütibekeverésig eljutottam, de kisütni már nem sikerült.
És este úgy bealudtam a kanapén, hogy fölkelteni sem bírt (igaz, hogy napok óta hajnali 5-kor ébredek, tegnap 4-kor és nem bírok visszaaludni, ma jobb volt, csak 6-kor keltem).

Kata!

Jó, nálunk nem lesz talán kosz, de hidd el, sok gyerek mellett nagyon nehéz tip-top lakást készíteni. Mondjuk a rendelt ennivalót én sem tudom elképzelni...

Megyek gyorsan sütni, Dóra alszik.

Astrid

Kép
astrid

Kriszti! Értejöttök a virágtartóért? Mert akkor apuka csinál nektek egyet tavasszal. Ezt is ő csinálta, és neked ajándékba adjuk, Nincs messze Miskolc- Derecske. Ezt már anyumnak igértük, mert én nekem csinál olyan oszlopszerűt, palfontól a földig, de ha szeretnéd tényleg csinál neked, fél napos munka. :D

Kép
babcika

Ja ajtókeret színe nem az én ízlésficamom, ( az eladóé), de az én lustaságom....miatt ilyen :D

Kép
babcika

fiam fodrászosat játszik: ( már egy fél tutus zselé oda) :D

Kép

Kép
babcika

HellóHalló!
én lenni lemaradva:(, de mindennap olvasok kicsit, de igyekszem!!:):)

Nagyon ügyik vagytok, h kész a süti meg a vacsi meg a takarítás. hihetetlen jók vagyok!!!

Nálunk ma van a kicsCsalád karácsony, mert aztán mamik papik dédik...
úgyh nálunk ma kell mindennel elkészülni..
de mi ilyenkor nem óriásvacsit csinálunk, hanem tök egyszerűt:)
(tavaly kukoricaleves volt és tojásos nokedli salival - ugyi , h nem egy tipikus karácsonyi vacsi?!))

És a legjobb:D:D hogy mi a babával megyünk a barátnőimhez angyalkázni, s addig Apa díszíti a fát.. mert mi vagyunk a kicsik!!!:D:D:D
hihi

No, de még egy kicsi önző módon rólunk..
KisEmbernek vasárnap volt a keresztelője..
Naggyon ügyi volt, kétszer nyekkent , különben figyelt -- olyan cuki volt-- hozok majd képeket:)
Előtte etettem, lehet, h ez segített?:)

Babcika, még nem tartok ott - remélem Nektek is jól sikerült!!

Üdv az Újaknak, Fracli és Zsu!

És Bibi Bódóttágosat!!

És Süti, NEked s már keresem a képeket!! sorry, h csak most :oops:

Kép

Kép
móka:)

Babci!

Nagyon komoly frizura! :D:D Csak az ollót meg ne találja... :D:D:D

Ennyi időt kaptam most Dóritól, fel is ébredt. De én lenni nagyon gyors, kiszaggattam és kisütöttem a tegnap bekevert tészát (lehet, kicsit sikerült is sokat csinálni, csak ebből a kettőből kb. 150 darab aprósüti lesz).

Astrid

Kép
astrid

Igen Móka, nehezen indult ,de összejött, és gratulálunk a Ti keresztelőtökhöz!!!

Kép
babcika

Áh, az olló még nem jutott eszébe, pedig itt van az asztalon az is ( gyerekolló) :D

Kép
babcika

Sziasztok!

Nappalik klasszak, csíkos nagyon extravagáns, Süti az étkező színe nagyon jó barna és a padló is, Kriszti a függöny nagyon tetszik és a kanapé is jó!Babci a növények feldobják a hangulatot.

Madár, de nem csak neked http://www.youtube.com/watch?v=8C4mfpIM7qM
Valamelyik én is ezt a konklúziót vontam le, csillogni-villogni sosem fog a lakásunk..... nem is érezném jól magam benne, ilyen vagyok, szeretem, ha van egy kis szabálytalanság 8) 8)

Vera nekem is szoktak ilyenek lenni...ezt is meg kell élni, utána újjáéledés :wink:

Ezt is küldöm, bár nem a kedvenc feldolgozásom (az a Sebestyén Márti): http://www.youtube.com/watch?v=4PayVlRWeE0

És tegnap Róza szeme elkezdett váladékozni......az egyik....most valami antibiotikumos vacakkal cseppentgetem..... nincs rá valami homeós Bibi ?
És a fiam ma reggel: " fiús Róza legyen és akkor lesz barátom" "legyen fiús testvér is...." megvan a 2011-es program
:lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
zsalyam

Babci a frizura nagyon vagány! VAn érzéke hozzá!

KépKép
KépKép
zsalyam

Kriszti hogy csinálod? honnan az energia? nekemisnekemis.....én ha nem alszom eleget rémes természetű boszivá válok....bár alapjáratba is van bennem valami :)

KépKép
KépKép
zsalyam

[quote="vicger"]S írta:vicgercoop ajajjjj... figyuka, önkormányzatnál igényelhető rendkívüli gyermekvédelmi támogatás, évente egyszer. Fapofa, és igényeld! ha már egy 10est adnak, már azzal beljebb vagy!!!!! Ha pedig az egy főre eső jövedelem nem haladja meg a 30ezer valamennyit, most pontosan nem emlékszem, akkor pedig a rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény jár, ami igazából akkor számít, ha ovis, vagy sulis a lurkó, mert akkor az étkezésért nem kell fizetni, s ez azért nem kevés pénz, egyébként pedig kétszer novemberben és júliusban ha minden igaz 10000ft/gyermek jár. Aztán van még egy lehetőség, lakhatási támogatás, ezt is az önkormányzatnál kell igényelni, egy főre eső jöv. és négyzetméter függvénye, itt adatokat sajnos nem tudok, kérdezz utána.itt a rezsibe szállnak be. Ami jár az jár. A rendkívüli gyermekvédelmi az egyéni elbírálás alapján adják, a többi normatív, tehát ha a feltételek megvannak akkor jár. ha kérdezik az eltartottak számát, akkor oda anyósodat is mindenképpen vegyétek bele, hisz nem rendelkezik jövedelemmel.

gyermekvédelmi támogatást igényeltem október közepén, dec 10-én jött meg, 6000 forintot adtak :evil: :? ebből ettünk majd egy hétig :cry:

KépKép
Kép
scooper

Zsalyam: nekünk nem volt ilyen probléma, de Dorka tud segíteni !!!! ... náluk volt homeos szemcsepp

Kép

Kép
bibiesbrumi

oké azért köszi

KépKép
KépKép
zsalyam

megérkezett a manduca, ha sikerül beállítanom ki is próbáljuk, de lehet csak este,ha apa is itthon lesz!

KépKép
Kép
s.vera

a szemcsire mi kaptunk homeost de akkor már a dagadás miatt.....
az nemhiszem hogy jó nektek erre..

de mit jelent a váladékozás? összeragad neki? mert nekünk úgy kezdődött az eldugulás.....az meg nem antibiotikum gyógyulású....
tudod nemtud hova folyni a könnyecske amikor becsukja a kis szemeit és csak rakódik megszárad meg rakódik...egymásra...aztán össszeragasztja a kis szempillákat is....

mélabúúúúú - rám is rámtört a napokban...gőzöm sincs miért... igazából okom semmi nem volt..sőőőt..... de gyorsan bekaptam azt a homeos bogyeszt amit még depire kértem szülés után és mintha elvágták volna..... - szóval szerintem inkább kapj be egypár fehér bogyeszt :)))))..... és akkor nem bántod sem párodat sem magadat....mert egyikőtök sem érdemli meg....
azért nem ér ám elfelejteni mekkora változások zajlottak le a szervezetedben ide-oda hormonilag....szóval nem kell mindennel csak úgy egyedül megbírkózni ha van segítség....Látod nálam is előjött aztán bejött...

KépKép
dorkamartini

Scoop, nem volt az önkormányzat bőkezű! :evil:

Andi és Süti után én is fényképeztem:

Kép

Kép

Kép

Kép
kata05

Szép Kata, én elfogadnám ezt is :D

Kép
babcika

Egyébként be kell valljam, nekem semmi érzékem a lakberendezéshez, ( bár ez látszik a képeken is, tehát nem nagy titok) amit elképzelek még tetszik, aztán megvalósítva valahogy mégsem. Tesóm meg bármihez nyúl annyira jól néz ki. Még a nyomorult karácsonyi kratív ajándékkal is szívtam 1.5 órát és a vége katasztrófa lett, aztán jött a drága férjem, aki 20 perc alatt sokkal jobbra megcsinálta mint én. Mutizom az övét, enyimé a hátoldalon van :oops: Kép

Kép
babcika

emlékszem amikor 10-12 éves voltam anyuékkal újságot hordtunk.... és sokszor volt zsíroskenyér.... de valahogy úgy tálalták az egészet, hogy a legszebb élményeim közt van számontartva amikor szakadó esőben kihordtuk az újságokat (anyuval rengeteget ökörködtünk közben) aztán átfagyva hazamentünk és forró tea és zsíroskenyér volt a menü...

KépKép
dorkamartini

Jancsiból az ő kívánságára van kettő, hamár csak 3 unoka van, akkor ő kétszer akart felkerülni, mint legnagyobb!! :D

Kép
babcika

Hát nálunk az a car, hogy sosem volt ilyen, legalább is mi sosem éreztük,mindig megkaptuk az újanon gyártott csokikat ,krémtúrót, játékot... Na az én gyerekem most már kezdi érezni, hogy nem kolbászból van a kerítés. ( Pedig anyum szerint sokszor volt nálunk is, kennyérre se..) De most viszont nem bírják felfogni, hogy havi 180.000-ből nem bírunk kijönni, de tényleg nem, tápszer, pelus, ovi, lakáshitel, személyi kölcsön, kocsi törlesztés, tankolás..... és amikor ad, csodálkozik,hogy már megint semmit nem vettünk, hanem éltünk belőle, de nekik rövid ideig volt lakáshitelük,mert mikor jött az akció,hogy ha a felét kifizeted a másik felét elengedi az állam akkor kaptak pénzt apukám szüleitől és kifizették, kocsi sosem volt, személyi kölcsön sem, a gyerekeiket sem járatták a faluból sem színházba, sem úszni, sem ide-oda, és tankolni sem kellett....és most nem értik, pedig, ha tudnák,mert ők most is élik a falusi kis életüket, és nekünk próbálnak segíteni, de néha azért számon is kérik,hogy hova lett. Na a múltkor azért felnyílt anyum szeme, mikor adtak 200.000-ret szülés előtt és annyira volt elég, hogy a konyhámat kicseréljem, meg kifessem azt sem értette, míg nem csináltatott 2 db bejárati ajtót egy szépet meg egy natúrt hátra, 320.000-ért, na mondom látod, lassan már a 320.000 -d is csak kitörölni lesz jó, na akkor látta, mi mennyi :?

Kép
babcika

Ja és a havi 180.000 nem fix, van hogy csak havi 130.000, meg mégannyi sem :( , de ettől függetlenül én most is mosolyogva játszok, és írom ezt, mert tudom, attól hogy elrontom a kedvem,attól a gyerkőcöm kedve is rossz lesz, és a karácsony is, és bízok és remélek :D

Kép
babcika

Timi könnyezik ezerrel és a szempilláin gyűlik egy kis sárgás váladék....jujj remélem nem könnycsatorna-gubanc....bár ezt az antibiotikumosat se értem......olvasom, hogy bakteriális fertőzés....de azt meg most honnan? azt hittem hogy a szél volt a bibi.....mert nagy szélbe voltunk szánkózni....

Kata szép tágas nappali és szép rend is van:wink:.
Nálunk most nappali+jásztószoba+étkező+számítógépes szoba egybe van áááááá :lol: :lol: és így kicsit káoszos.... igaz, hogy össz négy szobánk van, de ebből kettő félkész állapotba..... vagyis hajópadló kellene nekik de nagyon és akkor lenne férj-dolgozó-könyvtárszoba külön és a mostani nappali lenne a gyerekszoba és a kinti hatalmas folyosó a nappali...... hú de ez még messze van...

KépKép
KépKép
zsalyam

Zsalyam!

Nekünk is így volt a szemünk, és aztán cseppentés, ami cart nem ért, és végül meg magától elmúlt a váladékozás, most néha könnyezik, de azt tudom miért, meg látom is, az alsó szempillája belefordul a szemecskéjébe :?

Kép
babcika

Babcika ez most komoly??????????? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :cry: :cry: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: nem is találok szavakat :cry: :) :oops:

vicger

Mármint a virágtartó??? Halálosan komoly, apuka csinál nektek és ha megvan szólok, és ha tudtok érte jöttök. De ha van más elképzelésed és megvalósítható olyan vasból, meg apuka tudásával lerajzolod, elküldöd, és azt is megcsinálja szerintem :D

Kép
babcika

Merthogy ez lenni most ilyen.... Kép

Kép
babcika

Ja szegény virágaimat nem nézni,mert mióta Blanka megvan kicsit mostohán bántam velük :? :(

Kép
babcika

aszittem alig kell olvasnom,mert mindenki ünnepekre készül,erre tessék,csomó a dolog a én meg itt b...m a rezet!!

hát mindenkire nem fog menni,előre is bocsi...

Scoop,nagy simi,a jó isten mindig segít!!!!Amire kell arra küld lóvét!!!

Babcika,úgy beharangoztad hogy én sokkal rosszabbra számítottam,szép a tied is és otthonos!!!függöny ,virágtartó,kép,lámpa teccik az ülő garnitúrát meg majd kicserélitek,ha nyertek a lottón!!!!!de ha ennyire nem tecc,akkor vegyél egy nagy ágytakarót és dobd rá az ülőgarnitúrára,sokat fog változni,és sztem 2000-4000 már lehet kapni,mi is olyat vettünk,és bizony nyáron letakarom,mert ez a világos textiilbőr úgy koszolódik,hogy csak na.

Vicger,ti nem panelba laktok?????mi is viztereset akarunk majd (200e alaphangom),tehát mi is várunk a lottóra :lol:

Zsalyam,első kanyarba nem lenne elég kamillás vattával törölgetni???ja és egy csepp anyatej bele????!!!!

Kata,ááááááá alig látszik hogy baba van a háznál!!!szép nappali!!!külön tecc a kivilágítás!!

Hú,de jó ötletet adtatok ezzel a virágtartóval,a nővérem is nagyon akart és erre vettek egy olyan asztalszerűt,de a szülinapjára csináltatok a férjemmel,mert ő is tud vasat heggeszteni!!!!kösziköszikösziköszi!!!!

sutimano76

Süti!

Azzé elég gáz az, én nem szeressem, de ágytakaróban vagyis húzatban már én is gondolkodtam, csak a tesómnak meg kéne varrnia, na azt meg ki kell ám érdemelni :D De aranyos vagy,hogy megdícsérted :D

Hát igen, Te apudnak is tudni kell hegeszteni ilyet, hiszen azonos a szakma, egyébként ezzel a fajtával meló szinte csak annyi,hogy meg kell hajlítani, aztán a kettő közé a karikákat megcsinálni és behegeszteni, meg a talpat megcsinálni, hamar megy. :D

Kép
babcika

[color=red]auchanban a rövid ujjú bodyk 100.-ft,a hosszú ujjú fehér 200 ft.- és van 4 db-os 1000.-ért!!!! [/color]

sutimano76

pirossal szerettem volna nemtom miért nem sikerült???? :shock: :roll:

sutimano76

Szép jó napot!

Úgy látom nem csak én vettem be ma a lecarom tablettát. :D
Éjfélkor alig tudtam elaltatni a fiatalurat 3-kor kelt 4-kor visszaaludt 6-kor ébresztett a lányom szóval kezdődött a nap car éjszakával.
Dávid egész nap übernyügi + haspókot játszik, a lányomnak semmi sem jó. Imádja a muffint mondom neki süssünk legalább van program :D erre kikente a formákat ozt jónapot Ő elfáradt :shock: megcsináltam a Lipót Beatrix receptet annyi változatással, hogy tettem bele kakaóport és fehércsoki darabokat isteni lett leányzóm megevett egy felet én meg a negyediknél tartok, nesze neked önmegtartóztatás :roll:

Zsalyam: nekünk felírták a Floxált amiben még sósav is van :shock: a leírás szerint lócart sem ért, most a Tobrex-et kétnaponta használjuk és egész jó + ajánlották, hogy az arcátol az orra vonaláig maszírozni kell így könnyebben ürül a trutyi, mondjuk nálunk ez kezd használni.

fiam megmutatta lányos énjét: Kép

Kép

Kép
zsu9

Hahó Istennőim!

Kisori tök jól beállt arra, hogy 10 körül eszik, utána 4 körül kel, majd reggel 8… szóval elég jó. :D

Zsu, üdv újra itt!

Tara, apa rendben hazaért? Oké, olvasom, h igen! :D

Későknek megjött? Én csak teszttel tudok tesztelni, mert a Cerazette mellett nincs mensi… szóval csak úgy érzésre mindig :D

Vicger, nappali jó lesz!!! Zöld-függöny-imádók-klubot fogunk nyitni!!

Süti, akkor nemsokára küldöm a képet, még van pár napunk, mint sereghajtóknak!!

Depisek, kitartás… már csak 2 hónap tél… amúgy nekem most éppen a „céges” kari partin kéne ülnöm, de én nem jutottam el odáig, h nem érzem jól magam, mert el sem mentem… a kedvem nem volt meg hozzá eléggé… meg vinnem kellett volna Ebanot is, és sok ember kicsi helyen, inkább nem. És én is depi.

Képzeljétek, ma megismertem egy nagyon-nagyon aranyos csajt, 36 éves, márciusban szül. Amin meglepődtem, hogy a férje nőgyogyi, és közölte vele, h olyan sok a rossz tapasztalata, (konkrétan mire értette, nem tudom), h császár és pont. Szóval a saját férje kiveszi majd a babót.Nekem ez nagyon furi volt… mondjuk a lány meg belement, de ilyen hozzáállás… mondjuk biztos megvan az oka rá, de nekem furi volt. És úgy éreztem, a csajnak is, de mintha nem lett volna beleszólása (lehet, h félreéreztem).

Madar, cimbi-limbi? Olyan hiszti-féle, nyöszörgés :D nemtom pontosan :D

Ébredés van, mentem!

floranan

Zsu,fiad lányos énje :shock: ,de azért így is édes!!!!
muffinok...elázott a klaviatúra!!!

Flora..céges buli...Ebano nem dolgozott ott :wink: ,minek kellett volna vinned??éjszakára irigy!!!cerazette-t szedsz??

sutimano76

nagyon elfoglalt Mindenki :wink:

Manó: itt szerencsére eső nem volt, hó még megvan, de tudom, ez csak idő kérdése :roll:
Ákos ... fog, front ... annyi minden lehet, prsze a legrosszabbkor ... nekem Julcsi ma állt elő azzal, hogy a nagyinál akar aludni ... apa most jön haza Ho-ból, azt mondta, szerinte 10 körül érkezik ... Veronika már alszik ... ki fogom használni az estét és ajándékokat fogok csomagolni ... ezt szeretem :wink:
nálunk is ma volt oltás ... puszi a combocskára :)

Babcika: ez nem is káosz .. akkor Te még nem láttál igazi káoszt
:wink: ... és mindig olyan jó pozitív vagy :)
nagyon jó Jancsika sérója :) :) ... de a szeme, attól mindig kész vagyok :) :) :)

Kriszti: ezek a mézes praktikák :wink: tényleg nagyon profi vagy :D

Astrid:
Neked akkor ma évforduló van :D :D :D
Viszont talán, hogy nem lesz vendégeskedés, lesz lehetőséged egy kicsit karácsonykor pihenni.

Móka:
várom a képeket. :) Szép karácsonyozást Nektek mára.
:wink:

zsalyam: köszönöm :) Veronikával hallgattam meg és nagyon figyelte Ő is ... ez is, most is jól esett :wink: :)
nálunk sem tökéletes még ez a szemkérdés
Róza szemét meg masszírozzátok, meg cseppek ... hátha megússza a kicsilány
2011-es program .. lassan lehet kezdeni dolgozni rajta :lol: :lol: :lol: :lol:

Timi: Te milyen bogyót kaptál, neve?

Kata: tényleg szép a nappalitok :) .... gondolom,nem csak az :wink:

zsu: én lányom is úgy épített tegnap hóembert, hogy ott rohangált és játszott körülöttem, míg én gyúrtam az emberkét ... mondtam is neki, hogy nem azt mondta, hogy hóembert szeretne, hanem, hogy építeni :roll: :roll:
Dávidod nagyon aranyos :D :D muffinod meg nyam-nyam

KépKép
KépKép
madar

Sziasztok!

Én is vagyok. Reggel nagyon-nagyon fájt a fejem, szerintem a meleg front miatt. De szerencsére délre elmúlt (fejfájás-csillapítóval és kávéval megsegítve). Du. sétáltunk egy nagyot és kipróbáltuk a háton hordozást is. Bence jót aludt, de azért nekem szokatlan volt, hogy nem látom és nem nagyon férek hozzá. De így hogy ketten voltunk, a párom mindig mondta mi történi hátul (nem sok minden, mert 2 perccel indulás után bealudt és 5 perccel az érkezés előtt ébredt fel). Utána meg ajándékokat csomagoltunk.

Scoop, Babcika és aki esetleg még hasonló szorult helyzetben van. Le a kalappal előttetek! Minden tiszteletem azoké, akik ilyen problémákkal kell megküzdeniük, de nem adják fel és küzdenek.

Ha belegondolok, anno nagyon sokan vállaltak gyereket igen szerény körülmények között és nem azt nézték, hogy nem akarnak gyereket, mert miből fogják eltartani, és nem fog mindent megkapni. Szerintem sokan nőttünk fel úgy, hogy nem kaphattunk meg mindent, de utólag ez nem hogy rossz lenne, hanem fordítva, megtanultuk értékelni a pénzt. Legalábbis én így gondolom. És most pont azon gondolkodom, hogy lehet ezt az értéket átadni majd a gyerekeimnek, mert mi már jobban élünk, mint szüleink éltek. Anyukám 1943 októberében született a háború sújtotta Moszkvában. Semmijük nem volt és nagymamám egyedülálló volt és akkor annyira nagy volt a nincstelenség. Mikor híre ment, hogy egy baba született, a környékről mindenki vitt ruhákat és ételt nekik, hogy segítsenek, mert akkor ez akkora csoda volt… Én mikor nehezen megy az élet, mindig arra gondolok, milyen lehetett nagymamámnak…

Kép
frocli

Móni!

Én mindig is ++++leszek, nincs az a dolog ami többet érne ennél, a sok -----rendkivül nagy lavinát tud elindítani. :wink:

Ja és nem azzé, mert az én fiam, de látnád élőben a szemét, hatalmas sötét szempillák, egy tőből 2-3 kinőve, én is imádom a szemét :D

Frocli!

Ha zúgolvastál tudhatod, hogy mi nem terveztük Blankit, és mikor meg megesett az eset, mivel enyhén szólva carul álltunk elgondolkodtunk és másnap vettem esemény utánit, de kicselezte azt is a csaj, így ő Isten ajándéka nekünk, mindig így tekintek rá, és akkor még nem tudtam amit a jó Isten valószínüleg már igen, hogy a cég hajszállal a szülésem után csődbe ment, hogy nem kaphattunk volna már szocpolt, ha nem most jön a baba, és már csak 2 évig lehetnék itthon, nem 3-at, szóval ő egy igazi ajándék, de az előzőek nem is fontosak, mert ... nem azok , viszont szorosabbra fűzte a kapcsolatunkat mint az valaha volt, így minden percben hálát adok érte, és mikor itt figyel a kifizetetlen autós csekk akkor sem jut eszembe, hogy mennyivel lenne jobb, ha ő nem lenne, mert ha Ő nem lenne, már Mi sem lennénk.... :D

Kép
babcika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: